Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#foodreview

Posts tagged as #foodreview on Instagram

631.930 Posts

Pasta e Fagioli Soup With White Beans and Italian Seasonings  Another Home Chef copycat recipe for the win! This was simple but time consuming with all the prep. I made some minor changes such as adding hericot verts because I had some in the fridge without a purpose. I used two packets of chicken concentrate rather than one vegetable bouillon. Lastly, instead of the small shell pasta, I used artichoke leaves pasta that I randomly found at the market awhile back. It turned out really good! Very much like minestrone. The portions were huge! So big that there is one more very large portion leftover. Great dinner on a cold night. #kerianneskitchen #dinner #soup #italian #pasta #carbs #vegetables  #homemade #homecooking #foodlove #fatandhappy #foodlife #homecook #lovefood #foodgawker #foodreview #foodpictures #food #foodporn #forkyeah #nomnom #foodphotography #foodgasm #eat #yummy #delicious #feedyoursoul #instafood
Selamat siang pecinta keju.. Mau menikmati saus keju ala richeese setiap hari dengan hemat bahkan bikin sendiri..?? Tak perlu jauh jauh keluar looh.. Buatnya pun simpel dan mudah.. Tinggal seduh saja sesuka hati kapanpun dan dimanapun kita mau.. . Info lebih lanjut kepoin aja.. Chat ya.. Klik link dibio.. . . . #resepyummy  #kuliner  #resepmasakanindonesia  #menurumahan #ag_sambel #jajananpasar #belajarbaking  #yummyresepdasar  #resepkuebasah #kejujakarta  #kejusurabaya  #surabayastreetfood  #surabayaculinary  #jktfoodies  #jktfooddestination  #infokuliner  #cheese #cheesesauce  #sauskeju #jogjakuliner #masakapahariini  #jajanpasar #foodreview  #foodvideo  #foodstyling  #foodies  #kejumedan  #kejubanjarmasin
Selamat siang pecinta keju.. Mau menikmati saus keju ala richeese setiap hari dengan hemat bahkan bikin sendiri..?? Tak perlu jauh jauh keluar looh.. Buatnya pun simpel dan mudah.. Tinggal seduh saja sesuka hati kapanpun dan dimanapun kita mau.. . Info lebih lanjut kepoin aja.. Chat ya.. Klik link dibio.. . . . #resepyummy  #kuliner  #resepmasakanindonesia  #menurumahan #ag_sambel #jajananpasar #belajarbaking  #yummyresepdasar  #resepkuebasah  #masakapahariini  #jajanpasar #foodreview  #foodvideo  #foodstyling  #foodies  #kejumedan  #kejubanjarmasin  #kejujakarta  #kejusurabaya  #surabayastreetfood  #surabayaculinary  #jktfoodies  #jktfooddestination  #infokuliner  #cheese #cheesesauce  #sauskeju #jogjakuliner
Ola~~ Ini edisi bbq masih dari Raa Chaa Suki & BBQ. Kebetulan kemarin nyoba yg sirloin sama beef marble gengs. Rasanya biasa aja sih tapi dagingnya cukup lembut lah. Kalo kata @gwangju_panda malah masih lebih enak daging bbq bikinan dia dirumah 🤣  Disponsori oleh : @gwangju_panda  #mukbang #meokbang #meokbangshow #moekbang #foodphotography #foodfighter #foodporn #foodvideo #foodhunter #foodie #fooddiary #foodgasm #foodshow #foodreview #food #diarifoodie #culinary
So recently I won a couple of @presshallnz vouchers from a competition I didn't even know I had entered. I literally spend years entering every @salspizzanz competition just so I can score some free pizza, don't even get a text or a call back, and them boom, Wellington's top food court hits me out of nowhere with some sweet vouchers just because I tagged them in a post, and if that doesn't sum up my life then I don't know what does.  I decided to spend my new-found wealth at @fratellirestaurant and on the whole it was a solid choice. Fratelli does $10 pastas after 4pm on Thursdays and Fridays so it would be rude not to go. Their orecchiette is a real winner - cooked tender and al dente af with salty, tangy chunks of pork sausage, all slathered in the a rich butternut mascarpone cream that is oh-so-smooth on the tongue. The vegan pasta is also actually decent, peppered with lentils and drenched in a hearty tomato sauce.  Make sure you grab their chocolate cannoli as a cheeky dessert; it comes beautifully blistered and packing a delicious limoncello filling.  All in all, not the best pasta you'll find in the city but it's quick, cheap, and does the job.  On a related note, Press Hall is having their first birthday party on Thursday 28 Feb so make sure you go along and get turnt.  Verdict: Quick, no-frills pasta at irresistible prices. 7.9/10. . . . #eatswithjohn #eatthis #eatingfortheinsta #foodporn #foodstagram #foodie #foodgasm #foodreview #먹스타그램 #newzealandeats #nzfood #wellington #wellingtoneats #wellingtonnz #italianfood #italianeats #italy #pasta #presshallnz #orecchiette
Happy Cap Go Me! — #nasikeriting
Cheese Sandwich 😍😍🥪🥪 Follow @tfoodreview  #foodreview #thefoodreview #foodporn #foodie #foodphotography #foodgasm #foodlover #foodlove #foodloversindia #cheese #sandwich #cheesesandwich
🍗🍚
Happy Cap Go Me! — 📍: Jl. ZAINUL ARIFIN 122A (Seberang SUN PLAZA) 📞: 061 4200 9292 ⏱: Open Daily: Weekday 11.00-23.00 Weekend 11.00-00.00
