Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#hilangbaubadan

Posts tagged as #hilangbaubadan on Instagram

22.999 Posts

Alahaii! Dah pakai lawa-lawa sekali bau ikan?! Sedih kan macam tu. Tapi selalu jadi lagi-lagi abang-abang yang jenis aktif tu. Pakai la banyak mana pewangi pun tetap jugak bau ikan tu ada. Camana eh?  Kalau tanya Rusliza, memang De'Xandra ada solutionnya. #bodyodorless by De'Xandra membantu mengurangkan bau tengik peluh di badan korang. Bukan tu saja, formulasi garam Laut Mati dalam Body Odorless boleh memanjangkan lagi tempoh ketahanan perfume yang korang pakai terutamanya yang jenis kulit kering.  Tak percaya? Try la dulu. Boleh order #bodyodorless De'Xandra dari Rusliza hari ni.  #haruman #hilangbaubadan #puncakalamfasa3 #bazarpaknilmurah #dexandra #gopaknil #ubatketiak #hilangbaukaki
Bahan bahan ; - Daun Bidara - Limau Purut - Garam Bukit  Kelebihan ; - Membuang toksin / daki pada kulit - Merawat lemah semangat - Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir - Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat - Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib  Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin. . Berminat? Boleh whatsapp +60196717402 atau klik je link di bio 💕 . . #kurus #aslegacylaskaonline #herba #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #produkkecantikkan #produk #bidara #gelmandianbidara #hilangbaubadan #sihat #hilangsakit #stress #viral #trending #meletop #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda
Wow wow...baca ni..dah 3 tahun bersama CelebrityLass (CL) skali grab 10 botol..memang jimat pun ambik banyak ✌️ . 🆑 CelebrityLass 🆑 ❌Bukan deodorant ❌Bukan perfume ❌Bukan Roll-On . Inovasi ekstrak semulajadi yang berkesan . 🌹Pati Mawar 🍃Gabungan Pati Herba 💧Air Suling 💎Tawas Premium . 🍀100% semulajadi 🍀Selamat digunakan . Dengan 🆑 tiada lagi bau tengik kepam bila panas berpeluh . Nak cuba?  Click link di bio sekarang!!! . . #sayajualonline #celebritylass #cl #trustedseller #ruangrezekihanania #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #kakakperigi #pujaanhatikanda #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #terlajaklaris #ketiakbusuk
. . Salam Maghrib 🌸 . Siapa pengguna CL sini? Pagi tadi dah pakai CL? Haaaa cer cium tiak sekarang, ada bau-bau tak? Takde kan kan, macam tak nak mandi dah 😂 . Best tau #celebritylassactivgo ni, berkesan untuk menghilangkan bau badan yang membunuh keselesaan anda. . ❌Bukan deodorant. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ❌Bukan perfume. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ . ✔‌‌ Ia adalah MASTER ODOURLESS. ‍‌‌‌‌‍‍ ✔‌‌ Ia meneutralkan bau badan anda. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan selamat. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menghilangkan masalah keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat ! . .
Whitening body scrub Ada 3 flavour khas untuk awak semua. Yang purple tu mixed fruits bau manis2, merah tomato bau fresh macam syampoo dan yang putih milk & yogurt bau macam vanilla  Paling best untuk buang sel kulit mati dan tanggalkan daki. Pastu dia buat kulit uollss jadi lembut dan makin cerah juga tau, Wahh best kan 😊 Yang ada masalah bau badan dan sunburn tu pun boleh juga guna Body scrub ni  Harga? RM20 untuk 350 gram. Nak order tekan je link dekat bio elly✨ . #whiteningbodyscrubtemyracle #bebasdaki #scrubhomemade #wangi #kulitlembut #hilangbaubadan #scrubdaki #kulitbersih #bebasdaki #sunburnhilang #buangselkulimati #cantitanpakimia #temyraclesayamesticari #scrubmurah #rawatjerawatbadan
NOVAU SPRAY . Menghilangkan bau badan. Bukan minyak wangi, tapi bagi badan tak berbau. . . RM20 sahaja. Untuk tempahan boleh terus dm or ws. Sesuai untuk wanita yang tak boleh berwangian . . #syukurselalu #hilangbaubadan #baubadan #jadiyanglebihbaik #berkeyakinan #respect #ikhtiar #tawakal
Pernah tak korang pakai Deodorant baju berwarna kuning macam ni?  Dengan Novau comfirm SELAMAT dan korang tak akan jumpa langsung kesan kuning kerana Novau adalah product NATURAL  #novau #infinityshoppemy  #naturaldeodorantdanselamat #baubadan #hilangbaubadan
Dah lama tercari cari deodorant yang sesuai dengan kulit?  Tanpa bau, tanpa gatal, tanpa alkohol  Paling penting akan jadi TANPA BAU BADAN laa... Meh2 tekan link www.wasap.my/60179658353/CL  #hilangbaubadan #bahansemulajadi #tiadabau #kulitsensitif
- DAH MACAM BAU MAYAT BILA JADI NURSE NI .. Almaklum la, bila kerja jadi nurse ni nak kena uruskan ramai pesakit. Kesana kemari berjalan, berlari. Bercampur-campur baunya. Ada bau ubat, bau muntah pesakit, bau banyak lagi la. Paling teruk bila masuk bilik MAYAT. . CL ni spray untuk hilangkan bau badan. Tak kisah bahagian mana sekalipun. Sembur je kat bahagian yang berbau tu. Dalam masa 3 saat bau busssuk tu akan hilang. .. Untuk maklumat lanjut ws 0132119748 / click link di bio . . P/S : jangan sembur CL kt pakaian ya..hanya badan sahaja (ketiak, kaki, pelipat² ) . . #nurse #doktor #celebritylass #luluskkm #tawas #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #putrajaya #ayer8 #masjidputra #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawasmoden
. . Berkesan untuk menghilangkan bau badan yang membunuh keselesaan anda . ❌Bukan deodorant. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ❌Bukan perfume. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ . ✔‌‌ Ia adalah MASTER ODOURLESS. ‍‌‌‌‌‍‍ ✔‌‌ Ia meneutralkan bau badan anda. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan selamat. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menghilangkan masalah keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat ! . ★ Guna sekali sehari sahaja sebelum / selepas mandi. . ★ Sesuai untuk semua peringkat umur. . . .
