Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kurung

Posts tagged as #kurung on Instagram

890.840 Posts

TERBARU **Detail baju ada d jadual size.boleh refer situ ye.. Kurung Kedah SENORITA  Top ada 2 jenis plain !! Refer KOD:- Hujung R - ROYAL Premium Plain Hujung L - LINEN Plain  READY STOK !! STOK LIMITED !! ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ *Harga* RM 169 (termasuk pos sm)  ss tambah rm 8 ๐Ÿ“ฒ016-6125875  #kurungmurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #bajukurungkedah #kurungpeplum  #peplumkurung #bajukebayamurah #kurung #kurungmoden #kurungmodenlace #kurungkedahbatik #bajusedondonraya #bajukurungmoden  #minikurungmurah #peplummurah #peplum #bajukebarung #kurungpeplummurah #kebarungraya #bajukurungpeplum #kurungkedahbatikmurah #kebayamodenmurah #minikurungmoden #bajusedondon #kurungmodensongket #bajukurungplussize #bajukurungraya #bajurayasedondon #kurungkedahmoden #kurungkedahmurah ๐Ÿ“ฒ016-6125875
Mini kurung. RM79. Cutting kat tangan selesa utk ambil air sembahyang. Cutting baju best pakai. Ngam2 terletak je. ๐Ÿฅฐ  Mini Kurung โœ…English Cotton โœ…Ready Made โœ…Cutting best โœ…Warna cantik โœ…Size XS - XXL โœ…Whatsapp utk details.  #bajukurunglace  #bajukurung  #kurungmoden  #bajukurungmoden  #sayajual #bajukurung #bajuraya #bajukurungmoden #bajukurungmurah #kurungmoden #raya #bajukurungraya #bajurayamurah #bajumurah #bajukurungcantik #bajukurungmalaysia #kurungpahang #jubah #blousemurah #jubahmurah #blouse #bajubridesmaid #minikurung #kurung #bajukurunglace #kurungpeplum #bajumelayu #peplum #sayajual #bajukebaya #bajukurungpahang #kainpleated #kaftan #kurungkedah  #englishcotton
TERBARU **Detail baju ada d jadual size.boleh refer situ ye.. Kurung Kedah SENORITA  Top ada 2 jenis plain !! Refer KOD:- Hujung R - ROYAL Premium Plain Hujung L - LINEN Plain  READY STOK !! STOK LIMITED !! ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ *Harga* RM 169 (termasuk pos sm)  ss tambah rm 8 ๐Ÿ“ฒ016-6125875  #kurungmurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #bajukurungkedah #kurungpeplum  #peplumkurung #bajukebayamurah #kurung #kurungmoden #kurungmodenlace #kurungkedahbatik #bajusedondonraya #bajukurungmoden  #minikurungmurah #peplummurah #peplum #bajukebarung #kurungpeplummurah #kebarungraya #bajukurungpeplum #kurungkedahbatikmurah #kebayamodenmurah #minikurungmoden #bajusedondon #kurungmodensongket #bajukurungplussize #bajukurungraya #bajurayasedondon #kurungkedahmoden #kurungkedahmurah ๐Ÿ“ฒ016-6125875
. . SALE โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธKurung Melissa . . Baju Hari Raya Haji dah ade ke belum tu ladies !  Kurung Melissa  ada 7 warna yg serius comel belaka . Saiz XS hingga XXL .  Kalau belum jom shopping dulu .. Harga mampu milik tau uolls. . . Jangan tunggu lama lama tau takut terlepas pula nanti . ๐Ÿ˜œ Dan jgn lupa share kat kawan kawan ye ! . . ๐ŸŒธKeistimewaan Kurung Melissa๐ŸŒธ . . ๐ŸŒธ - Material como crepe,  Kain tak panas dan tak mudah kedut.. ๐ŸŒธ - kain duyung getah bahagian kiri dan kanan.. ๐ŸŒธ - zip bahagian hadapan.. ๐ŸŒธ - mesra wudhuk.. ๐ŸŒธ - cutting cantik ๐ŸŒธ - available saiz xs hingga xxl.. . . RM90/SM RM100/SS free postage ๐Ÿ“ฎ . . *Normal price rm139*โŒ . . #kurungmalissa #kurungmalissamurah #kurungmelissa #kurungmelissamurah #kurung #muslimahsg #muslimahclothing #muslimahattire #muslimahstyle #muslimahfashion #muslimwomen #muslimah
