Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#flawless

Posts tagged as #flawless on Instagram

12.466.412 Posts

CERAH CANTIK TANPA JERAWAT & JERAGAT DENGAN TRUDOLLY SPARKLE🥰🔆 . Nak tahu rahsia kenapa ramai yang dapat kulit idaman dengan trudolly? . Sebab.. DUAL EFFECT YANG POWER❗ . Pertama DETOX PRO. Remove dulu toxin toxin dalam badan especially bahagian usus . Jadi bila usus dah bersih...Badan dah clear & ringan, makan BEAUTY BOOSTER cepat sangat nampak kesan tau sebab usus menyerap 💯 kebaikan dari Beauty Booster . So takdelah membazir beli supplement mahal-mahal tapi badan xboleh terima sebab toxin tinggi. Usus berkerak 😅 . Jom dapatkan Trudolly dengan harga pakej yang menarik . Sebarang pertanyaan boleh klik link di bio . . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #jeragatpudar #beautybooster #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #trufitzputrajaya #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #kulitcerah #kulitcantik  #jerawathilang  #jerawatbatu
Since ramai yang tanya soalan ni,  jadi jom kita fahami dulu PROSES PENYEMBUHAN KULIT MUKA 😁 - - Proses ini ada 4 tahap iaitu: - - 1.SINGKIR- semua toksin keluar melalui jerawat 2.REHAT - kulit mula rehat katanya sebab dah letih buang toksin 😂 3.PULIH - sel-sel kulit  yang rosak dan mati mula dibaiki 4.GANTI - sel-sel kulit yang baru pula akan muncul - - Tahap pertama ini ada proses PENYINGKIRAN semua toksin dan kimia yang tersimpan dalam kulit muka akibat penggunaan pelbagai produk sebelum ini. Jadi tempoh penyingkiran ini berbeza bergantung kepada sejarah penggunaan pelbagai produk kecantikan sebelum ini dan gaya hidup seharian. Selain itu diet pemakanan dan faktor-faktor lain seperti tahap kebersihan persekitaran juga antara yang mampu pengaruhi tempoh penyembuhan kulit. Sebab itulah dalam menjayakan sesuatu proses penyembuhan kulit kita wajib sabar dan konsisten sehingga proses itu berjaya. Jangan rasa pakai sebulan tak nampak perubahan terus nak tukar lain lagi. Produk semulajadi memang mengambil masa yang lebih lama jadi pakai secara konsisten sehingga kita nampak perubahan positif okay 😘 - - #ladyqissquad #babeau #skincare #tomatoskincare #healthyskin #flawless #codkotatinggi #codtiram #oilyskin #dryskin # #babeaukotatinggi #babeutiram #babeaujohor #babeausaujana #codpandan #cantikkaya #syantik #syinta #sayajual #jerawat #jeragat #babeau #babeautomatoskincare #tanyasamabelle
CoolSculpting ——————————————————— Fantastiska resultat på flank (kärlekshandtag)  efter endast en behandling med CoolSculpting. Efterbilden är tagen exakt på dagen 6 veckor efter första behandlingen (efterbilder tages vanligtvis ca12veckor efter behandling)  Patienten har gått ner 2kg under denna period. . Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss idag! . Frågor? Ring oss på: 📞 0704874470 Välkomna🖤 . . . . . . . . #coolsculpting#flank#lovehandles#shapibg#göteboeg#jönköping#flawless#vikorklinik#erbjudande#bodyshaping#bodycontouring#beach2019#fettfrysning#gothenburg#beauty
