Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#gundamwing

Posts tagged as #gundamwing on Instagram

107.291 Posts

When you're at level 99 on building gundam.  MODELER: utugi23 MODEL TITLE: SNOW WHITE MODIFICATION TYPE: kit bash, custom base, custom details, scratch built parts KITS USED: MG 1/100 Wing Gundam Zero Custom EW, MG 1/100 00 Qan[T], MG 1/100 Strike Freedom Gundam  #gundam #gunpla #art #wing #gundamwing #snowwhite #gbwc #mastergrade #custom #kitbash
Progression of MG Hi-Nu Ver.Ka. . . Pretty sure I’m keeping the propellant tanks this short because the standard length is pretty fuckin ridiculous IMO. The joint for the backpack is also really stupid! Why. #gunpla #gunplabuilder #ガンプラ #ガンダム #blackmetal #rocknroll #anime #instagood #bandai #sazabi #sazabiverka #nugundam #picoftheday #charaznable #gundam #mobilesuit #zeon #neozeon #siegzeon #amuroray #charscounterattack #gundammemes #gundamwing #scalemodeler #gunplamod #verka #anime #beltorchikaschildren #hinu #hinugundamverka #hinugundam
Con questo Gundam Sandrock, sono a 4 su 5! Ormai manca davvero poco. . . . . . . . .  #gundam #gunplabuilder #anime #manga #robot #mecha #toys #bandai #model #modelkit #gunpla #mobilsuit #hobby #gundamhobby #plasticmodel #fun #sandrock #sand #rock #gundamwing #mike13collection
Decals next~  #gunpla #gundam #gundam_ig #gundamwing #endlesswaltz #plamo #wingzero
rombits
風呂に入って自らの油分を落として格闘の末に何とか蓋が開きました。ホイルシールの余白にクリアグリーンを塗って乾いたら切り取ってメインカメラ部分に貼り付けます。午後から出掛けるので今日の模活は一旦中断です。  #アニメ #ガンプラ #ガンダム #新機動戦記ガンダムw  #メリクリウス #anime #gundam #gunpla #gundamwing  #mercurius ####
Sebenarnya kita nggak boleh untuk secara cepat menilai orang lain atau apapun yg dilakukan oleh orang lain itu salah dimata kita, ketika kita nggak suka akan apa yg dilakukan olehnya. Sebenarnya kita bisa melihat dengan yg lebih baik dari sisinya dia dan berkolaborasi dengannya, hingga akhirnya tercipta karya yg apik diantara kalian. . Contohnya... saya hanya suka melihat miniatur gundam sperti ini, tapi tidak tertarik untuk membelinya apalagi merakitnya, karena bagi saya ini bukan hobby saya, tapi bagi brother gw @vhalio dia seneng banget ama gundam dan punya lumayan banyak koleksinya dan juga koleksi miniatur lainnya. Nah misalnya saya langsung ngejudge itu nggak baik, maka dipastikan nggak akan tercipta karya seperti ini..!!! Tapi dengan kecintaannya @vhalio akan gundam dan kreatifitas saya sebagai seorang pelukis cahaya, maka jadilah ide-ide gokil dengan mengabadikan gundam di Raja Ampat seperti ini.. 😜🤣👏🏽 . Walau menurut saya, lebih rempong motoin gundam daripada orang sebagai object photonya... 🤣😅 Karena klo orang tinggal ngomong waktu ngarahin gaya, tapi klo gundam.. wuiih... Hahahahhahahaha... lumayan seru waktu mempersiapkannya... 🤣 . Tapi ini jadi pengalaman seru sih.. . Next dari feed gw akan berisi tentang gundam nih dalam beberapa hari kedepan.. 😜🤣 . Loc : Yenbuba Jetty-Raja Ampat . #taputar #taputarphoto #gundamstagram #gundamindonesia #gundamunicorn #gundambuilder #gundammodel #gundam_ig #gundamphotography #gundamwing #gundamcommunity #gundamcommunityindonesia #gundamjakarta #gundamjogja #gundamsurabaya #gundamsorong #gundamrajaampat
フェイスは2種類付属していてフェイスオープン状態ではリーオーっぽく四角のシールを貼る様になってますがやっぱりここは画像←の閉じた状態が良いかなと。  #アニメ #ガンダム #ガンプラ #新機動戦記ガンダムw  #メリクリウス #anime #gundam #gunpla #gundamwing  #mercurius ####
WIP MG Gundam Heavyarms: Back to work on my Heavyarms by painting the missiles for the legs red. I believe it turn out nicely. 👍Now to see if I can finish the rest of the right leg. . . . . . . . #gundam #gunpla #gunplafan #gunplaisfreedom #gundamuniverse #gundamstagram #gundam_ig #gundamcommunity #gunplacommunity #bandai #workinprogess #wip #mastergrade #gundamheavyarms #heavyarms #gundamwing #trowabarton #anime #manga #aftercolony #aftercolony195
What time is it, Gundam time, We just add over 15 model kits to the site and adding more tomorrow 🤘🏻💥 #gundamcommunity #gunpla #gundambuilder #gundamstagram #gundam #gundamunicorn #gundammodel #gundamwing #gundam00 #gundamseed #gundamcustom #gundamuniverse #bandaispirits #bandai #bandaijapan #gundambandai
Took 25+ photos and this was the best I could do... Not the proudest work but I think it's time to step back and appreciate the fact that I finished this project. . . . #gunplagram #gundamstagram #gundam #gunpla #keepgoufingaround #wingfenice #wing #gundamwing #buildfighters #gundambuildfighters #hgbf #gundamwing #winggundam #winggundamfenice
#gunpla : Gundam Custom for Cosplay purpose?  #builder : @beatbot1  ____________________________________ #gundam #instagundams #toystagram #toyslagram #toys #toyphotography #toyartistry #plamo #modelkit #bandai #gundamstagram #digimon #pokemon #anime  #gundamwing #cosplay
One of my favorite “grunt” mobile suits. 🦁 #gundamleo #gundam #gundamwing #gunpla #bandai
「言ったろ、ここが強いやつが最後に勝つんだ。」HG 1/144 ジェノアスカスタム・スーパーパイロット  HGAC 1/144 リーオー・連邦仕様  墨入れ・部分塗装・水転写デカール・光沢スプレー #gundam #gunpla #gundamage #gundamw #gundamwing #leo #hgac #新機動戦記ガンダムw #リーオー #genoace #genoacecustom #ガンダム #ガンプラ #ガンダムエイジ  #白い狼 #ウルフ #ウルフエニアクル #diva #ディーヴァ #ジェノアス #ジェノアスカスタム #shinnnocraft #ガンダム好きな人と繋がりたい #シンノクラフト #ガンプラは自由だ
Got the base colors laid down. Decals wash and weathering left to go~  #gundamstagram #plamo #gundam #gunpla #gundamwing #endlesswaltz #supernova #wingzero
WIP 4: OZ-06MS Leo (desert colors). Step 4: Detailing  I lost one of the inside elbow pieces, but otherwise almost there!! Panel lining with pre-thinned enamel was mostly painless, although I definitely need to work on my consistency.  #gundam #gunpla #gunplabuilders #plamo #plamodel #bandai  #highgrade  #gruntsuit #gundamwing

Loading