Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#hijabista

Posts tagged as #hijabista on Instagram

3.874.449 Posts

Pilihan buffet breakfast . Musim cuti sekolah ni ramai yg bawak family pegi bercuti dan jalan jalan kan  Jangan risau , anda masih bole lgi kawal pemakanan anda semasa bercuti ni mudah sgtt . Nak buffet breakfast di hotel perlu pilih menu yg lebih sihat dan tinggi protein , ingat kita pegi bercuti bukan utk makan makan sahaja yer 😉 . Mulakan dengan makan buah buahan dulu Ambil karbo ringkas dari roti wholemeal, protein dari telur, kacang panggang jgn ambil sos . Pentingnya Kurus dengan ILMU . Cabaran Turun Berat Badan  Fast Track Online Coaching . Coach Sue 0192268955 Klik link di bio utk slot in program . #kurustanpaberlapar #kuruscepat #seluarbesar #tipskurus #tipssihat #makanansunnah #makanaktiga #kurusmudah #kurussenang #tudungbawal #bhonline #plussize #onlineshopping #naelofarhijab #jubahbesar #sayanakkurus #sayanaksihat #kurusdarirumah #kurusonline #hijabista #kurustanpasenaman #dietsihat #tipsdiet #melakapeople #kuruscarasihat #putrajaya #tipkurus #taknakgemuk #dietselamat
Good Morning peeps! Make sure to bring this Hijab and Hair Mist along. Spray it when you need.  Stay fresh every day with hijab and hair mist.  Click the link on bio to purchase.  #blusbupurlife #blusher #blush #hijabmist #hijabhairmist #hairmist #deeblush #perfume #hijabi #hijabista
I can't forget you 💔... #كتاب_أنصح_به#كتاباتي#خواطر_راقيه#مشاعر . .  #hijabista#hijabinspiration#fashionblogger#page#algerienne🇩🇿#marocaine🇲🇦#tunisia#monde#likeforlikes#abonnés
Berpakaian adalah sebuah jalan kehidupan, dan legkapilah jalan kehidupanmu, dengan Hijacket urban yang akan membuat perjalananmu, lebih berwarna dan lebih bermakna☺😋😘😘 . jadi, mau kapan ? sekarang aja😋😘 . Dapatkan di wa 0853-7408-0308 atau klik link di bio . HJ-UB HIJACKET® URBANASHION . ❤ Trusted more than 80.000 Hijaber ❤ 100% Guaranteed . #hijacket #hijabfashion #hijabstyle #jacketfashion #hijabista #ootd #ootdfashion #dailyhijabindo #dailyhijab #dailystory #hijacket #hijabtraveller #1stjacketforhijaber #hijacketxme #makesperfect #wearehijaber #hijacketxme #hijacket #hijacketurbanashion #original #onlineshop
@douxsarah wearing our La Diva Fluffy Blouse  Posted @douxsarah Accept yourself, love yourself, and keep moving forward. If you want to fly, you have to give up what weighs you down. Top by @viewfashion26 ♥️ #ootdcurvy #effyourbeautystandards #fullfiguredfashion #hijab #hijjab #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #hijabi #fatshion #plussizefashion #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #modestroute #allbodiesmatter #fatactivist #fatgirllove #representationmatters #styleknowsnosize #bodypositive
Good Morning lovelies..! plan apa hari ni? ramai yang pergi cuti2 malaysia kan. haa kalau nak tudung yang travel friendly (ie tak payah gosok & tak perlu guna pin), Stella iSella ni yang paling sesuai..! simple, mudah & jimat masa bersiap. boleh bercuti2 dengan efisien gituu 😄. . warna Queen Coco mcm dalam gambar ni masih available lagi tau. cantik kan dia pakai? meh order cepat kalau nak cantik macam dia 😉. whatsapp 017-233 8214 (klik link pada profile). . #properhijabsquad #instantshawl #instantshawllabuh #tudunginstant #tudunglabuh #shawllabuh #stellaisellainstant #isellainstantshawl #shawlpatuhsyariah #syariahcomplianceshawl #properhijab #hijabista #instanthijab #properhijabgombak #properhijabbatucaves #hijabista #uiagombak #uiacod #tudungsarung #tudungironless #tudungpinless #stellaisella #stellaproperhijab #properhijabstella
take time to make your soul happy  luangkan waktu untuk membuat jiwa Anda bahagia, ayoo buruan bahagianya bareng Hijacket😘😘 . HJ-UB MARIGOLD HIJACKET® URBANASHION . ❤️ Trusted more than 100.000 Hijaber ❤️ 100% Guaranteed . #jaketmuslimah #jaketmuslimahonline #jaketmuslimahcantik #jaketmuslimahterbaru #jaketmuslimahpanjang #jaketmuslimahsyari #jaketpanjang #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabsyari #hijaber #hijabista #hijrahmuslimah #hijacketasli #muslimahfashion #muslimahcantik #hijacket #hijacketoriginal #ootdhijab #ootdfashion #muslimahbandung  #jaketwanitaterbaru #hijrahku #hijabtraveller #hijabcantik #muslimahwear #muslimahoutfit #stylehijab #dailyhijabindo