. . [ DEODORANT ] . NAK HILANGKAN BAU BADAN TAPI ALAH DENGAN DEODORAN 😷 . Penggunaan deodoran tidak sesuai dengan semua orang. . Ada jenis yang berkulit sensitif. Alah dengan deodoran. Bila terkena sikit pun kulit jadi merah atau meruam.  Tapi bila tak pakai, badan jadi berbau pula. Malu dengan kawan2 atau orang sekeliling. . Anda tidak perlu RISAU LAGI. Dengan menggunakan Spray CL, masalah bau badan yang menganggu dapat diselesaikan SEPANTAS 3 SAAT SAHAJA. . Dan BEBAS BAU SELAMA 24 JAM. . Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. 4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan. . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit  #igshopmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #stokiscelebritylasspuchong #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #agentwanted
. . #testimonicl . WOW! Alhamdulillah berKESAN suami pakai #celebritylassgoactiv . Dah tak ada bau badan selepas balik kerja 😋 . Suami siapa ada masalah sama macam akak di atas ni ☝️ . Jom akak hadiahkan CL kepada suami. Tak perlu tunggu hari lahir..surprisekan suami..❤😍😗 . .
Setelah guna 4 hari guna shower gel,kudis sudah hilang🤗🤗. .  Shower gel mengandungi extrak daun bidara yang memang terbukti bagus untuk masalah mistik.  Cara guna macam biasa je..buat sabun masa mandi. . Harga  Rm29sm,Rm36ss POSTAGE PERCUMA😍😍 Botol Premium  Berminat nak mencuba?  Ws 0148211729 (wanie) Ws 0148211729 (wanie) Ws 0148211729 (wanie)  #dropshipwanted#jomcariduit #magicblue#beatyoursmell#pakarnyahbaubadan #pakarhapusbau#semuaorangbolehpakai #72jamtanpabaubadan #deodorantajaib #naturaldeo #lukusankkm #semulajadibebaskimia #airsuling #airmawar #tawas #tanpaalkohol #travelog #travelbersamamagicblue #sayapakaisayajual #sayabantuanda #ketiakputih #hilangdaki #hilangbaubadan #hilangbaupetisejuk #hilangbauhelmet #showergelmurah #ekzemahilang #terbukti #berkesan #shoppingonline
Antara kandungan dalam magic blue deodorant. Sebab itu deodorant ini tak melekit, tak meninggalkan kesan pd baju, tak merengsa dan suci. Sekali sembur, hilang bau sehingga 72jam.  #magicbluedeodorant #naturaldeodorant #natural #semulajadi #suci #hilangbaukaki #hilangdaki #hilangbauketiak #hilangbaubadan #hapusbaukaki #hapusbaubadan #hapusbauketiak #luluskkm💯 #luluskkm #codarea #bangilama #bangi #bandarbukitmahkota #bandarseriputra #nilaiimpian #nilai3 #desaria #sahihram #sahsolat #bebasbau #bebasbaukaki #bebaskimia #bebasbaubadan
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
. . Selamat Pagi ISNIN 🌸 . Ada yang dah pergi kerja, sekolah & kolej? Jangan lupa pakai CL tau, balik dari kerja nanti tak ada bau mashem boleh terus peluk anak, peluk mak-ayah, isteri & suami 😍😂 . Cara pakai #celebritylass ni senang je, . Mula-mula spray kawasan keluar peluh (contoh: ketiak), sapu-sapu dgn tangan, biarkan beberapa saat, sambil tu boleh lah cuci muka dulu ke, gosok gigi ke lepastu barulah bilas. Kemuadian mandi macam biasa. Siap! .
#celebritylass Membantu menghilangkan bau badan dan melindungi anda dari bau badan 24 jam. . -> Kekal Yakin -> Kekal Segar -> Kekal Bebas Bau . "Tak Guna Wajah Cantik & Hensem Kalau Badan ada BAU" . 👍Celebritylass penghilang bau badan sepantas 3 saat! . #happymonday . #celebritylassputrajaya #sayajual #ruangrezekihanania #ayer8 #putrajaya #presint9 #masjidputra #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
. . Berkesan untuk menghilangkan bau badan yang membunuh keselesaan anda 🌸 . ❌Bukan deodorant. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ❌Bukan perfume. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ . ✔‌‌ Ia adalah MASTER ODOURLESS. ‍‌‌‌‌‍‍ ✔‌‌ Ia meneutralkan bau badan anda. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan selamat. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menghilangkan masalah keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat ! . ★ Guna sekali sehari sahaja sebelum / selepas mandi. . ★ Sesuai untuk semua peringkat umur. . . #clhilangkanbaubadan #clelf #celebritylass #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #pujaanhatikanda #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Sebesar saiz pelempang. Eh, salah sista. Sebesar saiz tapak tangan sebenarnyaaa. • Kalau ikut hukum keabadian skrub seantero global, saiz ni memang bukan calang calang. Memang obesiti luar dalam isinya. Dengan kekuatan anggota 350 gram. Apa nak kata cek oiii. • Harga pun geli geli mart sangad. Dia bukan sadoooo nan hado. Tapiii, dia sado ada makna. Garam mineral ada dalam ni haaa. • Selain buang kulit mati di badan. Skrub badan ni jugak mampu buat kulit sista terasa lembut gilaaa. Daki pun dia tolong settlekan. • Sista tawu tak, kulit mati kalau dibiar lelema boleh gelap dan kasarkan kulit kita ni haaa. Sebelum ia parah, baik kita tarah semua kulit mati dan daki daki rumba. Aroma dia pun, kaseh sayang yang amattt sangattt. • Sista rasa, skrub badan ni senang ke ezi namateyyy ni sista ? #feedbackwhiteningbodyscrubtemyracle #skrubhomemade #skrubbadan#hilangbaubadan #buangdaki#cerahsekata #temyraclepenang #yourbeautycorner
