Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kunyahkunyah

Posts tagged as #kunyahkunyah on Instagram

14.169 Posts

Readyyyy untuk di krupkraps!! gaisss... . . PERIAkrupkraps! PERIAkrupkraps! PERIAkrupkraps! . . geerrrabbbb sekaranggg!!! @krupkrapsbites  @krupkrapsbites  @krupkrapsbites . . ๐Ÿ“ฒ +60126980004 . . #periakrupkraps #periacrispy #peria #crispybittergpurd #sedapmakan #makansedap #fresh #premiumquality #homemade #menusihat #kudapkudap #kunyahkunyah #titbits #kepek #snack #chips #xcukuptambahlagi #krupkrapsbites #yumyum #nomnomnom #selangor #kualalumpur #kolumpo #malaysia #sayajual #terimakasih
Readyyyy untuk di krupkraps!! gaisss... . . PERIAkrupkraps! PERIAkrupkraps! PERIAkrupkraps! . . geerrrabbbb sekaranggg!!! . . ๐Ÿ“ฒ +60126980004 . . #periakrupkraps #periacrispy #peria #crispybittergpurd #sedapmakan #makansedap #fresh #premiumquality #homemade #menusihat #kudapkudap #kunyahkunyah #titbits #kepek #snack #chips #xcukuptambahlagi #krupkrapsbites #yumyum #nomnomnom #selangor #kualalumpur #kolumpo #malaysia #sayajual #terimakasih
RAMADHAN KURANG LAGI 20 HARI GAISS!  Pejam celik tiba2 dah nak masuk Ramadhan lagi. Bulan puasa ni paling seronok sebab banyak peluang buat #duitraya. . okeh tanak cakap banyak, seperti tahun2 sebelumnya pengambilan agent Wondercheese untuk bulan puasa raya dibuka #projekrayawondercheese2019 . Jom grab peluang ni gais! . 5 Sebab kenapa pilih Wondercheese? โœ” senang nak jual.. Nak buat produk sendiri bukan senang..apa Kata jual je produk orang. Tak payah pening kepala nak masak2 โœ” Wondercheese sangat FEMES! Nampak si tutup merah ni tau laa kerepek cheese sedap tuuu..dah masuk paper, radio dan TV taw. โœ” sesuai untuk yang nak cuba cuba berniaga. Kalau baru nk mula, cari product yang senang jual dan repeat order tinggi ๐Ÿ˜ โœ” Laku keras dik, senang nak jual. Haa gitu testimoni seller Wondercheese. Tugas anda cuma bgtau yang anda jual Wondercheese je. โœ” Wondercheese expired 4 bulan. Bukan sehari dua. Tak risau nak pegang stok. . Jom share2 peluang bisnes Wondercheese..kalau bukan korang, mungkin Boleh bantu adik, kakak, kawan2 lain .whatsapp Sarah ccepat tau  http://0195207016.wasap.my  #supplierwondercheese #wondercheeseraya #kuihraya2019 #ecah #nur #ustazhamadi #darulmohsin #kelawargirl #kudapkudap #kunyahkunyah  #wondercheese88  #wondercheesefan #wondercheesesdap
Drama Nur last episod da start! Jap lagi berakhirlah kisah kitab hijau nihh a.k.a novel #nur2 hihi Jom layan depan tv...air mineral #nur pun ada tu..baru dapat tadi kebetulan sungguh hmm Ehh..@wondercheese88 mana? Meh roger sarah cepat!! Link kat bio ye.. #nur2 #finale #dramanur2 #dramasangat #tv3malaysia #layan #dramatv #novelnur #roseharissa #nur2fans #ustazhamadi #darulmukhsin #teammirul #adam #nur  #favouritedrama #kunyahkunyah #wondercheese88 #wondercheeselover #stokiswondercheese #wondercheesekl
. ADA YANG TAU INI BAKMIE DIMANA? . Cukup terkenal didaerah Gajah Mada nih, pusatnya ada di Jl. Kemurnian kalo gak salah ๐Ÿ˜ . @laperbaper @indozonefood @wowlaper @laperbener @kulinernation @destinasijajan @wowkuliner @video.masak @dietmulaibesok @pesonakuliners @wowlaper @kulinernation @indonesiajuarakuliner @jagoankuliners . . #foodielovers #ilovefood #kuliner #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodies #gedeinperut #kunyahkunyah #kulinerjkt #anakjajan #yukmakan #dietmulaibesok #makanterus #makandonk #kulinerindonesia #laperbaper #wowlaper #wowkuliner #kokobuncit #likeforlikes #l4l #kulinerbogorenak #dj_kattybuttery36_fans #dj_kattybutterfly36 #indozonefood #noodles #bakmie
