Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#lawak

Posts tagged as #lawak on Instagram

956.044 Posts

Good morning ladies 😊😊 . Heida pon pengguna setia produk ANASISM tau sebabkan jatuh chenta itu yang nak share dgn korang tu betapa bestnya produk ni dan ikhlas dari hati bukan niat utama menjual sahaja gitu. . Korang wajib try satu dan rasainya! Klik link in bio kalau nak try 🤗 . Berita baik! Heida juga jual kat Shopee, boleh search and follow myrahayzibeauty tau 🥰 _ #anasismheidahaidzir #anas #anasism #anascosmetics #anaslover #millionsquad #galskorner #gombak #selangor #kl #malaysia #anaslipcream #apamanas #mascaraanas #anasmattenesseyeshadowpalette #makeuptutorial #makeup #beauty #fashion #sepahtureunionlive #nur2 #ame2019 #pening #cantik #kurus #murah #lawak
🔥🔥🔥GIVEAWAY PS4 SLIM 500GB🔥🔥🔥 . . . SYARAT semudah ABC 1)follow @gamesoutlets di IG dan FB 2)follow juga @lawakgames 3)LIKE,TAG,COMMENT,REPOST,SHARE sesuka hati korang (sebanyak yg mungkin di setiap pos kami) 4)Menjadi follower yang sangat HYPERACTIVE . . . Nak menang PS4 yg berharga RM1000 kan? So korang kena rajin la sikit.Bukan senang tau kami nak bagi. Yg betul2 rajin sahaja yg akan terpilih. . . . Dan yg paling penting,pemenang SEORANG sahaja. So yg betul2 rajin dan bertuah akan MENANG! . . . Pemenang akan diumumkan selepas followers mencecah 100K di Instagram. . . So korang kena rajin ikut syarat dan ajak kawan2,pakcik2,makcik2,dan saudara terdekat untuk follow. Raya dah nak dekat kan? Ha balik kampung nanti ajak ramai2 follow,manatahu time raya capai 100K. Terus kami umum time tengah makan rendang! . . . So goodluck dan semoga murah rezeki guys! Peluang terhad dan hanya sekali. Lepas ni takda lg giveaway mahal macam ni tau! . . . #ps4free#ps4bygamesoutlets#lawak_hambar#lawak_kerder#lawak_pelik#lawak#lawakvaganza#lawak_gila#lawak_king#lawakking#lawakpelik#lawakhambar#lawak#lawak_com#lawaksangat#lawakfans#lawakfan#lawakbodohlawak_steady#lawakstedy#lawaklucu#lawak_gila#ohsemvidio#lawak_viral#lawakbro#lawaknakmampos
NEW STOCK KASUT HIPSTER NI 😍 .. KALI NIE JGN TERLEPAS LAGI🔥🔥🔥 . 👉🏻 NIKE AIRMAX 98 . 👍🏻 QUALITY : GRED 5A PREMIUM . 👊🏻 RINGAN DAN SELESA . 👣 SAIZ 41-45 ADMIN NAK BAGI HARGA PROMO KT KORANG 😍😍😍 . Kualiti cun teruk . JADI PM SKRG😱😍😱 . POSTAGE KE SEMENANJUNG FREEEEEEE SABAH SARAWAK TAMBAH RM5 . HARGA PASARAN RM3++ TAUUU . TAPI HARGA PROMO ADMIN BAGI HANYA RM110 SAHAJA😱😱😱 . CPT ORDER SEBELUM HABIS STOCK GUYSSS❗️❗️❗️ CONFIRM PUAS HATI . BERMINAT BOLEH WHATSAPP 👇🏻 📲0133939803 . . . #lawakbosku #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #hbl #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral  #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #paidreviewrm10
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya.  آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Yuk follow @teman.hamil untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan sipahkan ajukan via DM (privasi terjaga) . .  Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
🔥🔥🔥GIVEAWAY PS4 SLIM 500GB🔥🔥🔥 . . . SYARAT semudah ABC 1)follow @gamesoutlets di IG dan FB 2)follow juga @lawakgames 3)LIKE,TAG,COMMENT,REPOST,SHARE sesuka hati korang (sebanyak yg mungkin di setiap pos kami) 4)Menjadi follower yang sangat HYPERACTIVE . . . Nak menang PS4 yg berharga RM1000 kan? So korang kena rajin la sikit.Bukan senang tau kami nak bagi. Yg betul2 rajin sahaja yg akan terpilih. . . . Dan yg paling penting,pemenang SEORANG sahaja. So yg betul2 rajin dan bertuah akan MENANG! . . . Pemenang akan diumumkan selepas followers mencecah 100K di Instagram. . . So korang kena rajin ikut syarat dan ajak kawan2,pakcik2,makcik2,dan saudara terdekat untuk follow. Raya dah nak dekat kan? Ha balik kampung nanti ajak ramai2 follow,manatahu time raya capai 100K. Terus kami umum time tengah makan rendang! . . . So goodluck dan semoga murah rezeki guys! Peluang terhad dan hanya sekali. Lepas ni takda lg giveaway mahal macam ni tau! . . . #ps4free#ps4bygamesoutlets#lawak_hambar#lawak_kerder#lawak_pelik#lawak#lawakvaganza#lawak_gila#lawak_king#lawakking#lawakpelik#lawakhambar#lawak#lawak_com#lawaksangat#lawakfans#lawakfan#lawakbodohlawak_steady#lawakstedy#lawaklucu#lawak_gila#ohsemvidio#lawak_viral#lawakbro#lawaknakmampos
#lawak
😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍 Memiliki seorang anak dalam rumah tangga sangatlah di butuhkan karena dia yang melangkapi kebahagian dalam rumah tangga dan bisa memberikan suasana baru. Akan tetapi terkadang ada penghalang sehingga bisa menghambat kehamilan seperti: 👉MIOM 👉KISTA 👉PCOS 👉PENYUMBATAN SAL TUBA {NON PATEN KIRI DAN KANAN} 👉KANKER SERVIKS 👉APS 👉EKTOPIK 👉KEPUTIHAN 👉GANGGUAN HORMON 👉SPERMA ENCER 👉AZOOSPERMIA 👉OLIGOSPERMIA 👉TORCH 👉DLL.  Follow juga  @teman.hamil @teman.hamil @teman.hamil Jika para bunda mengalami masalah tersebut kami akan membantu memberikan solusi agar bisa tertuntaskan, dalam waktu yang relatif singkat dengan tingkat keberhasilan 95%  Kasus penanganan tercepat 1 bulan dan terlama 3 bulan sudah langsung hamil BARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI DENGAN PROMIL TERAPY HERBAL BIOENTROPY ENERGY YANG SUDAH BANYAK MEMBANTU PASANGAN SUAMI DAN ISTRI UNTUK HAMIL. TIDAK PERLU BIAYA YANG BANYAK SEPERTI BAYI TABUNG DAN IMSEMNISASI.  SEGERA KONSULTASIKAN MASALAH DAN KELUHAN ANDA BERSAMA KAMI.  KONSULTASI 👉WA: +6285608190903
🔥🔥🔥GIVEAWAY PS4 SLIM 500GB🔥🔥🔥 . . . SYARAT semudah ABC 1)follow @gamesoutlets di IG dan FB 2)follow juga @lawakgames 3)LIKE,TAG,COMMENT,REPOST,SHARE sesuka hati korang (sebanyak yg mungkin di setiap pos kami) 4)Menjadi follower yang sangat HYPERACTIVE . . . Nak menang PS4 yg berharga RM1000 kan? So korang kena rajin la sikit.Bukan senang tau kami nak bagi. Yg betul2 rajin sahaja yg akan terpilih. . . . Dan yg paling penting,pemenang SEORANG sahaja. So yg betul2 rajin dan bertuah akan MENANG! . . . Pemenang akan diumumkan selepas followers mencecah 100K di Instagram. . . So korang kena rajin ikut syarat dan ajak kawan2,pakcik2,makcik2,dan saudara terdekat untuk follow. Raya dah nak dekat kan? Ha balik kampung nanti ajak ramai2 follow,manatahu time raya capai 100K. Terus kami umum time tengah makan rendang! . . . So goodluck dan semoga murah rezeki guys! Peluang terhad dan hanya sekali. Lepas ni takda lg giveaway mahal macam ni tau! . . . #ps4free#ps4bygamesoutlets#lawak_hambar#lawak_kerder#lawak_pelik#lawak#lawakvaganza#lawak_gila#lawak_king#lawakking#lawakpelik#lawakhambar#lawak#lawak_com#lawaksangat#lawakfans#lawakfan#lawakbodohlawak_steady#lawakstedy#lawaklucu#lawak_gila#ohsemvidio#lawak_viral#lawakbro#lawaknakmampos
therohani
🔥🔥🔥GIVEAWAY PS4 SLIM 500GB🔥🔥🔥 . . . SYARAT semudah ABC 1)follow @gamesoutlets di IG dan FB 2)follow juga @lawakgames 3)LIKE,TAG,COMMENT,REPOST,SHARE sesuka hati korang (sebanyak yg mungkin di setiap pos kami) 4)Menjadi follower yang sangat HYPERACTIVE . . . Nak menang PS4 yg berharga RM1000 kan? So korang kena rajin la sikit.Bukan senang tau kami nak bagi. Yg betul2 rajin sahaja yg akan terpilih. . . . Dan yg paling penting,pemenang SEORANG sahaja. So yg betul2 rajin dan bertuah akan MENANG! . . . Pemenang akan diumumkan selepas followers mencecah 100K di Instagram. . . So korang kena rajin ikut syarat dan ajak kawan2,pakcik2,makcik2,dan saudara terdekat untuk follow. Raya dah nak dekat kan? Ha balik kampung nanti ajak ramai2 follow,manatahu time raya capai 100K. Terus kami umum time tengah makan rendang! . . . So goodluck dan semoga murah rezeki guys! Peluang terhad dan hanya sekali. Lepas ni takda lg giveaway mahal macam ni tau! . . . #ps4free#ps4bygamesoutlets#lawak_hambar#lawak_kerder#lawak_pelik#lawak#lawakvaganza#lawak_gila#lawak_king#lawakking#lawakpelik#lawakhambar#lawak#lawak_com#lawaksangat#lawakfans#lawakfan#lawakbodohlawak_steady#lawakstedy#lawaklucu#lawak_gila#ohsemvidio#lawak_viral#lawakbro#lawaknakmampos
🔥🔥🔥GIVEAWAY PS4 SLIM 500GB🔥🔥🔥 . . . SYARAT semudah ABC 1)follow @gamesoutlets di IG dan FB 2)follow juga @lawakgames 3)LIKE,TAG,COMMENT,REPOST,SHARE sesuka hati korang (sebanyak yg mungkin di setiap pos kami) 4)Menjadi follower yang sangat HYPERACTIVE . . . Nak menang PS4 yg berharga RM1000 kan? So korang kena rajin la sikit.Bukan senang tau kami nak bagi. Yg betul2 rajin sahaja yg akan terpilih. . . . Dan yg paling penting,pemenang SEORANG sahaja. So yg betul2 rajin dan bertuah akan MENANG! . . . Pemenang akan diumumkan selepas followers mencecah 100K di Instagram. . . So korang kena rajin ikut syarat dan ajak kawan2,pakcik2,makcik2,dan saudara terdekat untuk follow. Raya dah nak dekat kan? Ha balik kampung nanti ajak ramai2 follow,manatahu time raya capai 100K. Terus kami umum time tengah makan rendang! . . . So goodluck dan semoga murah rezeki guys! Peluang terhad dan hanya sekali. Lepas ni takda lg giveaway mahal macam ni tau! . . . #ps4free#ps4bygamesoutlets#lawak_hambar#lawak_kerder#lawak_pelik#lawak#lawakvaganza#lawak_gila#lawak_king#lawakking#lawakpelik#lawakhambar#lawak#lawak_com#lawaksangat#lawakfans#lawakfan#lawakbodohlawak_steady#lawakstedy#lawaklucu#lawak_gila#ohsemvidio#lawak_viral#lawakbro#lawaknakmampos