••GIVEAWAY•• Aiming to provide our Perth brides-to-be with the ultimate hens party/bridal shower experience we are happy to announce our collaboration with @caravanandtonic  Complete with bar/cocktail service*, hair & makeup and giant lawn games this is the package not to be missed for your one stop shop hens party planning 🎉 Plus, if you want we can even take care of your grazing platters & desert tables 🍰🍩🧀🥖🍓 So, to celebrate we are giving away a free mini hens package!! Valued at $1050 you can get your girls together to celebrate on us* 💃🏻 Prize includes 2hrs bar service for up to 30pax🥂🍸, non-alcoholic mixers & garnish, ice, glassware, giant jenga, 2x makeup and basic hair styling 💁🏼‍♀️ To enter all you have to do is: 1️⃣ Follow both our pages  @so.makeup_artistry  @caravanandtonic  2️⃣ Like this post and comment below tagging your ultimate #bridesquad #bridetribe. ✨One entry per person so make sure your bride squad all enter too!  Competition closes February 28th 2019 11:59pm (Perth). Winner will be announced March 1st 2019 See the T&Cs in the comments below  T&Cs: ✨ Prize must be redeemed by August 31st 2019 and is subject to availability of both companies ✨ As we are a BYO service all alcohol is to be supplied by the winner ✨ Travel within 20km of Perth CBD included, any further travel will incur a small fee ✨ Party location must have access for caravan bar. Alternately, a pallet bar can be utilised if preferred ✨ Winner may choose to pay for additional hours of bar service and additional hair & makeup if desired ✨ Winner must agree for select photos to be taken and used on both business social media pages ✨ Winner must not unfollow accounts for 6months after competition ends (we will check!) *** This competition is in no way sponsored or endorsed by instagram ***
I'm flawless, no caption needed #flawless
Warning Eliquid от Flawless. Как всегда, качественная жидкость с стоящими вкусами: ☑️ Яблоко, груша, киви ☑️ Вишня, лайм Ждем Вас в Boroda Vape Shop😎 #borodavapeshop #warningeliquid #flawless #vapeporn #vapefam #vapelife #vapecommunity #kiev #ukraine #instagood #instamood #ejuice #eliquid #cherrylime #applepearkiwi #kievgram #kievblog #vapeukraine #vapeshop #Киев #Украина #вейпшоп #бородавейпшоп
Nak cantik & flawless sebelum raya yang bakal tiba??? Penyelasaian buat anda 😍😍 👉Terdiri daripada 1set skincare yang boleh digunakan dari usia remaja 👉Bahan Semulajadi 🌿 👉HALAL 💯 👉Setiap produk tahan sehingga 2 bulan 👉Set kami lengkap dengan 💙 Cleanser 💙 Serum 💙 Day Cream 💙 Night Cream Mask  Harga? 💰. Sangat2 berbaloi Nak tau harga klik link di bio #drnizaahary #drnizaaharyskincare #flawless #shantique #cantikmenawan #segak #gebu #maluapaboskur
Love our strategy sessions.💪🏻👨🏻‍💻
Makeup for Bridesmaid 💕 MakeUp by @sytah_makeup_sanggar . . . . . Terima Jasa MakeUp dan Jasa Tari Tradisional Daerah 💕  Chat Me Now WA: 0813-7077-0957  #makeup#makeupartis#makeupmedan#makeupyudisium #makeupwisuda #muamedanmurah #muamedan #jasatarimedan#sanggartarimedan#tarimelayu#wisudamedan#muasumut#mua#rias#riaspengantin#bridesmaids #makeupflawless #flawlessmakeup #flawless #makeupwedding #makeuppengantin #cutnyakdien #wisudaapoteker #wisudamedan #wisudausu #alumniusu #wisudaunpri #unpri #unpriekonomi
Makeup for Bridesmaid 💕 MakeUp by @sytah_makeup_sanggar . . . . . Terima Jasa MakeUp dan Jasa Tari Tradisional Daerah 💕  Chat Me Now WA: 0813-7077-0957  #makeup#makeupartis#makeupmedan#makeupyudisium #makeupwisuda #muamedanmurah #muamedan #jasatarimedan#sanggartarimedan#tarimelayu#wisudamedan#muasumut#mua#rias#riaspengantin#bridesmaids #makeupflawless #flawlessmakeup #flawless #makeupwedding #makeuppengantin #cutnyakdien #wisudaapoteker #wisudamedan #wisudausu #alumniusu #wisudaunpri #unpri #unpriekonomi
