Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kelautaja

Posts tagged as #kelautaja on Instagram

2.657 Posts

#repost @pandulaut.id (@get_repost) ・・・ Nyatanya hanya sedikit saja sampah plastik yang di daur ulang, sisanya di buang begitu saja. - Apakah sobat pandu laut sudah mulai mengurangi penggunaan plastik? ayo share hal-hal yang sudah kamu lakukan di kolom komentar dibawah - #faktapandulaut #sedotanplastik #pandulautnusantara #lautbukantempatsampah  #kelautaja I
Jika rindu ibarat uang, mungkin aku sudah menjadi orang terkaya di dunia karena telah menanggung rindu padamu. “Ahaaeeeee, receh..!! Mending lu bobo daripada baca caption gw 😝😜 byee... πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ» . #receh #captionbijak #bymepoetryasia #happymommy #always #lou #jangannyinyir #janganjulid #kelautaja #kalaujodohtakkemana #pentinghappy
Aktivitas kolam hari ini di DIVE & CO Thanks Pak  @thinkdj1 @frangkykaluara dari @kristal_klear_dive @dedendiver @mantapointdiversbeserta murid-murid nya.  Hay para sahabat Selam SCUBA yang mau pakai Facility kolam kami untuk mengajar DIVING,, Yuuuuk langsung aja merapat ke DIVE & CO 😍😎 DIVE & CO. Bumi Harum Manis Jl. Lebak Bulus 1 No. 62 Cilandak Jakarta Selatan, Jakarta, Indonesia  Call us WhatsApp: 081288500885  #diveshop #diveandco #divefacility #diveandcopojok10ribu #pojok10ribu #divegear #diveequipment #diveservice #divetravel #alatselam #alatdiving #selam #indonesia #divingjakarta #indonesiadiver #pesonaindonesia #diveandco #enjoydiving #indoorpool #wonderfulindonesia #kelautaja #divecooperate
Di awal-awal dijanjikan yg manis-manis.. Kalau sudah SCAM dia bilang : Ya resikonya investasi ya begini, ada untung dan buntung.... :D  Ditawari investasi yg resmi terdaftar dan diawasi pemerintah lewat OJK di tolak mentah-mentah tanpa berusaha ingin tau terlebih dahulu.... #kelautaja :D
Ga mudik klo ga mantai  #kelautaja  #beach  #mantai🌴  #janganlupabahagia  #edisimantai  #barengkeluarga😘  #alwayshappy
“Sunsets are proof that no matter what happens every day can end beautiful,”- Kristen Butler #bali #balinese #beach #sunset
Aktivitas kolam hari ini di DIVE & CO Thanks Pak @rickysoerapoetra dari @kristal_klear_dive dan mba @si_popay beserta murid-murid nya.  Hay para sahabat Selam SCUBA yang mau pakai Facility kolam kami untuk mengajar DIVING,, Yuuuuk langsung aja merapat ke DIVE & CO 😍😎 DIVE & CO. Bumi Harum Manis Jl. Lebak Bulus 1 No. 62 Cilandak Jakarta Selatan, Jakarta, Indonesia  Call us WhatsApp: 081288500885  #diveshop #diveandco #divefacility #divegear #diveequipment #diveservice #divetravel #alatselam #alatdiving #selam #indonesia #divingjakarta #indonesiadiver #pesonaindonesia #diveandco #enjoydiving #indoorpool #wonderfulindonesia #kelautaja #divecooperate
Kadang, rindu memaksa kita untuk kembali lagi... Asiggg πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ Udah lama banget nih ga ke Lombok. Yuk lah yuk temenin ke Lombok πŸ˜‚ Happy weekend πŸ™Œ #lombok #ntb #beach #tanjungaan
Aktivitas kolam hari ini di DIVE & CO Thanks Pak @constantineperdana @oceanjunkie beserta murid-murid nya.  Hay para sahabat Selam SCUBA yang mau pakai Facility kolam kami untuk mengajar DIVING,, Yuuuuk langsung aja merapat ke DIVE & CO 😍😎 DIVE & CO. Bumi Harum Manis Jl. Lebak Bulus 1 No. 62 Cilandak Jakarta Selatan, Jakarta, Indonesia  Call us WhatsApp: 081288500885  #diveshop #diveandco #divefacility #divegear #diveequipment #diveservice #bubblemaker #divetravel #alatselam #alatdiving #selam #indonesia #divingjakarta #indonesiadiver #pesonaindonesia #diveandco #enjoydiving #indoorpool #wonderfulindonesia #kelautaja #divecooperate
PADI DIVEMASTER  YOU’RE IN CHARGE Your first step into the professional levels of recreational diving begins with the PADI Divemaster programme. Work closely with a PADI Instructor to expand your dive knowledge, develop your leadership abilities and hone your skills to the professional level. As a Divemaster you’ll be able to supervise dive activities and assist instructors with student divers.  As a Divemaster, your diving knowledge needs to be second to none. Achieve it with the comprehensive materials that accompany this course.  #padi #divemaster #thewaytheworldlearnstodive #divecenterjakarta #diveschooljakarta #kkd  #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
PADI RESCUE DIVER  THE BEST COURSE YOU’LL EVER TAKE Prepare yourself to prevent problems and manage dive emergencies with the challenging and rewarding PADI Rescue Diver course. Learn to consider safety and well-being of other divers and build your own confidence. Many divers say this is the best course they’ve ever taken. Get ready to react to medical emergencies in the Emergency First Response Primary Care (CPR) and Secondary Care (First Aid) and/or Care for Children courses. You’ll need to have these qualifications or equivalent before taking the PADI Rescue Diver course.  #padi #rescuediver #thewaytheworldlearnstodive #divecenterjakarta #diveschooljakarta #kkd  #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
