Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#farahanimrazak

Posts tagged as #farahanimrazak on Instagram

34.373 Posts

#feedbackcustomers  Kita selalu bagi feedback apa yg customer cakap sendiri taw, bukan reka semata2 ๐Ÿ˜ Yg dah ada FLB ni, cuba check ada lg tak lipstik lain ๐Ÿ™Š . . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Nak order? WA  0145124489 sekarang!! COD Available ๐Ÿ’‹ โค . . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttersquad #kasutmurah #bajumurah #shawl #makeupmurahmalaysia #lipstik #foundation #rosetyarafoundation #cikpuangojes #nars #brushes #serum #seribella #jsd #lipmatte #neelofar  #medinadesire #lipbait #shadedough #sobella #sale #pinky2 #cleo #klubnalaleh #herbalife #shaklee
Sebelum tidur terus pakai faraalipbutter hehe ๐Ÿ˜ supaya bibir tak nampak kusam dan kering tau ๐Ÿ˜Ž . Caramel mint โœ” Orchid Vanilla โœ” Cherry Velvet โœ” . WhatsApp link di bio . #faraalipbuttershahalam #faralipbutter #faraalipbutterseremban #flbsquad #faraalipbuttersenawang #faraalipbutterputrajaya #farahanimrazak #freepostage #bawal #bawalcotton #bawalcottonmurah
#feedbackcustomers  Kita selalu bagi feedback apa yg customer cakap sendiri taw, bukan reka semata2 ๐Ÿ˜ Yg dah ada FLB ni, cuba check ada lg tak lipstik lain ๐Ÿ™Š . . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Nak order? WA  0179214276 sekarang!! COD Available ๐Ÿ’‹ โค . . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttersquad #kasutmurah #bajumurah #shawl #makeupmurahmalaysia #lipstik #foundation #rosetyarafoundation #cikpuangojes #nars #brushes #serum #seribella #jsd #lipmatte #neelofar  #medinadesire #lipbait #shadedough #sobella #sale #pinky2 #cleo #klubnalaleh #herbalife #shaklee
Hanya menggunakan faraalipbutter mampu melindungi dan merawat bibir yang bermasalah ๐Ÿ’•โ˜บ๏ธ . So bagi korang yang tak jumpa lagi LIPCARE yang betul betul berkesan disamping  memberi effect semulajadi pada bibir, korang WAJIB tau cuba #faraalipbutter ni yang diformulasikan sepenuh hati oleh our founder iaitu Anim yang super hot mummy ni #farahanimrazak ๐Ÿ˜˜ . Grab yours now ladies! Boleh contact masz untuk FREE GIFTS โค๏ธ bagi Setiap pembelian . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragentperak #bibircantik #bibirlembab #bibirsihat #faraalipbutterfreepostage #faraalipbuttersquad #cherryvelvet  #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #preordercherryvelvet #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #teamemayabeauty #codipoh #codfaraalipbutter #faraalipbutterperak #agentfaraalipbutteripoh #agentfaraalipbutterperak #squadmaya #codipoh
Korang ada tak masalah bibir yang susah nak hilang?  Contohnya,  bibir mengelupas, bibir kering dan berdarah, bibir  hitam?  mesti ada kan?  Dan sampai sekarang korang tak jumpa2 lagi jalan penyelesaian untuk masalah korang.. Betul tak? .  Korang kena try dulu faralipbutter ni.  sebab nia sendiri guna dan sangat berpuas hati ๐Ÿ˜‰ .  Tak percaya??? korang kena try dlu ๐Ÿ˜‰ Jadi pembeli 10 yang terawal sebab nia ada special free gift untuk korang ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ“ฒ0178164011 ๐Ÿ“ฒ0178164011 ๐Ÿ“ฒ0178164011 . @dhafwatul.aisy @dhafwatul.aisy  @dhafwatul.aisy . #faralipbutter #farahanimrazak #flbteamha #lipbuttersabah #lipbutterpahang #bibirmengelupas #bibircantik #bibirmulus #faralipbuttersquad #lipbutter #lipbutters #lipbutterkuantan #lipbutterpekan #lipbuttersandakan #lipbutterlovers #orchidvanilla #caramelmint #cherryvelvet #tutorialfaraalipbutter
INGINKAN BIBIR MERAH SEMULAJADI? Tak perlu nak pakai lipstick merah lagi.. Jom dapatkan #faraalipbuttercherryvelvet hanya oleskan sedikit sahaja, kalau lap pun warna dia meresap ke dalam bibir ๐Ÿฅฐ . WHATSAPP STOKIST @faraalipbutter_bangsar NOW DARLINGS! WE HAVE RESTOCKED THE MOST HOT SELLING PRODUCTS OF ALL TIME #faraalipbutter ! . WA +60199111791 @faraalipbutter_bangsar ๐Ÿ’ . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #bangsar #pantaidalam #pj #um #gombak #setiawangsa #wangsamaju #klsentral #danaukota #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lipscare #sayajualsayapakai #makeup #makeupartist #bazarpaknil #igshopmurah #agentwanted #dropshipwanted #raissatwins
Da grab semua flavour @faraalipbutter ke dearies? Signature faraalipbutter, Caramel Mint ๐Ÿ’„๐Ÿญ. Fresh look, Orchid Vanilla ๐Ÿ’„๐ŸŒท. And VIRAL Faraalipbutter, Cherry Velvet๐Ÿ’„๐Ÿ’. U all suka yang mana? Harini last promosi buy 1 Faraalipbutter , FREE 3 GIFTS. Esok 1 FREE GIFT je tau. JOM ORDER SEKARANG โค . โœ…FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฌ โœ…FREE GIFT PALAZO๐Ÿ‘– โœ…FREE GIFT TUDUNG๐Ÿ‘— โœ…FREE GIFT FACE MASK ๐ŸŒป โœ…FREE COD ๐Ÿš™ โœ…FREE TESTER๐Ÿ’‹ . ๐Ÿ’„๐ŸญFaraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55 ๐Ÿ’„๐ŸŒทFaraa Antioxidant Lip Butter Orchid Vanilla : RM55 ๐Ÿ’„๐Ÿ’Faraa Antioxidant Lip Butter Cherry Velvet : RM55 . DM/Whatsapp +60136178767 . . COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (๐ŸŽ FREE GIFT UNTUK COD): . ๐ŸŒธKEDAH -Alor Setar -Mergong -Kuala Kedah -Jitra -UUM -Changlun -Pekan Kokdiang -Air Hitam -Tunjang -Gurun -Pendang -Guar -Kota Sarang Semut -Yan -Sg Petani -Merbok -Bedong -Uitm Merbok . ๐ŸŒธPERLIS -Arau -Kangar -Unimap -Padang Besar -Kuala Perlis -Berseri . ๐ŸŒธBANGI -Bangi Sentral . ๐ŸŒธTERENGGANU -Kuala Terengganu -Durian Burung -Manir -Chabang 3 -Bukit Payung -Gong Badak -Batu Buruk -Chendering -UMT -Unisza -Marang . . Atau boleh dapatkan di Butik Vendor (๐Ÿ‘„FREE TESTER UNTUK CUSTOMER YANG WALK IN DI BUTIK VENDOR): . . ๐ŸกChamber of dream exclusive Boutique, Bangi Sentral, @Chamberofdream_bangisentral (10 am - 6.30pm) . ๐ŸกButik Wanda Yusry, Durian Burung, Kuala Terengganu, @wanda.exclusive.official (10am-10pm) .  #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterperlis #faraalipbutter #bazarpaknil #meletop #arganoil  #faraalipbuttercaramelmint #farahanimrazak #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbutterselangor #bibirkering #bibirhitam #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #faraalipbuttercherryvelvet #freepostage #faraalipbutterbangi #faraalipbutterstokis #faraalipbuttersgpetani #raissatwins #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterfreegift #faraalipbuttersquad #lipbutter #mesrasolat #lipbalm #bibirpink #faraalipbutterterengganu
Dh dinner ke uolls? Nak keluar makan malam oles @faraalipbutter dulu ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹.. Tadaaaaa.. dahh siap, jum pekena char koay teow๐Ÿฅ˜๐Ÿฅ˜ โœ…FREE GIFT ๐ŸŒป โœ…FREE COD ๐Ÿš™ . ๐Ÿ’„๐ŸญFaraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55 ๐Ÿ’„๐ŸŒทFaraa Antioxidant Lip Butter Orchid Vanilla : RM55 ๐Ÿ’„๐Ÿ’Faraa Antioxidant Lip Butter Cherry Velvet : RM55  DM/Whatsapp +60175641146 . . COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (๐ŸŽ FREE GIFT UNTUK COD): ๐ŸŒธKULIM ๐ŸŒธBUKIT MERTAJAM ๐ŸŒธLUNAS ๐ŸŒธSEBERANG JAYA ๐ŸŒธPADANG SERAI ๐ŸŒธPOSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐ŸŒธKEDAH -Alor Setar -Jitra -UUM -Changlun -Pekan Kokdiang -Air Hitam -Tunjang -Gurun -Pendang -Guar -Kota Sarang Semut -Yan -Sg Petani -Merbok -Bedong -Uitm Merbok . ๐ŸŒธPERLIS -Arau -Kangar -Unimap -Padang Besar -Kuala Perlis -Berseri . ๐ŸŒธBANGI -Bangi Sentral . ๐ŸŒธTERENGGANU -Kuala Terengganu -Durian Burung -Manir -Chabang 3 -Bukit Payung -Gong Badak -Batu Buruk -Chendering -UMT -Unisza -Marang  #faraalipbutterpenang #faraalipbutterkulim #faraalipbutterseberangjaya #faraalipbutterbukitmertajam #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterperlis #faraalipbutter #bazarpaknil #meletop #arganoil  #faraalipbuttercaramelmint #farahanimrazak #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbutterselangor #bibirkering #bibirhitam #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersgpetani # #raissatwins  #faraalipbutterfreegift #faraalipbuttersquad #lipbutter #mesrasolat #lipbalm #bibirpink #faraalipbutterterengganu #flbteamfar
