Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#legac

Posts tagged as #legac on Instagram

760 Posts

39 anni (appena compiuti) ma ogni maledetta o benedetta domenica è sempre lì  @moscagol ⚽️#legac#segnareartesenzaeta
Beautiful❤️ It happened slowly, but what became.. It's gorgeous! ❤ ️#the #thevampirediaries #tvd #t #truelove #theoriginals #legacies #legac #carolineforbes #stefansalvatore #lovers #mysticfalls #likeforlikes #followforfollowback #beauty
Couple Damon and Caroline  VS Couple Damon and Elena Write in the comments what you choose! Don't forget a Like💋👑 #the #thevampirediaries #tvd #theoriginals #t #legacies #legac #family #couple #couplesgoals #lovers #damonsalvatore #carolineforbes #elenagilbert #and #damon @iansomerhalder @nina @candiceking
・ 自分が食べたいというだけのものをしこたま持ち込んでお邪魔した素敵過ぎる友人のお宅。3歳のお坊っちゃま居てこの生活、可能なのー⁉️と叫びそうなくらいオシャレだったー(遠い目) さらにさらにこんなプレミアムなクッキー達をお裾分けしてくれて感激。 大事に大事に頂いています🍪ありがとう❤️ #parisseveille#auchantducoq #lederf#legac#speculoos#galettebretonne#美味しい#すごいセレクション#スーパーバイヤーになれる#ありがとう#とりあえず家の掃除する
Arugula Pesto Chicken Makes 4 servings and per serving you receive: · 1 leaner protein · 3 greens · 1 healthy fat · 3 condiments Ingredients: 2 cups arugula 1/3 oz pine nuts 1 clove of minced garlic 3/4 cup fresh basil 1 1/2 tsp salt 3 teaspoons olive oil 2 cups zucchini 36 ounces raw chicken breast  2 cups grape tomatoes 1/4 tsp pepper Pulse arugula,basil,pine nuts,garlic and 1 tsp of salt in a food processor until chopped. While processing slowly pour in olive oil. Pulse until smooth. Using a spiralizer, make strands of zucchini. In a skillet sprayed with pam, put in zucchini and chicken cook for about 4 minutes. Remove fro heat. Add tomatoes,pesto, pepper and salt Arrange on individual plates and serve
❤️🍫💛 パスカル・ル・ガック ボンボンショコラ * 先日オープンした赤坂のお店で買ったもの✨ 一粒から買えるので、まだ食べたことがなさそうなものを8粒チョイスしました〜 💕💓💕💓💕💓💕💓 * ルガックさんのショコラをいつでも食べられるなんてとても幸せ💗😌 * #パスカルルガック #ルガック #赤坂 #pascallegac  #legac #pascallegacchocolatier  #ボンボンショコラ #ショコラ #スイーツ #おやつ #bonbonchocolat #chocolat #sweets
Yungknxw.com | @yungknxw
"495ing" feat. lega-c (link in bio, clean version available) . . . . . #music #song #artist #writer #tangiewilliams #legac #dmv #dmvmusic #dmvrapper #dmvsinger #singer #artist #rapper #dmvartist #mom #momsonig #moms #mompreneur #entrepreneur
🧡💛🧡 パスカル・ル・ガック マカロン * 🍊グランマルニエ 🍫ショコラ * 食感がさくふわ系からねっちり系に変わってました… たまたま?変更した?? もし変更だとしたら、さくふわが好きな私はちょっと悲しい…😢 * 後日また食べてみたいと思います😌 * 赤坂に先日オープンしたパスカル・ル・ガック 🎉 オープン当日訪問してカフェでいただきました😋 * #パスカルルガック #ルガック#pascallegac  #legac #pascallegacchocolatier  #ケーキ #マカロン #スイーツ #おやつ #cake #macaron #gateau #gâteau #sweets
