Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#gemukisawesome

Posts tagged as #gemukisawesome on Instagram

96.877 Posts

Apa perkara biasa yang anda lakukan lepas bangun tidur? 🤔 . Bagi ibu2 suri rumah sepenuh masa, pagi adalah waktu yang sibuk untuk uruskan keperluan ahli keluarga. Manakala kaum bapa yang bekerja akan fokus pada menyiapkan diri untuk ke tempat kerja, sementara anak2 pula bersiap untuk ke sekolah. Akhirnya setiap orang hanya breakfast beberapa minit sebelum melangkah ke luar rumah. Mungkin ada juga yang tak sempat langsung untuk breakfast dek kesibukan seharian termasuk suri rumah yang menyediakan makanan untuk keluarga! . Ramai yang masih kurang peka bahawa breakfast adalah meal harian yang paling penting dan perlu dilakukan 30 minit selepas bangun tidur. Kenapa cepat sangat? 🙋🏻‍♀️ Sebab ketika itu badan kita berada dalam keadaan sifar hasil daripada proses asimilasi (badan akan reset pada waktu malam) dan sangat penting untuk kita bekalkan badan kita dengan keperluan nutrisi secukupnya. Selepas lebih 30 minit, biasanya kita dah sibuk buat kerja lain dan ketika tu badan dah berada dalam mood “kebuluran”. Bila anda ambik je breakfast selepas tu, makanan tu akan disimpan sebagai lemak. Anda juga akan mudah stress  sebab badan terpaksa bekerja tanpa tenaga dan otak tidak dapat fokus. . So esok pagi make sure lepas bangun cepat2 breakfast dalam masa 30 minit 💪🏼💪🏼🔥🔥 . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (saya bekerja dan lost 12kg) #sihatdankurus  #teamrafiqrazali . #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #dietsihat #plussize #bodygoals #jalanjalancarimakan #fatamorganacinta #ctdk #azamkurus2018 #jubahmurah #gemukisawesome #zalora #eathealthy #ariani #duckscarves #fazurafattah #instafamousmalaysia
Rating lunch pon dah settle utk harini. Yeays! . Ahaaaaa plating yg awesomeee dh mcm masterchef semuanya. Sbb dlm program ade pertandingan MEAL OF THE DAY! . Diet2 pon boleh dpt hadiah 😍💃🏻 . Alhamdulillah dorg Makan nasi goreng todayyy! Makan mcm ni pon mampu turun kan berat badan tauuu! . Haa yg penting, kena ade group support yg betul2 dalam journey dan matlamat yg sama. . Sepanjang November ni, Irma akan ajar mereka mengenai Portion makanan yg betul. Macronutrients yg diperlukan oleh badan utk turun ke ideal weight. . Alhamdulillah ramai seniors yg ckp ilmu yg diajar ni dpt dipakai sampai bila-bila. Amin ya Allah. Alhamdulillah MasyaAllah TabarokAllah!🤗 . Apa kata Irma bantu yg lain pulak utk turun 5-10kg dlm bulan December ni? . Jom click link dekat bio @_irmaismail_ or +60192787048. . . #buanglemak #fashionvalet #pelajar #gegarvaganza2018 #gengtupperware #gengmakannasi #naelofarhijab #surirumah #cabarankurus30hari #buncit #nakkurus #nakdiet #diet #nakcantik #naksihat #bajubesar #lelakivsperempuan #tudungmurah #tudungbawal #nasigoreng #makan #coachherbalife #kualalumpur #singapore #gemukisawesome #galeriariani #nakbebel #bajumuslimah #wanitahariini
