Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kakitravel

Posts tagged as #kakitravel on Instagram

175.123 Posts

Sambal Hitam Letops đŸŒ¶đŸŒ¶đŸŒ¶đŸŒ¶đŸŒ¶ Harga kasihsayang je kita bagi.  #🌾rm13.00 đŸŒ¶sambal belimbing hitam biasa đŸŒ¶sambal belimbing hitam hot extra hot đŸŒ¶sambal ikan masin cili api đŸŒ¶sambal tumis tempoyak  #🌾rm14.00 đŸŒ¶sambal lodek tempoyak petai đŸŒ¶sambal daging pekasam salai đŸŒ¶ sambal hitam petai  Harga semua excludes postage , pembelian 5 pack and keatas free postage.  #kakitravel #sambalhitamsedap #sambalhitam #sambalhitam #sambalhitam #makanmudahje #makansedap #sambalhitamsedap
TIKET LEGOLAND. . Theme Park Sahaja : Dewasa : RM 120 Kanak-kanak : RM 110. . Water Park Sahaja :  Dewasa : RM 90 Kanak-kanak : RM 80. . KOMBO Theme Park + Water Park : .  KOMBO 1 Hari  Dewasa : RM 170 Kanak-kanak : RM 130. . KOMBO 2 Hari  Dewasa : RM 270 Kanak-kanak : RM 220. . --------------------------- *Syarat & info tambahan* : --------------------------- .  1. Perlu inform tarikh redeem kepada saya selewat-lewatnya *7 hari sebelum*. 2. Jika anda belum pasti tarikh , saya boleh proseskan *open date* terlebih dahulu. 3. Tiket akan dihantar via email dalam masa 7 hari  dari tarikh pembelian atau 1-3 hari sebelum tarikh masuk. .  Whatsapp 👉 www.wasap.my/60164267406/LEGOLANDPROMO. .  #promolegoland #legolandmalaysia #tiketlegolandmurah #pakejwaterpark #cuticutijohor #promohotel #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #agensahvouchermurah #trustedagent #notascammer #viral #bazaar #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #legoland #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019
Hai awak semua. Candywax boleh juga digunakan di kawasan muka tanpa rasa sakit dan yang best bulu atau anak-anak rambut akan tercabut dengan mudah. . . Ini antara langkah-langkah mudah untuk membuang bulu di kawasan upper lip. Mudah je. . . 1ïžâƒŁ - Pastikan muka dalam keadaan kering dan tidak berminyak. . . 2ïžâƒŁ - Sapukan sedikit bedak secara merata. . . 3ïžâƒŁ - Sapu candywax arah lawan bulu secara menipis. . . 4ïžâƒŁ - Potong paperwax mengikut ukuran upper lip (mengikut kesesuaian) dan lekatkan kepada upper lip yang telah di wax. . 5ïžâƒŁ - Tekap dan tekan-tekan paperwax sehingga rata dan terus tarik dengan kuat. . . Tadddddaaaaa.. bulu tercabut dengan mudah. Sekarang tak payah malu dan risau lagi bulu dikawasan upper lip awak semua tau. .💋💋💋 . Selamat mencuba!! đŸ’Ș  #hotwax #coldwax  #pencabutbuluorganik #pencukurbulu #nakkurus  #readystock #studentlife #konvokesyen  #igshopmalaysia #igersmalaysia  #malaysia #waxhairremoval  #waxmurahkedah #muautara #muakedah  #waxcodkedah #kedahan #pendang #gurun #sungaipetani #gunungjerai #pantaimurni #uitmmerbok #amancentral #instafamousmalaysia #tiktokmalaysia #pengantinmalaysia #bridesmaidsmalaysia #kakitravel #homespa
Wow! Sejak pakai CL...rasa segar di pagi hari tu bawak sampai ke malam!! . Macamne tu ya? Berpeluh macamne pun..tiak tak rasa melekit. Tiak tak rasa berbau pun. Baadan segar seperti baru je mandi.. Tak caya? Cubalah sendiri! 😍😍😍 . . Hilangkan bau badan dan kaki sepantas 3 saat. . ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ tiada kandungan alkohol. ✔ tiada kandungan bahan kimia. ✔ Boleh digunakan oleh semua lapisan masyarakat & jantina. . Sebotol (20ml), anggaran kegunaan 3 bulan lebih. . đŸ“Č whatsapp 0173995914. . . #cl #celebritylass #hilangkanbaubadan #baubadan #baukaki #kaki #badan #busuk #masam #kepam #tengik #testimoni #shoppeemalaysia . #ajimaura #bazarpaknil #terapiinstagram #kakitravel #budakkolej #sayajual #siscuba #brocuba #produkkecantikkan #ootdmalaysia #muslimahfashion #bajukurungcotton #tudung #kakihiking #trustedonlinesellermalaysia #jomkurus #nakkurus
. *🇾🇬PAKEJ SINGAPORE DAY TRIP🇾🇬* . *DEWASA & KANAK2 : RM135/pax* *DEPOSIT : RM60/pax* . *PAKEJ TERMASUK* : 🚌 Bas dari KL-SIN-KL (Overnight dlm bas je) đŸ¶ Breakfast 🏙 LAWATAN KE ✅ Merlion Park ✅ Victoria Theatre ✅ Esplanade ✅ Mustafa Center ✅ Bugis Street ✅ Malay Heritage Center ✅ Arab Street - Masjid Sultan ✅ Sentosa Island-Palawan Beach ✅ Sentosa Merlion (Biggest Merlion!) ✅ Globe USS (TAK MASUK USS) ✅ Garden By The Bay ✅ Merlion Bay Sand - The Spectra Show . . *PAKEJ TIDAK TERMASUK*: 🚄 Tourism Fee (15 SGD) 🍛 Lunch & Dinner 💊 Insuran perjalanan . . *DATE AVAILABLE 2019'* . *DATE TRIP JANUARY* . *🗓 04-05 JAN* *🗓 11-12 JAN* *🗓18-19 JAN* *🗓25-26 JAN* . *DATE TRIP FEBRUARY* . *🗓01-02 FEB* *🗓08-09 FEB* *🗓15-16 FEB* *🗓22-23 FEB* . *DATE TRIP MARCH* . *🗓01-02 MAR* *🗓08-09 MAR* *🗓15-16 MAR* *🗓22-23 MAR* *🗓29-30 MAR* . *DATE TRIP APRIL* . *🗓05-06 APR* *🗓12-13 APR* *🗓19-20 APR* . *DATE TRIP JUNE* . *🗓21-22 JUN* *🗓28-29 JUN* . *DATE TRIP JULY* . *🗓05-06 JUL* *🗓12-13 JUL* *🗓19-20 JUL* *🗓26-27 JUL* . *DATE TRIP AUGUST* . *🗓02-03 AUG* *🗓16-17 AUG* *🗓23-24 AUG* *🗓30-31 AUG* . *DATE TRIP SEPTEMBER* . *🗓06-07 SEP* *🗓13-14 SEP* *🗓20-21 SEP* *🗓27-28 SEP* . *DATE TRIP OCTOBER* . *🗓04-05 OCT* *🗓11-12 OCT* *🗓18-19 OCT* *🗓25-26 OCT* . *DATE TRIP NOVEMBER* . *🗓01-02 NOV* *🗓08-09 NOV* *🗓15-16 NOV* *🗓22-23 NOV* *🗓29-30 NOV* . *DATE TRIP DECEMBER* . *🗓 06-07 DEC* *🗓 13-14 DEC* *🗓 20-21 DEC* *🗓 27-28 DEC* . ⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍ ***Trip akan melalui pintu sempadan Tuas (2nd Link)* . Pertanyaan : whatsapp 0139751005 . #pakejmelancongmurah #pakejmelancong #nakbebel #cuticuti #siakapkeli #jalanjalan #tripmurah #companytrip #familytrip #santai #bazarpaknil #holiday #kakitravel #kakitravelmalaysia #clubtravel #jomcuti #jomtravel #travelling #pakejpercutian