X.O.X.O. New sound up on the cloud! Go check er out and leave some love, and if not, leave what ya can, here! 😉 #legac #worldstarhiphop #worldstar #hiphopartist #hiphopmusic #hiphop #rapmusic
#bookoftheday : Jean Le Gac, Les Cahiers, 1971, self-produced artist’s book with 30 original photos. Edition of 25 copies signed and numbered. . . . . . . . . . . #arengariostudiobibliografico #artecontemporanea #jeanlegac #legac #conceptualart #conceptual #originalphotos #b&wphoto #mediumformat #1971 #artistbook #landart #land #art
🍫❤️🍫 パスカル・ル・ガック ♡ダコワーズ ピスターシュ ♡デギュスタシオン * 今日赤坂にオープンしたパスカル・ル・ガック 🎉🎉🎉 さっそく訪問してカフェでいただいてきました!😋😍💕 * #パスカルルガック #ルガック#pascallegac  #legac #pascallegacchocolatier  #ケーキ #マカロン #スイーツ #おやつ #cake #macaron #gateau #gâteau #sweets
🍫🍓🍫 Pascal LE GAC  パスカル・ル・ガック * いよいよ明日1月19日に東京にオープン!✨🎉 サン=ジェルマン=アン=レーでいただいたケーキたちに出会えるのを楽しみにして…💕💕😍 * #パスカルルガック #ルガック#pascallegac  #legac #pascallegacchocolatier  #ケーキ #スイーツ #おやつ #cake #gateau #gâteau #sweets
_\| the wall |/_ Re-build after burning . . . #reperage #encastrable #annonay #legac #centredart #wall #burnedbuildingrehab #tasvu
// tripod // looking for something Encastrable repérage in Annonay . . . #enastrable #annonay #reperage #legac #centredart #wedontknowyet #tasvu
sound check few hrs before showtime #legac
yesterday was dope with my bro #armanibrainslowery performing his single feat. me #legac #brittanysoul and more blessed to come out and kill  single #ifeelalright
AUZE x LEGAC x BLER
صور ماج صور ماج المحفوظة فيماكي اسكيسيخارج مع القديم ، في مع summilust. 35 1.4 أخذت أخيرا العهود. هذا ملخص طويل ، لقد خدمتني بشكل جيد. #legac ... أكثر #@jypetwice #bills #@btssbeds #purdue #watchdogs #@astromugen #loitering #@pinkfridayvibes #seesaw #@babyzeee4 #كميرا
What do you hope is said about you at your death? . .  Are you living the kind of life that reflects what you say matters to you? . .  If you’re not, there’s still time to make some changes. It may be an uncomfortable couple of minutes to contemplate our own mortality but can also lead to a more authentic life. Read more from our co-founder Cathy Wurzer on our blog (link in bio)  #intentionalliving #purposefulliving #livingandyingwell #livingwell #livinglegacy #leavingalegacy #legac
Le peintre blessé par Jean Le Gac. Exposition : Histoires de dessins, Frac Picardie, jusqu'au 9 mars 2019 #jeanlegac #legac #histoiresdedessins #fracpicardie #hautsdefrance #dessin #exposition
