Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#jom

Posts tagged as #jom on Instagram

225.501 Posts

Puretox Es Mist  Puretox ni bantu keluarkan toxin yang dah bersarang dalam kulit sebab dok pakai produk yang ada mercuri, hydroquinone dan agen pemutih yang berbahaya tu. . Lepas tu boleh la pakai skincare yang selamat tanpa was-was seperti nafura Honey Bee Venom, alyla,Alaska dan , Centella . Sebab terjamin bahan-bahan yang digunakan 100% selamat untuk kulit. . Nak detox kena tahan sekejap. Kulit akan buang segala toxin tu dan ada yang akan mengalami reaction sebab kulit dah biasa dengan HARSH CHEMICAL, bila tukar sesuatu yang ORGANIC memang dia akan ada sedikit tindakbalas. . Jangan takut, tindakbalas tu sementara saja. Daripada long term side effects mercury & hydroquinone yang lebih merbahaya.  Harga : RM55.00  READYSTOCK  WASAP.MY/60192327062 fatin #sayajual #skincare #puretox #puretoxesmist #puretoxexmistbyadillaazizan #skincareviral #facemist #viral #musimpanas #panaslitlit #jom #grab #kosmetikori #original do whatapps me #trustedseller #alhamdulillah #assalamualaikum #salamsejahtera tq support ✨✨
#jom tengok,  Apakah itu yg dikatakan Vitamin C? "Vitamin C adalah vitamin jenis larut air dan fungsi utama sebagai #antioksidan kerana dapat merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan #kolagen"  Ayat ini lah yg saya rasa menjadikan, #kulit saya (pada ketika 2013) cepat pulih.😉 Masih ada masa utk grab #promosi jimat RM12++ tau 😃
#การพยายามครั้งที่100...#ดีกว่าการท้อถอยที่จะทำ.... #saturdaymorning.... SyukurAlhamdulillahDiberinafasN DisampingFamilyT'Cinta.... MariKitaMemaafkanOrang&MohonMaafKepadaOrangYangKitaMelakukanKesalahan....BiarHatiKitaTenang.... . . . . #jom#sihat#healthyactivelifestyle  #20%worout80%pemakanan=100%result #marikitafocusdenganmatlamatkita....insyaallah....semogatuhanmakbulkan#aamiin
#natural beauty takes at least two hours in front of a mirror...😘😘 . #jom cantikkan kulit dengan produk organic... . #kulit muka sihat dengan DAMISA ORGANIC EXFOLIATING mask scrub CLEANSER 3in1 😍😍😍 Nak try DAMISA...sekarang ada TRIAL PACK 29G ...stock dah tak banyak ... Nak ke nak? ☎️ 0193190068
#natural beauty takes at least two hours in front of a mirror...😘😘 . #jom cantikkan kulit dengan produk organic... . #kulit muka sihat dengan DAMISA ORGANIC EXFOLIATING mask scrub CLEANSER 3in1 😍😍😍 Nak try DAMISA...kini dah ada trial pack untuk yang berminat nak try hokey...😉 . stock sangatttt terhad...nak call HANI....hokeyy ☎️ 0193190068
Good morning 💗💗Jom join pakej maldives uolss !! Dm@wsp fatin for detail pakej.. Tq ✌  Fatin Tel / wassup📞:019-4307069 Instagram📱 : fatin_shamimie Fb : 👨📒Fatin Shamimi Rusli / Sunrise Guest House Email : 💻  #pakejmaldives #pakejmurahmaldives  #pakejmurahtravel #pakejmurahtravelbybahterakembaraholidays #pakejmurahmurah #maldives  #jom #jomcuti #kualalumpurtrip #selangorku #malaysiatourism
Jom bercuti ke hatyai thailand dari kl sentral selama 3h2m uolss.. Hanya rm299 seorang...pelbagai tempat menarik akan kita kunjungi d hatyai... Dm@wsp fatin for detail pakej.. Tq ✌  Fatin Tel / wassup📞:019-4307069 Instagram📱 : fatin_shamimie Fb : 👨📒Fatin Shamimi Rusli / Sunrise Guest House Email : 💻  #pakejpercutian #jommelancong #jombercuti #jomcuti #jom #hatyai #hatyaithailand #hatyaitrip #pakejmurahstudent #pakejbajettravel #pakejbajet #pakejmurahhatyai #pakejmurah #thaifood #bahterakembaraholidays
Repost from @cutiumrah @hadi_fayyadh  @umrahhajirtw  #ikhlas #jom #amal
#natural beauty takes at least two hours in front of a mirror...😘😘 . #jom cantikkan kulit dengan produk organic... . #kulit muka sihat dengan DAMISA ORGANIC EXFOLIATING mask scrub CLEANSER 3in1 😍😍😍.. . . .KLIK LINK DI BIO... . 📱0193190068
