Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#ketiakmasam

Posts tagged as #ketiakmasam on Instagram

23.925 Posts

Formula ISTIMEWA & PREMIUM #deobanaturaldeodorant menggunakan haruman semulajadi minyak pati asli 100% therapeutic grade essential oil bermutu tinggi yang diimport khas dari California. . . Tiada sebarang wangian dan pewarna sintetik digunakan dalam penghasilan #deoba 😍 . . Sayangi ketiak anda, sayangi diri anda. . Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~ . .  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #naturalskincare #deodorant #produknatural #bebasbahankimiaberbahaya #antibaubadan #takmelekit #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #tipsketiakputih #hilangbaubadan #essentialoils #deodorantmalaysia #kuatberpeluh #mesrakulit #kulitsensitif #bauketiak #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk
Travel size, senang di bawa ke mana mana. Kakak kakak, campak masuk henbeg. Abam abam, selit dalam poket. Bila bila masa boleh calit calit. . . Kalau tak puas yang saiz kecil molek tu, ambil terus jumbo size. Puas hati, calit calit wangi 😍 . . Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #naturalskincare #deodorant #produknatural #bebasbahankimiaberbahaya #antibaubadan #takmelekit #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #tipsketiakputih #hilangbaubadan #essentialoils #deodorantmalaysia #kuatberpeluh #mesrakulit #kulitsensitif #bauketiak #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk
AKHIRNYA TERJUMPA NATURAL DEODORANT YANG TAK BUAT KULIT SENSITIF JADI MELECET BERAIR DAN LUKA LAGI  Bertahun lama si dia mencari solusi produk deodorant yang sesuai untuk kulit bermasalah dan sensitif.  Cuba yang situ terluka. Cuba yang sana melecet. Cuba yang sinun berair. Semua serba tak kena.  Tak sangka lepas cuba yang sini bernama #deoba masalah melecet dan luka berair akibat alah dengan bahan-bahan dalam deodorant komersil biasa boleh selesai.  Lepas ni memang si dia tak nak pandang produk lain dah sebab serasi dengan DEOBA. Alhamdulillah 😍  Itulah pentingnya bila kita cakna dan pandai baca label. DEOBA ni memang sesuai untuk mereka yang alah dengan wangian sintetik dan sesetengah bahan kimia.  DEOBA hanya menggunakan ramuan daripada bahan asli semulajadi dan juga bahan organik yang suci, mesra kulit, dan bebas bahan kimia berbahaya.  Formula ISTIMEWA & PREMIUM ini menggunakan haruman semulajadi minyak pati asli 100% therapeutic grade essential oil bermutu tinggi yang diimport khas dari California.  Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #naturalskincare #deodorant #produknatural #bebasbahankimiaberbahaya #antibaubadan #takmelekit #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #tipsketiakputih #hilangbaubadan #essentialoils #deodorantmalaysia #kuatberpeluh #mesrakulit #kulitsensitif #bauketiak #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk
AKHIRNYA TERJUMPA NATURAL DEODORANT YANG TAK BUAT KULIT SENSITIF JADI MELECET BERAIR DAN LUKA LAGI  Bertahun lama si dia mencari solusi produk deodorant yang sesuai untuk kulit bermasalah dan sensitif.  Cuba yang situ terluka. Cuba yang sana melecet. Cuba yang sinun berair. Semua serba tak kena.  Tak sangka lepas cuba yang sini bernama #deoba masalah melecet dan luka berair akibat alah dengan bahan-bahan dalam deodorant komersil biasa boleh selesai.  Lepas ni memang si dia tak nak pandang produk lain dah sebab serasi dengan DEOBA. Alhamdulillah 😍  Itulah pentingnya bila kita cakna dan pandai baca label. DEOBA ni memang sesuai untuk mereka yang alah dengan wangian sintetik dan sesetengah bahan kimia.  DEOBA hanya menggunakan ramuan daripada bahan asli semulajadi dan juga bahan organik yang suci, mesra kulit, dan bebas bahan kimia berbahaya.  Formula ISTIMEWA & PREMIUM ini menggunakan haruman semulajadi minyak pati asli 100% therapeutic grade essential oil bermutu tinggi yang diimport khas dari California.  Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #naturalskincare #deodorant #produknatural #bebasbahankimiaberbahaya #antibaubadan #takmelekit #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #tipsketiakputih #hilangbaubadan #essentialoils #deodorantmalaysia #kuatberpeluh #mesrakulit #kulitsensitif #bauketiak #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM DABOMATIC 30% ㅤ Dabomatic 30% ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KAKI, DAN TANGAN. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended . ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM SENSITIVE ANTIPERSPIRANT ㅤ Antiperspirant ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KETIAK. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
Baju baru beli. Baru pakai sekali. Lepas pakai deodorant, melekit melekat kesan kuning pada baju celah tiak. Huhukkkk 😭 . . DEOBA boleh selesaikan. Tiada lagi kesan kuning. Tiada lagi ketiak baju keras keras berkerak. . . Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #deodorant #deodorantmalaysia #antibaubadan #takmelekit #takberminyak #cepatmeresap #kuatberpeluh #mesrakulit #mesrawuduk #kulitsensitif #bauketiak #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk #mesrabayi #travelsize #jumbosize
