Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kokojar

Posts tagged as #kokojar on Instagram

450 Posts

Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself! Its okay to have cravings, sometimes kena la reward diri sendiri juga kan πŸ˜‹  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #chocojarviral
Kalau tak kuat iman jangan tengok! 😱 . The one and only Choco Jar yang tak kedekut langsung chocolate! Tengok lah Chocolate yang melimpah ruah tuuu we alls sendiri tak boleh move on tau 🀣 . Jangan fikir lama lama sebab stock Koko-Bite ni laju macam air terjun uollsss. Jangan marah kalau stock habis tauu! πŸ˜› . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Boleh makan dengan roti 😍  Selalu sahur kita rushing kan awal pagi siap makan sambil tutup mata lagi 🀣 So utk siapa yang selalu rushing / ngantuk pagi2 tu, boleh salut Koko-Bite ni dengan roti tau. Mudah, pantas & kenyang!  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting
Cikgu cikgu sebelum cuti sekolah ni bawak la balik kg sebalang dua kokojarshake ye.. . Hehehe, cuti Raya nk dekat dah.. mana2 nk tapau bawak balik kg hubungi agent agent terdekat ye. . Kepada yg berminat menjadi agent, click link di ruangan bio.  #chocojarviral #chocojarleleh #kokojar #kokojarshake #chocojar #ramadan #chocolatemalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarmalaysia #azizanosman #sifujamal #sifufbads
Chocolate melimpah 😱 Jom ajak kawan follow, kita nak kumpul duit kawen ni 😁  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🀣  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±014-7350730 πŸ› @kokobite_theshn  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Chocolate melimpah 😱  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🀣  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Choco jar viralβ—οΈπŸ« . Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut macam ni? Rasa chocolate premium pula tu? Lepastu bubble rice maintain crunchy and chocolate tak keras langsung! . So here’s a good news utk korg lagi lagi yang selalu craving tu, sanggup redah jamn, keluar tgh2 malam cari coklat kan 🀣 Tak payah lah susah kan diri, click je lah link dekat bio utk order, terus sampai dekat depan pintu korang. Eh malas cakap banyak lah 😝 . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself! Its okay to have cravings, sometimes kena la reward diri sendiri juga kan πŸ˜‹  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #chocojarviral
Malam Malam mcm ni rasa lapar pulak. . Takpe Ada kokojarshake! . Kita makan dulu! . Yg berminat menjadi stokis atau agent click link diruangan bio.  #chocojarviral #chocojarleleh #kokojar #kokojarshake #chocojar #ramadan #chocolatemalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarmalaysia
Lelaki ke perempuan ke pasti sukakan kokojarshake! . Korang tunggu apa lagi? . Harini Kita berbuka dgn kokojarshake nak? . Hubungi @kokojarshake sekiranya anda disekitar sg buloh, saujana Utama. . Agent dialu alukan  #chocojarviral #chocojarleleh #kokojar #kokojarshake #chocojar #ramadan #chocolatemalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarmalaysia
Anda disekitar setapak gombak Dan wangsa maju? . Teringin nk makan kokojarshake? Atau nk jadi agent? . Boleh hubungi @kokojarshakemalaysia.hq Di kawasan ini. . Jom sertai team kokojarshake  #kokojarshakekl #kokojar #kokojar #coklatviral #coklat #makananringan #makan #food #bazarramadhan #bazar2019 #puasa2019 #ramadan
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself after a really hard workout / or at some random moment in the middle of the day πŸ˜„  Guaranteed you will fall in love : - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-5037695 πŸ› @kokobite_raihan  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Adik ni da 2 kali repeat order! Kali ni dia amik 6 teruih bawak balik penang bak hang!!! Koko Jar terbesar di Malaysia!! RM15 sahaja / botol Meh whatsapp cepat utk order!! Nota penting : ❀️❀️Coklat akan likat/keras sekiranya  diletakkan di tempat sejuk (aircond) just letak suhu luar dan SHAKE SHAKE SHAKE πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ. TERIMA KASIH 🍫🍫🍫🍫 #kokojarshake #kokojarshahalam #kokojar #kokojarviral #kokojarmurah #kokojarsedap #kokojarshakeshahalam #kokojarmalaysia #kokojarpenang
Koko Jar terbesar di Malaysia!! RM15 sahaja / botol Meh whatsapp cepat utk order!! Nota penting : ❀️❀️Coklat akan likat/keras sekiranya  diletakkan di tempat sejuk (aircond) just letak suhu luar dan SHAKE SHAKE SHAKE πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ. TERIMA KASIH 🍫🍫🍫🍫 #kokojarshake #kokojarshahalam #kokojar #kokojarviral #kokojarmurah #kokojarsedap #kokojarshakeshahalam #kokojarmalaysia #kokojarpenang
Tak Kira kecik ke besar. Semua suka kokojarshake ni. . Korang jgn risau laa.. coklat yg Kami pakai hanyalah Fred premium sahaja. . Nak buat duit dgn kokojarshake? Anda Di Kuala Lumpur? Join team @kokojarshakekl stokis kami Di sungai Besi.  #kokojarshakekl #kokojar #kokojarshakeklang #makan #partime #buatduit # kerjapartime #eniaga #usahawan #azizanosman #sifufbads #najibasaddok