#feedbackcustomers  Kan dah cakap, bila sekali try FLB ni terus nak repeat order taw! Ada tiga pilihan flavour & colour, boleh pilih ikut citarasa masing2 ๐Ÿค— . . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Nak order? WA  0145124489 ๐Ÿ’‹ COD Availableโค . . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbutterpahang #faraalipbuttersquad #dropship #sayajual2019 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #bosskur #tudungruffle #shawl #baju #kasut #teamphia #walimatuluruselfaris #minaz #dreemika  #maybelinemurah #nars #khafcosmetics
#feedbackcustomers  Kan dah cakap, bila sekali try FLB ni terus nak repeat order taw! Ada tiga pilihan flavour & colour, boleh pilih ikut citarasa masing2 ๐Ÿค— . . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Nak order? WA  0145124489 ๐Ÿ’‹ COD Availableโค . . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbutterpahang #faraalipbuttersquad #dropship #sayajual2019 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #bosskur #tudungruffle #shawl #baju #kasut #teamphia #walimatuluruselfaris #minaz #dreemika  #maybelinemurah #nars #khafcosmetics
For ladies yg tak/jarang pakai makeup/lipstick boleh oles @faraalipbutter utk nmpk berseri supaya muka x pucat๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ โœ…FREE GIFT ๐ŸŒป โœ…FREE COD ๐Ÿš™ . ๐Ÿ’„๐ŸญFaraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55 ๐Ÿ’„๐ŸŒทFaraa Antioxidant Lip Butter Orchid Vanilla : RM55 ๐Ÿ’„๐Ÿ’Faraa Antioxidant Lip Butter Cherry Velvet : RM55  DM/Whatsapp +60175641146 . . COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (๐ŸŽ FREE GIFT UNTUK COD): ๐ŸŒธKULIM ๐ŸŒธBUKIT MERTAJAM ๐ŸŒธLUNAS ๐ŸŒธSEBERANG JAYA ๐ŸŒธPADANG SERAI ๐ŸŒธPOSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐ŸŒธKEDAH -Alor Setar -Jitra -UUM -Changlun -Pekan Kokdiang -Air Hitam -Tunjang -Gurun -Pendang -Guar -Kota Sarang Semut -Yan -Sg Petani -Merbok -Bedong -Uitm Merbok . ๐ŸŒธPERLIS -Arau -Kangar -Unimap -Padang Besar -Kuala Perlis -Berseri . ๐ŸŒธBANGI -Bangi Sentral . ๐ŸŒธTERENGGANU -Kuala Terengganu -Durian Burung -Manir -Chabang 3 -Bukit Payung -Gong Badak -Batu Buruk -Chendering -UMT -Unisza -Marang  #faraalipbutterpenang #faraalipbutterkulim #faraalipbutterseberangjaya #faraalipbutterbukitmertajam #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterperlis #faraalipbutter #bazarpaknil #meletop #arganoil  #faraalipbuttercaramelmint #farahanimrazak #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbutterselangor #bibirkering #bibirhitam #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersgpetani # #raissatwins  #faraalipbutterfreegift #faraalipbuttersquad #lipbutter #mesrasolat #lipbalm #bibirpink #faraalipbutterterengganu #flbteamfar
Comelnye la hai @aamyrarosli ni guna faraalipbutter ๐Ÿ˜ . Walaupun tanpa makeup tapi bila oles je faraalipbutter ni terus nampak berseri muka tu. Faraalipbutter ada 3 flavour, semuanya best, warna cantik dan natural je ๐Ÿ’„ . Bukan tu je, fungsi utama faraalipbutter ni semestinya untuk merawat bibir kering, menggelupas, merekah, hitam akibat merokok, sensitif & sebagainya. Guna faraalipbutter ni secara konsisten 24 jam, in syaa Allah dalam beberapa hari korang akan terkejut dengan perubahan kat bibir ๐Ÿ˜˜ . . Harga faraalipbutter RM55. Free postage & free cute gift ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #feedbackkiddolenno . Nak order boleh dm/whatsapp kak leen 0102868206 atau klik link kat bio IG . . . . #faraalipbutter #farahanimrazak #faraalipbuttersquad #faraalipbuttermuar #faraalipbutterbatupahat #faraalipbutterselangor #faraalipbutterdamansara #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterfreepostagefreegift #stokissahfaraalipbutter #stokisfaraalipbutter
Sesiapa yang dekat sini Ada masalah bibir tak ? Hah, meh sini Cuba try Faraalipbutter ni. Faraalipbutter ni bukan lipstick Yang biasa biasa taw. Dia mengelakkan bibir Kita dari kering, kusam dan tak bermaya.  Hanya RM55 sahaja termasuk postage. .  p/s stok dah habis tp sis bole pre order dgn booking feea RM20 shj!!! Hq akn release new stock on 20/03/19 so tinggal bbrapa hari saja lg. Jgn ketinggalan, cpt book @faraalipbutter anda skrg!!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0102868206 atau tekan link di bahagian bio @snowhitekiss.una ๐Ÿ˜Š . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterselangor #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterrawang #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkepong #dropshipfaraalipbutterjohor #faraalipbuttersquadkakleen #faraalipbuttermuar #dropshipfaraalipbutterbatupahat  #faraalipbuttertangkak  #faraalipbutterfans #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfreepostage  #lipcaretips #lipscaremalaysia #raissatwins #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterfreecod itu jew, Tyra pun Ada sediakan COD di beberapa kawasan. Cepat dapatkan stok laku keras ini sekarang  #faraalipbutter #soffsquad
#feedbackcustomers  Kan dah cakap, bila sekali try FLB ni terus nak repeat order taw! Ada tiga pilihan flavour & colour, boleh pilih ikut citarasa masing2 ๐Ÿค— . . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Nak order? WA  0179214276 ๐Ÿ’‹ COD Availableโค . . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbutterpahang #faraalipbuttersquad #dropship #sayajual2019 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #bosskur #tudungruffle #shawl #baju #kasut #teamphia #walimatuluruselfaris #minaz #dreemika  #maybelinemurah #nars #khafcosmetics
๐ŸŽ€Faraalipbutter by Farahanim ๐Ÿ’„ . ๐Ÿ’• Sesuai untuk yang mereka yg ada masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . โžก๏ธ Bibir kering , merekah , mengelupas sampai berdarah . โžก๏ธ Bibir hitam akibat merokok atau penggunaan lipstick secara kerap dan tidak sesuai . โžก๏ธ Yang nak bibir pink-pink tapi tak mau over berlipstick . โžก๏ธ untuk melembapkan bibir . . Ada 3 pilihan warna (**warna lebih mengikut kepada darah) ๐Ÿ’„ Caramel mint - sweet2 pink ๐Ÿ’„ Orchid Vanilla - purple to pink ๐Ÿ’„ Cherry Velvet - sweet red (bukan merah mak ngah) . . ๐Ÿ’ฏ Organic ๐ŸŒธ Mesra wudhuk & Mesra Pengguna ๐Ÿ”– Packaging yang sangat cantik & comel ๐ŸŽ Sesuai dijadikan hadiah untuk yang tersayang ♥๏ธ . p/s stok dah habis tp sis bole pre order dgn booking fee RM20 shj!!! Hq akn release new stock on 20/03/19 so tinggal bbrapa hari saja lg. Jgn ketinggalan, cpt book @faraalipbutter anda skrg!!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0102868206 atau tekan link di bahagian bio @snowhitekiss.una ๐Ÿ˜Š . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterselangor #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterrawang #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkepong #dropshipfaraalipbutterjohor #faraalipbuttersquadkakleen #faraalipbuttermuar #dropshipfaraalipbutterbatupahat  #faraalipbuttertangkak  #faraalipbutterfans #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfreepostage  #lipcaretips #lipscaremalaysia #raissatwins #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterfreecod
Okayy malam ni kita oles Caramel Mint lah. Nak rasa mint2 sikit bagi sejuk sikit bibir. Sekarang ni panaih lit lit tidoq pun berpeluh. Nasib baiklah bibir tak berpeluh. Ehh . Jom join preorder now. Next week dah boleh hidup sihat dgn #faraalipbutter dah sebab stock baru sampai weekend ni ๐Ÿ˜ . Whatsapp 0133313699 atau klik link dekat bio now to preorder! Harga cuma RM55 je, siap dapat free gift lagi tauโ€ผ๏ธ . #farahanimrazak #faraalipbutteragent #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #raissatwins #squadmaya #lipmoist #lipcare #lipbeauty #sayapakaisayajual #lipbuttermurah
#feedbackcustomers  Kan dah cakap, bila sekali try FLB ni terus nak repeat order taw! Ada tiga pilihan flavour & colour, boleh pilih ikut citarasa masing2 ๐Ÿค— . . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Nak order? WA  0179214276 ๐Ÿ’‹ COD Availableโค . . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbutterpahang #faraalipbuttersquad #dropship #sayajual2019 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #bosskur #tudungruffle #shawl #baju #kasut #teamphia #walimatuluruselfaris #minaz #dreemika  #maybelinemurah #nars #khafcosmetics