🔥🔥🔥GIVEAWAY PS4 SLIM 500GB🔥🔥🔥 . . . SYARAT semudah ABC 1)follow @gamesoutlets di IG dan FB 2)follow juga @lawakgames 3)LIKE,TAG,COMMENT,REPOST,SHARE sesuka hati korang (sebanyak yg mungkin di setiap pos kami) 4)Menjadi follower yang sangat HYPERACTIVE . . . Nak menang PS4 yg berharga RM1000 kan? So korang kena rajin la sikit.Bukan senang tau kami nak bagi. Yg betul2 rajin sahaja yg akan terpilih. . . . Dan yg paling penting,pemenang SEORANG sahaja. So yg betul2 rajin dan bertuah akan MENANG! . . . Pemenang akan diumumkan selepas followers mencecah 100K di Instagram. . . So korang kena rajin ikut syarat dan ajak kawan2,pakcik2,makcik2,dan saudara terdekat untuk follow. Raya dah nak dekat kan? Ha balik kampung nanti ajak ramai2 follow,manatahu time raya capai 100K. Terus kami umum time tengah makan rendang! . . . So goodluck dan semoga murah rezeki guys! Peluang terhad dan hanya sekali. Lepas ni takda lg giveaway mahal macam ni tau! . . . #ps4free#ps4bygamesoutlets#lawak_hambar#lawak_kerder#lawak_pelik#lawak#lawakvaganza#lawak_gila#lawak_king#lawakking#lawakpelik#lawakhambar#lawak#lawak_com#lawaksangat#lawakfans#lawakfan#lawakbodohlawak_steady#lawakstedy#lawaklucu#lawak_gila#ohsemvidio#lawak_viral#lawakbro#lawaknakmampos
🔥🔥🔥GIVEAWAY PS4 SLIM 500GB🔥🔥🔥 . . . SYARAT semudah ABC 1)follow @gamesoutlets di IG dan FB 2)follow juga @lawakgames 3)LIKE,TAG,COMMENT,REPOST,SHARE sesuka hati korang (sebanyak yg mungkin di setiap pos kami) 4)Menjadi follower yang sangat HYPERACTIVE . . . Nak menang PS4 yg berharga RM1000 kan? So korang kena rajin la sikit.Bukan senang tau kami nak bagi. Yg betul2 rajin sahaja yg akan terpilih. . . . Dan yg paling penting,pemenang SEORANG sahaja. So yg betul2 rajin dan bertuah akan MENANG! . . . Pemenang akan diumumkan selepas followers mencecah 100K di Instagram. . . So korang kena rajin ikut syarat dan ajak kawan2,pakcik2,makcik2,dan saudara terdekat untuk follow. Raya dah nak dekat kan? Ha balik kampung nanti ajak ramai2 follow,manatahu time raya capai 100K. Terus kami umum time tengah makan rendang! . . . So goodluck dan semoga murah rezeki guys! Peluang terhad dan hanya sekali. Lepas ni takda lg giveaway mahal macam ni tau! . . . #ps4free#ps4bygamesoutlets#lawak_hambar#lawak_kerder#lawak_pelik#lawak#lawakvaganza#lawak_gila#lawak_king#lawakking#lawakpelik#lawakhambar#lawak#lawak_com#lawaksangat#lawakfans#lawakfan#lawakbodohlawak_steady#lawakstedy#lawaklucu#lawak_gila#ohsemvidio#lawak_viral#lawakbro#lawaknakmampos
🔥🔥🔥GIVEAWAY PS4 SLIM 500GB🔥🔥🔥 . . . SYARAT semudah ABC 1)follow @gamesoutlets di IG dan FB 2)follow juga @lawakgames 3)LIKE,TAG,COMMENT,REPOST,SHARE sesuka hati korang (sebanyak yg mungkin di setiap pos kami) 4)Menjadi follower yang sangat HYPERACTIVE . . . Nak menang PS4 yg berharga RM1000 kan? So korang kena rajin la sikit.Bukan senang tau kami nak bagi. Yg betul2 rajin sahaja yg akan terpilih. . . . Dan yg paling penting,pemenang SEORANG sahaja. So yg betul2 rajin dan bertuah akan MENANG! . . . Pemenang akan diumumkan selepas followers mencecah 100K di Instagram. . . So korang kena rajin ikut syarat dan ajak kawan2,pakcik2,makcik2,dan saudara terdekat untuk follow. Raya dah nak dekat kan? Ha balik kampung nanti ajak ramai2 follow,manatahu time raya capai 100K. Terus kami umum time tengah makan rendang! . . . So goodluck dan semoga murah rezeki guys! Peluang terhad dan hanya sekali. Lepas ni takda lg giveaway mahal macam ni tau! . . . #ps4free#ps4bygamesoutlets#lawak_hambar#lawak_kerder#lawak_pelik#lawak#lawakvaganza#lawak_gila#lawak_king#lawakking#lawakpelik#lawakhambar#lawak#lawak_com#lawaksangat#lawakfans#lawakfan#lawakbodohlawak_steady#lawakstedy#lawaklucu#lawak_gila#ohsemvidio#lawak_viral#lawakbro#lawaknakmampos
Heran jangan,... 😜😜 . . . Yuk dm untuk berbagi info-info menarik,... . . . #katabijak #katakatacinta #katakatabijak #kocak #komedi #komedilucu #kocakbanget #lawakreceh #lawak #lawakkocak #humorindonesia #humor #likeforlikeback #likeforlikes #lfl💛 #lfl #like4likes #lucu #lucubanget