MasyaAllah Tabarakallah memang hebat guys. Siapa kat sini ada cita2 nak pakai saiz lagi kecik daripada sekarang? 🙋🏻‍♀️ Haa boleh jadikan sis D sebagai inspirasi. Bukan je dah lose 20kg lepas join program, sekali dapat bonus tukar saiz jeans 👖 Memang hebat betullah. Okay jom baca sikit apa sis D share dan lepas tu anda decide nak tak ada experience yang sama macam sis D 🔥🔥 . “Saja nak share, d dh boleh pakai jeans size 10. Dulu sebelum join program ni masih pakai size 20. 😂😂 dh lama tak beli jeans. Haritu nk beli, takut nk try. Takut kuciwa tak muat. 🤣 alhamdulillah... happy rasa.” - Nur Diana, 26 Tahun - . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (saya bekerja dan lost 12kg) #sihatdankurus  #teamrafiqrazali . #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #dietsihat #plussize #bodygoals #jalanjalancarimakan #fatamorganacinta #ctdk #azamkurus2018 #jubahmurah #gemukisawesome #zalora #eathealthy #ariani #duckscarves #fazurafattah #instafamousmalaysia
Salah satu produk Best Seller FAT SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN!  Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk.  Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik.  Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya!  Info  Line@: @ojb0149p  #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #penggemukbadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #penggemukmantap
3 SEBAB WANITA LEPAS BERSALIN SUSAH NAK DAPAT BERAT TIME ANAK DARA DULU. . Orang tua-tua kata time kita berpantang inshaAllah, memang berat badan kita akn turun. Sebabnya segala nutrient badan ibu akn diberikan kepada anak melalui susu ibu. .  Tapi kenapa ramai ibu2 lepas bersalin kat luar sana masih lagi tak dapat berat badan yang sama time sblm pregnant dulu? Makin besar je doc tengok. Malah makin bertambah besar bila dah melahirkan anak ke2,3dan seterusnya. 🤔 . Apa yang salah eh kat sini? Nape berat still tak turun walhal fasa berpantang itu la fasa di mana metabolisma kita tinggi? . ➡️makan banyak sebab selalu lapar selepas menyusu ➡️ takut nak diet, risau susu kering ➡️ kurang bersenam, risau rahim jatuh . Semasa fasa berpantang ini la ibu2 amat memerlukan nutrient yang tinggi utk cover keperluan ibu dan baby serta sangat mudah utk turun berat! Sebabnya metabolisma ibu bersalin akn makin meningkat, dan nutrient mudah diserap dalam badan. Tapi perlu ada ilmu disini, makanan yg dimasukkan dlm badan perlulah dalam portion yg betul serta kaya dgn micro dan macronutrient. . . #youcanloseweightfromhome #teamrafiqrazali . Coach Kamila 📲011-15461964 . #sihatcantik #awetmuda #kamilakarim85 #senamankurus #kecilkanpeha #tipskurus #weightlosshachallengeonline #hotfm #fatburner #trendterkini #jubahmoden #breastfeedingmom #kempiskanperut #tv9 #loseweight #healthylifestyle #fitmama #onlineshopping #gemukisawesome #jubahbesar #saizbesar #lazada #shop #shopee #lifestyle
D'Queen Super plussize corset set Material: polyester/spandex . . Corset(baju) Size 4xl: Underbust 32"-44"  Waist 28"-42"  Length 22.5" . . . 5xl: Underbust 34"-46"  Waist 30"-44"  Length 22.5" . . . 6xl: Underbust 36"-48"  Waist 32"-46"  Length 23" . . . 7xl: Underbust 39"-53"  Waist 35"-49"  Length 23" . . . 8xl: Underbust 43"-60"  Waist 39"-56"  Length 24" . . Girdle(seluar) Size 4xl: Underbust 30"-37"  Waist 29"-36"  Hip 36"-43"  Length (L) 16.5" . . . 5xl: Underbust 33"-40"  Waist 32"-39"  Hip 39"-46"  Length (L) 17" . . . 6xl: Underbust 39"-51"  Waist 38"-50"  Hip 45"-57"  Length (L) 17.5" . . . 7xl: Underbust 42"-62"  Waist 41"-61"  Hip 48"-68"  Length (L) 18" . . . 8xl: Underbust 47"-69"  Waist 47"-68"  Hip 53"-75"  Length (L) 18" . . For size 4xl-6xl Harga : rm110 (set) . rm60 (corset) . rm60 (girdle) . . . . . For size 7xl & 8xl Harga : rm120(set) . rm65(corset) . rm65 (girdle) . . . Macam mana nak order ?? . 📱Whatsapp we olls dan screenshot item mana yang korang suka . Semua item we olls ready stock . . . Hari ni payment esok pos , esok payment lusa pos 🚚