Apeks Backplate, stainless steel: Rp 3,144,000.  #apeks #backpalate #divegear #diveequipment #divegearjakarta #diveequipmentjakarta #kkd #kristalkleardive #kelautaja
EMERGENCY FIRST RESPONSE  Discover simple to follow steps for emergency care. This course focuses on building confidence in lay rescuers and increasing their willingness to respond when faced with a medical emergency. Emergency First Response training focuses on building confidence in lay rescuers and increasing their willingness to respond when faced with a medical emergency. Course participants learn simple to follow steps for emergency care and practice applying skills in a nonstressful learning environment. All courses are supported by self-study manuals, videos and quick reference cards to enhance learning and allow you start learning right away.  #padi #emergencyfirstresponse  #thewaytheworldlearnstodive #divecenterjakarta #diveschooljakarta #kkd  #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
Matahari sudah di penghujung petang, ku lepas hari dan sebuah kisah. Tentang angan pilu yang dahulu melingkupiku, sejak saat itu langit senja tak lagi sama - @monitatahalea  #bali #beach #kelautaja #saveocean #saveourearth
PADI ADVANCED OPEN WATER DIVER  BUILD YOUR DIVE EXPERIENCE With the PADI Advanced Open Water Diver course, you’ll gain confidence, skills and experince for a whole new level of underwater exploration. Choose from a selection of different types of dive, e.g. Night, Wreck, Deep, Drift to build your experience in a supervised way. Move beyond the Open Water Diver level and take one step closer to Master Scuba Diver – the ultimate recreational diving rating.  #padi #advancedopenwater #thewaytheworldlearnstodive #divecenterjakarta #diveschooljakarta #kkd  #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
Jika, kau sudah bisa kau cari saja pengganti diriku. Tapi, jangan kau lupa kita berdua pernah BERCINTA!!!! . . . #kelautaja #lupakan #lastofdecember #defendpoppunk #poppunk #punkrock #musikindie #parkregishotelkemang#jk7bar #indielinecommunity
Hei salut lovers... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Ini ni video kecerian teman - teman sahabat laut di akhir tahun 2018 di kegiatan bersih - bersih pantai pulau nasi. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #salut  #sahabatlaut  #salutaceh #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #breakfreefromplastic #pantangplastik  #pandulaut  #plasticpollution #freefoam #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh #salutsiapbersih  #bersihpantai
PADI OPEN WATER DIVER  LEARN SOMETHING YOU’LL ENJOY FOR THE REST OF YOUR LIFE There are 3 simmple steps to becoming a PADI Open Water Diver which is your ticket to dive: 1.	Get the knowledge – Knowledege development sessions teach you the crucial things divers need to know. 2.	Pool or confined water dives – You’ll develop key practical scuba skills in a pool or pool-like conditions. 3.	The Open Water dives – Put your knowledge and skill into practice in the open water with your PADI Instructor.  #padi #openwaterdiver #thewaytheworldlearnstodive #divecenterjakarta #diveschooljakarta #kkd  #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
I’m no leader. I came because I had no choice. I came to save my home, and the people that I love - @aquamanmovie  I will try to keep the oceans from PLASTICS waste so the sea will sustain untill whenever.  Call me AQUAMAN-Galon hahaha πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ #aquamanmovie #aquaman
Hei SaLUTers... Jadi ini video Sebelum dan Sesudah kegiatan Pembersihan Pantai di Pulau Nasi Pantai Dedap Kec. Pulau Aceh. 23 Des 2018. πŸ˜„  #salut  #sahabatlaut  #salutaceh #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #breakfreefromplastic #pantangplastik  #pandulaut  #plasticpollution #freefoam #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh #salutsiapbersih  #bersihpantai
Pic sisa 3 minggu yang lalu...libur yoga dulu ya gaess..1 bln saya mau pengemukan badan dulu 5kg doakan yaaa 😊πŸ’ͺπŸ’ͺ#arepmanganturu #buanghawanegatif #hempasssss #kelautaja #52kg
Gull LONG PANT COCOLOA WOMEN Mat Blk  Easy to get into and out of and providing excellent mobility, popular both for scuba diving and skin diving, and for other marine sports.  #gull #longpantcocoloawomen #divegear #diveequipment #divegearjakarta #diveequipmentjakarta #kkd#kristalkleardive #kelautaja
We must be WISE in using disposable PLASTICS, so this nature will remain beautiful and SUSTAINABLE.