Makeup for Bridesmaid 💕 MakeUp by @sytah_makeup_sanggar . . . . . Terima Jasa MakeUp dan Jasa Tari Tradisional Daerah 💕  Chat Me Now WA: 0813-7077-0957  #makeup#makeupartis#makeupmedan#makeupyudisium #makeupwisuda #muamedanmurah #muamedan #jasatarimedan#sanggartarimedan#tarimelayu#wisudamedan#muasumut#mua#rias#riaspengantin#bridesmaids #makeupflawless #flawlessmakeup #flawless #makeupwedding #makeuppengantin #cutnyakdien #wisudaapoteker #wisudamedan #wisudausu #alumniusu #wisudaunpri #unpri #unpriekonomi
Assalamualaikum. Hai semua 🌸 . Best kan kalau kulit muka kita sihat? Kalau keluar tak perlu nak pakai heavy makeup pun & tak risau cuaca panas ke apa sebab kulit tetap nampak sihat😄💗 . Bila kita ada masalah kulit, confident level kita memang akan down. Nak keluar pun risau dengan cuaca panas, environment kotor sebab kulit rasa gatal & rimas😫😞 . Jangan risau, bila ada masalah. SETIAP MASALAH BOLEH DISELESAIKAN💞 . . AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER pasti mampu selesaikan masalah tu tau ❤️. Meh pm meh nanti lambat menyesai 🤭 . Ainaa serum RM 65 dan Ainaa cleanser RM 45 jer uollss . 1 produk dapat 1 free gift 😍. Ws 0173152761  atau klik link di bio 😘 #murah #mudah #letscantik #letshensem #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #faceserum  #fabulousnsa #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #ainaaserum #nsarangersteam
Assalamualaikum. Hai semua 🌸 . Best kan kalau kulit muka kita sihat? Kalau keluar tak perlu nak pakai heavy makeup pun & tak risau cuaca panas ke apa sebab kulit tetap nampak sihat😄💗 . Bila kita ada masalah kulit, confident level kita memang akan down. Nak keluar pun risau dengan cuaca panas, environment kotor sebab kulit rasa gatal & rimas😫😞 . Jangan risau, bila ada masalah. SETIAP MASALAH BOLEH DISELESAIKAN💞 . . AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER pasti mampu selesaikan masalah tu tau ❤️. Meh pm meh nanti lambat menyesai 🤭 . Ainaa serum RM 65 dan Ainaa cleanser RM 45 jer uollss . 1 produk dapat 1 free gift 😍. Ws 0173152761  atau klik link di bio 😘 #murah #mudah #letscantik #letshensem #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #faceserum  #fabulousnsa #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #ainaaserum #nsarangersteam
Assalamualaikum. Hai semua 🌸 . Best kan kalau kulit muka kita sihat? Kalau keluar tak perlu nak pakai heavy makeup pun & tak risau cuaca panas ke apa sebab kulit tetap nampak sihat😄💗 . Bila kita ada masalah kulit, confident level kita memang akan down. Nak keluar pun risau dengan cuaca panas, environment kotor sebab kulit rasa gatal & rimas😫😞 . Jangan risau, bila ada masalah. SETIAP MASALAH BOLEH DISELESAIKAN💞 . . AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER pasti mampu selesaikan masalah tu tau ❤️. Meh pm meh nanti lambat menyesai 🤭 . Ainaa serum RM 65 dan Ainaa cleanser RM 45 jer uollss . 1 produk dapat 1 free gift 😍. Ws 0173152761  atau klik link di bio 😘 #murah #mudah #letscantik #letshensem #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #faceserum  #fabulousnsa #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #ainaaserum #nsarangersteam
𝙎𝙝𝙚 𝙧𝙚𝙢𝙚𝙢𝙗𝙚𝙧𝙚𝙙 𝙬𝙝𝙤 𝙨𝙝𝙚 𝙬𝙖𝙨 𝙖𝙣𝙙 𝙩𝙝𝙚 𝙜𝙖𝙢𝙚 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙜𝙚𝙙 . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#tbt #photoshoot #favorite #photography #photooftheday #flawless #modeling #beautiful #makeup #onfleek #savage #style #fashion #fit #strong #independent #glasses #blonde #motivation #quotes #stunning #likeforlike #like4likes #instapic #instafit #instafashion