Jangan pernah menganggap diri kita ini sudah cukup sempurna dan sudah cukup baik apabila kita sudah berhijab.  Jangan pernah menggangap orang yang belum berhijab itu tidak baik.  Jangan pernah mengata seseorang itu jahat dan berdosa dek kerana melihat zahirnya sahaja.  Lebih elok kita mendokan secara sembunyi supaya kita dan orang lain diberikan hidayah yang baik. Sesungguhnya Nabi S.A.W pernah bersabda bahawa mendoakan orang lain secara sembunyi adalah yang paling baik ini kerana para malaikat akan mendoakan dan kita akan mendapat seribu kebaikan. InshaaAllah perkara yang baik akan berbalik kepada kita.  Berpesan-pesan la perkara yang baik. InshaaAllah kita akan mendapat ganjaran yang baik.  #klubungdaily #klubunginspiration #klubungbycuyyashawl #klubungbycuyyamodestyfashion #klubungbycuyyainspiration #klubunginspiration #klubungprintedshawl #klubungbycuyyacustomprintedshawl #jomtutupauratdenganklubungbycuyya #hijabinspiration #hijabstyle #hijabista #hijabfashion #tudungmalaysia
Rivoli Premium Brooch  LIMITED EDITION **3 pieces left in stock; none in HQ.  RM48 Include of  1 Wirdora Gift Box 1 Rivoli Brooch 1 Year Warranty *ADD RM3 for Swarovski Proof Tag *ADD RM2 for Wirdora Paper Bag.  PRICE STATED EXCLUDE SHIPPING  Visit @pintudung_ms_aina for more updates on our products! 🙌  #premiumbrooch  #broochcantik  #kerongsangmurah  #kerongsangmahal  #kerongsangswarovski  #kerongsangpremium #kerongsangeksklusif  #limitededition  #kerongsangantikarat #kerongsangtakallergy #nicklefree  #galeriariani #arzuscarves  #byri #tudungpeople #hijabista  #properhijab #carmelita #vivy  #vivyoot  #fvfashion  #arianirtw #arianilovers  #nhlovers
today inspiraion by @adelashr ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •••â €â €â €â €â €â €â €â €â € Follow us for more Hijab Inspiration! Gunakan hashtag ➡️ #hijabfashion untuk dipost di @hijabfashion.ind — Repost to Inspire Others!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hijabfashion #hijaboutfit #hijaboutfitoftheday #hootd #hijabstylemolto #hijabstreetstyle #hijabstyle #ootdhijab #hijabista #hijabers #hootdduahijab #hijabindonesia #hootd #hootdindo #hijaboutfitindo #hijabstyleindonesia # #muslimahstyle #ootdindo #dailyhijabindo #hijabkekinian #ootdhijabnusantara #hijabtraveler #hootdindonesia #ootdindo #hijabphotography #instahijab #inspirasihijab #dailyhijabootd
Hijacket sudah mendunia nih, buat jalan-jalan pun tetap oke. Apalagi di desain khusus untuk para Hijaber seluruh dunia, jadi kapan kalian beralih ke Hijacket?? . Sekarang aja yuk 😘😘 . ❤️ Trusted more than 100.000 Hijaber ❤️ 100% Guaranteed . #hijacket #hijabfashion #hijabstyle #jacketfashion #hijabista #ootd #ootdfashion #dailyhijabindo #dailyhijab #dailystory  #hijacket #hijabertraveller #travellingbyhijacket #travellingwithhijacket #ootdbyhijacket #ootdbysashopid #ootd #hijabtraveller  #1stjacketforhijaber #sashopid #hijacketxme #makesperfect #wearehijaber #hijacketxme #hijacket #hijacketoriginal #hijacketstyle
#كتاب_أنصح_به#كتاباتي#خواطر_راقيه#مشاعر . .  #hijabista#hijabinspiration#fashionblogger#page#algerienne🇩🇿#marocaine🇲🇦#tunisia#monde#likeforlikes#abonnés
From @tyazprasetyanew 🌸
Motivation ❤  #كتاب_أنصح_به#كتاباتي#خواطر_راقيه#مشاعر . .  #hijabista#hijabinspiration#fashionblogger#page#algerienne🇩🇿#marocaine🇲🇦#tunisia#monde#likeforlikes#abonnés
Hijacket Elnara | HOT LIST!😍 . Hijacket ELNARA ORIGINAL ini didesain dengan gaya modern, stylish dan modist. Dengan sentuhan tali di pinggang dan kedua saku menyamping menjadikannya kamu tampil glamour. . 💢 Ukuran : ALL SIZE FIT TO L & XL 💢 Material : Premium Fleece yang “SOFT TOUCH” langsung dari pabrik pengolah kain berpengalaman 💢 Proses : Dibuat Handmade dengan penjahit terbaik yang berpengalaman lebih dari 5 tahun 💢 Bordir Berkualitas 💢 Bukan sekedar fashion. Namun menguatkan “JATI DIRI / IDENTITAS” Hijaber yang modis dan stylish. ❤ Trusted more than 100.000 Hijaber ❤ 100% Guaranteed .. 💬 Untuk order fast respons hubungi WA: 📲 WA: 0853-7408-0308  #ootdfashion #dailyhijabindo #dailyhijab #dailystory #hijabtraveller #1stjacketforhijaber #hijacketxme #makesperfect #wearehijaber #hijacketxme #hijacketoriginalstore #jakethijabers #hijabstyle #jacketfashion #hijabista #ootdfashion #dailyhijabindo #dailyhijab #dailystory #hijabtraveller #1stjacketforhijaber #hijacketxme #makesperfect #wearehijaber #jaket #jakethijaberskeren #jakethijabers #hijacketoriginalstore #jualjaketcewe #jaketkekinian #hijaberscommunity #hijabstore #hijabmotif #hijabmurah #hijabpremium #hijabsyari #hijabinspiration #hijabmodern #hijacketofficial #hijabindonesia #hijacketurbanashion .