TERBARU **Detail baju ada d jadual size.boleh refer situ ye.. Kurung Kedah SENORITA  Top ada 2 jenis plain !! Refer KOD:- Hujung R - ROYAL Premium Plain Hujung L - LINEN Plain  READY STOK !! STOK LIMITED !! ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ *Harga* RM 169 (termasuk pos sm)  ss tambah rm 8 ๐Ÿ“ฒ016-6125875  #kurungmurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #bajukurungkedah #kurungpeplum  #peplumkurung #bajukebayamurah #kurung #kurungmoden #kurungmodenlace #kurungkedahbatik #bajusedondonraya #bajukurungmoden  #minikurungmurah #peplummurah #peplum #bajukebarung #kurungpeplummurah #kebarungraya #bajukurungpeplum #kurungkedahbatikmurah #kebayamodenmurah #minikurungmoden #bajusedondon #kurungmodensongket #bajukurungplussize #bajukurungraya #bajurayasedondon #kurungkedahmoden #kurungkedahmurah ๐Ÿ“ฒ016-6125875
TERBARU **Detail baju ada d jadual size.boleh refer situ ye.. Kurung Kedah SENORITA  Top ada 2 jenis plain !! Refer KOD:- Hujung R - ROYAL Premium Plain Hujung L - LINEN Plain  READY STOK !! STOK LIMITED !! ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ *Harga* RM 169 (termasuk pos sm)  ss tambah rm 8 ๐Ÿ“ฒ016-6125875  #kurungmurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #bajukurungkedah #kurungpeplum  #peplumkurung #bajukebayamurah #kurung #kurungmoden #kurungmodenlace #kurungkedahbatik #bajusedondonraya #bajukurungmoden  #minikurungmurah #peplummurah #peplum #bajukebarung #kurungpeplummurah #kebarungraya #bajukurungpeplum #kurungkedahbatikmurah #kebayamodenmurah #minikurungmoden #bajusedondon #kurungmodensongket #bajukurungplussize #bajukurungraya #bajurayasedondon #kurungkedahmoden #kurungkedahmurah ๐Ÿ“ฒ016-6125875
TERBARU **Detail baju ada d jadual size.boleh refer situ ye.. Kurung Kedah SENORITA  Top ada 2 jenis plain !! Refer KOD:- Hujung R - ROYAL Premium Plain Hujung L - LINEN Plain  READY STOK !! STOK LIMITED !! ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ *Harga* RM 169 (termasuk pos sm)  ss tambah rm 8 ๐Ÿ“ฒ016-6125875  #kurungmurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #bajukurungkedah #kurungpeplum  #peplumkurung #bajukebayamurah #kurung #kurungmoden #kurungmodenlace #kurungkedahbatik #bajusedondonraya #bajukurungmoden  #minikurungmurah #peplummurah #peplum #bajukebarung #kurungpeplummurah #kebarungraya #bajukurungpeplum #kurungkedahbatikmurah #kebayamodenmurah #minikurungmoden #bajusedondon #kurungmodensongket #bajukurungplussize #bajukurungraya #bajurayasedondon #kurungkedahmoden #kurungkedahmurah ๐Ÿ“ฒ016-6125875