Chocodaps raya in your area! ๐Ÿ˜˜ . . . Wauu meleleh hati mak tengok. Anaknya balik pulang bawa berbalang2 chocodaps raya. Hati mak teruja. Berdoa dalam diam. Moga anakku sentiasa dimurahkan rezeki. ๐Ÿค—๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . Gaji pun sudah, hati riang sudah. Semua sudah. Jom la grab chocodaps laju2. . . . #chocodapsraya #bawalglittersuelita #chocodaps #choklat#penggemarcoklat#lapar #murah #kudapkudap #kunyahkunyah#anakkelate#buatanbumiputera#oriboh#sabah #sedapbah #keluaranmalaysia#coklat#kek#suprise#birthday#delivery. #balckpink #killthislove
Chocodaps raya in your area! ๐Ÿ˜˜ . . . Wauu meleleh hati mak tengok. Anaknya balik pulang bawa berbalang2 chocodaps raya. Hati mak teruja. Berdoa dalam diam. Moga anakku sentiasa dimurahkan rezeki. ๐Ÿค—๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . Gaji pun sudah, hati riang sudah. Semua sudah. Jom la grab chocodaps laju2. . . . #chocodapsraya #bawalglittersuelita #chocodaps #choklat#penggemarcoklat#lapar #murah #kudapkudap #kunyahkunyah#anakkelate#buatanbumiputera#oriboh#sabah #sedapbah #keluaranmalaysia#coklat#kek#suprise#birthday#delivery.
Chocodaps raya in your area! ๐Ÿ˜˜ . . . Wauu meleleh hati mak tengok. Anaknya balik pulang bawa berbalang2 chocodaps raya. Hati mak teruja. Berdoa dalam diam. Moga anakku sentiasa dimurahkan rezeki. ๐Ÿค—๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . Gaji pun sudah, hati riang sudah. Semua sudah. Jom la grab chocodaps laju2. . . . #chocodapsraya #bawalglittersuelita #chocodaps #choklat#penggemarcoklat#lapar #murah #kudapkudap #kunyahkunyah#anakkelate#buatanbumiputera#oriboh#sabah #sedapbah #keluaranmalaysia#coklat#kek#suprise#birthday#delivery. #blackpink #killthislove
BENDA BOLEH BELI BUAT APA TENGOK JE? . .  Potato Chly Makdik memang sedap kalau kunyah. Confirm tak berhenti lah! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Dapatkan stock puasa dan raya anda sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . 0162461515 0162461515 0162461515 . . #kerepekmakdik #kerepek #kerepekraya #raya #puasa #sayajualmurah #potato #potatopedas #sedapsangat #testimoni #ngunyah #kunyahkunyah #promosimurah
Mo cuaca Dingin mo cuaca panas sekalipun tetap INDOMIE Selera Ku ๐Ÿคค ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Credit by @kokobigkuliner .  Favorit mu yang mana? . Follow @mknenk Follow @mknenk . TAG/MENTION TEMENMU YANG ANAK INDOMIE BANGET ๐Ÿ˜„ ๐Ÿ‘  #indomiegorengpedas #indomieayambawang #foodielovers #ilovefood #kuliner #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodies #gedeinperut #kunyahkunyah #kulinerjkt #anakjajan #yukmakan #dietmulaibesok #makanterus #makandonk #kulinerindonesia #laperbaper #wowlaper #wowkuliner #kokobuncit #likeforlikes #l4l #dj_kattybuttery36_fans #dj_kattybutterfly36 #indozonefood #dietmulaibesokaja