BEST SELLER !! 3D PREMIUM CASE . Kamu bosan sama casing kamu yg gitu2 aja? atau beli tapi bahan nya jelek? susah untuk cari casing type hp kamu? pokoknya semua yg kamu butuhkan seputar casing ada disini! . *Tersedia untuk semua merk HP *Bisa desain CUSTOM/request gambar apa aja *FREE Desain *TANPA PO,kita cetak setiap hari *Print UV . FOLLOW JUGA : @customcase.station : Instagram utama kita @casestationgallery : cek real picture,testimoni dan proses pengerjaan . Order / Tanya bisa hubungi admin : WA : 081350140677 / atau klik link di BIO LINE : d_johny . “Custom Your Favorite Bible Verse” . . #memecomickristen #kristen #gereja #katolik #lucu #pendeta #pastor #jemaat #lawak #dagelan #memecomicindonesia #meme #memeindonesia #lucubanget #bethel #pentakosta #protestan #injili #balakeselamatan #reformed #rohanikristen #gerejakatolik #pengikutyesus #creatorfornextgen
🔥🔥🔥GIVEAWAY PS4 SLIM 500GB🔥🔥🔥 . . . SYARAT semudah ABC 1)follow @gamesoutlets di IG dan FB 2)follow juga @lawakgames 3)LIKE,TAG,COMMENT,REPOST,SHARE sesuka hati korang (sebanyak yg mungkin di setiap pos kami) 4)Menjadi follower yang sangat HYPERACTIVE . . . Nak menang PS4 yg berharga RM1000 kan? So korang kena rajin la sikit.Bukan senang tau kami nak bagi. Yg betul2 rajin sahaja yg akan terpilih. . . . Dan yg paling penting,pemenang SEORANG sahaja. So yg betul2 rajin dan bertuah akan MENANG! . . . Pemenang akan diumumkan selepas followers mencecah 100K di Instagram. . . So korang kena rajin ikut syarat dan ajak kawan2,pakcik2,makcik2,dan saudara terdekat untuk follow. Raya dah nak dekat kan? Ha balik kampung nanti ajak ramai2 follow,manatahu time raya capai 100K. Terus kami umum time tengah makan rendang! . . . So goodluck dan semoga murah rezeki guys! Peluang terhad dan hanya sekali. Lepas ni takda lg giveaway mahal macam ni tau! . . . #ps4free#ps4bygamesoutlets#lawak_hambar#lawak_kerder#lawak_pelik#lawak#lawakvaganza#lawak_gila#lawak_king#lawakking#lawakpelik#lawakhambar#lawak#lawak_com#lawaksangat#lawakfans#lawakfan#lawakbodohlawak_steady#lawakstedy#lawaklucu#lawak_gila#ohsemvidio#lawak_viral#lawakbro#lawaknakmampos
🔥🔥🔥GIVEAWAY PS4 SLIM 500GB🔥🔥🔥 . . . SYARAT semudah ABC 1)follow @gamesoutlets di IG dan FB 2)follow juga @lawakgames 3)LIKE,TAG,COMMENT,REPOST,SHARE sesuka hati korang (sebanyak yg mungkin di setiap pos kami) 4)Menjadi follower yang sangat HYPERACTIVE . . . Nak menang PS4 yg berharga RM1000 kan? So korang kena rajin la sikit.Bukan senang tau kami nak bagi. Yg betul2 rajin sahaja yg akan terpilih. . . . Dan yg paling penting,pemenang SEORANG sahaja. So yg betul2 rajin dan bertuah akan MENANG! . . . Pemenang akan diumumkan selepas followers mencecah 100K di Instagram. . . So korang kena rajin ikut syarat dan ajak kawan2,pakcik2,makcik2,dan saudara terdekat untuk follow. Raya dah nak dekat kan? Ha balik kampung nanti ajak ramai2 follow,manatahu time raya capai 100K. Terus kami umum time tengah makan rendang! . . . So goodluck dan semoga murah rezeki guys! Peluang terhad dan hanya sekali. Lepas ni takda lg giveaway mahal macam ni tau! . . . #ps4free#ps4bygamesoutlets#lawak_hambar#lawak_kerder#lawak_pelik#lawak#lawakvaganza#lawak_gila#lawak_king#lawakking#lawakpelik#lawakhambar#lawak#lawak_com#lawaksangat#lawakfans#lawakfan#lawakbodohlawak_steady#lawakstedy#lawaklucu#lawak_gila#ohsemvidio#lawak_viral#lawakbro#lawaknakmampos
BEST SELLER !! 3D PREMIUM CASE . Kamu bosan sama casing kamu yg gitu2 aja? atau beli tapi bahan nya jelek? susah untuk cari casing type hp kamu? pokoknya semua yg kamu butuhkan seputar casing ada disini! . *Tersedia untuk semua merk HP *Bisa desain CUSTOM/request gambar apa aja *FREE Desain *TANPA PO,kita cetak setiap hari *Print UV . FOLLOW JUGA : @customcase.station : Instagram utama kita @casestationgallery : cek real picture,testimoni dan proses pengerjaan . Order / Tanya bisa hubungi admin : WA : 081350140677 / atau klik link di BIO LINE : d_johny . “Custom Your Favorite Bible Verse” . . #memecomickristen #kristen #gereja #katolik #lucu #pendeta #pastor #jemaat #lawak #dagelan #memecomicindonesia #meme #memeindonesia #lucubanget #bethel #pentakosta #protestan #injili #balakeselamatan #reformed #rohanikristen #gerejakatolik #pengikutyesus #creatorfornextgen
