Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#julia

Posts tagged as #julia on Instagram

1.046.758 Posts

Amor incondicional de granujas #julia #niece #love #play #babies #baby #girls #playing
DENGAN SUGARBOMB SEMUANYA JIMAT! . Tak payah nak duk kira² sebelum nak beli perfume sebab dengan SugarBomb memang akan cukup sangat². Nak beli 2 3 botol pon boleh 🙈 . Sekarang plak harga SEMUA 10ml dah jadi RM15!! . Kalau dulu berkira² nak beli nak perfume lain dari orang lain macam RARE, JULIA & SAKURA sekarang dah tak payah kira! Sebab dengan RM15 je korang boleh dapatkan perfume yang berkualiti! . So tunggu apa lagi 🙈 takkan nak tengok je kan. Mestilah nak wangi² jugak. WhatsApp 013-5023653 atau klik link di bio untuk dapatkan perfume anda 😘 . #julia #rare #sakura #babydew #melonmoonlight #mangoswirl #fruityseries #signatureseries #edp #perfumemurah #teammafiz #teammafizpower #perfumeviral #perfumetahanlama #perfume #perfumekualititinggi
DENGAN SUGARBOMB SEMUANYA JIMAT! . Tak payah nak duk kira² sebelum nak beli perfume sebab dengan SugarBomb memang akan cukup sangat². Nak beli 2 3 botol pon boleh 🙈 . Sekarang plak harga SEMUA 10ml dah jadi RM15!! . Kalau dulu berkira² nak beli nak perfume lain dari orang lain macam RARE, JULIA & SAKURA sekarang dah tak payah kira! Sebab dengan RM15 je korang boleh dapatkan perfume yang berkualiti! . So tunggu apa lagi 🙈 takkan nak tengok je kan. Mestilah nak wangi² jugak. WhatsApp 013-5023653 atau klik link di bio untuk dapatkan perfume anda 😘 . #julia #rare #sakura #babydew #melonmoonlight #mangoswirl #fruityseries #signatureseries #edp #perfumemurah #teammafiz #teammafizpower #perfumeviral #perfumetahanlama #perfume #perfumekualititinggi
DENGAN SUGARBOMB SEMUANYA JIMAT! . Tak payah nak duk kira² sebelum nak beli perfume sebab dengan SugarBomb memang akan cukup sangat². Nak beli 2 3 botol pon boleh 🙈 . Sekarang plak harga SEMUA 10ml dah jadi RM15!! . Kalau dulu berkira² nak beli nak perfume lain dari orang lain macam RARE, JULIA & SAKURA sekarang dah tak payah kira! Sebab dengan RM15 je korang boleh dapatkan perfume yang berkualiti! . So tunggu apa lagi 🙈 takkan nak tengok je kan. Mestilah nak wangi² jugak. WhatsApp 013-5023653 atau klik link di bio untuk dapatkan perfume anda 😘 . #julia #rare #sakura #babydew #melonmoonlight #mangoswirl #fruityseries #signatureseries #edp #perfumemurah #teammafiz #teammafizpower #perfumeviral #perfumetahanlama #perfume #perfumekualititinggi
5 anos dessa princesa!!! #moana #julia #5anos
KENA TUNGGU SALE LAH BARU DAPAT JIMAT . Siapa kata nak tunggu SALE baru dapat beli barang? Dengan #sugarbomb korang tak payah nak tunggu SALE baru beli perfume . GOOD NEWS UNTUK PERFUME LOVER ❤ . Harga 10ml perfume dari Sugarbomb SEMUANYA RM15 !!! . Biar betul wehhh ? Seriuslah?? .  Fruity Series? Signature Series? . Yaaa, SEMUA 10ML termasuk Fruity & Signature Series pon RM15 😍 .  Harga tak masuk akal kan 😆 so tunggu apa lagi? Grab sekarang! Whatsapp 0198942433 atau klink link bio untuk order 🙊  #edpperfume #signatureseries #julia #rare #sakura #fruityseries #mangoswirl #babydew #melonmoonlight #perfumetahanlama #8jam #perfumemesrasolat #newperfume #setandingantarabangsa #ready #stock #posseluruhmalaysia #kuching #miri #bintulu #kapit #agentwanted #dropshipwanted #adorewhileitlast #wearesugarbomb
Tahun ni korang dapat banyak tak duit raya? . Ke dah kena start bagi dekat anak² buah? . Nak tahu tips nak dapat duit raya? 🙊 Korang sembur perfume dulu sebelum pergi beraya tu. Tuan rumah mesti terus bagi duit raya bila korang dah wangi² tu 🙈 . Nak wangi? #sugarbombjelah! . #sugarbomb #signatureseries #julia #rare #sakura #fruityseries #babydew #melonmoonlight #mangoswirl #perfumeviral #edp #perfumemurah #perfumeraya #teammafizpower #teammafiz
