Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kulittaksekata

Posts tagged as #kulittaksekata on Instagram

11.150 Posts

Feedback!!! 😍 . . Krim ni memang krim ajaib, sumpah yaya tak tipu, sebab semua customer yaya memang hntr positif feedback, repeat order berkali2 memang menjadi . Korang tunggu apa lagi, dah tiba masa nak baiki skin korang yg berparut2, tak kan laa raya nak berparut2. . .  #yayacirle #buangparut #paruteksiden #noparut#kulittaksekata #kulitberlubang #ubatsekatakulit #krimlicinkulit #ubatparut #nbcream #yayacirle #sayajual #ubatkulitbreakout #ubatbreakout #ubatparut #nakhilangparut #sayajual #nbcreamoriginalhq #watson #guardian #kulitkusam #hilangkulitkusam #hilangkedut #nakhilangparut #liangporimuka #kulitsekatabersih
❕ Rolling Instructions . 👉1.Use medical alcohol to disinfect the derma roller and the area of the skin which was treated. . 👉2.Apply suitable functional nutrition onto the treated area if required. . 👉3.Roll the derma roller back and forth 4-5times in each direction horizontally,vertically and diagonally on the area you want to treat whilst maintaining the same speed and pressure to create more micro vessels. . 👉4.After treatment apply necessary nutrition to the skin, pay particular attention to skin inflammation. . ------------- . Whatsapp 📲011 5860 0568 . Boleh juga dapatkan di shopee 👉bazaarmeknah . COD : Giant Kangar, Perlis . #bazaarmeknah #cleardermaroller . #dermaroller #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #parut #parutjerawat #parutjeragat #paruthilang #parutlubang #skincare #produkkecantikan #kulitcantik #hilangparut #hilangselulit #kulittaksekata #trustedseller #microneedling #microneedle #microneedleroller #igshopmalaysia #atokpesan #donedakwah #nakpesan #nakbebel #nakngepek #abahcakap #apakes #talihati #cantiksebelumraya
Kecantikan yang abadi terletak pada keelokan adab dan ketinggian ilmu seseorang. Bukan terletak pada wajah dan pakaiannya. - HAMKA . . ------------- . Whatsapp 📲011 5860 0568 . Boleh juga dapatkan di shopee 👉bazaarmeknah . COD : Giant Kangar, Perlis . #bazaarmeknah #cleardermaroller . #dermaroller #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #parut #parutjerawat #parutjeragat #paruthilang #parutlubang #skincare #produkkecantikan #kulitcantik #hilangparut #hilangselulit #kulittaksekata #trustedseller #microneedling #microneedle #microneedleroller #igshopmalaysia #atokpesan #donedakwah #nakpesan #nakbebel #nakngepek #abahcakap #apakes #talihati #cantiksebelumraya
Bukan saje kat muka,dekat tangan pon boleh pakai serum ni tau. . Psst..sekarang ade PROMOSI tau.nak lebih lanjut jom klik link di bio ye💕 . 019.8333410 . Free cod area shah alam🚗🚗 #meeracleshahalam #meeracleadvanceformula #meeraclecleanser #meeracleserum #meeracleface #sayapakaisayajual #kulitberminyak #kulitkusam #kulittaksekata #kulitkering #masalahjerawat #masalahjeragat #freecodareashahalam