Aktivitas kolam hari ini di DIVE & CO Thanks Pak  @thinkdj1 @rezkidarhanto dari @id_divesafaris @berty_2k @anak2seribupulau @f474r_anshori dari @mantapointdiversbeserta murid-murid nya.  Hay para sahabat Selam SCUBA yang mau pakai Facility kolam kami untuk mengajar DIVING,, Yuuuuk langsung aja merapat ke DIVE & CO 😍😎 DIVE & CO. Bumi Harum Manis Jl. Lebak Bulus 1 No. 62 Cilandak Jakarta Selatan, Jakarta, Indonesia  Call us WhatsApp: 081288500885  #diveshop #diveandco #divefacility #divegear #diveequipment #diveservice #divetravel #alatselam #alatdiving #selam #indonesia #divingjakarta #indonesiadiver #pesonaindonesia #diveandco #enjoydiving #indoorpool #wonderfulindonesia #kelautaja #divecooperate
PERHATIAN!! Buanglah mantan pada tempat yang telah disediakan. #sayangmantan #kelautaja #unfaedah
Karena sedang lelah dengan  ocehan semacam ini ====================:: #mantan #lovelife #masalalu #information #mantankelautaja #anginrindu #angin #ranting  #ilalalang #kelautaja #mememantan  #celotehan #terpesona
Sometimes we have to enjoy and be grateful for this beauty.  Happy Kuningan and Siwaratri's day πŸ™ #bali #balinese #beach #ocean #sunset #nature #saveourearth #saveocean #kelautaja #noplasticbag #pandulaut #traveler #indonesia #wonderfulindonesia #indonesiantraveler
English version: aCORNman or aQUAman? Bahasa version : jalan2 ke laut makan jagung manis bakar special. (Slide buat liat abang yg jual) #aquaman #acornman #dc #dcuniverse #jagungbakar #jagungmanisbakar #lautlepas #kelautaja
Gull Short Tiger Camo Glove  Gull makes gloves to fit male and female hands. The lineup includes various styles and materials to match your needs. Gloves are essential items for scuba diving and skin diving. Designed to fit male hands snugly, these highly durable all-around, four-season gloves are also easy to put on and take off. You can wear them for scuba diving, skin diving, and any other marine sports.  #gull #shorttigercamoglove #divegear #diveequipment #divegearjakarta #diveequipmentjakarta #kkd #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
Every single trip always brought me to any first kind of experience. I'm happy with that πŸ™ŒπŸ™Œ #malang #eastjava #omahkayu #traveler #ayodolan #wonderfulindonesia #likeforlike
Gull TOPPER COCOLOA WOMEN, Mat Blk Botanica  When you are in the water scuba diving and skin diving or in the wind and weather, the heat-generating FIR lining helps you retain body heat. The very stretchy soft skin material of Skin Toppers makes them easy to put on and take off. They are great for scuba diving and skin diving and other marine sports: because they keep out the wind, even out of the water, your Skin Topper will get plenty of use.  #gull #toppercocoloawomen #divegear #diveequipment #divegearjakarta #diveequipmentjakarta #kkd #kristalkleardive #kelautaja
Gull MANTIS LV Mask  Delivering both refined styling and maximized performance,this is the ideal twin-lens mask for skin diving and for scuba diving.  WIDE SIGHT IS SECURED: Inclination 10 degrees  SOFT TOUCH: -	Skirt with curled lip and integrated strap clip. -	Skirt with curled lip and integrated strap clip. -	All-in-one design ensures firm but gentle contact with the face. When you pull on the strap, you get an effective seal that is less likely to leave impressions on your skin.  NO STRESS: Soft damper.  MINIMIZES WATER POOLING: Drain skirt.  WIDER FIELD OF VIEW: Low volume.  EASY ADJUST: DX spec mask buckle.  DIFFICULT TO LEAK: Leakless system.  #gull #mantislvmask #divegear #diveequipment #divegearjakarta  #diveequipmentjakarta #kkd #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
#repost @pandulaut.id (@get_repost) ・・・ Sampah yang dikumpulkan dari Bersih-bersih Pantai dan Laut yang di lakukan pada tanggal 19 Agustus 2018 di lebih dari 73 titik di seluruh Indonesia menunjukan bahwa sampah plastik adalah sampah yang paling banyak di temukan! - Sampah Plastik merupakan Masalah besar karena sangat sulit terurai, share dan like agar masyarakat paham akan besarnya sampah plastik yang kita hasilkan - #menghadaplaut  #pandulautnusantara  #kelautaja  #lautbukantempatsampah #lautmasadepanbangsa
Meme yang sangat berfaedah kwwk , , , , ,  #kelautaja #nobita #useless #meme #gokil #jomblo #jones #jomblongenes #quotesbaper