Pagi2 ni dapat hidu Body scrub yang flavour mixed fruits ni rasa segar je, wangi wehh! Paling best buat sental daki & buang sel kulit mati. Wajib ada dekat dalam toilet 😅 . #whiteningbodyscrubtemyracle #scrubhomemade #bebasdaki #kulitbersih #cantiktanpakimia #ubatputih #scrubbadantemyracle #scrubdaki #parutpudar #putihgebu #rawatjerawatbadan #sunburnhilang #hilangbaubadan #wangi #kulitsegar #melembapkankulit #irissentialtemybold #scrubmurah #temyraclesayamesticari
#alhamdulillah....cl juga sis ni suka dan setia bersama 🤗 . 🆑 CelebrityLass 🆑 ❌Bukan deodorant ❌Bukan perfume ❌Bukan Roll-On . Inovasi ekstrak semulajadi yang berkesan . 🌹Pati Mawar 🍃Gabungan Pati Herba 💧Air Suling 💎Tawas Premium . 🍀100% semulajadi 🍀Selamat digunakan . Dengan 🆑 tiada lagi bau tengik kepam bila panas berpeluh . Nak cuba?  Click link di bio sekarang!!! . . #sayajualonline #celebritylass #cl #trustedseller #ruangrezekihanania #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #kakakperigi #pujaanhatikanda #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #terlajaklaris #happysunday
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
- BADAN ISTERI BERBAU MASAM DAN KEPAM SEHARIAN BEKERJA DI RUMAH .. Kesian si suami, kerja penat-penat. Bila balik rumah je, bukak pintu terus terhidu bau masam isteri. Terus spoil mood si suami. . Mana tidaknya, sehari suntuk si isteri buat kerja rumah yang tak pernah habis tu, sampai berpeluh-peluh satu badan. Hingga terlupa nak tukar baju baru.😂 .. Dah, tak payah pening-pening lagi. Sembur je CL kat badan, masalah bau peluh badan confirm hilang SERTA MERTA. . Lepas ni dah tak payah susah-susah sembur pewangi untuk cover bau peluh tu. Guna CL je. Si suami balik, confirm senyum je memanjang.. .. Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. (x bilas pun x pe..pakai lepas mandi) 4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan. .. Senang kan. Apa lagi, hadiahkan insan tersayang dengan CL💋 . Mudah shj, DM @ WhatsApp kami utk order. . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal #surirumah
DAH CUBA DARINA SHOWER SCRUB KE🤗? 🤗 Kalau belum, jangan tunggu lagi. Tekstur DSS yang berbiji halus, bau aroma manggis yang wangi dan menggoda ini pasti buat awak suka. 🤗 Sekali sental ke badan, hilang segala daki-daki yang menyorok di kulit tu tau. Kulit jadi lembut dan gebu! Ramai customer yang first time cuba terus jatuh cinta tau😍😍. 🛒 Kalau awak nak cuba DSS yang 'hot selling' ni jangan tunggu-tunggu lagi tau. Klik je link di bawah👇🏻: 📲whatsapp 0133282699  #darinashowerscrub #showerscrub #kulitcantik #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #assalamualaikum #sayajual #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit #igshopmalaysia #bazaarpaknil #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda
Esok dah weekend. Jom korang kita bersukan esok? - #novau #deodorantnatural #hilangbaubadan  #baubadan
. Dah macam2 produk pakai. Semua deodorant cuba tp tak berkesan 😓 tak sangkaa gilaaa  beb dah jumpa freshco ni memang berkesan uols👍 .. . Istimewa yang korang dapat bila guna #freshco, ketiak cerah seawal 7 HARI dan badan tak berbau seawal 3 HARI. . Korang akan pelik bin ajaib bila berpeluh tapi peluh tak berbau even dah stop deodorant 💪🏻 Make sure guna secara KONSISTEN okey? Ketiak pun boleh jadi cerah tau😉 . Jom grab freshco now. PREORDER NEW FORMULA. . DM @ klik link whatsapp kt bio @the.freshco ❤️ . #freschoviral #frescho #pemutihketiak #rahsiaketiak #tipsketiak #pemutihbadan #scrub #hilangbaubadan #baukaki #spakaki #frescomen #powder #deodaran #kualalumpur #cintabukankristal #selangor #terengganu #johor #malaysia
Asal suami balik cepat² suh mandi. Tak tahan bau oi. Alhamdulillah lepas guna CL ok dah. Takda bau!  Jom dapatkan #celebritylass. Dah nak masuk 5 tahun tau kita jual ni. InshaAllah rak mengecewkan ketiak korang😂  DM /whtsapp kak azah untuk harga promo kaw² 013-3923766 013-3923766 013-3923766 . #clnewlook #legend #celebritylass #celebritylassmelaka #clelf #hilangbaubadan #hilangbaukaki  #celebritylass #celebritylassmelaka #ubatketiakmurah #ubatketiakpower #pencerahketiak #ketiakflawless #semulajadi #naturaldeodorant
Formula ISTIMEWA & PREMIUM #deobanaturaldeodorant menggunakan haruman semulajadi minyak pati asli 100% therapeutic grade essential oil bermutu tinggi yang diimport khas dari California. . . Tiada sebarang wangian dan pewarna sintetik digunakan dalam penghasilan #deoba 😍 . . Sayangi ketiak anda, sayangi diri anda. . Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~ . .  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #naturalskincare #deodorant #produknatural #bebasbahankimiaberbahaya #antibaubadan #takmelekit #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #tipsketiakputih #hilangbaubadan #essentialoils #deodorantmalaysia #kuatberpeluh #mesrakulit #kulitsensitif #bauketiak #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk
Travel size, senang di bawa ke mana mana. Kakak kakak, campak masuk henbeg. Abam abam, selit dalam poket. Bila bila masa boleh calit calit. . . Kalau tak puas yang saiz kecil molek tu, ambil terus jumbo size. Puas hati, calit calit wangi 😍 . . Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #naturalskincare #deodorant #produknatural #bebasbahankimiaberbahaya #antibaubadan #takmelekit #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #tipsketiakputih #hilangbaubadan #essentialoils #deodorantmalaysia #kuatberpeluh #mesrakulit #kulitsensitif #bauketiak #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk
AKHIRNYA TERJUMPA NATURAL DEODORANT YANG TAK BUAT KULIT SENSITIF JADI MELECET BERAIR DAN LUKA LAGI  Bertahun lama si dia mencari solusi produk deodorant yang sesuai untuk kulit bermasalah dan sensitif.  Cuba yang situ terluka. Cuba yang sana melecet. Cuba yang sinun berair. Semua serba tak kena.  Tak sangka lepas cuba yang sini bernama #deoba masalah melecet dan luka berair akibat alah dengan bahan-bahan dalam deodorant komersil biasa boleh selesai.  Lepas ni memang si dia tak nak pandang produk lain dah sebab serasi dengan DEOBA. Alhamdulillah 😍  Itulah pentingnya bila kita cakna dan pandai baca label. DEOBA ni memang sesuai untuk mereka yang alah dengan wangian sintetik dan sesetengah bahan kimia.  DEOBA hanya menggunakan ramuan daripada bahan asli semulajadi dan juga bahan organik yang suci, mesra kulit, dan bebas bahan kimia berbahaya.  Formula ISTIMEWA & PREMIUM ini menggunakan haruman semulajadi minyak pati asli 100% therapeutic grade essential oil bermutu tinggi yang diimport khas dari California.  Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #naturalskincare #deodorant #produknatural #bebasbahankimiaberbahaya #antibaubadan #takmelekit #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #tipsketiakputih #hilangbaubadan #essentialoils #deodorantmalaysia #kuatberpeluh #mesrakulit #kulitsensitif #bauketiak #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk
AKHIRNYA TERJUMPA NATURAL DEODORANT YANG TAK BUAT KULIT SENSITIF JADI MELECET BERAIR DAN LUKA LAGI  Bertahun lama si dia mencari solusi produk deodorant yang sesuai untuk kulit bermasalah dan sensitif.  Cuba yang situ terluka. Cuba yang sana melecet. Cuba yang sinun berair. Semua serba tak kena.  Tak sangka lepas cuba yang sini bernama #deoba masalah melecet dan luka berair akibat alah dengan bahan-bahan dalam deodorant komersil biasa boleh selesai.  Lepas ni memang si dia tak nak pandang produk lain dah sebab serasi dengan DEOBA. Alhamdulillah 😍  Itulah pentingnya bila kita cakna dan pandai baca label. DEOBA ni memang sesuai untuk mereka yang alah dengan wangian sintetik dan sesetengah bahan kimia.  DEOBA hanya menggunakan ramuan daripada bahan asli semulajadi dan juga bahan organik yang suci, mesra kulit, dan bebas bahan kimia berbahaya.  Formula ISTIMEWA & PREMIUM ini menggunakan haruman semulajadi minyak pati asli 100% therapeutic grade essential oil bermutu tinggi yang diimport khas dari California.  Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #naturalskincare #deodorant #produknatural #bebasbahankimiaberbahaya #antibaubadan #takmelekit #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #tipsketiakputih #hilangbaubadan #essentialoils #deodorantmalaysia #kuatberpeluh #mesrakulit #kulitsensitif #bauketiak #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk
Baju baru beli. Baru pakai sekali. Lepas pakai deodorant, melekit melekat kesan kuning pada baju celah tiak. Huhukkkk 😭 . . DEOBA boleh selesaikan. Tiada lagi kesan kuning. Tiada lagi ketiak baju keras keras berkerak. . . Nak cuba yang natural, whatsapp SEKARANG ↔ 0192131781 atau klik aje link di bio~  #deoba #deobanaturaldeodorant #deobalover #naturaldeodorant #naturaldeodorantmalaysia #naturalskincare #deodorant #produknatural #bebasbahankimiaberbahaya #antibaubadan #takmelekit #ketiakberbau #ketiakwangi #ketiakhitam #tipsketiakputih #hilangbaubadan #essentialoils #deodorantmalaysia #kuatberpeluh #mesrakulit #kulitsensitif #bauketiak #ketiakbasah #ketiakmasam #ketiakbusuk
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
Alhamdulillah..tiada lagi bau badan . . 🆑 CelebrityLass 🆑 ❌Bukan deodorant ❌Bukan perfume ❌Bukan Roll-On . Inovasi ekstrak semulajadi yang berkesan . 🌹Pati Mawar 🍃Gabungan Pati Herba 💧Air Suling 💎Tawas Premium . 🍀100% semulajadi 🍀Selamat digunakan . Dengan 🆑 tiada lagi bau tengik kepam bila panas berpeluh . Nak cuba?  Click link di bio sekarang!!! . . #sayajualonline #celebritylass #cl #trustedseller #ruangrezekihanania #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #kakakperigi #pujaanhatikanda #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #terlajaklaris #salamjumaat
