Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kurungbatikmalaysia

Posts tagged as #kurungbatikmalaysia on Instagram

15.265 Posts

Aidiladha 2019 collection.  Kalau raya puasa hari tu tak sempat nak beli batik yang tengah trending ni tak apa. Boleh beli sekarang untuk raya haji.  Kain batik dengan plain top. Kain susun kipas.  Order now or cry later😆 .  RM179 free postage. Size XS till XXL.  #batik #batikcotton #batikindonesia #batikpremium #bajukurungbatik #bajubatik #bajuraya #bajuraya2019 #bajusedondon #kainpasang #kainela #pengapitpengantin #pengantin #pengapit #kenduri #kendurikawin #pelamin #katering #bungatelur #kemeja #kemejabatik #kurungkedahbatik #kurungkedah #bajuseragam #seragambatik #kurungbatikmalaysia #batikpastel #aidiladha
Aidiladha 2019 collection.  Kalau raya puasa hari tu tak sempat nak beli batik yang tengah trending ni tak apa. Boleh beli sekarang untuk raya haji.  Kain batik dengan plain top. Kain susun kipas.  Order now or cry later😆 .  RM179 free postage. Size XS till XXL.  #batik #batikcotton #batikindonesia #batikpremium #bajukurungbatik #bajubatik #bajuraya #bajuraya2019 #bajusedondon #kainpasang #kainela #pengapitpengantin #pengantin #pengapit #kenduri #kendurikawin #pelamin #katering #bungatelur #kemeja #kemejabatik #kurungkedahbatik #kurungkedah #bajuseragam #seragambatik #kurungbatikmalaysia #batikpastel #aidiladha
Sis payung gambar  CLOSE UP CODE  AEVA.  OPEN ORDER FOR COLLECTION AIDILADHA 2019.  Jom buat order sekarang .Size available XS - XXL.  POSTAGE 👍Delivery start early August.Booking deposit available.  PRICE : RM179 FREE POSTAGE  NEW DESIGN / NEW CUTTING / NEW LOOK .  FOR TOP 👍New material  for TOP. 100% Egyptian cotton.  Lembut , nipis , tak jarang. 👍Design blouse  datang dengan zip belakang ( lebih mudah pakai )  dan round neck  di depan ( lebih kemas pakai tiada  belahan  di dada). 👍1 pocket di depan(belah kiri) - senang letak barang. .  FOR SKIRT 👍New cutting .skirt kipas depan yang sangat sesuai dengan kain batik dan jahitan lipat depan yang original (bukan jahit susun biasa). 👍Skirt boleh pakai both side , kipas  tu dekat depan  or dekat belakang.  COLLECTION 👍Limited production! Tersangat limited  size so cepat booking.  #kurungkedah #kurungbatik #batikcotton#kurungcotton #batikpastel #batikmalaysia#kurungbatikmalaysia #kainbatik #kainbatikpastel#kainbatikmalaysia #batikcotton #kurungpastel#bajukurungkedah#kainpasangonline #kurungkedah #kurungbatik #batikcotton#kurungcotton #batikpastel #batikmalaysia#kurungbatikmalaysia #kainbatik #kainbatikpastel#kainbatikmalaysia #batikcotton #kurungpastel#bajukurungkedah #borongbatik #batikwholesale#batikindon
Sis payung gambar  CLOSE UP CODE  AVINA.  OPEN ORDER FOR COLLECTION AIDILADHA 2019.  Jom buat order sekarang .Size available XS - XXL.  POSTAGE 👍Delivery start early August.Booking deposit available.  PRICE : RM179 FREE POSTAGE  NEW DESIGN / NEW CUTTING / NEW LOOK .  FOR TOP 👍New material  for TOP. 100% Egyptian cotton.  Lembut , nipis , tak jarang. 👍Design blouse  datang dengan zip belakang ( lebih mudah pakai )  dan round neck  di depan ( lebih kemas pakai tiada  belahan  di dada). 👍1 pocket di depan(belah kiri) - senang letak barang. .  FOR SKIRT 👍New cutting .skirt kipas depan yang sangat sesuai dengan kain batik dan jahitan lipat depan yang original (bukan jahit susun biasa). 👍Skirt boleh pakai both side , kipas  tu dekat depan  or dekat belakang.  COLLECTION 👍Limited production! Tersangat limited  size so cepat booking.  #kurungkedah #kurungbatik #batikcotton#kurungcotton #batikpastel #batikmalaysia#kurungbatikmalaysia #kainbatik #kainbatikpastel#kainbatikmalaysia #batikcotton #kurungpastel#bajukurungkedah#kainpasangonline #kurungkedah #kurungbatik #batikcotton#kurungcotton #batikpastel #batikmalaysia#kurungbatikmalaysia #kainbatik #kainbatikpastel#kainbatikmalaysia #batikcotton #kurungpastel#bajukurungkedah #borongbatik #batikwholesale#batikindon