Terlupa pulak kite nak up feedback customer p HATYAI nie. 😅 Nampak x dorang punye feedback mcm mane? Nie tanda nak repeat lg tau. haha 😍😁😂 . Kalau nak tau details pakej nie blh klik terus link nie ♐ www.wasap.my/60175995341 . ataupun Telegram pun boleh.. DM pun boleh tapi kalau nak dpt full details kene wasap or telegram sbb DM x boleh sent msj panjang2 hrp maklummm yee 😁😅 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #pulaumersing  #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #kakijalan  #igshopmalaysia #instashopmalaysia #ukm #kakitravel #langkawi #pakejpulautioman #murahmurah #kepulauanmersing #pakejpulaulangkawi #pakejbajet #pakejmurah #tripentour #uitm #pakejpercutianbajet
Ingin tahu kenapa ramai orang jatuh cinta ❀ dengan sukan scuba diving? 💩 . Follow ig #oceandiversmalaysia untuk tahu 7 sebab kenapa scuba diving ialah aktiviti sukan yang awesome! 😊 . . #oceandiversmalaysia | #odm #oceandiversmy | #divingmalaysia #kursusscubahargamarhaen | #coral #lesenscubamurah | #scuba |#diving | #scubadivingmalaysia |#gopromalaysia #pulauperhentian | #outdoormalaysia #travelmalaysia #kakihiking | #kakitravel #hikersmalaysia | #travelmalaysia #telukkeke | #backpackersmalaysia #snorkeling | #camping #cuticutimalaysia | #hikingmalaysia | #hacam | #travelbajet
Ingin tahu kenapa ramai orang jatuh cinta ❀ dengan sukan scuba diving? 💩 . Follow ig #oceandiversmalaysia untuk tahu 7 sebab kenapa scuba diving ialah aktiviti sukan yang awesome! 😊 . . #oceandiversmalaysia | #odm #oceandiversmy | #divingmalaysia #kursusscubahargamarhaen | #coral #lesenscubamurah | #scuba |#diving | #scubadivingmalaysia |#gopromalaysia #pulauperhentian | #outdoormalaysia #travelmalaysia #kakihiking | #kakitravel #hikersmalaysia | #travelmalaysia #telukkeke | #backpackersmalaysia #snorkeling | #camping #cuticutimalaysia | #hikingmalaysia | #hacam | #travelbajet
Ingin tahu kenapa ramai orang jatuh cinta ❀ dengan sukan scuba diving? 💩 . Follow ig #oceandiversmalaysia untuk tahu 7 sebab kenapa scuba diving ialah aktiviti sukan yang awesome! 😊 . . #oceandiversmalaysia | #odm #oceandiversmy | #divingmalaysia #kursusscubahargamarhaen | #coral #lesenscubamurah | #scuba |#diving | #scubadivingmalaysia |#gopromalaysia #pulauperhentian | #outdoormalaysia #travelmalaysia #kakihiking | #kakitravel #hikersmalaysia | #travelmalaysia #telukkeke | #backpackersmalaysia #snorkeling | #camping #cuticutimalaysia | #hikingmalaysia | #hacam | #travelbajet
Ingin tahu kenapa ramai orang jatuh cinta ❀ dengan sukan scuba diving? 💩 . Follow ig #oceandiversmalaysia untuk tahu 7 sebab kenapa scuba diving ialah aktiviti sukan yang awesome! 😊 . . #oceandiversmalaysia | #odm #oceandiversmy | #divingmalaysia #kursusscubahargamarhaen | #coral #lesenscubamurah | #scuba |#diving | #scubadivingmalaysia |#gopromalaysia #pulauperhentian | #outdoormalaysia #travelmalaysia #kakihiking | #kakitravel #hikersmalaysia | #travelmalaysia #telukkeke | #backpackersmalaysia #snorkeling | #camping #cuticutimalaysia | #hikingmalaysia | #hacam | #travelbajet
Ingin tahu kenapa ramai orang jatuh cinta ❀ dengan sukan scuba diving? 💩 . Follow ig #oceandiversmalaysia untuk tahu 7 sebab kenapa scuba diving ialah aktiviti sukan yang awesome! 😊 . . #oceandiversmalaysia | #odm #oceandiversmy | #divingmalaysia #kursusscubahargamarhaen | #coral #lesenscubamurah | #scuba |#diving | #scubadivingmalaysia |#gopromalaysia #pulauperhentian | #outdoormalaysia #travelmalaysia #kakihiking | #kakitravel #hikersmalaysia | #travelmalaysia #telukkeke | #backpackersmalaysia #snorkeling | #camping #cuticutimalaysia | #hikingmalaysia | #hacam | #travelbajet
Ingin tahu kenapa ramai orang jatuh cinta ❀ dengan sukan scuba diving? 💩 . Follow ig #oceandiversmalaysia untuk tahu 7 sebab kenapa scuba diving ialah aktiviti sukan yang awesome! 😊 . #oceandiversmalaysia | #odm #oceandiversmy | #divingmalaysia #kursusscubahargamarhaen | #coral #lesenscubamurah | #scuba |#diving | #scubadivingmalaysia |#gopromalaysia #pulauperhentian | #outdoormalaysia #travelmalaysia #kakihiking | #kakitravel #hikersmalaysia | #travelmalaysia #telukkeke | #backpackersmalaysia #snorkeling | #camping #cuticutimalaysia | #hikingmalaysia | #hacam | #travelbajet
Ingin tahu kenapa ramai orang jatuh cinta ❀ dengan sukan scuba diving? 💩 . Follow ig #oceandiversmalaysia untuk tahu 7 sebab kenapa scuba diving ialah aktiviti sukan yang awesome! 😊 . . #oceandiversmalaysia | #odm #oceandiversmy | #divingmalaysia #kursusscubahargamarhaen | #coral #lesenscubamurah | #scuba |#diving | #scubadivingmalaysia |#gopromalaysia #pulauperhentian | #outdoormalaysia #travelmalaysia #kakihiking | #kakitravel #hikersmalaysia | #travelmalaysia #telukkeke | #backpackersmalaysia #snorkeling | #camping #cuticutimalaysia | #hikingmalaysia | #hacam | #travelbajet
Satu pengembaraan mencari sejarah agama yang sebenar. . Pengisiannya nanti kami akan lebihkan tentang sejarah, sirah dan bagaimana perjalanan Islam melalui fasa jatuh bangunnya dari Nabi terdahulu sehingga kepada Rasulullah di Baitullah. Kita ambil kesinambungannya dari hari kewafatan Baginda Nabi hinggalah sampai kepada kita di Nusantara. . BAITULMAQDIS 2019 12 Hari 9 Malam . RM 9,520 (join solo) -Termasuk flight -Penginapan dan Pengankutan -Visa (Warganegara Malaysia) -Khidmat Mutawwif -Ziarah dalam dan luar -Breakfast dan Dinner -Insurans -Hoodies Limited Edition trip -Spartphone Photography Class by Saiful Nang Academy -Dan lain-lain. . Whatsapp / Call untuk info lanjut 010 667 2738 (EDI) 010 667 2738 (EDI) 010 667 2738 (EDI) . #rarecation #musafir #baitulmaqdis #malaysiaairlines #singaporeairlines #airasiax #kakitravel #kakitravelmalaysia #jombercuti
Ingin tahu kenapa ramai orang jatuh cinta ❀ dengan sukan scuba diving? 💩 . Follow ig #oceandiversmalaysia untuk tahu 7 sebab kenapa scuba diving ialah aktiviti sukan yang awesome! 😊 . . #oceandiversmalaysia | #odm #oceandiversmy | #divingmalaysia #kursusscubahargamarhaen | #coral #lesenscubamurah | #scuba |#diving | #scubadivingmalaysia |#gopromalaysia #pulauperhentian | #outdoormalaysia #travelmalaysia #kakihiking | #kakitravel #hikersmalaysia | #travelmalaysia #telukkeke | #backpackersmalaysia #snorkeling | #camping #cuticutimalaysia | #hikingmalaysia | #hacam | #travelbajet