Sebagian deodoran yang berbentuk roll-on dan stik meninggalkan bekas di baju, terutama di sekitar ketiak. Ibu-ibu mungkin sering menemui noda kuning di ketiak baju putih atau noda putih di bawah lengan baju berwarna. Timbunan bekas deodoran di baju sebenarnya juga bercampur dengan bakteri dan garam yang terkandung dalam keringat. Reaksi antara timbunan bahan-bahan deodoran dan garam keringat selama waktu tertentu inilah yang memicu pembentukan noda deodoran. Selain warnanya yang tampak jelas berbeda dari warna di sekitarnya, noda deodoran juga bisa dikenali dari perubahan tekstur pada bagian kain yang bernoda.  DEODORANT SPRAY Merupakan solusi tepat masalah bau badan, tubuh selama 24 jam bebas bau badan & keringat tanpa meninggalkan noda dibaju. Kapur sirih yang terkandung berfungsi sebagai anti bakteri yang mampu membunuh bakteri penyebab bau badan, pothasalum dapat mengontrol produksi keringat berlebih & kandungan jeruk nipis berfungsi untuk menyegarkan serta mencerahkan warna kulit ketiak.  Netto:  60 ml  Pilih & gunakanlah SR12 Skin care yg diformulasikan dari bahan/ ekstrak alami untuk perawatan kulit wajah kalian.  Yuk konsultasikan masalah kulitmu, SR12 dapat membantu masalah kulit berjerawat, kusam, flek hitam dll.  Konsultasi bisa klik link di bio  #sr12sragen #sr12wonogiri #sragen #sr12skincare #sr12 #sr12herbalskincare #sr12herbal #sr12jogja #sr12jogjaskincare #sr12malang #sr12makassar #sr12gunungkidul #sr12sleman #sr12bandung #sr12banjarmasin #sr12bantul #sr12purworejo #deodorant #baubadanhilang #baubadan #hilangbaubadan #bersihsehat #deodoran #deodorantsr12herbal #deodorantspray #sr12deodorantspray #wangi #deodoranthalaldannyaman
KENA FAHAM ✋✋✋ . . . . Ramai yang tanya..Kenapa masih berpeluh selepas guna CL ? . . Jawapannya:- . .  CL untuk hilangkan BAU peluh..bukan hentikan dari berpeluh..Tak berpeluh kang masalah lain plak kan ;) 😆😉😃 . nak cuba..click link di bio . . #celebritylass #putrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #trudolly #kakakperigi #vsireh #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #omarhana #pujaanhatikanda #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiaktengik #ketiakmasam 🤐
Bahan2 dlm magicblue natural deoderant.  Halal dan lulus kkm  #magicblue  #halal #naturaldeoderant #hilangbaubadan #rm29 #freepost
Bersukan membantu mengekalkan kesihatan mental dan fizikal - Tapi kalau masalah bau badan semasa bersukan. Spray dulu Novau - #novau #deodorantnatural #hilangbaubadan #baubadan
NAK KULIT RASA BEST, GUNALAH MAGICBLUE SHOWER GEL! . . FREE postage 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . ======= Magicblue Shower gel ======= Diperbuat dari gabungan ektrak bidara dan air mawar asli.  Normally fungsi shower gel adalah "Membersih badan dari segala kotoran"  Beza Magicblue Shower Gel dengan yang lain plak: 🌹🌿 Pembaikan kulit badan & anti penuaan. 🌹🌿Perlindungan dari bakteria sehingga 48 jam. 🌹🌿Kulit serius terasa lembut & lembab. 🌹🌿Pencerahan kulit secara semulajadi. 🌹🌿Haruman baby yang sangat memberi ketenangan. 🌹🌿 Badan rasa sangat beraura segar dan nyaman.  Dan kebaikan daun bidara sebagaimana diketahui umum mampu mengelakkan gangguan jin dan makhluk halus. . #magicbluedeodorant #magicblueshowergel #shower #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau #ketiakputih #hilangbaubadandankaki #hilangkandaki #hilangkanbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaubusuk #hilangbaukaki #hilangbauketiak #penghilangbauketiak #agentdiperlukan #agentwanted #leherhitam
Pembeli selalu cakap mahal. Dulu saya pun sama. Sebelum jadi Konsultan CL, saya selalu jugak cakap mahal la produk ni, mahal la produk tu. 😁😁😁 . Saya selalu pandang HARGA Tapi saya Lupa NILAI yang penjual nak kita dapat..Almaklumlah, masa tu mana la tahu apa kan. Yang saya tahu, Aku Nak Pakai Nak Murah. Heh! . Sebab tu saya tak salahkan prospek dan customer andai mereka cakap CL ni mahal. Walaupon sebenarnya Harga Mampu Milik. 🙈🙈 . Kita sebagai pengguna tak tahu di sebalik tabir Bagaimana Terhasilnya Produk tersebut. Jerih payah yang diusahakan oleh Pengeluar. Pergi Sana Pergi Sini Survey Bahan Terbaik untuk menyenangkan kita membantu kita. 😍😍 . Dgn guna #celebritylass Ni, Anda Mampu tampil yakin Segar dan selesa sehingga 24 Jam lamanya. Malah lbh dari itu dgn Izin Allah. 😊😊 . Sembur Hanya Sekali Sahaja Sehari sebelum/selepas Mandi, Dan Anda Akan Bebas Bau Badan Sepantas Tiga Saat. Magic! 😱😱 . 💥 Nak Dekat Dengan Anak Dah Tak Segan 💥 Nak Dekat Dengan Suami @ Isteri Yakin Je 💥 Kebarangkalian Untuk Dapat Breast Cancer ZERO 💥 Tangan Pon Dah Tak Bau Budu, Belacan, Kari 💥 Kaki Kepam Tiada Lagi  Haaaa banyak lagi laaa kalau nak listkan. 😂😂 Inilah NILAI TAMBAH yang Kami Dari Team Konsultan CL Nak Beri Pada Korang.  Best kan? 😘😘 . . #celebritylassputrajaya #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Ada orang tu selamber badak berendam je biarkan bau tiyak dia yang hangit tu memenuhi ruang atmosfera tau.  Saja je biarkan orang hidu bau tengik tiyak dia tu. Tak baik buat orang sekeliling berada dalam dilema disebabkan bau tiyak kita tu. ish.. ish.. tak patut.  Bawa-bawalah tonyoh tiyak tu dengan ubat tiyak yang super duper power dari MagicBlue ni. Sapu sekali,  3 hari hilang bau tengik.  Bukan setakat bau tengik hangit je yang hilang ye.  Tiyak pun cerah peloles uolls. Siyes i tell u.  100% dari bahan alami dan boleh dibawa solat okeh.  Tak caye?  Meh rembat seketul dua.  Gerenti tak menyesal punya.  Berminat untuk dapatkan hubungi saya di 📲www.wasap.my/601127266691  #magicblue  #hilangbaubadan