Baby cute ❤❤❤ . . . . . . Buah hati lucu, sehat dan menggemaskan menjadi harapan suami istri yang sudah menikah untuk menjadi penerus keturunan - Untuk bunda yg menantikan kehamilan, tetap semangat terus ikhtiar, do'a dan tawakal. Segera konsultasikan keluhan bapak/ibu. ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ Dapatkan info seputar kesehatan organ kewanitaan atau tentang keterlambatan kehamilan ___________ Contact person : 🍏BBM : D3217622 🍏WA : +62 896-8347-8515 _______________________
Bawal Owning Lycra Glitter Bidang45 🌸  Tudung baru masuk lagi 😍 eh asyik asyik tudung baru penatlah macam ni nak pilih sebab semua lawa, jangan risau grab je semua 😄 Kalini ladyboss kita keluarkan tudung glitter glitter pulak untuk uolls tauu. Cantik tauu, tengok model kita pakai lawa sangat 😘 ruginya kalau tak grab korang. Ironless yang penting, hanya sarung pakai ikut keselesaan masing masing dan siap 👏 senang kan? Jom grab cecepat, biasanya stok baru cepat je licin tauu.  Yang tak sabar nak grab tu cecepat klik link wassap sis di bio !  Sehelai RM25 sahaja  #bawalglitter #bawalglittermurah #nhahmedteam #nhteam #nhscarves #bawalowning #bawal #bawalovers #bawallabuh #bawalcantik #bawalheavychiffon #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalsarung #borongtudung #borongtudungmurah #borongtudungmurah #borongbawal #tutorial #hijabista #tudungcantik #tudunginstant #borongtudungbawal
Assalamualaikum, selamat pagi ❤  Bawal Owning Lycra Glitter Bidang45 🌸  Tudung baru masuk lagi 😍 eh asyik asyik tudung baru penatlah macam ni nak pilih sebab semua lawa, jangan risau grab je semua 😄 Kalini ladyboss kita keluarkan tudung glitter glitter pulak untuk uolls tauu. Cantik tauu, tengok model kita pakai lawa sangat 😘 ruginya kalau tak grab korang. Ironless yang penting, hanya sarung pakai ikut keselesaan masing masing dan siap 👏 senang kan? Jom grab cecepat, biasanya stok baru cepat je licin tauu.  Yang tak sabar nak grab tu cecepat klik link wassap sis di bio !  Sehelai RM25 sahaja  #bawalglitter #bawalglittermurah #nhahmedteam #nhteam #nhscarves #bawalowning #bawal #bawalovers #bawallabuh #bawalcantik #bawalheavychiffon #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalsarung #borongtudung #borongtudungmurah #borongtudungmurah #borongbawal #tutorial #hijabista #tudungcantik #tudunginstant #borongtudungbawal
Woven tag bersulam 🤩🤩 • ✔️🅟🅔🅡🅒🅤🅜🅐 🅓🅔🅢🅘🅖🅝 ❗️ ✔️🅿🅴🆁🅲🆄🅼🅰 200 🅿🅲🆂 😱 • Nak tag dengan harga kasih sayang ❤️ • Janji sis sis semua happy 😃😊 kita buat utk tlg sis2 yg baru mulakan perniagaan dan yg dah lama berniaga juga 🤗. Jangan terkejut dgn harga kami ❗️❗️ • Kami bantu selesaikan masalah branding anda. Insyaallah! MOQ: 100pcs 📲 0129148272 WhatsApp for fast response, don’t DM • Follow ig @metaltag.my Follow ig @metaltag.my Follow ig @metaltag.my #labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelkain #labelmurah #hijabista #hijabfashion #jenamasendiri #jahitpukal #duckscarves #naelofarhijaboriginal #tudunglabuh #tudungmurah #shawl #shawlmurah #tudungbawal #metaltagmurah #charm #charmmurah #jahittudung #shawlchiffon #moodrepublik #labeltagmurah
ğŸŽˆPromo Kurung moden Ekslusif RM59 sehelai exc postage . . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . www.wasap.my/60145280594 www.wasap.my/60145280594 www.wasap.my/60145280594 . #bajukurungcottonmurah #dhiacotton #kebayacotton #kurungmodencotton #kurungriaucotton #kurungmoden #kurungpahang #kurungcotton #kurungpahangmurah #kurungmodenmurah #kurungcottonmurah #kurungraya #bajukurungmurah #bajukurungcotton #terlajaklaris #hijabista #bajuraya
Assalammualaikum dan selamat berkerja di hari selasa uolls 😍💕 . . Instant two loops zig zag, so beautiful uolls, sangat mudah dipakai, tak perlu pakai pin dan tak perlu gosok, mudah kan !!! 💕💃 . . Ada BerMacam Macam Warna Tau💕😍 . . . Berminat boleh Whatsapp sis ya +60126015308 😍 . . #fashionista #hijabista
JOIN THE MOVEMENT!  Berpakaian adalah sebuah jalan kehidupan, dan lengkapilah jalan kehidupanmu, dengan Hijacket urban yang akan membuat perjalananmu, lebih berwarna dan lebih bermakna☺️😋😘😘 . MAKASIH HIJACKET❤️❤️ . HIJACKET® URBANASHION ALPINE ALL SIZE fit to L : 192k XL : 202k XXL : 212k (BELUM TERMASUK ONGKIR) . ❤️ Trusted more than 100.000 Hijaber ❤️ 100% Guaranteed . #hijacket #hijabfashion #hijabstyle #jacketfashion #hijabista #ootd #ootdfashion #dailyhijabindo #dailyhijab #dailystory  #hijacket #hijabertraveller #travellingbyhijacket #travellingwithhijacket #ootdbyhijacket #ootdbysashopid #ootd #hijabtraveller  #1stjacketforhijaber #sashopid #hijacketxme #makesperfect #wearehijaber #hijacketxme #hijacket #hijacketoriginal #hijacketstyle