Katakan tidak pada bibir kering dengan faraalipbutter ๐Ÿค—  Whatsapp sisN 60148037990  #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraalipbutter #dropshipfaraalipbutter #caramelmint #cherryvelvet #orchidvanilla
Malam ni yana rasa macam nak pakai Caramel Mint la ๐Ÿ˜ป Dia beri effect natural pinkish lips. Love! . CARAMEL MINT - RM 55 ORCHID VANILLA - RM 55 CHERRY VELVET - RM 55 ๐ŸŒŸWith FREE GIFTS๐ŸŒŸ . Any enquiries feel free to contact +60193308297 (yana). Link is up on my bio!๐Ÿค— . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #flbsquadmira #flbsquad #faraalipbutterlovers #faraalipbuttershahalam #faraalipbutterselangor #faraalipbutterfans #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #farahanimrazak #faraalipbutterfeedback
Terima kasih beli Lipbalm Faraalipbutter dengan sy...dua2 sister kaut yer... ๐Ÿ’‹  Siapa nk oder..wsup laju2.stock dah tak byk ๐Ÿ˜œ  #farahanimrazak #faraalipbuttercyberjaya #faraalipbutterputrajaya #faraalipbutterfans #faraalipbutterbangi #faraalipbuttermasjidtanah #faraalipbuttermelaka #instagood #instafamous #hijabstyle #hijabfashion #jomcantik #lipcare #lipbalm
Nak pakai faraalipbutter masa buat aktiviti lasak pun okay tau ๐Ÿ˜‰ Masa ni wall climbing and muka tak nampak pucat langsung! .  Caramel mint โœ” Orchid Vanilla โœ” Cherry Velvet โœ” . WhatsApp link di bio . #faraalipbuttershahalam #faralipbutter #faraalipbutterseremban #flbsquad #faraalipbuttersenawang #faraalipbutterputrajaya #farahanimrazak #freepostage #bawal #bawalcotton #bawalcottonmurah
Lepas lunch terus pakai faraalipbutter hehe ๐Ÿ˜ supaya bibir tak nampak kusam dan kering tau ๐Ÿ˜Ž . Caramel mint โœ” Orchid Vanilla โœ” Cherry Velvet โœ” . WhatsApp link di bio . #faraalipbuttershahalam #faralipbutter #faraalipbutterseremban #flbsquad #faraalipbuttersenawang #faraalipbutterputrajaya #farahanimrazak #freepostage #bawal #bawalcotton #bawalcottonmurah
Lepas lunch terus pakai faraalipbutter hehe ๐Ÿ˜ supaya bibir tak nampak kusam dan kering tau ๐Ÿ˜Ž . Caramel mint โœ” Orchid Vanilla โœ” Cherry Velvet โœ” . WhatsApp link di bio . #faraalipbuttershahalam #faralipbutter #faraalipbutterseremban #flbsquad #faraalipbuttersenawang #faraalipbutterputrajaya #farahanimrazak #freepostage #bawal #bawalcotton #bawalcottonmurah
Lepas lunch terus pakai faraalipbutter hehe ๐Ÿ˜ supaya bibir tak nampak kusam dan kering tau ๐Ÿ˜Ž . Caramel mint โœ” Orchid Vanilla โœ” Cherry Velvet โœ” . WhatsApp link di bio . #faraalipbuttershahalam #faralipbutter #faraalipbutterseremban #flbsquad #faraalipbuttersenawang #faraalipbutterputrajaya #farahanimrazak #freepostage #bawal #bawalcotton #bawalcottonmurah
Sebelum apply lipstick/lipmatte,, awk boleh oles dulu #faraalipbutter ni bagi bibir segar dan tak kering๐Ÿ’‹ Baru lah bibir tak merekah bila guna lipstick/lipmatte nanti ๐Ÿ˜˜ .  Faraalipbutter ๐Ÿ’ฏ organik!! boleh dibawa solat dan lelaki perempuan boleh pakai ๐Ÿ˜Š .  WA 0135396416 ๐Ÿ’„  #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraalipbutterbangsar #faraalipbutterperak #faraalipbutterkualakangsar #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #dropshipfaraalipbutter #bazarpaknil #lipbutter #bibirsihat
Korang ada tak masalah bibir yang susah nak hilang?  Contohnya,  bibir mengelupas, bibir kering dan berdarah, bibir  hitam?  mesti ada kan?  Dan sampai sekarang korang tak jumpa2 lagi jalan penyelesaian untuk masalah korang.. Betul tak? .  Korang kena try dulu faralipbutter ni.  sebab nia sendiri guna dan sangat berpuas hati ๐Ÿ˜‰ .  Tak percaya??? korang kena try dlu ๐Ÿ˜‰ Jadi pembeli 10 yang terawal sebab nia ada special free gift untuk korang ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ“ฒ0178164011 ๐Ÿ“ฒ0178164011 ๐Ÿ“ฒ0178164011 . @dhafwatul.aisy @dhafwatul.aisy  @dhafwatul.aisy . #faralipbutter #farahanimrazak #flbteamha #lipbuttersabah #lipbutterpahang #bibirmengelupas #bibircantik #bibirmulus #faralipbuttersquad #lipbutter #lipbutters #lipbutterkuantan #lipbutterpekan #lipbuttersandakan #lipbutterlovers #orchidvanilla #caramelmint #cherryvelvet #ipreview via @preview.app
@faraalipbutter in Cherry Velvet. READY STOCK, Cepat order before sold out lagi๐Ÿค— . โœ…FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฌ โœ…FREE GIFT ๐ŸŒป โœ…FREE COD ๐Ÿš™ . ๐Ÿ’„๐ŸญFaraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55 ๐Ÿ’„๐ŸŒทFaraa Antioxidant Lip Butter Orchid Vanilla : RM55 ๐Ÿ’„๐Ÿ’Faraa Antioxidant Lip Butter Cherry Velvet : RM55 . DM/Whatsapp +60194942905 . . COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (๐ŸŽ FREE GIFT UNTUK COD): . ๐ŸŒธKEDAH -Alor Setar -Mergong -Kuala Kedah -Jitra -UUM -Changlun -Pekan Kokdiang -Air Hitam -Tunjang -Gurun -Pendang -Guar -Kota Sarang Semut -Yan -Sg Petani -Merbok -Bedong -Uitm Merbok . ๐ŸŒธPERLIS -Arau -Kangar -Unimap -Padang Besar -Kuala Perlis -Berseri . ๐ŸŒธBANGI -Bangi Sentral . ๐ŸŒธTERENGGANU -Kuala Terengganu -Durian Burung -Manir -Chabang 3 -Bukit Payung -Gong Badak -Batu Buruk -Chendering -UMT -Unisza -Marang . .  #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterperlis #faraalipbutter #bazarpaknil #meletop #arganoil  #faraalipbuttercaramelmint #farahanimrazak #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbutterselangor #bibirkering #bibirhitam #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #faraalipbuttercherryvelvet #freepostage #faraalipbuttersgpetani #raissatwins #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterfreegift #faraalipbuttersquad #lipbutter #mesrasolat #lipbalm #bibirpink #faraalipbutterterengganu #flbteamfar
Petang petang ni buat apa uolls? Meh tengok video cust ni guna Faraa Lip Butter Caramel Mint. Cantik betul warna, sesuai dengan empunya diri ๐Ÿ˜˜ . . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Nak order? Jom WA  0179214276 sekarang!! COD Available ๐Ÿ’‹ โค . . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttersquad #kasutmurah  #tudungbulu #makeupmurahmalaysia #lipstik #lipbalm #cubremi #vivyyusof  #klubnalaleh #rosetyarafoundation #cikpuangojes #nars  #herv #lipmatte  #shadedough #sobella #marykay #shaklee #irinenadia #tutorialfaraalipbutter  #lananordin #minaz #modvier #modelmuslimah #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet
Assalamualaikum โค๏ธ . Harini Wani nak share yang faraalipbutter ni selain daripada kita pakai kat bibir, kita juga boleh guna faraalipbutter sebagai blusher ataupun eyeshadow tauuu. Cuba korangg cuba, cantikk sangatt tauu ๐Ÿ˜ . So tak payah susah2 nak bawak segala jenis barang make up dalam beg, hanya bawa faraalipbutter sahaja โค๏ธ Boleh pakai untuk bibir, blusher & eyeshadow dah perfectt dahh bagi sesiapa yg suka simpleness in their look & juga bagi yang nak senang pakai selepas solat ๐Ÿ˜Š . Dan oleh kerana esok NEW STOCK PANAS PANAS akan sampai, Wani nak buat PROMO HEBAT lagi untuk koranggg!! Sooo lets!! ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . โค๏ธ FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ ALL AROUND MALAYSIA EVEN SABAH SARAWAK. . โค๏ธ FREE 3 FREE GIFTS for those yang purchase 1 FARAALIPBUTTER. . โค๏ธ FREE 4 FREE GIFTS yang purchase COMBO FARAALIPBUTTER. . โค๏ธ 6 FREE GIFTS untuk yang order TRIPLET FARAALIPBUTTER!!! . Menarikkk bukan?!! So tunggu apa lagi Whatsapp 0148381578 ATAU DM Wani sekarang untuk SECURE ORDER koranggg sebelum stock habis licinn macam haritu ๐Ÿ˜˜ .  #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves #squadmaya
Jom sihatkan bibir dengan Faraalipbutter ๐Ÿ˜ wssp sekarang Ready stock caramel dan orchid โค๏ธ wassp 0199595039 (pikah) atau telan link dekat bio tu tau ๐Ÿ˜˜ . .  #faraalipbutteripoh #faraalipbuttertaiping #faraalipbutterkualakangsar #faraalipbutterbatugajah #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #bibirsihatdanlembut #lipbutter #cod  #kualakangsar #taiping #batugajah #faraalipbutterperak
