Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#jjcm

Posts tagged as #jjcm on Instagram

596.670 Posts

PROMOSI RAYA Perhentian 2019 ❀ • InshaAllah konfem tak nyesal pilih pakej kami yg MESRA PELANGGAN & MURAH πŸ€— • Yg lain nak join? Jommm β›…β›΅πŸΉ • Type 'INFO' & whatsapp ke +60167555388 Type 'INFO' & whatsapp ke +60167555388 Type 'INFO' & whatsapp ke +60167555388 • Link whatsapp di bio πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† • #pulauperhentian #perhentianisland #perhentianislands #perhentian #longbeach #tunabay #terengganu #kotabharu #scubadiving #snorkeling #holiday #vacation #wanderlust #summer #malaysiabazaar #backpacker #goodvibes #uitm #kptm #unikl #msushahalam #klia #klia2 #kualalumpur #putrajaya #jjcm #tourismmalaysia #pakejperhentian
. . Assalamualaikum.. . OPEN PRE ORDER : 🍰CHOCOLATE SWISSROLL🍫 . πŸ“… ETA THURSDAY 30/5/2019 . 🍫FLAVOURS : 1. Cadburry 2. Hersheys 3. Kitkat 4. Mars 5. Milo 6. Toblerone 7. Snickers 8. Kinder Bueno . βš–οΈ Weight : 550-600g πŸ“ measurement : 3x9 inch . πŸš™ COD in shah Alam area . Fast respoon WA for order : πŸ“±019.304.5074 . #zfeamomskitchen #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #ruangrezekihanania #jjcm #jjcm2019 #swissrollviral #kekviral #deliveryfoodshahalam #fooddeliveryshahalam #shahalamresident #shahalam #uitm #klang #setialam #keksedap #kekmurah #sayajualkek #kekviral #kekgulunglapiscoklat #raya2019 #kekraya2019 #cookiesraya2019 #kekgulungcoklatsedap #kekgulung #kekgulungmurah
assalaamualaikum dan selamat sejahtera buat saudara saudari semua.. @saudagarhina93 sudah mula menerima tempahan cornflakes madu untuk juadah kuih muih di hari raya  kami menerima 4 batch tempahan di bulan ramadhan mulia yg bakal menyusul tak lama lagi.  batch pertama adalah pada 6hb - 10hb May batch kedua adalah pada 13hb - 17hb May batch ketiga adalah pada 20hb - 24hb May batch keempat adalah pada 27hb - 31hb May  penghantaran adalah pada setiap hari Ahad di penghujung batch tempahan tiap2 minggu. Penghantaran adalah untuk tempahan di sekitar kawasan Klang Valley, Kuala Lumpur, Gombak, Puchong & Shah Alam.  Kami hanya membuka 50 slot tempahan untuk setiap batch. Jadi marilah cepat2 membuat tempahan. Harga yg kami tetapkan murah2 belaka.. balang size S(25pcs) - Rm8 balang size M(40pcs) - Rm15 balang size L(100pcs) - Rm35  KUALITI yg Tip Top πŸ˜‰ RASA yg Sedap πŸ˜‹ HARGA yg Murah πŸ€‘  kasi try dluu tgok acane perginya πŸ€“  cepat2 mari dapatkan segera. Whatsapp ~ 0122809122  #kuihraya #cornflakesmadu #kuih #juadahberbuka #iftar #hariraya #raya #duitraya #instafamous #makan #makanan #food #snack #delicious #greattaste #terbaek #best #greatfood #viral #motifviral #famous #terkenal #hotstuff #travel #life #lifestyle #fashion #rider #jjcm #kedaimakan
thank you Dato Johan & wife for coming ❀️πŸ₯° hope to see you all again πŸ”₯ #ttdi #publika #damansara #jjcm #bandarutama #tv3 #astro #1utama #tourism #foodporn #melodi #awsome #foodiscookedwithlove #tumis #teak5
Selamat Datang!! Decoration by @rseventkl .Yes!  Istimewa yang datang berbuka hari ini!  Sape Ig story makanan dan menu yang dihidangkan @chefsabrihassan dengan kreatif . Anda mungkin menang Tiket Balik Kampung @fireflyairlines  dan juga anda leh menang baju melayu @keek_collection , hamper kosmetik @syokcosmetics  dan kuih raya  @mymumsbakery !  Dan peluang menang pakej kahwin RM30,000! Jumpa di sana!!! Harga masih RM70 dewasa, RM49 Kanak2(umur 6-13tahun)  Untuk makluman lanjut sila hubungi: Whatsapp : 017 - 2580047 Whatapp : 017-2580047 Whatsapp: 017-2580047  JUMPA DI SANA!  #neujina&friends. #kahwin #weddingdecor  #weddings #weddingdress  #weddingmalaysia #iftarselangor #iftar #weddingshahalam #pelamin #bukapuasa #adikfoods #pelaminmurah #bazaarramadhan  #bukapuasa #dramasangattv3  #makan  #subangjaya #foodie #makananmurah #makanansedap #klang #jjcm #shelloutdelivery #shelloutmurah #subang #seafoodlover #shahalamneujina