Доброе утро! Сегодня у меня на #завтрак : -йогурт alpro on protein + банан🍌+ гранола+ пекан -сыр бри  Наверное, это самый вкусный завтрак за последнее время🤤 🍌+🍫=❤️ А если это ещё и шоколадная гранола... ох, аж слюнки потекли!  Надеюсь вы также вкусно позавтракали!  Хорошего вам дня ⛅️
Murbeng Coffee Roastery adalah kedai kopi yang berada di Jalan Cibaduyut. Posisinya sangat dekat dengan stasiun televisi TVRI cabang Bandung.  Kedai kopi yang mungil buka dari jam 15.00 sampai selesai karena pernah ke sana sampai jam 23.00 ternyata mereka masih buka.  Uniknya kedai kopi ini menjual makanan yang sebenarnya jarang ada di kedai kopi. Apa itu? Ramen misalnya, mereka menjual menu makanan berjenis ramen yang lumayan enak dengan harga yang terjangkau.  Untuk kopi, mereka menggunakan Beans dari Gunung Puntang yang sudah kesohor sebagai salah satu kopi juara dari Jawa Barat. Yang penasaran dan mau mencoba, silahkan merapat ya.. Full video nya bisa cek disini ⬇️⬇️⬇️ https://youtu.be/gmdmqtE8714 . . @murbengcoffeeroastery @ambutertawa . . #vikiyanglugu #joyboydiary #joyboychannel #vlog #vloggerindonesia #personalbloger #foodreview #ramen #coffeeshop #kuliner #kulineran
Friends! I’m traveling to 📍Austin, Tx in 24 hours 🕰, and I’m looking for things for me and my friends to get into! All suggestions on activities welcome, especially FOOD related. Comment below with stuff, please. 😊 • • • • • #feedremeice #newforkcity #foodporn #foodie #nycfoodie #eeeeeats #foodlover #blackfoodie #igfood #eats #foodheaven #blackfoodbloggers #forkyeah #foodlife #foodreview #yummy #heresmyfood  #thekitchn #instafoodie #nycfood #eater #foodphotography #foodphotographer #vacation #vacationdiaries #traveleats #austintx #austin #atx #travelingfoodie
กล้วยกรอบๆ อร่อยๆ ไม่อมน้ำมันจริงๆด้วย ซื้อมาแค่ 4 ถุงเองง่ะ ฮืออออ ไม่อิ่ม @กล้วยแขกพระราม5 😍😘❤️ #foodiairii #กินทุกที่กับแอรี่ #กินทุกที่ฟู๊ดไดแอรี่ #foods #foodie #foodreview #eat #eatery #yummy #delicious #goodlife #foodblogger #foodart #กล้วยแขกพระราม5
Hari ini min mau kasih tau kalian tempat makan Nasi Bakar yang enak ni yaitu di @cj_canteen .  Nasi bakar nya tersedia dengan lauk Ayam Goreng juga Ikan tuna (seperti yg udh min post sblmnya). Sambal pedas yang khas dengan nasi bakar yang beraroma daun kemangi makin enak.  Sangat cocok buat makan siang, atau makan malam bahkan untuk yg suka kulineran sore kyk min cocok bnget nii... . . 📍 Kp. Pineung sebelum Masjid kp. pineung . .  #food #foodporn #instafood #instagood #kulineratjehreview #foodreview #tasty #foodie #delicious #kulineratjeh #foodpics #eat #foodgasm #mangatthat#foods #kulinercreator
Takaragawa Onsen🍂🍃⛲♨️ แช่ออนเซนในบ่อ​ outdoor วิวธรรมชาติ​ มีทั้งแบบบ่อรวมและแยกชายหญิง​ บ่อสำหรับผู้หญิงมีชุดให้ใส่​ ไม่ต้องเปล่าเปลือยนะจ๊ะ​ แช่ออนเซนให้ผ่อนคลายสบายตัว​ มาเที่ยวแบบไปกลับได้ไม่ต้องค้างคืนจ้า วิธีการเดินทาง นั่งชินคังเซนมาลง​ Jomokogen Station ต่อบัสด้วยการซื้อพาส​ 2,000 เยน บัสต่อแรก​25​ นาทีไปลง​ Minakami Station​ บัสต่อที่สอง​ 30​ นาที​ถึง​ Takaragawa​ onsen ค่าบริการออน​เซน​ 1,500​ เยน ลิ้งรายละเอียดการเดินทาง https://www.takaragawa.com/pdf/How-to-go-to-Takaragawa-Onsen-by-day-trip.pdf #takaragawaonsen​ #onsen #onsenreview #gunma ​#tokyotrip​  #nanareview #allstylethaibloggers​ #lifestyleblogger #bloggerlife #bloggerreview  #foodie #foodreview #foodblogger #thaiblogger #travelblogger​ #huaweip20pro​
Breakfast Goals 😍❤ 📸 Pancakes with Nutella and Whipped Cream by @lovenikbakers for ₹355 💥 The pancakes were well cooked and so delicious 🤤, i chose to have them with nutella and whipped cream which was super good 😍 but blueberry and whipped cream are also a very good option💁🏻‍♀️💫 💥 I love Nik Bakers for a good breakfast, do you ?😋 💢 A Must Try!!!💢 〰️ Comment below your fav breakfast place/dish👇🏻👇🏻 Tag your friends to share this with them.👭👬👫 〰️ Follow @foodishta @foodishta 👈🏻 @foodishta  @foodishta  @foodishta  @foodishta  for more food updates and reviews.👈🏻 〰️ #food #foodie #foodies #foodblogger #foodbloggers #indianblogger #foodreview #foodreviews #ludhiana #foodporn #ludhianafood #ludhianafoodblog #ludhianafoodblogger #foodblog #foodblogging #foods #foodporn #ludhianafoodreview #punjabi #indian #foodstagram #pancakes #whippedcream #nutella #breakfast #breakfastgoals #nikbakers #nikbakersludhiana #nomnom #eeeeeats #foodishta
Sagamiko illumillion💮⭐🌃 เทศกาลดูไฟสวยๆ​ ที่​ Sagamiko​ resort​ ปีนี้มีถึง​ 7​ เม.ย.​ 62.นะ​จ๊ะ ค่าเข้า​ 1,000​ เยน เวลาเปิดไฟ​ 17.30,18.00,18.15 แล้วแต่เดือน เปิดไฟถึง​ 21.00 น. ดูรายละเอียดและตารางวันหยุดได้ที่​ www.sagamiko-resort.jp.illumillion การเดินทางนั่ง​รถไฟ JR มาลงสถานี​ Sagamiko​ Station​ ต่อรถบัสไปลง​ 10​ นาที​ ที่ป้าย​ sagamiko​ resort​  #illumillion​ #sagamikoillumillion​ #sagamiko​resort​  #nanareview #allstylethaibloggers​ #lifestyleblogger #bloggerlife #bloggerreview  #foodie #foodreview #foodblogger #thaiblogger #travelblogger​ #huaweip20pro​