QUESTION: Is the primer wudhu friendly? . ANSWER: Yes it is, the skin barrier cream although creates a film on your face not visible to the naked eye, it is water permeable. . . #faqboostbalmbeauty . Untuk dapatkan Boostbalm Skin Barrier ni mudah je. Cuma klik link di profile bio kami untuk terus buat pembelian secara online. Ada harga promosi khas untuk anda.Paling penting sekali produk ni: ✅ Natural ✅ Silicon Free ✅ Paraben Free ✅ Chemical Free ✅ Cruelty Free ✅ Non Comedogenic ✅ KKM & CPSR UK Approved ✅ Halal Jakim ✅ Wudhu Friendly . . #boostbalm #skinbarriercream #naturalskincaremalaysia #kulitberjerawat #hilangkanjerawat #poriterbuka #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #meratakanwarnakulit #masalahjerawat #merawatkulit #makeupprimer #organicskincaremalaysia #hilangkanparutjerawat #charcoalmask #sleepingmask #cleansingmask #flawlesskin #darkspotremoval #acnesolution #masalahwhitehead #masalahblackhead #kulittaksekata #lembutkankulit #masalahporibesar #boostbalmbeauty
QUESTION: Is the primer wudhu friendly? . ANSWER: Yes it is, the skin barrier cream although creates a film on your face not visible to the naked eye, it is water permeable. . . #faqboostbalmbeauty . Untuk dapatkan Boostbalm Skin Barrier ni mudah je. Cuma klik link di profile bio kami untuk terus buat pembelian secara online. Ada harga promosi khas untuk anda.Paling penting sekali produk ni: ✅ Natural ✅ Silicon Free ✅ Paraben Free ✅ Chemical Free ✅ Cruelty Free ✅ Non Comedogenic ✅ KKM & CPSR UK Approved ✅ Halal Jakim ✅ Wudhu Friendly . . #boostbalm #skinbarriercream #naturalskincaremalaysia #kulitberjerawat #hilangkanjerawat #poriterbuka #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #meratakanwarnakulit #masalahjerawat #merawatkulit #makeupprimer #organicskincaremalaysia #hilangkanparutjerawat #charcoalmask #sleepingmask #cleansingmask #flawlesskin #darkspotremoval #acnesolution #masalahwhitehead #masalahblackhead #kulittaksekata #lembutkankulit #masalahporibesar #boostbalmbeauty
Dengan sekali sapuan sahaja dah nampak kesan . Ruam dekat kulit baby tu bole lihat dengan jelas . Nak cuba bole terus wasap 0127073108 . #ruam #ekzema #kulitlembut #kulitruam #kulitgatal #kulittaksekata
Sebelum dan selepas. . Tahniah dik,tahniah sebab awak konsisten dan sabar 💕 Katenye,nak cantik kenalah sabar.alhamdulillah,seronok dapat tolong orang. . Ade lagi yang nak dibantu?kulit muke kusam,berminyak,tak sekata,berjerawat? Meh rawat dengan produk natural. . Berminat klik je link di bio k. . 019.8333410  #meeracleshahalam #meeracleadvanceformula #meeracleempoweringyou #meeracleserum #meeraclecleanser #meeracleface #freecodshahalam #kulitkusam #kulitberminyak #kulittaksekata #sayapakaisayajual
Kadang2 u ols punya skincare xperlu complicated atau penuh atas meja/rak pon.. Just stick with basic necessities dah ckup! 😉 . . Making yourself simple,care & effective! Morning everyone 🌷 . . #happyhour #skincaresale #localskincare #skincare #queenofmagic #cleanser24kgold #pencucimuka #serum #toner #sunblock #daycream #nightcream #24kgold #luluskkm #lulusheavymetaltest #lulusujianmakmal #tiadamerkuri #kulitkusam #jerawat #jeragat #kulittaksekata #bekasjerawat #atasimasalahkulit #masalahkulit #skinproblems #adacertificateofanalysis
Alamak #wd memang krim ajaib la bila mak-mak kita semua pakat awet muda bila konsisten calit...😍 . Ishhh takkk boleh jadi ini.. Anak pun kena calit lebih ni kalau takkk orang takkk kenal mana satu mak mana satu anak ni..😆 . Mesti korang takkk nakkk kan.. Mehhh la order #wd dengan Suzy... . 2 pcs korang boleh dapat harga kasih sayang tau iaitu RM160.. Untuk kesan maksimum kena 3 pcs ke atas.. . Klik link di bio Suzy untuk order tau..😉 . #wd #wdta #wdta #wdec #wdkl #wdkualalumpur #wdtakl #wdtakualalumpur #womendesireeessentialcream #awetmuda #wdlover #wdkrim #jerawat #jeragat #skincare #kulittaksekata #kulitkusam #teammokdahebatno1