#modaldengkul #kelautaja
TUSA Freedom HD Mask  The M1001 Freedom HD mask is the latest design to come from Freedom Technology. It is a single lens masks with an incredibly wide field of vision. This mask boasts a 180° Rotational Buckle System, which allows it to fit a variety of face sizes while maintaining a low profile.  FEATURES: • •	Incredibly wide field of view •	180 degrees Rotational Buckle System •	Large frame with minimal internal volume •	Five-position strap angle adjuster for micro-adjustment •	Round-edge skirt •	3-D mask strap •	Colors: Black (BK), Cobalt Blue (CBL), Fishtail Blue (FB), Flash Yellow (FY) •	Black Silicone: Black/Black (QB-BK), Black/Energy Orange (QB-EO), Black/Fishtail Blue (QB-FB), Black/Flash Yellow (QB-FY), Black/Metallic Dark Red (QB-MDR) •	Indigo Silicone: Indigo (QID-ID). #tusa #freedomhdmask #divegear #diveequipment #divegearjakarta  #diveequipmentjakarta #kkd #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
AQUALUNG AQUAFLEX JUMPSUIT Premium quality female wetsuit from Aqualung:  Features: •	3mm, AquaFlex neoprene used throughout. This is the base thickness of the neoprene layer before the nylon outer and inner layers are added •	The outer nylon material is resistant to abrasions and hook-and-loop materials due to the tighter weave. This keeps the suit looking good and functioning well •	The inner material is ultra-soft, making these suits easy to don and doff •	Neoprene is an environmentally non-petroleum based material •	Skin-in-neck seal provides for a comfortable stretch and seals out water •	Pre-bent anatomic legs and arms for comfort •	The knee pads, wrist and ankles are ultra stretchy.  #aqualung #aquaflexjumpsuit #divegear #diveequipment #divegearjakarta #diveequipmentjakarta #kkd #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
Satu perjalanan jelas sebuah pergerakan. Jika pergerakan tidak mengarah pada kebaikan bagaimana? Tapi ini ada pergerakan untuk kebaikan. . . #salut  #sahabatlaut  #salutaceh #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #breakfreefromplastic #pantangplastik  #pandulaut  #plasticpollution #freefoam #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh
Aktivitas kolam hari ini di DIVE & CO Thanks Pak @constantineperdana beserta murid-murid nya.  Hay para sahabat Selam SCUBA yang mau pakai Facility kolam kami untuk mengajar DIVING,, Yuuuuk langsung aja merapat ke DIVE & CO 😍😎 DIVE & CO. Bumi Harum Manis Jl. Lebak Bulus 1 No. 62 Cilandak Jakarta Selatan, Jakarta, Indonesia  Call us WhatsApp: 081288500885  #diveshop #diveandco #divefacility #divegear #diveequipment #diveservice #divetravel #alatselam #alatdiving #selam #indonesia #divingjakarta #indonesiadiver #pesonaindonesia #diveandco #enjoydiving #indoorpool #wonderfulindonesia #kelautaja #divecooperate
Al Munafikun πŸ‘ŠπŸ‘Š ada yg mw berteman dgn Mereka gw ma Ogah...πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š #munafik  #kelautaja  #bukansahabat
UNDERWATER NAVIGATOR  Don’t get lost in the paradise. Complete the PADI Underwater Navigator Specialty and point your diving in the right direction.  #padi #underwaternavigator #thewaytheworldlearnstodive #divecenterjakarta #diveschooljakarta #kkd #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
DEEP DIVER  Explore deeper dive sites with confidence at depths down to 40 metres/130 ft. Learn to manage your gas supply, go over buddy contact procedures, and buoyancy control. Contact us for details +6281289896267.  #padi #deepdiverspecialty #thewaytheworldlearnstodive #divecenterjakarta#diveschooljakarta #kkd #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere#kelautaja
Panggung maritim adalah salah satu bentuk hiburan rakyat yang diselenggarakan oleh para sailor di lokasi pemberhentian mereka. Di Buton Tengah kemarin, panggung maritim kami setting di dermaga dengan memanfaatkan perahu pinisi yang mengembangkan ketujuh layarnya. Kondisi ini lebih mudah mendatangkan massa tanpa harus kami mengabarkan suar kemana-mana. Sayangnya, saat acara sudah sampai di paruh waktu, hujan datang menyapa. Kami pun bubar tanpa basa basi. Banyak pelajaran yang bisa dipetik dari kondisi ini, bersama dengan para sailor yang sigap.