D'Queen Super plussize corset set Material: polyester/spandex . . Corset(baju) Size 4xl: Underbust 32"-44"  Waist 28"-42"  Length 22.5" . . . 5xl: Underbust 34"-46"  Waist 30"-44"  Length 22.5" . . . 6xl: Underbust 36"-48"  Waist 32"-46"  Length 23" . . . 7xl: Underbust 39"-53"  Waist 35"-49"  Length 23" . . . 8xl: Underbust 43"-60"  Waist 39"-56"  Length 24" . . Girdle(seluar) Size 4xl: Underbust 30"-37"  Waist 29"-36"  Hip 36"-43"  Length (L) 16.5" . . . 5xl: Underbust 33"-40"  Waist 32"-39"  Hip 39"-46"  Length (L) 17" . . . 6xl: Underbust 39"-51"  Waist 38"-50"  Hip 45"-57"  Length (L) 17.5" . . . 7xl: Underbust 42"-62"  Waist 41"-61"  Hip 48"-68"  Length (L) 18" . . . 8xl: Underbust 47"-69"  Waist 47"-68"  Hip 53"-75"  Length (L) 18" . . For size 4xl-6xl Harga : rm110 (set) . rm60 (corset) . rm60 (girdle) . . . . . For size 7xl & 8xl Harga : rm120(set) . rm65(corset) . rm65 (girdle) . . . Macam mana nak order ?? . 📱Whatsapp we olls dan screenshot item mana yang korang suka . Semua item we olls ready stock . . . Hari ni payment esok pos , esok payment lusa pos 🚚
D'Queen Super plussize corset set Material: polyester/spandex . . Corset(baju) Size 4xl: Underbust 32"-44"  Waist 28"-42"  Length 22.5" . . . 5xl: Underbust 34"-46"  Waist 30"-44"  Length 22.5" . . . 6xl: Underbust 36"-48"  Waist 32"-46"  Length 23" . . . 7xl: Underbust 39"-53"  Waist 35"-49"  Length 23" . . . 8xl: Underbust 43"-60"  Waist 39"-56"  Length 24" . . Girdle(seluar) Size 4xl: Underbust 30"-37"  Waist 29"-36"  Hip 36"-43"  Length (L) 16.5" . . . 5xl: Underbust 33"-40"  Waist 32"-39"  Hip 39"-46"  Length (L) 17" . . . 6xl: Underbust 39"-51"  Waist 38"-50"  Hip 45"-57"  Length (L) 17.5" . . . 7xl: Underbust 42"-62"  Waist 41"-61"  Hip 48"-68"  Length (L) 18" . . . 8xl: Underbust 47"-69"  Waist 47"-68"  Hip 53"-75"  Length (L) 18" . . For size 4xl-6xl Harga : rm110 (set) . rm60 (corset) . rm60 (girdle) . . . . . For size 7xl & 8xl Harga : rm120(set) . rm65(corset) . rm65 (girdle) . . . Macam mana nak order ?? . 📱Whatsapp we olls dan screenshot item mana yang korang suka . Semua item we olls ready stock . . . Hari ni payment esok pos , esok payment lusa pos 🚚
Jangan buat kesilapan ini ok.. Rasa ruginya kalori yg diambil tanpa memberi apa2 khasiat kepada tubuh.. Tambahan kepada ibu2 yg berada dalam pantang. Carilah makanan yg tinggi nutrisi untuk anda dan anak yg tersayang.  Dalam program kami..kami ajar utk pilih makanan terbaik utk anda.. Nak tau lebih lanjut? Klik link bio diatas untuk detail program👆  coach lin (azlinda) Online Weight Loss Coach 0136303376  #meletop #jubahbesar #loseweight  #stronger #nakkurus #nealofa #nakfitness #plussize #tipskurus #eatclean #jk1m #gemukisawesome #gemuk  #herbalife #shaklee #pamoga #dherbs  #pilkurus #ubatkurus #langsing #naksihat