Assalammualaikum dan selamat berkerja di hari selasa uolls 😍💕 . . Instant two loops zig zag, so beautiful uolls, sangat mudah dipakai, tak perlu pakai pin dan tak perlu gosok, mudah kan !!! 💕💃 . . Ada BerMacam Macam Warna Tau💕😍 . . . Berminat boleh Whatsapp sis ya +60126015308 😍 . . #fashionista #hijabista
BOSEN DENGAN TAMPILAN YANG GITU-GITU AJA ?  Menghadirkan Hijacket Yukata adalah teman dari seri Japan Street yang lebih condong ke Jepang. Dengan style finger, Lalu dengan potongan baru yang lebih modis dibagian depan hingga menyatu dengan kantong depan. Dipadu dengan identitas Hijabermu di Hijacket yang elegan . Ayoo tunggu apa lagi ? . Dapatkan di @n3_jaket atau klik link di bio . HJ-YK BROWN HIJACKET® YUKATA . ❤️ Trusted more than 100.000 Hijaber ❤️ 100% Guaranteed . #hijacket #hijabfashion #hijabstyle #jacketfashion #hijabista #ootd #ootdfashion #dailyhijabindo #dailyhijab #dailystory  #hijacket #hijabtraveller  #1stjacketforhijaber #hijacketxme #makesperfect #wearehijaber #hijacketxme #hijacket
Ready stock SWIPE LEFT ◀◀◀ . KURUNG ERYNA . Semenanjung  RM82 + RM8 (postage) = RM90 . Sabah sarawak RM82 + RM11 (postage) =RM93 . Materials :  100% como crepe . Features :  1. Nursing & wudhu-friendly (zip sorok)  2. Pinggang skirt separuh getah (boleh renggang hingga 6inch), ada zip serta cangkuk . Warna : 10 pilihan warna . Size :  XS, S, M, L & XL . Whatsapp for fast reply :+6010.376.1440ğŸŽ€ Click my number at Bio ğŸ“žğŸ“žğŸ“ž . #sayajual #sayajualbajumurah #ipohcalling #ipohcityawesome #bajukurung #fattzura #moodrepublik #neelofa #bajuraya #bajumurah #muslimahfashion #bazaarpaknil #hijabista #ootd #meletop #modesty #ctdk #syafiqkyle #bazarpaknil #cintanongrata #jodohjodohannisa #encikimamekspres #petuanenek #takadacintasepertimu #tiadaarahjodohkita #nur2 #leftenanzana #asalkandiabahagia #cintatanpahenti #chanteekmy
Assalammualaikum dan selamat berkerja di hari selasa uolls 😍💕 . . Instant two loops zig zag, so beautiful uolls, sangat mudah dipakai, tak perlu pakai pin dan tak perlu gosok, mudah kan !!! 💕💃 . . Ada BerMacam Macam Warna Tau💕😍 . . . Berminat boleh Whatsapp sis ya +60126015308 😍 . . #fashionista #hijabista
Berbaris dlm satu barisannn.. kekannnannn luruss!  Matilah nak tak reti bagi arahann ntah betul ntah tidakk tue😅 tp baju n kain lurus terukk ok, selari tak bergaduh pun.  Baju kebaya labuh  Kain sarung  #assalamualaikum #selamatpagicinta #anggun #tudung #hijabista #hijab #pakaian #kaudahkenapakadet
Ready stock SWIPE LEFT ◀◀◀ . KURUNG ERYNA . Semenanjung  RM82 + RM8 (postage) = RM90 . Sabah sarawak RM82 + RM11 (postage) =RM93 . Materials :  100% como crepe . Features :  1. Nursing & wudhu-friendly (zip sorok)  2. Pinggang skirt separuh getah (boleh renggang hingga 6inch), ada zip serta cangkuk . Warna : 10 pilihan warna . Size :  XS, S, M, L & XL . Whatsapp for fast reply :+6010.376.1440ğŸŽ€ Click my number at Bio ğŸ“žğŸ“žğŸ“ž . #sayajual #sayajualbajumurah #ipohcalling #ipohcityawesome #bajukurung #fattzura #moodrepublik #neelofa #bajuraya #bajumurah #muslimahfashion #bazaarpaknil #hijabista #ootd #meletop #modesty #ctdk #syafiqkyle #bazarpaknil #cintanongrata #jodohjodohannisa #encikimamekspres #petuanenek #takadacintasepertimu #tiadaarahjodohkita #nur2 #leftenanzana #asalkandiabahagia #cintatanpahenti #chanteekmy
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Shawl size XL RM25 sahaja after discount. Normal Price RM40 sehelai. Limited pieces available. Grab yours now! . ğŸ’ŽThe Duchess Instant SeriesğŸ’Ž .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌹Material : Bubble Chiffon (Thick/Medium) 🌹Size : 2.2m x 0.75m - boleh adjust untuk labuhkan atau singkat kan mengikut keselesaan 🌹Kelebihan : Ironless 🌹Jenis : Dua muka/Double loop 🌹Sarung sarung dah siap cantik 😍 . Whatsapp 019-9212154 019-9212154 019-9212154 . . . #shawlinstant #shawlinstantmurah #shawlprinted #shawllover #shawlinstantprinted #shawldoubleloop #shawlduamuka  #teamshawl #hijabista #instantshawl #cikgu #usim #unisza #bawalcorak #shawllabuh #bawallabuh #iium #instantshawlmurah #uum #uia #iium #tudungmurah #shawlcorak #tudunglabuhmurah #bawalbidang60