AIDILADHA 2019 . Kurung Kedah New Collection 🌟 Zip belakang (round neck) 🌟 Poket depan (sebelah kiri) 🌟 Skirt kipas depan (tak belah) both side boleh guna depan & belakang . 🔹Price : RM179.00 + FREE POSTAGE Available 📌 XS | S | M | L | XL | XXL . 🔹Material 🌹 Top : Egyptian Cotton (Premium Quality) 🌹 Skirt : Premium Batik Cotton . Limited pieces.  Book yours now for only RM50.00 deposit . 🔹Start delivery ✔1 - 2 August (just in time for Aidiladha) . Cara order? 🔸click link dekat bio . #kurungkedah #kurungbatik #kurungcotton #bajukurung #bajubatik #bajukedah #kebayakurung #batikpastel #batikcotton #kurungbatikmalaysia #kurungcotton #kainbatikpastel #bajupastel #kurungpastel #kainbatikmalaysia #bajumurah #batikmurah #bajukurungmurah #kurungmoden #rtw #bajurtw #batik #batikpremium #cottonprinted #sisjual #bajukurungcottonmoden
AIDILADHA 2019 . Kurung Kedah New Collection 🌟 Zip belakang (round neck) 🌟 Poket depan (sebelah kiri) 🌟 Skirt kipas depan (tak belah) both side boleh guna depan & belakang . 🔹Price : RM179.00 + FREE POSTAGE Available 📌 XS | S | M | L | XL | XXL . 🔹Material 🌹 Top : Egyptian Cotton (Premium Quality) 🌹 Skirt : Premium Batik Cotton . Limited pieces.  Book yours now for only RM50.00 deposit . 🔹Start delivery ✔1 - 2 August (just in time for Aidiladha) . Cara order? 🔸click link dekat bio . #kurungkedah #kurungbatik #kurungcotton #bajukurung #bajubatik #bajukedah #kebayakurung #batikpastel #batikcotton #kurungbatikmalaysia #kurungcotton #kainbatikpastel #bajupastel #kurungpastel #kainbatikmalaysia #bajumurah #batikmurah #bajukurungmurah #kurungmoden #rtw #bajurtw #batik #batikpremium #cottonprinted #sisjual #bajukurungcottonmoden
🍑MARIYA PLAIN BLOUSE🍑 . Code: 3878 (READYSTOCK !) . Material: Pearl Crepe 🔮Chiffon Kualiti Bagus 💜Senang Iron 🔮Tak Panas 💜Tak Jarang 🔮Selesa Dipakai . Ciri-Ciri: 🐯Tangan Biasa 🐯Syariah Compliance . 🛡Size: 36 | 38 | 40 | 42 |  44 | 46 | 48 | 50 | 52 | 55 . 🛍Harga : RM40 SM / RM45 SS . 📦FREE POSTAGE 📦FREE POSTAGE 📦FREE POSTAGE . . TEMPAHAN / PERTANYAAN WHATSAPP📱019-4235093 WHATSAPP📱019-4235093 WHATSAPP📱019-4235093 . #bajuplussize #bajurayamalaysia #bajurayaplussize #kurungmodenplussize #kurungmodenplussizemalaysia #bajukurungplussize #bajukurungplussizemalaysia #malaysiaplussize #bajuplussizemalaysiamurah #jubahplussizemalaysia #bajubridesmaid #blouseplussize #blouseplussizemurah #neelofa #peplumplussizemalaysia #abayasigathis #cikgusekolah #kebarungplussizemalaysia #kakishopping #igshopmalaysia #kebayaplussizemalaysia #kurungbatikmalaysia #bajumuslimahplussize #rizalmanforzalora2019 #kurungbatikplussize #rizalmanforzalora #kebarungplussize #naelofaraya2018 #naelofarhijab #neelofaedition
🍑MARIYA PLAIN BLOUSE🍑 . Code: 3878 (READYSTOCK !) . Material: Pearl Crepe 🔮Chiffon Kualiti Bagus 💜Senang Iron 🔮Tak Panas 💜Tak Jarang 🔮Selesa Dipakai . Ciri-Ciri: 🐯Tangan Biasa 🐯Syariah Compliance . 🛡Size: 36 | 38 | 40 | 42 |  44 | 46 | 48 | 50 | 52 | 55 . 🛍Harga : RM40 SM / RM45 SS . 📦FREE POSTAGE 📦FREE POSTAGE 📦FREE POSTAGE . . TEMPAHAN / PERTANYAAN WHATSAPP📱019-4235093 WHATSAPP📱019-4235093 WHATSAPP📱019-4235093 . #bajuplussize #bajurayamalaysia #bajurayaplussize #kurungmodenplussize #kurungmodenplussizemalaysia #bajukurungplussize #bajukurungplussizemalaysia #malaysiaplussize #bajuplussizemalaysiamurah #jubahplussizemalaysia #bajubridesmaid #blouseplussize #blouseplussizemurah #neelofa #peplumplussizemalaysia #abayasigathis #cikgusekolah #kebarungplussizemalaysia #kakishopping #igshopmalaysia #kebayaplussizemalaysia #kurungbatikmalaysia #bajumuslimahplussize #rizalmanforzalora2019 #kurungbatikplussize #rizalmanforzalora #kebarungplussize #naelofaraya2018 #naelofarhijab #neelofaedition