KENA FAHAM ✋✋✋ . . . . Ramai yang tanya..Kenapa masih berpeluh selepas guna CL ? . . Jawapannya:- . .  CL untuk hilangkan BAU peluh..bukan hentikan dari berpeluh..Tak berpeluh kang masalah lain plak kan ;) 😆😉😃 . nak cuba..click link di bio . . #celebritylass #putrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #trudolly #kakakperigi #vsireh #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #omarhana #pujaanhatikanda #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiaktengik #ketiakmasam 🤐
Baju baru beli. Baru pakai sekali. Dah jadi kuning macam ni. Huhukkkk 😭 . . DEOBA boleh selesaikan. Tiada lagi kesan kuning. Tiada lagi ketiak baju keras keras berkerak. Hadiahkan DEOBA pada ketiak sendiri. . . Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #deodorant #deodorantmalaysia #antibaubadan #takmelekit #takberminyak #cepatmeresap #kuatberpeluh #mesrakulit #mesrawuduk #kulitsensitif #bauketiak #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk #mesrabayi #travelsize #jumbosize
Baju baru beli. Baru pakai sekali. Dah jadi kuning macam ni. Huhukkkk 😭 . . DEOBA boleh selesaikan. Tiada lagi kesan kuning. Tiada lagi ketiak baju keras keras berkerak. . . Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #deodorant #deodorantmalaysia #antibaubadan #takmelekit #takberminyak #cepatmeresap #kuatberpeluh #mesrakulit #mesrawuduk #kulitsensitif #bauketiak #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk #mesrabayi #travelsize #jumbosize
Baju baru beli. Baru pakai sekali. Dah jadi kuning macam ni. Huhukkkk 😭 . . DEOBA boleh selesaikan. Tiada lagi kesan kuning. Tiada lagi ketiak baju keras keras berkerak. . . Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #deodorant #deodorantmalaysia #antibaubadan #takmelekit #takberminyak #cepatmeresap #kuatberpeluh #mesrakulit #mesrawuduk #kulitsensitif #bauketiak #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk #mesrabayi #travelsize #jumbosize
KETIAK HITAM!!! Mesti segan kan bila nak angkat tangan je ketiak hitam. Lagi2 kalau yang dah berkawin, mesti segan dengan suami.  Haa meh adda share punca #ketiakhitam ni. Korang boleh tengok detail lagi kat story yang adda dah highlight kan😉  Nak cerahkan ketiak? Jom try #nanolightenercream.  Rm35 je Tahan 1-2 bulan . . #ketiakmasam  #pemutihketiak #ketiakistri #bauketiak #ketiaksexy #ketiakbasah #ketiak #ketiakbau #ketiakindah #ketiakmulus #ketiakgelap #ketiakcantik #ketiakhitam #ketiakputih #ketiakmelody #ketiakwangi #teampoweraa #agentdianzterengganu #coddianzterengganu #pujaanhatikanda  #viral #malaysia
Alhamdulillah. Kakak belikan untuk adik. Adik pakai CL dengan langkah yg di ajar dan consistent pakai memang menjadi. . Cepat-cepat siapa nak harga promosi boleh pm saya hanya klik link di bio . #celebritylassshahalam #agendiperlukan #stokiscl #penghilangbaubadan #perfume #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #penghilangbaubadan #perfume #luluskkm #alternatifdeodorant #celebritylass #testimonicl #hilangbaubadan24jam #pakarhilangbaubadan #ketiakmasam #gym #wanita #cikgu #healthy #agentwanted#codshahalam
Deodorant KELUARGA, PRIA & WANITA!! . Sekali coba Deodorant ini tak akan pindah ke lain hati 😍😍😘❄❄ Terpakai 8-12 bulan ❄ ROLL ON . . .Waktunya belanja cerdas & hemat 😍😘 Fresh Scent Deodorant Anti Perspirant Roll-On Pengontrol bau badan dalam kemasan roll on yang tidak menimbulkan iritasi kulit.  Berdasarkan fakta, 9 dari 10 orang tidak akan memberitahu orang lain mengenai bau badan.  Keistimewaan & manfaat produk : . ⏩Mengandung Lichen-Plus Complex™, bahan efektif untuk mengontrol bau badan. . . ⏩Memberikan perlindungan selama 48 jam dari bau badan dan keringat, sehingga kering, nyaman dan percaya diri. . . ⏩Formula yang bening dan cepat kering, meminimalkan timbulnya noda putih pada pakaian. . . ⏩pH seimbang, memberikan kinerja yang optimal. . . ⏩Wewangian yang segar, dapat digunakan pria dan wanita. . ⏩Produk perawatan tubuh BODY SERIES™ dibuat dari bahan baku yang unik dan inovatif yang membersihkan, menyegarkan dan melindungi tubuh . ⏩tidak mengandung alkohol sehingga aman untuk pantat bayi, ibu hamil & ibu menyusui 😍😍👍👍 Very Recommended 👍👍🍃 . Deodorant G&H dari AMWAY kemasan baru dan upgrade komposisi the best seller lo.  #deodoran  #deodorant  #deodaranthalal  #deodorants  #ketiakseksi  #ketiakpria  #atlit  #atlitbulutangkisindonesia  #atlitindonesia  #ketiakbasah  #ketiakberbau  #ketiakmasam  #ketiakberbulu  #ketiakindonesia
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM ANTIPERSPIRANT ㅤ Antiperspirant ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KETIAK. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
Alhamdulillah, CelebritylassGoActiv dengan penampilan yang baru🔥  Lebih practical, lebih trendy, lebih kiut, lebih tahan lama dan paling penting lebih BERBALOI untuk duit poket u allss🤑  Fuhh. Cantik stock tersusun rapi macam kotak coklat la pulak kan.. Ada yang dah siap booking lg nie.. Meh ketuk wasap akk untuk merasmikan our 1st batch of CL baru ni meh😁  Whatsapp 0122777190  #clgoactive #newlook #celebritylass #penghilangbauketiak #penghilanbaubadan #deodorantsemulajadi #deodorantorganic #deodoranmagic  #badanberbau #kakiberbau #ketiakmasam #ketiakbusuk