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamu’alaikum Enterpreneur.. Carilah partner bisnis yang Amanah, agar Allah Swt. Selalu memberi keberkahan dalam hidupmu... . Ciptakan peluangmu sendiri dengan berbisnis.. Ciptakan takdir terbaikmu sesuai keinginanmu.. . Open kemitraan Reseller, Agen, dan distributor untuk seluruh wilayah Indonesia . HIJAB ALNAIRA suplier HIJAB INSTAN langsung dari pabrik kualitas premium HIGH CLASS HIGH QUALITY —THE BEST FASHION FOR MUSLIMAH—  WA : 085694580600  #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnis #bisnismasakini #bisnisanakmuda #bisnishalal #bisnismudah #peluangusaha #bisnisdarirumah #bisnismahasiswa #bisnisiburumahtangga #bisnisbooming #bisnisjutawan #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabinspiration #hijabstyle #hijabista #hijabtrend #jilbab #tutorialhijabvideo #hijabmurah #hijabsyari #hijabinstan
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamu’alaikum Enterpreneur.. Carilah partner bisnis yang Amanah, agar Allah Swt. Selalu memberi keberkahan dalam hidupmu... . Ciptakan peluangmu sendiri dengan berbisnis.. Ciptakan takdir terbaikmu sesuai keinginanmu.. . Open kemitraan Reseller, Agen, dan distributor untuk seluruh wilayah Indonesia . HIJAB ALNAIRA suplier HIJAB INSTAN langsung dari pabrik kualitas premium HIGH CLASS HIGH QUALITY —THE BEST FASHION FOR MUSLIMAH—  WA : 085694580600  #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnis #bisnismasakini #bisnisanakmuda #bisnishalal #bisnismudah #peluangusaha #bisnisdarirumah #bisnismahasiswa #bisnisiburumahtangga #bisnisbooming #bisnisjutawan #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabinspiration #hijabstyle #hijabista #hijabtrend #jilbab #tutorialhijabvideo #hijabmurah #hijabsyari #hijabinstan
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamu’alaikum Enterpreneur.. Carilah partner bisnis yang Amanah, agar Allah Swt. Selalu memberi keberkahan dalam hidupmu... . Ciptakan peluangmu sendiri dengan berbisnis.. Ciptakan takdir terbaikmu sesuai keinginanmu.. . Open kemitraan Reseller, Agen, dan distributor untuk seluruh wilayah Indonesia . HIJAB ALNAIRA suplier HIJAB INSTAN langsung dari pabrik kualitas premium HIGH CLASS HIGH QUALITY —THE BEST FASHION FOR MUSLIMAH—  WA : 085694580600  #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnis #bisnismasakini #bisnisanakmuda #bisnishalal #bisnismudah #peluangusaha #bisnisdarirumah #bisnismahasiswa #bisnisiburumahtangga #bisnisbooming #bisnisjutawan #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabinspiration #hijabstyle #hijabista #hijabtrend #jilbab #tutorialhijabvideo #hijabmurah #hijabsyari #hijabinstan
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamu’alaikum Enterpreneur.. Carilah partner bisnis yang Amanah, agar Allah Swt. Selalu memberi keberkahan dalam hidupmu... . Ciptakan peluangmu sendiri dengan berbisnis.. Ciptakan takdir terbaikmu sesuai keinginanmu.. . Open kemitraan Reseller, Agen, dan distributor untuk seluruh wilayah Indonesia . HIJAB ALNAIRA suplier HIJAB INSTAN langsung dari pabrik kualitas premium HIGH CLASS HIGH QUALITY —THE BEST FASHION FOR MUSLIMAH—  WA : 085694580600  #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnis #bisnismasakini #bisnisanakmuda #bisnishalal #bisnismudah #peluangusaha #bisnisdarirumah #bisnismahasiswa #bisnisiburumahtangga #bisnisbooming #bisnisjutawan #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabinspiration #hijabstyle #hijabista #hijabtrend #jilbab #tutorialhijabvideo #hijabmurah #hijabsyari #hijabinstan
Assalamu’alaikum Enterpreneur.. Carilah partner bisnis yang Amanah, agar Allah Swt. Selalu memberi keberkahan dalam hidupmu... . Ciptakan peluangmu sendiri dengan berbisnis.. Ciptakan takdir terbaikmu sesuai keinginanmu.. . Open kemitraan Reseller, Agen, dan distributor untuk seluruh wilayah Indonesia . HIJAB ALNAIRA suplier HIJAB INSTAN langsung dari pabrik kualitas premium HIGH CLASS HIGH QUALITY —THE BEST FASHION FOR MUSLIMAH—  WA : 085694580600  #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnis #bisnismasakini #bisnisanakmuda #bisnishalal #bisnismudah #peluangusaha #bisnisdarirumah #bisnismahasiswa #bisnisiburumahtangga #bisnisbooming #bisnisjutawan #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabinspiration #hijabstyle #hijabista #hijabtrend #jilbab #tutorialhijabvideo #hijabmurah #hijabsyari #hijabinstan