ALHAMDULILLAH... TAHNIAH. . . Bila peserta program dapat hasil yang mereka inginkan..kita pun turut gembira. Walaupun tak ideal weight lagi, tapi perasaan teruja tu jelas kelihatan.  Semoga terus istiqamah sis. πŸ˜€ . . #eifa_kamal #befitprogramonline #santaisantaikurus. . . Jr Coach Kamal +6013-3018756 Jr Coach Eifa +6013-2656939 . . #puasa #makansedap #jomkurusjomsihat #synkkurus #jalanmakantido #jjcm #ariani #alifsyukriterlajaklaris #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #befitonline #teamahmadmizah #sakitlutut #badanbesar #resepisedap #ariani #kurusmenawan #bajuraya #kebaya #bazarramadhan #kuihrayasedap #kerepekmurah #almondlondon
25/5/2019 Alhamdulillah done iftar.. Since the kids buka puasa kat surau so ibu masak my fave AYAM MASAK CILI HIDUP SEMPOI 😊 😊 . #iftar2019 #ramadhan2019 #ayammasakcilihidup #cilihidup #ibumasak #ibumasakanakmakan #instafoodmalaysia #instafood #masakmasak #localmalaysia #sayamasak #jjcm #foodpornmalaysia #cookingforfamily #masakmasak
Decoration by @rseventkl .Yes!  Istimewa yang datang berbuka hari ini!  Sape Ig story makanan dan menu yang dihidangkan @chefsabrihassan dengan kreatif . Anda mungkin menang Tiket Balik Kampung @fireflyairlines  dan juga anda leh menang baju melayu @keek_collection , hamper kosmetik @syokcosmetics  dan kuih raya  @mymumsbakery !  Dan peluang menang pakej kahwin RM30,000! Jumpa di sana!!! Harga masih RM70 dewasa, RM49 Kanak2(umur 6-13tahun)  Untuk makluman lanjut sila hubungi: Whatsapp : 017 - 2580047 Whatapp : 017-2580047 Whatsapp: 017-2580047  JUMPA DI SANA!  #neujina&friends. #kahwin #weddingdecor  #weddings #weddingdress  #weddingmalaysia #iftarselangor #iftar #weddingshahalam #pelamin #bukapuasa #adikfoods #pelaminmurah #bazaarramadhan  #bukapuasa #dramasangattv3  #makan  #subangjaya #foodie #makananmurah #makanansedap #klang #jjcm #shelloutdelivery #shelloutmurah #subang #seafoodlover #shahalam
Happy Birthday @elizadsharifuddin.Selamat Datang!! Decoration by @rseventkl .Yes!  Istimewa yang datang berbuka hari ini!  Sape Ig story makanan dan menu yang dihidangkan @chefsabrihassan dengan kreatif . Anda mungkin menang Tiket Balik Kampung @fireflyairlines  dan juga anda leh menang baju melayu @keek_collection , hamper kosmetik @syokcosmetics  dan kuih raya  @mymumsbakery !  Dan peluang menang pakej kahwin RM30,000! Jumpa di sana!!! Harga masih RM70 dewasa, RM49 Kanak2(umur 6-13tahun)  Untuk makluman lanjut sila hubungi: Whatsapp : 017 - 2580047 Whatapp : 017-2580047 Whatsapp: 017-2580047  JUMPA DI SANA!  #neujina&friends. #kahwin #weddingdecor  #weddings #weddingdress  #weddingmalaysia #iftarselangor #iftar #weddingshahalam #pelamin #bukapuasa #adikfoods #pelaminmurah #bazaarramadhan  #bukapuasa #dramasangattv3  #makan  #subangjaya #foodie #makananmurah #makanansedap #klang #jjcm #shelloutdelivery #shelloutmurah #subang #seafoodlover #shahalam
"PAKEJ COMBO RAMADHAN..!!!!" Hanya Rm20 sahaja seorang.!!!! *PERCUMA TEH O PUDINA/LEMON MINT *PERCUMA AIR MINERAL *PERCUMA BUAH KURMA *PERCUMA BUBUR  Jom bawa keluarga berbuka puasa di  Restoran Nasi Arab 115 Jom nikmati rasanya..Subhanallah sedap.!!!! Untuk tempahan..hubungi kami: 0102080115 0102080115 http://www.wasap.my/60102080115  #arab #nasiarab #pizza #portdickson #telukkemang #makansedap #homestayportdickson #pakejpercutianportdickson #hotelpd #tempatmenarik #kedaimakanviral #tourismmalaysia #jjcm #iftarramadhan
"PAKEJ COMBO RAMADHAN..!!!!" Hanya Rm20 sahaja seorang.!!!! *PERCUMA TEH O PUDINA/LEMON MINT *PERCUMA AIR MINERAL *PERCUMA BUAH KURMA *PERCUMA BUBUR  Jom bawa keluarga berbuka puasa di  Restoran Nasi Arab 115 Jom nikmati rasanya..Subhanallah sedap.!!!! Untuk tempahan..hubungi kami: 0102080115 0102080115 http://www.wasap.my/60102080115  #arab #nasiarab #pizza #portdickson #telukkemang #makansedap #homestayportdickson #pakejpercutianportdickson #hotelpd #tempatmenarik #kedaimakanviral #tourismmalaysia #jjcm #iftarramadhan
"PAKEJ COMBO RAMADHAN..!!!!" Hanya Rm20 sahaja seorang.!!!! *PERCUMA TEH O PUDINA/LEMON MINT *PERCUMA AIR MINERAL *PERCUMA BUAH KURMA *PERCUMA BUBUR  Jom bawa keluarga berbuka puasa di  Restoran Nasi Arab 115 Jom nikmati rasanya..Subhanallah sedap.!!!! Untuk tempahan..hubungi kami: 0102080115 0102080115 http://www.wasap.my/60102080115  #arab #nasiarab #pizza #portdickson #telukkemang #makansedap #homestayportdickson #pakejpercutianportdickson #hotelpd #tempatmenarik #kedaimakanviral #tourismmalaysia #jjcm #iftarramadhan