AIDILADHA 2019 . Kurung Kedah New Collection 🌟 Zip belakang (round neck) 🌟 Poket depan (sebelah kiri) 🌟 Skirt kipas depan (tak belah) both side boleh guna depan & belakang . 🔹Price : RM179.00 + FREE POSTAGE Available 📌 XS | S | M | L | XL | XXL . 🔹Material 🌹 Top : Egyptian Cotton (Premium Quality) 🌹 Skirt : Premium Batik Cotton . Limited pieces.  Book yours now for only RM50.00 deposit . 🔹Start delivery ✔1 - 2 August (just in time for Aidiladha) . Cara order? 🔸click link dekat bio . #kurungkedah #kurungbatik #kurungcotton #bajukurung #bajubatik #bajukedah #kebayakurung #batikpastel #batikcotton #kurungbatikmalaysia #kurungcotton #kainbatikpastel #bajupastel #kurungpastel #kainbatikmalaysia #bajumurah #batikmurah #bajukurungmurah #kurungmoden #rtw #bajurtw #batik #batikpremium #cottonprinted #sisjual #bajukurungcottonmoden
🍑MARIYA PLAIN BLOUSE🍑 . Code: 3878 (READYSTOCK !) . Material: Pearl Crepe 🔮Chiffon Kualiti Bagus 💜Senang Iron 🔮Tak Panas 💜Tak Jarang 🔮Selesa Dipakai . Ciri-Ciri: 🐯Tangan Biasa 🐯Syariah Compliance . 🛡Size: 36 | 38 | 40 | 42 |  44 | 46 | 48 | 50 | 52 | 55 . 🛍Harga : RM40 SM / RM45 SS . 📦FREE POSTAGE 📦FREE POSTAGE 📦FREE POSTAGE . . TEMPAHAN / PERTANYAAN WHATSAPP📱019-4235093 WHATSAPP📱019-4235093 WHATSAPP📱019-4235093 . #bajuplussize #bajurayamalaysia #bajurayaplussize #kurungmodenplussize #kurungmodenplussizemalaysia #bajukurungplussize #bajukurungplussizemalaysia #malaysiaplussize #bajuplussizemalaysiamurah #jubahplussizemalaysia #bajubridesmaid #blouseplussize #blouseplussizemurah #neelofa #peplumplussizemalaysia #abayasigathis #cikgusekolah #kebarungplussizemalaysia #kakishopping #igshopmalaysia #kebayaplussizemalaysia #kurungbatikmalaysia #bajumuslimahplussize #rizalmanforzalora2019 #kurungbatikplussize #rizalmanforzalora #kebarungplussize #naelofaraya2018 #naelofarhijab #neelofaedition
Melva peplum.. Material : cotton viscose  Other : • Ada hidden di bahagian depan baju • Ada hidden zip ditepi kain • mermaid cutting  Rm80 Postage rm10sm/13ss 📲📲017.705.0018 #bajupeplummalaysia #bajukurungmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungbatikmalaysia #bajucantikmalaysia #bajurayamalaysia #printedkurungmalaysia #bajucikgumalaysia #ootdmalaysia #ootdrayamalaysia #hijabistamalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil
SEDONDON 🤩🤩🤩 Wahhh !!! Ramainya cust buat tema sedondon ... mudah !! Tak perlu susah2 nak tempah.. jimat masa kan 😍😍 Uolss masih mencari- cari lagi baju sedondon utk kenduri , office dll?? Meh pm admin.. kita deal sampi jadi .. banyak design masih availble.  Berminat?  Boleh whatsApps atau kami utk pembelian 👇  P/s : Please share dan tag cikgu-cikgu, akak-akak, makcik-makcik yg nak kan design terbaru dan paling lates nie.. CHAT /whatsApps Utk tempahan & pertanyaan stok ==== >  www.wasap.my/60137445276/anggunviral  #no COD# #kurungbatik  #kurungbatikmurah  #kurungbatikmalaysia  #kurungmoden  #kurung  #kurungmurah  #kurungcotton  #kurungmodenmurah  #kurungcantik  #kurungraya  #kurungmuslimah  #kurungmodencantik  #kurungmini  #kurungmodenmalaysia  #kurungmalaysia
Ciri-ciri exclusive yang ada pada collection aidiladha 2019 dari @kurungbatikma . Poket pelbagai guna di jahit dengan kemas untuk memudahkan korang untuk letak handphone @ kunci kereta . Zip di bahagian belakang memudahkan korang untuk memakai baju . Design kain kipas yang sangat in trend. Boleh di pakai sama ada di bahagian depan @ belakang . Nak tahu lebih lanjut??? Klik link di bio ye sayang .  #kurungkedah #kurungbatik #kurungcotton #bajukurung #bajubatik #bajukedah #kebayakurung #batikpastel #batikcotton #kurungbatikmalaysia #kurungcotton #kainbatikpastel #bajupastel #kurungpastel #kainbatikmalaysia #bajumurah #batikmurah #bajukurungmurah #kurungmoden #rtw #bajurtw #batik #batikpremium #cottonprinted #sisjual #bajukurungcottonmoden

Loading