Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#igersmalaya

Posts tagged as #igersmalaya on Instagram

965.362 Posts

[ iPhone Original Secondhand ] - Limited Time Offer (Sampai 30/7 sahaja) - IPHONE 6 64GB RM650 128GB Rm750 - IPHONE 6S 64gb RM780 128GB RM850 - IPHONE 7  32GB RM 950 128GB RM 1150 - โœ… Free Normal Fullset โœ… Free Postage โœ… Free create ID - Pickup Point : Alamanda putrajaya . Cod : Selangor KL N9 / isnin-Ahad  11am-11pm - Berminak Nak Join Cod / Postage ?Terus Tekan Link di Bio kami ๐Ÿ˜Ž #iphonemurah #iphonemalaysia #originalsecondhand #iphoneputrajaya #iphonesecondhandmurahputrajaya #repairiphoneputrajaya #iphoneputrajaya #repairiphonekedah #iphoneshahalam #repairiphoneshahalam #repairiphoneklang #iphoneklang #iphoneshahalam #repairiphoneshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #igersmalaya #igersmalaysia #lawakhambar #bazaarpaknil #igersmy #gadgetmurah #igreview #malaysiavines
Hijau ialah warna yang biasa dinampak dalam alam semula jadi ๐ŸŒฟ . #mobilegraphy_xv #artofvisuals #mobilemag  #anakmudajohor #igersmalaya #my_ig_lah  #igerspchg #igerspuchong #igersselangor #xv_favourite #igerskedah #projekwaghih #wma_favourite  #themalaya_ig #thesmart_igers #ikutcarakita #vscocam_my
Assalammualaikum Bride & Groom to be ๐Ÿ’♥๏ธ . Grab our 'PROMO PACKAGE 2019'  Contact us at call/whatsapp 01128581478  MYR1450 (Nikah + Sanding) 1x LARGE PHOTOBOOK 1x LARGE POSTER BOARD 1x PENDRIVE SOFTCOPY (FREEGIFT FRAME) FREE OUTDOOR SESSION (same day) UNLIMITED SHOOT . ๐Ÿ’Ž LIMITED FOR 10 COUPLES ONLY ๐Ÿ’Ž  #vsco #imagesbycakir #portrait #bw #weddingphotography #weddingdays #malaywedding #malayweddingguide #weddingdress #theweddingscoopmy #weddingdiarieskl #weddinginspiration #weddingideas_brides #weddingideasmalaysia #outdoor #igersmelaka #igersmalaya #photooftheday #makeportraits #weddingday #weddingconcept #weddingshoot #outdoor #jomkawin #bride #groom #engagement #malayphotographers
JOM KURUS + RAMPING SENTIASAA!! . โœ”SELESA โœ”TAK PANAS โœ”SERAP PELUH โœ”TAK SAKIT โœ”SENANG ....... haaaaaa senang jaaaa nak kurus n nak ramping sentiasaaa . 100% ORI & HIGH QUALITY .. Sesuai utk breastfeeding, berpantang, nak kahwin n nak slim sentiasaaa! . Harga termasuk postage + free gift! . SAIZ SEHINGGA 6XL ! . ๐Ÿ‘‰sesuai untuk BERPANTANG, NAK KAHWIN & KURUS SENTIASA! . ,๐Ÿ‘‰jomm raya ni pakai kebaya n baju kirung dengan korset supaya badan lebih wow ! ๐Ÿ˜‰ . pm 013-5850392.. klik link di bio okeh ๐Ÿ˜‰  #jomkurus #sayanakkurus #produkkurus #tipskurus #korset #korsetperut #korsetmurah #corset #ootdmalaysia #igersmalaya #cheras #igermalaysia #malaysia #diet #tipsdiet #weightloss #slim #kurus #perlis #lazada #pahang #hotfm #breastpumpmalaysia #jamu  #hitzfm #erafm #harigaji #terengganu #bellaammara #igersganu