Sagamiko illumillion💮⭐🌃 เทศกาลดูไฟสวยๆ​ ที่​ Sagamiko​ resort​ ปีนี้มีถึง​ 7​ เม.ย.​ 62.นะ​จ๊ะ ค่าเข้า​ 1,000​ เยน เวลาเปิดไฟ​ 17.30,18.00,18.15 แล้วแต่เดือน เปิดไฟถึง​ 21.00 น. ดูรายละเอียดและตารางวันหยุดได้ที่​ www.sagamiko-resort.jp.illumillion การเดินทางนั่ง​รถไฟ JR มาลงสถานี​ Sagamiko​ Station​ ต่อรถบัสไปลง​ 10​ นาที​ ที่ป้าย​ sagamiko​ resort​  #illumillion​ #sagamikoillumillion​ #sagamiko​resort​  #nanareview #allstylethaibloggers​ #lifestyleblogger #bloggerlife #bloggerreview  #foodie #foodreview #foodblogger #thaiblogger #travelblogger​ #huaweip20pro​
Super Mario - Choco Block 🍫✨ This is one of the most interesting chocolate, what I've ever seen! These chocolates are like a mini game, as you see. 🤗 3  levels of difficulty, 8 different versions (with 2 secret, that's the hardest lvl) 😮 And look at that chocolate graphic on the front side, so nice! It was a simple, but super crispy milk chocolate. So yeah, we ate Mario and Yoshi... 😐 R. I. P. 🔸 🔸 🔸 🔸  Super Mario - Choco Block ✨🍫 Kétség kívül az egyik legérdekesebb csoki, amivel valaha találkoztam! Ahogy látjátok, afféle mini játék, ki kell törni belőle a figurákat😁 3 nehézségi szint, 8 különböző verzió van (2 titkos, ezek a legnehezebbek) És nézzétek azt a szuper csoki grafikát az elején annyira jól mutat 😮 Amúgy maga a csoki egy egyszerű de ropogós tej csokoládé volt. Szóval ja, megettük Mariot és Yoshit... R. I. P 😐 🔸 🔸 🔸 #chocolate #csokoládé #candysan #packaging #package #csomagolás #wrappers #supermario #mario #yoshi #chocoblock #foodreview #mutimiteszel #スーパーマリオ
Sagamiko illumillion💮⭐🌃 เทศกาลดูไฟสวยๆ​ ที่​ Sagamiko​ resort​ ปีนี้มีถึง​ 7​ เม.ย.​ 62.นะ​จ๊ะ ค่าเข้า​ 1,000​ เยน เวลาเปิดไฟ​ 17.30,18.00,18.15 แล้วแต่เดือน เปิดไฟถึง​ 21.00 น. ดูรายละเอียดและตารางวันหยุดได้ที่​ www.sagamiko-resort.jp.illumillion การเดินทางนั่ง​รถไฟ JR มาลงสถานี​ Sagamiko​ Station​ ต่อรถบัสไปลง​ 10​ นาที​ ที่ป้าย​ sagamiko​ resort​  #illumillion​ #sagamikoillumillion​ #sagamiko​resort​  #nanareview #allstylethaibloggers​ #lifestyleblogger #bloggerlife #bloggerreview  #foodie #foodreview #foodblogger #thaiblogger #travelblogger​ #huaweip20pro​
Ayam bakar dari @semanggicafe ini sudah tidak diragukan lagi kenikmatan bumbu dan keempukan daging ayamnya. Yuk buruan ajak teman teman untuk makan siang di @semanggicafe — #lensakuliner #kulinermedan #kulinerkoko #dollyregar #kuliner #jktfooddestination #medan #huntingkuliner #eatandtreats #instafood #foodie #eatingshow #anakjajan #medanfood #f52grams #foodstagram #spoonfeed #wisatakuliner #foodphotography #foodporn #foodreview #foodgram #foodgasm  #ilovefood #yummy #indonesia #kulineraddict #kulinerindonesia #makananenak
صباح الفل والياسمين  من ريم البوادي  احلى فطور لأحلى لمة حبايب  للحجز والاستفسار :50012016 reemalbawadi #rab #foodie #food #friends #yumm #yum #yummy #delivery #catering #gathering #nomnom #coldmezze #hotmezze #arabicfood #cuisine #international #sheesha #football #foodreview #fooddelivery #restaurantdelivery #foodstagram #foodporn #foodgasm #levantcuisine #foodie
Brown Sugar Tea Lattle  บราวซูก้าทรีลาเต้  นุ้งกวางแก้วนี้ฟินมาก  ครีมชีสละมุนๆหอมๆ สาขาใหม่ #siamdiscovery . . . #bobatea  #thealley  #wongnai
Lagi nyari frozzen food? Atau keperluan cafe? Atauuu buat stock pribadi? Langsung aja ke @zulfasosis_nugget 😌  Tersedia ratusan varian frozen food seperti sosis, nugget, kentang, burger, smoked beef dan banyak lagi yg lainnya jajaners dengan harga yg lebih murah dari yg lain, yuk kesini 👇  @zulfasosis_nugget Pasar ciawitali no 77 - Belakang antares belok kiri For info : 081322176632
"ราดหน้าไฟไฉ" . . รู้จักร้านนี้มานานแต่เพิ่งมีโอกาสได้ไปกินเมนูดังของร้านนี้คือ . . "ราดหน้ากุ้งแม่น้ำ" ส่วนตัวน้ำราดหน้าจะติดหวานไปหน่อยรู้สึกเฉยๆตัวน้ำราดหน้าจะมีกลิ่นหอมพวกสมุนไพรหน่อยๆแต่ '🦐กุ้งแม่น้ำ🦐' เด็ดมาก!! ความสดให้เต็ม 10 เนื้อกุ้งสามารถลอกออกมาจสกเปลือกได้เลยเนื้อไม่เละติดเปลือก กุ้งมีความกรึบและความหวานอร่อยมาก ส่วนตัวมันกุ้งนำไปผสมกับน้ำราดหน้าคือดี มีความมันกลมกล่อม ราคา 270฿ . . อีกเมนูที่ทำให้พี่กลมอยากไปกินร้านนี้ก็คือ "🍜ผัดหมี่กะเฉดทะเล🍜" นับๆแล้วได้กุ้งมา 3 ชิ้น ปลาหมึก 4 ชิ้น (ละเอียดอะไรขนาดนั้น5555) อันนี้เป็นเมนูที่พี่กลมชอบมากค่ะ ตัวเส้นอาจจะมีความติดๆกันหน่อยไม่ค่อยร่วนแต่รสชาติกลมกล่อมมากๆมันมีทุกรสชาติที่ผัดกะเฉดควรมี เผ็ด เค็ม หวาน นัวๆกันอยู่ในปาก
วันนี้ Mellow เปิดให้บริการตามปกตินะครับ 😊 . . #mellowเลียบด่วน #mellowcyrstalpark #mellow #cyrstalpark #liveband #goodvibes #foodie #foodstagram #foodislife #foodstylist #foodporn #foodreview #foodinsider #picoftheday #foodphotography #foodgasm #instadaily #chill #bar #music #chivasregal #chivasxv #beer #budweiser ------------------------------- 📌 Mellow สาขา "ถนนเลียบทางด่วนรามอินทรา" อยู่ข้างหน้า Crystal Park Veranda 🚗 Free Parking ⏲ 17.00 - 01.00 น. 📲 02-515-0748 🗳 FB : @mellowbangkok (goo.gl/656GP9) 📱IG : @mellowbangkok (goo.gl/ijMfaW) 📗 Line@ : @mellowbkk (goo.gl/qX9zeH)
