Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kurungmodencotton

Posts tagged as #kurungmodencotton on Instagram

149.456 Posts

Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia
Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia
Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia
Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia
Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia
Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia
Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia
Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia
Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia
Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia
#newcollection . DESIGN EXCLUSIVE TERBARU BY ANGGUN COTTON . KURUNG MODEN (MDN) -  RM65 MINI MODEN (MNI ) - RM69 KRG MODEN RIAU ( MR ) - RM69 MINI FISHTAIL ( MF ) - RM75 KIDS PEPLUMS & PLEATED - RM55 . (HARGA X TERMASUK POS ) . . SEMUA CANTIK2 DAN MENGANCAM.BERKENAN JANGAN LAMBAT NANTI HABIS . KAIN SELESA..CUTTING PUN CANTIK..GERENTI PUASHATI 😍😍 . . WHATSAPP: 📲 019 2258825 📲 019 2258825 📲 019 2258825 . . #angguncotton #angguncottoncollection #kurungmini #kurungminicotton #kurungmoden #kurungmodencotton #kurungpahang #kurungpahangcotton  #angguncottonmurah #cottonmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #bajukurungmoden #bajukurung  #kurungmodenmurah #englishcotton #kurungenglishcottonmurah #uitm #bajukurungviral #kurungenglishcotton #bajukurungmalaysia #upm #usm #kurungmodenmalaysia #bajukenduri #kurungmurahmalaysia #bajuraya2019
#newcollection . DESIGN EXCLUSIVE TERBARU BY ANGGUN COTTON . KURUNG MODEN (MDN) -  RM65 MINI MODEN (MNI ) - RM69 KRG MODEN RIAU ( MR ) - RM69 MINI FISHTAIL ( MF ) - RM75 KIDS PEPLUMS & PLEATED - RM55 . (HARGA X TERMASUK POS ) . . SEMUA CANTIK2 DAN MENGANCAM.BERKENAN JANGAN LAMBAT NANTI HABIS . KAIN SELESA..CUTTING PUN CANTIK..GERENTI PUASHATI 😍😍 . . WHATSAPP: 📲 019 2258825 📲 019 2258825 📲 019 2258825 . . #angguncotton #angguncottoncollection #kurungmini #kurungminicotton #kurungmoden #kurungmodencotton #kurungpahang #kurungpahangcotton  #angguncottonmurah #cottonmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #bajukurungmoden #bajukurung  #kurungmodenmurah #englishcotton #kurungenglishcottonmurah #uitm #bajukurungviral #kurungenglishcotton #bajukurungmalaysia #upm #usm #kurungmodenmalaysia #bajukenduri #kurungmurahmalaysia #bajuraya2019
#newcollection . DESIGN EXCLUSIVE TERBARU BY ANGGUN COTTON . KURUNG MODEN (MDN) -  RM65 MINI MODEN (MNI ) - RM69 KRG MODEN RIAU ( MR ) - RM69 MINI FISHTAIL ( MF ) - RM75 KIDS PEPLUMS & PLEATED - RM55 . (HARGA X TERMASUK POS ) . . SEMUA CANTIK2 DAN MENGANCAM.BERKENAN JANGAN LAMBAT NANTI HABIS . KAIN SELESA..CUTTING PUN CANTIK..GERENTI PUASHATI 😍😍 . . WHATSAPP: 📲 019 2258825 📲 019 2258825 📲 019 2258825 . . #angguncotton #angguncottoncollection #kurungmini #kurungminicotton #kurungmoden #kurungmodencotton #kurungpahang #kurungpahangcotton  #angguncottonmurah #cottonmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #bajukurungmoden #bajukurung  #kurungmodenmurah #englishcotton #kurungenglishcottonmurah #uitm #bajukurungviral #kurungenglishcotton #bajukurungmalaysia #upm #usm #kurungmodenmalaysia #bajukenduri #kurungmurahmalaysia #bajuraya2019