Assalamu’alaikum Enterpreneur.. Carilah partner bisnis yang Amanah, agar Allah Swt. Selalu memberi keberkahan dalam hidupmu... . Ciptakan peluangmu sendiri dengan berbisnis.. Ciptakan takdir terbaikmu sesuai keinginanmu.. . Open kemitraan Reseller, Agen, dan distributor untuk seluruh wilayah Indonesia . HIJAB ALNAIRA suplier HIJAB INSTAN langsung dari pabrik kualitas premium HIGH CLASS HIGH QUALITY —THE BEST FASHION FOR MUSLIMAH—  WA : 085694580600  #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnis #bisnismasakini #bisnisanakmuda #bisnishalal #bisnismudah #peluangusaha #bisnisdarirumah #bisnismahasiswa #bisnisiburumahtangga #bisnisbooming #bisnisjutawan #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabinspiration #hijabstyle #hijabista #hijabtrend #jilbab #tutorialhijabvideo #hijabmurah #hijabsyari #hijabinstan
Assalamu’alaikum Enterpreneur.. Carilah partner bisnis yang Amanah, agar Allah Swt. Selalu memberi keberkahan dalam hidupmu... . Ciptakan peluangmu sendiri dengan berbisnis.. Ciptakan takdir terbaikmu sesuai keinginanmu.. . Open kemitraan Reseller, Agen, dan distributor untuk seluruh wilayah Indonesia . HIJAB ALNAIRA suplier HIJAB INSTAN langsung dari pabrik kualitas premium HIGH CLASS HIGH QUALITY —THE BEST FASHION FOR MUSLIMAH—  WA : 085694580600  #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnis #bisnismasakini #bisnisanakmuda #bisnishalal #bisnismudah #peluangusaha #bisnisdarirumah #bisnismahasiswa #bisnisiburumahtangga #bisnisbooming #bisnisjutawan #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabinspiration #hijabstyle #hijabista #hijabtrend #jilbab #tutorialhijabvideo #hijabmurah #hijabsyari #hijabinstan
Buat yang bunda yang ingin seragam sama putrinya ini ada jilbab couple , only 55000 .bahan bagus, adem, pet antem untuk pemesanan silahkan chat ke 085790711850  #jilbabsyar #jilbabinstan #jilbabcouple #hijabista #hijabjersey #hijrah #ramadhan #hijab #fashion#fashionmuslimahkekinian #fashionmonth #tokoonlinekediri #tokofashion #likeforlike
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamu’alaikum Enterpreneur.. Carilah partner bisnis yang Amanah, agar Allah Swt. Selalu memberi keberkahan dalam hidupmu... . Ciptakan peluangmu sendiri dengan berbisnis.. Ciptakan takdir terbaikmu sesuai keinginanmu.. . Open kemitraan Reseller, Agen, dan distributor untuk seluruh wilayah Indonesia . HIJAB ALNAIRA suplier HIJAB INSTAN langsung dari pabrik kualitas premium HIGH CLASS HIGH QUALITY —THE BEST FASHION FOR MUSLIMAH—  WA : 085694580600  #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnis #bisnismasakini #bisnisanakmuda #bisnishalal #bisnismudah #peluangusaha #bisnisdarirumah #bisnismahasiswa #bisnisiburumahtangga #bisnisbooming #bisnisjutawan #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabinspiration #hijabstyle #hijabista #hijabtrend #jilbab #tutorialhijabvideo #hijabmurah #hijabsyari #hijabinstan
Assalamu’alaikum Enterpreneur.. Carilah partner bisnis yang Amanah, agar Allah Swt. Selalu memberi keberkahan dalam hidupmu... . Ciptakan peluangmu sendiri dengan berbisnis.. Ciptakan takdir terbaikmu sesuai keinginanmu.. . Open kemitraan Reseller, Agen, dan distributor untuk seluruh wilayah Indonesia . HIJAB ALNAIRA suplier HIJAB INSTAN langsung dari pabrik kualitas premium HIGH CLASS HIGH QUALITY —THE BEST FASHION FOR MUSLIMAH—  WA : 085694580600  #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnis #bisnismasakini #bisnisanakmuda #bisnishalal #bisnismudah #peluangusaha #bisnisdarirumah #bisnismahasiswa #bisnisiburumahtangga #bisnisbooming #bisnisjutawan #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabinspiration #hijabstyle #hijabista #hijabtrend #jilbab #tutorialhijabvideo #hijabmurah #hijabsyari #hijabinstan