“Promo RM20 JE SEKALI DENGAN ROTI TU HAA.... Sate keBAB FREE ROTI 4BIJI  cepat klik link inđŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» boleh terus waspp kami @ walkin di kedai @cfkitchen wakaf tengah batu rakit  Bagi Berminat Mengenai Produk ✔Belian Secara Borong @ Agen ✔Belian Secara Runcit Boleh terus Bagitahu Kami NAMA & LOKASI anda.  SUPERFAST REPLY KLIKđŸ‘‡đŸ» http://www.wasap.my/600199812090  http://www.wasap.my/600199352009  #satekebab #satekebabakmal #kakimakan #kakitravel #miniburgerkebab #miniburgerjb #babyburger #miniburger #suprisedelivery #suprisebirthday  #eatclean #sukamakan #cafehipster #burgernizers #pemborong #agendiperlukan #teamskmfi #kanival #eventplanner #pengantin #mama #tadika #jamaiahfoodbakery #terengganu #ganu #cfkitchenon #cfkitchen
Kulit LICIN & GEBU dengan Wawa wax😋😍 . . Anda mempunyai masalah : . 1⃣ Tiada masa ? 2⃣ Bajet tak cukup ? 3⃣ Suka Travel ? 4⃣ Selalu Outstation ? . Hingga penampilan diri terabai ? Jangan risau, Wawa sangat praktikal dan sangat senang dipakai. . . Hanya perlu buka penutup tube dan terus sapu sahaja. Sup sap sup sap , siap ! Tiada sebarang penyediaan khas diperlukan ! Jimat masa dan tenaga ! Sangat sesuai digunakan sebelum pergi berjalan atau kerja !. 😍👍 . #wawawaxmurah#wawawaxsetiaalam#wawawaxmeru#hairremoval#kakitravel#cuticutimalaysia#healthylifestyle#codklangmeru#elfaris#makeuptutorial#tutorialmakeupsimple
Jom explore ke negara Asia Tengah, Uzbekistan! . . 7H 6M UZBEKISTAN . GROUP DEPARTURES :  APR, JUNE, AUG, OCT, NOV, DEC 2019 ( pm for details ) . . Dewasa: RM 4880 / seorang Child with bed : RM 3460 / seorang Child no bed : RM2380 / seorang . . ➡HARGA TERMASUK: ✅ Tiket penerbangan Uzbekistan Airways KL - Tashkent - KL ✅ 6 malam penginapan di Hotel . ✅ 6 x breakfast, 3 x lunch & 3 x dinner ✅ Pengangkutan berhawa dingin dan driver #. ✅ Tour guide ✅ Tiket lawatan ✅ Mineral water ( 1 botol / pax / sehari ) ✅ Tipping for guide & driver . ✅ Travel Insurance . . ➡HARGA TAK TERMASUK: ❌ Apa-apa yang tidak dinyatakan di atas. . . âžĄïžNOTA: ❗Caj tambahan dikenakan untuk cuti sekolah, public holiday & high season. .  Call/Whatsapp: +6012-245 0691 (Hizani) +6018-916 4089 (Myza) +6017-375 8287 (Azie) . #cutiholiday #kakicuti #jomcuti #kakitravelmalaysia #kakitravel #uzbekistan #traveluzbekistan #jomtravel #pakejbajetmurah #pakejmurah #pakejpercutian
FEEDBACK CUST TRIP HATYAI  14-17 DEC 2018 . ======================== . PM kalau kalau nak tahu pakej travel atau tempat menarik . Untuk dapatkan info travel : Instagram : instagram.com/kakitravelpakejbajet Whatspp : www.wasap.my/60196369646 . . #kakitravelpakejbajet #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #kakitravel #akaktravel #trustedagentbkh05055 #kakitravelbajet #kakitravelohsem #kakitravelmalaysia #pakejjimat #pakejbajet #teamhairul #sayastress_kalauxtravel #travelog #trivago #pakejmelancongmurah
FEEDBACK CUST TRIP HATYAI  14-17 DEC 2018 . ======================== . PM kalau kalau nak tahu pakej travel atau tempat menarik . Untuk dapatkan info travel : Instagram : instagram.com/kakitravelpakejbajet Whatspp : www.wasap.my/60196369646 . . #kakitravelpakejbajet #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #kakitravel #akaktravel #trustedagentbkh05055 #kakitravelbajet #kakitravelohsem #kakitravelmalaysia #pakejjimat #pakejbajet #teamhairul #sayastress_kalauxtravel #travelog #trivago #pakejmelancongmurah
Bismilahirrahmanirahim  Cuti2 Malaysia  3D 2N Kuching Holiday Date : 3-5 march Dengan Hanya RM690.00 Seorang Anda Akan DAPAT : ✈Flight AirAsia 🏹Penginapan 2 Malam Di Grand Continental Kuching Termasuk Sarapan. 🚐Pemandu Private AC Van 🎒Luggange 30kg p/balik  Ajom follow kak zie cuti2 budget.. www.wasap.my/60129769606  #tripbudget#triphatnyai#bandungbanget#loprabbit#losenpemutih#love#share3#instagood#instalike#instagram#kakitravel#traveling#travelphotography#ctdk#adventuretime
Rangup, pedas dan pack kecil. Senang nak bawa ke mana sahaja, dalam mahupun luar negara.  #sambalbiliscrispy #sambalbilis #sambalikanbilis #kakishoppingmalaysia #kakitravel #kakitravelmalaysia #kakitravelbajet #kakipancing #kakipancing_malaysia #kakipancingmalaysia #sukajalanjalan
3D2N Redang Island đŸ–ïž Redang Lagoon Chalet ◌Twin Sharing : RM 300/pax â–ȘTriple : RM 280/pax â–ȘQuad : RM 280/pax  Package includes: ✔2N Accommodation ✔2x Breakfast, 2x Lunch, 2x Afternoon tea, 1x Dinner & 1x Bbq ✔ Ferry transfer ✔3x Snorkelling trip  Package excludes: ❌Insurance coverage ❌Marine park conservation fee at RM5/adult for local & RM30/adult for foreigner ❌ Snorkeling equipment rental (RM20) ❌ price does not include of SST 6%  Notes: đŸ”čPackage valid from March - April 2019 & May - June 2019 đŸ”čChild rates 50% discount from adult (4 - 11 years old)  #pakejpulaumurah #redangisland #kakipulau #pakejbudget #pakejtravelmurah #cuticutimalaysia #malaysiaisland #pakejpercutianbudget #kakitravel #cutiholiday.com #adnitravel
DINO PRINT Jacket . Selain corak yang cute,jacket ini sangat tebal dan sesuai dipakai ketika winter. Jacket ini juga dilabel “SHOWER RESISTANT” iaitu kalis air dan sesuai dipakai ketika hujan atau snow ❄. . Terima kasih Puan Aqilah kerana sudi memilih @sewreegoesabroad . Have fun in Korea! â˜ș . #winterjacket #winterclothing #winteroutfit #bajuwinter #bajuwintermurah #winterjacketmalaysia #winterjacketmurah #winterclothingmalaysia #bajuwinter #bajuwinteranak #winterkids #winterkidsfashion #nextmalaysia #bajunext #bajunextbaby #bajusejukmalaysia #kakitravel #heattech #heattechuniqlo #leggingbudak #kidslegging #kidsleggingmalaysia #travellersneeds