#newcollection . DESIGN EXCLUSIVE TERBARU BY ANGGUN COTTON . KURUNG MODEN (MDN) -  RM65 MINI MODEN (MNI ) - RM69 KRG MODEN RIAU ( MR ) - RM69 MINI FISHTAIL ( MF ) - RM75 KIDS PEPLUMS & PLEATED - RM55 . (HARGA X TERMASUK POS ) . . SEMUA CANTIK2 DAN MENGANCAM.BERKENAN JANGAN LAMBAT NANTI HABIS . KAIN SELESA..CUTTING PUN CANTIK..GERENTI PUASHATI 😍😍 . . WHATSAPP: 📲 019 2258825 📲 019 2258825 📲 019 2258825 . . #angguncotton #angguncottoncollection #kurungmini #kurungminicotton #kurungmoden #kurungmodencotton #kurungpahang #kurungpahangcotton  #angguncottonmurah #cottonmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #bajukurungmoden #bajukurung  #kurungmodenmurah #englishcotton #kurungenglishcottonmurah #uitm #bajukurungviral #kurungenglishcotton #bajukurungmalaysia #upm #usm #kurungmodenmalaysia #bajukenduri #kurungmurahmalaysia #bajuraya2019
NEW DESIGN RELEASE  HOT DESIGN RESTOCK 🔥🔥🔥 Jangan tunggu lama-lama.. sebelum design pilihan disambar orang ... dari record lepas STOK  mmg tak mencukupi. Diluar jangkaan, semua dok pakat memborong sedondon dengan sedara mara , rakan sekerja .. Material english cotton.. design dan warna mmg nampak class 👍👍 ✅KURUNG MODEN ✅KURUNG PAHANG ✅MINI MODEN  Material kain best ‼️ Design uptodate ‼️ Cutting cantik ‼️ CIRI - CIRI KAIN ✅ Kain 100 %  Cotton. ✅ Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai ✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh ✅Sgat Sesuai Utk pecinta cotton , design mmg semua cantik ! ✅Mudah digosok, kurang renyukan  HARGA ✅KURUNG MODEN ~ RM65 ✅MINI MODEN - RM69 ✅MINI RIAU - RM 69 ✅MINI FISHTAIL - RM 75 ✅MINI PLEATED KIDS - RM55 ✅MINI PEPLUM KIDS - RM 55 (tak termasuk pos SM / SS)  Berminat Utk order ?  pm / direct whatsApps  #angguncotton #angguncottonmurah #angguncottoncollection #angguncotton #kurungcottonmurah #kurungminimoden #kurungpahang #kurungcottonpahang #kurungmoden #kurungmodencotton
NEW DESIGN RELEASE  HOT DESIGN RESTOCK 🔥🔥🔥 Jangan tunggu lama-lama.. sebelum design pilihan disambar orang ... dari record lepas STOK  mmg tak mencukupi. Diluar jangkaan, semua dok pakat memborong sedondon dengan sedara mara , rakan sekerja .. Material english cotton.. design dan warna mmg nampak class 👍👍 ✅KURUNG MODEN ✅KURUNG PAHANG ✅MINI MODEN  Material kain best ‼️ Design uptodate ‼️ Cutting cantik ‼️ CIRI - CIRI KAIN ✅ Kain 100 %  Cotton. ✅ Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai ✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh ✅Sgat Sesuai Utk pecinta cotton , design mmg semua cantik ! ✅Mudah digosok, kurang renyukan  HARGA ✅KURUNG MODEN ~ RM65 ✅MINI MODEN - RM69 ✅MINI RIAU - RM 69 ✅MINI FISHTAIL - RM 75 ✅MINI PLEATED KIDS - RM55 ✅MINI PEPLUM KIDS - RM 55 (tak termasuk pos SM / SS)  Berminat Utk order ?  pm / direct whatsApps  #angguncotton #angguncottonmurah #angguncottoncollection #angguncotton #kurungcottonmurah #kurungminimoden #kurungpahang #kurungcottonpahang #kurungmoden #kurungmodencotton