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
NAK KULIT RASA BEST, GUNALAH MAGICBLUE SHOWER GEL! . . FREE postage 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . ======= Magicblue Shower gel ======= Diperbuat dari gabungan ektrak bidara dan air mawar asli.  Normally fungsi shower gel adalah "Membersih badan dari segala kotoran"  Beza Magicblue Shower Gel dengan yang lain plak: 🌹🌿 Pembaikan kulit badan & anti penuaan. 🌹🌿Perlindungan dari bakteria sehingga 48 jam. 🌹🌿Kulit serius terasa lembut & lembab. 🌹🌿Pencerahan kulit secara semulajadi. 🌹🌿Haruman baby yang sangat memberi ketenangan. 🌹🌿 Badan rasa sangat beraura segar dan nyaman.  Dan kebaikan daun bidara sebagaimana diketahui umum mampu mengelakkan gangguan jin dan makhluk halus. . #magicbluedeodorant #magicblueshowergel #shower #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau #ketiakputih #hilangbaubadandankaki #hilangkandaki #hilangkanbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaubusuk #hilangbaukaki #hilangbauketiak #penghilangbauketiak #agentdiperlukan #agentwanted #leherhitam
Alhamdulillah terbaik CL ni 🤗 . Anak pergi sekolah wangi², balik sekolah alamak bau masam semacam 😨 . Kesian tau balik sekolah berpeluh², dia bukan tahu pun bau tu dah mengganggu orang lain..Ibu² jangan risau, #celebritylass sesuai untuk seisi keluarga..Anak kita pun boleh join pakai.. . 100% daripada bahan semulajadi...Meh pakat try !! . . Beli CL untuk family terus 3 kotak RM90 sahaja (free pouch bag) . #celebritylassputrajaya #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Bila berjalan panas-panas mula la berpeluh - Lepas tu mula la tak selesa sebab ada bau yang tak best tu. Malunya la kann? - Nak Kak Is bantu dengan Novau. Jangan risau. Ianya NATURAL DAN SELAMAT - #hilangbaubadan #baubadan #natutaldeodorant
- REMAJA DI LUAR SANA, Sila guna produk nyah bau badan seperti CL! . . Kerana uols bukan lagi kanak² dan seiring dengan pekembangan tubuh yang mengalami akil baligh, CL sebagai pertahanan utama untuk melawan bau busuk.. . Hanya SPRAY pada tempat punca bau seperti ketiak & kaki...badan takda bau dari pagi sehingga malam..selama 24 jam..! . Harga BERBALOI dan SANGAT BERKESAN!! . RM 33 sekotak + Pos rm7 (sm) . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kaksu #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Peluh peluh masih bau ke?  CelebrityLass bantu HILANGKAN BAU BADAN sepantas 3 saat . Sapu sapu hilang bau. Peluh pun tak masam. Korang masih berbau ke walaupun dah pakai deodorant? . Whatsapp kak fara cepat 📱012-6555751 📱012-6555751 📱012-6555751 . . #celebritylass #clelf #masterodourless  #tipshilangkanbaubadan #bukansekadarhilangkanbaubadan  #nyahbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaukaki  #hilangbaubusuk #deodorant #sayajualdeodorant #minyakwangi #ketiakmasam #ketiakbusuk #deodorantajaib #wangi #baubadanhilang #peluhpuntakmasam #masalahbaubadan #celebritylassmurah  #masalahbaukaki #rawang #mejabulatsepahtu #stokiscelebritylass #celebritylassrawang #sepahtusinar
Sungguhlah tak selesa bila nak ke kelas, berjalan di bawah panas terik dengan berpeluh-peluh, ketiak berlengas, badan bau masam 😢  Tapi nak buat macam mane kan kalau dah tuntutan begitu.. Korang cuba sembur #celebritylass .. Berpeluh tu masih ada lah sebab kita manusia bukan patung.. hikhik  Tapi ketiak dah tak melekit, badan dah tak berbau.. konfiden je nak jumpa dengan kawan ke cikgu ke atau dengan sape² ke kan ☺  Best tak gitu? ☺ Mestilah best ✓ . . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylassputrajaya #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawasmoden #tawas
Dah lunch ke semua? Kak Is belum lagi ni - #novau #hilangbaubadan #naturaldeodorant
Ramai yang sebenarnya tidak mengaku ada masalah bau badan.. . Tapi mereka pakai deodoran, kenapa ya? Bila tanya kenapa awak pakai deodoran..Jawapan, nanti ketiak masam . Maknanya memang ada masalah bau lah kan..Cuma sekarang ni cover bau dengan deodoran..Cuba tak pakai, mesti orang sebelah lari bila awak angkat tangan . Kalau awak pakai Celebritylass..Awak tak perlu deodoran lagi..Seharian ketiak takde bau..JANGAN percaya cakap saya selagi awak tak cuba . WhatsApp ke 013-2119748 @ click je link di bio ☝ Consultant Pakar Nyah Bau Badan . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #yusufiskandar #cl #yusoffalqardawi #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #pujaanhatikanda #selafazcinta #bebasbaubadan #peluh #baubadan #kakakperigi #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Sental aje ‼️ DAKI TANGGAL.  Fehhhhh LEGA !  Tambah KEYAKINAN bila bersih macam ni. Bagus SABUN TANGGAL DAKI ni. Boleh hilangkan daki SEPANTAS SEMINIT 😍😍 Daki di CELAH PEHA ! Daki di CIK KETI ! Daki di LEHER ! Daki di SELURUH BADAN ! Semua TANGGAL 😍😍 Sedang Promosi Www.wasap.my/60132540902 #jsd #stokisrembautampin