Dalam hati ada taman,  Atas pinggan kami mempersembahkan,  Menu yg menggoyangkan iman,  Untuk santapan tuan - tuan dan puan - puan, 💕Restaurant El Boney buka mcm biasa ya💕  4ptg-12mlm Isnin-Sabtu  Call 019.699.8025 utk reservation  #elboney  #italiancuisine #elboneykotawarisan #jjcmtv3 #laparpo #nlko #foodporn #foodreview #westernfoodmurah #westernfood #cheesemasta
Steak Or Shrimp?? Can we have both... just saying 😄  Most of you guys can probably make this meal super easy... if you can hopefully you'll share it with someone who loves food ❤️ #eatwell #enjoyfood #cookmore #instafood #foodoftheday #foodstagram #truecooks #realfood #dateidea #whatscooking #deliciousfood #whattoeatph #lafoodie #goodfood #healthyfood #surfandturf #trendingfood #foodreview #commonfood #realsimple #cookbook #foodshare #foodstyling #cookmagazine #foodlife #beautifulcuisines #foodforall #goodenergy
Minsan gusto ko talagang e snack eto eh😂 This milk tablet candy is so creamy.😍 Thai Royal Chitralada is one of the most famous brand in #thailand. 15 baht a pack in #7eleventhailand #tyl💕 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Mini lesson - Thai Word of the Day: 📌Nom (milk) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> #kutkuting_thai #foodpost #foodlover #foodreview #foodstagram #foodporn #foodpic #foodtrend #foodblog #foodie #foodgalery #instapics #instahappy #instagram #instagood ##foofporn #foodblogger #foodloverheaven #bangkok #manila #yummy #itsmorefuninthephilippines #sweets #candies #desserts #happy #feels
Dalam hati ada taman,  Atas pinggan kami mempersembahkan,  Menu yg menggoyangkan iman,  Untuk santapan tuan - tuan dan puan - puan, 💕Restaurant El Boney buka mcm biasa ya💕  4ptg-12mlm Isnin-Sabtu  Call 019.699.8025 utk reservation  #elboney  #italiancuisine #elboneykotawarisan #jjcmtv3 #laparpo #nlko #foodporn #foodreview #westernfoodmurah #westernfood #cheesemastaa
ไหว้พระเสร็จก็ออกมาแดกต่อ!!!! 😋ไม่ต้องถามว่ามื้อไหน ไม่รู้เหมือนกันว้อยยย เดินไป เห็นอะไร อยากแดกก็แดก!!!! 🤨 . 🛴ฝั่งตรงข้ามวัดมีอีกร้านแนะนำ คือร้าน Smack n’ Smoke เห็นรีวิวมานานละเลยอยากลอง แทะกระดูกมันเลยจ่ะ แต่มันไม่ค่อยเปื่อยเท่าไร เนื้อก็ยังฟินไม่สุด ขัดใจนิดหน่อย แต่ให้อภัยเพราะวันนี้วันพระ🙏🏻 . จุ๊ปปปป 😘
📍 Market place ,kirti nagar  Ambience :- 5/5  staff :- very nice n humble  Taste :- 4/5  chinese arabian and brooklyn  is a must have  #instalife #instafood #insta #foodie #foodreview #foodlover #foodporn
Makan siang kali ini mau nyobain menu rebusan & barbequean ala @raachasuki 🍲 . . 📷: Mantap 1 - paket raa cha 1 + beef BBQ + rice . . *Beefnya bisa pilih mau yang salt, sweet, spicy. . *Kuahnya juga bisa pilih mau kaldu atau tomyam 😋. . 💵: Rp. 48.182  #raachasuki #beef #bbq #sweet #salt #spicy #rice #mantap #bbqbeef #barbeque #rebusan #kaldu #tomyam #kuah #sayuran #bekasifoodlovers #tahu #pangsit #jamur #sawi #selada #otakotak #vegetables #foodblogger #foodreview #foodplaces
Makasih kk" cantik sdh mampir. Mampir lagi yaa. . . Kuy yg mau #makansiang  Mari mampir sini, kita makan enak gak usah mikirin harga deh. Yg jelas seluruhnya terjangkau. . . Mager ?? #gofood bisa , #grabfood juga . . #waroengoceng #makanmurah  #foodwarriorsplg #makan2koh #foodiesplg #foodreview #foodphotography #foodgasm #foodtrip #kulinerpalembang #makansiang #blackpink  #mãjukanusahawargapribumi #culinary #idfoodblogger #fff palembang #tempatnongkrong #palembangfood #jajananpalembang #warunggoceng #wgceng #ripstanlee #banjir #cekerayampedas #lfl #fff #anakkost
Ngebakso sambil ketemu artis, mau ga tuh?  Credit @psnovi • • • • • • . . #videopsnovi . . MAKAN BAKSO KETEMU OLLA RAMLAN Finaelllyy... karena penasaran dan hidupku memang untuk bakso 🤣 melipir juga ke Senopati buat nyobain bakso gepeng yang katanya sering di samperin para artis 🤩 ini hasil browsing IG 🤣 banyak artis jadi pelanggan nya, Bener aja... datang di jam makan siang kudu rebutan kursi, ruameee! Katanya beberapa hari sekali ada aja artis mampir 🤣 barang kali aja ketemu idolaque disini 🤪 Yang bikin enak bukan karena si artis.. tapi memang bakso gepeng ini endues, dagingnya berasa, dan bakso tahunya juara soal kelembutannya. Apalagi dicampur minyak bawang putih, widihh... aku sampe ludes tuh kuah 🤣 katanya semua non MSG 🥰 ngaku PECINTA BAKSO hukumnya WAJIB NYOBAIN! Gua sampe nambah dan bungkus buat stock di rumah 🙈 Mau tau gua ketemu artis Ga ya disini?  cuss cek my YouTube Chanel ya! Link on profile :) . . . . 🍜 @baso.aha__senopati 📍Jalan Suryo, Samping Apotek Potenza, Senopati, Jakarta Selatan ✅ Halal 💰 18-36rebu 🛵 GoFood / Grabfood .  _________________________________ .  #kulinerjakarta #bakso #baksourat #baksogepeng #baksotahu #ollaramlan #foodstagram #foodphotography #foodporn #foodpic  #kidsjamannow #jktfoodbang #jktfoodies #jktfooddestination #9gagnom#mieayam#foodgallery #foodgasm #youtube #instafood #youtuber #foodreview #foodlover #foodblogger #vlogger #bakmi #noodle #pelangsingtubuh