Selamat petang uolss! Have a great day. senyum selalu.. . Biasa dengar CL tapi kenapa bwjah lain? 😉😉. Lebih trendy! Lebih comel!. . Nak senyum tak mampu kerana badan bau..? Badan bau, malu nak senyum? . Dengan kuasa semburan #cl...bau badan hilang tak kembali.. 👍👍 . Hilangkan bau badan dan kaki sepantas 3 saat. . ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ tiada kandungan alkohol. ✔ tiada kandungan bahan kimia. ✔ Boleh digunakan oleh semua lapisan masyarakat & jantina. . Sebotol (20ml), anggaran kegunaan 3 bulan lebih. . đŸ“Č whatsapp 0123697203. đŸ“Č whatsapp 0123697203. www.wasap.my/+60123697203  Click link di bio. . . #cl #celebritylass #hilangkanbaubadan #baubadan #baukaki #kaki #badan #busuk #masam #kepam #tengik #testimoni #shoppeemalaysia . #ajimaura #bazarpaknil #terapiinstagram #kakitravel #budakkolej #sayajual #siscuba #brocuba #produkkecantikkan #ootdmalaysia #muslimahfashion #bajukurungcotton #tudung #kakihiking #trustedonlinesellermalaysia #jomkurus #nakkurus
Telan air liur ke tuh..hihi😁 . . Cameron Day Trip Rm125 je dr kl sentral . www.wasap.my/60196369646/camerondaytrip . . #kakitravelpakejbajet #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #kakitravel #akaktravel #trustedagentbkh05055 #kakitravelbajet #kakitravelohsem #kakitravelmalaysia #pakejjimat #pakejbajet #teamhairul #sayastress_kalauxtravel #travelog #trivago #pakejmelancongmurah
PAKEJ BAJET MURAH TAPI SELESA TIP TOP . Nak pergi Luar Negara rasa mahal . Risau kena tipu. Risau tak seindah yang dibayangkan. Risau tak faham bahasa dweowang. . Aishhh banyak sangat kerisauan tu . Jangan gelabah hakak abang kita ada tour guide ber pengalaman . Testimoni dan feedback yang dipercayai. Booking hari hari masuk macam hari raya dah😆. Belum part seat Nyawa nyawa ikan . Aduii berebut seat kadang tu. Seat banyak yang dah sold out terutama jan dan feb .Trip yang meletop dan ramai yang siap repeat lagik. Specialnya kan? . Nak tahu detail lengkap Boleh . Terus je wasap admin k  0173013795(Shikin) 0173013795(Shikin) .  Atau komen SAYA NAK . #triphujungminggu #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejmurah #kakijalan #kakitravel #teamaisyah
PAKEJ BAJET MURAH TAPI SELESA TIP TOP . Nak pergi Luar Negara rasa mahal . Risau kena tipu. Risau tak seindah yang dibayangkan. Risau tak faham bahasa dweowang. . Aishhh banyak sangat kerisauan tu . Jangan gelabah hakak abang kita ada tour guide ber pengalaman . Testimoni dan feedback yang dipercayai. Booking hari hari masuk macam hari raya dah😆. Belum part seat Nyawa nyawa ikan . Aduii berebut seat kadang tu. Seat banyak yang dah sold out terutama jan dan feb .Trip yang meletop dan ramai yang siap repeat lagik. Specialnya kan? . Nak tahu detail lengkap Boleh . Terus je wasap admin k  0173013795(Shikin) 0173013795(Shikin) .  Atau komen SAYA NAK . #triphujungminggu #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejmurah #kakijalan #kakitravel #teamaisyah
PAKEJ BAJET MURAH TAPI SELESA TIP TOP . Nak pergi Luar Negara rasa mahal . Risau kena tipu. Risau tak seindah yang dibayangkan. Risau tak faham bahasa dweowang. . Aishhh banyak sangat kerisauan tu . Jangan gelabah hakak abang kita ada tour guide ber pengalaman . Testimoni dan feedback yang dipercayai. Booking hari hari masuk macam hari raya dah😆. Belum part seat Nyawa nyawa ikan . Aduii berebut seat kadang tu. Seat banyak yang dah sold out terutama jan dan feb .Trip yang meletop dan ramai yang siap repeat lagik. Specialnya kan? . Nak tahu detail lengkap Boleh . Terus je wasap admin k  0173013795(Shikin) 0173013795(Shikin) .  Atau komen SAYA NAK . #triphujungminggu #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejmurah #kakijalan #kakitravel #teamaisyah
PAKEJ BAJET MURAH TAPI SELESA TIP TOP . Nak pergi Luar Negara rasa mahal . Risau kena tipu. Risau tak seindah yang dibayangkan. Risau tak faham bahasa dweowang. . Aishhh banyak sangat kerisauan tu . Jangan gelabah hakak abang kita ada tour guide ber pengalaman . Testimoni dan feedback yang dipercayai. Booking hari hari masuk macam hari raya dah😆. Belum part seat Nyawa nyawa ikan . Aduii berebut seat kadang tu. Seat banyak yang dah sold out terutama jan dan feb .Trip yang meletop dan ramai yang siap repeat lagik. Specialnya kan? . Nak tahu detail lengkap Boleh . Terus je wasap admin k  0173013795(Shikin) 0173013795(Shikin) .  Atau komen SAYA NAK . #triphujungminggu #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejmurah #kakijalan #kakitravel #teamaisyah
PAKEJ BAJET MURAH TAPI SELESA TIP TOP . Nak pergi Luar Negara rasa mahal . Risau kena tipu. Risau tak seindah yang dibayangkan. Risau tak faham bahasa dweowang. . Aishhh banyak sangat kerisauan tu . Jangan gelabah hakak abang kita ada tour guide ber pengalaman . Testimoni dan feedback yang dipercayai. Booking hari hari masuk macam hari raya dah😆. Belum part seat Nyawa nyawa ikan . Aduii berebut seat kadang tu. Seat banyak yang dah sold out terutama jan dan feb .Trip yang meletop dan ramai yang siap repeat lagik. Specialnya kan? . Nak tahu detail lengkap Boleh . Terus je wasap admin k  0173013795(Shikin) 0173013795(Shikin) .  Atau komen SAYA NAK . #triphujungminggu #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejmurah #kakijalan #kakitravel #teamaisyah
Last call !!! Last call !!! Last Call !!! 📣📣📣 Pakej Perth, Australia 2019 kini hanya tinggal 10 seat sahaja....Jom ke Perth bersama Qaliff travel sementara masih ada kekosongan..... ========================== All in pakej bersama Flight Air Asia pada  24 - 29 Mac 2019 . 🇩đŸ‡ș🇩đŸ‡ș🇩đŸ‡ș🇩đŸ‡ș🇩đŸ‡ș🇩đŸ‡ș🇩đŸ‡ș🇩đŸ‡ș Cuti Sekolah Mac 2019 🇩đŸ‡ș🇩đŸ‡ș🇩đŸ‡ș🇩đŸ‡ș🇩đŸ‡ș🇩đŸ‡ș🇩đŸ‡ș🇩đŸ‡ș . Harga Special : Dewasa/Adult = RM 3,980 Kanak2/Child = RM 2,880 . đŸ‘đŸ» Makan Minum " Halal Toiyibah "  Termasuk Penginapan di Hotel Pensione đŸ‘đŸ» Ada *Waktu Solat* diutamakan . đŸ’” DEPOSIT RM 300 Per Pax ( No Refund, No Rename & No Reschedule) . BAKI đŸ’” bayaran 30 Hari Sebelum tarikh penerbangan ⭐ Harga & Itinerari Boleh Berubah jika ada perubahan harga drp pihak airline . ▶ Untuk Pendaftaran, Sila Hubungi đŸ‘‰đŸ»đŸ‘‰đŸ»đŸ‘‰đŸ» *QALIFF TRAVEL SDN BHD* . http://www.wasap.my/60184728164 . http://www.wasap.my/60184728164 . http://www.wasap.my/60162636300 . http://www.wasap.my/60162636300 . #qalifftravelsdnbhd #qaliffhotel #perth #australia #muslimtour #viewcantik #kakitravel #pakejhalal