CEMILAN ENAK DAN SEHAT . Makan madu asli langsung dari sarangnya? Ya pesannya di @sarangmadupremium ๐Ÿ˜ . Manis alami sarang madu premium bs utk pengganti gula di teh kopi ,es lemon ,dessert ,selai roti dan lain sebagainya ๐Ÿ˜ . Specialnya ini ready stock menggunakan Gojek tarif flat 18 rb di kota Jabodetabek, Bali, Bandung, Semarang, Surabaya, Jogja, Malang & Solo! Garansi sarang utuh smpe tujuan! ๐Ÿ‘ . Buruan gengsss di order sarang madunya ๐Ÿ˜ IG: @sarangmadupremium . ๐Ÿ“ฑ: 0813-5023-9521 ๐Ÿ“ฆ: GOJEK . @laperbaper @indozonefood @wowlaper @laperbener @kulinernation @destinasijajan @wowkuliner @video.masak @dietmulaibesok @pesonakuliners @wowlaper @kulinernation @indonesiajuarakuliner @jagoankuliners . . #pedas #cabai #foodielovers #ilovefood #kuliner #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodies #gedeinperut #kunyahkunyah #kulinerjkt #anakjajan #yukmakan #dietmulaibesok #makanterus #makandonk #kulinerindonesia #laperbaper #wowlaper #wowkuliner #kokobuncit #likeforlikes #l4l #kulinerbogorenak #dj_kattybuttery36_fans #dj_kattybutterfly36 #indozonefood #fruit #healthyfood #madu
Siap-siap makan siang. Happy Lunch for u all.. ๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ท Salted Egg x Buttermilk Chicken. ๐Ÿ’ฐ46k. . . @laperbaper @indozonefood @wowlaper @laperbener @kulinernation @destinasijajan @wowkuliner @video.masak @dietmulaibesok @pesonakuliners @wowlaper @kulinernation @indonesiajuarakuliner @jagoankuliners . . #foodielovers #ilovefood #kuliner #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodies #gedeinperut #foodjournal #foodjournaljkt #kunyahkunyah #anakjajan #yukmakan #dietmulaibesok #makanterus #laperbaper #wowlaper #wowkuliner #kokobuncit #jktfoodictionary  #dj_kattybuttery36_fans #dj_kattybutterfly36 #indozonefood #chese #food #makan #eat #butter #meat
Nak beli runcit, nak beli borong, nak jadi agent.. meh roger kakak ๐Ÿค™ . Puasa sudah hampir, memasing pikir nak cari duit extra utk persiapan raya kan?? Bertindak sekarang bro sis!! . Menjadi agent #wondercheese adalah jawapan kepada kekusutan di pikiran anda mana nak cari duit lebihh.. haaa gittew!! Ni serius bro sis.. bukan sembang sampai gajah boleh terbang.. ni pengalaman kakak sebagai stokis @wondercheese88 dah masuk tahun ke5 nak sambut raya, memang boleh buat gaduh kalo bab stok ni ๐Ÿ˜… . Kenapa sampai gaduh?? Sebab terlampau laku sgt, stok tak cukup2.. ada yg nangis2 nak stok.. kakak nk buat camne, sbb korang bertindak lambat, dah masuk ramadhan baru nak stok, mmg kakak tk dpt tolong lah.. . Bertindak skrg hokey!! Mmg tak rugi mula awal.. wasap kakak utk sebarang pertanyaan โœŒ๏ธ ... ๐Ÿ“ž +60196649877 www.wasap.my/60196649877 ... #sayajual #wondercheese #agentwondercheesecheras #wondercheesecheras #wondercheeseputrajaya #wondercheesecyberjaya  #wondercheemuar #wondercheesekeramat #wondercheesekl #cheeselovers #chezzylover #bazarmalay #bazaronline #keju #instafood #textgram #kerepeksedaprangup #agentdiperlukan #kudapkudap #makananmalaysia #makansedap #kunyahkunyah #cadangmakan #bukanmlm #projekraya2019 #buatduitraya" by @rowkbycheintashoppe
Reposted using @EasyRepost "Nak beli runcit, nak beli borong, nak jadi agent.. meh roger kakak ๐Ÿค™ . Puasa sudah hampir, memasing pikir nak cari duit extra utk persiapan raya kan?? Bertindak sekarang bro sis!! . Menjadi agent #wondercheese adalah jawapan kepada kekusutan di pikiran anda mana nak cari duit lebihh.. haaa gittew!! Ni serius bro sis.. bukan sembang sampai gajah boleh terbang.. ni pengalaman kakak sebagai stokis @wondercheese88 dah masuk tahun ke5 nak sambut raya, memang boleh buat gaduh kalo bab stok ni ๐Ÿ˜… . Kenapa sampai gaduh?? Sebab terlampau laku sgt, stok tak cukup2.. ada yg nangis2 nak stok.. kakak nk buat camne, sbb korang bertindak lambat, dah masuk ramadhan baru nak stok, mmg kakak tk dpt tolong lah.. . Bertindak