Beberapa tahun yang lalu sering dan seneng banget yang namanya ke laut. Menyelam dan nikmatin pemandangan bawah laut ditemani ikan-ikan dan terumbu karang yang indah πŸ™‚  Alam Indonesia itu indah banget. Sayang banget kalau kalian cuma main ke mall atau cuma tidur-tiduran di rumah sambil mainin gadget πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ . . . πŸ“ Manado, Sulawesi Utara . . . #wedhajourney #jejakkakibangkibo #photography #bunaken #manado #sulawesiutara #indonesia #indonesiantraveler #landscape #landscapes #nature #ayodolan #maimelali #naturephotography #beautifulindonesia #worldwide #travel #journey #travelingram #holiday #pesonaindonesia #wonderfulindonesia #likeforlikes #beautiful #love #kelautaja
ATOMIC AQUATIC SPLIT FINS  Even Fish Envy SplitFins  Why SplitFins deliver more propulsion with less air consumption? All it took was watching the tail fins of fish – except that we couldn't keep up with them because our traditional fins took too much effort. Using hard kicking paddle fins can result in leg strain, fatigue and cramping. Because of the kick resistance of a paddle fin, divers often “felt” like they were moving fast. But underwater speedometers proved that these divers were actually moving relatively slow. SplitFins deliver more propulsion with less drag and kick with less effort. Reducing the stress and strain of the kick results in greater sustained speed, power and comfort. Independent testing has also confirmed that the SplitFin design significantly reduces air consumption.  Not all SplitFins are the same. Splitfins come in a variety of shapes, sizes and stiffness. These contribute greatly to overall comfort and performance. A fin with short, soft blades will kick easier than a longer, stiffer one, but will require many more kicks to travel the same distance. A blade that is too stiff will require too much effort to kick comfortably. The Atomic SplitFins were specifically designed to optimize all these variables. They are easy kicking fins that deliver high thrust, speed, and efficiency with a comfortable, low frequency kick cycle. Details here: https://www.atomicaquatics.com/splitfins.html  #atomic #aquaticsplitfins #divegear #diveequipment #divegearjakarta #diveequipmentjakarta #kkd #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
Kerja itu ibadah,gaji itu bonus. Ini dia bonus nyata yang saya dapat setiap melakukan pekerjaan.. . . . Masih edisi Peugleh Pasie Pulo Nasi bersama para SaLut Aceh. 23 des 2018  #salut  #sahabatlaut  #salutaceh #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #breakfreefromplastic #pantangplastik  #pandulaut  #plasticpollution #freefoam #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh #salutsiapbersih #puncaksalut πŸ˜€
Hei SaLUTers... πŸ˜„πŸ˜™ Ini beberapa foto dokumentasi dimana semangat dan keceriaan yang tak bisa digantikan dalam hal apapun,  yaitu ketika teman2 Sahabat Laut bisa tertawa lepas dan mengekspresikannya lewat kebersamaan di Kegiatan Pembersihan & Riset Sampah di Pulau Nasi 23 Des 2018  #salut  #sahabatlaut  #salutaceh #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #breakfreefromplastic #pantangplastik  #pandulaut  #plasticpollution #freefoam #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh #salutsiapbersih  #bersihpantai
Hei SaLUTers... Jadi ini foto Sebelum dan Sesudah kegiatan Pembersihan Pantai di Pulau Nasi Pantai Dedap Kec. Pulau Aceh. 23 Des 2018. πŸ˜„  #salut  #sahabatlaut  #salutaceh #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #breakfreefromplastic #pantangplastik  #pandulaut  #plasticpollution #freefoam #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh #salutsiapbersih  #bersihpantai
#repost @sahabat.laut ・・・ It's yours...? Mari kurangi pemakaian plastik dan buktikan kepedulian kita terhadap bumi dengan tidak membuang sampah, karena Laut bukan Tong Sampah.  Foto kegiatan Peugleh Pasie dan Riset Sampah di Pantai Dedap Kec. Pulau Aceh pada tanggal 23 Des 2018 #salut  #sahabatlaut  #salutaceh #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #breakfreefromplastic #pantangplastik  #pandulaut  #plasticpollution #freefoam #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh #salutsiapbersih #puncaksalut  #sampah  #sampahplastik
Apeks RK3 Fins, new colors available: Features: - Traditional all-rubber design provides excellent performance - Come standard with stainless steel spring straps - Custom designed buckle holds spring straps in optimum position - Custom buckle is attached with stainless steel nut and bolt - Short wide blade provides maximum forward thrust while maintaining great maneuverability. - Vented blade design reduces resistance on the upstroke and enhances thrust on the downstroke - Two large grommet holes on either end are designed to fit most carabineers - 3 sizes available: Medium, Large & Super  #apeks #apeksrk3fins #divegear #divegearjakarta #diveequipment #diveequipmentjakarta #kkd #kristalkleardive #kelautaja
"Aku jahat Lo omongin, Aku baik kamu manfaatin, inget kamu Mati Keranda masjid tak umpetin ben Lemes πŸ˜‹πŸ˜… #benkapok #biargakjulid #rewelae #mencret #tukangrasanrasan #kelautaja #mainsamauburubur