Feedback!!! 😍 . . Krim ni memang krim ajaib, sumpah yaya tak tipu, sebab semua customer yaya memang hntr positif feedback, repeat order berkali2 memang menjadi . Korang tunggu apa lagi, dah tiba masa nak baiki skin korang yg berparut2, tak kan laa raya nak berparut2. . .  #yayacirle #buangparut #paruteksiden #noparut#kulittaksekata #kulitberlubang #ubatsekatakulit #krimlicinkulit #ubatparut #nbcream #yayacirle #sayajual #ubatkulitbreakout #ubatbreakout #ubatparut #nakhilangparut #sayajual #nbcreamoriginalhq #watson #guardian #kulitkusam #hilangkulitkusam #hilangkedut #nakhilangparut #liangporimuka #kulitsekatabersih
Hye kesayangan ibu semua! 🌸 . . Ada lagi tak yang masih belum dapatkan produk penjagaan wajah yang paling best abad ini . . Dan jangan tak tau yang MW ni dah melettoop kebabababooommmm uolssss . . So ape tunggu lagi?? Dah tahun 2019 dah ni.. Takkan taknak kulit cantik macam pengguna MW yang lain kan?? Tak jeles kee?? 😏 . . Jom lah cuba, try, test produk kami yg superB best ni . . Tak caya??!! Cubalah dulu baru tahu kan?! . . 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲  Whatsapp > @cuya.cut.and.sew . . #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening
Siapa x suka bila ada orang puji kita kan 😍 .. "Putihlah kau sekarang!!" .. "Amboi!! Flawless kulit kau.. Kau pakai produk apa?" .. Tipulah kalau tak kembang bila dipuji gitu.. Ibu pun kembang kalau kena puji macam tu 💃💃💃 .. Nak tau produk apa ibu pakai supaya muka ibu nampak sihat & flawless?? .. Ibu guna SERUM MAGICAL WHITE je.. Jom lah guna Magical White supaya orang cemburu dengan kulit kita yang sihat & flawless ni .. KELEBIHAN MAGICAL WHITE 🌸 ☑100% natural ☑Dapat kelulusan KKM ☑Membantu menghilangkan jerawat ☑Membantu menghilangkan jeragat ☑Memudarkan parut jerawat ☑Memudarkan parut jeragat ☑Menghaluskan kulit wajah ☑Mencerahkan kulit wajah ☑Menaikkan seri wajah .. 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲 Whatsapp 019-8872247  @cuya.cut.and.sew .. #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening
Hai kesayangan ibu 🌸 . . Pada sesiapa yang berminat untuk dapatkan produk Magical White . . Whatsapp 📲 > @cuya.cut.and.sew . . #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening
Hye kesayangan ibu semua! 🌸 . . Ada lagi tak yang masih belum dapatkan produk penjagaan wajah yang paling best abad ini . . Dan jangan tak tau yang MW ni dah melettoop kebabababooommmm uolssss . . So ape tunggu lagi?? Dah tahun 2019 dah ni.. Takkan taknak kulit cantik macam pengguna MW yang lain kan?? Tak jeles kee?? 😏 . . Jom lah cuba, try, test produk kami yg superB best ni . . Tak caya??!! Cubalah dulu baru tahu kan?! . . 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲  Whatsapp > @cuya.cut.and.sew . . #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening
Wah gila lah! Tak sangka betul la dari muka gelap kusam menggerutu berjerawat berparut mcm tu bole jadi Glowing Licin Flawless!! .. ❌No more stress out! ❌No more insecure! .. Cuma pakai Magical White. Takyah dah susah2 diri nak pakai banyak2 krim kat muka .. Korang jealous tengok kawan2 lain muka makin glowing makin flawless? Cuba follow IG ni, check testimoni2 kami. Entah2 kawan korang yg flawless tu pn pengguna Magical White 🙊 .. .. 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲  Whatsapp > @cuya.cut.and.sew .. .. #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening
Sis ni risau sangat sebab parut eksiden dia belum hilang.  Alhamdulillah, berkat sebulan consume #dianzvitamin parut lenyap teruih weh!  Kulit makin cerah dan sihat lak tu!  Bukan biashe-biashe sis ni! 😘 . . Dianz Vitamin Premium •Lebih kuasa penyerapan •Lebih extract •Lebih JIMAT!!! . . . Premium pack Rm52/35 biji  Berminat boleh DM atau klik link whatsapp di bio ☝🏻☝🏻☝🏻 . . #seniorstokisdianz #teampoweraa  #dianzhq  #dianzkajang #dianzbangi  #dianzserdang #dianzpahang #dianzkualalumpur  #jerawat #jerawatbatu #parutjerawat #parutpudar #jeragat #resdung #eczema #kulitkusam #kulittaksekata #parutpudar #parutdegil #parutluka #parutchickenpox #shahalam #klang #malaysia #viralmalaysia
Hai kesayangan ibu 🌸 . . Pada sesiapa yang berminat untuk dapatkan produk Magical White . . Whatsapp 📲 > @cuya.cut.and.sew . . #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening
Hye kesayangan ibu semua! 🌸 . . Ada lagi tak yang masih belum dapatkan produk penjagaan wajah yang paling best abad ini . . Dan jangan tak tau yang MW ni dah melettoop kebabababooommmm uolssss . . So ape tunggu lagi?? Dah tahun 2019 dah ni.. Takkan taknak kulit cantik macam pengguna MW yang lain kan?? Tak jeles kee?? 😏 . . Jom lah cuba, try, test produk kami yg superB best ni . . Tak caya??!! Cubalah dulu baru tahu kan?! . . 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲  Whatsapp > @cuya.cut.and.sew . . #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening
SET SKINCARE BY MAGICAL WHITE 🦄: . *Sakura Soap* - Glycerin, Argan Oil, Olive Oil, Apricot Oil, Extract Aloe Vera, Fragrance (Rose), Sodium Hydroxyde, Vitamin E, Vitamin​ B3, Gluthathione, Arbutine, Apple stemcell . *Serum Treatment* - Vitamin E, Vitamin C, Aloevera, Argan Oil, Astract Apple & 24k gold . *Glowing Booster Cream* - Alpha Albutin, Lactic Asid, Vitamin A C E, Glutathion, Lactic Asid, Collagen , Protein Glyserin, Bird nest Extract . 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲 Whatsapp > @cuya.cut.and.sew . #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening
Hai kesayangan ibu 🌸 . . Pada sesiapa yang berminat untuk dapatkan produk Magical White . . Whatsapp 📲 > @cuya.cut.and.sew . . #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening
Kenapa saya kena pakai Magical White Gel? . 🔮 KULIT WAJAH YANG TEGANG Ya. Gel ini diformulakan untuk anti aging dan anti kedut yg akan membuat wajah anda tegang serta anjal. Say no to botox injection. Cantik dengan cara selamat . 🔮 KULIT YANG LEMBUT,LEMBAB DAN GLOWING . Anda akan merasai perubahan kulit yg positif persis korea walaupun hanya sekali pakai saja! Kalau berterusan dan konsisten mcm mana pulak ye? Hihi . 🔮MENCERAHKAN KULIT TANPA PENGELUPASAN Cuma calit 2x sehari sahaja sehari tahu2 dah cerah. Tak payah menahan kesakitan kulit mengelupas dan merekah. . 