Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#keklapis

Posts tagged as #keklapis on Instagram

45.788 Posts

Huwarghhh.. Menangis kegembiraan kejap, Lepas toraiii kek lapis Dsara yang dengar kata ramai yg dah mula terjebak ๐Ÿ˜ฑ . Keenakkannya yang jelas dilapisan, Isiannya yang sarat, Bahan kualiti A utk kita bagi mantain lembut moist mosit manja & Fresh. . Demand kepuasan tekak penggemar kek lapis supaya riang gembira nikmati resepi temurun keluarga sarawak yg di olah seriusss kena dengan selera! . Sekali ngap air liur akan jatuh atas meja. Dua kali ngap pasti akak abam nak repeat kek lapis ni. For sure!  #keklapismurah  #keklapissarawak  #keklapissedap  #keklapis #keklapisblueberrycheese  #keklapismasammanis
Sambil layan hindustan petang sabtu ni, kita layan kek lapis yang dah siap dipotong ni ๐Ÿ˜‹ . Dah try belum perisa baru ni?๐Ÿ˜‰ . PILIHAN PERISA . ORIO VANILLA CHOC  MINT ICE CREAM SODA  PISANG ASAM MANIS STRAWBERI  PANDAN . Harga : RM 12 . Untuk order whatsapp ke ๐Ÿ“ฑ+6012-337 0712 atau klik link di bio . #elzha #malaysia #viral #kek #keklapissarawak #keklapis #keklapismurah #raya2018 #rayacollection #rayaootd #biskutraya #biskutrayasedap #biskutraya2018 #asiangames2018 #manisan #ramadan2018 #kitapunya #doorgift #dorgiftbajet #paskal #jozanlive #doorgiftexclusive #mentor #sentiasabersyukur #cintatiadaganti #munafik2 #abpbh31 #cikreenencikngokngek #antapermana #ragaman
Hai... Selamat petang  Si jelita hitam manis tumpang lalu #keklapissedap #keklapislover #keklapismurah #keklapispremium #keklapisviral #keksedap #kekmurah #keklapis #cake #deserts #keklapishomemade
. Semalam Kuching hujan lebat benar, Dia punya rasa lapar tu, aduhai... Tapi nak masak malas. . Haih ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Nasiblah ada nazliza kek lapis dirumah, Boleh jugalah enjoy makan tengah hujan ni sambil layan drama tv3 jam 9pm tu. (Jangan ditanya drama apa, sebab main tengok jer.) . ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Kek nya pun sedap, lembut, dan lembap. Memang umph lah dengan kopi secawan disisi. Lagi romantis bila cik isteri pun ada sekali. Dah macam dating pula. . ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ . Hehe. Untung ada nazliza kek lapis. Mengapa perlu bersusah lagi jika sudah ada Nazliza Kek Lapis untuk dinikmati? . Anda mahu juga nikmati kek lapis ini? Moh ler pinang ke, hantar merisik kek lapis ini di wassap saya +6018-9504659 . #kek  #keklapis  #keklapissarawak  #bakery  #sayajual #makanan
Done for today Triple Berry Cake... #keklapis#premium#semporna
LAMA DAH TERINGIN TAPI... . Selama ni sabar je dulu.. tapi kali ni mesti jadi..craving sungguh ni kalah ngidam org mengandung ๐Ÿ˜‚ . Tak kuasa nak jenoh membaking semata mata craving kek. Acah ada skill habis berdebu tepung di dapur kek pun tak menjadi. Punah harapan.. Dapat sebiji dua kek lapis sarawak pun jd laa. Lepas gian craving tu. Sedap Moist semua lengkap tip top #cravingsatisfied .. Tiada drama sakit kepala, sakit hati, moody tak semangat akibat hajat tekak tidak tertunai.  Jari cantek manis boleh pm kita, bole sembang manja kat sana. Byk pilihan kek lapis yg ada. Jaminan yg Fresh Freshh utk uolsss.. Kek gulung coklat rm20 Kek lapis Sarawak rm20 Cod alor Setar, gurun, Perlis, guar Chempedak, lubuk merbau, sungai petani, bedong Luar kawasan blh pos  www.wasap.my/60195252851  #kekgulungcoklat #kekgulung #kekgulungmalaysia #kekgulungcoklatmurahmalaysia #kekgulungcoklatsedap #kekgulungtoblerone #kekgulunghersheys #kekgulungmilo #kekgulungdairymilk #kekgulungkinderbueno #kekgulungsnickers #keklapissarawak #keklapis #keklapissedap #keklapismurah #keklapissarawakoriginal #sayajualkeklapis #keklapismasammanis  #keklapispremium #codguar #codmerbok #codgurun #codsungaipetani #codsp #codguarchempedak #codbedong #codlubukmerbau  #mrsmmerbok #uitmmerbok