VIRAL @faraalipbutter Cherry Velvet da READY STOCK! ORDER sekarang untuk dapat FREE 3 GIFTS, 6 GIFTS, 9 GIFTS ๐Ÿ˜˜ . โœ…FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฌ(3 units n above) โœ…FREE GIFT ๐ŸŒป โœ…FREE COD ๐Ÿš™ . ๐Ÿ’„๐ŸญFaraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55 ๐Ÿ’„๐ŸŒทFaraa Antioxidant Lip Butter Orchid Vanilla : RM55 ๐Ÿ’„๐Ÿ’Faraa Antioxidant Lip Butter Cherry Velvet : RM55 . DM/Whatsapp +60195227802/ click ws link at bio . .  COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (๐ŸŽ FREE GIFT UNTUK COD): . ๐ŸŒธKEDAH -Alor Setar -Mergong -Kuala Kedah -Jitra -UUM -Changlun -Pekan Kokdiang -Air Hitam -Tunjang -Gurun -Pendang -Guar -Kota Sarang Semut -Yan -Sg Petani -Merbok -Bedong -Uitm Merbok . ๐ŸŒธPERLIS -Arau -Kangar -Unimap -Padang Besar -Kuala Perlis -Berseri . ๐ŸŒธBANGI -Bangi Sentral . ๐ŸŒธTERENGGANU -Kuala Terengganu -Durian Burung -Manir -Chabang 3 -Bukit Payung -Gong Badak -Batu Buruk -Chendering -UMT -Unisza -Marang . .  #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterperlis #faraalipbutter #bazarpaknil #meletop #arganoil  #faraalipbuttercaramelmint #farahanimrazak #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbutterselangor #bibirkering #bibirhitam #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #faraalipbuttercherryvelvet #freepostage #faraalipbuttersgpetani #raissatwins #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterfreegift #faraalipbuttersquad #lipbutter #mesrasolat #lipbalm #bibirpink #faraalipbutterterengganu #flbteamfar
Orchid Vanilla ni bila Kak El pakai jadi pink terang. Tapi ada kawan Kak El pakai jadi purplish pink. Tapi yg penting lips tak kering dan tak berdarah lagi ๐Ÿ’‹ . . โœ… BELI 1 ๐Ÿ’„, FREE GIFT TUDUNG. . โœ… BELI 2 ๐Ÿ’„๐Ÿ’„, FREE GIFT BAJU/SELUAR/SKIRT. . โœ… BELI 3 ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„, FREE POSTAGE & FREE TUDUNG/BAJU/SELUAR/SKIRT . Faraa Lip Butter Caramel Mint  RM 55.00 Faraa Lip Butter Orchid Vanilla  RM 55.00 Faraa Lip Butter Cherry Velvet  RM 55.00 . Utk order, pls DM atau whatsapp 016-464 5546 . Atau boleh dapatkan di @lunalunavendors , Alor Setar. Buka setiap hari (11 pg - 8 mlm) . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #farahanimrazak #lipbalm #mesrasolat #wudhufriendly #aor #alorsetar #kedah
Caramel Mint ni code yg paling laju jual. Dah dapatkan ke? . . โœ… BELI 1 ๐Ÿ’„, FREE GIFT TUDUNG. . โœ… BELI 2 ๐Ÿ’„๐Ÿ’„, FREE GIFT BAJU/SELUAR/SKIRT. . โœ… BELI 3 ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„, FREE POSTAGE & FREE TUDUNG/BAJU/SELUAR/SKIRT . Faraa Lip Butter Caramel Mint  RM 55.00 Faraa Lip Butter Orchid Vanilla  RM 55.00 Faraa Lip Butter Cherry Velvet  RM 55.00 . Utk order, pls DM atau whatsapp 016-464 5546 . Atau boleh dapatkan di @lunalunavendors , Alor Setar. Buka setiap hari (11 pg - 8 mlm) . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #farahanimrazak #lipbalm #mesrasolat #wudhufriendly #aor #alorsetar #kedah
Tea time at office ft Faraalipbutter ๐Ÿ˜ . Lepas minum terus pakai faraalipbutter hehe ๐Ÿ˜ supaya bibir tak nampak kusam dan kering tau ๐Ÿ˜Ž . Caramel mint โœ” . WhatsApp link di bio . #faraalipbuttershahalam #faralipbutter #faraalipbutterseremban #flbsquad #faraalipbuttersenawang #faraalipbutterputrajaya #farahanimrazak #freepostage #bawal #bawalcotton #bawalcottonmurah
Geram ke tak tgok #faraalipbuttercaramelmint tu ๐Ÿ˜ haa kalau geram apa lagi meh whatsapp cepat.. Nak bibir cantik dan sihat,,kena lah try faraalipbutter ๐Ÿ˜˜ ia dapat menghilangkan masalah bibir hitam,bibir kering,mengelupas,kusam dan banyak lagi..Jom dapatkan sekarang ๐Ÿ“ฃ  WA 0135396416 ๐Ÿ’„  #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraalipbutterbangsar #faraalipbutterperak #faraalipbutterkualakangsar #faraalipbutterselayang #dropshipfaraalipbutter #bazarpaknil #bibirsihat #bibircantik #lipbutter
Hanya menggunakan faraalipbutter mampu melindungi dan merawat bibir yang bermasalah ๐Ÿ’•โ˜บ๏ธ . So bagi korang yang tak jumpa lagi LIPCARE yang betul betul berkesan disamping  memberi effect semulajadi pada bibir, korang WAJIB tau cuba @faraalipbutter ni yang diformulasikan sepenuh hati oleh our founder iaitu Anim yang super hot mummy ni @farahanimrazak ๐Ÿ˜˜ . Grab yours now ladies! . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterklang #mayasquad #squadmaya #teamemayabeauty #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbklang#dropshipklang #faraalipbuttersetiaalam #faraalipbuttershahalam
Hanya menggunakan faraalipbutter mampu melindungi dan merawat bibir yang bermasalah ๐Ÿ’•โ˜บ๏ธ . So bagi korang yang tak jumpa lagi LIPCARE yang betul betul berkesan disamping  memberi effect semulajadi pada bibir, korang WAJIB tau cuba @faraalipbutter ni yang diformulasikan sepenuh hati oleh our founder iaitu Anim yang super hot mummy ni @farahanimrazak ๐Ÿ˜˜ . . . #squadmaya #faraalipbuttersquad  #faraalipbutter #lipbutter  #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral  #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #faraalipbutterbandarsridamansara  #faraalipbuttergombak #bibirmugil #makeupartismalaysia #faraalipbuttersungaibuloh #cantik #makeupmurahmalaysia
Hanya menggunakan faraalipbutter mampu melindungi dan merawat bibir yang bermasalah ๐Ÿ’•โ˜บ๏ธ . So bagi korang yang tak jumpa lagi LIPCARE yang betul betul berkesan disamping  memberi effect semulajadi pada bibir, korang WAJIB tau cuba @faraalipbutter ni yang diformulasikan sepenuh hati oleh our founder iaitu Anim yang super hot mummy ni @farahanimrazak ๐Ÿ˜˜ . . . #squadmaya #faraalipbuttersquad  #faraalipbutter #lipbutter  #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral  #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #faraalipbutterbandarsridamansara  #faraalipbuttergombak #bibirmugil #makeupartismalaysia #faraalipbuttersungaibuloh #cantik #makeupmurahmalaysia
Thankyou for the honest review #faraalipbutterlovers ๐Ÿ˜ . Happy customer happy us โค๏ธ #flbofficialstokistfeedback . . So korang agak2 best ke idok faraalipbutter ni? ๐Ÿ˜โค๏ธ . Jom rawat bibir kita dari kekeringan dah rekahan yang menyebabkan wajah pucat lesu dan tidak bermaya dengan FARAALIPBUTTER ๐Ÿ’„โค . Eyza menanti whatsapp atau dm dari korang tauu. Hihi #fastreplyforsure untuk korangsss โค . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves #squadmaya
Triplet Faraalipbutter ๐Ÿ˜ Sape dah ada ketiga-tiga beradik ni ? Angkat tangan pleaseeee hehe. . Untuk pengetahuan semua, ketiga2 flavor FARAALIPBUTTER ni dahh licin selicinnyaa kat HQ & Eyza okeii ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Next batch will arrive akhir bulan 3 ni in sha allah , so kalau sesapa taknak terlepas lagi, mehh cecepat whatsapp eyza untuk PREORDER okeii ๐Ÿ˜˜ . So whatsapp eyza now to placed order korang okeii ๐Ÿ˜˜๐ŸŒน . #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutterfreepostage #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #mayasquad #squadmaya #teamemayabeauty #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Assalamualaikum, dan selamat petang semua!! . . Sis nak ingatkn hampa semua yg Sale Bukan Beshe-Beshe sampai esok 20 March 2019.๐Ÿ˜‰ . . Esok last tau!! Cepat grab blouse kegemaran hampa sebelum Sale tamat! ๐Ÿ˜€ . . #syedsaddiq #mahathir #najib #aliffsyukri #syahidaherb #denabahrin #irinenadia #janicanam #eyrahazali #wawazainal #aerilzafriel #safieyillias #safiey #mfmirafilzah #farahanimrazak #shahidaherbs #elfiraloy #dimatamu #saharulridzwan #aydajebat #sajat #alvinchong #jelitawardrobe #wardaexclusive #mardinasafiyya #bynurhafizah #duck #duckscarves #dayahbakar #haniszalikha
Feel the minty sensation with one & only, Caramel Mint ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„ . Hanya RM55 โค . FREE COD & TWO FREE SPECIAL GIFT with every purchase for PREORDER MARCH only ๐Ÿ˜˜ _ Whatsapp atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿ˜Œ .  #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #mayasquad #squadmaya #teamemayabeauty #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Stay beautiful with faraalipbutter ๐Ÿ’• Cepat² whatsapp zati utk dapatkan faraalipbutter tauu ๐Ÿ˜Š rugi kalau tak cuba! ~WA 0135396416 ๐Ÿ’„  #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraalipbutterbangsar #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbutterperak #faraalipbutterkualakangsar #dropshipfaraalipbutter #bazarpaknil #lipbutter #bibirsihat #bibircantik