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Ready stock SWIPE LEFT ◀◀◀ . KURUNG ERYNA . Semenanjung  RM82 + RM8 (postage) = RM90 . Sabah sarawak RM82 + RM11 (postage) =RM93 . Materials :  100% como crepe . Features :  1. Nursing & wudhu-friendly (zip sorok)  2. Pinggang skirt separuh getah (boleh renggang hingga 6inch), ada zip serta cangkuk . Warna : 10 pilihan warna . Size :  XS, S, M, L & XL . Whatsapp for fast reply :+6010.376.1440ğŸŽ€ Click my number at Bio ğŸ“žğŸ“žğŸ“ž . #sayajual #sayajualbajumurah #ipohcalling #ipohcityawesome #bajukurung #fattzura #moodrepublik #neelofa #bajuraya #bajumurah #muslimahfashion #bazaarpaknil #hijabista #ootd #meletop #modesty #ctdk #syafiqkyle #bazarpaknil #cintanongrata #jodohjodohannisa #encikimamekspres #petuanenek #takadacintasepertimu #tiadaarahjodohkita #nur2 #leftenanzana #asalkandiabahagia #cintatanpahenti #chanteekmy
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
MAU TAMPIL PERCAYA DIRI ? HIJACKET ADALAH JAWABANNYA😘  HIJACKET TWISTONE ORIGINAL dirancang khusus untuk Hijaber yang ingin tampil ceria & unik karena menggunakan bahan Premium Two Tone dengan Bordiran Fun. Bordiran langsung ke material, bukan patch, jadi lebih kuat & awet . HJ-TW CHARCOAL HIJACKET® TWISTONE . ❤️ Trusted more than 100.000 Hijaber ❤️ 100% Guaranteed . #hijacket #hijabfashion #hijabstyle #jacketfashion #hijabista #ootd #ootdfashion #dailyhijabindo #dailyhijab #dailystory  #hijacket #hijabtraveller  #1stjacketforhijaber #hijacketxme #makesperfect #wearehijaber #hijacketxme #hijacket
#couple #fille #hijabista #styler  Abonnez sur ma page @fashion_filles_hijebista ğŸ’žğŸ’ž
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
“Style is a way to say who you are without having to speak.” – Rachel Zoe . Klik website nya ! . Dapatkan di https://hijaket.net/ atau klik link di bio . HJ-EL AVOCADO HIJACKET® ELMA . ❤️ Trusted more than 100.000 Hijaber ❤️ 100% Guaranteed . #hijacket #hijabfashion #hijabstyle #jacketfashion #hijabista #ootd #ootdfashion #dailyhijabindo #dailyhijab #dailystory  #hijacket #hijabtraveller  #1stjacketforhijaber #hijacketxme #makesperfect #wearehijaber #hijacketxme #hijacket
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
OUTERWEAR PARA HIJABER  HIJACKET BASIC ORIGINAL merupakan rancangan pertama dari seri Hijacket. Dibuat untuk para Hijaber, dengan style panjang, dan mengikuti trend eropa. Menjadi seri paling wajib kamu miliki. . jadi kapan ? Sekarang aja😘😘 . Klik website nya ! . Dapatkan di https://hijaket.net/ atau klik link di bio . HJ-20 NAVY x PINK HIJACKET® BASIC . ❤️ Trusted more than 100.000 Hijaber ❤️ 100% Guaranteed . #hijacket #hijabfashion #hijabstyle #jacketfashion #hijabista #ootd #ootdfashion #dailyhijabindo #dailyhijab #dailystory  #hijacket #hijabtraveller  #1stjacketforhijaber #hijacketxme #makesperfect #wearehijaber #hijacketxme #hijacket
Assalamualaikum & selamat pagi ladies #rishasyadarlingz. Jom pagi-pagi ni kita cuci mata dengan Bawal silk printed #rishasya...cantik yakkamat uollss😍😍 . Floral Edition Size : 45" x 45" Material : Dubai Silk Type : Square Price : RM35 Each Exclude Postage 📣📣 Beli 2pcs & lebih dapat free postage. Boleh mix dengan mana-mana collection rishasya👍👍 ------- Kelebihan : ▪ Boleh adjust labuh ▪ Senang bentuk ▪ Tak pekakkan telinga ▪ Selesa digunakan seharian . Jom dapatkan kesemua corak Bawal silk printed #floraledition.. sementara stock masih ada. . ✔💯 TERBAEKKK . Berminat nak dapatkan boleh terus tekan link wsapp 📲📲 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192310543 http://www.wasap.my/60192320543 . #rishasya #rishasyadarlingz #bawalcun #sophiaedition #floraledition #pasteledition #blackxwhiteedition #skyscaperedition #saphiraedition #cameliaedition #sakuraedition #hijabbers #hijabista #silkprinted #pretty #dropshipdicari
🙋‍♀️HI UOLSS!! JOM GRAB REBATE DISCOUNT FOR OUR NEW ARRIVAL MIX & MATCH COLLECTIONS!! BLUE SKIES MIX & MATCH COLLECTIONS.  ALL ITEM PRE ORDER 2 WEEKS. SKIRT PRICE :RM65 COLOUR :ONE COLOUR ONLY.  PVC JACKET PRICE :RM89 COLOUR : PASTEL BLUE, PASTEL PINK, YELLOW, BLACK LOOFA BOOTS PRICE:RM89 COLOUR :RED BLUE NUDE BLACK FREE POSTAGE!  SIZE & MEASUREMENTS :👈 SLIDE TO THE LEFT, DETAILS ON THE PHOTO ABOVE. 📲 ENQUIRY CHECK STOCK SUBMIT ORDER DM US AT WA +60102524038. ✈️WE SHIP TO MALAYSIA INDONESIA AND SINGAPORE. #newtrends #pleatedskirt #skirtmurah #hijabista #fesyenmuslimah #murahmalaysia #outfitideas #skirtcantikmalaysia #ootdmy #styleblogger #influencerstyle #stylishwomen #trendywear #skirtmurah #murahgiler #musthave #chicstyle #modernchic #hijabmodern #chicclothing #bazarpaknilmurah #gayaterkini #fesyenwanita #fesyenterkini #salemalaysia #mixnmatch