gosh i love them so much. they are just so cute. i really wish that i could have such a strong and loving relationship like this!💜💛 - fc: 💟91💟 qotd: who is your favorite youtuber? aotd: jules and saud, of course. i also like the ace family! - #jaud #sules #julesandsaud #saud #a1saudd #juliaraleigh #julia #jules #lfl #sfs #fff #f4f #l4l #s4s #couplegoals
🔥 ЦІНУ ЗНИЖЕНО 🔥 👸Сукня на принцесу 6-9 міс (можна і довше): Довжина - 41 см + мереживо 5 см, під пахвами - 24 см, пройма ручки - 11 см. Склад - бавовна, всередині ще 3 шари мережива /підкладу, що робить спідничці гарний об'єм. Стан нової речі. Ціна - 150 грн 🔥+ панама у подарунок 🎁. #julia.burlakakfu #kfu_6_9девочка
🔥 ЦІНУ ЗНИЖЕНО 🔥 👸Сукня на принцесу 6-9 міс (можна і довше): Довжина - 41 см + мереживо 5 см, під пахвами - 24 см, пройма ручки - 11 см. Склад - бавовна, всередині ще 3 шари мережива /підкладу, що робить спідничці гарний об'єм. Стан нової речі. Ціна - 150 грн 🔥+ панама у подарунок 🎁. #julia.burlakakfu #kfu_6_9девочка
#itzyxandar MY ITZY FAMILY ♡ . #lia #최지수 #있지 #리아 #itzy
😂❤️ @juliaarguelles @siendosolojulia • • • [ #juliaarguelles#julia#juliers#maramorales#disneybia#mara#meme#likeforlike#followme#l4l#f4f#cute#mexican#beautiful ]
Here we go, Betchessss! Miss Universe 2019...IT’S ON!!! 🤗🤗🤗This year’s grand kahuna is shaping up to be one hell of a slugfest, with some real contenders buoying up to the surface real fast! Dahling, we know it’s only June, but we couldn’t resist dreaming up some LEWKS for our early faves! 🤓 First up... BRAZIL! 🇧🇷 We swooned when that country crowned Julia Horta a few months back! Armed with with a killer personality and spunk up the wazoo— this one is a breath of fresh air. Much like Hennie of Vietnam last year, Julia’s unique haircut is fast becoming her secret weapon. We certainly recommend keeping that breezy bob come pageant night—enough of those played out pageant waves for now, people! Fashion-wise, we loved that she WORE the clothes and didn’t let them wear her. This yellow sparkler features a chic bustled cape, draped from the back of the gown. We’re drawing a lot of inspiration from classic Christian Dior and Oleg Cassini silhouettes to bring a bit of that haute couture flavour to the Miss Universe stage! Will Julia be our first Americas queen from the IMG era? Dunno 🤷🏻‍♂️! But one thing’s for sure...we’re not settling for anything less that some real “Girl from Ipanema” slayyyage come pageant night! 🔥🔥🔥 Thoughts!?!🤓 . . . #missuniverse #missbrasil #missbrazil #juliahorta #missuniverso #gown #fashion #sketch #art #beforeandafter #julia #brasilia #saopaolo #catrionagray #missuniverse2019
KENA TUNGGU SALE LAH BARU DAPAT JIMAT . Siapa kata nak tunggu SALE baru dapat beli barang? Dengan #sugarbomb korang tak payah nak tunggu SALE baru beli perfume . GOOD NEWS UNTUK PERFUME LOVER ❤ . Harga 10ml perfume dari Sugarbomb SEMUANYA RM15 !!! . Biar betul wehhh ? Seriuslah?? .  Fruity Series? Signature Series? . Yaaa, SEMUA 10ML termasuk Fruity & Signature Series pon RM15 😍 .  Harga tak masuk akal kan 😆 so tunggu apa lagi? Grab sekarang! Whatsapp 0198942433 atau klink link bio untuk order 🙊  #edpperfume #signatureseries #julia #rare #sakura #fruityseries #mangoswirl #babydew #melonmoonlight #perfumetahanlama #8jam #perfumemesrasolat #newperfume #setandingantarabangsa #ready #stock #posseluruhmalaysia #kuching #miri #bintulu #kapit #agentwanted #dropshipwanted #adorewhileitlast #wearesugarbomb
Mon amour 💏  #5ans 👫. #5ans 🏠. #3ans 💍. #julia 👧  #césar 👶
A mamãe ta contando os dias PRA te conhecer princesa 🌸💖. . . . . . . . . . . . .  #fotos #praia #gravidajulia #maededois #maedecasal #arthur #julia #bebys #bebes.