MAKIN BANYAK MAKIN MURAH ๐Ÿ’ฒ . . BIAR BETULโ“โ—๏ธAhmad nak beritahu berita BAIK guysโ— Harga 1 RESUME  RM15 kanโ“Then pada pembelian KEDUA pulak HANYA RM20โ—๏ธ Manakala pembelian KETIGA RM25 SAHAJAโ—NICE KANโ—๏ธ . . SEMUDAH A B Cโ—Just tinggal masukkan maklumat korang pada RESUME dengan hanya menggunakan MICROSOFT WORD,  kemudian hantar kepada bakal majikan dan tunggu untuk dipanggil temu duga ๐Ÿ˜Žโ— . . โฉ Berminat DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #resume_ahmad . . ๐ŸŒ• PAKEJ RM15 TERMASUK ๐ŸŒ• . โœ”๏ธ FREE Cover Letter (Bahasa Melayu) . โœ”๏ธ FREE Cover Letter (Bahasa Inggeris) . โœ”๏ธ FREE Surat Internship (Bahasa Melayu) . โœ”๏ธ FREE Surat Internship (Bahasa Inggeris) . โœ”๏ธ FREE Website Wajib Pencarian Kerja Online . โœ”๏ธ FREE Teknik Susunan Sijil Temuduga . โœ”๏ธ FREE Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . โœ”๏ธ FREE Soalan Wajib Majikan & Teknik Jawab . . #sayajualservis #sayajualmurah #sayajualonline #servisresume #vscomy #igersmalaya #igersmy #igmy #handbagmalaysia #lokalbrand #lokalbiz #bazarpaknil #bazaronline #telekungmurah #tudungonline #tudungmurah #jersimalaysia #jersimurah #kualalumpur #bangi #ipoh #shahalam #kuantan #kemaman #kangar #kuching #muar #jitra #langkawi  #resume_ahmad
Candid moments lovable moments missing all those things๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข #coll#instagood #indiaig #thenx #indianvisuals #indiaundiscovered #indianshutterbugs #indianclicks #indiamphotographyinc #igersmalaya
“Ramai yg PUJI kulit sy PUTIH MELEPAK2.” Wah BESTNYA๐Ÿ˜. Sapa yg tak suka kulit PUTIH MELEPAK kan ? Mesti semua nak betul tak ?๐Ÿ˜ Tak payah nak buang duit pi SUNTIK bagai !!! Consume 2 botol CGS pon dah menjadi tau๐Ÿคฉ  Siap cakap next nak repeat lagi:) Nak kulit gebuss, pastikan kunyah CGS okeh.  Jom Secantik Cinderella  WHATSAPP "CGS" ke 018-6618677 . . #nurfazura #fattahamin#lelakikacak #handsome #suamikupalingsweet #melayuhandsome #f4f #f4follow #cute #igersmalaya #instafamous #mawarrashid #syafiqkyle #aaronaziz #miaahmad #uqashasenrose #neelofa #fattahamin #zulariffin #jrevolusi #lelakibergaya #lelakimacho #abangsado #alifaziz #gambitsaifullah #aimanhakimredza #noradanish #nenosaysido #mfmirafilzah
We are glad to be part of your day ๐Ÿค— === Posted @withrepost • @fydahhafidah Morning : hiking. Evening : collection data and  Interview the patient. Tonight : badminton (maybe ) ๐Ÿ˜ช . P/s : bawal on point cantik plus selesa trok dri @sazuk.co . #helloabstrax #igersmy  #igersmalaya #igersmalaysia #huntgram  #remajagrapher #founder_igers  #vscocam #vscomalaysia #vscocam_my  #igfeedsmenarik_  #gengvscocam #vsart_my #remajagrapher #koleksi_igers #visualabuse #my_ig_lah #anakmudajohor #thesmartcollab #igersportrec_  #founder_igers  #ikutcarakita  #mobilegraphymy #stylish_saturday #medicine
~Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ~ Amazingly delicious looking fried rice!!! How good does this look?๐Ÿ˜ Captured by @a.m.a.z.i.n.g_p.l.a.c.e.s • • • • • • #malaysia #asianfood #kualalumpurmalaysia #traveling #asiatrip #trip #theanhou #melaka #pahang #selangor #malayfood #voyage #scenery #malaysians #malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #pagoda #view #food #foodie #landscape #pagoda #instamalaysia #igersmalaysia #adventure #igersmalaya #ig_malaysia #penagites #igersganu #malaysiatrulyasia #travelmore #tambunan