🔥🔥🔥GIVEAWAY PS4 SLIM 500GB🔥🔥🔥 . . . SYARAT semudah ABC 1)follow @gamesoutlets di IG dan FB 2)follow juga @lawakgames 3)LIKE,TAG,COMMENT,REPOST,SHARE sesuka hati korang (sebanyak yg mungkin di setiap pos kami) 4)Menjadi follower yang sangat HYPERACTIVE . . . Nak menang PS4 yg berharga RM1000 kan? So korang kena rajin la sikit.Bukan senang tau kami nak bagi. Yg betul2 rajin sahaja yg akan terpilih. . . . Dan yg paling penting,pemenang SEORANG sahaja. So yg betul2 rajin dan bertuah akan MENANG! . . . Pemenang akan diumumkan selepas followers mencecah 100K di Instagram. . . So korang kena rajin ikut syarat dan ajak kawan2,pakcik2,makcik2,dan saudara terdekat untuk follow. Raya dah nak dekat kan? Ha balik kampung nanti ajak ramai2 follow,manatahu time raya capai 100K. Terus kami umum time tengah makan rendang! . . . So goodluck dan semoga murah rezeki guys! Peluang terhad dan hanya sekali. Lepas ni takda lg giveaway mahal macam ni tau! . . . #ps4free#ps4bygamesoutlets#lawak_hambar#lawak_kerder#lawak_pelik#lawak#lawakvaganza#lawak_gila#lawak_king#lawakking#lawakpelik#lawakhambar#lawak#lawak_com#lawaksangat#lawakfans#lawakfan#lawakbodohlawak_steady#lawakstedy#lawaklucu#lawak_gila#ohsemvidio#lawak_viral#lawakbro#lawaknakmampos
BEST SELLER !! 3D PREMIUM CASE . Kamu bosan sama casing kamu yg gitu2 aja? atau beli tapi bahan nya jelek? susah untuk cari casing type hp kamu? pokoknya semua yg kamu butuhkan seputar casing ada disini! . *Tersedia untuk semua merk HP *Bisa desain CUSTOM/request gambar apa aja *FREE Desain *TANPA PO,kita cetak setiap hari *Print UV . FOLLOW JUGA : @customcase.station : Instagram utama kita @casestationgallery : cek real picture,testimoni dan proses pengerjaan . Order / Tanya bisa hubungi admin : WA : 081350140677 / atau klik link di BIO LINE : d_johny . “Custom Your Favorite Bible Verse” . . #memecomickristen #kristen #gereja #katolik #lucu #pendeta #pastor #jemaat #lawak #dagelan #memecomicindonesia #meme #memeindonesia #lucubanget #bethel #pentakosta #protestan #injili #balakeselamatan #reformed #rohanikristen #gerejakatolik #pengikutyesus #creatorfornextgen
BEST SELLER !! 3D PREMIUM CASE . Kamu bosan sama casing kamu yg gitu2 aja? atau beli tapi bahan nya jelek? susah untuk cari casing type hp kamu? pokoknya semua yg kamu butuhkan seputar casing ada disini! . *Tersedia untuk semua merk HP *Bisa desain CUSTOM/request gambar apa aja *FREE Desain *TANPA PO,kita cetak setiap hari *Print UV . FOLLOW JUGA : @customcase.station : Instagram utama kita @casestationgallery : cek real picture,testimoni dan proses pengerjaan . Order / Tanya bisa hubungi admin : WA : 081350140677 / atau klik link di BIO LINE : d_johny . “Custom Your Favorite Bible Verse” . . #memecomickristen #kristen #gereja #katolik #lucu #pendeta #pastor #jemaat #lawak #dagelan #memecomicindonesia #meme #memeindonesia #lucubanget #bethel #pentakosta #protestan #injili #balakeselamatan #reformed #rohanikristen #gerejakatolik #pengikutyesus #creatorfornextgen
BEST SELLER !! 3D PREMIUM CASE . Kamu bosan sama casing kamu yg gitu2 aja? atau beli tapi bahan nya jelek? susah untuk cari casing type hp kamu? pokoknya semua yg kamu butuhkan seputar casing ada disini! . *Tersedia untuk semua merk HP *Bisa desain CUSTOM/request gambar apa aja *FREE Desain *TANPA PO,kita cetak setiap hari *Print UV . FOLLOW JUGA : @customcase.station : Instagram utama kita @casestationgallery : cek real picture,testimoni dan proses pengerjaan . Order / Tanya bisa hubungi admin : WA : 081350140677 / atau klik link di BIO LINE : d_johny . “Custom Your Favorite Bible Verse” . . #memecomickristen #kristen #gereja #katolik #lucu #pendeta #pastor #jemaat #lawak #dagelan #memecomicindonesia #meme #memeindonesia #lucubanget #bethel #pentakosta #protestan #injili #balakeselamatan #reformed #rohanikristen #gerejakatolik #pengikutyesus #creatorfornextgen
BEST SELLER !! 3D PREMIUM CASE . Kamu bosan sama casing kamu yg gitu2 aja? atau beli tapi bahan nya jelek? susah untuk cari casing type hp kamu? pokoknya semua yg kamu butuhkan seputar casing ada disini! . *Tersedia untuk semua merk HP *Bisa desain CUSTOM/request gambar apa aja *FREE Desain *TANPA PO,kita cetak setiap hari *Print UV . FOLLOW JUGA : @customcase.station : Instagram utama kita @casestationgallery : cek real picture,testimoni dan proses pengerjaan . Order / Tanya bisa hubungi admin : WA : 081350140677 / atau klik link di BIO LINE : d_johny . “Custom Your Favorite Bible Verse” . . #memecomickristen #kristen #gereja #katolik #lucu #pendeta #pastor #jemaat #lawak #dagelan #memecomicindonesia #meme #memeindonesia #lucubanget #bethel #pentakosta #protestan #injili #balakeselamatan #reformed #rohanikristen #gerejakatolik #pengikutyesus #creatorfornextgen