skrg hokey!! Mmg tak rugi mula awal.. wasap kakak utk sebarang pertanyaan โœŒ๏ธ ... ๐Ÿ“ž +60196649877 www.wasap.my/60196649877 ... #sayajual #wondercheese #agentwondercheesecheras #wondercheesecheras #wondercheeseputrajaya #wondercheesecyberjaya  #wondercheemuar #wondercheesekeramat #wondercheesekl #cheeselovers #chezzylover #bazarmalay #bazaronline #keju #instafood #textgram #kerepeksedaprangup #agentdiperlukan #kudapkudap #makananmalaysia #makansedap #kunyahkunyah #cadangmakan #bukanmlm #projekraya2019 #buatduitraya" by @rowkbycheintashoppe
ATOTOTO AWAK YANG COMEL NI MAKAN TAK BERHENTI TAU ๐Ÿ˜ . . Rasa POTATO CHLY yang sangat sedap ni memang tak boleh nak berhenti bila dah start makan ๐Ÿ˜˜ . Tak percaya? . . Cubalah rasa dulu! โœŒ๏ธ๐Ÿ˜‰ . . 0162461515 0162461515 0162461515  #kerepekmakdik #kerepek #kerepekraya #raya #puasa #sayajualmurah #potato #potatopedas #sedapsangat #testimoni #ngunyah #kunyahkunyah #promosimurah
Mesti ramai yang tengah cari kuih raya sedap tahun ni, rasa satu mesti nak lagi dan ketagih. Tau-tau je sebekas dah habis. ๐Ÿ˜ . Takkan kecewa try Baskut Raya ni. Akan kecewa kalau order sebalang je ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Serius sedap bila gigit dan kunyah je terasa ranggup tak manis sangat sangat sesuai untuk semua peringkat usia. . BASKUT RAYA๐Ÿ˜‹ ♥๏ธdijamin #sedap ♥๏ธdijamin #rangup ♥๏ธdijamin #berkualiti ♥๏ธdijamin #halal  Harga kaseh sayang : RM25-RM28 sahaja . Mai mai order lekaih takut sold out pulak hehe ๐Ÿ˜ tekan link di bio utk order. ๐Ÿ˜  #jomdrop #jomdroparmy #baskutraya #kuihrayasedap #promosiraya #promosibiskutraya #biskutsedap #kunyahkunyah #biskut #biskuthalal #biskutrangup
Open order kerepek raya 2019. Sah sehingga 15 Mei 2019.  Booking sekarang sebelum licinn. ๐Ÿ˜‹. Kerepek datang dari johor. Keluaran orang melayu . . โœ“Kerepek ubi โœ“Kerepek pisang โœ“Batang burok โœ“Potato Chips . .  #kerepek #kerepekubi #kerepekkentang #kerepekraya #kerepekpuncakalam #kunyahkunyah #kudapkudap #kunyahkunyahsedap #kerepekubi #jagungpilus #kerepekubipedas #kerepekmalaysia #batangburuk #swapreviewmalaysia #kerepekubimurah #puncakalam #swapreviewigmalaysia #kerepekmurah #rotikaya #kerepekbundle #raya2019 #kerepekraya2019 #snackraya #kelakaramatv9 #dramasangat #aidajebat #bazarraya2019 #bazarpaknil #megaraya #kerepekborong
Open order kerepek raya 2019. Sah sehingga 15 Mei 2019.  Booking sekarang sebelum licinn. ๐Ÿ˜‹. Kerepek datang dari johor. Keluaran orang melayu . . โœ“Kerepek ubi โœ“Kerepek pisang โœ“Batang burok โœ“Potato Chips . .  #kerepek #kerepekubi #kerepekkentang #kerepekraya #kerepekpuncakalam #kunyahkunyah #kudapkudap #kunyahkunyahsedap #kerepekubi #jagungpilus #kerepekubipedas #kerepekmalaysia #batangburuk #swapreviewmalaysia #kerepekubimurah #swapreviewigmalaysia #kerepekmurah #rotikaya #kerepekbundle #raya2019 #kerepekraya2019 #snackraya #kelakaramatv9 #dramasangat #aidajebat #bazarraya2019 #bazarpaknil #megaraya #borong #kerepekborong
Open order kerepek raya 2019. Sah sehingga 15 Mei 2019.  Booking sekarang sebelum licinn. ๐Ÿ˜‹. Kerepek datang dari johor. Keluaran orang melayu . . โœ“Kerepek ubi โœ“Kerepek pisang โœ“Batang burok โœ“Potato Chips . .  #kerepek #kerepekubi #kerepekkentang #kerepekraya #kerepekpuncakalam #kunyahkunyah #kudapkudap #kunyahkunyahsedap #kerepekubi #jagungpilus #kerepekubipedas #kerepekmalaysia #batangburuk #swapreviewmalaysia #kerepekubimurah #swapreviewigmalaysia #kerepekmurah #rotikaya #kerepekbundle #raya2019 #kerepekraya2019 #snackraya #kelakaramatv9 #dramasangat #aidajebat #bazarraya2019 #bazarpaknil #megaraya #borong #kerepekborong