Salah satu favourite flavour Nia adalah Cherry Velvet ๐Ÿ˜ sebab rasa sejuk-sejuk jaa bila dekat bibir lepastu kan warna dia merah2 Cherry ๐Ÿ’gituu.. ๐Ÿ˜‰ kawan-kawan pun tegur Nia pakai lipstick apa ๐Ÿ™ˆ Nia just pakai #faraalipbutter by @farahanimrazak jaa la ๐Ÿ’‹ .  Tak percaya??? korang kena try dlu ๐Ÿ˜‰ Jadi pembeli 10 yang terawal sebab nia ada special free gift untuk korang ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ“ฒ0178164011 ๐Ÿ“ฒ0178164011 ๐Ÿ“ฒ0178164011 . @dhafwatul.aisy @dhafwatul.aisy  @dhafwatul.aisy . #faralipbutter #farahanimrazak #flbteamha #lipbuttersabah #lipbutterpahang #bibirmengelupas #bibircantik #bibirmulus #faralipbuttersquad #lipbutter #lipbutters #lipbutterkuantan #lipbutterpekan #lipbuttersandakan #lipbutterlovers #orchidvanilla #caramelmint #cherryvelvet #tutorialfaraalipbutter
TRIPLET FARAALIPBUTTER ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ . Nak cuba ketiga-tiga FLAVOUR FARAALIPBUTTER yang super duper besttt ni? Jom beli sekarang kerana BIG PROMOTION is ON now!! . Nak jimat postage & nak gifts banyak2? JOM ORDER SEKARANG GIRLS!! ๐Ÿ˜˜โค๏ธ . NEW STOCK PANAS PANAS akan sampai esok, Wani buat PROMO GEMPAK HEBAT lagi untuk koranggg!! Sooo lets!! ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . โค๏ธ FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ ALL AROUND MALAYSIA EVEN SABAH SARAWAK. . โค๏ธ FREE 3 FREE GIFTS for those yang purchase 1 FARAALIPBUTTER. . โค๏ธ FREE 4 FREE GIFTS yang purchase COMBO FARAALIPBUTTER. . โค๏ธ 6 FREE GIFTS untuk yang order TRIPLET FARAALIPBUTTER!!! . Menarikkk bukan?!! So tunggu apa lagi Whatsapp 0148381578 ATAU DM Wani sekarang untuk SECURE ORDER koranggg sebelum stock habis licinn macam haritu ๐Ÿ˜˜ .  #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves #squadmaya
siapa kat sini ada masalah๐Ÿ‘‡ โŒbibir kering dan mengelupas โŒbibir gelap dan hitam โŒbibir pucat โŒtak jumpa lipbutter yg colour natural dan sesuai dgn bibir โŒtak jumpa lipbutter yg wudhuk friendly  Haa meh aisyah nak bagitahu! Dont worry guys sebab aisyah ada @faraalipbutter from @farahanimrazak yang mudah dipakai dimana2 anda berada! Siap sekali packaging yang sangat comel dan memberi semangat utk awak pakai.  Tak percaya? apa kata awak cuba je dulu, belum cuba belum tahu ๐Ÿ˜‰  Info lanjut berkenaan faraalipbutter boleh terus direct ws 0132155265 atau klik link di bio @hi.beautyisyou ๐Ÿ’•  #skincare #skincareroutine #tipskecantikan #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #lipbalm #lipprimer #farahanimrazak  #arganoil #jomcantik #sayajual #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips #tutorialfaraalipbutter #makeup #prettysyndicatefamily  #faraalipbutteragent #hululangat #agenfaraalipbutter #bangi #makeuptutorial #viral #trend #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #flb3yearsanniversary #raya2019 #feedbacks
siapa kat sini ada masalah๐Ÿ‘‡ โŒbibir kering dan mengelupas โŒbibir gelap dan hitam โŒbibir pucat โŒtak jumpa lipbutter yg colour natural dan sesuai dgn bibir โŒtak jumpa lipbutter yg wudhuk friendly  Haa meh aisyah nak bagitahu! Dont worry guys sebab aisyah ada @faraalipbutter from @farahanimrazak yang mudah dipakai dimana2 anda berada! Siap sekali packaging yang sangat comel dan memberi semangat utk awak pakai.  Tak percaya? apa kata awak cuba je dulu, belum cuba belum tahu ๐Ÿ˜‰  Info lanjut berkenaan faraalipbutter boleh terus direct ws 0132155265 atau klik link di bio @hi.beautyisyou ๐Ÿ’•  #skincare #skincareroutine #tipskecantikan #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #lipbalm #lipprimer #farahanimrazak  #arganoil #jomcantik #sayajual #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips #tutorialfaraalipbutter #makeup #prettysyndicatefamily  #faraalipbutteragent #hululangat #agenfaraalipbutter #bangi #makeuptutorial #viral #trend #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #flb3yearsanniversary #raya2019 #feedbacks
siapa kat sini ada masalah๐Ÿ‘‡ โŒbibir kering dan mengelupas โŒbibir gelap dan hitam โŒbibir pucat โŒtak jumpa lipbutter yg colour natural dan sesuai dgn bibir โŒtak jumpa lipbutter yg wudhuk friendly  Haa meh aisyah nak bagitahu! Dont worry guys sebab aisyah ada @faraalipbutter from @farahanimrazak yang mudah dipakai dimana2 anda berada! Siap sekali packaging yang sangat comel dan memberi semangat utk awak pakai.  Tak percaya? apa kata awak cuba je dulu, belum cuba belum tahu ๐Ÿ˜‰  Info lanjut berkenaan faraalipbutter boleh terus direct ws 0132155265 atau klik link di bio @hi.beautyisyou ๐Ÿ’•  #skincare #skincareroutine #tipskecantikan #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #lipbalm #lipprimer #farahanimrazak  #arganoil #jomcantik #sayajual #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips #tutorialfaraalipbutter #makeup #prettysyndicatefamily  #faraalipbutteragent #hululangat #agenfaraalipbutter #bangi #makeuptutorial #viral #trend #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #flb3yearsanniversary #raya2019 #feedbacks
Hi assalamualaikum semua โค๏ธ . Harini Wani nak share yang faraalipbutter ni selain daripada kita pakai kat bibir, kita juga boleh guna faraalipbutter sebagai blusher ataupun eyeshadow tauuu. Cuba korangg cuba, cantikk sangatt tauu ๐Ÿ˜ . So tak payah susah2 nak bawak segala jenis barang make up dalam beg, hanya bawa faraalipbutter sahaja โค๏ธ Boleh pakai untuk bibir, blusher & eyeshadow dah perfectt dahh bagi sesiapa yg suka simpleness in their look & juga bagi yang nak senang pakai selepas solat ๐Ÿ˜Š . Dan oleh kerana esok NEW STOCK PANAS PANAS akan sampai, Wani nak buat PROMO HEBAT lagi untuk koranggg!! Sooo lets!! ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . โค๏ธ FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ ALL AROUND MALAYSIA EVEN SABAH SARAWAK. . โค๏ธ FREE 3 FREE GIFTS for those yang purchase 1 FARAALIPBUTTER. . โค๏ธ FREE 4 FREE GIFTS yang purchase COMBO FARAALIPBUTTER. . โค๏ธ 6 FREE GIFTS untuk yang order TRIPLET FARAALIPBUTTER!!! . Menarikkk bukan?!! So tunggu apa lagi Whatsapp 0148381578 ATAU DM Wani sekarang untuk SECURE ORDER koranggg sebelum stock habis licinn macam haritu ๐Ÿ˜˜ .  #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves #squadmaya
Assalamualaikum & Salam Jumaat โคโคโค . #faraalipbutter 100% organic! Sesuai untuk mereka yg ingin ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘„ Menghilangkaan bibir hitam ๐Ÿ‘„ Merawat bibir yg kering & menggelupas ๐Ÿ‘„ Melembapkan bibir . Faraalipbutter ni ada tiga flavour tau. Setiap flavour ada bezanya: . *Colour* Caramel Mint : Pinkish/ red tone Orchid Vanilla : Pinkish light purple tone Cherry Velvet : Reddish tone .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € *Finishing* Caramel Mint : Matte  Orchid Vanilla : Glossy Cherry Velvet : Glossy .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € *Speciality* Caramel Mint : Antioxidant Orchid Vanilla : Aromatherapy & Antioxidant Cherry Velvet : Antioxidant & Fruity Sensation . *Scent* Caramel Mint :Floral Orchid Vanilla : Floral Cherry Velvet : Fruity . Okay tak payah makeup dahh pakai #faraalipbutter je terus manis je muka ๐Ÿ˜Š Nak buat hadiah bagi dekat yang tersayang pun boleh ๐Ÿ˜˜ . Beli 1, dapat free gift Beli 2, dapat free postage, free gift Beli 3, dapat free postage, free gift and free kotak gift! ๐ŸŽ . Tunggu apa lagi, jom order cepat cepat! Whatsapp je 0133313699 atau click link di bio @ds_faraalipbutter ๐Ÿ˜˜ . Follow @ds_faraalipbutter Follow @ds_faraalipbutter Follow @ds_faraalipbutter . #faraalipbutteragent #faraalipbuttersquad #squadmaya #lipmoist #lipcare #lipbeauty #liptreatment #farahanimrazak #raissatwins #freepostage #freegift #lipbalm