Pascal LE GAC  パスカル・ル・ガック ブシェいろいろ🍫😍 * 今回はボンボンを買わないかわりにブシェを全種類買ってみました! * 真ん中のキャラメルのは前に食べてとても気に入ったもの💕💕 * ココナツ、ピスタッシュ、キャラメル、プラリネノアアグリューム、マロン、ロシェプラリネ * #パスカルルガック #ルガック #ルガック💗#pascallegac #legac #legac💗 #pascallegacchocolatier  #サンジェルマンアンレー #saintgermainenlaye  #ショコラ #チョコ #ブシェ #おやつ #chocolat #chocolate #bouchée #bouchee #sweets  #にゃん旅paris2018秋 #にゃん旅paris
"Both the sun and my chrome is shining..." Check out this new joint by my dude @dj.speed724 featuring myself, @ogcleen and @legadagreat1 that just dropped today!  #mrpchill #djspeed #cleen #legac #hittinswitches #newmusic
今年も恒例のショコラの会に参加 してきました❣️ ・ パリのル・ガックさんの上品で 繊細なショコラで優雅な時間。 ・ 幸せホルモン『セロトニン』の分泌が すこぶる高くなりました❤️❤️ ・ これが過ぎると冬が始まります。 ・ ・ #ショコラ #chocolat #paris #パリ #legac #chocolate #チョコレート  #healthyfood #health  #instagood #foodstagram  #女性ホルモン #セロトニン #幸せホルモン #ショコラ愛好家 #chocolatclubjapon  #japanese
CASSAAA!!!!!🍾🍾🍾🍾 SIAMO TORNATI A BOMBA💣 🤩🤩Grande vittoria della Carrarese💙💛💙💛 e noi INCASSIAMO💸💸💸 CASSA! CASSA! CASSA!!!! WIN💚👉🏻💰 #analisiscommesse #bet #scommesse #tipster #cassa #money #cash #schedina #betrally #campionato  #massimali #rolex #luxury #piacenza #ciccio #tavano #maccarone #caccavallo #pro #legac #legapro #calcio #seriec #versace #carrarese #win
Tommaso Ceccarelli 🇮🇹 [⏱ 1’30”] @ciaaaaotammi ✍🏼 Nell’ultima gara del campionato di Serie C fra @monza_1912_official e Imolese, terminata 1-1, si è messo in mostra l’ala destra dei brianzoli, classe 1992, autore dell’assist per il momentaneo vantaggio di Reginaldo.  Nonostante il campionato del Monza non sia stato sino a qui all’altezza delle aspettative anche a causa del terremoto societario che ha visto il passaggio di proprietà da Nicola Colombo a Silvio Berlusconi, Ceccarelli, reduce a sua volta da una stagione sugli scudi a Prato, condita da 37 presenze, 12 gol ⚽ e 6 assist, si sta facendo apprezzare dai suoi nuovi tifosi, nonostante sotto il profilo realizzativo non sia ancora ai livelli della passata esperienza (sino a qui, oltre all’assist di cui sopra, ha messo a referto anche una magnifica punizione) 🚀. Piede mancino, veloce, tecnico e brevilineo, Ceccarelli ricorda per le movenze (per intenderci) Antoine Griezmann, capace di inserirsi in area, saltare l’uomo e trovare la porta con facilità.  La crescita del ragazzo sarà oltretutto facilitata dalla presenza in rosa di mostri sacri della categoria, come Simone Iocolano e @andreaciccioderrico_10 oltre che dall’esperienza di @reginaldo.fonseca83 in quello che, sulla carta, è uno degli attacchi più forti della Serie C e che potrebbe essere massicciamente rinforzato in gennaio grazie agli innesti di patron Berlusconi. #monza #legac #seriec #leftfooted #mancino #ceccarelli #goals #assist #skills #football #scouting #soccer #talent #calcio #ball #stadiobrianteo #legapro #freekick #acmonza #lombardia #monzaebrianza #monzacity