Eyy..sedap nih.. rugi tak beli... sempena nak raya ni... RM20 satu balang.  #lapar #kunyahkunyah
SEBALANG MEMANG TAK CUKUP LAHHHHH! . . Makan tak berhenti tau ๐Ÿฅฐ .  Jangan tunggu lama2. Beli banyak untuk stock puasa dan raya nanti geng! โœŒ๏ธ๐Ÿ˜‰ . .  0162461515 0162461515 0162461515 . #kerepekmakdik #kerepek #kerepekraya #raya #puasa #sayajualmurah #potato #potatopedas #sedapsangat #testimoni #ngunyah #kunyahkunyah #promosimurah
Exclusive stock raya ๐Ÿ˜ Jom borong jana pendapatan nak dekat raya ni. Koleksi raya dah keluar ni. Cun cun gilosss. . . Warna random tak boleh pilih. Details tudung refer pic ๐Ÿค— Berminat klik link wassap di bio. . . klik link whatsapp โคต Www.wasap.my/60173380146/Borong . Nak tahu #lubuk_borong_tudung #termurah ? Klik sini โคตโคต https://t.me/joinchat/AAAAAD2fRXuzWZ5MejJUnQ .#tudungbawal #bazarpaknil #beli #hijabfashion #teddydad #nursingschool #malaysia #mua#peta #kunyahkunyah
Hujan-hujan daripada mikirin mantan dan kenangan, mendingan makan bakso Gallant.. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹.. . . ๐Ÿ“ท Bakso Kwetiaw. ๐Ÿ“Bakso Gallant (Tenda Ruko Sunter). ๐Ÿ’ฐ22k. . .  @laperbaper @indozonefood @wowlaper @laperbener @kulinernation @destinasijajan @wowkuliner @video.masak @dietmulaibesok @pesonakuliners @wowlaper @kulinernation @indonesiajuarakuliner @jagoankuliners . . #foodielovers #ilovefood #kuliner #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodies #gedeinperut #foodjournal #foodjournaljkt #kunyahkunyah #anakjajan #yukmakan #dietmulaibesok #makanterus #laperbaper #wowlaper #wowkuliner #kokobuncit #jktfoodictionary  #dj_kattybuttery36_fans #dj_kattybutterfly36 #indozonefood #bakso #kuliner #mamamyuk #meatball #spicy
SALAD BUAH SYEGEEERRRR . Guys jadi hari ini gw mao nyobain salad buah dari @sarah_alraen yang enak banget. Buahnya fresh, isinya banyak dan creamnya passs banget di lidah ๐Ÿ˜ . Yukkk gengs buruan di order Salad Buahnya yang enak dan menyehatkan ๐Ÿ˜ . IG: @sarah_alraen . ๐Ÿ“: Jl. Batu Ampar 3 ๐Ÿ“ฆ: Go Food : Salad Buah Sarah Alraen . @laperbaper @indozonefood @wowlaper @laperbener @kulinernation @destinasijajan @wowkuliner @video.masak @dietmulaibesok @pesonakuliners @wowlaper @kulinernation @indonesiajuarakuliner @jagoankuliners . . #pedas #cabai #foodielovers #ilovefood #kuliner #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodies #gedeinperut #kunyahkunyah #kulinerjkt #anakjajan #yukmakan #dietmulaibesok #makanterus #makandonk #kulinerindonesia #laperbaper #wowlaper #wowkuliner #kokobuncit #likeforlikes #l4l #kulinerbogorenak #dj_kattybuttery36_fans #dj_kattybutterfly36 #indozonefood #fruit #salad #healthyfood
Sijil HALAL BglowChewTabMemoreen #tabletresdung
Ikutan nyoba dessert yg lagi hitz banget nih.. Perjuangan sih buat antri dan nunggu makanan selesai sampai nomor kita nongol dilayar. Imho, toastnya enak garing di pinggir2nya tp lembut di tengahnya. Untuk cream cheese dan bobanya ga terlalu special. . . ๐Ÿ“ท Boba Pan. ๐Ÿ  @banban.tea ๐Ÿ“ Grand Indonesia West Mall Lvl. LG. ๐Ÿ’ฐ 28k. . . @laperbaper @indozonefood @wowlaper @laperbener @kulinernation @destinasijajan @wowkuliner @video.masak @dietmulaibesok @pesonakuliners @wowlaper @kulinernation @indonesiajuarakuliner @jagoankuliners . . #foodielovers #ilovefood #kuliner #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodies #gedeinperut #foodjournal #foodjournaljkt #kunyahkunyah #anakjajan #yukmakan #dietmulaibesok #makanterus #laperbaper #wowlaper #wowkuliner #kokobuncit #jktfoodictionary  #dj_kattybuttery36_fans #dj_kattybutterfly36 #indozonefood #pudding #food #sweet #enak #bubble #bubbletea