andrealashesgreece ❤️ Modern Art Lashes από την @chassydimitra 👀 .... φυσικά με βλεφαρίδες #andrealashesgreece ! Σας αρέσει; . . . .  #andrea_lashes #repost #regram #andrealashes #andrea #andrealashesgreece #falselashes #fauxlashes #falsies #makeupessentials #lashionista #makeup #beauty #glam #lashes #motd #flawless #makeupessentials #everydaymakeup #lasheslasheslashes  #lashes👀 #lashesonpoint
My blue eye beauty @meganwarby @merrydalemanor 💙💙💙
• What is your zodiac signs?🖤🌙 #bodygoals #fila #flawless #fashiongoals
💥Kas teadsid, et maailmakuulus @nikkietutorials on proovinud Kehapoes saada olevat kauapüsivat & veekindlat Wunderbrow kulmugeeli. Vaata, mis ta sellest arvab 🙈  #kehapood #testitudilu www.kehapood.ee
9 MANFAAT VIVIX . 1. Menggalakkan penuaan yg sihat.  2. Membantu mengelakkan kanser.  3. Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung dan komplikasi diabetes.  4. Menyokong kesihatan sendi.  5. Membantu mengelakkan masalah Alzheimer.  6. Menggalakkan kehilangan berat badan.  7. Meningkatkan sistem imun badan.  8. Menyokong kesihatan mata dan kesihatan keseluruhan.  9. Untuk kecantikan kulit.  Nak order Vivix Shaklee? . Boleh whatsApp +60138414734 ☺️ . #s2ufamilies #zitomiraempire #magnateamwarrior #shaklee #pengedarshaklee #malaysia #protein #healthybydyana #healthy #pretty #flawless #s2united #shakleesabah #shakleekualaterengganu #shakleeranau #shakleesarawak #shakleesemenanjung #shakleekotabharu #shakleekepalabatas #shakleetanjungmalim #shakleebatangkali #shakleebrunei #shakleelabuan #shakleetambunan #shakleekundasang #shakleelundu #detoxvivix
9 MANFAAT VIVIX . 1. Menggalakkan penuaan yg sihat.  2. Membantu mengelakkan kanser.  3. Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung dan komplikasi diabetes.  4. Menyokong kesihatan sendi.  5. Membantu mengelakkan masalah Alzheimer.  6. Menggalakkan kehilangan berat badan.  7. Meningkatkan sistem imun badan.  8. Menyokong kesihatan mata dan kesihatan keseluruhan.  9. Untuk kecantikan kulit.  Nak order Vivix Shaklee? . Boleh whatsApp +60138414734 ☺️ . #s2ufamilies #zitomiraempire #magnateamwarrior #shaklee #pengedarshaklee #malaysia #protein #healthybydyana #healthy #pretty #flawless #s2united #shakleesabah #shakleekualaterengganu #shakleeranau #shakleesarawak #shakleesemenanjung #shakleekotabharu #shakleekepalabatas #shakleetanjungmalim #shakleebatangkali #shakleebrunei #shakleelabuan #shakleetambunan #shakleekundasang #shakleelundu #detoxvivix
Nak cantik & flawless sebelum raya yang bakal tiba??? Penyelasaian buat anda 😍😍 👉Terdiri daripada 1set skincare yang boleh digunakan dari usia remaja 👉Bahan Semulajadi 🌿 👉HALAL 💯 👉Setiap produk tahan sehingga 2 bulan 👉Set kami lengkap dengan 💙 Cleanser 💙 Serum 💙 Day Cream 💙 Night Cream Mask  Harga? 💰. Sangat2 berbaloi Nak tau harga klik link di bio #drnizaahary #drnizaaharyskincare #flawless #shantique #cantikmenawan #segak #gebu #maluapaboskur
BARBIE 🎀💕 @ivan_vicky  Product details  Brows : @yankebeautycosmetics  Eyes : @zikelcosmetics slay queen palette and blush palette  @wetnwildbeauty lash primer  Face @maybelline Master prime @revlon foundation  @lagirlcosmetics Concealers @zaroncosmetics Face definer  @zikelcosmetics ”let’s face it” powder palette  Highlighter from @lux.mart  Lips @jaxx_cosmetics lippies (Rosalinda & nalu) Music: Bonsoir @falzthebahdguy  #facesbykiks #makeup #ilovemakeup #mua #ibadan #ibadanmua #ibadanmakeupartists #flawless #makeuptutorial #makeupvideo #makeupvideos #makeuplooks #softglam #facesbykiks #makeup #makeupartistconnectng #softglam #nigerianmua #ibadanmakeupartists #makeupartistinibadan #ilovemakeup #makeupinstagram #ibadanmakeupartists #naijabestmua #naijamua #makeupartistinnigeria #naijabestmua