PAKEJ BAJET MURAH TAPI SELESA TIP TOP . Nak pergi Luar Negara rasa mahal . Risau kena tipu. Risau tak seindah yang dibayangkan. Risau tak faham bahasa dweowang. . Aishhh banyak sangat kerisauan tu . Jangan gelabah hakak abang kita ada tour guide ber pengalaman . Testimoni dan feedback yang dipercayai. Booking hari hari masuk macam hari raya dah😆. Belum part seat Nyawa nyawa ikan . Aduii berebut seat kadang tu. Seat banyak yang dah sold out terutama jan dan feb .Trip yang meletop dan ramai yang siap repeat lagik. Specialnya kan? . Nak tahu detail lengkap Boleh . Terus je wasap admin k  0173013795(Shikin) 0173013795(Shikin) .  Atau komen SAYA NAK . #triphujungminggu #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejmurah #kakijalan #kakitravel #teamaisyah
PAKEJ BAJET MURAH TAPI SELESA TIP TOP . Nak pergi Luar Negara rasa mahal . Risau kena tipu. Risau tak seindah yang dibayangkan. Risau tak faham bahasa dweowang. . Aishhh banyak sangat kerisauan tu . Jangan gelabah hakak abang kita ada tour guide ber pengalaman . Testimoni dan feedback yang dipercayai. Booking hari hari masuk macam hari raya dah😆. Belum part seat Nyawa nyawa ikan . Aduii berebut seat kadang tu. Seat banyak yang dah sold out terutama jan dan feb .Trip yang meletop dan ramai yang siap repeat lagik. Specialnya kan? . Nak tahu detail lengkap Boleh . Terus je wasap admin k  0173013795(Shikin) 0173013795(Shikin) .  Atau komen SAYA NAK . #triphujungminggu #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejmurah #kakijalan #kakitravel #teamaisyah
PAKEJ BAJET MURAH TAPI SELESA TIP TOP . Nak pergi Luar Negara rasa mahal . Risau kena tipu. Risau tak seindah yang dibayangkan. Risau tak faham bahasa dweowang. . Aishhh banyak sangat kerisauan tu . Jangan gelabah hakak abang kita ada tour guide ber pengalaman . Testimoni dan feedback yang dipercayai. Booking hari hari masuk macam hari raya dah😆. Belum part seat Nyawa nyawa ikan . Aduii berebut seat kadang tu. Seat banyak yang dah sold out terutama jan dan feb .Trip yang meletop dan ramai yang siap repeat lagik. Specialnya kan? . Nak tahu detail lengkap Boleh . Terus je wasap admin k  0173013795(Shikin) 0173013795(Shikin) .  Atau komen SAYA NAK . #triphujungminggu #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejmurah #kakijalan #kakitravel #teamaisyah
PAKEJ BAJET MURAH TAPI SELESA TIP TOP . Nak pergi Luar Negara rasa mahal . Risau kena tipu. Risau tak seindah yang dibayangkan. Risau tak faham bahasa dweowang. . Aishhh banyak sangat kerisauan tu . Jangan gelabah hakak abang kita ada tour guide ber pengalaman . Testimoni dan feedback yang dipercayai. Booking hari hari masuk macam hari raya dah😆. Belum part seat Nyawa nyawa ikan . Aduii berebut seat kadang tu. Seat banyak yang dah sold out terutama jan dan feb .Trip yang meletop dan ramai yang siap repeat lagik. Specialnya kan? . Nak tahu detail lengkap Boleh . Terus je wasap admin k  0173013795(Shikin) 0173013795(Shikin) .  Atau komen SAYA NAK . #triphujungminggu #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejmurah #kakijalan #kakitravel #teamaisyah
#fyi The Daisy and Bluebell cottage are already  fully booked on Saturdays starting from January until April. • Daisy cottage dan Bluebell cottage telah ditempah sepenuhnya pada hari sabtu bermula January hingga April.  #cottagehomespd #cottage #home #homestay #kakicuti #kakijalan #kakitravel #cuticutimalaysia #portdickson #malaysia #vacation #vacationtime #holiday #trip #instatravelling  #travelling #igtravel #travelgram
Alhamdulillah..TQ adik2 comey sudi dtg melawat akk kt kuantan nie..next time dtg ag ye 😜😘 Jauh nie dtg naik flight dr Puncak Alam nie semata2 nk tgk2 bndr Kuantan 😀😀@asyqn.nrudin @afqhnr_ @rhyhx @nurwaninadiah #studentuitmpuncakalam #pharmacist #kakitravel #verynicegirls #paperojer #sissukaberkenalan #business #sharingiscaring #jomsape2nkjmpsis #incomeprotectionspecialist #letsjoinsis #aspiringunitmanager #aspiringmdrt
Affirmations. . Untuk ingatkan diri sendiri supaya hargai diri sendiri dan buat yang terbaik. Bila kesihatan semakin baik, rasa lebih positif dalam kehidupan seharian. . Misi mengecil raya 2019 bermula. Saya mencari 20 orang yang betul~betul serius dan nak transfrom diri kearah yang lebih bagus. . Boleh klik bio ig saya untuk pertanya lebih lanjut tentang program. . #youcanlossweightfromhome #teamnickhussien . Coach Yussalina +012 677 3080 . #jomsihat #jomkurus #kakitravel #hhwt #bajumuslimah #bajuxxl #jubahxxl #jubahxxlmurah #jubahplussize #edelweiss_hq #handsockbynisa
Alhamdulilah tabarakkallah, kesihatan semakin baik. . Saya serius nak bantu anda, yang penting ada kesedaran dan usaha untuk berubah mencipta sejarah baru dalam hidup anda 😉. Kalau bukan diri sendiri siapa lagi? . . #youcanlossweightfromhome  #teamnickhussien . Coach Yussalina +6012 6773080 . #jomsihat #jomkurus #kakitravel #hhwt##handsockbynisa #jubahmuslimah #jubahxxl #jubahxxlmurah #jubahplussize #edelweiss_hq
Berbeza betul 😁. Gambar selepas dan sebelum. Alhamdulilah tabarakkallah. . Saya berjaya lost 20kg, saya yakin anda pasti boleh juga. Misi mengecil sebelum raya đŸ’Ș. . #youcanlossweightfromhome  #teamnickhussien . Coach Yussalina +6012 6773080 . #jomkurus #jomsihat #kakitravel #hhwt #jubahmuslimah #jubahxxl #jubahxxlmurah #jubahplussize