#magnustmalaysia#vital5 #cantikluaransihatdalaman#magnust#vital5#tabletbebasjerawat#jerawatwajah#jerawatkecut#jerawathilang#jerawatbadan#kulitcantik#kulitsehat#singapore#brunei#sarawak#sabah#kunyahkunyah#acnescars#magnustbebasjerawat#magnustpenghapusjerawat#viralmalaysia#supplimentmalaysia#reviewmalaysia#freepostagemalaysia#hapusdariakar#hapusjerawat#byebyejerawat#bencijerawat#cantiktanpajerawat#
#magnustmalaysia#vital5 #cantikluaransihatdalaman#magnust#vital5#tabletbebasjerawat#jerawatwajah#jerawatkecut#jerawathilang#jerawatbadan#kulitcantik#kulitsehat#singapore#brunei#sarawak#sabah#kunyahkunyah#acnescars#magnustbebasjerawat#magnustpenghapusjerawat#viralmalaysia#supplimentmalaysia#reviewmalaysia#freepostagemalaysia#hapusdariakar#hapusjerawat#byebyejerawat#bencijerawat#cantiktanpajerawat#
#magnustmalaysia#vital5 #cantikluaransihatdalaman#magnust#vital5#tabletbebasjerawat#jerawatwajah#jerawatkecut#jerawathilang#jerawatbadan#kulitcantik#kulitsehat#singapore#brunei#sarawak#sabah#kunyahkunyah#acnescars#magnustbebasjerawat#magnustpenghapusjerawat#viralmalaysia#supplimentmalaysia#reviewmalaysia#freepostagemalaysia#hapusdariakar#hapusjerawat#byebyejerawat#bencijerawat#cantiktanpajerawat#
#magnustmalaysia#vital5 #cantikluaransihatdalaman#magnust#vital5#tabletbebasjerawat#jerawatwajah#jerawatkecut#jerawathilang#jerawatbadan#kulitcantik#kulitsehat#singapore#brunei#sarawak#sabah#kunyahkunyah#acnescars#magnustbebasjerawat#magnustpenghapusjerawat#viralmalaysia#supplimentmalaysia#reviewmalaysia#freepostagemalaysia#hapusdariakar#hapusjerawat#byebyejerawat#bencijerawat#cantiktanpajerawat#
#magnustmalaysia#vital5 #cantikluaransihatdalaman#magnust#vital5#tabletbebasjerawat#jerawatwajah#jerawatkecut#jerawathilang#jerawatbadan#kulitcantik#kulitsehat#singapore#brunei#sarawak#sabah#kunyahkunyah#acnescars#magnustbebasjerawat#magnustpenghapusjerawat#viralmalaysia#supplimentmalaysia#reviewmalaysia#freepostagemalaysia#hapusdariakar#hapusjerawat#byebyejerawat#bencijerawat#cantiktanpajerawat#
#magnustmalaysia#vital5 #cantikluaransihatdalaman#magnust#vital5#tabletbebasjerawat#jerawatwajah#jerawatkecut#jerawathilang#jerawatbadan#kulitcantik#kulitsehat#singapore#brunei#sarawak#sabah#kunyahkunyah#acnescars#magnustbebasjerawat#magnustpenghapusjerawat#viralmalaysia#supplimentmalaysia#reviewmalaysia#freepostagemalaysia#hapusdariakar#hapusjerawat#byebyejerawat#bencijerawat#cantiktanpajerawat#
#magnustmalaysia#vital5 #cantikluaransihatdalaman#magnust#vital5#tabletbebasjerawat#jerawatwajah#jerawatkecut#jerawathilang#jerawatbadan#kulitcantik#kulitsehat#singapore#brunei#sarawak#sabah#kunyahkunyah#acnescars#magnustbebasjerawat#magnustpenghapusjerawat#viralmalaysia#supplimentmalaysia#reviewmalaysia#freepostagemalaysia#hapusdariakar#hapusjerawat#byebyejerawat#bencijerawat#cantiktanpajerawat#
#magnustmalaysia#vital5 #cantikluaransihatdalaman#magnust#vital5#tabletbebasjerawat#jerawatwajah#jerawatkecut#jerawathilang#jerawatbadan#kulitcantik#kulitsehat#singapore#brunei#sarawak#sabah#kunyahkunyah#acnescars#magnustbebasjerawat#magnustpenghapusjerawat#viralmalaysia#supplimentmalaysia#reviewmalaysia#freepostagemalaysia#hapusdariakar#hapusjerawat#byebyejerawat#bencijerawat#cantiktanpajerawat#
