Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#lipstickmalaysia

Posts tagged as #lipstickmalaysia on Instagram

66.592 Posts

Fever Glam  Kita ade 8 code warna yg sangat menarik dan meletop😍😍 and dpt freegift dengan setiap satu pembelian.. apa lagi? Jom ramai2 try liquid matte form Fever Glam❤️ Anything nak tanya or nak order.. awak2 semua boleh dm saya ataupun tingalkam comment dibawah👇🏻 #foundationmakeup #makeupmurah #makeupmalaysia #viral #cute #makeupborong #makeupborongmurah #makeuptutorial #borong #borongmurah #lipstick #lipstickmalaysia
airizskinz.kosmetik
airizskinz.kosmetik
airizskinz.kosmetik
assalamualaikum, . nin dia haa crazier deal! . bermula hari ini sampai 31 oktober, sepanjang OKTOBER ni shj ya, korang belilah mana-mana satu Age Defying Velvet - Matte Lipstick atau Timeless Liquid Lipstick daripada saya, saya post kepada awak extra 1 mini Timeless Liquid Lipstick ye. . ON X ON?! gila xon! . whatsapp #iamsacsuperstar 0167837185 untuk peli dan bantuan . #iamsacsupertarsepang #octoberdeal  #lipstickoffer #iamsacsuperstar #iamsacsuperstar #lipstickmurah  #lipstickmalaysia  #kosmetiksepang  #kosmetikmurah #lotdmalaysia  #sophiaewyna  #mekapartismalaysia  #dropshipneededmalaysia  #dropshipneeded  #sacprincess
Pernah tak terjadi kat korang , lepas siap makeup tetiber tengok kat cermin kulit nampak kasar pastu foundation crack? SERAM OII  Nau tau sebab ape? Sebab korang set foundation tadi dengan bedak yang SALAH !  Ai dulu pun masa mula nak belajar makeup . Kemain tebal pakai bedak sampai pakwe tegur . Buat malu jer🙄  Nah ai perkenalkan loose powder Obsess translucent( takde warna) sangat natural untuk korang .Rilekss , belum terlambat untuk kembali ke jalan benar hihi. Jom bertukar , konpem kulit korang berkilau peloles bab swarsoki 😘  Nak cantik cari saya 😆 #loosepowder #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia  #mascara #lipstickmalaysia #lipmattemalaysia #localbrandmalaysia  #blusher #setmakeup #muajb #vivvyyusoff #fattahzura #belofa #viral  #produkviral #liptint  Sisjual onlinebussiness Cod area  #tamanuniversiti #mutiararini #pulaijaya #pulaiperdana #skudai  Bole PM Sis Nora segera
LIPMATTE 7x MAKAN PUN MAINTAIN UOLS!. . Siapa kat sini kalau g kenduri kahwin mesti pakai lipstick merah mak ngah? Pernah tak minum air pastu lipstick melekat kat cawan? Segan kan? Nampak na uols melaram g kenduri kahwin nk ngalahkan pengantin hehe! Mestilah segan pastu bila makan nak cover2 pulak sebab takut lipstick beralih arah,lipstick hilang melekat kat nasi minyak dlm perut uols tu 🤣 dah makan tak kan lepas makan nak touch up lagi kot, letih la camni, pastu pulak anak yang tengah dipangku tu dah start bersilat gayung ahaha nak cover2 makan pun dah tak boleh, dah jadi mommies ni kene lah semua nya pantas sepantas kilat! . . Sebab tu Nora suggest uols try lipmatte Obsess ni, pakai skali / 2 kali je dah tak yah touch up banyak kali dah, try lah satu mana tawu da beli satu nak bli warna lain pulak sebab dah terobsess, tak gittew? Hihi. . Korang nak try? Cuba comment PM sat g Nora  PM sorang2 ok ❤️. . #obsesscosmeticsmalaysia #tutorialmakeup #produkviral #liquidmattelipstick #lipstickmalaysia #eyeshadow #sayajuallipstick #sayajualobsesscosmetics #mascara #makeupjb #lipstickjb #liquidlipstick #lipmattemalaysia #bridaljohorbahru #uitm #makeup #lipstick #muamalaysia #makeuplover #makeupaddict #neelofa #viral #blusher  Sis bole cod #tamauniversiti #pulaijaya #pulaiperdana  #bbu #mutiararini