therohani
#sulaplucu #idiot #humor #lawak #dagelan #awreceh
. Semua profesi bisa Sukses loh di bisnis ini 😘 . Kapan giliranmu kak ?? Sukses adalah hak setiap orang, Perkaranya adalah bagaimana orang tsb mengusahakan dirinya untuk bisa mencapai kesuksesan 😉 . Masih mikirin gaji pas-pasan ? Masih bilang modalnya mahal ?? Perbaiki keuanganmu bersama KAMI. Gabung di @dropnshop_hanna . . Fix Regist Chat📲 💕082118748796/KLIK LINK DI BIO👌  #dropnshop #bisniskeren #bisnisonline #viral #indovidgram #ivgcomedy #ivgcommunity #medan #medanvidgram #sumut #indolawak #ngakak #ngakakkocak #ngakakbanget #lucu #lawak #dagelan #dagelantv #dagelantivi #dagelanindo #binjai #arifmuhammaddd #beti #betizenn #beticomedy #suppliertanganpertama #suppliermurah #supplierbaju #supplierbajumurah
therohani
🔥🔥🔥GIVEAWAY PS4 SLIM 500GB🔥🔥🔥 . . . SYARAT semudah ABC 1)follow @gamesoutlets di IG dan FB 2)follow juga @lawakgames 3)LIKE,TAG,COMMENT,REPOST,SHARE sesuka hati korang (sebanyak yg mungkin di setiap pos kami) 4)Menjadi follower yang sangat HYPERACTIVE . . . Nak menang PS4 yg berharga RM1000 kan? So korang kena rajin la sikit.Bukan senang tau kami nak bagi. Yg betul2 rajin sahaja yg akan terpilih. . . . Dan yg paling penting,pemenang SEORANG sahaja. So yg betul2 rajin dan bertuah akan MENANG! . . . Pemenang akan diumumkan selepas followers mencecah 100K di Instagram. . . So korang kena rajin ikut syarat dan ajak kawan2,pakcik2,makcik2,dan saudara terdekat untuk follow. Raya dah nak dekat kan? Ha balik kampung nanti ajak ramai2 follow,manatahu time raya capai 100K. Terus kami umum time tengah makan rendang! . . . So goodluck dan semoga murah rezeki guys! Peluang terhad dan hanya sekali. Lepas ni takda lg giveaway mahal macam ni tau! . . . #ps4free#ps4bygamesoutlets#lawak_hambar#lawak_kerder#lawak_pelik#lawak#lawakvaganza#lawak_gila#lawak_king#lawakking#lawakpelik#lawakhambar#lawak#lawak_com#lawaksangat#lawakfans#lawakfan#lawakbodohlawak_steady#lawakstedy#lawaklucu#lawak_gila#ohsemvidio#lawak_viral#lawakbro#lawaknakmampos
🔥🔥🔥GIVEAWAY PS4 SLIM 500GB🔥🔥🔥 . . . SYARAT semudah ABC 1)follow @gamesoutlets di IG dan FB 2)follow juga @lawakgames 3)LIKE,TAG,COMMENT,REPOST,SHARE sesuka hati korang (sebanyak yg mungkin di setiap pos kami) 4)Menjadi follower yang sangat HYPERACTIVE . . . Nak menang PS4 yg berharga RM1000 kan? So korang kena rajin la sikit.Bukan senang tau kami nak bagi. Yg betul2 rajin sahaja yg akan terpilih. . . . Dan yg paling penting,pemenang SEORANG sahaja. So yg betul2 rajin dan bertuah akan MENANG! . . . Pemenang akan diumumkan selepas followers mencecah 100K di Instagram. . . So korang kena rajin ikut syarat dan ajak kawan2,pakcik2,makcik2,dan saudara terdekat untuk follow. Raya dah nak dekat kan? Ha balik kampung nanti ajak ramai2 follow,manatahu time raya capai 100K. Terus kami umum time tengah makan rendang! . . . So goodluck dan semoga murah rezeki guys! Peluang terhad dan hanya sekali. Lepas ni takda lg giveaway mahal macam ni tau! . . . #ps4free#ps4bygamesoutlets#lawak_hambar#lawak_kerder#lawak_pelik#lawak#lawakvaganza#lawak_gila#lawak_king#lawakking#lawakpelik#lawakhambar#lawak#lawak_com#lawaksangat#lawakfans#lawakfan#lawakbodohlawak_steady#lawakstedy#lawaklucu#lawak_gila#ohsemvidio#lawak_viral#lawakbro#lawaknakmampos
📣🔊 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 🚨😍😍😍😍😍😍🚨 ~~~~~~~~~~~~~~~ ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ~~~~~~~~~~~~~~~ #918kiss #pussy888 #joker #3win8 #live22 #rollex #lpe88 #newtown  #greatwall99 #playboy88 #onlinecasino #malaysia #pubg #remix #edmremix #popularhot #hothothot #scr888 #suncity #mega888 #lawak #xxx #vape #photography #djsoda #parkour #sport #hotsport #gym #gameing ~~~~~~~~~~~~~~~