Pembeli selalu cakap mahal. Dulu saya pun sama. Sebelum jadi Konsultan CL, saya selalu jugak cakap mahal la produk ni, mahal la produk tu. 😁😁😁 . Saya selalu pandang HARGA Tapi saya Lupa NILAI yang penjual nak kita dapat..Almaklumlah, masa tu mana la tahu apa kan. Yang saya tahu, Aku Nak Pakai Nak Murah. Heh! . Sebab tu saya tak salahkan prospek dan customer andai mereka cakap CL ni mahal. Walaupon sebenarnya Harga Mampu Milik. 🙈🙈 . Kita sebagai pengguna tak tahu di sebalik tabir Bagaimana Terhasilnya Produk tersebut. Jerih payah yang diusahakan oleh Pengeluar. Pergi Sana Pergi Sini Survey Bahan Terbaik untuk menyenangkan kita membantu kita. 😍😍 . Dgn guna #celebritylass Ni, Anda Mampu tampil yakin Segar dan selesa sehingga 24 Jam lamanya. Malah lbh dari itu dgn Izin Allah. 😊😊 . Sembur Hanya Sekali Sahaja Sehari sebelum/selepas Mandi, Dan Anda Akan Bebas Bau Badan Sepantas Tiga Saat. Magic! 😱😱 . 💥 Nak Dekat Dengan Anak Dah Tak Segan 💥 Nak Dekat Dengan Suami @ Isteri Yakin Je 💥 Kebarangkalian Untuk Dapat Breast Cancer ZERO 💥 Tangan Pon Dah Tak Bau Budu, Belacan, Kari 💥 Kaki Kepam Tiada Lagi  Haaaa banyak lagi laaa kalau nak listkan. 😂😂 Inilah NILAI TAMBAH yang Kami Dari Team Konsultan CL Nak Beri Pada Korang.  Best kan? 😘😘 . . #celebritylassputrajaya #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM DABOMATIC 30% ㅤ Dabomatic 30% ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KAKI, DAN TANGAN. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended . ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM SENSITIVE ANTIPERSPIRANT ㅤ Antiperspirant ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KETIAK. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
Alhamdulillah terbaik CL ni 🤗 . Anak pergi sekolah wangi², balik sekolah alamak bau masam semacam 😨 . Kesian tau balik sekolah berpeluh², dia bukan tahu pun bau tu dah mengganggu orang lain..Ibu² jangan risau, #celebritylass sesuai untuk seisi keluarga..Anak kita pun boleh join pakai.. . 100% daripada bahan semulajadi...Meh pakat try !! . . Beli CL untuk family terus 3 kotak RM90 sahaja (free pouch bag) . #celebritylassputrajaya #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Solusi bau ketiak /bau badan tanpa ada efek samping. Dijamin 100% Aman terkendali 😍 Pemakaian 1 botol bisa hingga 10-12 Bulan. Cukup 1-2 kali oles saja. 👏 Tanpa ada kandungan alcohol /spiritus yang bisa membuat kulit iritasi.. (TERBUKTI!!!) ✌😍👍 _ Merupakan deodorant Best Seller di Dunia. Kualitas sudah pasti Bagus Banget! 😎  Bahan utama dari White Tea, Mineral Alami dan Ekstrak Bilberry yang bagus banget untuk kulit Anda ✌  Untuk Pria dan Wanita sangat Aman. Bahkan untuk Ibu Hamil juga aman 👍. Oh ya, Perlindungan 48 Jam ya guys! 😎  #ketiakpria  #ketiakseksi  #ketiakhitam  #ketiakmasam  #ketiakbasah  #ketiakberbau  #baubadan  #bauketi
Kini anda boleh jadi ejen Celebritylass dengan pembelian serendah 5 botol CL sahaja. Kami akan kongsikan tips2 bisness bersama anda secara Percuma! . Whatsapp 011-65480833 Whatsapp 011-65480833 . 🌸CL Go Active (20ml)🌸 . Harga Asal 1 botol - ~RM45.90 sm / RM49.90~ . *Harga Special*  1 botol - *RM33*😍 . Tapi kalau ambil . 👉 3 botol - *RM90* 😍 . 👉 5 botol - *RM115* 😍😍 . 👉10 botol - *RM210* 😍😱 . *Harga tak termasuk postage. Kos pos RM8 sem/RM12 ss . . #masterodourless  #pakarnyahbausepantas3saat  #malaysia #sayagunasayajual  #sayajual  #instashop  #instashopmalaysia  #igshop  #bazaaronline #bazaarmalaysia #shoppingonline  #sayajualonline #kedaionlinemalaysia #kakiberbau #minyakwangi #perfume #baubadan #penghilangbaubadan #ketiakgelap #ketiakmasam #celebritylass  #celebritylassmalaysia #batch21saka  #ajimaura  #terapiinstagram
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM ANTIPERSPIRANT ㅤ Antiperspirant ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KETIAK. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
- REMAJA DI LUAR SANA, Sila guna produk nyah bau badan seperti CL! . . Kerana uols bukan lagi kanak² dan seiring dengan pekembangan tubuh yang mengalami akil baligh, CL sebagai pertahanan utama untuk melawan bau busuk.. . Hanya SPRAY pada tempat punca bau seperti ketiak & kaki...badan takda bau dari pagi sehingga malam..selama 24 jam..! . Harga BERBALOI dan SANGAT BERKESAN!! . RM 33 sekotak + Pos rm7 (sm) . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kaksu #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Peluh peluh masih bau ke?  CelebrityLass bantu HILANGKAN BAU BADAN sepantas 3 saat . Sapu sapu hilang bau. Peluh pun tak masam. Korang masih berbau ke walaupun dah pakai deodorant? . Whatsapp kak fara cepat 📱012-6555751 📱012-6555751 📱012-6555751 . . #celebritylass #clelf #masterodourless  #tipshilangkanbaubadan #bukansekadarhilangkanbaubadan  #nyahbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaukaki  #hilangbaubusuk #deodorant #sayajualdeodorant #minyakwangi #ketiakmasam #ketiakbusuk #deodorantajaib #wangi #baubadanhilang #peluhpuntakmasam #masalahbaubadan #celebritylassmurah  #masalahbaukaki #rawang #mejabulatsepahtu #stokiscelebritylass #celebritylassrawang #sepahtusinar