It's yours...? 😧😧 Hei SaLUTers... Jadi kegiatan SaLUT diPulau Nasi Pantai Dedap pada tanggal 23 Des 2018 seperti berikut ini, teman - teman melakukan pembersihan pantai kemudian sampahnya dipilah sesuai merek, ukuran, jenis dan perusahaannya untuk dicatat dijadikan sebuah data yang akurat.  Mari kurangi pemakaian plastik dan buktikan kepedulian kita terhadap bumi dengan tidak membuang sampah, karena Laut bukan Tong Sampah.  Foto kegiatan Peugleh Pasie dan Riset Sampah di Pantai Dedap Kec. Pulau Aceh pada tanggal 23 Des 2018  #salut  #sahabatlaut  #salutaceh #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #breakfreefromplastic #pantangplastik  #pandulaut  #plasticpollution #freefoam #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh #salutsiapbersih #puncaksalut  #sampah  #sampahplastik
BEUCHAT AQUABIONIC FINS  Exclusive patented WARP Technology The special 45° orientation of the double hinge increases the surface of the blade during the stroke and acts as an energy accumulator. The central deformable part of the fin allows the blade to accumulate a volume of water that is determined by, and proportional to, the effort produced by the diver. On returning to its original form, this mass of water is forced to the rear in line with the fin by the central membrane (shape-memory material). The Aquabionic fin thus outputs all the energy accumulated to deliver an effective thrust that considerably multiplies the initial effort made by the diver. Result: The response of the fin varies according to the demand expressed by the power that the diver puts into their finstroke: - Precise and easy-to-handle at low finning frequencies - Powerful and reactive when needed  Outstanding versatility for all types of finstroke and at all levels The design of the Aquabionic eliminates lateral spill by producing a directional thrust in line with the blade, making this the perfect multi-purpose fin. Result: - An excellent fin not only for the traditional scissors kick, but also ultra-efficient for frog kick or reverse finstrokes etc. - A high performance fin for divers at all levels of ability  Number one for efficiency and comfort By amplifying displacement velocity (or thrust) with less fin effort, WARP technology reduces air-consumption and hence the diver’s energy expenditure. Result: -	A comfortable fin that can be used all day long -	Highly effective for propelling divers bearing heavy equipment with minimum air and energy consumption -	Powerful enough to enable divers to deal with the most difficult currents and conditions.  #beuchat #aquabionicfins  #divegear #diveequipment #divegearjakarta #diveequipmentjakarta #kkd #kristalkleardive#learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
Tidak ada yang sia sia "Barang siapa yang mengerjakan kebaikan sekecil apapun, Niscaya Dia akan melihat balasan Nya". It's yours? Ayo kawan kurangi pemakaian sampah plastik dan buktikan kepedulian kita terhadap bumi dengan tidak membuang sampah,karena Laut bukan Tong Sampah . . . Kegiatan Peugleh Pasie dan Riset Sampah  di Pantai Deudap Kec. Pulo Aceh 23 Desember 2018 Hastag untuk postingannya #salut  #sahabatlaut  #salutaceh #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #breakfreefromplastic #pantangplastik  #pandulaut  #plasticpollution #freefoam #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh #salutsiapbersih @sahabat.laut @wwf_id  @pandulaut.id  @susipudjiastuti115
Mulai dari hal terkecil, mulai dari sendiri, mari buka mata, buka hati dan pikiran, jaga lingkungan sekitar dan laut kita. Laut bukan tempat sampah. “The objective of cleaning is not just to clean, but to feel happiness living within that environment.” #salut  #sahabatlaut  #salutaceh #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #breakfreefromplastic #pantangplastik  #pandulaut  #plasticpollution #freefoam #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh #salutsiapbersih #puncaksalut
It's yours...? Mari kurangi pemakaian plastik dan buktikan kepedulian kita terhadap bumi dengan tidak membuang sampah, karena Laut bukan Tong Sampah.  Riset Sampah di Pantai Dedap Kec. Pulau Aceh pada tanggal 23 Des 2018 #salut  #sahabatlaut  #salutaceh #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #breakfreefromplastic #pantangplastik  #pandulaut  #plasticpollution #freefoam #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh #salutsiapbersih #puncaksalut  #sampah  #sampahplastik
WRECK DIVER Get wrecked with the PADI Wreck Diver Specialty course. Here’s your chance to experience heavy metal like you’ve never done before.  #padi #wreckdiver #thewaytheworldlearnstodive #divecenterjakarta #diveschooljakarta #kkd #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
Hei SaLUTers... Kali ini 33 Peserta Sahabat laut ikut Aksi Bersih Pantai dan Riset Sampah Plastik di Pantai Dedap Pulau Nasi Kec.Pulau Aceh Kegiatan ini diorganisir bersama relawan,  remaja pulau nasi dan lembaga2 mitra strategis lainya. πŸ˜‰  #salut  #sahabatlaut  #salutaceh #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #breakfreefromplastic #pantangplastik  #pandulaut  #plasticpollution #freefoam #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh #salutsiapbersih  #bersihpantai
