Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#japanesedish

Posts tagged as #japanesedish on Instagram

24.990 Posts

Home-cooked Okonomiyaki  Ada satu bahan namanya Nagaimo yang susah dicari di luar Jepang, itu sejenis ubi rambat. Tapi kalo aye baca-baca ada yang pake wortel, akar lotus, atau pakai lobak sebagai gantinya. Singkong kayaknya boleh juga lha ya, jadinya okonomiyaki dengan kearifan lokal. Hahahaha.. Menurut litetatur yang ane baca nih gan, OKONOMI itu artinya suka-suka, jadi maksudnya topingnya suka-suka. Mau dikasih katsuobushi, daun bawang dll. Atau mau kasih emas batangan juga silakan 🤣 sedangkan YUKI @yukikt  eehh salah (sengaja), YAKI maksudnya, itu artinya dipanggang.  Berhubung waktu balik dari Jepang kemarin dibekelin banyak banget okonomiyaki sauce, dashi powder, katsuobushi, dll jadinya aye bisa belajar buat deh, eh tapi di Amsterdam ada yang jual juga ternyata bahannya (..dan muahal)  Adonan: 120gr terigu (atau tepung okonomiyaki kalo ada) Bubuk dashi dlm air 1 gelas (atau air rendaman katsuobushi) Kol yang udah dicincang2 pake samurai Parutan ubi rambat 4 butir telur ayam  Topping suka-suka: Daging sapi/ayam/babi juga boleh 😋 haha/cumi/ikan Katsuobushi Mayonaise Okonomiyaki sauce Daun bawang Klo di Jpn biasanya pake jahe merah  #culinary #kuliner #sambel #cookinglesson #mykitchen  #japanesemeal #japanesedish #foodie  #foodies #foodgasm #foodgram #foodporn #dish #meal #food #foods #kitchen #foodenthusiast  #memasak #likesforlikes #likeforlike #iger #breakfast #cooking #youngchef  #chef #okonomiyaki #japanesefood
. #よるごはん 🔅#とんかつ 🔅#ほうれん草の白和え 🔅きのこの中華卵スープ . . がっつりトンカツ🐷 ポン酢でさっぱりいただきました♪ . . #おうちごはん#うちごはん #家庭料理#料理#手料理 #japanesefood#japanesedish #cooking#デリスタグラマー#クッキングラム#delistagram#instafood#料理好きな人と繋がりたい#kurashiru#lin_stagramer#locari#和食#日本食#dinner#料理写真#foodpics#japanesefood#家族ご飯#肉料理#friedpork
It is more tastier when it looks attractive😍😋 #japanesedish #susi #nihombashi
フィレンツェで買ってきたエスプレッソメーカーに、和の器を合わせて。 #フィレンツェ土産 #イタリア土産 #エスプレッソメーカー #エスプレッソ #espressomaker #japanesedish #ソーサー #コーヒーメーカー #japancoffee
Day 138 - Omurice! This is a popular Japanese dish consisting of an omelette made with fried rice and ketchup on top! #365challenge #day138 #omurice #오므라이스 #egg #eggs #meal #friedrice #vegetables #cooked #japanese #omelette #japanesedish #japanesecuisine #yummm #foodie #illustration #foodchallenge #digitalart #graphicdesign #madewithai @adobe #behance #jaymoon #jaymoondesign #jaymoongraphics #foodvectors 🍘138/365
Where to munch...⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Chew: Lobster Sushi Roll🦐🍙 Spot: @dinings_sw3, London, UK 🇬🇧 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Nibble: Ok Ok, ‘it’s just sushi’ I hear you say, but have you ever had sushi as boujiee?😉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Snap: @its_foodtastic 📷 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #foodporn #cityfoodie #foodie #london #photography #japanese #londonfood #lifestyle #foodporn #mood #yummy #sushi #instafood #foodlovers #foodstagram #food #foodoftheday #foodblogger #japanesedish #japanesefood #foodiegram #lobster #japanesesushi #foody #datenight #bunch #restaurant #lobstersushi #boujieefood