This is why I stay with Mary Kay since 2011.  Join me as beauty consultants. www.wasap.my/60196668494  Please follow me at:  https://www.facebook.com/pg/makeupskincaremelaka/about  https://www.instagram.com/pinkstardustbeautyskincare/  #skincareclass #freegifts #freeclass #skincare #skincaremelaka #beautysecret #beautyskin #flawless #sleepingmask #mask #homespa #marykaycosmetics #marykaymakeup #marykayskincare #marykay #marykaymalaysia #mekapmelaka #skincaremelaka #melaka #cantikkulit #kelaspercuma #percuma #beautybiz  #extraincome #duitpoket #bizkecantikan #pinkstardust #followme #makeupparty #antiaging
Make up appointments available this weekend with @lorettamaria_makeup dm her for availability 💋#girlsnight #glowing #smokey #flawless 💄
Jlaw🌹 My edit! Comment an unpopular opinion and find your twin! - - - - - -#jenniferlawrence #hungergames #thehungergames #smile #circle #pretty #gorgeous #flawless #beautiful #girl #colourful #glasses #doyouremember #circles #rainbow #picsart #smilingjlaw #cutie #silverliningsplaybook#katnisseverdeen #katnissandpeeta #katnisseverdeenedit #jlaw #jlawrence #jlawedit #queen#ihategale
We love The Face Mineral Powder Foundation and you will too 😍 Come into our clinic so we can custom match the perfect shade for your skin tone! #repost @theskincarecompany - - - - - - Why use a mineral powder foundation over alternate options? The fine nature of the powder means it sits over your skin smoothing out the texture and hiding any impurities. It is long lasting and won't melt off like other foundations. Adjusting your coverage is easy, allowing you to achieve lightweight through to a full coverage. Our The FACE Mineral Powder Foundation comes in 6 different shades and is enriched with vitamins and minerals to protect and nourish your skin. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
May your day be as flawless as your makeup 💋 —— Korean makeup of the week 💄swipe for short tutorial 😆 This is a very simple makeup that you can wear on daily basis 🌚 you only need 30mins to do this 😂 —— #makeup #daily #easy #simple #flawless #glam #koreanmakeup #cute #tutorial #diorfoundation #abhpallete #morphepalette
Mirror !! #dms #flawless  #ootd #hitamputih
PARCEL ARYZA Chia Seed dah selamat sampai ke tuannye di Melaka 😍  Alhamdulillah.. semalam waktu pagi customer buat payment. kite pegi pos waktu pagi jugak parcelnye..zaaasss  Hari ni dah sampai 😍😍🚛 Best tak best tak? Thank u pos Laju for the best service 😊👍 . . Ade sape2 nak selit order 🙋🙋 All item ready stock 😍 Natural is best remedy for our healthy.  Beauty inside out.. . . Aryza Chia Seed Aryza Chia Miracle Oil Aryza Chia Liquid Cleanser Aryza Bold Bright Cream SPF 30  Berminat boleh hubungi saya😊 www.wasap.my/60176398987 Cash On Delivery Kajang/Bangi/Putrajaya Pos ke seluruh Malaysia😊 #chiaseedlover #chiaseed #diabetes #shopee #aryzachiaseed #kajang #semenyih #uitm #ukm #upm #kptm #aryzastokiskajang #pekjimat #aryzabrightboldcreamspf30 #healthyskin #aryzachialiquidcleanser #chiaseedoil #glowing #flawless #bangisentral #pregnant #jerawat #superfood #omega3  #vendorboutique #jeragat #beauty #aryzachiamiracleoil #looseweight #aryzachiaseedcombosale
Me & my #flawless ladies.... new pictures coming soon.........🐝🎤 @lucytvocalacademy @miavanessaxx @jessicakasfiki #beyonce #irreplaceable #tributeact #productionshow #touring
Hattie’s birthday glam!!! 💗💜 @hattieirlam @merrydalemanor