Segengam nasi dan setapak tangan protien takkan buat anda jadi gemuk . Nasi takkan menggemukkan bila kita makan dengan portion dan cara yang betul.. . Dan kalau gemuk tu berpunca dari nasi..rasanya orang2 jepun pun mesti ramai yang obesiti sebab makanan ruji diorang pun nasi . Yang buat kita gemuk if makan nasi berpingan2,kuah banjir,lauk goreng dan add on pulak air manis..lepas makan tidur yess yang ni memang menyumbang kepada kegemukkan . #programonlinecoaching  #kurusdarirumah  Coach lina rahim + 0169865592 . #kurusdengancepat#kurussihat#kurussebelumkahwin#kuruslepasbersalin #kuruslepasraya#dietseimbang#kurusselamat#akunaksihat#akunakkurus#akusukamakantapinakkurus#gemukisawesome#bfmom#kurustanpasenaman
Segengam nasi dan setapak tangan protien takkan buat anda jadi gemuk . Nasi takkan menggemukkan bila kita makan dengan portion dan cara yang betul.. . Dan kalau gemuk tu berpunca dari nasi..rasanya orang2 jepun pun mesti ramai yang obesiti sebab makanan ruji diorang pun nasi . Yang buat kita gemuk if makan nasi berpingan2,kuah banjir,lauk goreng dan add on pulak air manis..lepas makan tidur yess yang ni memang menyumbang kepada kegemukkan . #programonlinecoaching  #kurusdarirumah  Coach lina rahim + 0169865592 . #kurusdengancepat#kurussihat#kurussebelumkahwin#kuruslepasbersalin #kuruslepasraya#dietseimbang#kurusselamat#akunaksihat#akunakkurus#akusukamakantapinakkurus#gemukisawesome#bfmom#kurustanpasenaman
Thanks adik manis mira😀😀😀 . . . . . .KAMI DI SINI BOLEH WALK IN . ATAU . . LEBIH MUDAH WASAP🔊🔊🔊 www.wasap.my/60125295912/ . Location 👇👇👇👇 🏢👉Bangunan Pknk, TabungHaji . 🏢👉Sebaris AgroBank 🏬👉Berhadapan HappyHome 🏩👉Dekat Klinik Dr.Nasran 🏢👉Tingkat 1,Sebelah Butik NaelofarHijab . #sayajualonline  #sayamurahmurah  #sayajualperfume  #sayajualplussize  #sayajualperfume  #plussizefashion  #plussizemodel  #sayajualmakeup  #makeupmesrawuduk  #vendorkulim #kulim #minispa #butikprincess #respectplussize  #fashion  #gemukisawesome
Thanks Kenchana😘😘😘 . . . . . KAMI DI SINI BOLEH WALK IN . ATAU . . LEBIH MUDAH WASAP🔊🔊🔊 www.wasap.my/60125295912/ . Location 👇👇👇👇 🏢👉Bangunan Pknk, TabungHaji . 🏢👉Sebaris AgroBank 🏬👉Berhadapan HappyHome 🏩👉Dekat Klinik Dr.Nasran 🏢👉Tingkat 1,Sebelah Butik NaelofarHijab . #sayajualonline  #sayamurahmurah  #sayajualperfume  #sayajualplussize  #sayajualperfume  #plussizefashion  #plussizemodel  #sayajualmakeup  #makeupmesrawuduk  #vendorkulim #kulim #minispa #butikprincess #respectplussize  #fashion  #gemukisawesome
Anak bertuah,bila ibu dia facial dia lena,sejam dia lena bg laluan buat ibu nak facial. . . . . . .KAMI DI SINI BOLEH WALK IN . ATAU . . LEBIH MUDAH WASAP🔊🔊🔊 www.wasap.my/60125295912/ . Location 👇👇👇👇 🏢👉Bangunan Pknk, TabungHaji . 🏢👉Sebaris AgroBank 🏬👉Berhadapan HappyHome 🏩👉Dekat Klinik Dr.Nasran 🏢👉Tingkat 1,Sebelah Butik NaelofarHijab . #sayajualonline  #sayamurahmurah  #sayajualperfume  #sayajualplussize  #sayajualperfume  #plussizefashion  #plussizemodel  #sayajualmakeup  #makeupmesrawuduk  #vendorkulim #kulim #minispa #butikprincess #respectplussize  #fashion  #gemukisawesome
Salah satu produk Best Seller @penggemukbadan.nutrifat !! Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN!  Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk.  Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik.  Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya!  Info  Wa : 082269458144  #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #mahasiswagemuk #kucinggemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #penggemukbadan #penggemukherbal #penggemuk #spongemuka #gemukin #gemukisawesome #bayigemuk #priagemukyangkuat #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #songhyekyo #songsongcouple #soongjongki #kdrama #descendantofthesun #kbs