"PAKEJ COMBO RAMADHAN..!!!!" Hanya Rm20 sahaja seorang.!!!! *PERCUMA TEH O PUDINA/LEMON MINT *PERCUMA AIR MINERAL *PERCUMA BUAH KURMA *PERCUMA BUBUR  Jom bawa keluarga berbuka puasa di  Restoran Nasi Arab 115 Jom nikmati rasanya..Subhanallah sedap.!!!! Untuk tempahan..hubungi kami: 0102080115 0102080115 http://www.wasap.my/60102080115  #arab #nasiarab #pizza #portdickson #telukkemang #makansedap #homestayportdickson #pakejpercutianportdickson #hotelpd #tempatmenarik #kedaimakanviral #tourismmalaysia #jjcm #iftarramadhan
"PAKEJ COMBO RAMADHAN..!!!!" Hanya Rm20 sahaja seorang.!!!! *PERCUMA TEH O PUDINA/LEMON MINT *PERCUMA AIR MINERAL *PERCUMA BUAH KURMA *PERCUMA BUBUR  Jom bawa keluarga berbuka puasa di  Restoran Nasi Arab 115 Jom nikmati rasanya..Subhanallah sedap.!!!! Untuk tempahan..hubungi kami: 0102080115 0102080115 http://www.wasap.my/60102080115  #arab #nasiarab #pizza #portdickson #telukkemang #makansedap #homestayportdickson #pakejpercutianportdickson #hotelpd #tempatmenarik #kedaimakanviral #tourismmalaysia #jjcm #iftarramadhan
Planet Mahir Compony ! VERY HAVOC thank you for coming! ❀️ hope to see all of you soon πŸ₯°πŸ’˜ #ttdi #publika #damansara #jjcm #bandarutama #tv3 #astro #1utama #tourism #foodporn #melodi #awsome #foodiscookedwithlove #tumis #teak5
"PAKEJ COMBO RAMADHAN..!!!!" Hanya Rm20 sahaja seorang.!!!! *PERCUMA TEH O PUDINA/LEMON MINT *PERCUMA AIR MINERAL *PERCUMA BUAH KURMA *PERCUMA BUBUR  Jom bawa keluarga berbuka puasa di  Restoran Nasi Arab 115 Jom nikmati rasanya..Subhanallah sedap.!!!! Untuk tempahan..hubungi kami: 0102080115 0102080115 http://www.wasap.my/60102080115  #arab #nasiarab #pizza #portdickson #telukkemang #makansedap #homestayportdickson #pakejpercutianportdickson #hotelpd #tempatmenarik #kedaimakanviral #tourismmalaysia #jjcm #iftarramadhan
"PAKEJ COMBO RAMADHAN..!!!!" Hanya Rm20 sahaja seorang.!!!! *PERCUMA TEH O PUDINA/LEMON MINT *PERCUMA AIR MINERAL *PERCUMA BUAH KURMA *PERCUMA BUBUR  Jom bawa keluarga berbuka puasa di  Restoran Nasi Arab 115 Jom nikmati rasanya..Subhanallah sedap.!!!! Untuk tempahan..hubungi kami: 0102080115 0102080115 http://www.wasap.my/60102080115  #arab #nasiarab #pizza #portdickson #telukkemang #makansedap #homestayportdickson #pakejpercutianportdickson #hotelpd #tempatmenarik #kedaimakanviral #tourismmalaysia #jjcm #iftarramadhan
"PAKEJ COMBO RAMADHAN..!!!!" Hanya Rm20 sahaja seorang.!!!! *PERCUMA TEH O PUDINA/LEMON MINT *PERCUMA AIR MINERAL *PERCUMA BUAH KURMA *PERCUMA BUBUR  Jom bawa keluarga berbuka puasa di  Restoran Nasi Arab 115 Jom nikmati rasanya..Subhanallah sedap.!!!! Untuk tempahan..hubungi kami: 0102080115 0102080115 http://www.wasap.my/60102080115  #arab #nasiarab #pizza #portdickson #telukkemang #makansedap #homestayportdickson #pakejpercutianportdickson #hotelpd #tempatmenarik #kedaimakanviral #tourismmalaysia #jjcm #iftarramadhan
Selamat Datang!! Decoration by @rseventkl .Yes!  Istimewa yang datang berbuka hari ini!  Sape Ig story makanan dan menu yang dihidangkan @chefsabrihassan dengan kreatif . Anda mungkin menang Tiket Balik Kampung @fireflyairlines  dan juga anda leh menang baju melayu @keek_collection , hamper kosmetik @syokcosmetics  dan kuih raya  @mymumsbakery !  Dan peluang menang pakej kahwin RM30,000! Jumpa di sana!!! Harga masih RM70 dewasa, RM49 Kanak2(umur 6-13tahun)  Untuk makluman lanjut sila hubungi: Whatsapp : 017 - 2580047 Whatapp : 017-2580047 Whatsapp: 017-2580047  JUMPA DI SANA!  #neujina&friends. #kahwin #weddingdecor  #weddings #weddingdress  #weddingmalaysia #iftarselangor #iftar #weddingshahalam #pelamin #bukapuasa #adikfoods #pelaminmurah #bazaarramadhan  #bukapuasa #dramasangattv3  #makan  #subangjaya #foodie #makananmurah #makanansedap #klang #jjcm #shelloutdelivery #shelloutmurah #subang #seafoodlover #shahalam
Alhamdulillah . . Terima kasih semua yang dah cuba @uncle_g_western_food . . Mohon maaf kalau ada terkurang . . Apa pun korang semua memang awesome sebab SABAR menunggu . . Lain hari boleh datang repeat lagi . .  #unclegwestern #uncleg17 #grillhunter #tastedefinitelyexciting #westernstyle #westernviral #westernpower #jjcm #akusuka #laparpo #halalfood #foodporn #foodhunter #jommakan #jomcuba #lepaking #lepakings #jalangombak #kontenakonsep #paduuu #sapalagikalaubukankita #mareymarey #mestimarey #sedapbagitaukawan #taksedapbagitaukami #indahrasadarirupa #sedapitupasti #puasitumesti
