Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kokobite

Posts tagged as #kokobite on Instagram

124 Posts

OPEN FOR SERIOUS AGENT ONLY ‼️ . NO REGISTRATION FEE. We will not push any sales on you, no pressure, but STRICTLY open for agent yang serious nak buat duit pocket sahaja. Jom kongsi rezeki sama sama πŸ€— . One agent for one area covered only to maintain and secure your stock flow. You are very welcome to join our team if you can meet requirements as mentioned bellow : . - Restock atleast once a month - Consistent - Participative - Passionate - Responsive in our whatsapp group - Follow every instructions given by HQ - FRIENDLY AND POLITE WITH CUSTOMERS .  Click the link on our bio for more details πŸ€™πŸ» . #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #agent #dropship #rezeki #ramadhan #raya
OPEN FOR SERIOUS AGENT ONLY ‼️ . NO REGISTRATION FEE. We will not push any sales on you, no pressure, but STRICTLY open for agent yang serious nak buat duit pocket sahaja. Jom kongsi rezeki sama sama πŸ€— . One agent for one area covered only to maintain and secure your stock flow. You are very welcome to join our team if you can meet requirements as mentioned bellow : . - Restock atleast once a month - Consistent - Participative - Passionate - Responsive in our whatsapp group - Follow every instructions given by HQ - FRIENDLY AND POLITE WITH CUSTOMERS .  Click the link on our bio for more details πŸ€™πŸ» . #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #agent #dropship #rezeki #ramadhan #raya
OPEN FOR SERIOUS AGENT ONLY ‼️ . NO REGISTRATION FEE. We will not push any sales on you, no pressure, but STRICTLY open for agent yang serious nak buat duit pocket sahaja. Jom kongsi rezeki sama sama πŸ€— . One agent for one area covered only to maintain and secure your stock flow. You are very welcome to join our team if you can meet requirements as mentioned bellow : . - Restock atleast once a month - Consistent - Participative - Passionate - Responsive in our whatsapp group - Follow every instructions given by HQ - FRIENDLY AND POLITE WITH CUSTOMERS .  Click the link on our bio for more details πŸ€™πŸ» . #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #agent #dropship #rezeki #ramadhan #raya
OPEN FOR SERIOUS AGENT ONLY ‼️ . NO REGISTRATION FEE. We will not push any sales on you, no pressure, but STRICTLY open for agent yang serious nak buat duit pocket sahaja. Jom kongsi rezeki sama sama πŸ€— . One agent for one area covered only to maintain and secure your stock flow. You are very welcome to join our team if you can meet requirements as mentioned bellow : . - Restock atleast once a month - Consistent - Participative - Passionate - Responsive in our whatsapp group - Follow every instructions given by HQ - FRIENDLY AND POLITE WITH CUSTOMERS .  Click the link on our bio for more details πŸ€™πŸ» . #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #agent #dropship #rezeki #ramadhan #raya
OPEN FOR SERIOUS AGENT ONLY ‼️ . NO REGISTRATION FEE. We will not push any sales on you, no pressure, but STRICTLY open for agent yang serious nak buat duit pocket sahaja. Jom kongsi rezeki sama sama πŸ€— . One agent for one area covered only to maintain and secure your stock flow. You are very welcome to join our team if you can meet requirements as mentioned bellow : . - Restock atleast once a month - Consistent - Participative - Passionate - Responsive in our whatsapp group - Follow every instructions given by HQ - FRIENDLY AND POLITE WITH CUSTOMERS .  Click the link on our bio for more details πŸ€™πŸ» . #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #agent #dropship #rezeki #ramadhan #raya
OPEN FOR SERIOUS AGENT ONLY ‼️ . NO REGISTRATION FEE. We will not push any sales on you, no pressure, but STRICTLY open for agent yang serious nak buat duit pocket sahaja. Jom kongsi rezeki sama sama πŸ€— . One agent for one area covered only to maintain and secure your stock flow. You are very welcome to join our team if you can meet requirements as mentioned bellow : . - Restock atleast once a month - Consistent - Participative - Passionate - Responsive in our whatsapp group - Follow every instructions given by HQ - FRIENDLY AND POLITE WITH CUSTOMERS .  Click the link on our bio for more details πŸ€™πŸ» . #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #agent #dropship #rezeki #ramadhan #raya
KOKO-BITE FEEDBACK πŸ₯° . Alhamdulillah semua customer happy & puas hati with our chocolate banjir 😍 Siapa hang tak happy bila dapat choco jar yang tak kedekut chocolate macam ni! 🍫 . Thank you so much and mostly yang dah try Koko-Bite confirm repeat order hehe. . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
KOKO-BITE FEEDBACK πŸ₯° . Alhamdulillah semua customer happy & puas hati with our chocolate banjir 😍 Siapa hang tak happy bila dapat choco jar yang tak kedekut chocolate macam ni! 🍫 . Thank you so much and mostly yang dah try Koko-Bite confirm repeat order hehe. . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
KOKO-BITE FEEDBACK πŸ₯° . Alhamdulillah semua customer happy & puas hati with our chocolate banjir 😍 Siapa hang tak happy bila dapat choco jar yang tak kedekut chocolate macam ni! 🍫 . Thank you so much and mostly yang dah try Koko-Bite confirm repeat order hehe. . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
KOKO-BITE FEEDBACK πŸ₯° . Alhamdulillah semua customer happy & puas hati with our chocolate banjir 😍 Siapa hang tak happy bila dapat choco jar yang tak kedekut chocolate macam ni! 🍫 . Thank you so much and mostly yang dah try Koko-Bite confirm repeat order hehe. . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
KOKO-BITE FEEDBACK πŸ₯° . Alhamdulillah semua customer happy & puas hati with our chocolate banjir 😍 Siapa hang tak happy bila dapat choco jar yang tak kedekut chocolate macam ni! 🍫 . Thank you so much and mostly yang dah try Koko-Bite confirm repeat order hehe. . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