LIPMATTE 7x MAKAN PUN MAINTAIN UOLS!. . Siapa kat sini kalau g kenduri kahwin mesti pakai lipstick merah mak ngah? Pernah tak minum air pastu lipstick melekat kat cawan? Segan kan? Nampak na uols melaram g kenduri kahwin nk ngalahkan pengantin hehe! Mestilah segan pastu bila makan nak cover2 pulak sebab takut lipstick beralih arah,lipstick hilang melekat kat nasi minyak dlm perut uols tu 🤣 dah makan tak kan lepas makan nak touch up lagi kot, letih la camni, pastu pulak anak yang tengah dipangku tu dah start bersilat gayung ahaha nak cover2 makan pun dah tak boleh, dah jadi mommies ni kene lah semua nya pantas sepantas kilat! . . Sebab tu Nora suggest uols try lipmatte Obsess ni, pakai skali / 2 kali je dah tak yah touch up banyak kali dah, try lah satu mana tawu da beli satu nak bli warna lain pulak sebab dah terobsess, tak gittew? Hihi. . Korang nak try? Cuba comment PM sat g Nora PM sorang2 ok ❤️. . #obsesscosmetic #tutorialmakeup #produkviral #liquidmattelipstick #lipstickmalaysia #eyeshadow #sayajuallipstick #sayajualobsesscosmetics #mascara #makeupjb #lipstickjb #liquidlipstick #bridaljohorbahru #makeup #lipstick #muamalaysia #makeuplover #makeupaddict #neelofa #viral #blusher #vivvyyusoff #fattahzura  Sis bole cod  #tamauniversiti #tampoi #pulaijaya  #mutiararini
SPRAY SKIN TEGANG SERTA MERTA🔥 . Cuaca panas menyebabkan kulit cepat kering ,kulit tak bermaya & ph skin tak balance . Tersangat elok jika uolss ada GLOW WATER SPRAY . Sejuk ,nyaman di muka 💦 3 Manfaat dalam 1 botol :- 💞 Toner 💞 Facial Mist 💞 Makeup Setting Spray . Boleh digunakan bila2 masa , 💦Sesuai utk semua jenis skin 💦 Selepas spray terus nampak kulit tegang serta merta 💦Sangat bagus untuk kulit yang kering atau menggelupas, 💦 Aleovera menyejukkan kulit muka 💦Memberi kesegaran , keanjalan, kelembutan pada kulit 💦Membekalkan vitamin untuk kulit muka sentiasa sihat & cantik 💦Mengecilkan pori- pori yg besar 💦Memperbaiki texture kulit jika di amalkan pakai selalu 💦Khasiat istimewa  Ekstrak Mulberry mengandungi vitamin C  Sebagai Pencerah Kulit , menyamarkan noda-noda hitam 💦 Dapat menangani permasalan kulit seperti bekas luka, jerawat, dan banyak lagi. 💦Anti-penuaan 💦membuatkan kulit kelihatan lebih glowing. 💦Membuat make-up tahan lama 💦Membunuh kuman di kulit muka . . http://www.wasap.my/60179641156/glowspray . .  #luffiyaskincare #luffiyaskincareoriginal #luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #lipstickll #lipsticklover #lipstickmatte #lipstickmalaysia  #luffskinbooster #putih1badan  #llcosmetic
#repost @officialsimplysiti • • • • • HIDUNG MANCUNG DENGAN HANYA MENGGUNAKAN KOLEKSI GOLD EDITION! • Gold Edition Shading Blusher juga boleh digunakan sebagai blusher & shading untuk mendapatkan hidung yang mancung & pipi yang tirus seperti @makeupbyadillaazizan ♥️ • Dapatkan rangkaian Gold Edition ini di: ▪Website www.simplysiti.com.my ▪Cawangan Watsons yang terpilih ▪Butik CreacionxSimplysiti ▪Shopee ▪Atau contact mana mana ahli Elit Simplysiti yang sentiasa sedia membantu. • #simplysiti #forthebeautyinyou #goldedition #goodasgold #limitededition #mekappengantin #carrier #lipstickmalaysia #lipmatte #shadinghidung #blusher #ctdk #sitinurhaliza #young #glamorous #aus #authentic #originalmakeup #highquality #foundation #cushionfoundation #glowing #penyanyi #meletop #melodi #hotfm #skincaretips #antipenuaan