Nak berbuka kokojarshake nnt? . Anda disekitar meru, Klang nk jadi agent? . Boleh hubungi @musaodahsurani  stokis Meru . Jom join #teamodah  #kokojarshakekl #kokojarshake #kokojar #lapar #berbukaapa #berbukapuasa #puasa2019 #bazarramadhan #bazar2019  #bazarpaknil #eniaga #food #makanan
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself after a really hard workout / or at some random moment in the middle of the day πŸ˜„  Guaranteed you will fall in love : - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±019-4965051 πŸ› @zeiryshafiq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Yes! Puas Hati makan besar macam ni. . Nak jadi agent? Nak beli sahaja Pon boleh. . Kalau anda Di sekitar kapar klang hubung @absimon80  utk dptkan Stock kokojarshake ni  #kokojarshakekl #kokojar #kokojarshake #ramadan #ranggup #makananringan #coklatrangup #coklat
Koko Jar terbesar di Malaysia!! RM15 sahaja / botol Meh whatsapp cepat utk order!! Nota penting : ❀️❀️Coklat akan likat/keras sekiranya  diletakkan di tempat sejuk (aircond) just letak suhu luar dan SHAKE SHAKE SHAKE πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ. TERIMA KASIH 🍫🍫🍫🍫 #kokojarshake #kokojarshahalam #kokojar #kokojarviral #kokojarmurah #kokojarsedap #kokojarshakeshahalam #kokojarmalaysia #kokojarpenang
Koko Jar terbesar di Malaysia!! RM15 sahaja / botol Meh whatsapp cepat utk order!! Nota penting : ❀️❀️Coklat akan likat/keras sekiranya  diletakkan di tempat sejuk (aircond) just letak suhu luar dan SHAKE SHAKE SHAKE πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ. TERIMA KASIH 🍫🍫🍫🍫 #kokojarshake #kokojarshahalam #kokojar #kokojarviral #kokojarmurah #kokojarsedap #kokojarshakeshahalam #kokojarmalaysia #kokojarpenang
Koko Jar terbesar di Malaysia!! RM15 sahaja / botol Meh whatsapp cepat utk order!! Nota penting : ❀️❀️Coklat akan likat/keras sekiranya  diletakkan di tempat sejuk (aircond) just letak suhu luar dan SHAKE SHAKE SHAKE πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ. TERIMA KASIH 🍫🍫🍫🍫 #kokojarshake #kokojarshahalam #kokojar #kokojarviral #kokojarmurah #kokojarsedap #kokojarshakeshahalam #kokojarmalaysia #kokojarpenang
Koko Jar terbesar di Malaysia!! RM15 sahaja / botol Meh whatsapp cepat utk order!! Nota penting : ❀️❀️Coklat akan likat/keras sekiranya  diletakkan di tempat sejuk (aircond) just letak suhu luar dan SHAKE SHAKE SHAKE πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ. TERIMA KASIH 🍫🍫🍫🍫 #kokojarshake #kokojarshahalam #kokojar #kokojarviral #kokojarmurah #kokojarsedap #kokojarshakeshahalam #kokojarmalaysia #kokojarpenang
Koko Jar terbesar di Malaysia!! RM15 sahaja / botol Meh whatsapp cepat utk order!! Nota penting : ❀️❀️Coklat akan likat/keras sekiranya  diletakkan di tempat sejuk (aircond) just letak suhu luar dan SHAKE SHAKE SHAKE πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ. TERIMA KASIH 🍫🍫🍫🍫 #kokojarshake #kokojarshahalam #kokojar #kokojarviral #kokojarmurah #kokojarsedap #kokojarshakeshahalam #kokojarmalaysia #kokojarpenang
Bukan biase- biase πŸ˜„  Wassap for order ya.  #kokojar  #coklat  #jb  #nusajaya  #pasirgudang  #masai  #permas  #sedap  #usahawanonline  #bazarpaknil  #drazizanosman
Choco jar viralβ—οΈπŸ« . Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut macam ni? Rasa chocolate premium pula tu? Lepastu bubble rice maintain crunchy and chocolate tak keras langsung! . So here’s a good news utk korg lagi lagi yang selalu craving tu, sanggup redah jamn, keluar tgh2 malam cari coklat kan 🀣 Tak payah lah susah kan diri, click je lah link dekat bio utk order, terus sampai dekat depan pintu korang. Eh malas cakap banyak lah 😝 . Jangan fikir lama lama sebab stock Koko-Bite ni laju macam air terjun uollsss. Jangan marah kalau stock habis tauu! πŸ˜› . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±013-5349834 πŸ› @nakokobite  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself! Its okay to have cravings, sometimes kena la reward diri sendiri juga kan πŸ˜‹  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-5037695 πŸ› @kokobite_raihan  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Chocolate melimpah 😱  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🀣  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-5037695  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Koko Jar terbesar di Malaysia!! RM15 sahaja / botol Meh whatsapp cepat utk order!! Nota penting : ❀️❀️Coklat akan likat/keras sekiranya  diletakkan di tempat sejuk (aircond) just letak suhu luar dan SHAKE SHAKE SHAKE πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ. TERIMA KASIH 🍫🍫🍫🍫 #kokojarshake #kokojarshahalam #kokojar #kokojarviral #kokojarmurah #kokojarsedap #kokojarshakeshahalam #kokojarmalaysia #kokojarpenang
Koko Jar terbesar di Malaysia!! RM15 sahaja / botol Meh whatsapp cepat utk order!! Nota penting : ❀️❀️Coklat akan likat/keras sekiranya  diletakkan di tempat sejuk (aircond) just letak suhu luar dan SHAKE SHAKE SHAKE πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ. TERIMA KASIH 🍫🍫🍫🍫 #kokojarshake #kokojarshahalam #kokojar #kokojarviral #kokojarmurah #kokojarsedap #kokojarshakeshahalam #kokojarmalaysia #kokojarpenang

Loading