TERBARU **Detail baju ada d jadual size.boleh refer situ ye.. Kurung Kedah SENORITA  Top ada 2 jenis plain !! Refer KOD:- Hujung R - ROYAL Premium Plain Hujung L - LINEN Plain  READY STOK !! STOK LIMITED !! ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ *Harga* RM 169 (termasuk pos sm)  ss tambah rm 8 ๐Ÿ“ฒ016-6125875  #kurungmurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #bajukurungkedah #kurungpeplum  #peplumkurung #bajukebayamurah #kurung #kurungmoden #kurungmodenlace #kurungkedahbatik #bajusedondonraya #bajukurungmoden  #minikurungmurah #peplummurah #peplum #bajukebarung #kurungpeplummurah #kebarungraya #bajukurungpeplum #kurungkedahbatikmurah #kebayamodenmurah #minikurungmoden #bajusedondon #kurungmodensongket #bajukurungplussize #bajukurungraya #bajurayasedondon #kurungkedahmoden #kurungkedahmurah ๐Ÿ“ฒ016-6125875
๐ŸŒธ NEW COLLECTION ๐ŸŒธ . EVRA DRESS with free gold belt . Price : RM 85 Free Postage SM  _ Material : como crepe with lace _ Measurement : . โค๏ธ Freesize : SHOULDER : 15” BUST : fit until 38” WAIST : fit until 36“ HIP : fit until 42” ARMHOLE: 18” SLEEVE : 22" LENGTH : 144CM . โค๏ธ Plussize : SHOULDER : 16” BUST : fit until 46” WAIST : fit until 42" HIP : fit until 50” ARMHOLE: 22” SLEEVE : 24” LENGTH : 144CM _ Order : WhatsApp 0123945896 for fast reply  #evradressmixshoppe #evradress #setkurung #kurungmurah #setkurungraya #bajuraya #bajurayamurah #bajukurung #bajukurungraya #kurung #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmurah #bazaarmurah #kurungcantik #kurungbridemaidmurah #kurungmalaysia #kurunglace #kurunglacey #lacekurung #skirtlace #lacekurungmurah #skirtlacemurah #blouselace #blouselacemurah #laceblouse #laceblousemurah #bazaarpaknil #zzagent
Kurung Kedah. RM89. Design ni ada lagi sis. ๐Ÿฅฐ  Kurung Kedah Moden. Setakat ni semua saiz ada lagi sis. ๐Ÿคญ Cepat2 book ya. ๐Ÿ˜ŠWhatsapp for details.  Baju Kurung Kedah โœ…English Cotton โœ…Ready Made โœ…Cutting best โœ…Warna cantik โœ…Size S - XL โœ…Whatsapp utk details.  #bajukurunglace  #bajukurung  #kurungmoden  #bajukurungmoden  #sayajual #bajukurung #bajuraya #bajukurungmoden #bajukurungmurah #kurungmoden #raya #bajukurungraya #bajurayamurah #bajumurah #bajukurungcantik #bajukurungmalaysia #kurungpahang #jubah #blousemurah #jubahmurah #blouse #bajubridesmaid #minikurung #kurung #bajukurunglace #kurungpeplum #bajumelayu #peplum #sayajual #bajukebaya #bajukurungpahang #kainpleated #kaftan #kurungkedah  #englishcotton
. REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN 1 BAJU PELBAGAI GAYA DENGAN HARGA PROMOSI RM119.00 SAHAJA.TERLAJAR MURAH TAU..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Rekaan konsep simple tetapi membawa elemen eksklusif dengan “aksesori belt mewah”. Seriously, memang wow sangat! Siap blh bergaya pelbagai style lagi. . . 1 BAJU PELBAGAI GAYA! BOLEH JADI KURUNG, BOLEH JADI SUIT ATAU BLOUSE SHJ. . Yes, dalam sejarah 1 baju boleh gaya ala kurung, ala suit atau ala2 blouse shj.  3 in 1 gitu! Memang berbaloi giler kan 1 baju PERCUMA skirt dan palazzo terus. Tak runsing nak mix & match . . Sapa rasa Valencia ni special cer bagi ๐Ÿ’“ sikit. . . #kurung  #unimap #unimas #upsi #cikgucikgi #gurumalaysia #cikgu  #blousemurahmalaysia  #tunicmuslimah  #blousenursingfriendly #ajimaura  #blousemuslimah #jelitawardrobeofficialreseller  #mirafilzah #setpalazzo #pujaanhatikanda #malaysia #shaklee #cuticutimalaysia #dianzvitamin #likeforlike #mokcun #jannanick #slotakasiatv3 #artismalaysia #biteallteam
