Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#gegarvaganza2019

Posts tagged as #gegarvaganza2019 on Instagram

22 Posts

SET SEJADAH + KOTAK HANTARAN  Tok!tok!tok! Nak tak, buka pintu rumah ada abam posmen yang kacak hantar bungkusan kotak + sejadah ni?  Bukak je bungkusan boleh terus letak atas dulang hantaran  Sebab apa? Sebab sejadah carpet kami di serve siap gubah reben khas untuk customer tercinta  Tak kemek ke kotak tu?  Betul, tak kemek 🀞🏻 Kotak dibungkus dengan selamat  #sejadah #sejadahmurah #sejadahbulu #sejadahuntukdia #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahmuka #sejadahhantaran #sejadahtravel #sejadahbuluhalus #sejadahanak #gift #hadiah #present #haji #umrah #sakitlutut #baju #bajumuslim #hijab #tutorial #tudung #alquran #travel #borong #borongmurah #shopee #gegarvaganza2019 #muslimah
Suplimen moden lengkap utk jagaan dalaman Dan luaran! Whatsap 0133633650 untuk info. . .
SET SEJADAH + KOTAK HANTARAN  Tok!tok!tok! Nak tak, buka pintu rumah ada abam posmen yang kacak hantar bungkusan kotak + sejadah ni?  Bukak je bungkusan boleh terus letak atas dulang hantaran  Sebab apa? Sebab sejadah carpet kami di serve siap gubah reben khas untuk customer tercinta  Tak kemek ke kotak tu?  Betul, tak kemek 🀞🏻 Kotak dibungkus dengan selamat  #sejadah #sejadahmurah #sejadahbulu #sejadahuntukdia #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahmuka #sejadahhantaran #sejadahtravel #sejadahbuluhalus #sejadahanak #gift #hadiah #present #haji #umrah #sakitlutut #baju #bajumuslim #hijab #tutorial #tudung #alquran #travel #borong #borongmurah #shopee #gegarvaganza2019 #muslimah
SET SEJADAH + KOTAK HANTARAN  Tok!tok!tok! Nak tak, buka pintu rumah ada abam posmen yang kacak hantar bungkusan kotak + sejadah ni?  Bukak je bungkusan boleh terus letak atas dulang hantaran  Sebab apa? Sebab sejadah carpet kami di serve siap gubah reben khas untuk customer tercinta  Tak kemek ke kotak tu?  Betul, tak kemek 🀞🏻 Kotak dibungkus dengan selamat  #sejadah #sejadahmurah #sejadahbulu #sejadahuntukdia #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahmuka #sejadahhantaran #sejadahtravel #sejadahbuluhalus #sejadahanak #gift #hadiah #present #haji #umrah #sakitlutut #baju #bajumuslim #hijab #tutorial #tudung #alquran #travel #borong #borongmurah #shopee #gegarvaganza2019 #muslimah
SET SEJADAH + KOTAK HANTARAN  Tok!tok!tok! Nak tak, buka pintu rumah ada abam posmen yang kacak hantar bungkusan kotak + sejadah ni?  Bukak je bungkusan boleh terus letak atas dulang hantaran  Sebab apa? Sebab sejadah carpet kami di serve siap gubah reben khas untuk customer tercinta  Tak kemek ke kotak tu?  Betul, tak kemek 🀞🏻 Kotak dibungkus dengan selamat  #sejadah #sejadahmurah #sejadahbulu #sejadahuntukdia #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahmuka #sejadahhantaran #sejadahtravel #sejadahbuluhalus #sejadahanak #gift #hadiah #present #haji #umrah #sakitlutut #baju #bajumuslim #hijab #tutorial #tudung #alquran #travel #borong #borongmurah #shopee #gegarvaganza2019 #muslimah
“Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” . . Akak2 yang dah #kahwin terutamanyaa wajib #jagabadan &  #jagamuka tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan . . . Tak nak ke kembali #montok depan suami kakkkk ?? . . Tak salah keluar modal sikit utk nampak #sexy dan #menawan depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops πŸ™Š . . Klik link order SEGERA πŸ‘‡πŸ»β—οΈ πŸ“²0133633650 infoPL . .
“Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” . . Akak2 yang dah #kahwin terutamanyaa wajib #jagabadan &  #jagamuka tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan . . Tak nak ke kembali #montok depan suami kakkkk ?? . . Tak salah keluar modal sikit utk nampak #sexy dan #menawan depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops πŸ™Š . . Klik link order SEGERA πŸ‘‡πŸ»β—οΈ πŸ“²0133633650 infoPL . .
HOT FEEDBACK PINKLADY πŸ’¦ . . Mai baca dulu testimoni dari pengguna pinklady πŸ‘πŸ» . . Siapa tak teringin nak cuba bila tengok pinklady kan ?  Produk kalau tak berkesan takkan cust nak share feedback tiptop2 meletop dekat kita 😱 . . Kesan seawal 2 minggu untuk nampak perubahan . Produk terbaik all in one dalam 1 botol 😘 . . Ramai dah cuba , anda bila lg ? . . πŸ“²0133633650 πŸ“²0133633650 πŸ“²0133633650 . .
Testimoni baru je lg ..panas²πŸ’žπŸ’žπŸ’ž Consume 3 minggu sahaja Berat turun 3 kilo😱😱😱😱 . . Whatsapp πŸ“² 0133633650 Whatsapp πŸ“² 0133633650 Whatsapp πŸ“² 0133633650 .
Alhamdulillah...bestkannn . . Whatsapp pinklady πŸ“² 0133633650 . .
Hantu kak limah ditepi tingkap Mundar mandir mencari mangsa Mkn PINKLADY body mantap Cuba sebotol kalau tak caya . . Mai wasap πŸ“² 0133633660 . .
RAHHIM OMAR ON SET SHOOTING - OTAI MASIH BERBISA  Meremang rasanya dengar suara ayah...walaupun busy di set shooting masih sempat hiburkan orang...Seorang #actor serba boleh  #rahhimomar dgn lagu ' DI SUDUT KAMAR HATI KU'...kalau Dato'  Jamal Abdillah dengar tentu dia ajak berduet punya..tak pun join new single album...Goodluck  #astro #otaimasihberbisa #gegarvaganza2019 #actor #actorslife #industrimuzik #datojamalabdillah #bakatterpendam #behindthescenes #shooting #ptas #artismalaysia
β€β€β€β€πŸ€—πŸ€—πŸ€— Anak pun dah pandai request makan maggie campur DAGING PEKASAM HAKAK MANEH πŸ˜…  Sekali cuba PASTI nak LAGI πŸ˜‹  Ade yang nak join POS dan COD harini tak? Untuk buat tempahan sila klik link dibawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/+601123264402/orderpekasam  #dagingpekasamkajang #dagingpekasambangi #dagingpekasamviral #dagingpekasamsedap #gegarvaganza2019 #bobodimana