Assalamualaikum, hi 👋😊 lunch apa harini? Try our premium swiss chocolate cake  made from only the best imported ingredients 🍫😍. Tngok sis ni makan.. Sedapnyaaa.. TQ dear customer for the honest review 🥰. Utk org² PUTRAJAYA, BANGI, SERDANG, SERI KEMBANGAN! Ada promosi special utk uolls. SWIPE ➡️➡️➡️. . _ 💯 PREMIUM SWISS CHOCOLATE. Rich, soft, fluffly, NOT TOO SWEET,  and most definitely SUPER DELICIOUS! Will definitely satisfy all your cravings. ORDER NOW WHILE STOCK LAST! 🔥🔥🔥 _ CLICK WHATSAPP LINK IN BIO TO ORDER  WHATSAPP @ecahbuatbisnes 0183896411 _ RM 32 EXCLUDING DELIVERY / POSTAGE _ #montchoco #montchocokl #montchocosungaibesi #montchocosemenyih #montchocoserdang #montchocoserikembangan #montchocopuchong #montchococheras #montchocoselangor #montchocokajang #montchocobangi #montchococyberjaya #montchocoputrajaya #foodporn #darkchocolate #chocolateganache #chocolatemukbang #asmr #malaysia #coklatmoist #kekcoklat #mudcakemalaysia #mudcakedelivery #swisschocolate #chocolatecake #dessertmalaysia #dessertcod #foodreview #mukbang #parttimerunnerwanted
[ Bakso goreng ] Siang ini koko makan bakso goreng di @warungbukris menurut koko disini bukan ayam penyet nya aja yg enak bakso gorengnya juga enak apalagi ditambah sambel nya. Cocok buat makan siang hari ini 😚👌 . . 📍 : @warungbukris 🍽 : Bakso goreng 💰 : 27k 🏠 : Muara karang . . Follow my instagram : @kokofood.id . . #jktfoodbang #jktfooddestination #anakjajan #foodreview #jajanan #foodnetwork #likeforfollow #followforfollow #foodshare #infokuliner #foodblogger #foodsharing #foodgram #foodoftheday #foodpics #foodlover #jktfoodies #eatandtreats #foodstagram #food #foodblogger #foodjournal #foodphotography #pergikuliner #instafood #travelfood #kokofood #foodpornshare #fooddiary
วันนี้วันพระ 🙏🏻 เลยออกมาทำบุญที่วัดตรีทศเทพสักหน่อย แต่ก่อนทำบุญก็ขอแดกก่อนนะ 🍱มื้อเช้าขอเบาๆ ทั้งข้าวต้ม หนมปังปิ้ง ไข่กระทะ ฮะเก๋า และบลาๆๆ คือไม่ต้องแดกเยอะขนาดนี้ก็ได้ แต่กลัวไม่อิ่ม เป็นคนประเภทเกินดีกว่าขาด สั่งจนเจ้าของร้านตกใจไปเลยจ้าาา 😯 . 🤔ถ้าใครแวะไปไหว้พระละยังไม่มีไรรองท้องก็แวะได้ รสชาติใช้ได้จ้าพี่น้อง
#repost @luxuryfactsmag (@get_repost) ・・・ Offering an authentic teppanyaki meal full of grilled goodness & culinary acrobatics, India Jones at @tridentnarimanpoint impressed us to no ends! Read our full review on the link in our bio. . . . #luxury #luxuryfacts #luxuryblogger #luxuryblog #finedining #foodreview #teppanyaki #mumbairestaurants #luxuryrestaurant #teppanyakichef #japanesegrill #japanesecuisine #asiancuisine #indiajones #mumbaihotels #luxuryhotel #foodie #foodstagram #foodgasm  #foodpost
Takaragawa Onsen🍂🍃⛲♨️ แช่ออนเซนในบ่อ​ outdoor วิวธรรมชาติ​ มีทั้งแบบบ่อรวมและแยกชายหญิง​ บ่อสำหรับผู้หญิงมีชุดให้ใส่​ ไม่ต้องเปล่าเปลือยนะจ๊ะ​ แช่ออนเซนให้ผ่อนคลายสบายตัว​ มาเที่ยวแบบไปกลับได้ไม่ต้องค้างคืนจ้า วิธีการเดินทาง นั่งชินคังเซนมาลง​ Jomokogen Station ต่อบัสด้วยการซื้อพาส​ 2,000 เยน บัสต่อแรก​25​ นาทีไปลง​ Minakami Station​ บัสต่อที่สอง​ 30​ นาที​ถึง​ Takaragawa​ onsen ค่าบริการออน​เซน​ 1,500​ เยน ลิ้งรายละเอียดการเดินทาง https://www.takaragawa.com/pdf/How-to-go-to-Takaragawa-Onsen-by-day-trip.pdf #takaragawaonsen​ #onsen #onsenreview #gunma ​#tokyotrip​  #nanareview #allstylethaibloggers​ #lifestyleblogger #bloggerlife #bloggerreview  #foodie #foodreview #foodblogger #thaiblogger #travelblogger​ #huaweip20pro​
Frog​ will eat​ Me​ 🐸🐸😁😁 Takaragawa Onsen🍂🍃⛲♨️ แช่ออนเซนในบ่อ​ outdoor วิวธรรมชาติ​ มีทั้งแบบบ่อรวมและแยกชายหญิง​ บ่อสำหรับผู้หญิงมีชุดให้ใส่​ ไม่ต้องเปล่าเปลือยนะจ๊ะ​ แช่ออนเซนให้ผ่อนคลายสบายตัว​ มาเที่ยวแบบไปกลับได้ไม่ต้องค้างคืนจ้า วิธีการเดินทาง นั่งชินคังเซนมาลง​ Jomokogen Station ต่อบัสด้วยการซื้อพาส​ 2,000 เยน บัสต่อแรก​25​ นาทีไปลง​ Minakami Station​ บัสต่อที่สอง​ 30​ นาที​ถึง​ Takaragawa​ onsen ค่าบริการออน​เซน​ 1,500​ เยน ลิ้งรายละเอียดการเดินทาง https://www.takaragawa.com/pdf/How-to-go-to-Takaragawa-Onsen-by-day-trip.pdf #takaragawaonsen​ #onsen #onsenreview #gunma ​#tokyotrip​  #nanareview #allstylethaibloggers​ #lifestyleblogger #bloggerlife #bloggerreview  #foodie #foodreview #foodblogger #thaiblogger #travelblogger​ #huaweip20pro​
Takaragawa Onsen🍂🍃⛲♨️ แช่ออนเซนในบ่อ​ outdoor วิวธรรมชาติ​ มีทั้งแบบบ่อรวมและแยกชายหญิง​ บ่อสำหรับผู้หญิงมีชุดให้ใส่​ ไม่ต้องเปล่าเปลือยนะจ๊ะ​ แช่ออนเซนให้ผ่อนคลายสบายตัว​ มาเที่ยวแบบไปกลับได้ไม่ต้องค้างคืนจ้า วิธีการเดินทาง นั่งชินคังเซนมาลง​ Jomokogen Station ต่อบัสด้วยการซื้อพาส​ 2,000 เยน บัสต่อแรก​25​ นาทีไปลง​ Minakami Station​ บัสต่อที่สอง​ 30​ นาที​ถึง​ Takaragawa​ onsen ค่าบริการออน​เซน​ 1,500​ เยน ลิ้งรายละเอียดการเดินทาง https://www.takaragawa.com/pdf/How-to-go-to-Takaragawa-Onsen-by-day-trip.pdf #takaragawaonsen​ #onsen #onsenreview #gunma ​#tokyotrip​  #nanareview #allstylethaibloggers​ #lifestyleblogger #bloggerlife #bloggerreview  #foodie #foodreview #foodblogger #thaiblogger #travelblogger​ #huaweip20pro​