Hanya magic blue natural deodorant mampu menghilangkan daki dan mencerahkan kembali ketiak, tengkuk dan lain2 anggota badan.  #magicbluedeodorant #magic #magicblue #hilangdaki #hilangbaukaki #hilangbauketiak #hilangbaubadan #hapusbaukaki #hapusbaubadan #daki #cerahkanketiak #codarea #semenyih #bukitmahkota #bandarbukitmahkota #bandarseriputra #luluskkm💯 #luluskkm #sahihram #sahsolat
Ayoo whitening body scrub kita dah tinggal 3 bekas ni je lagi, cepat betul disambar orang. Hehehe, flavour ni memang ramai yang suka bau mild macam vanilla. Wangi tau 😍 . Siapa lagi nak tekan je link dekat bio elly.. Lambat tinggal bye 🤗😜 #whiteningbodyscrubtemyracle #scrubwangi #bebasdaki #scruparut #bodyscrubmurah #putihgebu #hilangbaubadan #kulitbersih #naturalproduk #bebasdaki #ubatputih #rawatkukitsunburn #kulitlembut #temyraclesayamesticari
Okay meh KakTeena cerita serba ringkas pasal beauty pudding ni 🤩🍑 Water Bank Perfumed Pudding ni dia macam perfume lotion tapi lagi power dari tu sebab:  Bahan-bahan dalam dia ada: 🌸 Hyaluronic acid bagi kulit lembut & anjal 🌸 Glutathione bagi kulit cerah 🌸 Essential oils sebagai rawatan kulit bermasalah 🌸 SPF30 UV protection untuk elak sunburn 🌸 International perfume oil untuk wangikan badan  Guna di badan untuk: 🍑 dry skin 🍑 selulit 🍑 stretch marks 🍑 uneven skin tone 🍑 sunburn 🍑 after-sun care 🍑 body odor  All in 1 tube 100ml 🍑  #waterbankperfumedpudding #puddingbadan #akkapudding #lotionwangi #lotionbadan #lotionpudding #badangebu #hilangbaubadan #hilangparut #warnakulitsekata #kulitcerah #lokalah #wanitaku #terbaikdariku #selangor #uitmpalam #kelantan #sabah #thenarich
Tq team yang share feedback power ni alhamdulillah . . Guna di badan untuk: 🍑 dry skin 🌸 selulit 🌸 stretch marks 🌸 uneven skin tone 🌸 sunburn 🌸 after-sun care 🌸 body odor  #waterbankperfumedpudding #puddingbadan #akkapudding #lotionwangi #lotionbadan #lotionpudding #badangebu #hilangbaubadan #hilangparut #warnakulitsekata #kulitcerah #lokalah #wanitaku #terbaikdariku #selangor #uitmpalam #kelantan #sabah #thenarich
Guna di badan untuk: 🍑 dry skin 🌸 selulit 🌸 stretch marks 🌸 uneven skin tone 🌸 sunburn 🌸 after-sun care 🌸 body odor  #waterbankperfumedpudding #puddingbadan #akkapudding #lotionwangi #lotionbadan #lotionpudding #badangebu #hilangbaubadan #hilangparut #warnakulitsekata #kulitcerah #lokalah #wanitaku #terbaikdariku #selangor #uitmpalam #kelantan #sabah #thenarich
NAK KULIT RASA BEST, GUNALAH MAGICBLUE SHOWER GEL! . . FREE postage 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . ======= Magicblue Shower gel ======= Diperbuat dari gabungan ektrak bidara dan air mawar asli.  Normally fungsi shower gel adalah "Membersih badan dari segala kotoran"  Beza Magicblue Shower Gel dengan yang lain plak: 🌹🌿 Pembaikan kulit badan & anti penuaan. 🌹🌿Perlindungan dari bakteria sehingga 48 jam. 🌹🌿Kulit serius terasa lembut & lembab. 🌹🌿Pencerahan kulit secara semulajadi. 🌹🌿Haruman baby yang sangat memberi ketenangan. 🌹🌿 Badan rasa sangat beraura segar dan nyaman.  Dan kebaikan daun bidara sebagaimana diketahui umum mampu mengelakkan gangguan jin dan makhluk halus. . #magicbluedeodorant #magicblueshowergel #shower #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau #ketiakputih #hilangbaubadandankaki #hilangkandaki #hilangkanbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaubusuk #hilangbaukaki #hilangbauketiak #penghilangbauketiak #agentdiperlukan #agentwanted #leherhitam
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
NAK KULIT RASA BEST, GUNALAH MAGICBLUE SHOWER GEL! . . FREE postage 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . ======= Magicblue Shower gel ======= Diperbuat dari gabungan ektrak bidara dan air mawar asli.  Normally fungsi shower gel adalah "Membersih badan dari segala kotoran"  Beza Magicblue Shower Gel dengan yang lain plak: 🌹🌿 Pembaikan kulit badan & anti penuaan. 🌹🌿Perlindungan dari bakteria sehingga 48 jam. 🌹🌿Kulit serius terasa lembut & lembab. 🌹🌿Pencerahan kulit secara semulajadi. 🌹🌿Haruman baby yang sangat memberi ketenangan. 🌹🌿 Badan rasa sangat beraura segar dan nyaman.  Dan kebaikan daun bidara sebagaimana diketahui umum mampu mengelakkan gangguan jin dan makhluk halus. . #magicbluedeodorant #magicblueshowergel #shower #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau #ketiakputih #hilangbaubadandankaki #hilangkandaki #hilangkanbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaubusuk #hilangbaukaki #hilangbauketiak #penghilangbauketiak #agentdiperlukan #agentwanted #leherhitam