Noel and friends thank you for coming VERY KECOH 🀩πŸ”₯❀️ #ttdi #publika #damansara #jjcm #bandarutama #tv3 #astro #1utama #tourism #foodporn #melodi #awsome #foodiscookedwithlove #tumis #teak5
Selamat Datang!! Decoration by @rseventkl .Yes!  Istimewa yang datang berbuka hari ini!  Sape Ig story makanan dan menu yang dihidangkan @chefsabrihassan dengan kreatif . Anda mungkin menang Tiket Balik Kampung @fireflyairlines  dan juga anda leh menang baju melayu @keek_collection , hamper kosmetik @syokcosmetics  dan kuih raya  @mymumsbakery !  Dan peluang menang pakej kahwin RM30,000! Jumpa di sana!!! Harga masih RM70 dewasa, RM49 Kanak2(umur 6-13tahun)  Untuk makluman lanjut sila hubungi: Whatsapp : 017 - 2580047 Whatapp : 017-2580047 Whatsapp: 017-2580047  JUMPA DI SANA!  #neujina&friends. #kahwin #weddingdecor  #weddings #weddingdress  #weddingmalaysia #iftarselangor #iftar #weddingshahalam #pelamin #bukapuasa #adikfoods #pelaminmurah #bazaarramadhan  #bukapuasa #dramasangattv3  #makan  #subangjaya #foodie #makananmurah #makanansedap #klang #jjcm #shelloutdelivery #shelloutmurah #subang #seafoodlover #shahalamneujina
Iskandar Dua 2nd time iftar at luth 😍 thank you for your loyal support 🀲❣️ #ttdi #publika #damansara #jjcm #bandarutama #tv3 #astro #1utama #tourism #foodporn #melodi #awsome #foodiscookedwithlove #tumis #teak5
Next Week 31 Mei & 1 Jun 2019'  Book Jangan Lupa!  Istimewa yang datang berbuka hari next week. Anda mungkin menang Tiket Balik Kampung @fireflyairlines  dan juga anda leh menang baju melayu @keek_collection , hamper kosmetik @syokcosmetics  dan kuih raya  @mymumsbakery !  Dan peluang menang pakej kahwin RM30,000! Jumpa di sana!!! Harga masih RM70 dewasa, RM49 Kanak2(umur 6-13tahun)  Untuk makluman lanjut sila hubungi: Whatsapp : 017 - 2580047 Whatapp : 017-2580047 Whatsapp: 017-2580047  JUMPA DI SANA!  #neujina&friends. #kahwin #weddingdecor  #weddings #weddingdress  #weddingmalaysia #iftarselangor #iftar #weddingshahalam #pelamin #bukapuasa #adikfoods #pelaminmurah #bazaarramadhan  #bukapuasa #dramasangattv3  #makan  #subangjaya #foodie #makananmurah #makanansedap #klang #jjcm #shelloutdelivery #shelloutmurah #subang #seafoodlover #shahalam
OUR NEW OUTLET ~ 3rd Branch . πŸ“Seksyen 7, Shah Alam (AAG 30, Blok E) (Open Daily 5pm-12am) (Behind McD, shop next to ABA Bookstore) . Dine-in / rsvp 019-3886510 Delivery at www.sedapmalam.my Also availabe at @foodpanda  @grabfood [[Link at Bio]] #sedapmalamstation  #sedapmalam  #takpedastakbest  #nasilemakoldskool  #nasilemakbungkusdaunpisang #berasbasmathi  #kacangpool  #asampedasclaypot  #ayamkicapgedebak  #ayamgepukgedebuk  #ayamgeprekfryerzone  #sotongkicapdoubletrouble #sotongkicapsinglemingle  #fryerzonefriedchicken  #parathamamastyle  #rotititab  #plazadamas  #thehhartamas  #seksyen7shahalam #johorean  #foodies  #makanmakan  #foodlovers  #makansedapkl  #mymakantv  #klfoodie  #jjcm  #ieatnasilemak
P0l0 Long  Sleeve  Size: S M L XL XXL  Premium Quality!!! πŸ’―πŸ’―πŸ’― . SILA FOLLOW IG KAMI  @baju_polo.empayarsoultan @baju_polo.empayarsoultan @baju_polo.empayarsoultan  Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp atau klik link di bio 😊 πŸ˜ƒπŸ˜ . http://EmpayarSoultan.wasap.my http://EmpayarSoultan.wasap.my http://EmpayarSoultan.wasap.my  #baju #bajupolo #instamalaysia #bajupolomurah #bajubranded #bajupremium #empayarsoultan #raya #sayajual  #bajuraya #malaysia #jjcm #jalanjalancarimakan #sayajualonline #instashop #artismalaysia #makeupartistmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #jualanmurah #malaysiawedding #malaysiaonlineshopping #malaysian #igersmalaysia #tilljannah #kerja #kerjakahwin #kerjakosong