🙋‍♀️HI UOLSS!! JOM GRAB REBATE DISCOUNT FOR OUR NEW ARRIVAL MIX & MATCH COLLECTIONS!! BLUE SKIES MIX & MATCH COLLECTIONS.  ALL ITEM PRE ORDER 2 WEEKS. SKIRT PRICE :RM65 COLOUR :ONE COLOUR ONLY.  PVC JACKET PRICE :RM89 COLOUR : PASTEL BLUE, PASTEL PINK, YELLOW, BLACK LOOFA BOOTS PRICE:RM89 COLOUR :RED BLUE NUDE BLACK FREE POSTAGE!  SIZE & MEASUREMENTS :👈 SLIDE TO THE LEFT, DETAILS ON THE PHOTO ABOVE. 📲 ENQUIRY CHECK STOCK SUBMIT ORDER DM US AT WA +60102524038. ✈️WE SHIP TO MALAYSIA INDONESIA AND SINGAPORE. #newtrends #pleatedskirt #skirtmurah #hijabista #fesyenmuslimah #murahmalaysia #outfitideas #skirtcantikmalaysia #ootdmy #styleblogger #influencerstyle #stylishwomen #trendywear #skirtmurah #murahgiler #musthave #chicstyle #modernchic #hijabmodern #chicclothing #bazarpaknilmurah #gayaterkini #fesyenwanita #fesyenterkini #salemalaysia #mixnmatch
🙋‍♀️HI UOLSS!! JOM GRAB REBATE DISCOUNT FOR OUR NEW ARRIVAL MIX & MATCH COLLECTIONS!! BLUE SKIES MIX & MATCH COLLECTIONS.  ALL ITEM PRE ORDER 2 WEEKS. SKIRT PRICE :RM65 COLOUR :ONE COLOUR ONLY.  PVC JACKET PRICE :RM89 COLOUR : PASTEL BLUE, PASTEL PINK, YELLOW, BLACK LOOFA BOOTS PRICE:RM89 COLOUR :RED BLUE NUDE BLACK FREE POSTAGE!  SIZE & MEASUREMENTS :👈 SLIDE TO THE LEFT, DETAILS ON THE PHOTO ABOVE. 📲 ENQUIRY CHECK STOCK SUBMIT ORDER DM US AT WA +60102524038. ✈️WE SHIP TO MALAYSIA INDONESIA AND SINGAPORE. #newtrends #pleatedskirt #skirtmurah #hijabista #fesyenmuslimah #murahmalaysia #outfitideas #skirtcantikmalaysia #ootdmy #styleblogger #influencerstyle #stylishwomen #trendywear #skirtmurah #murahgiler #musthave #chicstyle #modernchic #hijabmodern #chicclothing #bazarpaknilmurah #gayaterkini #fesyenwanita #fesyenterkini #salemalaysia #mixnmatch
🙋‍♀️HI UOLSS!! JOM GRAB REBATE DISCOUNT FOR OUR NEW ARRIVAL MIX & MATCH COLLECTIONS!! GREEN TONES MIX & MATCH COLLECTIONS.  ALL ITEM PRE ORDER 2 WEEKS. SKIRT PRICE :RM65 COLOUR :ONE COLOUR ONLY.  SHIRT PRICE :RM50 COLOUR : PASTEL BLUE, PASTEL PINK, MINT GREEN, WHITE, GRAY, LAVENDER, SALMON, BLACK.  LOOFA BOOTS PRICE:RM89 COLOUR :RED BLUE NUDE BLACK FREE POSTAGE!  SIZE & MEASUREMENTS :👈 SLIDE TO THE LEFT, DETAILS ON THE PHOTO ABOVE. 📲 ENQUIRY CHECK STOCK SUBMIT ORDER DM US AT WA +60102524038. ✈️WE SHIP TO MALAYSIA INDONESIA AND SINGAPORE. #newtrends #pleatedskirt #skirtmurah #hijabista #fesyenmuslimah #murahmalaysia #outfitideas #skirtcantikmalaysia #ootdmy #styleblogger #influencerstyle #stylishwomen #trendywear #skirtmurah #murahgiler #musthave #chicstyle #modernchic #hijabmodern #chicclothing #bazarpaknilmurah #gayaterkini #fesyenwanita #fesyenterkini #salemalaysia #mixnmatch
🙋‍♀️HI UOLSS!! JOM GRAB REBATE DISCOUNT FOR OUR NEW ARRIVAL MIX & MATCH COLLECTIONS!! GREEN TONES MIX & MATCH COLLECTIONS.  ALL ITEM PRE ORDER 2 WEEKS. SKIRT PRICE :RM65 COLOUR :ONE COLOUR ONLY.  SHIRT PRICE :RM50 COLOUR : PASTEL BLUE, PASTEL PINK, MINT GREEN, WHITE, GRAY, LAVENDER, SALMON, BLACK.  LOOFA BOOTS PRICE:RM89 COLOUR :RED BLUE NUDE BLACK FREE POSTAGE!  SIZE & MEASUREMENTS :👈 SLIDE TO THE LEFT, DETAILS ON THE PHOTO ABOVE. 📲 ENQUIRY CHECK STOCK SUBMIT ORDER DM US AT WA +60102524038. ✈️WE SHIP TO MALAYSIA INDONESIA AND SINGAPORE. #newtrends #pleatedskirt #skirtmurah #hijabista #fesyenmuslimah #murahmalaysia #outfitideas #skirtcantikmalaysia #ootdmy #styleblogger #influencerstyle #stylishwomen #trendywear #skirtmurah #murahgiler #musthave #chicstyle #modernchic #hijabmodern #chicclothing #bazarpaknilmurah #gayaterkini #fesyenwanita #fesyenterkini #salemalaysia #mixnmatch
🙋‍♀️HI UOLSS!! JOM GRAB REBATE DISCOUNT FOR OUR NEW ARRIVAL MIX & MATCH COLLECTIONS!! GREEN TONES MIX & MATCH COLLECTIONS.  ALL ITEM PRE ORDER 2 WEEKS. SKIRT PRICE :RM65 COLOUR :ONE COLOUR ONLY.  SHIRT PRICE :RM50 COLOUR : PASTEL BLUE, PASTEL PINK, MINT GREEN, WHITE, GRAY, LAVENDER, SALMON, BLACK.  LOOFA BOOTS PRICE:RM89 COLOUR :RED BLUE NUDE BLACK FREE POSTAGE!  SIZE & MEASUREMENTS :👈 SLIDE TO THE LEFT, DETAILS ON THE PHOTO ABOVE. 📲 ENQUIRY CHECK STOCK SUBMIT ORDER DM US AT WA +60102524038. ✈️WE SHIP TO MALAYSIA INDONESIA AND SINGAPORE. #newtrends #pleatedskirt #skirtmurah #hijabista #fesyenmuslimah #murahmalaysia #outfitideas #skirtcantikmalaysia #ootdmy #styleblogger #influencerstyle #stylishwomen #trendywear #skirtmurah #murahgiler #musthave #chicstyle #modernchic #hijabmodern #chicclothing #bazarpaknilmurah #gayaterkini #fesyenwanita #fesyenterkini #salemalaysia #mixnmatch

Loading