Inner Demons. Pt 2 of 3. Some more down to earth flow for ya. #hiphop #rapmusic #underground #keepinitalive #freeagent #unsignedmusic #inspiration #musician #youtubechannel #down2earth #legac #hookedvol2
Inner Demons. Pt. 1 of 3. Some down to earth shit. #musician #hiphopartist #rap #youtube #legac #bars4days #worldstar #worldstarhiphop #inspirational #lyricist #twitter #freeagent
Pascal LE GAC  パスカル・ル・ガック クッキー、ショコラ、いろいろ〜🍪🍫😍 * #パスカルルガック #サンジェルマンアンレー #legac #pascallegac #pascallegacchocolatier #saintgermainenlaye  #スイーツ #クッキー #ショコラ #チョコ #おやつ #sweets #cookies #chocolat #chocolate  #にゃん旅paris2018秋 #にゃん旅paris
Pascal LE GAC  パスカル・ル・ガック TARTELETTE CHOCOLAT💗 * ガナッシュとシュクレ生地を味わうとてもシンプルなタルトレット♡ * 上の飾りを外してガブリと豪快にかじりつきました!😋 めっちゃ美味しかったです❤️ * #パスカルルガック #サンジェルマンアンレー #legac #pascallegac #pascallegacchocolatier #saintgermainenlaye  #ケーキ #スイーツ #おやつ #cake #gateau #gâteau #sweets  #にゃん旅paris2018秋 #にゃん旅paris
Pascal LE GAC  パスカル・ル・ガック CHOCO-PASSION💗 * 濃厚なショコラと甘酸っぱいパッションフルーツ🥭の組み合わせ💕😋 * ショコラだけやフランボワーズと組み合わせたバージョンも! そちらも食べてみたいですね〜😍 * #パスカルルガック #サンジェルマンアンレー #legac #pascallegac #pascallegacchocolatier #saintgermainenlaye  #ケーキ #スイーツ #おやつ #cake #gateau #gâteau #sweets  #にゃん旅paris2018秋 #にゃん旅paris
Pascal LE GAC  パスカル・ル・ガック マカロン * サロショでもお馴染みのルガックさんのマカロン♡ さくふわの軽い食感がたまりませ〜ん! クリーム等も甘過ぎずとても美味しくて大好きです😍💕 * 今回は全フレーバー買いは我慢して厳選4個、カシス、ローズフランボワーズ、シトロンヴェール、ヴァニーユです💓 * 気持ち小さくなったような…? * #パスカルルガック #サンジェルマンアンレー #legac #pascallegac #pascallegacchocolatier #saintgermainenlaye  #マカロン #スイーツ #おやつ #macaron #sweets  #にゃん旅paris2018秋 #にゃん旅paris
Pascal LE GAC  パスカル・ル・ガック * Saint-Germain-en-Laye にあるルガックさんのお店にまた行くことができてとても幸せです💓😌 * 6枚目の写真はおまけでいただいたもの♡Merci ! * #パスカルルガック #サンジェルマンアンレー #legac #pascallegac #pascallegacchocolatier #saintgermainenlaye  #にゃん旅paris2018秋 #にゃん旅paris
Terminata ieri la prima parte della #nationsleague. Questi i verdetti e le new entry nelle leghe:  #finalfour 🇳🇱🇨🇭🇵🇹🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 #legaa 🇺🇦🇸🇪🇧🇦🇩🇰 #legab 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇫🇮🇳🇴🇷🇸 #legac 🇬🇪🇧🇾🇽🇰🇲🇰 L'#Italia di #mancini resta in #legaa
Subaru Legacy 2v1 - skvělé na sněhu, výborné za deště, blátem nepohrdne a tento model ještě špinavé prádlo vypere😉😀. To musíš mít! #multifunkcni #subaru #legacy #mycka #subarumycka#cistepradlo #snehovebile #legac
Couple of reasons for me to wear a tuxedo, tonights one of them.