📣🔊 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 🚨😍😍😍😍😍😍🚨 ~~~~~~~~~~~~~~~ ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ~~~~~~~~~~~~~~~ #918kiss #pussy888 #joker #3win8 #live22 #rollex #lpe88 #newtown  #greatwall99 #playboy88 #onlinecasino #malaysia #pubg #remix #edmremix #popularhot #hothothot #scr888 #suncity #mega888 #lawak #xxx #vape #photography #djsoda #parkour #sport #hotsport #gym #gameing ~~~~~~~~~~~~~~~
🔥🔥🔥GIVEAWAY PS4 SLIM 500GB🔥🔥🔥 . . . SYARAT semudah ABC 1)follow @gamesoutlets di IG dan FB 2)follow juga @lawakgames 3)LIKE,TAG,COMMENT,REPOST,SHARE sesuka hati korang (sebanyak yg mungkin di setiap pos kami) 4)Menjadi follower yang sangat HYPERACTIVE . . . Nak menang PS4 yg berharga RM1000 kan? So korang kena rajin la sikit.Bukan senang tau kami nak bagi. Yg betul2 rajin sahaja yg akan terpilih. . . . Dan yg paling penting,pemenang SEORANG sahaja. So yg betul2 rajin dan bertuah akan MENANG! . . . Pemenang akan diumumkan selepas followers mencecah 100K di Instagram. . . So korang kena rajin ikut syarat dan ajak kawan2,pakcik2,makcik2,dan saudara terdekat untuk follow. Raya dah nak dekat kan? Ha balik kampung nanti ajak ramai2 follow,manatahu time raya capai 100K. Terus kami umum time tengah makan rendang! . . . So goodluck dan semoga murah rezeki guys! Peluang terhad dan hanya sekali. Lepas ni takda lg giveaway mahal macam ni tau! . . . #ps4free#ps4bygamesoutlets#lawak_hambar#lawak_kerder#lawak_pelik#lawak#lawakvaganza#lawak_gila#lawak_king#lawakking#lawakpelik#lawakhambar#lawak#lawak_com#lawaksangat#lawakfans#lawakfan#lawakbodohlawak_steady#lawakstedy#lawaklucu#lawak_gila#ohsemvidio#lawak_viral#lawakbro#lawaknakmampos
SERTAI PESTA BUKU ONLINE SEKARANG JUGA SEHINGGA 30 APRIL NI SAHAJA!! . Apa tawaran menarik yang korang akan dapat? . 1)Kombo 4 Buku Baru RM100. (Kesemua buku latest dah disekalikan dalam kombo ni dah 😍) . 2) Kombo 3 Buku RM50 (Buku best seller yang kita compilekan siap siap supaya korang senang nak pilih) . 3) Kombo 5 Buku RM50 (ini yang paling best sangat ni murah gila gila 5 buku RM50 JER?!) . JOM DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA KESEMUA BUKU MASIH ADA. HANYA DI ONLINE SAHAJA AWAK AKAN DAPAT TAWARAN BEGINI 😍😍😍😊 . #dakwahsentap #tarbiahsentap #pestabukuonlineisbir #suratputusasa #pujukandarituhan #kaubukanadiratna #sujudyangterakhir #pbakl19 #gelombangkedua #diskaunkawkaw #4bukurm100jur! #jentikhati #nakbebel #nasihatdiri #padu #lawak #lawakkeder #kampus #mati #bacabuku #malaysiamembaca #tak #muslimahfashion #jombaca #maribaca HQ : @isbirofficial
📣🔊 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 🚨😍😍😍😍😍😍🚨 ~~~~~~~~~~~~~~~ ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ~~~~~~~~~~~~~~~ #918kiss #pussy888 #joker #3win8 #live22 #rollex #lpe88 #newtown  #greatwall99 #playboy88 #onlinecasino #malaysia #pubg #remix #edmremix #popularhot #hothothot #scr888 #suncity #mega888 #lawak #xxx #vape #photography #djsoda #parkour #sport #hotsport #gym #gameing ~~~~~~~~~~~~~~~
📣🔊 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 🚨😍😍😍😍😍😍🚨 ~~~~~~~~~~~~~~~ ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ~~~~~~~~~~~~~~~ #918kiss #pussy888 #joker #3win8 #live22 #rollex #lpe88 #newtown  #greatwall99 #playboy88 #onlinecasino #malaysia #pubg #remix #edmremix #popularhot #hothothot #scr888 #suncity #mega888 #lawak #xxx #vape #photography #djsoda #parkour #sport #hotsport #gym #gameing ~~~~~~~~~~~~~~~
📣🔊 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 🚨😍😍😍😍😍😍🚨 ~~~~~~~~~~~~~~~ ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ~~~~~~~~~~~~~~~ #918kiss #pussy888 #joker #3win8 #live22 #rollex #lpe88 #newtown  #greatwall99 #playboy88 #onlinecasino #malaysia #pubg #remix #edmremix #popularhot #hothothot #scr888 #suncity #mega888 #lawak #xxx #vape #photography #djsoda #parkour #sport #hotsport #gym #gameing ~~~~~~~~~~~~~~~
📣🔊 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 🚨😍😍😍😍😍😍🚨 ~~~~~~~~~~~~~~~ ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ~~~~~~~~~~~~~~~ #918kiss #pussy888 #joker #3win8 #live22 #rollex #lpe88 #newtown  #greatwall99 #playboy88 #onlinecasino #malaysia #pubg #remix #edmremix #popularhot #hothothot #scr888 #suncity #mega888 #lawak #xxx #vape #photography #djsoda #parkour #sport #hotsport #gym #gameing ~~~~~~~~~~~~~~~
📣🔊 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 🚨😍😍😍😍😍😍🚨 ~~~~~~~~~~~~~~~ ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ~~~~~~~~~~~~~~~ #918kiss #pussy888 #joker #3win8 #live22 #rollex #lpe88 #newtown  #greatwall99 #playboy88 #onlinecasino #malaysia #pubg #remix #edmremix #popularhot #hothothot #scr888 #suncity #mega888 #lawak #xxx #vape #photography #djsoda #parkour #sport #hotsport #gym #gameing ~~~~~~~~~~~~~~~