TERBARU **Detail baju ada d jadual size.boleh refer situ ye.. Kurung Kedah SENORITA  Top ada 2 jenis plain !! Refer KOD:- Hujung R - ROYAL Premium Plain Hujung L - LINEN Plain  READY STOK !! STOK LIMITED !! ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ *Harga* RM 169 (termasuk pos sm)  ss tambah rm 8 ๐Ÿ“ฒ016-6125875  #kurungmurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #bajukurungkedah #kurungpeplum  #peplumkurung #bajukebayamurah #kurung #kurungmoden #kurungmodenlace #kurungkedahbatik #bajusedondonraya #bajukurungmoden  #minikurungmurah #peplummurah #peplum #bajukebarung #kurungpeplummurah #kebarungraya #bajukurungpeplum #kurungkedahbatikmurah #kebayamodenmurah #minikurungmoden #bajusedondon #kurungmodensongket #bajukurungplussize #bajukurungraya #bajurayasedondon #kurungkedahmoden #kurungkedahmurah ๐Ÿ“ฒ016-6125875
๐Ÿ’ฅAmazing Discount!! Grab Now!!๐Ÿ’ฅ . ๐Ÿ”นCode: KM1095 / KM1099 / KM1100 / KM1104 / KM1109 Lyanna Kurung . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . ๐ŸŒŸDepan 9" & Sebelah Kiri Baju (Zip Sorok) ๐ŸŒŸBreastfeed Friendly ๐ŸŒŸTangan - Biasa ๐ŸŒŸSkirt Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah) . . Berat : 510 gram +/- . . โžก๏ธ Retail : RM69 (Tak Termasuk Pos) . Pos SM RM11 Pos SS RM14 . Whatsapp ๐Ÿ“ฑ019-5797681
TAILORING SERVICE BANNER ๐Ÿ‘—  Terima kasih Ima Jahit dari Ipoh kerana membuat tempahan design banner dengan kami di @afagraphic โœ”  TAHUKAH ANDA ๐Ÿ’ก๐Ÿ’ก๐Ÿ’ก Banner amat penting untuk syarikat anda kerana ia dapat memperkenalkan dan mempromosikan produk & servis syarikat anda kepada pelanggan anda. Design banner yang menarik dan professional dapat meyakinkan pelanggan anda untuk menempah produk anda ๐Ÿ‘Œ  Inginkan DESIGN banner yang profesional seperti pelanggan di atas??? ๐Ÿ™  Inginkan DESIGN banner yang cantik tapi siap 1 hari sahaja seperti pelanggan dia atas??? ๐Ÿ™Œ  DESIGN hanya RM40 SAHAJA!!!! Apa??? ๐Ÿ˜ฑ  Whatsapp kami link di bio ๐Ÿ“ž  #afagraphic #design #print #printing #pro #bunting #buntingmurah #banner #bannermurah #graphicdesign #malaysia #ipoh #perak #sayajual #nice #beauty #beautiful #tailor #tailoring #fashion #outfit #clothing #women #kids #palazzo #blouse #tshirt #muslimah  #kurung #bajumelayu
TAILORING SERVICE BANNER ๐Ÿ‘—  Terima kasih Ima Jahit dari Ipoh kerana membuat tempahan design banner dengan kami di @afagraphic โœ”  TAHUKAH ANDA ๐Ÿ’ก๐Ÿ’ก๐Ÿ’ก Banner amat penting untuk syarikat anda kerana ia dapat memperkenalkan dan mempromosikan produk & servis syarikat anda kepada pelanggan anda. Design banner yang menarik dan professional dapat meyakinkan pelanggan anda untuk menempah produk anda ๐Ÿ‘Œ  Inginkan DESIGN banner yang profesional seperti pelanggan di atas??? ๐Ÿ™  Inginkan DESIGN banner yang cantik tapi siap 1 hari sahaja seperti pelanggan dia atas??? ๐Ÿ™Œ  DESIGN hanya RM40 SAHAJA!!!! Apa??? ๐Ÿ˜ฑ  Whatsapp kami link di bio ๐Ÿ“ž  #afagraphic #design #print #printing #pro #bunting #buntingmurah #banner #bannermurah #graphicdesign #malaysia #ipoh #perak #sayajual #nice #beauty #beautiful #tailor #tailoring #fashion #outfit #clothing #women #kids #palazzo #blouse #tshirt #muslimah  #kurung #bajumelayu