Sungguhlah tak selesa bila nak ke kelas, berjalan di bawah panas terik dengan berpeluh-peluh, ketiak berlengas, badan bau masam 😢  Tapi nak buat macam mane kan kalau dah tuntutan begitu.. Korang cuba sembur #celebritylass .. Berpeluh tu masih ada lah sebab kita manusia bukan patung.. hikhik  Tapi ketiak dah tak melekit, badan dah tak berbau.. konfiden je nak jumpa dengan kawan ke cikgu ke atau dengan sape² ke kan ☺  Best tak gitu? ☺ Mestilah best ✓ . . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylassputrajaya #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawasmoden #tawas
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM DABOMATIC 30% ㅤ Dabomatic 30% ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KAKI, DAN TANGAN. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended . ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM SENSITIVE ANTIPERSPIRANT ㅤ Antiperspirant ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KETIAK. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
Bukan cuman buat ketiak yah, buat lutut, siku atau area v yang menghitam semua bisa jadi putih gara2 iniiiii😍 . 💥⚪CAVIAR WHITE UNDERARM SERUM⚪💥 . 👆FORMULA ALAMI DARI CAVIAR LIME ASLI AUSTRALIA YANG MEMILIKI KANDUNGAN VITAMIN C 100X LEBIH TINGGI . Juga mengandung: ✔mixed berry extract ✔Vitamin C concentrate ✔Vitamin E & Antioxidant ✔Collagen ✔Lactic Acid (natural exfoliator) . ✔✔✔AMPUH MENYINGKIRKAN SISA KULIT MATI, DAKI, KOTORAN DAN TOKSIN YANG TELAH BERKUMPUL SELAMA BERTAHUN2 PADA KULIT KETIAK, YANG MENGAKIBATKAN KULIT KETIAK MENJADI HITAM. . 🥒CAVIAR LIME berkhasiat MEMUTIHKAN DAN MENCERAHKAN SEL KULIT KETIAK dengan menghentikan pigmentasi berlebihan. menaikkan kadar collagen pada kulit hingga 100x lipat membuat kulit lebih kencang dan awet muda, memperbaiki sel kulit hingga mampu menghaluskan tekstur kulit yang tadinya berbopeng dan kasar. Juga merangsang regenerasi sel kulit baru yang sehat dan cerah alami . . For order add line id @sparklingchix pakai (@) WA 0851-9742-3777 . . . #ketiak #ketiakputih #ketiakhitam #ketiakmasam#ketiakbusuk #ketiakbasah #ketiakgelap #ketiakseksi#ketiakmulus #ketiakwangi #ketiakcewek#pemutihketiak #pemutihselangkangan#pemutihselangkanganmurah#pemutihselangkanganampuh#pemutihselangkanganalami #selangkangan#selangkanganhitam #dissylipmatte #malangcantik#acehcantik #bogorcantik #misschix #sparklingchix
Member terkejut anda dah x pakai deodorant 2 tahun? Aik tapi badan anda x berbau pun..pakai apa? Haaa apa lagi CL laa 🤗😊 . Ada masalah BAU badan? Usah zalimi diri sendiri... Celebritylass kan ada !  Pilihan di tangan anda..Nak kekal berbau badan dan berdaki atau sebaliknya . . CL memang best ..x risau dah pasal BAU . Info Lanjut..click link di bio . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #ayer8 #putrajaya #cl #bebaskimia #bukandeodarant #trudolly #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #deodorant #tawasmoden #ketiakmasam
Jom kenali bahan2 yang terkandung dalam celebritylass yang membuatkan ia begitu special sekali. . 1. TAWAS PREMIUM -  Fungsi  untuk mencegah pertumbuhan bakteria, punca utama bau badan . 2.  AIR SULING -  Air yang telah bebas dari segala jenis kekotoran, pencemaran dan pepejal yang telah larut. . 3.  PATI MAWAR -  Mencegah jangkitan dari sistem perkumuhan dan mampu merawat kulit. . 4.  PATI HERBA TERPILIH - Ramuan herba tradisional yang berkualiti sahaja yang digunakan bagi menguatkan lagi fungsi penghilang bau badan . Ha!, bila dah bercampur semua bahan2 ni maka terhasil lah celebritylass penghilang bau badan yang tak melekit dan cepat kering. . Jadi ia selamat untuk semua peringkat umur. Yang berkulit sensitif pun boleh guna taw. . Untuk order, wasap 0169381686 Klik www.wasap.my/60169381686 . Celebritylass, melindungiku saat berpeluh.. . . #celebritylassofficial #celebritylass  #byebyedeodorant #clelfseries #hilangbaubadandankaki #mencerahkanketiak #aurainsta #instamood #ubatketiak #ketiakmasam #badanberbau #terapiinstagram #sayajual #perfume #promosionlineshop #ootd #selamatmalam #malaysia #ibuibu #anak #ibudananak #family❤️ #students #pm0169381686 Siti
AKHIRNYA TERJUMPA NATURAL DEODORANT YANG TAK BUAT KULIT SENSITIF JADI MELECET BERAIR DAN LUKA LAGI  Bertahun lama si dia mencari solusi produk deodorant yang sesuai untuk kulit bermasalah dan sensitif.  Cuba yang situ terluka. Cuba yang sana melecet. Cuba yang sinun berair. Semua serba tak kena.  Tak sangka lepas cuba yang sini bernama #deoba masalah melecet dan luka berair akibat alah dengan bahan-bahan dalam deodorant komersil biasa boleh selesai.  Lepas ni memang si dia tak nak pandang produk lain dah sebab serasi dengan DEOBA. Alhamdulillah 😍  Itulah pentingnya bila kita cakna dan pandai baca label. DEOBA ni memang sesuai untuk mereka yang alah dengan wangian sintetik dan sesetengah bahan kimia.  DEOBA hanya menggunakan ramuan daripada bahan asli semulajadi dan juga bahan organik yang suci, mesra kulit, dan bebas bahan kimia berbahaya.  Formula ISTIMEWA & PREMIUM ini menggunakan haruman semulajadi minyak pati asli 100% therapeutic grade essential oil bermutu tinggi yang diimport khas dari California. . . Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #deodorant #deodorantmalaysia #antibaubadan #takmelekit #takberminyak #cepatmeresap #kuatberpeluh #mesrakulit #mesrawuduk #kulitsensitif #bauketiak #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk #mesrabayi #travelsize #jumbosize