PATCHES IRON ON BY D LOVELY KISSES. All patches ready stock and just iron on dekat baju, jeans, bag, shawl and mana-mana je korg suka. Semudah 123 dan ABC.😉 . Name: NO TIME FOR ANYTHING Price: RM12  How to order: Pilih patches yang korg suka, tulis code and berape banyak and whatsapp +60173881009.  #custompatchmalaysia #patches #patch #patchesironon #patchesmurah #patchesmurahmalaysia #patchesmalaysia #patchmurah #patchmalaysia #patchmurahmalaysia #viral #viralmalaysia #lipstickmurah #lipstickmalaysia #l4l #f4f #lokalah #lipstickmurahmalaysia #tiktokmalaysia #oktobersale #tiktok #negaraku #merdeka
PATCHES IRON ON BY D LOVELY KISSES. All patches ready stock and just iron on dekat baju, jeans, bag, shawl and mana-mana je korg suka. Semudah 123 dan ABC.😉 . Name: DON'T TOUCH ME Price: RM7  How to order: Pilih patches yang korg suka, tulis code and berape banyak and whatsapp +60173881009 for fast reply.  #custompatchmalaysia #patches #patch #patchesironon #patchesmurah #patchesmurahmalaysia #patchesmalaysia #patchmurah #patchmalaysia #patchmurahmalaysia #viral #viralmalaysia #lipstickmurah #lipstickmalaysia #l4l #f4f #lokalah #lipstickmurahmalaysia #tiktokmalaysia #oktobersale #tiktok #negaraku #merdeka
Laku giler primer foundation LL ni weiyh🔥 New update sekarang ni🗣 tinggal 5ketul je ngn kakrose 😂 . RM45 ajer ,serius talk guna primer sahaja skin dah glow glow uolsss .. Yang malas nak tepek bagai2 kat muka korang should be try ..ini macam la 👍 . . http://www.wasap.my/60179641156/primerLL . . #luffiyaskincare #luffiyaskincareoriginal #luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #lipstickll #lipsticklover #lipstickmatte #lipstickmalaysia  #luffskinbooster #putih1badan #vitc #stokisluffiyaskincare  #kkmproduct #trustedseller #pipipinkblusher #foundation2in1 #scrubibukunyit #llcosmetic
LIPMATTE 7x MAKAN PUN MAINTAIN UOLS!. . Siapa kat sini kalau g kenduri kahwin mesti pakai lipstick merah mak ngah? Pernah tak minum air pastu lipstick melekat kat cawan? Segan kan? Nampak na uols melaram g kenduri kahwin nk ngalahkan pengantin hehe! Mestilah segan pastu bila makan nak cover2 pulak sebab takut lipstick beralih arah,lipstick hilang melekat kat nasi minyak dlm perut uols tu 🤣 dah makan tak kan lepas makan nak touch up lagi kot, letih la camni, pastu pulak anak yang tengah dipangku tu dah start bersilat gayung ahaha nak cover2 makan pun dah tak boleh, dah jadi mommies ni kene lah semua nya pantas sepantas kilat! . . Sebab tu Fatin suggest uols try lipmatte Obsess ni, pakai skali / 2 kali je dah tak yah touch up banyak kali dah, try lah satu mana tawu da beli satu nak bli warna lain pulak sebab dah terobsess, tak gittew? Hihi. . Korang nak try? Cuba comment PM sat g Fatin PM sorang2 ok ❤️. . #obsesscosmeticsjb #tutorialmakeup #produkviral #liquidmattelipstick #lipstickmalaysia #eyeshadow #sayajuallipstick #sayajualobsesscosmetics #mascara #dropshipwanted #maybelline #makeupjb #lipstickjb #liquidlipstick #foundation #bridaljohorbahru #uitm #makeup #barangmakeupmurah #foundationmalaysia #lipstick #muamalaysia #makeuplover #makeupaddict #anasism #agentwanted #neelofa #viral #blusher