It's yours...? Mari kurangi pemakaian plastik dan buktikan kepedulian kita terhadap bumi dengan tidak membuang sampah, karena Laut bukan Tong Sampah.  Foto kegiatan Peugleh Pasie dan Riset Sampah di Pantai Dedap Kec. Pulau Aceh pada tanggal 23 Des 2018 #salut  #sahabatlaut  #salutaceh #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #breakfreefromplastic #pantangplastik  #pandulaut  #plasticpollution #freefoam #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh #salutsiapbersih #puncaksalut  #sampah  #sampahplastik
Laut sedang tidak baik-baik saja Ketika musim timur tiba... Ia berbicara pada kita Mempertunjukkan pada kita tentang ulah kita... Mengeluh pada kita Iya... pada KITA semua Agar kita sedikit saja peka kode || plastik ini tak hanya berasal dari Indonesia , khususnya Aceh, tapi beberapa dari luar negeri yang kemudian terseret arus. -PLASTIK-  Kita membuatnya. Kita bergantung kepadanya. Sekarang Kita tenggelam di dalamnya!  #salut  #sahabatlaut  #salutaceh #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #breakfreefromplastic #pantangplastik  #pandulaut  #plasticpollution #freefoam #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh #salutsiapbersih #puncaksalut πŸ˜€
Alam mungkin tidak akan murka, jika kita merawat dan menjaganya. Kita telah diberikan kebebasan untuk menikmati keindahan alam. Tapi jangan lupa, kita memiliki kewajiban untuk terus melestarikannya πŸ™Œ . . . πŸ“ Pantai Nyanyi, Bali . . . #wedhajourney #jejakkakibangkibo #bali #nature #beach #saveourearth #saveocean #noplastic #maimelali #kelautaja #photography #indonesia #indonesiantraveler #landscape #landscapes #nature #ayodolan #maimelali #naturephotography #beautifulindonesia #worldwide #travel #journey #travelingram #holiday #ayodolan #pesonaindonesia #wonderfulindonesia
NIGHT DIVER Experience night life. Drop into a whole new world and watch it come to life under the glow of your dive light. Take PADI Night Diver Specialty.  #padi #nightdiver #thewaytheworldlearnstodive #divecenterjakarta #diveschooljakarta #kkd #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
CONTINUE YOUR ADVENTURE TODAY  PADI Divers carry the most respected and sought after scuba diving credentials in the world. No matter where you choose to dive, your PADI certification card will be recognized and accepted. In fact, on most scuba diving adventures, you’ll be surrounded by other PADI Divers who made the same certification choice you did – to train with the world’s largest and most respected scuba diving training organization.  #padi #continuingeducation  #thewaytheworldlearnstodive #divecenterjakarta #diveschooljakarta #kkd  #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
Aqualung Express Fins  With the power for scuba diving and the sleek lines of a snorkeling fin, the Express is an excellent choice for warm water. The highly elastic “armadillo” hinge at the base of the blade absorbs energy during the power stroke and releases at the end of the kick cycle to maximize thrust. The blade is attached to the foot pocket using the Mid-Foot Flex Joint for efficient energy transfer and reduced leg strain.  Features: - Customized techno-polymer alloy blade has a high spring effect and flexibility for excellent responsiveness and acceleration - Armadillo membrane at the base of the blade absorbs energy during the power stroke, and releases prior to the upstroke for a power boost on every kick - Rubber side ribs channel water down the length of the fin, minimizing wasted energy from the spill-over effect - A Mid-foot Flex Joint is used to attach the blade to the side of the foot pocket for efficient energy transfer and reduced strain on the ankles and toes - Ergonomic foot pocket uses rubber of varying elasticity for a natural fit and comfortable, efficient kicking - Integrated power transmission belt keeps foot pocket from stretching on power stroke. - Anti-slip rubber pads on the bottom of the foot pocket provide traction for moving around on boat decks - Colors: Yellow(New!), Blue(New!), Black/Orange, Black/Silver and White Arctic.  #aqualung  #expressfins #divegear #diveequipment #divegearjakarta #diveequipmentjakarta #kkd #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
Intinya jadilah diri sendiri untuk merubah hidup,,lihatlah selalu kedepan dan contohlah yang baik,,jangan hanya bisanya memBully kehidupan orang,,berkacalah sebelum memBully,,hidup butuh proses begitu juga DIET juga butuh proses jika ingin berubah..be wise and do not brag about your body 😏😏😏 #besmart #jangansombong #merasatersaingi  #kelautaja #emangguepikirin #pejuangsehat #pejuangdiet #dietsehat #dietalami #2019gantiukuran #weightloss #beranimakanberaniolahraga #semangat #alamimimimoy #strong #kuat #sehat #detoxsemangka
Repost from @yann_chamsiati -  Hai baby shark ,ternyata kamu lucu dan menggemaskan πŸ˜πŸ˜˜πŸ¦ˆπŸ‹πŸ¦ˆ,kalo udah besar hihi..kabooorrr πŸƒπŸΏ‍β™€οΈπŸƒπŸΏ‍β™€οΈπŸƒπŸΏ‍β™€οΈπŸ˜›πŸ˜‚ . . . . #liburan_banyuwangi #bangsringunderwater #freedive #freediveindonesia #babyshark #anakhiu #hiu #wisatabanyuwangi #dolan #piknik #piknikbanyuwangi #indonesiaku #indonesia #kelautaja #vitaminsea #pesonaindonesia #wonderfulindonesia #explorebanyuwangi #explorejatim #pesonajawatimur