AKHIRNYA TERJUMPA NATURAL DEODORANT YANG TAK BUAT KULIT SENSITIF JADI MELECET BERAIR DAN LUKA LAGI  Bertahun lama si dia mencari solusi produk deodorant yang sesuai untuk kulit bermasalah dan sensitif.  Cuba yang situ terluka. Cuba yang sana melecet. Cuba yang sinun berair. Semua serba tak kena.  Tak sangka lepas cuba yang sini bernama #deoba masalah melecet dan luka berair akibat alah dengan bahan-bahan dalam deodorant komersil biasa boleh selesai.  Lepas ni memang si dia tak nak pandang produk lain dah sebab serasi dengan DEOBA. Alhamdulillah 😍  Itulah pentingnya bila kita cakna dan pandai baca label. DEOBA ni memang sesuai untuk mereka yang alah dengan wangian sintetik dan sesetengah bahan kimia.  DEOBA hanya menggunakan ramuan daripada bahan asli semulajadi dan juga bahan organik yang suci, mesra kulit, dan bebas bahan kimia berbahaya.  Formula ISTIMEWA & PREMIUM ini menggunakan haruman semulajadi minyak pati asli 100% therapeutic grade essential oil bermutu tinggi yang diimport khas dari California. . . Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #deodorant #deodorantmalaysia #antibaubadan #takmelekit #takberminyak #cepatmeresap #kuatberpeluh #mesrakulit #mesrawuduk #kulitsensitif #bauketiak #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk #mesrabayi #travelsize #jumbosize
AKHIRNYA TERJUMPA NATURAL DEODORANT YANG TAK BUAT KULIT SENSITIF JADI MELECET BERAIR DAN LUKA LAGI  Bertahun lama si dia mencari solusi produk deodorant yang sesuai untuk kulit bermasalah dan sensitif.  Cuba yang situ terluka. Cuba yang sana melecet. Cuba yang sinun berair. Semua serba tak kena.  Tak sangka lepas cuba yang sini bernama #deoba masalah melecet dan luka berair akibat alah dengan bahan-bahan dalam deodorant komersil biasa boleh selesai.  Lepas ni memang si dia tak nak pandang produk lain dah sebab serasi dengan DEOBA. Alhamdulillah 😍  Itulah pentingnya bila kita cakna dan pandai baca label. DEOBA ni memang sesuai untuk mereka yang alah dengan wangian sintetik dan sesetengah bahan kimia.  DEOBA hanya menggunakan ramuan daripada bahan asli semulajadi dan juga bahan organik yang suci, mesra kulit, dan bebas bahan kimia berbahaya.  Formula ISTIMEWA & PREMIUM ini menggunakan haruman semulajadi minyak pati asli 100% therapeutic grade essential oil bermutu tinggi yang diimport khas dari California. . . Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #deodorant #deodorantmalaysia #antibaubadan #takmelekit #takberminyak #cepatmeresap #kuatberpeluh #mesrakulit #mesrawuduk #kulitsensitif #bauketiak #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk #mesrabayi #travelsize #jumbosize
Assalammualaikum dan selamat petang. . 🔸DULU TAK SUKA SEKARANG PANTANG JUMPA . 😢Kadang2 kita ni memang gemar makan kari dan pelbagai jenis herba. Tapi tak tahan baunya yg melekat ditangan 😢Iyelah kesihatan pun nak kena jaga jugak. Terpaksalah makan rempah/herba dan berbagai yang mengeluarkan bau badan yg kurang menyenangkan. . 😊Tapi sekarang tidak lagi. Dengan adanya CL #celebritylass ni mudah je. 🌹Semburkan kat tempat yg berbau dan ratakan dalam masa 3 saat je  Semua bau tu hilang. 😊🎋 . Berminat whatsapp je.. 👉017 2590822 👉017 2590822
Walaupun diformulasikan dengan bahan bahan yang mengandungi organic odourless coconut oil, unrefined shea butter dan natural beeswax. DEOBA tidak melekit, cepat meresap tapi tidak berminyak. . Tak percaya, meh cuba secalit dua. Siapa dah cuba, dia tahulah tekstur DEOBA ni macamana. . Travel size, senang di bawa ke mana mana. Kakak kakak, campak masuk henbeg. Abam abam, selit dalam poket. Bila bila masa boleh calit calit. . Kalau tak puas yang saiz kecil molek tu, ambil terus jumbo size. Puas hati, calit calit wangi 😍 . Sayangi ketiak anda, sayangi diri anda, sayangi keluarga anda 😊 . Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #deodorant #deodorantmalaysia #antibaubadan #takmelekit #takberminyak #cepatmeresap #kuatberpeluh #mesrakulit #mesrawuduk #kulitsensitif #bauketiak #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk #mesrabayi #travelsize #jumbosize
Walaupun diformulasikan dengan bahan bahan yang mengandungi organic odourless coconut oil, unrefined shea butter dan natural beeswax. DEOBA tidak melekit, cepat meresap tapi tidak berminyak. . Tak percaya, meh cuba secalit dua. Siapa dah cuba, dia tahulah tekstur DEOBA ni macamana. . Travel size, senang di bawa ke mana mana. Kakak kakak, campak masuk henbeg. Abam abam, selit dalam poket. Bila bila masa boleh calit calit. . Kalau tak puas yang saiz kecil molek tu, ambil terus jumbo size. Puas hati, calit calit wangi 😍 . Sayangi ketiak anda, sayangi diri anda, sayangi keluarga anda 😊 . Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #deodorant #deodorantmalaysia #antibaubadan #takmelekit #takberminyak #cepatmeresap #kuatberpeluh #mesrakulit #mesrawuduk #kulitsensitif #bauketiak #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk #mesrabayi #travelsize #jumbosize