NEW DESIGN RELEASE  HOT DESIGN RESTOCK 🔥🔥🔥 Jangan tunggu lama-lama.. sebelum design pilihan disambar orang ... dari record lepas STOK  mmg tak mencukupi. Diluar jangkaan, semua dok pakat memborong sedondon dengan sedara mara , rakan sekerja .. Material english cotton.. design dan warna mmg nampak class 👍👍 ✅KURUNG MODEN ✅KURUNG PAHANG ✅MINI MODEN  Material kain best ‼️ Design uptodate ‼️ Cutting cantik ‼️ CIRI - CIRI KAIN ✅ Kain 100 %  Cotton. ✅ Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai ✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh ✅Sgat Sesuai Utk pecinta cotton , design mmg semua cantik ! ✅Mudah digosok, kurang renyukan  HARGA ✅KURUNG MODEN ~ RM65 ✅MINI MODEN - RM69 ✅MINI RIAU - RM 69 ✅MINI FISHTAIL - RM 75 ✅MINI PLEATED KIDS - RM55 ✅MINI PEPLUM KIDS - RM 55 (tak termasuk pos SM / SS)  Berminat Utk order ?  pm / direct whatsApps  #angguncotton #angguncottonmurah #angguncottoncollection #angguncotton #kurungcottonmurah #kurungminimoden #kurungpahang #kurungcottonpahang #kurungmoden #kurungmodencotton
. KURUNG MINI SOFEA EKSKLUSIF BY DHIA COTTON . UPDATE STOCK 16/7/19 #dmdhiacotton7 . HARGA RM65 SEPASANG RM65 SEPASANG RM65 SEPASANG (TIDAK TERMASUK POSTAGE) . ✔ Material 💯 cotton ✔ Kain tidak tebal & panas, sangat selesa bila pakai ✔ Stock baju sangat limited, siapa cepat dia dapat ✔ Strictly no booking! . Untuk pertanyaan atau pesanan boleh whatsapp sis, klik link whatsapp dekat profile 😘 . #dhiacotton #kurungmoden #kurungmodencotton #kurung #bajukurung #bajukurungcotton #kurungmini #kurungminimoden #kurungminicotton #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajuraya #bajuraya2019 #dhiacottonraya19
. KURUNG MINI SOFEA EKSKLUSIF BY DHIA COTTON . UPDATE STOCK 16/7/19 #dmdhiacotton7 . HARGA RM65 SEPASANG RM65 SEPASANG RM65 SEPASANG (TIDAK TERMASUK POSTAGE) . ✔ Material 💯 cotton ✔ Kain tidak tebal & panas, sangat selesa bila pakai ✔ Stock baju sangat limited, siapa cepat dia dapat ✔ Strictly no booking! . Untuk pertanyaan atau pesanan boleh whatsapp sis, klik link whatsapp dekat profile 😘 . #dhiacotton #kurungmoden #kurungmodencotton #kurung #bajukurung #bajukurungcotton #kurungmini #kurungminimoden #kurungminicotton #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajuraya #bajuraya2019 #dhiacottonraya19
#hud 🌸KURUNG MALISSA🌸 💲💲💲💲 RM100SM / RM110SS FREE POS  Ws for info 👇👇 https://bit.ly/2Y4QMIJ Or check on my bio for ig link 😉  Baju Hari Raya Haji dah ade ke belum tu ladies !  Kurung Melissa  ada 7 warna yg serius comel belaka . Saiz XS hingga XXL .  Kalau belum jom shopping dulu .. Harga mampu milik tau uolls 🌸Keistimewaan Kurung Malissa🌸 🌸 - Material como crepe,  Kain tak panas dan tak mudah kedut.. 🌸 - kain duyung getah bahagian kiri dan kanan.. 🌸 - zip bahagian hadapan.. 🌸 - mesra wudhuk.. 🌸 - cutting cantik 🌸 - available saiz xs hingga xxl.. Jangan tunggu lama lama tau takut terlepas pula nanti . 😜 Dan jgn lupa share kat kawan kawan ye !  #blousemurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurah #muslimahcollection #kurungmodencotton  #kurungmodenmalaysia #bajukurungmoden #bajukurungcotton #fesyenmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimah #kurungmodenlace #kurungmoden #kebayamuslimah #coupleset #kebarungmuslimah #kurungriau #viralset #setviral #kurungkedah #skirtmuslimah #blousemuslimah #kurungcotton #dressmurah #dressmuslimah #abayajubah #abaya #abayafashion