TAILORING SERVICE BANNER ๐Ÿ‘—  Terima kasih Ima Jahit dari Ipoh kerana membuat tempahan design banner dengan kami di @afagraphic โœ”  TAHUKAH ANDA ๐Ÿ’ก๐Ÿ’ก๐Ÿ’ก Banner amat penting untuk syarikat anda kerana ia dapat memperkenalkan dan mempromosikan produk & servis syarikat anda kepada pelanggan anda. Design banner yang menarik dan professional dapat meyakinkan pelanggan anda untuk menempah produk anda ๐Ÿ‘Œ  Inginkan DESIGN banner yang profesional seperti pelanggan di atas??? ๐Ÿ™  Inginkan DESIGN banner yang cantik tapi siap 1 hari sahaja seperti pelanggan dia atas??? ๐Ÿ™Œ  DESIGN hanya RM40 SAHAJA!!!! Apa??? ๐Ÿ˜ฑ  Whatsapp kami link di bio ๐Ÿ“ž  #afagraphic #design #print #printing #pro #bunting #buntingmurah #banner #bannermurah #graphicdesign #malaysia #ipoh #perak #sayajual #nice #beauty #beautiful #tailor #tailoring #fashion #outfit #clothing #women #kids #palazzo #blouse #tshirt #muslimah  #kurung #bajumelayu
READY STOCK ๐Ÿ’ฅKURUNG RIAU FELICIA๐Ÿ’ฅ  satu-satunya fesyen yang tidak mungkin ditelan zaman,inilah dia baju KURUNG RIAU. tidak kiralah kurung pesak ataupun kurung pahang dan sebagainya,pemakai akan kelihatan manis dipandang mata.. .  SIMPLE & ELEGANT!. Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 5 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah! . Menggunakan material COMO CREPE yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ ๐ŸŒธ MODEN & EXLUSIVE ๐ŸŒธ - Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE๐Ÿ˜.. ๐ŸŒธ SIZE ๐ŸŒธ - Jangan risau kami ada 6 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti kami akan tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye.. ๐ŸŒธ SPECIAL CUTTING ๐ŸŒธ Kali ni Cutting Kurung RIAU sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. Uolss nak special harga special klik je  JANGAN LUPA SHARE KEPADA BFF, FAMILY MEMBERS, HUSBAND DAN SEMUA UNTUK SAMA-SAMA DAPAT BERGAYA DESIGN TERBARU NI๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ RM94/SM RM104/SS ๐Ÿ“ฒ016-6125875  #kurungmurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #lacekurung #kurungpeplum  #peplumkurung #bajukebayamurah #kurung #kurungmoden #kurungmodenlace #bajukurunglace #bajusedondonraya #bajukurungmoden  #minikurungmurah #peplummurah #peplum #bajukebarung #kurungpeplummurah #kebarungraya #bajukurungpeplum #kebayabatik #kebayamodenmurah #minikurungmoden #bajusedondon #kurungmodensongket #bajukurungplussize #bajukurungraya #bajurayasedondon #bajusedondonibuanak #bajurayaterkini ๐Ÿ“ฒ016-6125875
READY STOCK ๐Ÿ’ฅKURUNG RIAU FELICIA๐Ÿ’ฅ  satu-satunya fesyen yang tidak mungkin ditelan zaman,inilah dia baju KURUNG RIAU. tidak kiralah kurung pesak ataupun kurung pahang dan sebagainya,pemakai akan kelihatan manis dipandang mata.. .  SIMPLE & ELEGANT!. Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 5 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah! . Menggunakan material COMO CREPE yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ ๐ŸŒธ MODEN & EXLUSIVE ๐ŸŒธ - Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE๐Ÿ˜.. ๐ŸŒธ SIZE ๐ŸŒธ - Jangan risau kami ada 6 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti kami akan tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye.. ๐ŸŒธ SPECIAL CUTTING ๐ŸŒธ Kali ni Cutting Kurung RIAU sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. Uolss nak special harga special klik je  JANGAN LUPA SHARE KEPADA BFF, FAMILY MEMBERS, HUSBAND DAN SEMUA UNTUK SAMA-SAMA DAPAT BERGAYA DESIGN TERBARU NI๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ RM94/SM RM104/SS ๐Ÿ“ฒ016-6125875  #kurungmurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #lacekurung #kurungpeplum  #peplumkurung #bajukebayamurah #kurung #kurungmoden #kurungmodenlace #bajukurunglace #bajusedondonraya #bajukurungmoden  #minikurungmurah #peplummurah #peplum #bajukebarung #kurungpeplummurah #kebarungraya #bajukurungpeplum #kebayabatik #kebayamodenmurah #minikurungmoden #bajusedondon #kurungmodensongket #bajukurungplussize #bajukurungraya #bajurayasedondon #bajusedondonibuanak #bajurayaterkini ๐Ÿ“ฒ016-6125875
READY STOCK ๐Ÿ’ฅKURUNG RIAU FELICIA๐Ÿ’ฅ  satu-satunya fesyen yang tidak mungkin ditelan zaman,inilah dia baju KURUNG RIAU. tidak kiralah kurung pesak ataupun kurung pahang dan sebagainya,pemakai akan kelihatan manis dipandang mata.. .  SIMPLE & ELEGANT!. Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 5 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah! . Menggunakan material COMO CREPE yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ ๐ŸŒธ MODEN & EXLUSIVE ๐ŸŒธ - Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE๐Ÿ˜.. ๐ŸŒธ SIZE ๐ŸŒธ - Jangan risau kami ada 6 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti kami akan tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye.. ๐ŸŒธ SPECIAL CUTTING ๐ŸŒธ Kali ni Cutting Kurung RIAU sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. Uolss nak special harga special klik je  JANGAN LUPA SHARE KEPADA BFF, FAMILY MEMBERS, HUSBAND DAN SEMUA UNTUK SAMA-SAMA DAPAT BERGAYA DESIGN TERBARU NI๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ RM94/SM RM104/SS ๐Ÿ“ฒ016-6125875  #kurungmurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #lacekurung #kurungpeplum  #peplumkurung #bajukebayamurah #kurung #kurungmoden #kurungmodenlace #bajukurunglace #bajusedondonraya #bajukurungmoden  #minikurungmurah #peplummurah #peplum #bajukebarung #kurungpeplummurah #kebarungraya #bajukurungpeplum #kebayabatik #kebayamodenmurah #minikurungmoden #bajusedondon #kurungmodensongket #bajukurungplussize #bajukurungraya #bajurayasedondon #bajusedondonibuanak #bajurayaterkini ๐Ÿ“ฒ016-6125875
READY STOCK ๐Ÿ’ฅKURUNG RIAU FELICIA๐Ÿ’ฅ  satu-satunya fesyen yang tidak mungkin ditelan zaman,inilah dia baju KURUNG RIAU. tidak kiralah kurung pesak ataupun kurung pahang dan sebagainya,pemakai akan kelihatan manis dipandang mata.. .  SIMPLE & ELEGANT!. Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 5 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah! . Menggunakan material COMO CREPE yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ ๐ŸŒธ MODEN & EXLUSIVE ๐ŸŒธ - Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE๐Ÿ˜.. ๐ŸŒธ SIZE ๐ŸŒธ - Jangan risau kami ada 6 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti kami akan tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye.. ๐ŸŒธ SPECIAL CUTTING ๐ŸŒธ Kali ni Cutting Kurung RIAU sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. Uolss