ORANJEE CITRUS 🍋🍊 . . Gabungan 7 jenis buah buahan citrus dan sedikit wangian vanilla diadun dalam ramuan khas semulajadi datang dari 100% pure therapeutic grade minyak pati essential oil bermutu tinggi yang diimport dari California. . . Sayangi ketiak anda, sayangi diri anda.  Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #xoxorosie #lavishlavender #oranjeecitrus #naturaldeodorantmalaysia #naturalingredients #naturaldeodorant #deodorant #deodorantmalaysia #ubatketiak #bauketiak #ketiak #ketiakbusuk #ketiakmasam #ketiakgelap #ketiakhitam #ketiakhangit #ketiakbasah #baubadan #nakwangi #ketiakwangi #ketiakputih #nontoxic #deobalover
ORANJEE CITRUS 🍋🍊 . . Gabungan 7 jenis buah buahan citrus dan sedikit wangian vanilla diadun dalam ramuan khas semulajadi datang dari 100% pure therapeutic grade minyak pati essential oil bermutu tinggi yang diimport dari California. . . Sayangi ketiak anda, sayangi diri anda.  Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #xoxorosie #lavishlavender #oranjeecitrus #naturaldeodorantmalaysia #naturalingredients #naturaldeodorant #deodorant #deodorantmalaysia #ubatketiak #bauketiak #ketiak #ketiakbusuk #ketiakmasam #ketiakgelap #ketiakhitam #ketiakhangit #ketiakbasah #baubadan #nakwangi #ketiakwangi #ketiakputih #nontoxic #deobalover
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM ANTIPERSPIRANT ㅤ Antiperspirant ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KETIAK. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
Pakai DEOBA, peluh pun wangi 😊 Tak caya, meh cuba 😉 . . Sayangi ketiak anda, sayangi diri anda.  Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #xoxorosie #lavishlavender #oranjeecitrus #naturaldeodorantmalaysia #naturalingredients #naturaldeodorant #deodorant #deodorantmalaysia #ubatketiak #bauketiak #ketiak #ketiakbusuk #ketiakmasam #ketiakgelap #ketiakhitam #ketiakhangit #ketiakbasah #baubadan #nakwangi #ketiakwangi #ketiakputih #nontoxic #deobalover
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM DABOMATIC 30% ㅤ Dabomatic 30% ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KAKI, DAN TANGAN. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended . ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM SENSITIVE ANTIPERSPIRANT ㅤ Antiperspirant ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KETIAK. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
Ramai sesangat yang dah selesai masalah bau bauan ni dengan CL taww. Uolls bila lagi nak cuba? 😁  Sangat mudah nak guna. Tinggal spray jerr.  Sesuai untuk mereka yang : ✔ Alergik deodorant dan nak alternatif deodorant. ✔ Dah cuba memacam cara tapi bau badan, kaki, ketiak still lagi ada. ✔ Aktif berpeluh dan nak hilangkan bau masam peluh. ✔ Dah taknak guna deodorant sebab melekit, ketiak hitam, kotor ketiak baju, tak selesa. ✔ Sesaja nak cuba acerr tengok best ke idok 😆  Dijamin : ✔ Hilangkan bau masam, tengik, hapak pada badan, ketiak & kaki dalam 3 saat. ✔ Selamat untuk kulit biasa atau sensitif ✔ Bonus! Konsisten pakai ketiak hitam kembali cerah. ✔ Jatuh cinta pandang pertama. Sekali dah cuba ehh rasa best pulak.  Nak order ⤵⤵ WhatsApp 📲 012-968 3836 WhatsApp 📲 012-968 3836 WhatsApp 📲 012-968 3836  #celebritylass #hilangkanbaubadan  #hilangbaukaki  #pakarhilangbau #clelf #cl #kakibusuk #badanmasam #kuatpeluh #peluh #gym #atlet #bebasbau #24jam #ketiakmasam #badanberbau #kuatpeluh #hilangbau #kakizumba #panjatgunung #penghilangbaubadan #tidakmelekit #cikgu #lelaki #wanita #luluskkm #sayajual #instashopmalaysia #bazarpaknil  #agenwanted #healty
Ramai sesangat yang dah selesai masalah bau bauan ni dengan CL taww. Uolls bila lagi nak cuba? 😁  Sangat mudah nak guna. Tinggal spray jerr.  Sesuai untuk mereka yang : ✔ Alergik deodorant dan nak alternatif deodorant. ✔ Dah cuba memacam cara tapi bau badan, kaki, ketiak still lagi ada. ✔ Aktif berpeluh dan nak hilangkan bau masam peluh. ✔ Dah taknak guna deodorant sebab melekit, ketiak hitam, kotor ketiak baju, tak selesa. ✔ Sesaja nak cuba acerr tengok best ke idok 😆  Dijamin : ✔ Hilangkan bau masam, tengik, hapak pada badan, ketiak & kaki dalam 3 saat. ✔ Selamat untuk kulit biasa atau sensitif ✔ Bonus! Konsisten pakai ketiak hitam kembali cerah. ✔ Jatuh cinta pandang pertama. Sekali dah cuba ehh rasa best pulak.  Nak order ⤵⤵ WhatsApp 📲 012-968 3836 WhatsApp 📲 012-968 3836 WhatsApp 📲 012-968 3836  #celebritylass #hilangkanbaubadan  #hilangbaukaki  #pakarhilangbau #clelf #cl #kakibusuk #badanmasam #kuatpeluh #peluh #gym #atlet #bebasbau #24jam #ketiakmasam #badanberbau #kuatpeluh #hilangbau #kakizumba #panjatgunung #penghilangbaubadan #tidakmelekit #cikgu #lelaki #wanita #luluskkm #sayajual #instashopmalaysia #bazarpaknil  #agenwanted #healty
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM ANTIPERSPIRANT ㅤ Antiperspirant ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KETIAK. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
Selamat pagi semua 🤗 . Rasa-rasa tahun tidak kenapa lelaki dalam gambar tu tutup hidung?🤢 .  Sebab ketiak perempuan tu berbau🤮 .  Jangan risau dengan @celebritylass_shahalam boleh membantu masalah bau badan, ketiak, kaki dan sebaginya😊 . Buang sifat malu ingat bertanya dengan saya🥰 . Anda pilih nak badan bau orang jauh dari anda atau nak selesaikan masalah anda? . Klik di bio untuk harga diskaun . #celebritylassshahalam #agendiperlukan #stokiscl #penghilangbaubadan #perfume #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #penghilangbaubadan #perfume #luluskkm #alternatifdeodorant #celebritylass #testimonicl #hilangbaubadan24jam #pakarhilangbaubadan #ketiakmasam #gym #wanita #cikgu #healthy #agentwanted#codshahalam