Kualiti copy original. Rm80 siap postage.  Wasap 0175312584  #jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganmalaysia #jam #jom #pakaijam #watch #clock #artis
Just Unpacked 17" Multispoke Rims with a Stepped Lip & Chrome Rivets Wides & Narrows  7.5j Front & 8.5j Rears R6500 Including 4 Centre Caps, Spigot Rings and chrome valves  Add R2600 for new 205/40 tyres or R4500 for 185/35/17 Stretch Tyres  Pcd 5x100 to fit Polo 9n, Polo 6r, Polo 7, Toyota GT 86, Subaru, Golf 4,Jetta 4, Audi A3, TT & S3, Audi A1 & S1, Seat Ibiza, Chrysler, Vw Beetle etc  Trade-ins Welcome  WICKEDRIMS  67 Woodview Dr, Phoenix, Durban  Now Open 7 Days a Week  Contact Sameer/ Aadil on: 0737836862 (whatsapp) or invite us on BBM: DBD96E19 Or Call 0837866557 We Courier anywhere in SA at a reasonable rates  Jom Blueline Adjustable Coilovers now available for most Polo 9n, Polo 6r, Golf 4, Jetta 4, Seat Ibiza and others... R5700 excluding fitment  #wickedrims #rims #mags #wheels #wicked #rimsforsale #coilies #coilovers #jomredline #jomblueline #jom #japstyle #subarulife #eatsleepsubaru #toyotat86 #t86 #toyo86 #subaru #polo6r #polo7 #vwpologti #vwpolorline #vwpolotsi #polotsi #golf4gti #golf4r32 #jetta4life #seatibiza #polo8
kalau rupa jadi penentu , maaf aku kalah tanpaa bertanding 😌 #jom neno
#jom LEPAK😎
#jom #tirons #tirons #i #vjeter 😂😂😂😂
Mataku bagaikan sebutir mutiara😅,.. #jom balik lena..ZzZZZZ... #ngantok dah.. Mata pun kena lekat pakai tape dah..😱 #nytesahabatpositive #assalamualaikum
Indahnya sebuah #pengakhiran yang diimpikan.  #semusimdimahsyar ... Ceramah Oleh Dato’ Us Syamsuri . . APAKAH YANG DILALUINYA SEPANJANG 5 HARI BERADA DALAM #kubur … Buku “Semusim Di Mahsyar” mengisahkan tentang seorang gadis dikebumikan selama 5 hari, lalu dibongkarkan kembali kuburnya setelah didesak oleh ayahnya. Alasan ayahnya mengatakan, dia mendapat #mimpi melihat anaknya pulang ke rumah. … Ayahnya melihat anaknya itu kembali dengan keadaan kain kapan yang berlumuran darah dan nanah, meminta untuk dibongkarkan kembali kuburnya kerana dia masih hidup. … Adakah anaknya itu masih #hidup atau itu hanyalah permainan tidur?  Bagaimana anak gadis iqlima ini diselamatkan?  Apa pula pengalaman yang dilaluinya selama 5 hari ditanam di dalam Kubur?" … Nak tahu kisah selanjutnya #jom dapatkan buku daripada penulisan @hadi_fayyadh yang bakal merungkai segala pertanyaan anda. Mari merenung bersama kami, hayatinya lebih mendalam dalam sebuah kisah #benar yang padat dan bermakna. . . Dm or #whatsapp to order.  http://wasapp.me/601111929048  #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #sayajual  #malaysia
🌴The Forest Resort  #jamnagar 🌆જામનગર શહેરથી ફક્ત ૧૦ કિલોમીટરના અંતરે 🌞કુદરતી વાતાવરણમાં વસેલું - ધ ફોરેસ્ટ રિસોર્ટ 😍Destination to Enjoy and Celebrate 👉Main Attraction 🏊Swimming Pool 🎉Party🌲Lawn🍴Multi Cuisine Restaurant 📲635484 7161 📲884987 8419 📍Forest Resort  Samana Road, Before Ranjit Sagar Dam,  Near Dhorivav, Jamnagar  #resort #garden #restaurant #swimming  #pool #lawn #gujarati - #punjabi  #kathiyawadi - #chinese - #continental #italian #જામનગર #जामनगर #jamnagaronlinemarketing #jom
#jom makan
🍂Fashion autumn look for my diva! Take a look in my website 🌐 for more fashion makeup looks! #linkinbio #jom #editorial
🌴The Forest Resort  #jamnagar 🌆જામનગર શહેરથી ફક્ત ૧૦ કિલોમીટરના અંતરે 🌞કુદરતી વાતાવરણમાં વસેલું - ધ ફોરેસ્ટ રિસોર્ટ 😍Destination to Enjoy and Celebrate 👉Main Attraction 🏊Swimming Pool 🎉Party🌲Lawn🍴Multi Cuisine Restaurant 📲635484 7161 📲884987 8419 📍Forest Resort  Samana Road, Before Ranjit Sagar Dam,  Near Dhorivav, Jamnagar  #resort #garden #restaurant #swimming  #pool #lawn #gujarati - #punjabi  #kathiyawadi - #chinese - #continental #italian #જામનગર #जामनगर #jamnagaronlinemarketing #jom

Loading