#magnustmalaysia#vital5 #cantikluaransihatdalaman#magnust#vital5#tabletbebasjerawat#jerawatwajah#jerawatkecut#jerawathilang#jerawatbadan#kulitcantik#kulitsehat#singapore#brunei#sarawak#sabah#kunyahkunyah#acnescars#magnustbebasjerawat#magnustpenghapusjerawat#viralmalaysia#supplimentmalaysia#reviewmalaysia#freepostagemalaysia#hapusdariakar#hapusjerawat#byebyejerawat#bencijerawat#cantiktanpajerawat#
๐Ÿ”KULIT KUSAM @ GELAP ? ๐Ÿ”CIK BUNGA BERBAU /LONGGAR @ KEPUTIHAN ? ๐Ÿ”ASET KENDUR ? ๐Ÿ”KULIT BERJERAWAT ?  STRESSSNYA... 1/1 Masalah Datang ๐Ÿ˜ช Dah Macam² Produk Bertukar Silih Berganti Tapi Tak Ada 1 Pun Yang Membantu Masalah Anda ?  Jangan Risau . Kami Bantu Anda Dengan Kos Paling Rendah, Serendah #rm50 Untuk Selesaikan Semua Masalah Anda Seperti Di Atas Dengan 1 Produk Sahaja !  Tak Perlu Berbelanja Lebih Untuk 2-3Jenis Produk ๐Ÿ™… Tak Perlu Consume 2-3 Jenis Dalam 1 Masa ๐Ÿ™… . TAK PERLU LAGI ๐Ÿ™…  Cukup Dengan 1 Produk Ayuraa Beauty Candy Saja Boleh Bantu Anda !  Kesan Seawal 7 Hari . Lulus KKM . Rasa Dijamin Sedap . Tak Perlu Bancuh . Kunyah Sahaja ! ๐Ÿ’ฅMencerahkan 8X Ganda Seluruh Badan ๐Ÿ’ฅMerawat Parut & Jerawat ๐Ÿ’ฅMelancarkan Period ๐Ÿ’ฅMerapatkan Miss V ๐Ÿ’ฅMerawat Masalah Keputihan & Berbau ๐Ÿ’ฅMenganjalkan Kembali Aset Wanita ๐Ÿ’ฅMerangsang Nafsu ๐Ÿ’ฅAwet Muda  Klik www.wasap.my/60193861326/ABC  #ayuraacandy #beautycandy #gulaajaib #mampumilik #luluskkm #kunyahkunyah #putihgebu #ketatsendat #rawatmasalahdalaman
POTATO CHLY MAKDIK DIGEMARI SEMUA TIDAK KIRA UMUR & KAUM ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . .  Memang ngam bila buat kerja dekat ofis sambil mulut tak berhenti makan POTATO CHLY MAKDIK ๐Ÿฅฐ . . Bunyi krupp krapp tu yang buat kita tak berhenti makan tau! . . Jangan lupa roger2 makdik tau ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . 0162461515 0162461515 0162461515 . . #kerepekmakdik #kerepek #kerepekraya #raya #puasa #sayajualmurah #potato #potatopedas #sedapsangat #testimoni #ngunyah #kunyahkunyah
MASING-MASING BEREBUT NAK MAKAN POTATO CHLY MAKDIK YE ๐Ÿฅฐ . . Kena beli lebih dari sebalang ni! . . . Sebab tak sedar nanti tiba2 dah habis jee ๐Ÿ˜‰ . . Whatsapp Makdik sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . 0162461515 0162461515 0162461515 . .  #kerepekmakdik #kerepek #kerepekraya #raya #puasa #sayajualmurah #potato #potatopedas #sedapsangat #testimoni #ngunyah #kunyahkunyah
LAFAAARRRRRR . Ga nahan liat yang bakar-bakaran gini deh pasti ๐Ÿ˜‘ . Cr: @dinos_meals . @laperbaper @indozonefood @wowlaper @laperbener @kulinernation @destinasijajan @wowkuliner @video.masak @dietmulaibesok @pesonakuliners @wowlaper @kulinernation @indonesiajuarakuliner @jagoankuliners . . #pedas #cabai #foodielovers #ilovefood #kuliner #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodies #gedeinperut #kunyahkunyah #kulinerjkt #anakjajan #yukmakan #dietmulaibesok #makanterus #makandonk #kulinerindonesia #laperbaper #wowlaper #wowkuliner #kokobuncit #likeforlikes #l4l #kulinerbogorenak #dj_kattybuttery36_fans #dj_kattybutterfly36 #indozonefood