KOKO-BITE FEEDBACK πŸ₯° . Alhamdulillah semua customer happy & puas hati with our chocolate banjir 😍 Siapa hang tak happy bila dapat choco jar yang tak kedekut chocolate macam ni! 🍫 . Thank you so much and mostly yang dah try Koko-Bite confirm repeat order hehe. . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Boleh makan dengan roti 😍  Selalu sahur kita rushing kan awal pagi siap makan sambil tutup mata lagi 🀣 So utk siapa yang selalu rushing / ngantuk pagi2 tu, boleh salut Koko-Bite ni dengan roti tau. Mudah, pantas & kenyang!  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±0147350730 πŸ› @kokobite_theshn  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself after a really hard workout / or at some random moment in the middle of the day πŸ˜„  Guaranteed you will fall in love : - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±014-7350730 πŸ› @kokobite_theshn  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Choco jar viralβ—οΈπŸ« . Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut macam ni? Rasa chocolate premium pula tu? Lepastu bubble rice maintain crunchy and chocolate tak keras langsung! . So here’s a good news utk korg lagi lagi yang selalu craving tu, sanggup redah jamn, keluar tgh2 malam cari coklat kan 🀣 Tak payah lah susah kan diri, click je lah link dekat bio utk order, terus sampai dekat depan pintu korang. Eh malas cakap banyak lah 😝 . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Chocolate melimpah 😱  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🀣  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself after a really hard workout / or at some random moment in the middle of the day πŸ˜„  Guaranteed you will fall in love : - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself! Its okay to have cravings, sometimes kena la reward diri sendiri juga kan πŸ˜‹  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #chocojarviral
Kalau tak kuat iman jangan tengok! 😱 . The one and only Choco Jar yang tak kedekut langsung chocolate! Tengok lah Chocolate yang melimpah ruah tuuu we alls sendiri tak boleh move on tau 🀣 . Jangan fikir lama lama sebab stock Koko-Bite ni laju macam air terjun uollsss. Jangan marah kalau stock habis tauu! πŸ˜› . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Boleh makan dengan roti 😍  Selalu sahur kita rushing kan awal pagi siap makan sambil tutup mata lagi 🀣 So utk siapa yang selalu rushing / ngantuk pagi2 tu, boleh salut Koko-Bite ni dengan roti tau. Mudah, pantas & kenyang!  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting
Chocolate melimpah 😱 Jom ajak kawan follow, kita nak kumpul duit kawen ni 😁  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🀣  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±014-7350730 πŸ› @kokobite_theshn  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Chocolate melimpah 😱  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🀣  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Choco jar viralβ—οΈπŸ« . Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut macam ni? Rasa chocolate premium pula tu? Lepastu bubble rice maintain crunchy and chocolate tak keras langsung! . So here’s a good news utk korg lagi lagi yang selalu craving tu, sanggup redah jamn, keluar tgh2 malam cari coklat kan 🀣 Tak payah lah susah kan diri, click je lah link dekat bio utk order, terus sampai dekat depan pintu korang. Eh malas cakap banyak lah 😝 . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself! Its okay to have cravings, sometimes kena la reward diri sendiri juga kan πŸ˜‹  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #chocojarviral
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself after a really hard workout / or at some random moment in the middle of the day πŸ˜„  Guaranteed you will fall in love : - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-5037695 πŸ› @kokobite_raihan  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself after a really hard workout / or at some random moment in the middle of the day πŸ˜„  Guaranteed you will fall in love : - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±019-4965051 πŸ› @zeiryshafiq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
πŸ“£πŸ“£SATISFIED CUSTOMERπŸ“£πŸ“£ . Jangan percaya cakap kami tapi percaya cakap customer kami!! . This is for you guys who are chocolate lover craver n semua ver ver okayyyπŸ˜‹ . Tak nak cakap bnayk dahbtry baru tawu penangan dia🀩 #chocojar#kokobite#chocojarviral#premiumchocolates#nakokobite . πŸ“² click link dibio for fast replyπŸ‘†πŸ‘†
Tengok nii si comel ni pon dah ad 3 jarπŸ˜‹ tak padan dengan kecik ehh . Mmg sesuai untuk semua orang. Klau dah rasa sekali mesti akan repeat!! . Click.link di bio untuk order. Stock mengikut batch ye. . Jumaat ni last batch before raya😩 sbb supplier kita banyak yg dah slow down untuk raya. So cepat2 order for this before RAYA! Klau nak COD pon bolehπŸ’ͺ #chocojarviral#chocojar#kokobite#thisisforyou!
Choco jar viralβ—οΈπŸ« . Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut macam ni? Rasa chocolate premium pula tu? Lepastu bubble rice maintain crunchy and chocolate tak keras langsung! . So here’s a good news utk korg lagi lagi yang selalu craving tu, sanggup redah jamn, keluar tgh2 malam cari coklat kan 🀣 Tak payah lah susah kan diri, click je lah link dekat bio utk order, terus sampai dekat depan pintu korang. Eh malas cakap banyak lah 😝 . Jangan fikir lama lama sebab stock Koko-Bite ni laju macam air terjun uollsss. Jangan marah kalau stock habis tauu! πŸ˜› . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±013-5349834 πŸ› @nakokobite  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself! Its okay to have cravings, sometimes kena la reward diri sendiri juga kan πŸ˜‹  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-5037695 πŸ› @kokobite_raihan  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet

Loading