#no #bad #days @brendanhowey repost by @commencalusa video by @calvinhuth . .  #video #videooftheday #shred #flawless #berms #raw #clash #offseason #mtb #mountainbike #trails #coremag #zougla
У каждого мужчины, где-то на свете есть женщина, созданная только для него. Она не лучше других, но она единственная, кто ему по-настоящему нужен... Это тайна, у которой нет объяснений... . . . #барбер#барбершоп#barber#barbershop#миллионер#swag#swagit#деньги#счастье#москва#семья#успех#солнце#любовь#салон#красота#стрижка#дочь#сын#надежда#улыбка#жизньпрекрасна#дружба#barber_vagid_king#flawless#девушки#фотография#видео#инстаграм#fashion
#wigs#healthyhair#glueslesswigs#atlhair#hair#hypehair#naturallookinghair#customfrontalwigs#naturalhairline#neworleanshair#londonhair#black#hair#blackbeauty#blackskin#chocolateskin #blackbeauty#blackisbeautiful #blackgirlmagic#blackgirlsrock #blackgirl #blackgirls#blackwomen #blackwoman#blackout #curlyhairstyles#haircolor #blackqueens #hairextensions#blackmodels #flawless #makeuponpoint
HANNAH FOUNDATION TAK SETANDING DENGAN FOUNDATION LAIN ? . Jom baca feedback customer ni. _______________________________ . Berminat?? WHATSAPP⤵️ 📲https://www.wasap.my/60172124159 📮Postage Monday-Friday 🚗C.O.D: Sungai Ramal Luar Kajang/Bangi Central . #hannahbeauteekajangbangi #hannahbeauteelovers #mencantiksambilmerawat #hannahchanteqbymiza #hannahfoundation #bukanfoundationbiasa #chanteqserum #vanillalipmatte #lipmattemerawatbibir #marolaoil #sheabetter #arganoil #mesrawudhu #flawless #glowing #smooth #liquidbase #spf50 #bazaronline #bazarpaknil #bazarmalaysia #malaysiaonlineshopping #makeupviral #foundationviral #beauty #glowandglowing #beautyshop #beautycare
“AWAK YANG BUNCIT TU SCROLL JE KE? TAKNAK BACA KE? NAK TUNGGU LEMAK JADI TEPU KE..” . . Haa ni iolss nak share sikit..tiap hari mesti uolss makan je tak hnti2 smpai perut BUNCIT MACAM MENGANDUNG ANAK KEMBAR 4..SEDIHH!! . . Haa ni lah iolss nak share dgn uolss ni..Dulu bila iolss pergi kenduri org duk tanya “Eh dah mengandung?? Bila kahwin?” Sakitnyaa hatiiii! Iolss rasa nak buang semua lauk kenduri tu..Hmmm.. . . Nak dijadikan cerita,dalam kesedihan iolss pun scroll lah ig & Fb..dah broken kan tu yg scroll Ig & Fb tu..Terjumpa lah satu produk Detoks ni..Iolss tgok pakaging cantik btul,tertarik nak cuba.. . . Cuba2 OMAIGODDD..die punya penangan tu TERBAIK uolss..Baru cuba  satu kotak dah hilang anak2 lemak dalam perut uolss..Bukan tu je kulit pun makin FLAWLESS..siap ada org tegur “Eh you ni macam muka artis lah”..Aduhh malu iolss tau.. . . Nak tau apa yg iolss cuba sampai iolss ada keyakinan macam ni?? Semestinya gabungan dua Produk terbaik iaitu BE DRINK & BE LEMTOX! Yang pastinya selamat utk diamalkan!  Kami akan bagi harga PROMO KASI HABIS utk 10 pelanggan trawal & tips kembali langsing secara percuma!  klik link dibio  #belemtox #bedrink #10daysclense  #produk2dalam1  #slimmingdetox #pakardetoks #belemtoxslimmingliquid #detoxshot  #betheglamorousdrink  #sayajual  #produkkurusselepasbersalin  #cantikduludankiniselamanya  #bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #putih #flawless #healthy #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #maluaperr #bosskuu
#wigs#healthyhair#glueslesswigs#atlhair#hair#hypehair#naturallookinghair#customfrontalwigs#naturalhairline#neworleanshair#londonhair#black#hair#blackbeauty#blackskin#chocolateskin #blackbeauty#blackisbeautiful #blackgirlmagic#blackgirlsrock #blackgirl #blackgirls#blackwomen #blackwoman#blackout #curlyhairstyles#haircolor #blackqueens #hairextensions#blackmodels #flawless #waterwave