#repost @sahabat.laut ・・・ Comingsoon on 22 s/d 24 Desember 2018, Sahabat Laut kembali melakukan Kegiatan Bersih - bersih Pantai dan melakukan Riset Sampah juga sekalian Liburan Ceriaa πŸ˜‚πŸ˜‚.. Dijamin seruu abis deh.... Stay tune terus yaaa πŸ€—  #salut  #sahabatlaut  #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh
Comingsoon on 22 s/d 24 Desember 2018, Sahabat Laut kembali melakukan Kegiatan Bersih - bersih Pantai dan melakukan Riset Sampah juga sekalian Liburan Ceriaa πŸ˜‚πŸ˜‚.. Dijamin seruu abis deh.... Stay tune terus yaaa πŸ€—  #salut  #sahabatlaut  #lautsehatid  #pandulautnusantara  #kelautaja  #bebassamapah2020  #wisataaceh #worldcleanupday  #worldcleanupday2018 #worldcleanupdayindonesia #worldcleanupdayaceh
Hai baby shark ,ternyata kamu lucu dan menggemaskan πŸ˜πŸ˜˜πŸ¦ˆπŸ‹πŸ¦ˆ,kalo udah besar hihi..kabooorrr πŸƒπŸΏ‍β™€οΈπŸƒπŸΏ‍β™€οΈπŸƒπŸΏ‍β™€οΈπŸ˜›πŸ˜‚ . . . . #bangsringunderwater #freedive #freediveindonesia #babyshark #anakhiu #hiu #wisatabanyuwangi #dolan #piknik #piknikbanyuwangi #indonesiaku #indonesia #kelautaja #vitaminsea #pesonaindonesia #wonderfulindonesia #explorebanyuwangi #explorejatim #pesonajawatimur
JOBE TORONTO LONG JOHN 2MM WETSUIT MEN  Jobe's Toronto is your new royal lime-green suit on the water and has everything you can expect from a real great wetsuit. A not-so-average design equipped with technical features, clean lines and striking little details, engineered with supreme stretch neoprene. Large armholes will offer you freedom of movement while high-tech breathable air airprene panels will cool you down. Too cold? We've designed a matching jacket to save your day. Too hot? Just stow your jacket under the bungee cords and extend your tour just a little longer.  Features: •	2 mm neoprene thickness •	Supreme stretch neoprene •	Soft, flexible & breathable stitched seams •	Velcro shoulder entry •	Breathable back knees •	Protective strong kneepads •	Large armholes for maximum freedom of movement.  #jobe #torontolongjohn  #divegear #diveequipment #divegearjakarta #diveequipmentjakarta #kkd #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
Tadinya mau diving,krn flu berat jd batal 😒,cukup nyemplung sebentar bbrp detik ke dasar..tahan nafas..jadilah ketemu si Nemo dan kawan2..indahnya ciptaanMu . . . . #freediveindonesia #freedive #bangsringunderwater #wisataalam #kelautaja #nemofish #wisatabanyuwangi #explorebanyuwangi #explorejawatimur #wisatajawatimur #indotravellers #pesonaindonesia #pesonajawatimur #dolan #petualang #wonderfulindonesia #piknik #piknikbanyuwangi #indonesia #indonesiatrip
Tusa Solla Fins  The SF-22 Solla combines TUSA’s rich history of performance fin design with the latest advanced materials and hydrodynamic innovations. A completely new design, the Solla has several unique features that deliver superior propulsion, speed and maneuverability. FEATURES -	Powered by ForcElast Technology -	TUSA patented 20° Angled Blade Design (A.B.D.) -	Multi-compound foot pocket increases power transfer to the fin blade -	Newly designed anatomic foot pocket enhances comfort -	Three channel blade with crescent tip maximizes propulsion -	Reinforced blade side-rails and vents fine-tune performance -	Standard with Anatomic Fin Strap (A.F.S.) -	TUSA patented EZ Strap and buckle system -	Color: Black (BK), Cobalt Blue (CBL), Fishtail Blue (FB), Flash Yellow (FY), Hot Pink (HP), Metallic Red (MDR), Pearlescent Pink/White (PPW), Light Blue/White (LBW), Siesta Green (SG), Siesta Green/White (SGW) -	-Sizes: XS, S, M, L-XL.  #tusa  #sollafins #divegear #diveequipment #divegearjakarta #diveequipmentjakarta #kkd #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja
Aktivitas kolam hari ini di DIVE & CO Thanks Pak  @f474r_anshori dari @whale_dive @mantapointdiversbeserta murid-murid nya.  Hay para sahabat Selam SCUBA yang mau pakai Facility kolam kami untuk mengajar DIVING,, Yuuuuk langsung aja merapat ke DIVE & CO 😍😎 DIVE & CO. Bumi Harum Manis Jl. Lebak Bulus 1 No. 62 Cilandak Jakarta Selatan, Jakarta, Indonesia  Call us WhatsApp: 081288500885  #diveshop #diveandco #divefacility #divegear #diveequipment #diveservice #divetravel #alatselam #alatdiving #selam #indonesia #divingjakarta #indonesiadiver #pesonaindonesia #diveandco #enjoydiving #indoorpool #wonderfulindonesia #kelautaja #divecooperate
Ngajak ngopi kek, jangan sok asik disosmed doang, andah jangan takut, aku gak minta traktiran kopi, tp traktiran tentengan πŸ˜€ * * * * #cocokkorasa #ck #semangatpagiπŸ’ͺ #semangatpagi #latepost #sksd #bc #banyakcakap #banyakbacot #buangkelaut #kelautaja #tenggelamkan
SEAC X-Frame Mask  Features: - Silicone frame | liquid silicone skirt | Silicone strap - Single-lens in tempered glass | Also includes a nice rigid transparent box - The buckles assembled on the skirt allow greater adherence and less pressure of the frame on the face. - Easy Push- buckle with a practical button allows easy and rapid regulation of the strap. - A wide visual field and rapid Easy Push adjustment on the skirt. Lightweight, foldable, easy to store  #seac #seacxframemask #divegear #diveequipment #divegearjakarta #diveequipmentjakarta #kkd #kristalkleardive #learnwithkkdanddiveanywhere #kelautaja

Loading