#hud 🌸KURUNG MALISSA🌸 💲💲💲💲 RM100SM / RM110SS FREE POS  Ws for info 👇👇 https://bit.ly/2Y4QMIJ Or check on my bio for ig link 😉  Baju Hari Raya Haji dah ade ke belum tu ladies !  Kurung Melissa  ada 7 warna yg serius comel belaka . Saiz XS hingga XXL .  Kalau belum jom shopping dulu .. Harga mampu milik tau uolls 🌸Keistimewaan Kurung Malissa🌸 🌸 - Material como crepe,  Kain tak panas dan tak mudah kedut.. 🌸 - kain duyung getah bahagian kiri dan kanan.. 🌸 - zip bahagian hadapan.. 🌸 - mesra wudhuk.. 🌸 - cutting cantik 🌸 - available saiz xs hingga xxl.. Jangan tunggu lama lama tau takut terlepas pula nanti . 😜 Dan jgn lupa share kat kawan kawan ye !  #blousemurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurah #muslimahcollection #kurungmodencotton  #kurungmodenmalaysia #bajukurungmoden #bajukurungcotton #fesyenmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimah #kurungmodenlace #kurungmoden #kebayamuslimah #coupleset #kebarungmuslimah #kurungriau #viralset #setviral #kurungkedah #skirtmuslimah #blousemuslimah #kurungcotton #dressmurah #dressmuslimah #abayajubah #abaya #abayafashion
#hud 🌸KURUNG MALISSA🌸 💲💲💲💲 RM100SM / RM110SS FREE POS  Ws for info 👇👇 https://bit.ly/2Y4QMIJ Or check on my bio for ig link 😉  Baju Hari Raya Haji dah ade ke belum tu ladies !  Kurung Melissa  ada 7 warna yg serius comel belaka . Saiz XS hingga XXL .  Kalau belum jom shopping dulu .. Harga mampu milik tau uolls 🌸Keistimewaan Kurung Malissa🌸 🌸 - Material como crepe,  Kain tak panas dan tak mudah kedut.. 🌸 - kain duyung getah bahagian kiri dan kanan.. 🌸 - zip bahagian hadapan.. 🌸 - mesra wudhuk.. 🌸 - cutting cantik 🌸 - available saiz xs hingga xxl.. Jangan tunggu lama lama tau takut terlepas pula nanti . 😜 Dan jgn lupa share kat kawan kawan ye !  #blousemurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurah #muslimahcollection #kurungmodencotton  #kurungmodenmalaysia #bajukurungmoden #bajukurungcotton #fesyenmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimah #kurungmodenlace #kurungmoden #kebayamuslimah #coupleset #kebarungmuslimah #kurungriau #viralset #setviral #kurungkedah #skirtmuslimah #blousemuslimah #kurungcotton #dressmurah #dressmuslimah #abayajubah #abaya #abayafashion
#hud 🌸KURUNG MALISSA🌸 💲💲💲💲 RM100SM / RM110SS FREE POS  Ws for info 👇👇 https://bit.ly/2Y4QMIJ Or check on my bio for ig link 😉  Baju Hari Raya Haji dah ade ke belum tu ladies !  Kurung Melissa  ada 7 warna yg serius comel belaka . Saiz XS hingga XXL .  Kalau belum jom shopping dulu .. Harga mampu milik tau uolls 🌸Keistimewaan Kurung Malissa🌸 🌸 - Material como crepe,  Kain tak panas dan tak mudah kedut.. 🌸 - kain duyung getah bahagian kiri dan kanan.. 🌸 - zip bahagian hadapan.. 🌸 - mesra wudhuk.. 🌸 - cutting cantik 🌸 - available saiz xs hingga xxl.. Jangan tunggu lama lama tau takut terlepas pula nanti . 😜 Dan jgn lupa share kat kawan kawan ye !  #blousemurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurah #muslimahcollection #kurungmodencotton  #kurungmodenmalaysia #bajukurungmoden #bajukurungcotton #fesyenmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimah #kurungmodenlace #kurungmoden #kebayamuslimah #coupleset #kebarungmuslimah #kurungriau #viralset #setviral #kurungkedah #skirtmuslimah #blousemuslimah #kurungcotton #dressmurah #dressmuslimah #abayajubah #abaya #abayafashion