Soft blend of purple and pink 💕 This look was created using @ibeautycosmetics - eyeshadows: COSMOPOLITAN and AMBER in the crease, CHRYSTAL and STOLEN KISS on the eyelid and lower lash line, and SWEET to highlight the inner corner and brow bone. - @ibeautycosmetics faux mink lashes coming soon - @covergirlau easy breezy brow micro-fine + define pen in soft brown . . . . . . . . . . . . . . #mua #muamelbourne #makeupartistmelbourne #makeupartist #ibeautycosmetics #makeup #eyeshadows #glitter #lipstick #flawless #sale #freelancemua #cosmetics #products #pigmented #dance #danceconcerts #foiledeyeshadows #offer #deal #free #freebies #freeproduct #freeproducts #siliconeblender #nightout #specialoccasion #formal #prom #covergirl
hey! on this acc i will  be giving away & trading accs ♡ i also digitally add followers to accs (basically use my algorithm to add 5,10 or 15K to people's accs) ilyasm ☕🍯🏹
Kebahagiaan sebuah keluarga adalah hadirnya seorang anak. Rezeki mengalir deras ikut datang bersama anak. Anak adalah harta yang tak ternilai harganya, bahkan harta sekaligus. Namun apa jadinya apabila sampai sekrang masih banyak pasutri yang belum juga mendapatkan momongan. KENAPA?? karena jelas lama menikah, aktif berhubungan bdan, tak pakai kb PASTI ada penghambat kehamilannya. Yuk bun ketahui apa yang jadi penghambat kehamilan bunda 😊.Menunda=menghilangkan kesempatan? KEHAMILAN KOK DITUNGGU?? JEMPUT DONGG... Follow:  @info.promil.cepat87 @info.promil.cepat87 @info.promil.cepat87 @info.promil.cepat87 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil(privasi terjaga) & hiburan bayi ️✔ contact person :  Whaatsap: 0859187587449
Set lengkap untuk kecantikan dalaman dan luaran dari Fazura! . Sesuai untuk anda yang mempunyai masalah jerawat teruk dan parut serta jeragat degil❗️ . Sekotak dengan satu harga yang jauh lebih murah. RM99 dapat 2 botol??? Mana nak dapat kt luar kan 😊😊 . Result? Hanya yang dah cuba je tahu. Boleh baca juga di #trudollyfeedback . Dapatkan sekarang tau . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp 📲 0125116196 📲 0125116196 📲 0125116196 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollybanting
It’s always a pleasure to hear positive feedback from our clients 💖 @thisisoluchiseko we hope to see you soon. Clear your acne and improve your confidence with "acne out" products. Contact us for all your genuine biotrade products. #biotrade #nigermed #nigermedskincarecenter #acneout #skincare #primaderma #beauty #glow #skintips #beautytips #skinrejuvenation #repaircream #skin #flawless #pimples #skincaretips #skinhealth #aesthetics #antiaging #antiwrinkle #abujaskincare #abuja #nigeria
Apa yang best sangat Sugarbelle Mini Lipcream ni sehingga menjadi produk paling hangat ketika pre-order yang lepas? . ✅Made in USA ✅PARABEN-FREE ✅Size 3ml sesuai untuk dibawa kemana sahaja. ✅Jenis kemasan Matte ✅Terdapat 15 pilihan warna yang mewah! ✅Lipmatte yang TAHAN SEHARIAN walaupun makan dan minum . Kandungan utama Mini Lipcream: ✅Vitamin E ✅Coconut Oil . ———————— Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari ialah: . 💋Mencantikkan sambil merawat kulit bibir. 💋Melembabkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E. 💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream. 💋Pengganti Lipbalm. 💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. 💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte.
