Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kain

Posts tagged as #kain on Instagram

1.798.429 Posts

Bunga2 cinta mekar berkembang...Sweet2 gitu๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Kain baru lagi kami bawakan utk anda..Pasti kain kesukaan ramai, #royal SILK PREMIUM . Design cantik, kain lembut, sejuk, mudah iron, jatuh cantik, flowy gitu..Kalau pakai ni, nampak muda 5 tahun tau๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Harga macam mana sis?? Jgn binbang, harga pasti sgt2 berpatutan..Jom, check it out . ๐ŸŒธ1psg RM 55Sem/RM 60Ss *siap pos* . ๐ŸŒธBorong campur RM 45/psg (min 2psg ke atas) . ๐ŸŒธBorong seragam RM 50/psg (min 5psg ke atas) *Harga borong tak termasuk pos . Nak hidup penuh yakin sepanjang hari? Jangan lupa berROYAL SILK dgn sis ye๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.. Cepat dptkan ROYAL SILK PREMIUM sekarang๐ŸŒบ๐ŸŒบ..Pasti cantik, sopan anggun sepanjang hari๐ŸŒท๐ŸŒท . ๐Ÿ“ž0145239083 . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah  #cottonmurah #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk #seragamopenmeter #dullsatin  #seragamsekolah #seragampejabat #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #songketcotton #songketbungatabur #kain #raya2018 #temaraya2018 #kainterkini #kainpasang โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ‘‰ READY STOCK !!! 100% ORIGINAL KAIN BATIK PEKALONGAN _________________________________ Kain Batik : Rp 48.000 Kain Embos : Rp 42.000 _________________________________ Ukuran Batik : ± 2.1 m x ± 1.0 m Ukuran Embos : ± 1.8 m x ±1.0 m . โœ” Proses Printing โœ” Bahan 100% Katun (Halus, adem dan nyaman dipakai) โœ” Motif embos tidak selalu sama, sesuai stok yg tersedia โœ” Warna embos bisa pilih sesuai selera . โ–ถ Melayani pembelian ecer & grosir โ–ถ Menerima pesanan seragam keluarga, pernikahan, kantor, dll . More Info ๐Ÿ‘‡ WA : 081227110063  Happy Shopping โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #kebayamodernmurah  #kebayawisudamodern #batiksoft #kainbatikcantik #batikkantor #kainbatikprada #batik #batikmodern #ootdstyle #kainbatikmalaysia #kainbatikindonesia #kainbatikpekalongan #kebayapagarayu #ootdkebayapesta #ootdfashion #kainbatik #batikmodern #kain #kainbatik #kainpastel #batikcap #kainbatikcapmurah #kainbatikkebaya #kainprinting #kainbridesmaid #engagementkebaya #ootdkondangan #ootdweddingstyle #kainbatikmurah #batikpastel #batikcouple #kainbatikwisuda
Cooked this Sizzling Tofu ala Max’s ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #foodiegram #foodpornph #afpseats #foody #tokwa #tofu #sizzlingtofu #tokwaalamaxs #whattoeatph #whattoeat #kain #ulam #ulamideas #filipinofood #pinoyfood #pinoyfoodporn #pinoyfoodie #foodstagram ๐Ÿ’—
Selamat pagi sahabat @pratesthi_batikandcraft ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜Š๐Ÿค— Kali ini mau upload kain-kain ecoprint kami yah. Bisa diintip dan dapatkan koleksi terbatas Ecoprint Kain Sutera kami di @pratesthi_batikandcraft Banyumanik  On frame : EKS17 #ecoprintbypratesthi • #ecoprint #ecoprinting #kain #sutera #kainsutera #limitededition #ecoprints #ecoprintindonesia #ecoprintsemarang #ecoprintingsemarang #ecoprintindonesia #ecoprintingonfabric #ecoprintonfabric #ecoprintingleaves #ecoprintleaves #ecoprintingworkshop #ecoprintworkshop #ecoprintonscarf #ecoprintingonscarf #ecoprintedsilk #ecoprintfabric #ecoprintscarf #ecoprintonsilk #ecoprintoncotton
Yayy or nayy?โ˜๏ธโ˜๏ธ Kami tak da warna tema lagi ni๐Ÿ˜ญMajlis dah dekat, sis boleh tolong kami pilih kan warna? . Oleh kerna ramai yang duk pm nak kami matching BALI+SAKURA, taaadaaaa!! kami bawakan khas untuk kekakak cantik sekalian๐Ÿ‘jom pilih๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . BATIK BALI INDONESIA COTTON WITH BENANG EMAS . โœ… Readystok โœ… Mix and Match sakura cotton โœ… 2 meter batik bali + 2 meter sakura cotton โœ… Bidang 45 โœ… Open Meter โœ… Cotton Bali : Material cotton with benang emas โœ…Sakura : Cotton plain (100% cotton) โœ…Kain lembut dan tak panas โœ…Kain berat dan jatuh cantik . โ‰๏ธNak add meter? Mohh kita wasap 011-40260130 011-40260130 . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangseragammurah  #kainpasangonline  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #kainelamurah #songket #openmeter #songketsulam #seragamsekolah #seragamopenmeter #dullsatin #seragammalaysia #seragamguru #kainplain #kainseragambatik #kainpasang #batikseragammalaysia #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #kain #seragampejabat #seragammalaysia #kainbatikseragammalaysia #seragamsongket #kainpasang #songketcotton โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Yayy or nayy?โ˜๏ธโ˜๏ธ Kami tak da warna tema lagi ni๐Ÿ˜ญMajlis dah dekat, sis boleh tolong kami pilih kan warna? . Oleh kerna ramai yang duk pm nak kami matching BALI+SAKURA, taaadaaaa!! kami bawakan khas untuk kekakak cantik sekalian๐Ÿ‘jom pilih๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . BATIK BALI INDONESIA COTTON WITH BENANG EMAS . โœ… Readystok โœ… Mix and Match sakura cotton โœ… 2 meter batik bali + 2 meter sakura cotton โœ… Bidang 45 โœ… Open Meter โœ… Cotton Bali : Material cotton with benang emas โœ…Sakura : Cotton plain (100% cotton) โœ…Kain lembut dan tak panas โœ…Kain berat dan jatuh cantik . โ‰๏ธNak add meter? Mohh kita wasap 011-40260130 011-40260130 . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangseragammurah  #kainpasangonline  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #kainelamurah #songket #openmeter #songketsulam #seragamsekolah #seragamopenmeter #dullsatin #seragammalaysia #seragamguru #kainplain #kainseragambatik #kainpasang #batikseragammalaysia #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #kain #seragampejabat #seragammalaysia #kainbatikseragammalaysia #seragamsongket #kainpasang #songketcotton โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

Loading