nak special harga special klik je  JANGAN LUPA SHARE KEPADA BFF, FAMILY MEMBERS, HUSBAND DAN SEMUA UNTUK SAMA-SAMA DAPAT BERGAYA DESIGN TERBARU NI๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ RM94/SM RM104/SS ๐Ÿ“ฒ016-6125875  #kurungmurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #lacekurung #kurungpeplum  #peplumkurung #bajukebayamurah #kurung #kurungmoden #kurungmodenlace #bajukurunglace #bajusedondonraya #bajukurungmoden  #minikurungmurah #peplummurah #peplum #bajukebarung #kurungpeplummurah #kebarungraya #bajukurungpeplum #kebayabatik #kebayamodenmurah #minikurungmoden #bajusedondon #kurungmodensongket #bajukurungplussize #bajukurungraya #bajurayasedondon #bajusedondonibuanak #bajurayaterkini ๐Ÿ“ฒ016-6125875
READY STOCK ๐Ÿ’ฅKURUNG RIAU FELICIA๐Ÿ’ฅ  satu-satunya fesyen yang tidak mungkin ditelan zaman,inilah dia baju KURUNG RIAU. tidak kiralah kurung pesak ataupun kurung pahang dan sebagainya,pemakai akan kelihatan manis dipandang mata.. .  SIMPLE & ELEGANT!. Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 5 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah! . Menggunakan material COMO CREPE yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ ๐ŸŒธ MODEN & EXLUSIVE ๐ŸŒธ - Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE๐Ÿ˜.. ๐ŸŒธ SIZE ๐ŸŒธ - Jangan risau kami ada 6 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti kami akan tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye.. ๐ŸŒธ SPECIAL CUTTING ๐ŸŒธ Kali ni Cutting Kurung RIAU sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. Uolss nak special harga special klik je  JANGAN LUPA SHARE KEPADA BFF, FAMILY MEMBERS, HUSBAND DAN SEMUA UNTUK SAMA-SAMA DAPAT BERGAYA DESIGN TERBARU NI๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ RM94/SM RM104/SS ๐Ÿ“ฒ016-6125875  #kurungmurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #lacekurung #kurungpeplum  #peplumkurung #bajukebayamurah #kurung #kurungmoden #kurungmodenlace #bajukurunglace #bajusedondonraya #bajukurungmoden  #minikurungmurah #peplummurah #peplum #bajukebarung #kurungpeplummurah #kebarungraya #bajukurungpeplum #kebayabatik #kebayamodenmurah #minikurungmoden #bajusedondon #kurungmodensongket #bajukurungplussize #bajukurungraya #bajurayasedondon #bajusedondonibuanak #bajurayaterkini ๐Ÿ“ฒ016-6125875
Jubah Dress ๐Ÿ’•Material english cotton ๐Ÿ’•Terdapat ruffle di bahagian dada ๐Ÿ’•Zip bahagian belakang dan tangan  Berminat PM/whtsap ye. Tekan link kat bio tu. Tq๐Ÿ˜  #cotton #kurungpesakgantung #kainkapas #kebayamoden #kebayapeplum #batik #kebarung #bajukurungreadymade #bajukurungsiap #kurungpesak #kainsari #fabric #gmklang #dinnerclutch #jubahdress #batikkelantan #kurungpahang #peplum #leeyanaraya2019 #jubah #kebaya #kurungkedah #jubahraya #songket #kurung #englishcotton #kurungmoden #bajuraya2019 #rayacollection2019 #koleksiraya2019
Jubah Dress ๐Ÿ’•Material english cotton ๐Ÿ’•Terdapat ruffle di bahagian dada ๐Ÿ’•Zip bahagian belakang dan tangan  Berminat PM/whtsap ye. Tekan link kat bio tu. Tq๐Ÿ˜  #cotton #kurungpesakgantung #kainkapas #kebayamoden #kebayapeplum #batik #kebarung #bajukurungreadymade #bajukurungsiap #kurungpesak #kainsari #fabric #gmklang #dinnerclutch #jubahdress #batikkelantan #kurungpahang #peplum #leeyanaraya2019 #jubah #kebaya #kurungkedah #jubahraya #songket #kurung #englishcotton #kurungmoden #bajuraya2019 #rayacollection2019 #koleksiraya2019