Dinner dulu yuk.. Aku pilih nasi goreng seafood plus telur ceplok... Selamat makan malam.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . @laperbaper @indozonefood @wowlaper @laperbener @kulinernation @destinasijajan @wowkuliner @video.masak @dietmulaibesok @pesonakuliners @wowlaper @kulinernation @indonesiajuarakuliner @jagoankuliners . . #foodielovers #ilovefood #kuliner #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodies #gedeinperut #foodjournal #foodjournaljkt #kunyahkunyah #anakjajan #yukmakan #dietmulaibesok #makanterus #laperbaper #wowlaper #wowkuliner #kokobuncit #jktfoodictionary  #dj_kattybuttery36_fans #dj_kattybutterfly36 #indozonefood #dinner #friedrice #seafood #makan #nasigoreng #yummy #rice #food
Hari ini panasnya warrrrbyasaaa banget yaa.. ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ..Butuh yg dingin-dingin nih.. ๐Ÿ˜ . . @teaamoindonesia. ๐Ÿ“Mall of Indonesia. ๐Ÿ’ฐ25k-35k. . . @laperbaper @indozonefood @wowlaper @laperbener @kulinernation @destinasijajan @wowkuliner @video.masak @dietmulaibesok @pesonakuliners @wowlaper @kulinernation @indonesiajuarakuliner @jagoankuliners . . #foodielovers #ilovefood #kuliner #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodies #gedeinperut #foodjournal #foodjournaljkt #kunyahkunyah #anakjajan #yukmakan #dietmulaibesok #makanterus #laperbaper #wowlaper #wowkuliner #kokobuncit #jktfoodictionary  #dj_kattybuttery36_fans #dj_kattybutterfly36 #indozonefood #fruit #juice  #wine #drinks #mix #fruits #strawberry #orange
. DICEMILIN ENAK, DIMAKAN PAKE NASI JUGA ENAK!!! . mau coba snack jamur kriukkk kaya yang gw makan? Yuk pesen @keludjamurkrispi.id yang garing, enak dan gurih ini gengs ๐Ÿ˜ . Kelima varian rasa yg gw cobain enak-enak, bumbunya berasa tapi gak lebay. Pas pokoknya di lidah!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ . Buruan guys di-order drpd ngilerrrr IG: @keludjamurkrispi.id ๐Ÿ“: Kediri ๐Ÿ“ฑ: 0853-3089-6002 . @laperbaper @indozonefood @wowlaper @laperbener @kulinernation @destinasijajan @wowkuliner @video.masak @dietmulaibesok @pesonakuliners @wowlaper @kulinernation @indonesiajuarakuliner @jagoankuliners . . #pedas #cabai #foodielovers #ilovefood #kuliner #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodies #gedeinperut #kunyahkunyah #kulinerjkt #anakjajan #yukmakan #dietmulaibesok #makanterus #makandonk #kulinerindonesia #laperbaper #wowlaper #wowkuliner #kokobuncit #likeforlikes #l4l #kulinerbogorenak #dj_kattybuttery36_fans #dj_kattybutterfly36 #indozonefood #snack #spicy #jamur
Dimsum dulu.. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹.. Ini salah satu menu Must Try di resto ini, pork siewmai hati angsa. Personally harganya sedikit mahal mungkin karena si hati angsa itu, tapi recommended untuk dicoba. Gurih, wangi dan legit banget.. . . ๐Ÿ“ท Pork Siewmay Hati Angsa. โŒnon halal (ada menu halal juga). ๐Ÿ  @wantreasures ๐Ÿ“Ruko Garden House blok B no 22. Pantai Indah Kapuk. ๐Ÿ’ฐ 78k. . . @laperbaper @indozonefood @wowlaper @laperbener @kulinernation @destinasijajan @wowkuliner @video.masak @dietmulaibesok @pesonakuliners @wowlaper @kulinernation @indonesiajuarakuliner @jagoankuliners @janjianmakan @mgdalenaf @foodstreetpik . . #foodielovers #ilovefood #kuliner #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodies #gedeinperut #foodjournal #foodjournaljkt #kunyahkunyah #anakjajan #yukmakan #dietmulaibesok #makanterus #laperbaper #wowlaper #wowkuliner #kokobuncit #jktfoodictionary  #dj_kattybuttery36_fans #dj_kattybutterfly36 #indozonefood #dimsum #siomay #wantreasures #pik #kulineran #masak #food #fried

Loading