Can't decide what to get for dinner?  Don't bother yourself choosing from east to west when you can get both at once! Japanese pasta anyone? 😋 . . #tokyobelly #myhappybelly #funaffordablejapanese #creatingthegoodlife #ismaya #ismaya15 #grilledcarbonarapasta #japanesedish #jpasta #pastaporn #foodie #foodlover
Photo No.7 お皿っていくつあってもいい!! 世界のお皿集めたいな〜 #お皿 #おさら #dish #japanesedish #えつけ #絵付け #カメラ #カメラ女子 #写真 #写真好きな人と繋がりたい #photo #photography
| ■本店 10月のおもてなし料理|銀だらの蔵みそ焼 ・ Black Cod Saikyo-Yaki from October lunch course. ・ 一切れひときれ丁寧に焼き上げた、当店自慢の銀だらの蔵みそ焼でございます。 あしらいに、秋の味覚の代表格である柿に似せた「柿卵」をご用意いたしました。 卵黄を醤油漬けにしたもので、黄身の濃厚さを堪能いただける仕上がりとなっております。 ・ #京都一の傳 #一の傳 #いちのでん #kyotoichinoden #ichinoden #京都 #そうだ京都行こう #kyoto #西京漬け #味噌漬け #西京焼き #saikyoyaki #焼き魚 #和食 #懐石料理 #京料理 #京都ランチ #京都グルメ #washoku #japanesedish #japanesedining #lunch #kyotolunch #kyotojapan #miso #味噌 #西京味噌 #白味噌 #銀だら #卵醤油漬け
I couldn't get a good picture at all!! but this is my very first attempt at a homemade "shio ramen" noodle bowl... I only had udon noodles i need to use up. so not real ramen!. but I did use kombu, bonito, (dashi) negi, kamaboko... lol. it was a quick midnight meal 😉 it was really good; great flavor, simple. ♡ More Miyazaki looking food to come!♡
Where to munch...⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Chew: Pork Belly Bao Buns  Spot: @kurobuta_london, London, UK 🇬🇧 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Nibble: You can’t go to a Japanese restaurant and not order Bao Buns, What’s the point? It’s the best part! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Snap: @bearmitch 📷 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #foodporn #cityfoodie #foodie #london #photography #japanese #londonfood #lifestyle #foodporn #mood #yummy #baobun #instafood #foodlovers #foodstagram #food #foodoftheday #foodblogger #japanesedish #japanesefood #foodiegram #porkbelly #taiwan #foody #datenight #bunch #restaurant #pork #chinesefood
Satu macam sauce saja tidak cukup, aku butuh saus Tare, Karrie dan Soyou !  Kalau kamu suka saus apa? - Untuk Pemesanan Online Silahkan Order Melalui Aplikasi @gofoodjakarta 🎌 ToriYuq - Yakitori & Beer 🏠 Ruko Elang Laut Boulevard B.51.PIK ☎: 0877-7282-8188 🎌 #toriyuq #bbq #yakitori #japan #japaneserestaurant #japanese  #foodporn #japaneseculinary #foodie #japanesecuisine #japanesedish #jakarta #indonesia #kuliner #giveaway #tokyo #foodgasm #porkbelly #food #kulinerjakarta #streetfood #jakarta #indonesia #dinner #gofoodjkt
🐶Kent:Do you know that most Japanese have square pans❔Yes, square pan🔲This is a pan just to make Tamagoyaki🍳 It's a dish that bakes eggs thin like a crepe and rolls like a Millefeuille🍥Rika puts it in a lunch box to eat in the company everyday🍱Looks yummy, doesn't it😋❔ #dab #yahp #dog #dogoftheday #instadog #dogstagram #pet #petofinstagram #petsworld #shnauzer #shnauzeroftheday #shnauzermini #shnauzerlove #miniatureshnauzer #shnauzerlover #shnauzerworld #handsomedog #seniorpetlove #japan #japanesedish #japanesecooking #tamagowaki #bento #japanesecultureprofkent
先日 出会った お醤油皿🐕 これは…  買ってしまう…😱 A small dish for soy sauce! I can’t help buying it😑💦 #柴犬 #柴 #犬 #醤油 #小皿 #いいところついてくるなぁ  #shiba #shibainu #dog #dogstagram  #japanesedish #plate #soysauce

Loading