testimoni nutrifat Kerempeng? Mana Keren! X_X . . 👉Badan Anda kurus banget? 👉Sehingga membuat Anda menjadi KURANG PEDE? 👉Udah makan byk tapi gak gemuk2? 👉Ingin segera menggemukan badan Anda dengan cepat? . Inilah solusinya... . ..."NUTRIFAT" PRODUK PENGGEMUK TERBAIK!! . NUTRIFAT merupakan suplemen herbal, untuk menggemukan badan secara alami, aman & tanpa efek samping! . Karena, NUTRIFAT ini bisa memberikan Anda manfaat berupa: . • Meningkatkan nafsu makan Anda • Membantu badan Anda agar menjadi lebih berisi • Memperbaiki metabolisme tubuh Anda • Membantu proses penyerapan nutrisi, agar lebih maksimal Info/Order ⬇️ 📱WA: 082110976566 Fast respon #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #penggemukbadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome  #gemukiscute
Jumaat Mubarokah! Setiap insan pasti diuji kan? Yang berbeza cara kita menghadapi ujian tu, samada akan mendekatkan lagi diri kita kepada Allah, atau semakin menjauh(Nauzubillahi min zalik). Buat pilihan bijak. . . Salam Jumaat. . #herbalifecoachmalaysia  #herbalifeworkingmom #programkurus30hari #teamsurikurus
. Salam Jumaat semua😍 . Alhamdulillah harini sis terima feedback positif dari customer sis🤩 . Penggunaan satu kotak berjaya loss 4kg! 😘 . Anda nak cuba?? . . *SOLID MOLID* by *DIVAS SECRET* . 🌸Membantu mengurangkan berat badan : 🌼Membakar lemak 10x ganda 🌸Mengecilkan perut, peha, lengan, kaki dan muka 🌼Menegangkan Kulit 🌸Mengurangkan Selulit 🌼Mencerahkan kulit - Menjadikan wajah V shape 🌸Tanpa Berlapar 🌼Tanpa Cirit Birit 🌸Tanpa Senaman Keras 🌼Tanpa Gangguan Tidur 🌸Sesuai buat ibu yg sedang menyusu 🌼Kelulusan KKM - Rasa *HOT CHOCOLATE* . Untuk pembelian: . 😍Sila Whasp Hotline +60182449376 . www.wasap.my/60182449376/naksolidmolid . Atau utk IG, klik link whatsapp di bio sy ya 😘 . #solidmolid #divassecret #kuruscantiklentik #kuruscantik #ifaraziah #divassecret #solidmolid #ubatkurus #ubatgemuk #langsung #produkkurus #gemukisawesome #caranakcantik #keranadirimubegituberharga #kurussihat #sayanakkurus #badancantik #badankurus #mengurangkanberatbadan
Mau tau cara menggemukkan badan secara alami. Sudah makan banyak tapi Badan tetap kerempeng ga berisi. @nutrifat_official Terlalu kurus jadi ga pede. Selalu pake baju longgar buat nutupin body 'imut' kamu?ㅤ ㅤㅤ  Sudah saatnya kamu tambah berat badan tuh.. Solusi Mudah Menggemukkan Badan dengan Cara yang Aman by @nutrifat_official  Keunggulan paket penggemuk Nutrifat by : - Meningkatkan Nafsu Makan - Membantu tubuh lebih berisi - Memperbaiki metabolisme tubuh - Penyerapan nutrisi lebih maksimal - Meningkatkan fungsi enzim pencernaan - Membuat makanan terserap sampai 99- Merangsang hormon pertumbuhan badan - Tidak mebuat ketergantungan dan 100herbal alami ㅤㅤ Konsultasi dan pemesanan  WA: 081243008465 LINE :@vva0494e(pakai @ ya)  #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #penggemukbadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #penggemukmantap #telkomsel #telkomsel

Loading