Kek lapis PRUNE in the house!๐Ÿ˜€ Sape suka buah prune๐Ÿ™‹..bolehla cuba kek lapis PRUNE kami..In Shaa Allah sedap..๐Ÿ˜‹ . stop wondering, start ordering!...segalanya homemade.. . ๐Ÿ”ทLapis PRUNE โญlarge 9"x9" @RM100 โญsmall 2"x9" @RM28 . boleh SELF COLLECT... POS & PENGHANTARAN Akan dikenakan bayaran tambahan๐Ÿ˜€ .boleh SELF COLLECT... POS & PENGHANTARAN Akan dikenakan bayaran tambahan๐Ÿ˜€ . INFO LANJUT boleh terus WHATSAPP 0169061001 . real testimoni @sweetreatstesty . #keklapisprune#kekprune#kuihrayamalaysia#syawal#raya2018#viral#sayajualkek#homemade#layercakes#klfood#keklapissedap#keklapis#keklapissarawak#klfoodie#bandarsridamansara#kotadamansara#ttdi#subangjaya#shahalam#ampang#bangsar#bangsarsouth#ttdi#damansaradamai#kepong#selayang#rawang#setapak#wangsamaju#cheras#petalingjaya
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€ dessert anyone? We got #kekgelugut from @dnurkitchen ๐Ÿ˜Š #keklapis from @lynn_bakes ๐Ÿฐ  #kekcheesemaleleh from @rs_sweetizers ๐Ÿ˜ #kekchezmelt #sago from @puragam_dessert_cakes ๐Ÿ˜Š๐Ÿฐ Ada di #pitstopkb ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž . Dah breakfast belum? ๐Ÿ˜‰ . Kak El belanja sikit video flavor baru kami. . . Boleh dihidangkan untuk sarapan pagi ni ๐Ÿ˜† . Dah try belum perisa baru ni?๐Ÿ˜‰ . PILIHAN PERISA . ORIO VANILLA CHOC  MINT ICE CREAM SODA  PISANG ASAM MANIS STRAWBERI  PANDAN . Harga : RM 12 . Untuk order whatsapp ke ๐Ÿ“ฑ+6012-337 0712 atau klik link di bio . #elzha #malaysia #viral #kek #keklapissarawak #keklapis #keklapismurah #raya2018 #rayacollection #rayaootd #biskutraya #biskutrayasedap #biskutraya2018 #asiangames2018 #manisan #ramadan2018 #kitapunya #doorgift #dorgiftbajet #paskal #jozanlive #doorgiftexclusive #mentor #sentiasabersyukur #cintatiadaganti #munafik2 #abpbh31 #cikreenencikngokngek #antapermana #ragaman
Our #qotd for this blessing Saturday. Happy Weekend thelapiscake fanssss ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž .  #keklapis #keklapissarawak #layercake #sarawak #trulymalaysian #cake #foodlover #awesome #asia #malaysia #tradisional #mukbang #thelapiscake
Tetamu datang rumah tengok warna warni kek lapis sarawak terhidang atas meja anda. Haihhh boleh buat tetamu teringat ringat tauu ๐Ÿ˜  Tetamu happy kita tuan rumah pun happy~ Orang datang rumah kan bawa rezeki ๐ŸŒธ  Selamat berhujung minggu!  #keklapissarawak  #keklapisblueberrycheese  #keklapismasammanis  #keklapis  #kekviral  #keklapismurah  #keklapissedap
FRESH !! KUALITI JAMIN FRESH DARI OVEN !  Pagi ni sis jamu mata anda anda semua dengan kek lapis badam choc. Hehe  Tengok badam flake tu mcm tertumpah ๐Ÿ˜‚ Badam yang terasa di setiap lapisan kek.. yumsss badam choc๐Ÿคค  Berminat wassap ja kata NAK HARGA PROMOSI!! #keklapis #keklapissarawak #dsaralayercakes #badamchoc #promosi
Kek gulung coklat D'sara layer kek Rm20 + Postage mengikut berat  http://www.wasap.my/60195252851 ๐ŸซKek Gulung Coklat Dsara Layer Cake โœ” Besar โœ” Gebu โœ” Sedap โœ” Freshbaked  Ramai yang tidak boleh lupa dengan keunikan rasa kek Gulung Coklat Dsara! ๐Ÿ‘‰Mana tidaknya coklat yang penuh hingga ke hujung dan rasa coklat yang memang memukau. ๐Ÿ‘‰Jadikan roll coklat ini hidangan untuk tetamu yang hadir di hujung minggu taw uolls.  #kekgulungcoklat #kekgulung #kekgulungmalaysia #kekgulungcoklatmurahmalaysia #kekgulungcoklatsedap #kekgulungtoblerone #kekgulunghersheys #kekgulungmilo #kekgulungdairymilk #kekgulungkinderbueno #kekgulungsnickers #keklapissarawak #keklapis #keklapissedap #keklapismurah #keklapissarawakoriginal #sayajualkeklapis #keklapismasammanis  #keklapispremium
Alhamdulillah... Baru restok dah disambar.. 24 #keklapissedap dah bertuan.. Syukur.. โค๏ธโค๏ธโค๏ธ #keklapissedap #keklapismurah #keklapislover #keklapispremium #keklapissarawak #keklapisviral #keksedap #kekmurah #keklapis #cake #deserts

Loading