Apa yang best sangat Sugarbelle Mini Lipcream ni sehingga menjadi produk paling hangat ketika pre-order yang lepas? . ✅Made in USA ✅PARABEN-FREE ✅Size 3ml sesuai untuk dibawa kemana sahaja. ✅Jenis kemasan Matte ✅Terdapat 15 pilihan warna yang mewah! ✅Lipmatte yang TAHAN SEHARIAN walaupun makan dan minum . Kandungan utama Mini Lipcream: ✅Vitamin E ✅Coconut Oil . ———————— Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari ialah: . 💋Mencantikkan sambil merawat kulit bibir. 💋Melembabkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E. 💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream. 💋Pengganti Lipbalm. 💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. 💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte.
Apa yang best sangat Sugarbelle Mini Lipcream ni sehingga menjadi produk paling hangat ketika pre-order yang lepas? . ✅Made in USA ✅PARABEN-FREE ✅Size 3ml sesuai untuk dibawa kemana sahaja. ✅Jenis kemasan Matte ✅Terdapat 15 pilihan warna yang mewah! ✅Lipmatte yang TAHAN SEHARIAN walaupun makan dan minum . Kandungan utama Mini Lipcream: ✅Vitamin E ✅Coconut Oil . ———————— Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari ialah: . 💋Mencantikkan sambil merawat kulit bibir. 💋Melembabkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E. 💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream. 💋Pengganti Lipbalm. 💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. 💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte.
Apa yang best sangat Sugarbelle Mini Lipcream ni sehingga menjadi produk paling hangat ketika pre-order yang lepas? . ✅Made in USA ✅PARABEN-FREE ✅Size 3ml sesuai untuk dibawa kemana sahaja. ✅Jenis kemasan Matte ✅Terdapat 15 pilihan warna yang mewah! ✅Lipmatte yang TAHAN SEHARIAN walaupun makan dan minum . Kandungan utama Mini Lipcream: ✅Vitamin E ✅Coconut Oil . ———————— Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari ialah: . 💋Mencantikkan sambil merawat kulit bibir. 💋Melembabkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E. 💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream. 💋Pengganti Lipbalm. 💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. 💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte.
Apa yang best sangat Sugarbelle Mini Lipcream ni sehingga menjadi produk paling hangat ketika pre-order yang lepas? . ✅Made in USA ✅PARABEN-FREE ✅Size 3ml sesuai untuk dibawa kemana sahaja. ✅Jenis kemasan Matte ✅Terdapat 15 pilihan warna yang mewah! ✅Lipmatte yang TAHAN SEHARIAN walaupun makan dan minum . Kandungan utama Mini Lipcream: ✅Vitamin E ✅Coconut Oil . ———————— Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari ialah: . 💋Mencantikkan sambil merawat kulit bibir. 💋Melembabkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E. 💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream. 💋Pengganti Lipbalm. 💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. 💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte.
Apa yang best sangat Sugarbelle Mini Lipcream ni sehingga menjadi produk paling hangat ketika pre-order yang lepas? . ✅Made in USA ✅PARABEN-FREE ✅Size 3ml sesuai untuk dibawa kemana sahaja. ✅Jenis kemasan Matte ✅Terdapat 15 pilihan warna yang mewah! ✅Lipmatte yang TAHAN SEHARIAN walaupun makan dan minum . Kandungan utama Mini Lipcream: ✅Vitamin E ✅Coconut Oil . ———————— Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari ialah: . 💋Mencantikkan sambil merawat kulit bibir. 💋Melembabkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E. 💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream. 💋Pengganti Lipbalm. 💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. 💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte.
Alegre seu caminho com flores... #flawless #flawers🌸 #love #delicadesa #romantic #deusnocomando #rose

Loading