““ORANG BERPANTANG PUN BOLEH MAKAN SIAPA CAKAP TAK BOLEH” . . Orang Berpantang Kita kasi dia makan Roti sicomel je Jangan risau Roti ini tak ada bahan terlarang tau” . Roti revolusi terkini ini lebih kepada kesihatan sebenarnya jangan risau bagi mereka yang nak jaga permakanan bahan serta ramuan dia luar biasa sebab tu kami panggil dia roti GEBU GEBAS.. . ANAK ANAK yang risau bab bahan pengawet syarikat pengeluar kami amat ambil berat tau. nak tahu apa bestnya ROTI GEBU GEBAS SICOMEL INIđŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» . 🍔ROTI EDARAN SYARIKAT JAMIAH FOOD & BAKERY🍔 đŸ‘‡đŸ» *INOVASI TERKINI* BUN BURGER GEBU UNTUK ANDA MILIKI. 💯 Roti Burger bersaiz *COMEL* 💯 Menggunakan Tepung *Standard Tepung Berquality* 💯 Tidak @ Tanpa mengunakan bahan peluntur (Unbleached) 💯 Di Jamin Halal 💯 Tiada Pengawet di gunakan 💯 Menggunakan *air alkali* (Air yang ditapis) 💯 *Tarikh luput 3 bulan* di dalam peti sejukbeku 💯 Produk Muslim 💯 Lazat Di Makan Begitu Sahaja ✔ 1pkt ada 10BIJI ( JENIS PLAIN & RAINBOW) . Nak Borong Roti burger Sicomel?? Nak Beli Runcit ?? Semua boleh. 🍔10pkt -20pkt harga dr *(5.50 1pkt)* đŸ‘‰đŸ» 1pkt ada 10biji *(ada 2 jenis Rainbow & plain)* . Bagi Berminat Mengenai Produk ✔Belian Secara Borong @ Agen ✔Belian Secara Runcit Boleh terus Bagitahu Kami NAMA & LOKASI anda.  SUPERFAST REPLY KLIKđŸ‘‡đŸ» http://www.wasap.my/600149114948/NakburgerPromo  http://www.wasap.my/600149114948/NakBurgerBorong . #satekebab #satekebabakmal #kakimakan #kakitravel #miniburgerkebab #miniburgerjb #babyburger #miniburger #suprisedelivery #suprisebirthday  #eatclean #sukamakan #cafehipster #burgernizers #pemborong #agendiperlukan #teamskmfi #kanival #eventplanner #pengantin #mama #jdt #singapore #satekebabminiburgerakmal #cikgucikgi #jamaiahfoodandbakery #hq #timhq
““ORANG BERPANTANG PUN BOLEH MAKAN SIAPA CAKAP TAK BOLEH” . . Orang Berpantang Kita kasi dia makan Roti sicomel je Jangan risau Roti ini tak ada bahan terlarang tau” . Roti revolusi terkini ini lebih kepada kesihatan sebenarnya jangan risau bagi mereka yang nak jaga permakanan bahan serta ramuan dia luar biasa sebab tu kami panggil dia roti GEBU GEBAS.. . ANAK ANAK yang risau bab bahan pengawet syarikat pengeluar kami amat ambil berat tau. nak tahu apa bestnya ROTI GEBU GEBAS SICOMEL INIđŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» . 🍔ROTI EDARAN SYARIKAT JAMIAH FOOD & BAKERY🍔 đŸ‘‡đŸ» *INOVASI TERKINI* BUN BURGER GEBU UNTUK ANDA MILIKI. 💯 Roti Burger bersaiz *COMEL* 💯 Menggunakan Tepung *Standard Tepung Berquality* 💯 Tidak @ Tanpa mengunakan bahan peluntur (Unbleached) 💯 Di Jamin Halal 💯 Tiada Pengawet di gunakan 💯 Menggunakan *air alkali* (Air yang ditapis) 💯 *Tarikh luput 3 bulan* di dalam peti sejukbeku 💯 Produk Muslim 💯 Lazat Di Makan Begitu Sahaja ✔ 1pkt ada 10BIJI ( JENIS PLAIN & RAINBOW) . Nak Borong Roti burger Sicomel?? Nak Beli Runcit ?? Semua boleh. 🍔10pkt -20pkt harga dr *(5.50 1pkt)* đŸ‘‰đŸ» 1pkt ada 10biji *(ada 2 jenis Rainbow & plain)* . Bagi Berminat Mengenai Produk ✔Belian Secara Borong @ Agen ✔Belian Secara Runcit Boleh terus Bagitahu Kami NAMA & LOKASI anda.  SUPERFAST REPLY KLIKđŸ‘‡đŸ» http://www.wasap.my/600149114948/NakburgerPromo  http://www.wasap.my/600149114948/NakBurgerBorong . #satekebab #satekebabakmal #kakimakan #kakitravel #miniburgerkebab #miniburgerjb #babyburger #miniburger #suprisedelivery #suprisebirthday  #eatclean #sukamakan #cafehipster #burgernizers #pemborong #agendiperlukan #teamskmfi #kanival #eventplanner #pengantin #mama #jdt #singapore #satekebabminiburgerakmal #cikgucikgi #jamaiahfoodandbakery #hq #timhq
Impikan pengalaman bercuti yang LUAR BIASA⁉ JOM join team kami untuk menikmati pengalaman yang LUAR BIASA đŸ˜±đŸ˜±bercuti di PULAU PERHENTIAN! . . CEPAT GRAB PAKEJ LUAR BIASA KAMI untuk dapatkan : đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» . . 📌Pengalaman bercuti di Pulau Perhentian yang LUAR BIASA awesome ‌ 📌Harga pakej yang LUAR BIASA murah ‌ 📌Guide snorkeling yang  LUAR BIASA ramah dan professional ‌ 📌Snorkeling trip yang LUAR BIASA memuaskan ‌ 📌 Servis yang LUAR BIASA Tiptop ‌. . . Special Packages 2019 . Apa yang “LUAR BIASA SANGAT” ni?✹ ——————————————————— . ✔ Buka mata, buka pintu terus View Air BIRU!😍 ✔ Restoran sebelah je beb! Jalan sambil tutup mata pun sampai la đŸ€Ł! Dahla sedap giler! ✔ Tandas disediakan dalam setiap bilik! ✔ Jarak pantai & Chalet dekat jer! . . Tapi yang Special untuk anda!✹✹ ———————————————————— ✔ Dapat jimatkan Kos untuk makan tengahari, kami sediakan Lunch Meal untuk anda! Jimat sampai 25-30 hengget! ✔ Rasai pengalaman berkayak menggunakan kayak Terbaru kami, Transparent Kayak di Pulau Perhentian 😍 ✔ Boleh tengok Ikan / Coral secara live di tengah2 laut tanpa basah lagi? 😍 ✔ Exclusive Tshirt sebagai Kenangan korang yang pernah Jejakkan kaki di Pulau Perhentian bersama TWđŸ‘đŸ» ✔ Dan banyak lagi! 😍 . . .Sebarang pertanyaan boleh DM INSTA dan wsp  0174839395...In sha Allah, Jangan risau kami agent yang boleh dipercayai..TRUSTED SELLER..😍😍😍 . . . #lombok#bali#bandung#korea#jepun#perth#pakejmurah#pulaumalaysia#hongkong#hcm#lombok#krabi#singapore#hatyai#jogja#perhentian#perhentiankecil#perhentianbesar#redang#tioman#kapas#langkawi#sabah#kotakinabalu#pulaumanukan#semporna#kundasang#percutianmurah#maldives#kakitravel#promopercutian
Pastikan minum air secukupnya supaya tidak berlaku hidrasi dalam tubuh badan, tambahan cuaca tidak menentu sekarang ini. Setiap badan keperluan air berbeza bagi setiap individu. Setiap berat  25kg = 1L air. . . #youcanlossweightfromhome #teamnickhussien . Coach Yussalina +6012 677 3080 . #jomsihat #jomkurus #kakitravel #hhwt#bajumuslimah #jubahxxl #jubahmuslimah #jubahxxlmurah #jubahplussize
walaupon dendeng rmai yg order tp dgg itam tetap di hati 😅😅😅 . #dagingitammanisfbi#dendenglentokfbi#ayamitammanisfbi#akugambar#gelakpecahhabis#gengpagihot #pelakonfilemwanita #jelajahsolo #maharajalawakmega2018 #kakitravel#sedapgiler#lelakikirimantuhan#motifviral#sinarfm#gengissey#jkktv3 #dontsaybrothernotumbrella#thinkerstudio#akucintadia#officialdramasangat#tahunbaru2019#majalahremaja#bangkitbotak#pantangmundurkecualioperasi#temberang#hotlinkred#pujaanhatikanda#pantangmundurkecualisygbini#sitigolden40th#semuasudah