Kako piše #gazzettadellosport Riccardo Montolivo bi na zimu ili sledećeg leta mogao pojačati Berlusconijev novi klub,S.S. Monzu!🔴⚪⚡⚽ Ovo bi definitivno odgovaralo Milanu,samo videćemo šta misli o ovome sam igrač. #montolivo #ssmonza #seriec #legac #berlusconi
#repost @legadagreat1 with @get_repost ・・・ Search Lega C on soundcloud.com!!!! PAGE BACK UP!! ALBUM COMING SOON!!! #sofocused #back2music #imback #legac
Search Lega C on soundcloud.com!!!! PAGE BACK UP!! ALBUM COMING SOON!!! #sofocused #back2music #imback #legac
#nationsleague  La #georgia si qualifica in #legac grazie al 3-0 in #lettonia. Di #kankava, #gvilia e #chakvetadze le reti della vittoria georgiana.  #nationsleague  #georgia qualificates on #leaguec thank to 3-0 in #latvia. Georgian win comes from #kankava, #gvilia and #chakvetadze goals. #football #nationsleague #latvia #georgia
パスカル・ル・ガック チョコチップクッキー 🍪💓🍪💓🍪💓🍪💓🍪💓🍪😍 * #パスカルルガック #サンジェルマンアンレー #クッキー #チョコチップクッキー #legac #pascallegac #pascallegacchocolatier #saintgermainenlaye #cookies  #にゃん旅paris #にゃん旅paris2018春 #大好き
#nationsleague  Vede la #legac anche la #georgia che batte 3-0 l'#Andorra grazie alla doppietta di #qazaishvili e al gol di #kankava. I georgiani sono a punteggio pieno dopo 3 giornate.  #nationsleague  #georgia too sees #leaguec after beating #andorra thank to #qazaishvili twice and #kankava'a goal. Georgians are on full points after three matches. #football #nationsleague #georgia #andorra
#nationsleague  La #macedonia vola sempre più al primo posto ed è vicina alla promozione in #legac. I balcanici vincono 4-1 contro il #liechtenstein grazie alla doppietta di #trajkovski e ai gol di #pandev e #alioski.  #nationsleague  #macedonia flies to lead and it's closer to promotion on #leaguec. Balkanians win 4-1 against #liechtenstein thank to #trajkovski twice and #pandev and #alioski goals. #football #nationsleague #macedonia #liechtenstein
ZVANIČNO:Antonio Cassano svoju karijeru nastavlju u Entelli!Italijanski trećeligaš,Virtus Entella je to danas i potvrdio na svom Twitter nalogu.Vaš komentar?💨📷⚽⚡ #cassano #virtusentella #seriec #legac #mercato
They are  the thereason I always looked for another day to strive for betterment.💕 #brotherhood💪 #brothers #sons #family #familypictures  #legac
#legac#koma#lsd#tatoe#herp#men#nct#losangelesgraffiti #lagraffiti #lagraff
@marcanthony segundo día de concierto para sus #fans #chilenos  en #chile #legac ytour #musica  #tuor2018 #losamomucho #movistararena
ZVANIČNO:Silvio Berlusconi je kupio 95% akcija u klubu S.S. Monza Calcio 1912 i postao većinski vlasnik!Zvanična konferencija biće u petak u 13:00 kada će Berlusconi i zvanično prvi put dati izjavu kao predsednik ovog kluba.Može li jedan od najboljih predsednika u istoriji fudbala i najuspešnijih da dovede Monzu do statusa prvoligaša? #ssmonza #berlusconi #presidente #ufficiale #official #seriec #legac
#legac we will be selling all vegan dinners from 11am-5pm this Saturday September 29th at 288 W. Evans St. at the Eston Wells Insurance office. Contact me or @ulyssessullivan37 @hi_ambitiousscip for tickets. #vegan #supportblackbusiness #cleaneating
Pendulum and side plank drops into creative geniuses 😍 first time for 80% of the group! Absolutely amazing! #groundedaerial  #legac #contemporary #dance @artscaredance @acgconline
#nottinghillcarnival #london #legac
💙💙💙💙💙 #sempre #legac
Olivier Le Gac termine 7eme de la Bretagne Classique 2018 bonne performance de la part du breton !  #breizh #breizhpower #legac #fdj #cycling
La Serie B riparte questo fine settimana a 19 squadre e lasciatemi dire che sarà la morte del buon senso nel rispetto delle regole. Intanto è di oggi la notizia che il sorteggio del calendario di Serie C è stato rimandato all’8 Settembre e l’inizio slittato al 16. E udite udite decisione provocatoria del Presidente Gravina di ben 7 promozioni per l’anno prossimo così facendo torneranno 22 le squadre in Serie B. In realtà la volontà è quella di attendere l'esito della discussione dei ricorsi dei club che ambiscono al ripescaggio in Serie B al Collegio di garanzia dello sport, del 7 Settembre. L’augurio è che questo benedetto 7 Settembre sancirà la democrazia e il rispetto delle regole accettando i ricorsi di Catania,Novara e Siena;  Sarà proprio così?!?!?! #legab #figc #legac #seriea #ripescaggi #caos #football #calcio #serieb #catania #novara #siera #gravina #tommasi #albertini #italia #estate #calendari #newseason #locura #legapro #primavera #juve #finoallafine #cr7 #calciocatania #buonsenso #democrazia
I'm selling pictures Dm for prices (these are low res image's)  #lovebird #lovebirds #pictureperfect #art #kissing #love #join #like #follow #legac #london #landscape #sale #funnyvids #northside #altcoin #abundance #ebay
Tonight we paid our respects to a beautiful and well loved woman 💕  Got me thinking - what legacy will you leave behind?  Will your health issues be a burden on others?  Or will you leave behind lots of memories of your adventures and love shared?