"Daripada bibir kering terkopek jadi lembut dan lembap je" . Yayy alhamdulillah FARAALIPBUTTER dan banyak bantu masalah bibir kering dan rosak ๐Ÿ’œ . CARAMEL MINT - RM 55 ORCHID VANILLA - RM 55 CHERRY VELVET - RM 55 ๐ŸŒŸWith FREE GIFTS๐ŸŒŸ . Any enquiries feel free to contact +60193308297 (yana). Link is up on my bio!๐Ÿค— . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #flbsquadmira #flbsquad #faraalipbutterlovers #faraalipbuttershahalam #faraalipbutterselangor #faraalipbutterfans #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #farahanimrazak #faraalipbutterfeedback
The hot-selling flavour, cepat sangat habis! Yang first time purchase Faraalipbutter mesti akan ambil yang ni sebab refreshing & minty ๐Ÿ’– . 60% moist & texture yang ringan! Sesuai dibawa ke mana sahaja & boleh dioles bila bila masa sahaja! ๐Ÿ‰ . Lip butter pun membantu merawat bibir tau jadi masalah bibir kering atau kusam tiada lagi ๐ŸŒธ . DM/Whatsapp untuk dapatkan Caramel Mint ni hehe ๐Ÿ˜‰ Or if nak Yaya tolong suggest or recommend flavour yang sesuai untuk awak pun boleh ๐Ÿ˜ . Yaya
Siapa cakap #faraalipbutter ni perempuan je boleh pakai? Lelaki pon boleh pakai tauu..sangat sesuai untuk bibir gelap,,bibir kusam & mengelupas.Penjagaan bibir sangat penting selain muka ya.. ๐Ÿ˜˜  WA 0135396416 ๐Ÿ’„  #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraalipbutterbangsar #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbutterperak #faraalipbutterkualakangsar #faraalipbutterselayang #dropshipfaraalipbutter #bibirsihat #lipbutter #bazarpaknil
Hi pretties, Alya nak share kebaikan #faraalipbutter in Caramel Mint. . ๐ŸŒฟCARAMEL MINT (Antioxidants) mengandungi bahan-bahan semulajadi seperti jojoba  oil, olive oil, fruit oil, sunflower seed oil, coconut oil, collagen & beeswax. . Kelebihannya๐Ÿ”ฝ ๐ŸŒธMenjadikan bibir Pinkish secara Semulajadi  mengikut kepekatan warna dan suhu darah di setiap olesan ๐Ÿ’„. ๐ŸŒธ Dapat merawat kehitaman bibir (tapi ia mengambil masa & tiada jaminan kesan cepat kerana Faraa Lip Butter berasaskan bahan2 semulajadi). ๐ŸŒธMelembapkan bibir di setiap olesan & boleh pakai setiap masa termasuk sebelum tidur ๐Ÿ˜ด ๐ŸŒธMerawat masalah bibir seperti kusam, kering, berdarah & merekah. ๐ŸŒธMerupakan lipbutter yg mesra wudhuk >> bahan-bahan semulajadi dalam Faraa Lip Butter halal & meresap dalam bibir ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŽ Free Gift ๐Ÿ“ฎ FREE POSTAGE utk pembelian 2 & ke ats bg Semenanjung Malaysia. ๐Ÿš— FREE COD HULU LANGAT, BANGI & MRT KAJANG-SG. BULOH .  Siapa yang berminat untuk pembelian boleh terus WHATSAPP ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ“ฑ Whatsapp โฉ 012-2498478 atau boleh terus klik link dekat profile bio @hi.beautyisyou , lagi senang ๐Ÿ˜‰ . #skincare #skincareroutine #tipskecantikan #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #lipbalm #lipprimer #farahanimrazak  #arganoil #jomcantik #sayajual #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips #tutorialfaraalipbutter #makeup #prettysyndicatefamily  #faraalipbutteragent #hululangat #agenfaraalipbutter #bangi #makeuptutorial #viral #trend #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #flb3yearsanniversary #raya2019 #bajuraya
๐ŸŒธPretties, dah siap lunch jgn lupa touch up semula FaraaLipButter tau๐Ÿ’„Barulah bibir sihat & lembap slalu๐Ÿ˜ . . Jom cuba sekarang. WhatsApp lelaju๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp โ˜Ž+6 019-3415036 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp โ˜Ž+6 019-3415036 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp โ˜Ž+6 019-3415036 . ๐Ÿ’„Boleh terus klik link whatsapp kat profile bio @nuriz_bizonline , lagi senang ๐Ÿ˜‰ . . FREE COD AREA๐Ÿš˜ ๐Ÿš—JENGKA 19 ๐Ÿš—JENGKA 18 ๐Ÿš—SG NEREK ๐Ÿš—KG AWAH ๐Ÿš—CHENOR ๐Ÿš—DAN KAWASAN BERDEKATAN . . #tutorialfaraalipbutter  #skincare #skincareroutine #tipskecantikan #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #lipbalm #lipprimer #farahanimrazak #minyakargan #arganoil #jomcantik #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips #kulitcantik #makeup #prettysyndicatefamily #faraalipbutteragent #stokisfaraalipbutter #agenfaraalipbutter #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbutterjengka #faraalipbuttertemerloh #faraalipbutterpahang
Sebelum tidur mesti pakai faraalipbutter hehe ๐Ÿ˜ supaya bibir tak nampak kusam dan kering tau ๐Ÿ˜Ž . Caramel mint โœ” . WhatsApp link di bio . #faraalipbuttershahalam #faralipbutter #faraalipbutterseremban #flbsquad #faraalipbuttersenawang #faraalipbutterputrajaya #farahanimrazak #freepostage #bawal #bawalcotton #bawalcottonmurah
Hari hari nak pakai Orchid Vanilla je boleh tak? Sebab best sangaaaatt ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ memang bibir sentiasa lembap je lepas pakai. Kadang2 tu kalau lepas solat tak touch up balik dgn Orchid Vanilla pun bibir still lembap, sebabnya pagi tu da tonyoh #faraalipbutter ni banyak2 ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’„ . Sape lagi nak bibir sihat, lembap and cantik, jom join preorder sekarang. Next week inshaAllah nak start pos dah sebabnya stok sampai weekend niii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿค—๐Ÿค— ekzaaiitedd taakk?? . Jom whatsapp 0133313699 cepat!lโ€ผ๏ธ Sesiapa yg join preorder ni, akan dapt extra free gift tau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ RM55 je harganya tapi boleh tahan up to 6 months or more! Jimat banyak tuuu ๐Ÿ˜˜ . #farahanimrazak #faraalipbutteragent #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #raissatwins #lipmoist #lipbuttermurah #lipcare #lipstick #lipcare #sayapakaisayajual #lipbeauty #beautycare
See? Pergi pasar pun takyah beria sangat pakai foundation, mascara apa semua.  Pakai faraalipbutter je ๐Ÿ’„ dah boleh buat muka uolls berseri ๐Ÿ’• . Caramel mint โœ” . WhatsApp link di bio . #faraalipbuttershahalam #faralipbutter #faraalipbutterseremban #flbsquad #faraalipbuttersenawang #faraalipbutterputrajaya #farahanimrazak #freepostage #bawal #bawalcotton #bawalcottonmurah
Lepas lunch terus pakai faraalipbutter hehe ๐Ÿ˜ supaya bibir tak nampak kusam dan kering tau ๐Ÿ˜Ž . Caramel mint โœ” . WhatsApp link di bio . #faraalipbuttershahalam #faralipbutter #faraalipbutterseremban #flbsquad #faraalipbuttersenawang #faraalipbutterputrajaya #farahanimrazak #freepostage #bawal #bawalcotton #bawalcottonmurah
Faraalipbutter caramel mint RM 55.00 excluded postage ๐Ÿค—  whatsApp sisN 60148037990 untuk order ๐Ÿ˜˜  #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraalipbutter #dropshipfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #usim #nilai
Bibir cantik berseri dengan faraalipbutter ๐ŸŒบ  Jom cantikkan bibir๐Ÿค— Whatsapp sisN untuk order 0148037990  #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraalipbutter #dropshipfaraalipbutter #caramelmint #cherryvelvet #orchidvanilla #usim #nilai
Siapa cakap #faraalipbutter ni kaum hawa je boleh pakai? Kaum adam pun boleh tauuu.. sangat sesuai untuk bibir gelap, bibir merokok, bibir kusam & mengelupas. Penjagaan bibir sangat penting selain muka yaa. Siapa yang nak hadiahkan pada suami, ayah, adik lelaki, boyfriend boleh whatsapp stokist @faraalipbutter_bangsar sekarang! . WA +60199111791 @faraalipbutter_bangsar ๐Ÿ’„ . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #codavailable #postageavailable #bangsar #um #gombak #setiawangsa #wangsamaju #klsentral #danaukota #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lipscare #lipbutter #organic #sayajualsayapakai #makeup #makeupartist #tutorialfaraalipbutter #testimonifaraalipbutterbangsar #testimonifaraalipbutter
Nah pikah belanja feedback customer Faraalipbutter ๐Ÿ˜ . . Ha mcm mana ? Tanak ke jadi pengguna Faraalipbutter ni ๐Ÿ˜ . . Macam mana nak order ? boleh wssp pikah [0199595039] atau tekan link dekat bio tu ๐Ÿ˜‰. . #faraalipbutteripoh #faraalipbuttertaiping #faraalipbutterkualakangsar #faraalipbutterbatugajah #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #bibirsihatdanlembut #lipbutter #cod  #kualakangsar #taiping #batugajah #faraalipbutterperak