MOGA IMAN KITA TERUS KUAT . Semakin kuat iman seseorang, memang akan semakin terus diuji. . Tabahlah, kerana pengakhirannya akan ada kemanisan ๐Ÿ˜Š . #mrkehidupan #abbasy #abbasyvideo #abbasyislamicdesign#mrkehidupan #cintaislamicc #cintaislamic #cinta #muhasabahdiri #atukpesan #igersmalaya #quotestoliveby #seribusatucerita #malaysia #indonesia #tausyiah #tausiah #nakbebel #nakpesan #nakpickupline #nakfakta #cinta #katakata #katakatacinta #katakatamutiara #katakataindah #jentikhati #tarbiahsentap . Jom Follow @mr_kehidupan ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ‘‡Tag Rakan Anda๐Ÿ‘‡
โ€ผ๏ธ WARNING : Eat At Your Own Risk โ€ผ๏ธ McDonald's ๆŽจๅ‡บ 3 ๅ€ๆ›ด่พฃ ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ็š„ Ayam Goreng Spicy๏ผŒไฝ ๆ•ขๆŒ‘ๆˆ˜ๅ— ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ #kipkipfun #mcdmy #ayamgorengmcd
Life hack 101 ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . Tag rakan korang ๐Ÿ‘‡
Sabah series: Delicious. . . . . . Let's eat, then talk. . . . . . ISO 100 17.0mm f/2.8 1/40 . . . . . #igersmalaya #createexplore#tlasia#street #depthobsessed #chasinglight #illgrammers #inspirationcultmag#ikutcarakita #moodygrams #canonasia #canonmalaysia #optimalmoments #malaysiatrulyasia#tlasia #tlpicks #exploretocreate #sabahpotd #canonphotography #ๅ†™็œŸ#kotakinabalu #ๅ†™็œŸๅฅฝใใชไบบใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„ #tlasia#borneotalk #passionpassport #fotografía#canon_photos #์‚ฌ์ง„์ˆ  #sabahhacks #neverstopexploring#hellosabahmy #myyourshot
๐ŸŽ‰PREORDER ABLASA OPEN NOW ๐ŸŽ‰ . . BELI 2 BUKU,  PERCUMA 1 BUKU @hadi_fayyadh SECARA RANDOM. . . Bestnyeeeeee kan ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Harga memang berbaloi dengan tawaran Yang menarik. Dengan pembelian kali ini, anda akan dapat :- . . โ˜ FREE EBOOK โ˜ FREE BOOKMARK โ˜ FREE BUTTON BADGE โ˜ BUY 2 FREE 1 BOOK (random) . โ˜ DAN BERPELUANG MEMENANGI PERCUTIAN BERSAMA ustaz Hadi Fayyadh ke Sydney atau menangi hadiah wang tunai RM1000 . ๐ŸŽ‰ -- TUNGGU APA LAGI ๐Ÿ˜„ GRAB SEKARANG DENGAN @imami.co . WHATSAPP 011-1130-6375 atau TEKAN LINK DI BIO UTK ORDER . . TAG KAWAN KORANG SUPAYA MEREKA JUGA TAHU ๐Ÿ˜  #share #jomrepost #jommuhasabahdiri #videodakwahmy #quotes #quotesdakwah #mutiarakata #katahikmah #graphy #igers #igersdakwah #igersmalaya #jomrepost #jommuhasabahdiri #jomrepost #share #quotedakwah #semanisdakwah #muhasabahbersama #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaikudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdombyhadifayyadh #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopersdiamond
๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’› Apa yang bestnya buku/novel Hadi Fayyadh ni?๐Ÿค”. . . โœ…Buku yang boleh menginsafkan diri. . . โœ…Buku yang boleh muhasabah diri kita. . . โœ…Buku yang boleh membuka mata dan pemikiran kita. . . โœ…Buku yang boleh memotivasikan diri kita. . . โœ…Buku ini jika di baca, seolah-olah kita berada di dalam cerita tersebut. . . โœ…Buku yang mengandungi banyak ilmu dan info-info menarik. . . โœ…Buku Hadi Fayyadh juga bukan buku bacaan merepek seram. . . Kepada peminat buku  novel islamik, kepada sesiapa yang inginkan perubahan pada diri mereka, yang ingin menjadi lebih baik tetapi tiada dorongan dan motivasi, boleh cuba beli dan baca buku Hadi Fayyadh. In shaa Allah berbaloi. . . Anda beli 1 buku hanya RM29.90 sahaja. . . Jom beli online dengan kami @imami.co . Tekan link di bio atau whatsapp 011-1130-6375 untuk order ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #share #jomrepost #jommuhasabahdiri #videodakwahmy #quotes #quotesdakwah #mutiarakata #katahikmah #graphy #igers #igersdakwah #igersmalaya #jomrepost #jommuhasabahdiri #jomrepost #share #quotedakwah #semanisdakwah #muhasabahbersama #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaikudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdombyhadifayyadh #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #hadifayyadhproduction #gold
BELI 2 PERCUMA 1 . ADA HADIAH MENANTI ANDA. ( Hanya Pre Order Online) . - BUTTON BATCH PERCUMA - PENANDA BUKU PERCUMA - EBOOK "BAIKNYA TUHAN" PERCUMA . BERPELUANG MEMENANGI HADIAH KE SYDNEY AUSTRALIA ATAU RM1000 . .  Pre Order Sah bermula 19 Julai 2019 Hingga 5 Ogos 2019  Jom baca sinopsis ABLASA dulu  Aku kerahkan para tenteraku untuk merosakkanmu dari dalam. Aku katakan kepada mereka : .. "Jika pandanganya  tetap digunakan untuk berfikir, rosakan dia dengan pandangan yang melalaikan, syahwat, dan menganggap baik segala hal. Senjata semacam itulah yang paling dekat, paling mengena, dan paling disenangi oleh nafsu. .. "Kuasailah mata, kerana dari situlah kamu semua akan mencapai tujuan kalian. Sesungguhnya, tidak ada sesuatu paling jitu yang digunakan untuk merosak bani Adam melebihi penglihatannya" .. "Kerana melalui penglihatan mata, aku taburkan benih-benih syahwat dalam hatinya. Aku sirami ia dengan air angan-angan, dan aku terus meniupkan angan-angan dan janji-janji sampai akarnya menjadi kuat." .. "Kemudian aku kendalikan ia dengan kendali syahwat hingga benar-benar terlepas dari segala penjagaan dan pengawasan tentera-tentera hati." .. Oleh kerana itu, jangan kalian remehkan gerbang hati yang bernama mata ini, hancurkan ia sekuat tenaga kalian, dan jadikan pandangan mata masalah yang remeh baginya. . Whatsapp 011-1130-6375 atau tekan link di bio IG @imami.co ๐Ÿ’œ  #share #jomrepost #jommuhasabahdiri #videodakwahmy #quotes #quotesdakwah #mutiarakata #katahikmah #graphy #igers #igersdakwah #igersmalaya #jomrepost #jommuhasabahdiri #jomrepost #share #quotedakwah #semanisdakwah #muhasabahbersama #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaikudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdombyhadifayyadh #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopersdiamond

Loading