🔮MENGECILKAN PORI-PORI DI WAJAH Supaya selepas ini muka anda tidak lagi berminyak dan jerawat juga sukar utk membiak. Baru lah makeup tahan lama dan juga flawless . 🔮 SUPER JIMAT sehari anda cuma perlu spend rm1 lebih saja utk dapatkan wajah yang bersih dan glowing, jimat ke jimat? . 🔮MUDAH DIGUNAKAN Ia merawat jerawat serta jeragat, tanpa perlu krim siang atau malam, dan toner segalanya kerana ia gel luar biasa bertindak 5 dalam 1  Primer+anti aging+sunblock+skin repair serum 💟 . 🔮BIBIR YANG MUNGIL melembabkan dan memerahkan bibir . 🔮MAKEUP PRIMER  juga bole dijadikan alas foundation utk effect glowingt 8jam. Makeup juga akan lebih sekata dan tahan lama .. .. 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲 Whatsapp > @cuya.cut.and.sew .. .. #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening
Hye kesayangan ibu semua! 🌸 . . Ada lagi tak yang masih belum dapatkan produk penjagaan wajah yang paling best abad ini . . Dan jangan tak tau yang MW ni dah melettoop kebabababooommmm uolssss . . So ape tunggu lagi?? Dah tahun 2019 dah ni.. Takkan taknak kulit cantik macam pengguna MW yang lain kan?? Tak jeles kee?? 😏 . . Jom lah cuba, try, test produk kami yg superB best ni . . Tak caya??!! Cubalah dulu baru tahu kan?! . . 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲  Whatsapp > @cuya.cut.and.sew . . #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening
Hai kesayangan ibu 🌸 . . Pada sesiapa yang berminat untuk dapatkan produk Magical White . . Whatsapp 📲 > @cuya.cut.and.sew . . #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening
SET SKINCARE BY MAGICAL WHITE 🦄: . *Sakura Soap* - Glycerin, Argan Oil, Olive Oil, Apricot Oil, Extract Aloe Vera, Fragrance (Rose), Sodium Hydroxyde, Vitamin E, Vitamin​ B3, Gluthathione, Arbutine, Apple stemcell . *Serum Treatment* - Vitamin E, Vitamin C, Aloevera, Argan Oil, Astract Apple & 24k gold . *Glowing Booster Cream* - Alpha Albutin, Lactic Asid, Vitamin A C E, Glutathion, Lactic Asid, Collagen , Protein Glyserin, Bird nest Extract . 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲 Whatsapp > @cuya.cut.and.sew . #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening
Apa benda #nbscaracnetherapycream ?  Ok meh sini Syuk share fungsi-fungsi krim ni :- 🌸Sesuai utk semua jenis kulit 🌸Tiada penggelupasan 🌸Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria 🌸Bau seperti ubat 🌸Boleh memudarkan&menghilangkan parut lekuk 🌸Mengecutkan jerawat 🌸Menghilangkan jeragat 🌸Mengawal kulit yg berminyak 🌸Mengecilkan liang pori 🌸Melembapkan kulit kering 🌸Merawat rasa gatal untuk masalah kulit alergik 🌸Merawat kulit yg sunburn 🌸Satu-satunya krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik 🌸Pudar parut chicken pox & exzema  Dan krim ni jgk boleh digunakan dekat muka dan badan ualls ☺️ #krimpuaka #kulittaksekata #kulitberlubang #ubatsekatakulit #krimlicinkulit #ubatparut #nbcream #yayacirle #sayajual #ubatkulitbreakout #ubatbreakout #ubatparut #nakhilangparut #sayajual #nbcreamoriginalhq #watson #guardian #kulitkusam #hilangkulitkusam #hilangkedut #nakhilangparut #liangporimuka #sekatakantonakulit