Assalamualaikum selamat pagi 🤗 #happymonday . Back To Work ! Dah sembur CL tak? . Kenapa perlu guna Celebritylass (CL)? . . . .🙎Untuk yang mempunyai masalah bau badan, bau kaki 👍Boleh digunakan sebelum atau selepas mandi . . 👪Sesuai digunakan dari kanak² sehingga dewasa 🚫Bebas bahan Kimia berbahaya 🙅Tiada lagi bau badan atau bau kaki 🎉Lebih konfident berdepan dengan orang ramai . .💼Mudah dibawah kemana sahaja . . ✓Moga Allah permudahkan rezeki kita semua hari ini.. Aamiin ✓ . #sayajualonline #ruangrezekihanania #celebritylass #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM DABOMATIC 30% ㅤ Dabomatic 30% ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KAKI, DAN TANGAN. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended . ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM SENSITIVE ANTIPERSPIRANT ㅤ Antiperspirant ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KETIAK. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
Celebritylass kini lebih senang dibawa kemana-mana, boleh selit dlm poket je tau. Tak risau dah lepas makan tangan berbau sambal ke, bau apa je, sapu CL bau pun hilang. Kini dalam kandungan 20ml...lebih jimat . Nak tahu lebih lanjut atau berminat nak cuba? Whatsapp kami di no 011-65480833 . 🌸CL Go Active (20ml)🌸 . Harga Asal 1 botol - ~RM45.90 sm / RM49.90~ . *Harga Special*  1 botol - *RM33*😍 . Tapi kalau ambil . 👉 3 botol - *RM90* 😍 . 👉 5 botol - *RM115* 😍😍 . 👉10 botol - *RM210* 😍😱 . *Harga tak termasuk postage. Kos pos RM8 sem/RM12 ss . ** CL botol 10 ml masih lagi available ya . . . #masterodourless  #pakarnyahbausepantas3saat  #malaysia #sayagunasayajual  #sayajual  #instashop  #instashopmalaysia  #igshop  #bazaaronline #bazaarmalaysia #shoppingonline  #sayajualonline #kedaionlinemalaysia #kakiberbau #minyakwangi #perfume #baubadan #penghilangbaubadan #ketiakgelap #ketiakmasam #celebritylass  #celebritylassmalaysia #batch21saka  #ajimaura  #terapiinstagram
. #celebritylass  Membantu menghilangkan bau badan dan melindungi anda dari bau badan 24 jam. . -> Kekal Yakin -> Kekal Segar -> Kekal Bebas Bau . . "Tak Guna Wajah Cantik & Hensem Kalau Badan ada BAU" . . 👍 Celebritylass penghilang bau badan sepantas 3 saat!
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM SENSITIVE ANTIPERSPIRANT ㅤ Antiperspirant ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KETIAK. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM DABOMATIC 30% ㅤ Dabomatic 30% ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KAKI, DAN TANGAN. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended . ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM ANTIPERSPIRANT ㅤ Antiperspirant ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KETIAK. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
Wow 😱 Alhamdulillah berKESAN suami pakai CL .. Dah x de bau badan selepas balik kerja ..😌 . Suami siapa ada masalah sama macam akak di atas ni ☝️ . Jom akak hadiahkan CL kepada suami. Tak perlu tunggu hari lahir..Jom surprisekan suami..❤😍😗 . Click link di bio taw nak order CL . . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazaronline #celebritylass #tawas #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawasmoden
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM SENSITIVE ANTIPERSPIRANT ㅤ Antiperspirant ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KETIAK. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
Selamat pagi Sesibuk apapun aktifitasmu, jangan lupa jaga kesehatan Serta jangan lupa semprot2 deospray sr12 agar keti tetap terkondisikan & ngg bau  #deospraysr12  #sehatkankulit  #bebasbasket  #ketiakhitam  #ketiakbau  #ketiakmasam #ketiakbasah  #ketiakputih  #obatketiak  #srlovers  #sr12skincare
RAKAN BILIK BERBULU LEBAT #ketiakmasam
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM DABOMATIC 30% ㅤ Dabomatic 30% ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KAKI, DAN TANGAN. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended . ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM ANTIPERSPIRANT ㅤ Antiperspirant ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KETIAK. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
- Suami balik kerja, tengok isteri datang menyambut. Hati dah tersenyum 🤩. . Tangan yang dihulur di sambut, serentak dahi dicium, badan di peluk. . Tetiba..Ya rabbi, bau Bini aku dah macam apa...Bau bawang la, kari pun ada. peluh dia lagi. Tapi masih tak bersuara pada isteri. . Lalu duduk berehat sambil pegang hp tengok Instagram. . Terbaca post macam ni, Bab hilangkan bau badan dalam 3 saat katanya. . Cukuplah cerita sampai sini sahaja 😊 . Selesaikan masalah bau badan hanya dalam 3 saat 😘 . celebritylass hanya RM33 . Click link di bio sekarang !!!! . .  #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas
Alhamdulillah rezeki hari khamis dan jumaat .  Niat saya membantu anda yang ada masalah bau badan seperti ketiak, kaki dan lain-lain . Jangan malu jangan segan dengan saya .  Tapi jangan tanya kenapa orang dekat dengan anda tutup hidung atau jauh dari anda . Sesiapa nak harga diskaun boleh klik link di bio sahaja . #celebritylassshahalam #agendiperlukan #stokiscl #penghilangbaubadan #perfume #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #penghilangbaubadan #perfume #luluskkm #alternatifdeodorant #celebritylass #testimonicl #hilangbaubadan24jam #pakarhilangbaubadan #ketiakmasam #gym #wanita #cikgu #healthy #agentwanted#codshahalam
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM DABOMATIC 30% ㅤ Dabomatic 30% ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KAKI, DAN TANGAN. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended . ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
READY STOCK! . . ❤️ MAXIM SENSITIVE ANTIPERSPIRANT ㅤ Antiperspirant ini dapat mengatasi keringat berlebih di bagian KETIAK. Cocok untuk penderita hiperhidrosis. . - Produk diimpor dari USA - Doctor recommended - Dermatologist recommended ㅤ Jangan tunda untuk tampil lebih percaya diri! :) ㅤ #baubadan#penghilangbaubadan#penghilangbauketiak#bauketek#penghilangbauketek#deodorantspray#baubadanhilang#nuskindeodorant#nuskinindonesiamurah#serumpengencang#ketiakmasam
#happysaturday 🤩 Tima kasih yang order CelebrityLass ..moga selamat sampai ke destinasi 🤗 . Kalau korang nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK bila berpeluh...Pilih lah CL sebagai teman anda 🤩 . Click link di bio..sekarang!!! . .. RM33 sekotak (20ml) Exc Pos . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #pujaanhatikanda #baubadan #clgoactiv #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #putrajaya #ayer8 #rabu #tawas #ketiakmasam #kakibusuk #purdah
«HOT MAN INCOMING» 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Muka dah kacakk, bekas jerawat langsung takda, fikiran dah smart...tapi ada bau badan... . Masalah di sini, anda fikir bau badan anda biasa² tapi orang lain mungkin punyai pandangan berbeza. Lelaki aktif. Sport man. Mudah sangat menjadi kegilaan wanita. Bukan giler laah tappi menjadi pilihan tertinggi sebagai memilih rakan. Baguskan jagaa kesihatan, tanda dia mahu hidup sihat. . Usahlah risau bau busuk peluh berlebihan. CelebrityLass kan ada. Berkesan sepantas 3 saat. Tiada bahan kimia. Tiada alkohol. . . DM/Ws 0132119748 . #kasutterbang #khaibahar #trustedseller #miaahmad #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #bazarmalaysia #followme #like4like #iium #uitm #uum #unisel #follow #love #baubadan #pujaanhatikanda #kakakperigi #yusoffalqardawi #ajimaura #terapiinstagram #dukunsaka #ketiakmasam 😫
Bau badan saya ok je..Yeke? Anda pasti? Cuba test tak mandi 24 jam..Agak² confident nak jumpa orang?  Eh eh tu perfume tu, dah separuh botol awak sembur.. Deodorant tu awak tenyeh tiap2 pagi..Bukan nak cover bau badan ke? ;) . Its ok..Masing2 ada cara nak 'cover' bau badan dia..Tapi jgn sampai pura2 seperti anda takda bau badan ;) . Bagi saya, saya dah jumpa cara lebih moden, SELAMAT & SEMULAJADI utk hilangkan bau badan  Hanya sembur & gosok2 kat tempat yg disyaki berbau..peluh2 pun tak masam, insyaAllah  Anda rasa cara yg anda guna untuk 'cover' bau badan tu cukup selamat? ^_^  #celebritylass #hilangbaubadan24jam Ws 📲 0132119748 . #baubadan #ketiaktengik #ketiakmasam #ajimaura . .
BAU BADAN PENYEBAB ANDA MURUNG?  HILANG KEYAKINAN DIRI? "Alhamdulillah, bersyukur sangat jumpa produk ni. Peluh saya dah x bau masam. Dah lebih yakin nak jumpa kawan². Tq bro" - Kamal, pelajar IPTS  Celebritylass adalah produk No. 1 di Asia yang sangat berkesan menghilangkan bau badan dengan sangat pantas  Produk muslim, 100% menggunakan bahan semulajadi, tidak mengandungi alkohol dan sesuai digunakan semua peringkat umur termasuk wanita mengandung .  #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas
Ibu STRESS anak bau kepam! . Tak Tahan sangat bau badan anak? . " Anak badan dah tak berbau. Kalau sebelum ni mmg berbau sgt time ambil anak balik sekolah. Sekarang badan dia dah kurang sgt berbau. Seronok sbb tak perlu tahan dgn bau badan dia lagi " 😆😃😅 . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Berdebar² menunggu saat utk diijabkabul?  1001 perasaan yg sukar diungkapkan. Nervous, happy, cuak, resah gelisah ☺☺ . Peluh sejuk mula lahh keluar..Berjurai² peluh kat dahi, kt celah² keti** 😂😂😂 . . Nervous punya pasal . . Adakah anda jenis peluh berbau? Mesti dok risaukan kalau ada bau² yang x best keluar..Baju dah vouge dah . . Make up dah tip top..Tapi terbau tengik ketiak pulak Haaaa..jgn risau ye . . .  #celebritylass mampu menyelamatkan anda ! Berkesan menghilangkan bau sepantas 3 saat !  Pakai sekali sahaja sehari sebelum mandi, badan anda akan bebas bau 24 jam 😍😍 . . PakarBebasBau.. Whatsapp 📲0132119748 / click link di bio . . #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
Comel nya laa haii..pergi sekolah wangi2, balik sekolah alamak bau masam semacam 😨 . Kesian tau balik sekolah berpeluh2, dia bukan tahu pun bau tu dh mengganggu org lain..Ibu2 jgn risau, #celebritylass sesuai utk seisi keluarga..Anak kita pn blh join pakai.. . 100% drp bahan semulajadi..Meh pakat try !! . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal

Loading