#repost @cosmeticbyher • • • • • LIPMATTE 7x MAKAN PUN MAINTAIN UOLS!. . Siapa kat sini kalau g kenduri kahwin mesti pakai lipstick merah mak ngah? Pernah tak minum air pastu lipstick melekat kat cawan? Segan kan? Nampak na uols melaram g kenduri kahwin nk ngalahkan pengantin hehe! Mestilah segan pastu bila makan nak cover2 pulak sebab takut lipstick beralih arah,lipstick hilang melekat kat nasi minyak dlm perut uols tu 🤣 dah makan tak kan lepas makan nak touch up lagi kot, letih la camni, pastu pulak anak yang tengah dipangku tu dah start bersilat gayung ahaha nak cover2 makan pun dah tak boleh, dah jadi mommies ni kene lah semua nya pantas sepantas kilat! . . Sebab tu Fatin suggest uols try lipmatte Obsess ni, pakai skali / 2 kali je dah tak yah touch up banyak kali dah, try lah satu mana tawu da beli satu nak bli warna lain pulak sebab dah terobsess, tak gittew? Hihi. . Korang nak try? Cuba comment PM sat g Fatin PM sorang2 ok ❤️. . #obsesscosmeticsjb #tutorialmakeup #produkviral #liquidmattelipstick #lipstickmalaysia #eyeshadow #sayajuallipstick #sayajualobsesscosmetics #mascara #dropshipwanted #maybelline #makeupjb #lipstickjb #liquidlipstick #foundation #bridaljohorbahru #uitm #makeup #barangmakeupmurah #foundationmalaysia #lipstick #muamalaysia #makeuplover #makeupaddict #anasism #agentwanted #neelofa #viral #blusher
💄MI ADORE 💄 . . MI ADORE RM39.00  POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS .  online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday  11 am - 8.30 pm  MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #shadedough #sayajual #sayajualonline #lipstickmalaysia  #bangisentral #lipmattemurah #bangisentralboutique #lipmattecream #lipmate #blouseviral #naoramattelipstick #boutiquecafe #sayajual #nazeera #sobellipsticks #sobellamurah #efanyslipstick
PATCHES IRON ON BY D LOVELY KISSES. All patches ready stock and just iron on dekat baju, jeans, bag, shawl and mana-mana je korg suka. Semudah 123 dan ABC.😉 . Name: ALWAYS TIRED Price: RM8  How to order: Pilih patches yang korg suka, tulis code and berape banyak and whatsapp +60173881009.  #custompatchmalaysia #patches #patch #patchesironon #patchesmurah #patchesmurahmalaysia #patchesmalaysia #patchmurah #patchmalaysia #patchmurahmalaysia #viral #viralmalaysia #lipstickmurah #lipstickmalaysia #l4l #f4f #lokalah #lipstickmurahmalaysia #sapotlokal #tiktokmalaysia #oktobersale #tiktok #negaraku #merdeka
PATCHES IRON ON BY D LOVELY KISSES. All patches ready stock and just iron on dekat baju, jeans, bag, shawl and mana-mana je korg suka. Semudah 123 dan ABC.😉 . Name: WHO CARES Price: RM10  How to order: Pilih patches yang korg suka, tulis code and berape banyak and whatsapp +60173881009 for fast reply.  #custompatchmalaysia #patches #patch #patchesironon #patchesmurah #patchesmurahmalaysia #patchesmalaysia #patchmurah #patchmalaysia #patchmurahmalaysia #viral #viralmalaysia #lipstickmurah #lipstickmalaysia #l4l #f4f #lokalah #lipstickmurahmalaysia #makeupmurah #viral #tiktokmalaysia #oktobersale #tiktok #negaraku
assalamualaikum, . bermula hari ini sampai 31 oktober, korang belilah mana-mana satu Age Defying Velvet - Matte Lipstick atau Timeless Liquid Lipstick daripada saya, saya post kepada awak extra 1 mini Timeless Liquid Lipstick ye. . ON X ON?! . #octoberdeal  #lipstickoffer #iamsacsuperstar #iamsacsuperstar #lipstickmurah  #lipstickmalaysia  #kosmetiksepang  #kosmetikmurah

Loading