Julia❣ R$110  #julia#gargantilha#colar#semijoias#globosdeouro#good#júlia#personalizados#pers#colar
아무것도 못 하게 만드는😻 #julia #catlover #catstagram#triss #blackcat #blackcatlove #망중한
#itzyxandar #chaerlia & #yulia drive me crazy ♡ . #lia #최지수 #itzy
...Желаем МИРА и ЛЮБВИ всей семье... Тони - быть рассудительным и добрым, как папа😊💜 #ДеньРождения  @juzeppejostko 💜... #kirilltolmatskiy#tony#juzeppejunior#julia#russia#rastamafia#music#rapmusic#myownsong#mxxxiii#fire#dancehall#dancehallmania#marley#rastafari#КириллТолмацкий#reggae#hiphop#callthebackup#detsl#letruk#juzeppejostko#bro#jahbless#wassup
Моя жизнь !
10 things i hate about you, 1999. #heathledger #juliastiles #heath #ledger #julia #stiles #10thingsihateaboutyou #films #movies
❤❤ Final de semana maravilhoso! Foi muita diversão com as gêmeas👭, Samuel🕴e com as melhores companhias das Tias Crecilia e Vivian. Adoraaaamos e qualquer dia vai ter bis🔝🔝👏🏼👏🏼✨🍀 🙏 . . .  #deliciasercrianca #brincadeiradecrianca #gemeas #julia&isabelle #gemeasbivitelinas #omundoédasgemeas #vilacafeshopping #varginha #pocofundo #amoresdopapai #amoresdamamae
Primeiro orar, Depois agir, Não altere as coisas.  #julia Foto: Josaine Bulek
🍉 MELON MOONLIGHT yang menyegarkan 🍉 .  Nak share sikit bau Melon Moonlight ni based daripada buah tembikai dan cotton candy  sikit bau dia. Ala rasa bau dia tu fresh macam makan buah tembikai time cuaca panas ni 🤣 haaa dah bayangkan tu makruh nanti puasa 🙊 spray Melon Moonlight takpe. Jangan makan Melon 🤪 .  Melon Moonlight ni sesuai pakai untuk pergi event² macam dinner sebab lepas je spray korang akan rasa segar &  bersemangat 😍 .  Sekarang plak ada #sugarbombrayasale untuk #fruityseries taw 😍 . Normal price : RM25 PROMOSI : RM15 😍😍😍 . Bulan Ramadhan ni mesti banyak event² pergi iftar dengan kawan2 kan. Haaa sesuai sangat pakai Melon Moonlight ni taw 😘 . Nak wangi? #sugarbombjelah! . WhatsApp 013 6141460 atau klik link di bio 😘 . #sugarbomb #signatureseries #julia #rare #sakura #fruityseries #babydew #melonmoonlight #mangoswirl #perfumeviral #edp #perfumemurah #perfumesale #teammafizpower #teammafiz #mafiz#momscoven
DENGAN SUGARBOMB SEMUANYA JIMAT! . Tak payah nak duk kira² sebelum nak beli perfume sebab dengan SugarBomb memang akan cukup sangat². Nak beli 2 3 botol pon boleh 🙈 . Sekarang plak harga SEMUA 10ml dah jadi RM15!! . Kalau dulu berkira² nak beli nak perfume lain dari orang lain macam RARE, JULIA & SAKURA sekarang dah tak payah kira! Sebab dengan RM15 je korang boleh dapatkan perfume yang berkualiti! . So tunggu apa lagi 🙈 takkan nak tengok je kan. Mestilah nak wangi² jugak. WhatsApp 0193136485 atau klik link di bio untuk dapatkan perfume anda 😘 . #julia #rare #sakura #babydew #melonmoonlight #mangoswirl #fruityseries #signatureseries #edp #perfumemurah #teammafiz #teammafizpower #perfumeviral #perfumetahanlama #perfume #perfumekualititinggi #mafiz #momscoven