Setiap minggu bila jalan2 dgn family, inilah antara air favourite saya suatu masa dulu. Kalau difikirkan sebelum ni takde la rasa manis sgt pun. Tapi bila dapat tahu betapa banyaknya saya sedut gula tersembunyi dalam air ni rasa macam nak 😭😭 . Patut arrr gemuksss dan rasa ketagih semacam kat air ni... . . Selama 21 hari saya mula belajar eatclean dlm program ni saya tak ada rasa satu kewajipan pun untuk beli air ni setiap minggu. Malah bila nampak air ni saya langsung tiada rasa teringin utk membelinya πŸ˜…πŸ˜… . Alhamdulillah saya terselamat dlm konspirasi gula dlm air manis bubble tea . ========================= @coach_nanimizi 0195570055 Lost 14kg  Coach Program Diet Online . #nanimizi #eatclean #tipskurus #intermittentfasting #sihat #kurussebelumkahwin #kurusfitonlinecoaching #healthylifestyle #healthyfood #resepisihat #resepi #ramadhan #raya #kurussebelumraya #jjcm #jalanjalancarimakantv3 #resepisedap #foodlover #menusederhana #mealplan #masakapahariini
RESEPI POPIA GORENG BERSIRA PEDAS  Bahan-Bahan: Kulit popia secukupnya Bahan untuk lekatkan kulit popia: 2 sudu besar tepung gandum sedikit air Bahan untuk inti popia: 2 ulas bawang putih, cincang halus 1 biji sengkuang, potong memanjang 1 batang karot, parut kasar sedikit biji kobis, cincang kasar sedikit taugeh 1 biji bawang besar, hiris halus 1 sudu besar sos tiram 2 sudu besar udang kering, tumbuk halus gula dan garam secukup rasa Bahan untuk sos sira pedas: 2-3 sudu besar minyak masak 1 ulas bawang putih, tumbuk halus 1 ulas bawang merah, tumbuk halus 2 sudu besar cili kisar 3 sudu besar sos cili 2 sudu besar gula 1 sudu besar cuka makan sedikit garam bijan, disangai atau goreng tanpa minyak _ #sedap #makanan #resepi #resepimudah #seafood #sedap #instashare #cooking #malaysia #foodporn #masak #asianfood #cuisine #instaseleb #mahn #omnomnom #breakfast #kuihraya #resepi.co #masak #resepisenang #resepimudah #tasty #yummy #soyummy #malaysianfood #resep #jjcm #jommasak
Selamat Datang!! Decoration by @rseventkl .Yes!  Istimewa yang datang berbuka hari ini!  Sape Ig story makanan dan menu yang dihidangkan @chefsabrihassan dengan kreatif . Anda mungkin menang Tiket Balik Kampung @fireflyairlines  dan juga anda leh menang baju melayu @keek_collection , hamper kosmetik @syokcosmetics  dan kuih raya  @mymumsbakery !  Dan peluang menang pakej kahwin RM30,000! Jumpa di sana!!! Harga masih RM70 dewasa, RM49 Kanak2(umur 6-13tahun)  Untuk makluman lanjut sila hubungi: Whatsapp : 017 - 2580047 Whatapp : 017-2580047 Whatsapp: 017-2580047  JUMPA DI SANA!  #neujina&friends. #kahwin #weddingdecor  #weddings #weddingdress  #weddingmalaysia #iftarselangor #iftar #weddingshahalam #pelamin #bukapuasa #adikfoods #pelaminmurah #bazaarramadhan  #bukapuasa #dramasangattv3  #makan  #subangjaya #foodie #makananmurah #makanansedap #klang #jjcm #shelloutdelivery #shelloutmurah #subang #seafoodlover #shahalam
Thank you for coming and buka puasa with us. Hope to see you all again. Please call 03-55237398 or whatsapp us at 011-14378458 for reservation. We are open daily from 4pm - 10pm. Prayer room also provided. Book your table now! Let’s grab the crab! πŸ¦€πŸ¦€ . . . @unclecrabmy @unclecrabmy @unclecrabmy  #unclecrab #unclecrabmy #shelloutshahalam #thaifood #thaiseafood #shahalam #jjcm #makanshahalam #malaysianfood #malaysia #shahalamfood #dinner #seafood #nicefood #crab #ramadhan #iftar #bukapuasa
Salam Ramadan. β € Alhamdulillah ,kita sudah menghampiri 10 malam terakhir di dalam bulan yang mulia ini .Marilah kita sama sama memburu malam Lailatul Qadar.β € β € . β € β € β € Rasulullah SAW bersabda:β € "Carilah malam Lailatul Qadar di (malam ganjil) pada 10 hari terakhir bulan Ramadhan."β € (HR: Bukhari 4/225 dan Muslim 1169)β € β € .β € β € .β € β € Follow kami @sedapekcafeβ € β € β € #sedapekcafe #sedapek #aiskrimviral #moltofresco #sayajualmakanan #aiskrimcafe #aiskrimviral #aiskrimmalaysia  #pakejaiskrimsegamat #segamat #malaysiaviral #malaysiatrending #malaysia #johor #foodpornmalaysia #igersmalaysia #igersmy #instafood #malaysianfood #halalfood #icecream  #kedaimakanviral #westernfood #jjcm #foodpanda #vitdaily
“NAMPAK MACAM SEDAPPPP JE 🀀” layan jap video dari @errypu7ra 😍 lepas ber-gym πŸ’ͺ🏻 boleh layan @spicychickenwingsciliapi 😎  #spicychickenwingsciliapi . ❗️❗️❗️ Saksikan MTV full #mahacipta @sepu7ra_ feat @jeffsamad from @datuentertainment ,Ost #ustazkeretasport @tenview_production lakonan @erwin_dawson @idzham_ismail @daleryusuf @nur_risteena @awiemok @mohammad_ishak Arahan @errypu7ra