Assalamualaikum๐Ÿ˜Š . Jom tgk tutorial Faraaliobutter Caramel Mint by:  @farahanimrazak -  pagi sabtu ni kak anim nak tunjuk bila pakai Faraa Lip Butter, warna semulajadi bibir yg dihasilkan oleh bahan 100% natural yg terkandung seperti beeswax, sunflowers seeds, jojoba oil & olive oil akan tahan lama di bibir. . Bahan bahan semulajadi ini  meresap dlm blood vessels di bibir disamping utk menjaga aliran darah pada bibir, kelembapan, melindungi dan mengelakkan syndrom bibir hitam :) . p/s stok dah habis tp sis bole pre order dgn booking feea RM20 shj!!! Hq akn release new stock on 20/03/19 so tinggal bbrapa hari saja lg. Jgn ketinggalan, cpt book @faraalipbutter anda skrg!!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0102868206 atau tekan link di bahagian bio @snowhitekiss.una ๐Ÿ˜Š . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterselangor #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterrawang #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkepong #dropshipfaraalipbutterjohor #faraalipbuttersquadkakleen #faraalipbuttermuar #dropshipfaraalipbutterbatupahat  #faraalipbuttertangkak  #faraalipbutterfans #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfreepostage  #lipcaretips #lipscaremalaysia #raissatwins #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterfreecod
"muka yg pucat terus zassss berubah jadi segar berseri dgn @faraalipbutter! yg anim pakai ni Orchid Vanilla tau. siapa yg tak suka makeup tu boleh pakai @faraalipbutter bagi muka berseri seri dan paling penting bibir sihat dilindungi. memang best!" - @farahanimrazak . CARAMEL MINT - RM 55 ORCHID VANILLA - RM 55 CHERRY VELVET - RM 55 ๐ŸŒŸWith FREE GIFTS๐ŸŒŸ . p/s stok dah habis tp sis bole pre order dgn booking feea RM20 shj!!! Hq akn release new stock on 20/03/19 so tinggal bbrapa hari saja lg. Jgn ketinggalan, cpt book @faraalipbutter anda skrg!!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0102868206 atau tekan link di bahagian bio @snowhitekiss.una ๐Ÿ˜Š . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterselangor #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterrawang #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkepong #dropshipfaraalipbutterjohor #faraalipbuttersquadkakleen #faraalipbuttermuar #dropshipfaraalipbutterbatupahat  #faraalipbuttertangkak  #faraalipbutterfans #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfreepostage  #lipcaretips #lipscaremalaysia #raissatwins #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterfreecod
CARA PAKAI @faraalipbutter Cherry Velvet ๐Ÿ’melindungi bibir dan merawat bibir yg bermasalah hanya dgn @faraalipbutter . . p/s stok dah habis tp sis bole pre order dgn booking feea RM20 shj!!! Hq akn release new stock on 20/03/19 so tinggal bbrapa hari saja lg. Jgn ketinggalan, cpt book @faraalipbutter anda skrg!!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0102868206 atau tekan link di bahagian bio @snowhitekiss.una ๐Ÿ˜Š . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterselangor #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterrawang #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkepong #dropshipfaraalipbutterjohor #faraalipbuttersquadkakleen #faraalipbuttermuar #dropshipfaraalipbutterbatupahat  #faraalipbuttertangkak  #faraalipbutterfans #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfreepostage  #lipcaretips #lipscaremalaysia #raissatwins #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterfreecod
Yang TERBAIK semestinya FARAALIPBUTTER ๐Ÿ’„ . Yang dah cuba, mesti kagum dengan kelebihannya. & for sure akan repeat order. Sebab tu stok cepat je susut ๐Ÿ˜‚ . p/s stok dah habis tp sis bole pre order dgn booking feea RM20 shj!!! Hq akn release new stock on 20/03/19 so tinggal bbrapa hari saja lg. Jgn ketinggalan, cpt book @faraalipbutter anda skrg!!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0102868206 atau tekan link di bahagian bio @snowhitekiss.una ๐Ÿ˜Š . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterselangor #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterrawang #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkepong #dropshipfaraalipbutterjohor #faraalipbuttersquadkakleen #faraalipbuttermuar #dropshipfaraalipbutterbatupahat  #faraalipbuttertangkak  #faraalipbutterfans #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfreepostage  #lipcaretips #lipscaremalaysia #raissatwins #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterfreecod
Haiii uolllssssss VIRAL @faraalipbutter Cherry Velvet da READY STOCK! ORDER sekarang cepar untuk dapat FREE 3 GIFTS Harini last dayyyโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ โœ…FREE GIFT ๐ŸŒป โœ…FREE COD ๐Ÿš™ . ๐Ÿ’„๐ŸญFaraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55 ๐Ÿ’„๐ŸŒทFaraa Antioxidant Lip Butter Orchid Vanilla : RM55 ๐Ÿ’„๐Ÿ’Faraa Antioxidant Lip Butter Cherry Velvet : RM55  DM/Whatsapp +60175641146 . . COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (๐ŸŽ FREE GIFT UNTUK COD): ๐ŸŒธKULIM ๐ŸŒธBUKIT MERTAJAM ๐ŸŒธLUNAS ๐ŸŒธSEBERANG JAYA ๐ŸŒธPADANG SERAI ๐ŸŒธPOSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐ŸŒธKEDAH -Alor Setar -Jitra -UUM -Changlun -Pekan Kokdiang -Air Hitam -Tunjang -Gurun -Pendang -Guar -Kota Sarang Semut -Yan -Sg Petani -Merbok -Bedong -Uitm Merbok . ๐ŸŒธPERLIS -Arau -Kangar -Unimap -Padang Besar -Kuala Perlis -Berseri . ๐ŸŒธBANGI -Bangi Sentral . ๐ŸŒธTERENGGANU -Kuala Terengganu -Durian Burung -Manir -Chabang 3 -Bukit Payung -Gong Badak -Batu Buruk -Chendering -UMT -Unisza -Marang  #faraalipbutterpenang #faraalipbutterkulim #faraalipbutterseberangjaya #faraalipbutterbukitmertajam #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterperlis #faraalipbutter #bazarpaknil #meletop #arganoil  #faraalipbuttercaramelmint #farahanimrazak #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbutterselangor #bibirkering #bibirhitam #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersgpetani # #raissatwins  #faraalipbutterfreegift #faraalipbuttersquad #lipbutter #mesrasolat #lipbalm #bibirpink #faraalipbutterterengganu #flbteamfar
#tutorialfaraalipbutter . . Malam malam pakai Cherry Velvet ?? Fuulaamakkkk! Tergoda suami kat rumah tu ๐Ÿ™Š Sekali sekala nak bibir seksi sikit apa salahnya kan.  Tips pikat suami, pakai laa Cherry Velvet di rumah bukan diluar semata mata, ehh! ๐Ÿ˜† . Dah pakai kat bibir tu, calit calit laa sikit kat pipi kasi kemerah merahan. Baru bertambah seri. Tips jimat nii, lipstik pon boleh jadi blusher. Cantik jee kan, duk rumah pun macam nak g #pavillion  haha. . Dah dapat berapa TIPS malam ni?? Haa,, Kalau Nak lebih tips meh laa whatsapp no dibawah ๐Ÿ˜˜ p/s stok dah habis tp sis bole pre order dgn booking feea RM20 shj!!! Hq akn release new stock on 20/03/19 so tinggal bbrapa hari saja lg. Jgn ketinggalan, cpt book @faraalipbutter anda skrg!!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0102868206 atau tekan link di bahagian bio @snowhitekiss.una ๐Ÿ˜Š . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterselangor #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterrawang #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkepong #dropshipfaraalipbutterjohor #faraalipbuttersquadkakleen #faraalipbuttermuar #dropshipfaraalipbutterbatupahat  #faraalipbuttertangkak  #faraalipbutterfans #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfreepostage  #lipcaretips #lipscaremalaysia #raissatwins #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterfreecod
Antara kandungan yg ada dalam Faraalipbutter in CHERRY VELVET๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ sampai terlampau ramaii yg nak REPEAT ORDER bila first time try ๐Ÿ˜ . . PALM KARNEL OIL๐ŸŒด - Bertindak sebagai anti penuaan supaya bibir kekal berseri & tidak kusam . SHEA BUTTER ๐Ÿ’‹ -Berfungsi untuk mengatasi bibir yang berdarah. Kandungan pelbagai vitamin yang baik di dalam boleh menghidrasi kulit bibir . BEESWAX ๐Ÿฏ -Menghasilkan kelembapan yang baik pada bibir . CASTOR OIL ๐Ÿ’„ -Membantu Menghasilkan sel2 baru pada bibir supaya sentiasa lembut, segar & tak kering -Membantu mengurangkan masalah bibir hitam . CHERRY ๐Ÿ’ -Sebagai aromatherapy dan mengeluarkan warna merah semulajadi . Jom rawat bibir kita dari kekeringan dah rekahan yang menyebabkan wajah pucat lesu dan tidak bermaya dengan FARAALIPBUTTER ๐Ÿ’„โค . p/s stok dah habis tp sis bole pre order dgn booking feea RM20 shj!!! Hq akn release new stock on 20/03/19 so tinggal bbrapa hari saja lg. Jgn ketinggalan, cpt book @faraalipbutter anda skrg!!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0102868206 atau tekan link di bahagian bio @snowhitekiss.una ๐Ÿ˜Š . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterselangor #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterrawang #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkepong #dropshipfaraalipbutterjohor #faraalipbuttersquadkakleen #faraalipbuttermuar #dropshipfaraalipbutterbatupahat  #faraalipbuttertangkak  #faraalipbutterfans #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfreepostage  #lipcaretips #lipscaremalaysia #raissatwins #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterfreecod
100% organic dan mesra solat โ˜บ๏ธ Best sangat. Pakai dulu memang tak berpaling dgn yang lain dah ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜˜ . Order sekarang & jangan tunggu lama2 tau. Price : rm55 . p/s stok dah habis tp sis bole pre order dgn booking feea RM20 shj!!! Hq akn release new stock on 20/03/19 so tinggal bbrapa hari saja lg. Jgn ketinggalan, cpt book @faraalipbutter anda skrg!!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0102868206 atau tekan link di bahagian bio @snowhitekiss.una ๐Ÿ˜Š . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterselangor #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterrawang #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkepong #dropshipfaraalipbutterjohor #faraalipbuttersquadkakleen #faraalipbuttermuar #dropshipfaraalipbutterbatupahat  #faraalipbuttertangkak  #faraalipbutterfans #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfreepostage  #lipcaretips #lipscaremalaysia #raissatwins #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterfreecod
๐Ÿ”ฎ Jom oles •Faraa Lip Butter• flavour ORCHID VANILLA hari ini untuk kesihatan bibir ๐Ÿ’‹ .... .... ๐Ÿ”ฎ Nak tahu kenapa •Faraa Lip Butter• flavour ORCHID VANILLA terbaik? .... .... ๐Ÿ”ฎ •Faraa Lip Butter• adalah Lipbalm yang menjadikan bibir *Pinkish Semulajadi* mengikut warna dan suhu darah di setiap olesan & ia juga merawat masalah bibir๐Ÿ’„. .... .... ๐Ÿ”ฎ •Faraa Lip Butter• flavour •Orchid Vanilla• ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. . โ–ซ๏ธArgan Oilโ–ซ๏ธ . nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. . โ–ซ๏ธShea Butterโ–ซ๏ธ berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. . โ–ซ๏ธVitamin Eโ–ซ๏ธ Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. . โ–ซ๏ธOrchid Extractโ–ซ๏ธ Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir. . . p/s stok dah habis tp sis bole pre order dgn booking feea RM20 shj!!! Hq akn release new stock on 20/03/19 so tinggal bbrapa hari saja lg. Jgn ketinggalan, cpt book @faraalipbutter anda skrg!!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0102868206 atau tekan link di bahagian bio @snowhitekiss.una ๐Ÿ˜Š . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterselangor #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterrawang #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkepong #dropshipfaraalipbutterjohor #faraalipbuttersquadkakleen #faraalipbuttermuar #dropshipfaraalipbutterbatupahat  #faraalipbuttertangkak  #faraalipbutterfans #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfreepostage  #lipcaretips #lipscaremalaysia #raissatwins #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterfreecod
๐Ÿ’„ORCHID VANILLA - - Tak kira kulit anda cerah atau tidak, pink-purple๐Ÿ’œ ni tetap nmpk ketara dibibir anda taw. .  Kenapa perlu belanja lebih? Hanya dengan RM55 sahaja #faraalipbutter boleh melembapkan bibir dan menaikkan seri wajah korang dengan warna bibir yang semula jadi๐Ÿ’‹ .. p/s stok dah habis tp sis bole pre order dgn booking feea RM20 shj!!! Hq akn release new stock on 20/03/19 so tinggal bbrapa hari saja lg. Jgn ketinggalan, cpt book @faraalipbutter anda skrg!!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0102868206 atau tekan link di bahagian bio @snowhitekiss.una ๐Ÿ˜Š . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterselangor #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterrawang #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkepong #dropshipfaraalipbutterjohor #faraalipbuttersquadkakleen #faraalipbuttermuar #dropshipfaraalipbutterbatupahat  #faraalipbuttertangkak  #faraalipbutterfans #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfreepostage  #lipcaretips #lipscaremalaysia #raissatwins #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterfreecod
๐Ÿ’„CARAMEL MINT - - Halloooooo.. Good morning๐ŸŒท Jangan lupa oles #faraalipbutter untuk bibir kekal lembap dan warna soft pink pada bibir membuatkan wajah tampak lagi manis dan berseri๐Ÿ˜Š Mesra solat dan bahan yang digunakan 100% organik.. RM55 FREE postage @ cod .. p/s stok dah habis tp sis bole pre order dgn booking feea RM20 shj!!! Hq akn release new stock on 20/03/19 so tinggal bbrapa hari saja lg. Jgn ketinggalan, cpt book @faraalipbutter anda skrg!!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0102868206 atau tekan link di bahagian bio @snowhitekiss.una ๐Ÿ˜Š . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterselangor #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterrawang #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkepong #dropshipfaraalipbutterjohor #faraalipbuttersquadkakleen #faraalipbuttermuar #dropshipfaraalipbutterbatupahat  #faraalipbuttertangkak  #faraalipbutterfans #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfreepostage  #lipcaretips #lipscaremalaysia #raissatwins #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterfreecod
Da siapp haa cantik kan? Faraalipbutter ni sangat multifunction tau, ia bertindak sebagai lipcare, lip primer dan lipstick tau! . Yg penting #faraalipbutter ni meresap kt bibir kita so tk perlu risau pn nk amik wudhuk dan sah solat ya. .  p/s stok dah habis tp sis bole pre order dgn booking fee RM20 shj!!! Hq akn release new stock on 20/03/19 so tinggal bbrapa hari saja lg. Jgn ketinggalan, cpt book @faraalipbutter anda skrg!!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0102868206 atau tekan link di bahagian bio @snowhitekiss.una ๐Ÿ˜Š . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterselangor #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterrawang #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkepong #dropshipfaraalipbutterjohor #faraalipbuttersquadkakleen #faraalipbuttermuar #dropshipfaraalipbutterbatupahat  #faraalipbuttertangkak  #faraalipbutterfans #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfreepostage  #lipcaretips #lipscaremalaysia #raissatwins #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterfreecod#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #lipbutter #merawatbibir
Hamboii diaa... orang nak pegang #faraalipbutter dia sikit pun tak boleh ๐Ÿ˜’ . . ๐ŸŒธSesiapa yg berminat utk dapatkan #faraalipbutter boleh ws Alya di ๐Ÿ“ฑ0122498478 atau klik link di bio @hi.beautyisyou utk lebih mudah dan cepat๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿš— FREE COD Hulu Langat, Bangi & MRT SG.BULOH - KAJANG ๐Ÿ“ฎBuy 2 & above FREE POSTAGE (Semenanjung) ๐ŸŽFREE GIFT bg setiap pembelian . #skincare #skincareroutine #tipskecantikan #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #lipbalm #lipprimer #farahanimrazak  #arganoil #jomcantik #sayajual #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips #tutorialfaraalipbutter #makeup #prettysyndicatefamily #faraalipbutteragent #hululangat #agenfaraalipbutter #bangi #makeuptutorial #viral #trend #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #flb3yearsanniversary #raya2019 #bajuraya

Loading