Mulakan hari anda dengan wangian SugarBomb ❤️ . Mesti lagi semangat nak buat kerja harini bila dah badan dah wangi² . Harini saya pakai wangian Rare. Korang pakai wangian apa harini? . #sugarbomb #signatureseries #julia #rare #sakura #fruityseries #babydew #melonmoonlight #mangoswirl #perfumeviral #edp #perfumemurah #perfumeraya #teammafizpower #teammafiz
Follow our page for more #german #actress .  @cute_girl_a2z .  #pamela Reid #stefaniegiesinger #heidiklum #annamaria Damm #cute_girl_a2z #dagibee @annamariadamm #melina Sophie #julia frohlich #lenagercke #caroline daur #leonie hanne #sophiathiel #sophia #ivana Santacruz #lena #nena 26-1
Agora com 8 meses! Iti Malia que neném mais feliz!! Amo demais!! #presentededeus2 #mesversario #julia
#faustino #julia #amiguitos ♥️
Nature’s softest killing machine #julia
ily Jules 🖤🙈 • Please tag her :)) • #julia #chapman #chapmann #juliachapmann #juliachapman #jash #juliachapmanedit
💫월요일🌞굿모닝 왤케 피곤🤪 꿈에 지갑을 잃어버려🤑 신용카드 분실신고 하다지쳐 깸🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ #triss #blackcatlove #blackcat #catstagram #catlover #julia #모두행복 #냥스타그램 #길냥이사랑  #꿈이뭐라고기운없는아침🤭
Kak @arneta_id1  #arneta #julia #arnetajulia #arneta_id1 #arneta_id #arnetaid #arnetapesek #saj #sajid #sajindonesia #sajindonesiareal #sajpekalongan #amc #amc501 #adella #omadella #omadellaamc #amcindonesia 👇 ⬇️ 👇 ⬇️ 👇 ⬇️ @m_zahron99
Miga sua loca 🤩,filha linda #julia Maya #
All my kids tattoos and a pic with each #sonsanddaughters #fathersday #julia #davion #kyan #karah
There may be some similarities lmao ! #rodent #julia
#julia
Postei por causa de uma amiga !!!😻#Julia
Ainda sobre ontem,uma noite pra lá de especial 15 anos da #julia 😍 #pormaismomentosassim
Shaya’s teeth another #infantino #k’skids #giraffe #teether #julia
Denise#Tini#claudi#sillke#julia#jule#ines#bloe#wir#lieben#dich#wie#sau#ganz#grosse#mädchenliebe💕
My #best 💙 feeling is that I'm a little 🦋 piece of you.... . . . . . #mysunshine🌞 #julia #sundayfunday😎 #myeverything💕
Olha pro céu meu amor...São João começou por aqui😍 #theo #julia #maria
Valeu #Julia, pela indicação, já entrei com meu processo e estou aguardando receber meu dinheiro de volta, agora que sei que é um direito vou divulgar para ajudar outras pessoas assim como você me ajudou.  O melhor de tudo é que podemos pedir de volta todos os valores pagos indevidamente nos últimos 05 anos sem precisar de advogado, e me indicou este super guia para pessoas como nós.  Até quando você vai pagar mais na conta de luz sem precisar?  http://mon.net.br/deynx  #imposto #indevido #não #brasil #vida #chega #luta #ação #certo #agora #sempre
CHÁ DE FRALDAS, LINDO D+++++ Mamãe, escolheu borboletas para enfeitar seu jardim. #borboletas #docesborboletas #borboleteando #chadefraldas #chadefraldasmenina #julia #trufaartesanal #trufas #paodemel #pirulito #pirulitodechocolatepersonalizado #butterflyfish #butterflychair #raposotavares #mairarê @imaginesoeventos
This fancam become the Most viewed and the first Lia fancam to reach 1M views on Youtube 🔥 #itzyfancam . #lia #최지수 #있지 #리아 #itzy
Http://www.Facebook.com/groups/KelliesVIPLulaRoeBoutique

Loading