Siapa ada masalh bila puasa je tak thu nk sahur apa, tak sempat nk sediakan sahur? Jgn risau jom amalkn mila time bersahur, mila dpt mmbntu kenyang lebih lama sehingga berbuka dan mengekalkam tenaga sepanjang hari. . . 🍫MILA COKLAT SLYM🍫  Rasa coklat yg mengenyangkan & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak . 9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ‡️ . 1. Oat  2. Susu skim 3. Apricot 4. Chia seed 5. Badam  6. Vitamin c  7. Delima 8. Serbuk koko 9. Kurma . 1 kotak Mila = 15 sachet  1 sachet = 25 gram Berat sekotak Mila = 375 gram . Bagi yg nak betul2 DIET SIHAT, ada dua benda penting dlm proses utk diet ni iaitu kena jaga kalori dan mesti kena elak benda2 manis.😊 Inshaallah dalam Mila kandungan kalori sgt rendah & zero sugar!  1 sachet Mila = 110 kalori shj . . (Lab test approved) βœ… . . πŸ‘ Mila jgk mendapat kelulusan pengkelasan makanan drp pihak KKM dan sejenis minuman diet yg sgt menyihatkan dan sgt sedap πŸ˜‹ . . . .  #kurussihat #kurussebelumkahwin #kuruscepat #jomkurus1malaysia #intermittentfastingmalaysia #eatcleanmalaysia #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #atkinsmalaysia #dietkalori #kurus #jomdiet #jomkurus #jomkurussihat #jjcm #healthyfood#kalorimakanan #jomkurus #kurussihat #mealprep #kurus #feedbackcoklatkurus #intermittenfastingmalaysia #overnightoatsmealsmalaysia #dietsihat #coklatkurus #supplementsahur #menusahur #ramadhan #ketukketukramadhan
Double tap ❀ dulu ye sebelum baca resepinya  Tak Ada Idea Berbuka?Jom Follow πŸ‘‰  @resepisenang  Tag Teman2 Ye  Lama aih Tak makan roti susu cicah kuah rendang .. tapi malaih nak buat rendang  Bahan-bahan utk roti 1 paket yis  1kotak kecil susu dutchlady Di panas kan tapi biar kan suam  Susu pekat  4cawan Tepung gandum  1sdb baking powder  1sdb Majerin  1sdb shortening  Kredit:leakitchen  LIKE & SHARE . . Follow dulu yuk πŸ‘‡πŸ‘‡ @masakmasakanenak  @masakmasakanenak . . #resepibonda #resepimudah #mahn #resepi_ala_kampung #resepi #masakanmelayu #resepisedap #jommasak #sayamasak #sayasukamasak #resepisenang #makanfree #jjcm #sedapgiler #vitdaily
#kenikmatancheesedariserbukkuning . . Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua peniaga,bakal peniaga,pengguna dan kepada semua peminat cheezy cheese sos kuning ya sedap sangat sangat ni. . Anda peniaga atau nak cuba berniaga secara online atau offline. . Kami merupakan pemborong terbesar dgn harga yg murah,terus dr kilang. . @kilang_cheese_powder kami menawarkan harga borong utk cheese powder dgn harga yg murah. . Whatsapp  Kak Lina . www.wasap.my/60123659995/cp . Sekarang utk list harga borong atau retail. . Bandingkan harga kami.. . #kilangcheesepowder #pembekalcheesepowder #pemborongserbukcheese #pemborongcheesepowder #pengedarcheesepowder #cheesepowder #cheezycheese #cheesepowdermurah #cheesepowdersedap #cheesepowderhalal #cheesepowdermalaysia #cheesepowderborong #cheesepowderkfc #serbukcheese #serbukcheesekfc #serbukcheesemurah #serbukcheesesedap #cheezywedges #cheezywedgeskfc #cheezylovers #cheesemurah #homemadecheesesauce #cheesepowdermalaysia #borongcheesepowder #jalapenocheesepowder #jalapeno #jalapenomurah #jjcm #bazarpaknil #nachocheesepowder
. πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ Cheese super ring!!! . Cheese super ring!!! . Cheese super ring!!! . Ramai yang cari cheese #superring ya??? . Okay Okay Okay . Untuk anda semua yang ramai sangat pm,whatsapp n dm kak lina tanya pasal serbuk super ring ni, hari ni kak lina open order untuk uolss semua. . So tunggu apa lagi??? . Whatsapp kak lina skrg . www.wasap.my/60123659995/spring . Cod untuk belian secara borong. Self pickup d Saujana Puchong atau melalui pos. . #cheesesuperring #serbuksuperring #kerepekpopia #popiacheese #cheesesuperringmurah #serbuksuperringmurah #cheesepowder #serbukcheese #cheesepowdermurah #serbukcheesemurah #kilangcheesepowder #pemborongcheesepowder #pemborongcheesepowdermurah #borongcheesepowder #borongcheesepowdermurah #borongcheese #borongserbukcheese #borongserbukcheesemurah #cheesepowderhalal #cheesepowdermalaysia #jalanjalancarimakan #jjcm #kakimakan #bazarpaknil