#hud 🌸KURUNG MALISSA🌸 💲💲💲💲 RM100SM / RM110SS FREE POS  Ws for info 👇👇 https://bit.ly/2Y4QMIJ Or check on my bio for ig link 😉  Baju Hari Raya Haji dah ade ke belum tu ladies !  Kurung Melissa  ada 7 warna yg serius comel belaka . Saiz XS hingga XXL .  Kalau belum jom shopping dulu .. Harga mampu milik tau uolls 🌸Keistimewaan Kurung Malissa🌸 🌸 - Material como crepe,  Kain tak panas dan tak mudah kedut.. 🌸 - kain duyung getah bahagian kiri dan kanan.. 🌸 - zip bahagian hadapan.. 🌸 - mesra wudhuk.. 🌸 - cutting cantik 🌸 - available saiz xs hingga xxl.. Jangan tunggu lama lama tau takut terlepas pula nanti . 😜 Dan jgn lupa share kat kawan kawan ye !  #blousemurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurah #muslimahcollection #kurungmodencotton  #kurungmodenmalaysia #bajukurungmoden #bajukurungcotton #fesyenmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimah #kurungmodenlace #kurungmoden #kebayamuslimah #coupleset #kebarungmuslimah #kurungriau #viralset #setviral #kurungkedah #skirtmuslimah #blousemuslimah #kurungcotton #dressmurah #dressmuslimah #abayajubah #abaya #abayafashion
#hud 🌸KURUNG MALISSA🌸 💲💲💲💲 RM100SM / RM110SS FREE POS  Ws for info 👇👇 https://bit.ly/2Y4QMIJ Or check on my bio for ig link 😉  Baju Hari Raya Haji dah ade ke belum tu ladies !  Kurung Melissa  ada 7 warna yg serius comel belaka . Saiz XS hingga XXL .  Kalau belum jom shopping dulu .. Harga mampu milik tau uolls 🌸Keistimewaan Kurung Malissa🌸 🌸 - Material como crepe,  Kain tak panas dan tak mudah kedut.. 🌸 - kain duyung getah bahagian kiri dan kanan.. 🌸 - zip bahagian hadapan.. 🌸 - mesra wudhuk.. 🌸 - cutting cantik 🌸 - available saiz xs hingga xxl.. Jangan tunggu lama lama tau takut terlepas pula nanti . 😜 Dan jgn lupa share kat kawan kawan ye !  #blousemurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurah #muslimahcollection #kurungmodencotton  #kurungmodenmalaysia #bajukurungmoden #bajukurungcotton #fesyenmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimah #kurungmodenlace #kurungmoden #kebayamuslimah #coupleset #kebarungmuslimah #kurungriau #viralset #setviral #kurungkedah #skirtmuslimah #blousemuslimah #kurungcotton #dressmurah #dressmuslimah #abayajubah #abaya #abayafashion
#hud 🌸KURUNG MALISSA🌸 💲💲💲💲 RM100SM / RM110SS FREE POS  Ws for info 👇👇 https://bit.ly/2Y4QMIJ Or check on my bio for ig link 😉  Baju Hari Raya Haji dah ade ke belum tu ladies !  Kurung Melissa  ada 7 warna yg serius comel belaka . Saiz XS hingga XXL .  Kalau belum jom shopping dulu .. Harga mampu milik tau uolls 🌸Keistimewaan Kurung Malissa🌸 🌸 - Material como crepe,  Kain tak panas dan tak mudah kedut.. 🌸 - kain duyung getah bahagian kiri dan kanan.. 🌸 - zip bahagian hadapan.. 🌸 - mesra wudhuk.. 🌸 - cutting cantik 🌸 - available saiz xs hingga xxl.. Jangan tunggu lama lama tau takut terlepas pula nanti . 😜 Dan jgn lupa share kat kawan kawan ye !  #blousemurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurah #muslimahcollection #kurungmodencotton  #kurungmodenmalaysia #bajukurungmoden #bajukurungcotton #fesyenmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimah #kurungmodenlace #kurungmoden #kebayamuslimah #coupleset #kebarungmuslimah #kurungriau #viralset #setviral #kurungkedah #skirtmuslimah #blousemuslimah #kurungcotton #dressmurah #dressmuslimah #abayajubah #abaya #abayafashion

Loading