#ouch#rad#cbs#poe#dvc#top#legac#losangelesgraffiti #lagraff #lagraffiti
ANUGERAH TERAGUNG DARI TUHAN 📚📚 . . Sejuta perkara yang berbeza boleh jadi sama kerana satu perkara —— hati. Aku tahu kau pernah rasa benda ni, tipu kalau tak. Kalau kau tak mahu mengaku, kau ego. Jangan risau, aku juga ada ego. Semua orang ada ego. Ini kisah aku, Amrullah Khairi . . Sejuta perkara yang berbeza boleh jadi sama kerana satu perkara —— hati.  Aku sangat-sangat tak puas hati bila ayah tempatkan aku dekat sekolah agama ceruk kampung apa entah ni, tak kisahlah lima bintang ke lima belas bintang mana pun sekolah ni. Lagi pula ini kali pertama aku kena duduk asrama. . . Kena hafal Quran sebagai salah satu silibus? Solat jemaah setiap kali waktu solat? Pakai bahasa ana-enta, usrah, tarbiah pelik-pelik segala bagai… Apa kemende semua ni? Ingat aku boleh hadap? . . Nasib baik ada Anas Fattah and the gang, boleh juga aku hidup lagi dekat sekolah ni. Ada seorang tu, Qa’id nama dia, budak baik kata mereka, selalu usha nak tolong aku segala bagai… Macam aku ni anak retis ke apa, dia buta ke apa tak nampak yang aku tak suka benda-benda ala ala soleh subhanallah masha Allah kat sekolah ni..? . . Ceritanya sekarang ni, bila Anas Fattah and the gang kena gantung sekolah mula la aku rasa lost. Nak lepak dengan siapa, nak buat apa je, sini macam semua benda aku boleh buat jatuh hukum haram.  Dah time aku plan nak buat keputusan ni, aku ‘sangkut’ pula dengan Qa’id dan rakan-rakan ‘malaikat’ dia. Tinggal sekarang, aku je kena buat keputusan untuk mulai redha dengan aturan Tuhan yang letak aku dekat sekolah ni atau tak. Kalau aku redha, kiranya hati yang tahan-tahan dengan ego selama ini aku bawa sekali untuk nikmati detik-detik dalam hidup ni. . . Sejuta perkara yang berbeza boleh jadi sama kerana satu perkara —— hati. Tiga kali dah aku ulang. Sebab lepas aku buat keputusan untuk ‘bawa’ hati aku bersama.Kau orang nak tahu adakah betul yang aku tanpa sedar dah mensia-siakan antara ANUGERAH TERAGUNG DARI TUHAN untuk aku?  Nah, bawa
Some newer material im working on. Thought id share some sort of a sneak peak! #legac #soundcloudrapper #addict #heroin #heroinaddict #drugs #fentanyl #awareness soundcloud.com/douglas-stephen
Listen to Won't Be Long by Lega-C #np on #soundcloud https://soundcloud.com/douglas-stephen/wont-be-long  #legac #soundcloud #hiphop #rap #artist #underground # unsigned #creative #wont #be #long #wontbelong  #aggressive #deep #thought #deepthoughts #rhymes #unique
#drobs#crah#nerph#legac#lagraff #lagraffiti

Loading