Ada yang tuesday blues ker harini? Ker dah ada yang pening nak pakai baju apa pergi kerja? - Jom mix & match dengan mini skirt seoullo ni, boleh jer tau pakai pergi office dengan syarat office dearies tak kena pakai uniform la ๐Ÿ˜† - #extendedskirtmurah  #muslimahfashion  #miniskirtmurah  #miniskirtmuslimahmurah  #miniskirt  #extendedskirt #miniskirtmuslimah #extendedskirtmuslimah #teamannay #kuronghalimah #kurungkedah #kurung #bajuraya2019 #bajuraya #bajurayamurah #bridesmaid #bajubridesmaid #wedding #blouse #yurilongtop #longtop
Jubah Dress ๐Ÿ’•Material english cotton ๐Ÿ’•Terdapat ruffle di bahagian dada ๐Ÿ’•Zip bahagian belakang dan tangan  Berminat PM/whtsap ye. Tekan link kat bio tu. Tq๐Ÿ˜  #cotton #kurungpesakgantung #kainkapas #kebayamoden #kebayapeplum #batik #kebarung #bajukurungreadymade #bajukurungsiap #kurungpesak #kainsari #fabric #gmklang #dinnerclutch #jubahdress #batikkelantan #kurungpahang #peplum #leeyanaraya2019 #jubah #kebaya #kurungkedah #jubahraya #songket #kurung #englishcotton #kurungmoden #bajuraya2019 #rayacollection2019 #koleksiraya2019
โคโคAIDILADHA COMBO SALE โคโค 14/7/19-31/7/19  1pcs Harga Normal price  RM 140SM/RM150SS  2pcs RM 240SM/RM 250SS  boleh campur design (yg ada cpmbo sales shja  NO RETURN/NO REFUND . . Nak order tekan link di bio ye ๐Ÿ˜˜ . . EXCLUSIVE,TERCANTIK & TERMURAH !! ======================== . Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . . Apalagi! Meh pilih cepatt!!! Lambat habis!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .  Klik link di bawah โคตโคต & Hantar GAMBAR utk order ๐Ÿ“ฒ **JANGAN TERLEPAS PELUANG SEBELUM PROMO TAMATโ€ผ๏ธ . . #blousemurah #bajutunang #ajimaura #aurainsta #jeansmurah #likeforlikes #bajukahwin #kurung #blousemuslimahsimple #terapiinstagram #blousemuslimah #bajubridesmaids #bridesmaids #weeding #blouselabuh #bazarpaknil #bajumuslimah #palazomurah #blouseplussize#jubahmuslimah #like4likes #bajukurungmurah #cikguseo
๐Ÿ‘—NEW ARRIVAL KURUNG BATIK ASMAHANI PRICE :RM115 ADD POS RM8SM /RM11SRWK /RM12SBH  LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :14" Bust :36" Sleeves: 22" Length :32"  SKIRT: Waist :28-38" Hips :38" Length :42" . โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ .  LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :15" Bust :38" Sleeves :23" Length :32"  SKIRT: Waist :32-42" Hips: 42" Length :42" . โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ .  LABEL XL Please refer measurements: Top Shoulder: 17" Bust :42" Sleeves :23" Length: 33"  SKIRT: Waist :40-50" Hips: 50" Length :43"  AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL **_refer measurement guide_ -Material moss crepe -Hidden zip at sleeve & back -skirt full elastic waistband  #say  Black M Cream XL Dpink.M.XL Mustard S Navy blue M #kurung #kurungbatik #kurungbatikjawa #kurungcotton #cottonbatik #kurungbatikmurah #kurungmodern #kurungbatikmodernmalaysia #lianyminikurung #kurungbatikasmahani

Loading