đŸ€©đŸ˜10 Pantai tercantik di Malaysia.đŸ€©đŸ˜. Anda wajib pergi. .. Uolls suka pantai yang mana? Uolls tahu ada lagi pantai yang cantik cantik? Kongsikan dikomen.  Kredit: kaki travel .  #1001pakejcutimurah#teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays pakejtravel #jommelancong #cuticuti #pakejmelancongmurah #pakejtravel#jommelancong #cuticuti #redang #pulauredang#pakejpulauredang #pakejlangkawi #langkawi#bercuti #pakejmurah #pakejbajet #pakejcutimurah #pakejpelancongan  #kakitravel #cuticutimalaysia #teambkh #pakejcutibajet #jomjalanjalan #kakitravel #travelbajet #syoknyabercuti #teambahterakembaraholidays #pakejkorea #pakejcutimuslim #pakejkrabi #pakejhoneymoon #tripjalanjalan #pakejtravel
PAKEJ PERCUTIAN SUPER BUDGET LANGKAWI '19 *SUPER BUDGET 1 (2H1M) RM115/PERSON* -PENGINAPAN (KUAH/CENANG) -KENDERAAN *SUPER BUDGET 2 (2H1M) RM155/PERSON* -PENGINAPAN (KUAH/CENANG) -KENDERAAN -ISLAND HOPPING *SUPER BUDGET 3 (3H2M) RM215/PERSON* -PENGINAPAN (KUAH/CENANG) -KENDERAAN -ISLAND HOPPING *SUPER BUDGET 4 (3H2M) RM265/PERSON* -PENGINAPAN (KUAH/CENANG) -KENDERAAN -SKYCAB -SKYREX -SKYDOME -3D ART MUSEUM *SUPER BUDGET 5 (3H2M) RM295/PERSON* -PENGINAPAN (KUAH/CENANG) -KENDERAAN -ISLAND HOPPING -SKYCAB -SKYREX -SKYDOME -3D ART MUSEUM *SUPER BUDGET 6 (3H2M) RM 285/PERSON* -PENGINAPAN (KUAH/CENANG) -KENDERAAN -ISLAND HOPPING -UNDERWATER WORLD *SUPER BUDGET 7 (3H2M) RM300/PERSON* -PENGINAPAN (KUAH/CENANG) -KENDERAAN -ISLAND HOPPING -MAKAM MAHSURI -SKYCAB -SKYDOME -SKYREX -3D ART MUSEUM *SUPER BUDGET 8 (3H2M) RM325/PERSON* -PENGINAPAN (KUAH/CENANG) -KENDERAAN -ISLAND HOPPING -UNDERWATER WORLD -SKYCAB -SKYREX -SKYDOME -3D ART MUSEUM *SUPER BUDGET 9 (3H2M) RM350/PERSON* -PENGINAPAN (KUAH/CENANG) -KENDERAAN -ISLAND HOPPING -MAKAM MAHSURI -UNDERWATER WORLD -SKYCAB -SKYREX -SKYDOME -3D ART MUSEUM ws 0132262149 (azri) #travel #jomcuti #cutilangkawi #langkawi #malaysia #kakitravel #pakejpercutianbudget #kakijalan #backpackers #jalan2makanangin
đŸ”„Baldu JacketđŸ”„ . Kali nie admin ada bwk masuk kain jenis baldu .. rami sngt kan tnya taknak bwk masuk kain baldu ke?đŸ˜Œâ€ïžđŸ˜ . . Ha. That's our answer guys.. tapi tak bnyk dah tnggl nie taw.😅 . Available: Pink, White, Black . . Follow this guys @unicorn.jacket â€ïžđŸ˜ . .  #bazarpaknil #sale #ikutcarakita #jacketmurahmalaysia  #jacketmurah #topimurahmalaysia #bomberjacjet #jacketjeans  #bomberjacketmalaysia #bomberjacketmurah #sweatermurah #streetwear #fashion  #trusted #hipster #bomberjacket #bajumurah #tshirtmurah #tshirttrending #hargalelong #longsleeve #barangoutdoor #vsco #kakitravel #igshopmurah #ootd #unicorn.jacket
Kami boleh membantu melakarkan percutian yang anda sering idamkan tanpa perlu berhutang atau merompak bank 🙂⠀ .⠀ Nak murah -- tapi kebanyakkannya tak bagus.⠀ Nak lama - tapi takmau harga yg tinggiïżœNak enjoy tapi risau kosnya tinggi⠀ Mari kami bantu. Hubungi kami sekarang!⠀ .⠀ ☎013-3509705 (WhatsApp available)⠀ ☎013-3509705 (WhatsApp available)⠀ ☎+64 210 788 628 (WhatsApp available)⠀ ☎+64 210 788 628 (WhatsApp available)⠀ .⠀ #jalanjalannz⠀ #newzealand ⠀ #adventurethatislife⠀ #holiday #travel #nature ⠀ #brandnewzealand #newzealandtrip #explore #hiking #fun #besttravel #kakitravel #airasia #kakitravelmalaysia #pakejpelanconganmurah #malaysianairlines
Korang xteruja ke tgk gambar2 #kekstrawbery kat Cameron highlands nie..🍓🍓🍓🍓 . Kalau nak merasa #waferkekstrawberry nie..wasap I teruih.. Rm125 je dr kl sentral . www.wasap.my/60196369646/camerondaytrip . . #kakitravelpakejbajet #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #kakitravel #akaktravel #trustedagentbkh05055 #kakitravelbajet #kakitravelohsem #kakitravelmalaysia #pakejjimat #pakejbajet #teamhairul #sayastress_kalauxtravel #travelog #trivago #pakejmelancongmurah
Rase2 kalau bini tgh merajuk tue..bawalah pergi Cameron day trip .. . harap2 dapat sejukkan hati dia yang tengah panas tue sambil makan strawberry 🍓 coklat .. . confirm bini senyum sampai ketelinga hehehe  www.wasap.my/60196369646/camerondaytrip . . #kakitravelpakejbajet #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #kakitravel #akaktravel #trustedagentbkh05055 #kakitravelbajet #kakitravelohsem #kakitravelmalaysia #pakejjimat #pakejbajet #teamhairul #sayastress_kalauxtravel #travelog #trivago #pakejmelancongmurah
Keindahan pantai mampu hilangkan stress yang membeku di kepala. . Pulau-pulau sekitar Kota Kinabalu : - Pulau Manukan - Pulau Mamutik - Pulau Sapi . . Sedang mencari pakej bajet percutian anda ke Kota Kinabalu? Pakej bajet kami takkan mungkin koyakkan poket anda. 😊 . Takmau pakej mau pula sahaja pun  boleh bossku sisskuh tiada masalah. Number phone kami sediakan, apa tunggu lagi wasap kami segera ok. Kami menunggu kedatangan anda. . . 0138887846 0138887846 0138887846 . .  #hijabista #bridesmaid #wedding2019 #prewedding #photoshoot  #bride #destination #malaysianfood #kakitravel #kakimakan  #makansedap #nasilemak #jomcuti #malaysia #malaysiatrulyasia  #tourismmalaysia #malaysian #instashopmalaysia  #sayajualmuarah #igshopmalaysia #jjcm #neelofa #mirahfilzah
Sometimes all you need is the right angle! 😅😆 Just like our nozzle is angled perfectly to get the job done! #kandahsenang