[MACAM MANA NAK MAKAN DIANZ? 😀] Niat nak consume #dianzvitamin Tapi tak tau pulak cara nak makan Nasib baik founder Dianz tolong explain 😆  Nak lagi best Hangpa consume ikut time  Lagi rajin consume Lagi cepat kesannya Nak peloles kan?  Rajin-rajinla consume! 😗 . . . Dianz Vitamin Premium •Lebih kuasa penyerapan •Lebih extract •Lebih JIMAT!!! . . . Premium pack Rm52/35 biji  Berminat boleh DM atau klik link whatsapp di bio ☝🏻☝🏻☝🏻 . . #seniorstokisdianz #teampoweraa  #dianzhq  #dianzkajang #dianzbangi  #dianzserdang #dianzpahang #dianzkualalumpur  #jerawat #jerawatbatu #parutjerawat #parutpudar #jeragat #resdung #eczema #kulitkusam #kulittaksekata #parutpudar #parutdegil #parutluka #parutchickenpox #shahalam #klang #malaysia #viralmalaysia
[ADUII, TAKKAN NAK BELA JERAWAT LAGI!! 😣] Betul jugak kan?  Sampai bila nak bela jerawat lagi.  Janganla susah hati, consume aja #dianzvitamin macam sis ni.  Nah la ni hangpa tengok, kulit dia dah makin bebas jerawat.  Hangpa pulak, takkan tengok ja? 😏 😁 . . . Dianz Vitamin Premium •Lebih kuasa penyerapan •Lebih extract •Lebih JIMAT!!! . . . Premium pack Rm52/35 biji  Berminat boleh DM atau klik link whatsapp di bio ☝🏻☝🏻☝🏻 . . #seniorstokisdianz #teampoweraa  #dianzhq  #dianzkajang #dianzbangi  #dianzserdang #dianzpahang #dianzkualalumpur  #jerawat #jerawatbatu #parutjerawat #parutpudar #jeragat #resdung #eczema #kulitkusam #kulittaksekata #parutpudar #parutdegil #parutluka #parutchickenpox #shahalam #klang #malaysia #viralmalaysia
Wowwww!  Amazingg belum habis 1 botol . Jeragatt dah angkatt kaki . Haha . Serenderr wehhh . Kejamm awakk WD .Kasi halau sampai macam tu sekali . Jeragat sukarr taww nakk di kikiss .Tapi dengan WD dia hilang secara semulajadi perlahan lahan . Tanpa ada pengelupasan yang pedih kan kulittt. . Seronokkk nakkk lompatt wehhh .Bilaa kawan dokk puji pakai apa niee kulitt makin cerah awet muda . Halahh halahh nakk tutup mukaa maluu taw kene puji hihi 🙈 . Hituu akakk pakai takk konsisten taww . Agakkk agak kalauu akak pakai konsisten ada lawa mscam nelopa takkk eh ehh tiberr 🤪 . Jomm dapatkan dengan harga kasih sayang bila korang beli 2 pcs ke atas..😘 . Untuk order klik link wasap di bio Suzy..😉 . Ahhahaha jom kitaa cegah kulitt JERAGAT dengan WD krim hajaib sangad famos amoss abad niee .Kini 5 tahun di pasaran ❤ . #wd #wdta #wdta #wdec #wdkl #wdkualalumpur #wdtakl #wdtakualalumpur #womendesireeessentialcream #womendesiree #eyebag #jerawat #jeragat #kulittaksekata #kulitkusam #krimcalit #krim_ajaib
💥Rahsia Penjagaan Kulit Muka Supaya Sihat, Bersih & Flawlesss💥 . 1 Set Magical White ada khasiat untuk tingkatkan lagi tahap pemulihan dan rawatan kulit muka dengan lebih berkesan . Kulit muka rosak sebab berjerawat? Kulit muka kusam? No hal lah... ✌ . " Cuba bayangkan kalau uolss pakai Magical White pun, kulit anda boleh putih flawless.. " . " Tapi MAGICAL WHITE ini bukan saja muka berganda-ganda putih flawlessnya dan ia juga dapat membaiki dan memulihkan kulit muka dengan lebih optimum..!! " . " Argan Oil,Vitamin C,Aloe Vera juga dapat membantu membaiki kulit berjerawat dan kembali pulih seperti biasa dengan lebih bersih, cantik dan flawless.. " . 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲 Whatsapp > @cuya.cut.and.sew . #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening

Loading