#kenikmatancheesedariserbukkuning . Whatsapp sekarang untuk maklumat lanjut mengenai harga untuk belian secara runcit atau borong... . Yang telah siap di pack atau secara guni... . Kak Lina www.wasap.my/60123659995/cp . Kak Lina www.wasap.my/60123659995/cp . Kak Lina www.wasap.my/60123659995/cp . Kak Lina jual πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€ Nacho Cheese powder Supering Cheese Powder πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€ Kak Lina www.wasap.my/60123659995/fb πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€ Jom LIKE FB PAGE πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ https://www.facebook.com/KilangCheesePowder/ πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€ Jom join πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ https://t.me/Kilang_Cheese_Powder_Halal Group telegram πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€ #kilangcheesepowder #cheesepowderfactory #kilangcheesepowderpuchong #kilangcheesepowderkl #pembekalcheesepowder #pemborongcheesepowder #pembekalserbukcheese #pemborongserbukcheese #pengedarcheesepowder #pengedarserbukcheese #cheesepowder #serbukcheese #cheesepowdermurah #serbukcheesemurah #jalapenocheesepowder #cheesepowderhalal #serbukcheesehalal #serbukcheesekfc #cheesepowderkfc #cheesepowdermalaysia #cheesepowderborong #borongcheesepowder #borongcheesepowdermurah #cheezywedges #cheezywedgeskfc #jalapeno #serbukcheesejalapeno  #jjcm #bazarpaknil #cheezywedges
Resepi Brazilian Lemonade. Bahan: -1/2 biji lemon (perah dan ambil jus shj) -2 ke 3 sudu krime manis pekat (susu manis) @sajimalaysiaofficial . -1 gelas air -ais secukupnya . . Cara: -blen susu manis, air dan jus lemon sampai berbuih. -masukkan ais dlm gelas. Tuang air di blend tadi. Hias dgn hirisan lemon. Done. . .  #dapurfaafeefoo #brazilianlemonade #brazilianlemonadedapurfaafeefoo #foodporn #sayasukamasak #masakansimple #foodpornmalaysia #majalahrasa #rasashare #rasainstafamous #adabi #seriaji #saji #ayambrand #resepisimple #resepisenang #homecooked #instafood #masakdarihati #sukamakan #sukamasak #resepimudah #resepicampakcampak #resepisedap #lovecook #foodchannelcooking #mahn #jjcm
Selamat Malam Semua . [ATTENTION!!] Lagi Berapa Hari Sahaja Lagi Kita Akan Menamatkan Bulan Ramadhan . Stok Pun Berkurangan Dengan Cepat Sebab Ramai Repeat Order . Order Sekarang Spuntinoz Jumbo Raya Special Edition . Lepas Habis Bulan Ramadhan Tiada Spuntinoz Akan Kembali Kepada Standard Size . Sekurang-Kurangnya Mesti Ada Sebalang Spuntinoz Jumbo Untuk Raya . #spuntinoz #spuntinozdistributor #spuntinozjumbo #rempeyekcheese #rempeyekcheeseviral #snekklasikberperisamoden #testimonispuntinoz #malaysianfood #makananmalaysia #crunchiz #motifviral #viralmalaysia #tehtarikplace #jalanjalancarimakantv3 #jjcm #cheeseleleh #farmfries #viral
Alhamdullilah we were given the opportunity catering Iftar Ramadan in conjunction with the retirement of Dr Jamaluddin Head of Department Paediatric Sungai Buluh Hospitals.. 😘 😘 Tumis where food is cooked with love πŸ’• πŸ‘πŸ» #singaporean #astro #curves #jjcm #tv3 #meloditv3 #nona #timeout #metro #dagingmaut #tumisawesome #publika #solaris #foursquare #catering #malaysiawedding  #damansaraperdana #ttdi #oneutama #damansaraperdana #cheffarah #proudmoment #youcandoit #proud #family #ramadan #eatout #catering #eventplanner #bank #aradamansara #islam #ramadan @luthbytumis
Q-Akak suka makan cheese? . . A: Ye dik, suka sangattt. Jawab akak shawl pink disokong hakak tudung purple di belakang keknis tu.. . . #hanissuggestmakandi tengok location πŸ˜‰ . #foodporn #jjcm #makanfree
Resepikaklimah nak lagi resepi? Follow je @resepikaklimah  Cerita semalam.....untuk hantaran...selebihnya untuk makan sendiri.....buat satu adunan jer.  Guna resepi dari blog kak wan kali ni  Tart Nenas  250 gm mentega 40 gm gula halus 1 sb susu pekat manis 1 biji kuning telur 1 sk esen vanila 370 gm tepung gandum 30 gm tepung jagung  Ayak kedua2 jenis tepung. Ketepikan.  Pukul mentega, gula dan susu hingga gebu. Masukkan kuning telur dan esen vanila. Pukul sebati. Masukkan tepung yang telah diayak tadi dan uli hingga tidak melekat ditangan.  Terap atau bentukkan ikut citarasa. Letak jem nenas yang telah dibulat2kan. Bakar pada suhu 160 celsius selama 15 - 20 minit. *** sapu kuning jika suka samada sebelum dibakar atau selepas dibakar separuh masak. Perbezaan jika disapu sebelum dibakar, kuning telur akan menjadi sedikit keperangan (seperti didalam gambar biskut tanpa bunga merah) berbanding yang dibakar separuh masak dan disapu kuning telur dan dibakar semula (seperti didalam gambar biskut dalam bekas dengan bunga merah). Kredit zulfaza LIKE DAN SHARE  #food #follow #instagood #like #foodporn #love #photooftheday #instafood #picotheday #foodie #amazing #followme #yummy #testay #girl #delicious #fashion #foodblogger #foodgasm #resepimantap #resepisedap #foodpic#mahn#jjcm# #dagingjeruk#resepibersama  Jangan lupa follow @resepikaklimah