Muzium Chimney terletak di utara Wilayah Persekutuan Labuan merupakan muzium berkonsepkan in-situ (muzium tapak) kerana didirikan di atas bekas tapak perlombongan arang batu di Tanjung Kubong. Muzium ini ditubuhkan untuk memelihara dan menyebarkan pengetahuan mengenai sejarah perlombongan arang batu di Labuan terutamanya di sekitar Labuan pada tahun 1847 hingga tahun 1911.  Reposted from @the.olumis.journey -  This chimney was built in the year of 80's and the usage of it is still a mystery😼. It is stated that there is no traces of smoke and whatsoever that indicate that it works like any normal chimneyđŸ€”. However, the locals believe that it was used as a ventilation shaft. Still, there are many people that have other thought.😌😌 . • • . • • 📌The Chimney, Labuan F.T.,đŸ‡ČđŸ‡Ÿ. • MALAYSIA • • • • #dekatje #labuan #tourismmalaysia #visitmalaysia2020 #tourismmalaysialabuan #sayangmalaysia #malaysiatrulyasia #mydestination  #explore #explorelabuan #exploremalaysia #beautifuldestinations #wonderful_places #wanderlust #igersmy #instatravel #travelblogger #travel #travelgram #islandlife #neverstoptraveling #discovernewplaces #outdoors #kakitravel #amazingplaces #sunseasand #tropical #chimney #nature #beachlover
#a1851 . JOM LEPAK PERHENTIAN BY DNAMIE LEISURE!!! --------------------------------------------- Untuk pengetahuan uolls, semua agent under Dnamie yg brdaftar akan ada no id sendiri. Contoh Id Sis A1851. Jadi, if uolls nk cek agent tu sah ke x, agensi tu btol ke x, 1stly cek agensi. Then dr agensi br bole cek agent! . Travel period untuk Perhentian bermula Mac hingga Okt yee! Kenapa raya Cina stil xbukak?Sebab stil monsun, pihak Dnamie xnak ambil apa2 risiko. . Buat masa ni, Pakej yg kami tawarkan : 🔖 Pakej Fauna Chalet 🔖 Pakej Cocohut Long Beach Resort 🔖 Pakej Coral View Resort 🔖 Pakej Honeymoon 🔖 Pakej Flora Bay Resort . Pakej yang laen akan menyusul tak lama lagi! Jom bercuti dengan kamiiii . #dnamieleisure #jomlepakperhentian #agentsahdnamie #promosi #sale #pulau #perhentianislands #longbeachisland #pulauperhentian #pakejpulauperhentian #pakejperhentianmurahby_aisya #pakejpulauperhentianmurah #kakitravel #kakijalan #kakipulau #gathering #reunion #speedboat #hikingwindmill #windmillperhentian #snorkelingperhentian #fireshow #florabayresort #faunachalet #cocohutlongbeachresort #coralviewresort #honeymoon
*PAKEJ : KRABI 3D2N FROM KL SENTRAL*  DEWASA: đŸ‘±đŸ»‍â™‚đŸ§‘đŸ»RM499/PAX  KANAK-KANAK: đŸ™‡đŸ»‍♂RM479/PAX (5-11 THN) đŸ™‡đŸ»‍♀RM329/PAX (2-4 THN)  BAYI: đŸ‘¶đŸ»RM150/PAX (0-2 THN) *DEPOSIT : RM100* . . #kakitravelpakejbajet #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #kakitravel #akaktravel #trustedagentbkh05055 #kakitravelbajet #kakitravelohsem #kakitravelmalaysia #pakejjimat #pakejbajet #teamhairul #sayastress_kalauxtravel #travelog #trivago #pakejmelancongmurah
*PAKEJ : KRABI 3D2N FROM KL SENTRAL*  DEWASA: đŸ‘±đŸ»‍â™‚đŸ§‘đŸ»RM499/PAX  KANAK-KANAK: đŸ™‡đŸ»‍♂RM479/PAX (5-11 THN) đŸ™‡đŸ»‍♀RM329/PAX (2-4 THN)  BAYI: đŸ‘¶đŸ»RM150/PAX (0-2 THN) *DEPOSIT : RM100* . . #kakitravelpakejbajet #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #kakitravel #akaktravel #trustedagentbkh05055 #kakitravelbajet #kakitravelohsem #kakitravelmalaysia #pakejjimat #pakejbajet #teamhairul #sayastress_kalauxtravel #travelog #trivago #pakejmelancongmurah
*PAKEJ : KRABI 3D2N FROM KL SENTRAL*  DEWASA: đŸ‘±đŸ»‍â™‚đŸ§‘đŸ»RM499/PAX  KANAK-KANAK: đŸ™‡đŸ»‍♂RM479/PAX (5-11 THN) đŸ™‡đŸ»‍♀RM329/PAX (2-4 THN)  BAYI: đŸ‘¶đŸ»RM150/PAX (0-2 THN) *DEPOSIT : RM100* . . #kakitravelpakejbajet #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #kakitravel #akaktravel #trustedagentbkh05055 #kakitravelbajet #kakitravelohsem #kakitravelmalaysia #pakejjimat #pakejbajet #teamhairul #sayastress_kalauxtravel #travelog #trivago #pakejmelancongmurah
📣 Harga Terbaik 📣 Casio Gshock GG-1000-1A8  RM850* PM/WhatsApp Untuk Diskaun & Best Price >> 📝 👇 Whatsapp www.wasap.my/+601126297411/GG-1000-1A8 *selagi stock Masih ada Original + 1 Tahun  Warranty  #jamoriginal #hargaterbaik #c2ushoppe #casio2ushoppe  #gshockmalaysia #gsfc #vip41 #gshockfansclubmalaysia #kedaionline #igshopmalaysia #kedaionlinemalaysia #gshockpetak #bazarpaknil #trustedseller #igreviews #igreviewmalaysia #jammurah #instashopmalaysia #kedaiig #sayajualonline #sayajual #backpackermalaysia  #kakitravel #kakijalan #babygmalaysia #babyg #shopping #shoppingmalaysia #kl #kakigunung
Promo Promo Promo Promo Hatyai & Krabi dari KL & JB untuk anda 😊😊😊 Harga serendah RM299 termasuk Transport & Penginapan. 😍😍😍 Whatsapp đŸ“±đŸ“±đŸ“± http://percutiangetawaymurah.wasap.my/  #teamayden #teamaydenaverroestravel #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejtravelmurah #pakejcuti #trip #tripmurah #backpackingtrip #shoppingtrip #kakitravel #kakitravelmalaysia #gengkakitravel #pakejcutibajet #kakijalan #backpackers #krabi #hatyai #krabikl #krabijb #thailand #hatyai #hatyaikl
Keep going and believe in yourself đŸ’ȘđŸ» #fazatravel #buatcarakita #travelmalaysia #kakitravel
Autumn  Women Long Leather Jacket Slim Plus Size Bow Belt. 🍁Rm138 🍁Saiz M to 5XL 🍁Eta 2-4week 🍁Material pu,faux leather  #wintercotbackpakers #wintercotang #winter #bajusejukmurah #travel #bajusejukbudak #kakishopping #kakitravel #lovetravel
Autumn  Women Long Leather Jacket Slim Plus Size Bow Belt. 🍁Rm138 🍁Saiz M to 5XL 🍁Eta 2-4week 🍁Material pu,faux leather  #wintercotbackpakers #wintercotang #winter #bajusejukmurah #travel #bajusejukbudak #kakishopping #kakitravel #lovetravel
Autumn  Women Long Leather Jacket Slim Plus Size Bow Belt. 🍁Rm138 🍁Saiz M to 5XL 🍁Eta 2-4week 🍁Material pu,faux leather  #wintercotbackpakers #wintercotang #winter #bajusejukmurah #travel #bajusejukbudak #kakishopping #kakitravel #lovetravel
Lama rasanya tak open trip kayak.. kali ni kami open atas permintaan pelanggan kami..😊 . . . Lokasi : Anjung germelapan. Date : 26/01/2019(sabtu) Jam : 01.30pm Harga : RM45/pax (promo) Laluan : anjung - titian laksamana -jeti kota tinggi - kg makam - anjung. . . . Seat terhad.. whatsapp untk tempahan 01126777538 0177500384 #jenjalan_yok #vecamp #villaggioeasycamping #pantiadventure #nanocloudsadventurefoundation #natureguide #kakitravel #kayaktour #adventure #pakejbajet #ecofriendly #ecotour #ecotravel #eco #travel #sungaijohor #kotatinggi #johor #malaysiađŸ‡ČđŸ‡Ÿ

Loading