Repost @foodreviewonline .  VIJUS DABELI ( @dabelivijus ) Shop 3, Thatte Nagar, Opposite BYK College, College Road, Nashik . . . Viju Dabeli has the reputation of serving authentic Dabeli on College road and honestly we now understand why.VIJUS DABELI was the first to introduce this wonderful dish to Nashik in 1994 and since then has become a landmark spots serving street food for students on College Road.This street reminded me of various Khau Galis of Mumbai where you would have people known for their specialities.They started as street food vendor but now have a indoor seating area for people who would like to unwind with their other specialities like sandwiches and pulao.However, we decided to adventure this street food style and enjoyed the making of this wonderful looking dish.We found them quite reasonable and considering their legacy we feel this is one of those spots you should definitely try for the sake of their authenticit . . . Thank you @foodreviewonline Sir For Nashik Food Video Review, other Post Coming soon, Stay tuned for more Food update . . . . #repost #foodreview #online #foodiekart #dilvichfoodie #f4foodiee #foodholic #foodaddiction #foodaddict #foodpassion #foodvideos #nashik #nashikjournal #nashikgram #nashikfood #nashikfoodies #nashikfoodie #tasteofnashik #foodiesofmh15 #nashikfoodscenes #nashikfoodblog #nashik_exploring #mynashikmydream
Takaragawa Onsen🍂🍃⛲♨️ แช่ออนเซนในบ่อ​ outdoor วิวธรรมชาติ​ มีทั้งแบบบ่อรวมและแยกชายหญิง​ บ่อสำหรับผู้หญิงมีชุดให้ใส่​ ไม่ต้องเปล่าเปลือยนะจ๊ะ​ แช่ออนเซนให้ผ่อนคลายสบายตัว​ มาเที่ยวแบบไปกลับได้ไม่ต้องค้างคืนจ้า วิธีการเดินทาง นั่งชินคังเซนมาลง​ Jomokogen Station ต่อบัสด้วยการซื้อพาส​ 2,000 เยน บัสต่อแรก​25​ นาทีไปลง​ Minakami Station​ บัสต่อที่สอง​ 30​ นาที​ถึง​ Takaragawa​ onsen ค่าบริการออน​เซน​ 1,500​ เยน ลิ้งรายละเอียดการเดินทาง https://www.takaragawa.com/pdf/How-to-go-to-Takaragawa-Onsen-by-day-trip.pdf #takaragawaonsen​ #onsen #onsenreview #gunma ​#tokyotrip​  #nanareview #allstylethaibloggers​ #lifestyleblogger #bloggerlife #bloggerreview  #foodie #foodreview #foodblogger #thaiblogger #travelblogger​ #huaweip20pro​
Takaragawa Onsen🍂🍃⛲♨️ แช่ออนเซนในบ่อ​ outdoor วิวธรรมชาติ​ มีทั้งแบบบ่อรวมและแยกชายหญิง​ บ่อสำหรับผู้หญิงมีชุดให้ใส่​ ไม่ต้องเปล่าเปลือยนะจ๊ะ​ แช่ออนเซนให้ผ่อนคลายสบายตัว​ มาเที่ยวแบบไปกลับได้ไม่ต้องค้างคืนจ้า วิธีการเดินทาง นั่งชินคังเซนมาลง​ Jomokogen Station ต่อบัสด้วยการซื้อพาส​ 2,000 เยน บัสต่อแรก​25​ นาทีไปลง​ Minakami Station​ บัสต่อที่สอง​ 30​ นาที​ถึง​ Takaragawa​ onsen ค่าบริการออน​เซน​ 1,500​ เยน ลิ้งรายละเอียดการเดินทาง https://www.takaragawa.com/pdf/How-to-go-to-Takaragawa-Onsen-by-day-trip.pdf #takaragawaonsen​ #onsen #onsenreview #gunma ​#tokyotrip​  #nanareview #allstylethaibloggers​ #lifestyleblogger #bloggerlife #bloggerreview  #foodie #foodreview #foodblogger #thaiblogger #travelblogger​ #huaweip20pro​
Takaragawa Onsen🍂🍃⛲♨️ แช่ออนเซนในบ่อ​ outdoor วิวธรรมชาติ​ มีทั้งแบบบ่อรวมและแยกชายหญิง​ บ่อสำหรับผู้หญิงมีชุดให้ใส่​ ไม่ต้องเปล่าเปลือยนะจ๊ะ​ แช่ออนเซนให้ผ่อนคลายสบายตัว​ มาเที่ยวแบบไปกลับได้ไม่ต้องค้างคืนจ้า วิธีการเดินทาง นั่งชินคังเซนมาลง​ Jomokogen Station ต่อบัสด้วยการซื้อพาส​ 2,000 เยน บัสต่อแรก​25​ นาทีไปลง​ Minakami Station​ บัสต่อที่สอง​ 30​ นาที​ถึง​ Takaragawa​ onsen ค่าบริการออน​เซน​ 1,500​ เยน ลิ้งรายละเอียดการเดินทาง https://www.takaragawa.com/pdf/How-to-go-to-Takaragawa-Onsen-by-day-trip.pdf #takaragawaonsen​ #onsen #onsenreview #gunma ​#tokyotrip​  #nanareview #allstylethaibloggers​ #lifestyleblogger #bloggerlife #bloggerreview  #foodie #foodreview #foodblogger #thaiblogger #travelblogger​ #huaweip20pro​
Takaragawa Onsen🍂🍃⛲♨️ แช่ออนเซนในบ่อ​ outdoor วิวธรรมชาติ​ มีทั้งแบบบ่อรวมและแยกชายหญิง​ บ่อสำหรับผู้หญิงมีชุดให้ใส่​ ไม่ต้องเปล่าเปลือยนะจ๊ะ​ แช่ออนเซนให้ผ่อนคลายสบายตัว​ มาเที่ยวแบบไปกลับได้ไม่ต้องค้างคืนจ้า วิธีการเดินทาง นั่งชินคังเซนมาลง​ Jomokogen Station ต่อบัสด้วยการซื้อพาส​ 2,000 เยน บัสต่อแรก​25​ นาทีไปลง​ Minakami Station​ บัสต่อที่สอง​ 30​ นาที​ถึง​ Takaragawa​ onsen ค่าบริการออน​เซน​ 1,500​ เยน ลิ้งรายละเอียดการเดินทาง https://www.takaragawa.com/pdf/How-to-go-to-Takaragawa-Onsen-by-day-trip.pdf #takaragawaonsen​ #onsen #onsenreview #gunma ​#tokyotrip​  #nanareview #allstylethaibloggers​ #lifestyleblogger #bloggerlife #bloggerreview  #foodie #foodreview #foodblogger #thaiblogger #travelblogger​ #huaweip20pro​
Ambil sepiring Paket Geprek Favorit kalian dan nikmati bersama orang-orang terdekat kalian di siang ini 🙌 - All Outlet open 🕖 10.00 - 22.00 WIB - Available on Go-Food or Grab Food! Search: "AYAM GEPREK MASTER " - For Location Info: Check Highlights / More Info: Whatsapp 0812-8335-0594 - #ayamgeprekmaster #ayamgeprek  #masternyaayamgeprek #kuliner #food #thefeedfeed #foodoftheday #instayum #foodlovers #foodgasm #foodporn #foodphotography #foodies#foodblogger #foodreview #foodyid #pergikuliner #zomatoid #foodnetwork #ayamgeprekenak