P0l0 Long  Sleeve  Size: S M L XL XXL  Premium Quality!!! πŸ’―πŸ’―πŸ’― . SILA FOLLOW IG KAMI  @baju_polo.empayarsoultan @baju_polo.empayarsoultan @baju_polo.empayarsoultan  Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp atau klik link di bio 😊 πŸ˜ƒπŸ˜ . http://EmpayarSoultan.wasap.my http://EmpayarSoultan.wasap.my http://EmpayarSoultan.wasap.my  #baju #bajupolo #instamalaysia #bajupolomurah #bajubranded #bajupremium #empayarsoultan #raya #sayajual  #bajuraya #malaysia #jjcm #jalanjalancarimakan #sayajualonline #instashop #artismalaysia #makeupartistmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #jualanmurah #malaysiawedding #malaysiaonlineshopping #malaysian #igersmalaysia #tilljannah #kerja #kerjakahwin #kerjakosong
πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†HOT SELLER😍😍😍 YSL 601901 πŸŽ€Small Monogramme Niki Chain BagπŸŽ€ ⚠Include Box , Paperbag , Resit⚠ Length 22cm x Depth 6cm x Height 15.5cm πŸ”΄ GRED : PREMIUM 1:1 LEATHER πŸ’°RM 200 FREE POS . . #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmurahmurah #handbagmurahcantik #handbagmalaysia #bagmurah #handbagcantik #handbagonline #walletmurah #bagpackmurah #begmurah #followforfollowback #likeforfollow #follow4followback #follow #following #followtrain #jjcm #sayamasak #masakapahariini #resepi #foodie #malaysianfood #jalanjalancarimakan
Diet untuk beginnerπŸ˜˜πŸ‘† . Try tip yang sy bagi. Tak jadi jugak diet tu, apa kata try diet by online Coaching pulak. Sebab program kami memang ajar semua peserta makan sihat yang betul dan mudah secara πŸ’― online.. Berminat cepat-cepat book slot anda sekarang atau klik link bio untuk free info program ❀ . Kalau anda berminat danserius nak belajar cara pemakanan & senaman yang betul, klik link di bio IG saya atau boleh whatsapp πŸ“²+60136421727 β–ͺ Cabar diri anda! Beri peluang pada diri sendiri! Jom ubah tabiat pemakanan anda kepada yang sihat dan memiliki berat badan idaman. ❀ β–ͺ #getidealbodyonline #teamadibmustafa #tipsdiet #tipskurus #jomkurus #jjcm #kurusbadan #kurussihat #majalahwanita #majalahrasa #majalahjelita #majalahpama #bajuxxl #raya #ramadhan #tipssihat #majalahnona #kurusonline #nealofarhijab #biskutraya #kurussebelumkahwin #siakapkelifan  #maskulin #mediahiburan #keluargamag #nur2 #langkawi #bajuraya #bazarramadhan #setulusikhlas
Speechless dapat jumpa @_chefwan58 , dia seorg yg sgt humble n friendly  #jommakan #jjcm  #klfood
Bideo hakak wat kek coklat moist yang melampau sedapnya ni.Terlampau senang satu hal,mmg menyenangkan hati hakak yg bertangan xberseni wat kek niπŸ˜‚πŸ˜‚. . Kek coklat moist kukus @mamamoist ni dah jadi peveret kami tau.So sape2 nak jugak merasa kesedapan kek ni moh ler beli dgn @mamamoist @wan_fatihahpauzi ajoommm!!.Raya nanti bermamamoist laa sumaaa okeyhh. —————————————————— RESEPI KEK COKLAT MOIST MAMAMOIST: ●Set tepung kek @mamamoist ●Susu pekat ●Susu cair ●Telur ●Minyak masak ●Setoberi/ape2 buah korang suka (optional) **Ate senang ke idokkk..semudah makan ABC —————————————————— Cara masak :Rujuk video..jgn risau ada manual dlm paket tu. —————————————————— #masakan #resepisedap #mahn #makanapahariini #kongsiresepi #cuisine #homemademeals #yukmakan #kakimasak #jommakan #jjcm #ilovetocook #resepimudah #masakapahariini #shareresepi #resepi #makananviral #videomasakan #masakmasak #cookingvideo #masakan #sayamasak #sayasukamasak #masakanrumah #surirumah #doyanmasak #makanmakan #masakansederhana #marimasak #dapurbujang #belajarmasak
❀️ to explore local delicacies βœ”οΈSeafood TOMYAM βœ”οΈPapaya SOMTAM βœ”οΈBeef SOUP βœ”οΈGRILLED FISH βœ”οΈMANGO STICKY RICE  A must in πŸ‡¨πŸ‡·πŸ˜‹ Khap Khun Khap!  #rejekiallahtiadabatas

Loading