📣🔊 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 🚨😍😍😍😍😍😍🚨 ~~~~~~~~~~~~~~~ ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ~~~~~~~~~~~~~~~ #918kiss #pussy888 #joker #3win8 #live22 #rollex #lpe88 #newtown  #greatwall99 #playboy88 #onlinecasino #malaysia #pubg #remix #edmremix #popularhot #hothothot #scr888 #suncity #mega888 #lawak #xxx #vape #photography #djsoda #parkour #sport #hotsport #gym #gameing ~~~~~~~~~~~~~~~
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 . Tag member korang ye 😘 . Jangan lupa turn on post notification ♥️ . Nak review ws 012-8894981 🎈 . Anda mencari JERSI BOLA MURAH❓❓❓ Jom follow @19street.jersey @19street.jersey ✅Qualiti padu ✅Harga berpatutan ✅Giveaway turut disediakan . #lawak #lawakhambar #lawakterok #lawaksavage #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #bazaarpaknil #bazarpaknil #servisnaikknfollowers #paidreviewmalaysia #maluapabossku #lawaksavage #lawaking #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #himpunanceritalawak #sayajual #sayajualmurahmurah #igers #igersmalaysia
Lepasni leh la cg bukak ig shop jual cawan #lawak  #hambar  #komikmalaysia  #lawakkomikmalaya  Cc:@azwanjjaii
"Sian dia kesunyian, tolong tag jodoh dia  JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM : @video_lawak2019  LIKE video ni ❤️ COMMENT video ni . 👉dipersilakan👈 Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷  Follow IG ni guys PENAJA UTAMA video_lawak2019 👇👇👇 @fakhrurazi_mustaffa  #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #justinbieber #instarepost #videolawak2019
🔥ADIDAS AX2🔥 . 👫 Men Size 👣 Size Available : 41 - 45 (TERHAD) 💵 Harga Promosi : RM90 📬 Free Postage sm ! . Ss + RM5 . .  #sneakers#ootd#viral#sneakersmurah#giveaway#tiktok#bazaarpaknil#kasutmurah#sneakersmurah#ootdfashion#ootdmen#lawak#videolawak#trustedseller#akuyangpakaikoyangpanas#mudahterhibur#lawakhambar#madlipzmalaysia#akuyangpakaikoyangpanas#maluapabossku#trendzsneakers .
Ade sedikit nasihat yang masih study. Tolong terima kenyataan sikit 😊 . Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat admin. Mari kita viral kan sama². Hehe . #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm  #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia
Kalau bincang. Krikk krikkk laa sampai raya🥴 #repost #posttwitter . . . #sneakers#ootd#viral#sneakersmurah#giveaway#tiktok#bazaarpaknil#kasutmurah#sneakersmurah#ootdfashion#ootdmen#lawak#videolawak#trustedseller#akuyangpakaikoyangpanas#mudahterhibur#lawakhambar#madlipzmalaysia#akuyangpakaikoyangpanas#maluapabossku#trendzsneakers .
Tonton sampai habis ya😇 Bantu up sampe 5K followers guys✅ Like kalau kalian suka dengan video ini😋🎧📽 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💥Go follow my account: @Irfanmbj 💥Go follow : @_Aprilz04 💥Go follow : @Agus_felaiwan 💥Go follow : @ismuaziz10 💥Go follow : @ekosptra30 💥Go follow :@seniman_kata15follow:@mz.ocin_06 follow : @Kerangcupu➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Partner account : @andhinii_id Partner account : @gabriel_art._ Partner account : @rizal_007_ Partner account : @kaknong_001_ Partner account : @miftahul.862 Partner account : @iqball.trapnation17 Partner account : @a_ndikaaaa Partner account : @quotes.gokil_ Partner account : @kapten_bintang01 Partner account : @tioo.andika Partner account : @padang_trapnation Partner account : @qoutes_mantap Partner account : @yudistira_febrianda_ Partner account : @br3ngsekberkelas Partner account : @dj.skyvee Partner account : @khairurrizki1904 Partner account : @munanzl_18 Partner account : @restuprdnaa02 🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛 🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭 Kumpulan Kata-Kata ! ❤Like jika suka✔ 👨Tag teman kalian✔ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Hastag🔄 #storywakekinian #storywa #indovidgram #ivgcomedy #ivgcommunity #medan#medanvidgram #sumut #binjai #dagelan#dagelantv #dagelantivi #ngakak #ngakakkocak#ngakakbareng #ngakakbanget #rajangakak #lucu#lawak #indolawak #lucuabis #arifmuhammaddd#beti #betizenn #beticomedy #videolucu#mamakbeti #makbeti #beticomedy #sekolah #smp

Loading