Review Don Chicken - Hạp với trẻ con hơn ng lớn :))))))) . ✔️Khoai mật og ban đầu ỉu sau mật og khô lại thì giòn. Ăn ngọt lém ( ăn như khoai kfc xog thêm mật og ý, khoai nếu so vs khoai trong Popeyes thì kém xa, ăn vuivui ngọt ntn bọn trẻ con thích hơn. 1 phần thích nữa là để trog rổ xinh xinh :))))) Mà khoai nhiều đấy nhé cân nhắc ăn 2ng k nên gọi vì no k ăn dc nh món khác ) ✔️Gà rán sốt mật og: nửa con ~ 8 miếng có đủ bộ phận: 1 đùi, 1cánh, má, lườn. Lườn k khô lắm, cắt bé ăn vs mì cx ổn ✔️Mì giốg mì koreno hàn, vị nhạt dễ ăn ✔️Lẩu tok: tok to nhưg nhạt ( do nước k đậm lắm nên thành ra k ngấm vào tok , may k gọi canh k thì vớ vẩn nhạt nữa ); ăn há cảo mùi hẹ vs ai k ăn dc thì thấy sẽ k thích lắm ( vì n hăng hơn bt :))) ) Chả cá thì cũg bt ăn như các chỗ khác ✔️Salad Cajun sốt dễ ăn ✔️Đồ ăn kèm có dưa chuột đỏ,nui sốt, củ cải trắng Nói tóm lại ai chưa ăn có thể đến ăn thử cho biếtttttt😎 . 📍Don Chicken  Hàng Bông ⏰ Đặt bàn trc khi qua đừng ra đánh úp như mình. Qua 7h tối và chờ lâu sau mới có bàn 😭  #lemhanoi #lemhoankiem 1145
[Restaurant review] - Sik Dak Fook ăn được Phúc Món Hoa thì không còn phải bàn với vị ngon và phù hợp với người Việt luôn rồi. Thèm món nào tươi, mềm, vị thanh không quá đậm và đơn giản thì đến ngay Sik Dak Fook nhé cả nhà. ❤️ #fotd #letseatvn #oc #fotd #foodie #foodporn #foodpics #foodphotography #vscofood #vscovietnam #vscosaigon #saigonfood #saigon #vietnam #vietnamesefood #foodstagram #foodisfuel #diadiemanuong #foody #lozi #amthucvietnam #review #foodreview #saigonfood #foodblog #foodstagram #amthucvietnam
Hei Hoo #temankepo udah pada nyobain “Double Choco Pie and Black Candy Top” dari @mcdonaldsid?!. . Wahhh aku pribadi sih yess banget sama double choco pie nya manisnya pas, dan crunchy nya kriuk kriuk deh makannya, di makan saat masi hangat choconya melted guys. Kalo black candynya enak cuma agak kemanisan ya guys, kalo km pecinta manis mungkin kalian akan suka. . I’m lovin it. @kokokepooo #kokokepooo
🐟🍜 สอาดเสวย 🍜🐟 #reviewedbynongruj . . ✍🏻 ร้านก๋วยเตี๋ยวลูกชิ้นปลาอร่อยย่านฝั่งกาญจนา ชอบกินต้มยำแห้งของเจ้านี้มาก รู้สึกว่ามันอร่อยกว่าต้มยำน้ำ แต่ครั้งนี้ที่เซอร์ไพรส์เลยคือ ถั่วเขียว คือเหมือนเค้าต้มขิงลงไปด้วย เลยทำให้ถั่วเขียวมีรสชาติที่ไม่หวานมาก และมีกลิ่นหอมของขิง เราแนะนำร้านนี้เลยถ้าพูดถึงก็วยเตี๋ยวลูกชิ้นปลาฝั่งกาญจนา รสชาติดี วัตถุดิบสด และราคาถูก . . ✍🏻 For noodles, it’s delicious as always. But, this time Boiled Green Beans in Sugar Syrup is the best dish 😋 They put ginger in the syrup which I really like cause it make the syrup not too sweet 👍🏻 Overall, I’m impressed 😋😋😋😋😋 . . ✍🏻 Scores: 🌕🌕🌕🌕🌘 . . #food #foodporn #foodphotography #foody #foodie #foodphotograph #foodstagram #foodpassion #foodpic #foodreview #buzzfeedfood #asianfood  #thaifood #thaifoodporn #deliciousfood #noodles #aroi #aroii #bkkmenu #goodfood #yougottaeatthis #snapbeforeeat #wongnai #aroiibkk #อาหารอร่อย #ก๋วยเตี๋ยว #ก๋วยเตี๋ยวลูกชิ้นปลา #ลูกชิ้นปลา #รีวิวอาหาร
Cheesecake @cheesecakefactory  อร่อยๆละมุนมาก #banoffee  #strawberrycake  ตักกันค่ะชอบรสไหน😊 @bankofbakery  หาซื้อได้ที่ สยามพารากอน icon siam  terminal 21 น่ะค่ะ . . . #cheesecakefactory  #siamparagon  #eatbkk #yum #wongnai #aroisnap#foodstagram #food #foodblogers #foodbeast #foodreview #foodlover #foodporn #foodpornshare #foodvideo #igfood #igasia #igpic #igvideo #instgram #instfood #instgood #tagforlikes #tagforfollow  #thaistreetfood #อาหาร #eatguide
Honestly its all about luck when you stop at @burgerlabpk My experience with burger lab has been pretty terrible lately.All I ever got was highly overcooked and oily burgers(chicken). Surprisingly this time I ordered the deal which  included : 2 Nuker burger(beef) with gourmets fries. I received my order right on time(such a relief), The beef patty was juicy and cooked to perfection. In short my overall experience was better than before. . . . . . #burger #shurger #food #foodreview #blogging #blogger #foodie #foodblogger #pakistaniblogger
Hidden in the heart of Mong Kok. This hotpot buffet surely will give you some surprise. Amazing low price. #hongkong #foodreview #wagubeef #mongkok #foodinhk #startuphk 🍷🐂🙌 link in the BIOS 👆🏻check it out
MAKANAN TER-HITS..!!!!! . . ASHIAAAP by ATTA HALILINTAR . . Yo Yo Guys!! Udah pada coba ASHIAAAP belum??? Banyak varian yang bisa bikin ketagihan.. . . Langsung order yuk.. . . JAJANAN TRADISIONAL ANAK MILENIAL!!!! . .  #attahalilintar #jajanananakmilenial #panglimaashiaaapsamarinda #samarinda #kulinersamarinda #samarindafood #pedas #kekinian #makananhits #foodreview #kulinertenggarong #tenggarong #ashiaaaptenggarong @attahalilintar
The unicorn cereal review is live! Took down the IGTV post because I thought you couldn’t comment, but looks like you can... my bad, video is still active! #unicorncereal #magicalcupcakes #foodreview #cereal #firstwefeast @firstwefeast #ineedtostartayoutubechannel #andfilmlandscape
Special gilllardeau oyster, hibiscus and wild almonds. Super fresh oysters and you can seriously smell the sea! You can smell the freshness of the oysters and almonds did give it little crunches and more contrasting texture to the dish. Love it love it.  Vote: Yes go! Location: U Sathorn Hotel, Bangkok  #chillchimaroundtheworld #chillchim #chillchim_around #michelin #bangkokdining #instafood #oyster #aroi #aroisnap #finedining #foodreview #foodstragram #michelinstar #bkkfood #bkkdining