#celebritylass Membantu menghilangkan bau badan dan melindungi anda dari bau badan 24 jam. . -> Kekal Yakin -> Kekal Segar -> Kekal Bebas Bau . "Tak Guna Wajah Cantik & Hensem Kalau Badan ada BAU" . 👍Celebritylass penghilang bau badan  sepantas 3 saat! . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Ibu STRESS anak bau kepam! . Tak Tahan sangat bau badan anak? . " Anak badan dah tak berbau. Kalau sebelum ni mmg berbau sgt time ambil anak balik sekolah. Sekarang badan dia dah kurang sgt berbau. Seronok sbb tak perlu tahan dgn bau badan dia lagi " 😆😃😅 . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Harian Metro 7/12/2015  BAU BADAN GANGGU HUBUNGAN  Masalah bau bukan lagi perkara remeh kerana boleh menyebabkan rasa rendah diri dan antisosial.  Boleh merosakkan hubungan diantara satu sama lain..Terdapat beberapa cara utk hilangkan bau badan: . ✅ Mandi 2 kali sehari ✅ gunakan pewangi ✅ hindari makanan penyahbau ✅ makan byk buah dan sayuran segar  Utk sesiapa yg menghadapi masalah tersebut dan telah mencuba tips yg dikongsikan tapi tidak berjaya... DM @ Whatsapp Consultant Bebas Bau Anda sekarang di talian  013-2119748  013-2119748  Saya akan bantu selesaikan masalah anda ... . . #pakarhilangbaubadan #kekalsegar24jam . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm
Memang benar ada yg berkata bau pasangan tidak menjadi masalah..tahan je lah.. Tapi kalau dah sampai bercerai berai macamana tu?  Jangan mudah yakin. Bau badan tak mampu dikesan hidung sendiri. Bahasa mudah hidung dah lali dengan bau sendiri😁 Yang tersayang cakap tak kesah mungkin semata² nak jaga hati. ‪#‎Celebritylass‬ dah ada.  Mudah digunakan & boleh di bawa ke mana² shj. Cubalah😊  Kepada pasangan², jagalah penampilan & ketrampilan agar seiring ya  Jangan berdiam diri lagi. . . #celebritylassputrajaya #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal #artis
Pakai deodorant lama² jadi bau masam. Pakai #celebritylass bau kosong je 😄😄 .  Alhamdulillah, kan dah kata cecair biru ni berkesan Tak payah melekit² dah pakai deodorant . . Awak tak percaya?  Masih tak percaya yg ‎celebritylass ni #‎pakarnyahbaubadansepantas3saat . Rugilaah awak, lagi rugi sebab masih guna deodorant Saya dan yg lain dah say NO to deodorant . Kalau awak nak cuba bebaskan diri drpd deodoran tu,  awak wassap je no ni ye..0132119748 . . #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Korang berani ke pergi kerja tak pakai deodoran langsung?  Berani cuba? . Waktu balik kerja tu, cium sikit bau badan sendiri . Andainya tak de bau langsung, confirm la anda memang sgt bertuah kat planet bumi ni sebab awak jenis badan yg tak berbau 😍 . Opss, silap silap.. Tak boleh cium sendiri suruh member sebelah yg pastikan sebab kita sendiri dah lali dgn bau sendiri tau . . Usah tipu diri sendiri  #celebritylass 100% produk semulajadi Pakai sekali sehari je bebas bau peluh 24jam  Peluh2 pun tak masam  Best kan 🤗 . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
BEBASKAN SI PUTIH DARI SI KUNING.. 🙌 . 🌼 Sapa sini suka baju kaler putih?? Cantik kan putih?Putih itu bersih Putih itu suci. Putih itu baju sekolah.. hihihi 🙊 . 🌼 Saya suka jgk kaler putih tapi putih ni cepat kotor kalau orang yg tak cermat. Kalau kita pakai deodorant pon baju putihla paling senang nampak kesan kuning yg melekat akibat deodorant tu. Ni la kelemahan baju putih . Tapi setiap masalah itu adalah peluang👍 . Sapa sini tau tawas? Saya pernah tgk kristal tawas. Tapi tak boleh pakai sbb tajam dan sakitkan kulit. . Ni nak britau berkenaan tawas. Tawas ni bahan biasa dan asas digunakan dlm produk penghilang bau badan sebab tawas ni memang " expert " orang kata hilangkan bau badan💪 . Caption utk tawas 👉" Kepakaran saya ialah membantu menghilangkan bau badan dan melindungi badan dari berbau " . Tapi tulah masalah bila sakit nk tonyoh kristal tawas pada badan. Kalau awak nk tau, tawas nilah bahan utama yg digunakan dlm #celebritylass tapi x sakit pakai celebrity lass sebab tawas ni telah dicairkan . Selesai masalah sakit sebab tonyoh tawas kt ketiak. Hihihi ... ✔ 100% semulajadi ✔ Tawas premium +herba ✔ x de bahan2 kimia yg melekit & kotorkan baju ✔ Baju bebas kotoran sepanjang hari . 😊Melangkah lebih yakin tanpa bau badan & kotoran bawah lengan 😅😅😅 . Saya suka celebrity lass!! Boleh dapatkan dr saya ya.. . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Abang PosLaju Pun Pakai CL...HEBAT😉 . =========== Apa Itu Celebrity Lass (CL)? =========== . Rasa bersalah pulak jika saya tak beritahu apa CL ni.  Secara ringkas.  #celebritylass adalah cecair yg berfungsi utk meneutralkan peluh kita. Bau masam, bau tengik, bau kaki Insha Allah hilang sepantas 3 saat.  CL bukan deodorant. Jgn salah faham tau. Namun CL boleh digunakan sebagai pengganti deodorant  Deodorant bila kita pakai dan berjalan di bawah panas terik, ketiak kita basah. Lepas tu jadi masam. Betul?  Jadi apabila CL digunakan sebagai pengganti deodorant ketiak kita tidak basah. Kita masih berpeluh tapi tidak akan masam. Sebab CL meneutralkan bau.  CL ni dia tiada bau. CL bukan perfume. Tapi jika pakai CL + perfume, aroma semulajadi perfume tu lebih hebat keluar. Lagi sedap kita hidu.  Jelaskan?..😊 Ws 013-2119748 nak cuba . . #celebritylassputrajaya #tawas #poslaju #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm
Comel nya laa haii..pergi sekolah wangi2, balik sekolah alamak bau masam semacam 😨 . Kesian tau balik sekolah berpeluh2, dia bukan tahu pun bau tu dh mengganggu org lain..Ibu2 jgn risau, #celebritylass sesuai utk seisi keluarga..Anak kita pn blh join pakai.. . 100% drp bahan semulajadi..Meh pakat try !! . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal

Loading