A most satisfying burger! The New York Burger @mjburgerbar, incredibly saucy with ketchup, mustard and (truffle?) mayo, a delicious wagyu beef patty on a soft toasted brioche bun. They were also generous with the pickle which was great! 😋 Chips were dusted with rosemary salt and were thick and crispy and soft on the inside. Highly recommended, two thumbs up 👍🏼👍🏼 . . . #burgers #burger #wagyu #glenwaverly #food #foodie #dineout #lunch #foodie #foodreview #foodblog #zomato #zomatoau
Takaragawa Onsen🍂🍃⛲♨️ แช่ออนเซนในบ่อ​ outdoor วิวธรรมชาติ​ มีทั้งแบบบ่อรวมและแยกชายหญิง​ บ่อสำหรับผู้หญิงมีชุดให้ใส่​ ไม่ต้องเปล่าเปลือยนะจ๊ะ​ แช่ออนเซนให้ผ่อนคลายสบายตัว​ มาเที่ยวแบบไปกลับได้ไม่ต้องค้างคืนจ้า วิธีการเดินทาง นั่งชินคังเซนมาลง​ Jomokogen Station ต่อบัสด้วยการซื้อพาส​ 2,000 เยน บัสต่อแรก​25​ นาทีไปลง​ Minakami Station​ บัสต่อที่สอง​ 30​ นาที​ถึง​ Takaragawa​ onsen ค่าบริการออน​เซน​ 1,500​ เยน ลิ้งรายละเอียดการเดินทาง https://www.takaragawa.com/pdf/How-to-go-to-Takaragawa-Onsen-by-day-trip.pdf #takaragawaonsen​ #onsen #onsenreview #gunma ​#tokyotrip​  #nanareview #allstylethaibloggers​ #lifestyleblogger #bloggerlife #bloggerreview  #foodie #foodreview #foodblogger #thaiblogger #travelblogger​ #huaweip20pro​
just posted my very first mukbang in my story 🥰☹️🥵watch 15 seconds of me eating over melted nice cream yumzzz 🙏🙏🙏 #benandjerrys #nicecream #mukbang #cute #silly #bunny #yum #cherrygarcia #eating #hungry #foodreview #icecream #yummy #edit #kawaii #girly #sweet #whatveganseat #aesthetic #goth #pastelgoth #pretty #dairyfree #vegan #veganicecream #veganfood #veganfoodshare #vegansofig
Baby back ribs - baked baby back ribs served with potato string and salad - — #pokpokmedan #babybackribs #ribs
Datang ke Bali di recomend Gelato @rivarenobali, emng best sih ni gelato dan katanya ga pakai perasa buatan jadi alami semua and ajibbb . Review : FnB : gw coba mix Cremino RivaReno dan San Luca, kl ga slah nyebutnya hehe...yg cremino ini yg paling best sih mnrt gw perpaduan creamy nya dan rasa manis yg ga pekat jd pas banget, san luca yg agak lbh manis jd prpaduan yg seimbang bgt, dan pastinya lembut banget ga ksar, top recomend dh 👍 . Place : ini tempat nya juga cozy abizz, ad luarnya juga kl mau nongkrg sekaligus ngeroko, yg dalemnga juga asik bgt buat nongkrg dan kren buat para penggila foto 😁 . RivaReno Bali: Jl.Petitenget No.3, Seminyak . #gelato #foodporn #foodphotography #likeforlikes #likeforfollow #foodisme #foodstagram #gilamakan #icecream #rivareno #bali #seminyak #toprecommended #foodblogger #foodreview
#eatingbreadbread  芝芝芒芒($47) 芒果味幾濃,食到一粒粒芒果,又唔會太甜🤗 飲得茶味,但又唔會溝淡芒果味🤗 芷瑜特登叫我加句話佢太凍,凍到上腦喎🤔  再去?_? 如果芷瑜請我飲🤗 環境?_? Ig-able 性價比?_?⭐️⭐️ 評分?_? ⭐️⭐️⭐️⭐️ 📍喜茶 (沙田) 地址:沙田沙田正街18號新城市廣場1期4樓408號舖  Credits to the hand of duck duck 🦆  Mango cheezo($47)  The taste of mango is rich and you can tell it’s really made of mango by the shreds of mango.🤗 The tea does not cover the taste of mango and makes the drink less sweet 🤗 Duckduck emphasizes the drink is so cold that it numbs all the way up her brain 🤔  Revisit?_? If duckduck pays the bill Environment?_? Ig-able CP Value?_? ⭐️⭐️ Rating?_?⭐️⭐️⭐️⭐️ #hk #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodblogger #fooddiary #foodporn #foodreview #mango #mangofrappe #mangosmoothie #hongkong #heytea #heyteashatin #bubbletea #cheese #shatin #newtownplaza #hkig #sotszyu #flatmouthduck #喜茶 #芝芝芒芒 #沙田 #沙田喜茶 #新城市廣場
Maksi di @pepperlunchid kuy. Mimin pesen  beef pepper rice yang upsize mantap banget! Cek videonya aja kuy keliatan banget enaknya 🤤🤤 . 💵 Beef pepper rice Rp.66.364,- Upsize nambah Rp.10.909,- Nestle lemon tea Rp.13.636,- Outlet Bandung : 📍PVJ Blok RL-A-08 📍Istana Plaza 📍Trans Studio Mall 🗓 Setiap hari : 10.00-22.00 WIB Rating : 7 ⭐️ . Harga belum termasuk T&S . #reviewmakanan #infokulinerbandung #indonesiafoodblogger #food #foodreview #bdgkuliner #bandungkuliner #kulinerbdg #kulinerbandung #kuliner #bdgculinary #infobdg #infomakanan #infomakananbdg #cafebdg #cafebandung #nongkrong #nongkrongbdg #pepperlunch #pepperlunchbdg #pepperlunchpvj
Tay, Kurt, and I review some hot chips, we feel the heat in this review. Feel free to check it out everyone. #foodreview #theboomerbros. #paquichips
#foodfinds Limited Editions Hostess Strawberry, Mint Chocolate and Birthday Cake Cupcakes. None of these are new, but they’re apart of Hostess’ limited edition release to celebrate their 100th anniversary • • • #hostess #cupcake #cupcakes #tasty #foodnews #flavors #limitededition #junkfood #food #ifitfitsyourmacros #iifym #instafood #instalove #foodstagram #flexibledieting #eats #eeeeeats #macros #foodgram #foodphotography #snacks #cheatday #cheatmeal #yummy #foodfinds #foodfinder #groceryhaul #groceryfinds #foodreview #foodreviewer

Loading