Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#faraalipbuttersquad

Posts tagged as #faraalipbuttersquad on Instagram

64.139 Posts

#feedbackcustomers  Kita selalu bagi feedback apa yg customer cakap sendiri taw, bukan reka semata2 ๐Ÿ˜ Yg dah ada FLB ni, cuba check ada lg tak lipstik lain ๐Ÿ™Š . . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Nak order? WA  0145124489 sekarang!! COD Available ๐Ÿ’‹ โค . . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttersquad #kasutmurah #bajumurah #shawl #makeupmurahmalaysia #lipstik #foundation #rosetyarafoundation #cikpuangojes #nars #brushes #serum #seribella #jsd #lipmatte #neelofar  #medinadesire #lipbait #shadedough #sobella #sale #pinky2 #cleo #klubnalaleh #herbalife #shaklee
HELLO #faraalipbutterfans๐Ÿ“ข #teamflbpenang DATANG LAGI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ -  UNTUK PROMO MAC 2019, #teamflbpenang NAK BAGI ISTIMEWA UNTUK SEMUA๐ŸŽ๐ŸŽ FREE MYSTERY GIFT, FREE POSTAGE(SM)/DISKAUN POSTAGE (SS). BELI 1, 2/ 3 FARAALIPBUTTER  PUN AKAN DAPAT SEMUA NI TAU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. BELI BANYAK² LAGILAA BESTT ๐ŸŽ๐ŸŽ -  Apa tunggu lagi war²kan kepada keluarga, kawan² & jiran tetangga about this promotion!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ JANGAN LEPASKAN OKAYY!! Dah x sabar kan nk ORDER FARAALIPBUTTER CARAMEL MINT , ORCHID VANILLA & FLAVOUR BARU CHERRY  VELVET ๐ŸŒธ Cepat2 place your PREORDER NOW dengan #teamflbpenang ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜ -  p/s: untuk PREORDER hanya perlu sertakan NAMA & NO PHONE ๐Ÿ“ฒ. #teamflbpenang akan UPDATE kepada ANDA once STOCK dah sampai (dalam pertengahan bulan MAC) ๐Ÿ“ฆ PAYMENT boleh dibuat bila stock dah READY yer ๐Ÿ’•๐Ÿ˜Š . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah || PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH || KUALA KANGSAR . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA . . WhatsApp now  to PREORDER ๐Ÿ“ฒ 0194543067 ๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
My fav #faraalipbutterโค๏ธโค๏ธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . Pagi2 pajai mmg penyelamay dari Min siat2 bibir Min yg kering ni๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…, wajib ada dlm poket Min, xleh tgl my baby ni. . Korang suke flavor apa?? Meh comment kt bwh๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . #faraalipbutter #faraalipbuttermelaka #faraalipbuttersquadmelaka #faraalipbutterfreepostage #takpernahtakcantik #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans
Our founder, Min ngk tiap hari tkr2 flavor, uoll xjekes ke? I is jeles ok, tp asal beli je nk kene buat utk cust tester, xpe, cust kene diutanakanโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ..next Min nk ada dlm handbeg #faraalipbuttercherryvelvet & #faraalipbutterorchidvanilla , sbb this twi baby sgt seduai dgn condition bibir Min๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ . Stock xlama lg smpai, kirang dah blh buat pre-order ye, lmbt nnt cpt hbs๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ, Min xdpt nk tolong, Min dah amk bnyk taw stock kali niโค๏ธโค๏ธโค๏ธ . Boleh contact Min 0137423317 atau click #flbteamhida ,korang blh pilih nk contact agent/ds yg mne kirang berminat ye, sume baik2 belaka๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . #faraalipbutter #faraalipbuttermelaka #faraalipbutterfreepostage #faraalipbuttersquadmelaka #takpernahtakcantik #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans
#selamatmalam uoll๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜, sblm tido meh okes #faraalipbutter  sat,esok pagi bgun tdo xyah make up dah, bi jr terus menawan, cik abang pun xjd g keje nnt๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ..Min nak bg taw gak, #faraalipbutter ni, mana2 gegirls yg kata xsuke make up lah, xnk make up lah, xselesa lah kn, sekali cuba #faraalipbutter ni terus comfirm jatuh cinta๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜, xcaya, meh bce caption from @farahanimrazak ni : "siapa kat sini yg memang tak gemar makeup sebab tak minat langsung dan tak pandai? tapi nak muka fresh tak pucat lesu. macam kak wawa ni haaaa suruh pakai bedak pakai blusher apa semua taknak! anim nak tolong makeup sikit pun takmauu! @faraalipbutter je dia nak pulak pakai ๐Ÿ’๐Ÿ’" . #faraalipbuttersquadmelaka #faraalipbuttermelaka #faraalipbutterfreepostage #takpernahtakcantik #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans
DEELOVA FARAA LIP BUTTER: ๐Ÿ’œFARAA LIP BUTTER . . . ๐Ÿ’œCARAMEL MINT . . . ๐Ÿ’œColour : Pinkish/Red tone . . . ๐Ÿ’œFinishing : Matte . . . ๐Ÿ’œSpeciality : Antioxidant . . . ๐Ÿ’œScent : Floral . . . #teamdeelova #faraalipbutterhasquad #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #icebars #icebarspopsmalaya #popsmalaya #scillaperfume #scillaperfumelovers #love #instagram #perfume #edpperfume #miniatureperfume #beauty #health #lipbalm #lipbutter #sayajualsayapakai #quote #malaysia #instafamous #tiktok #positifselalu #dropshipagentwanted
DEELOVA FARAA LIP BUTTER: ๐Ÿ’œFARAA LIP BUTTER . . . ๐Ÿ’œCARAMEL MINT . . . ๐Ÿ’œColour : Pinkish/Red tone . . . ๐Ÿ’œFinishing : Matte . . . ๐Ÿ’œSpeciality : Antioxidant . . . ๐Ÿ’œScent : Floral . . . #teamdeelova #faraalipbutterhasquad #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #icebars #icebarspopsmalaya #popsmalaya #scillaperfume #scillaperfumelovers #love #instagram #perfume #edpperfume #miniatureperfume #beauty #health #lipbalm #lipbutter #sayajualsayapakai #quote #malaysia #instafamous #tiktok #positifselalu #dropshipagentwanted
YANG MANA SATUKAH PILIHAN HATI ANDA????? . . . AISKRIM PELANGI ATAU #faraalipbutter CARAMEL MINT? . . . Kalau Zati akan ambil dua2 sekali sbb apa tauuuuu Zati boleh makan aiskrim tanpa gangguan kerana Faraa Lip Butter kita takkan tertanggal malah kekal maintan terlekat di bibir tu๐Ÿ˜‚ . . . Da puas makan aiskrim pun, lap2 mulut, eh bibir kekal segar dan cun melecun๐Ÿ’‹๐Ÿ™Šโœจ . . . Nak camni juga? Makan tanpa was2, lipstick takkan comot/tertanggal????? . . . Dapatkan segera Faraa Lip Butter ni dekat Zati k. Whatsapp +60182543320๐Ÿ˜˜ . . . #teamdeelova #faraalipbutterhasquad #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #icebar #icebarpopsmalaya #scillaperfume #scillaperfumelovers #love #instagram #perfume #edpperfume #miniatureperfume #beauty #health #lipbalm #lipbutter #sayajualsayapakai #quote #malaysia #instafamous #tiktok #positifselalu #dropshipagentwanted
Uols nak tahu tak? - Kanak-kanak pun boleh apply tau Faraa Lip Butter ni! Selamat, boleh calit sikit-sikit kat bibir anak uols tu. Tak memudaratkan sbb Faraa Lip Butter ni pun ada kelulusan dari KKM๐Ÿ˜Š๐Ÿ’• - #teamdeelova #faraalipbutterhasquad #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #icebar #icebarpopsmalaya #popsmalaya #scillaperfume #scillaperfumelovers #love #instagram #perfume #edpperfume #miniatureperfume #beauty #health #lipbalm #lipbutter #sayajualsayapakai #quote #malaysia #instafamous #tiktok #positifselalu #dropshipagentwanted
Cepat2... Sape2 yg nk pre-order faraalipbutter dgn ida cepat2 contact ida ye. Ida nk bg harga murah2 je utk postage + ada free gift lagi tau.  Siapa tak nak bibir yg sihat dan cantik kan? FaraaLipButter kan ada..... ๐Ÿ˜‰  #faraalipbutterkemaman#faraalipbuttersquad#faraalipbutter#lipbutter#bestproduct#bestlipbutter#beautiful#lips#beauty
#feedbackcustomers  Kita selalu bagi feedback apa yg customer cakap sendiri taw, bukan reka semata2 ๐Ÿ˜ Yg dah ada FLB ni, cuba check ada lg tak lipstik lain ๐Ÿ™Š . . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Nak order? WA  0179214276 sekarang!! COD Available ๐Ÿ’‹ โค . . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttersquad #kasutmurah #bajumurah #shawl #makeupmurahmalaysia #lipstik #foundation #rosetyarafoundation #cikpuangojes #nars #brushes #serum #seribella #jsd #lipmatte #neelofar  #medinadesire #lipbait #shadedough #sobella #sale #pinky2 #cleo #klubnalaleh #herbalife #shaklee
Here are some simple tips that will help you to take care of your lips:  1. Do not Touch or Lick your Lips  2. Follow Healthy Diet Plan  3. Stay Hydrated By Drinking Lot of Water๐Ÿฅ›  4. Remove Makeup  5. Keep Your Lips Hydrated Overnight with your lip butter๐Ÿ’„  6. Massage your Lips  7. Scrub Your Lips  8. Always Carry a Lip butter in your beg๐Ÿ’‹  http://www.wasap.my/60126222425 ___ #nadia_yaya86 #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbuttermurah #faraalipbuttergombak #faraalipbutterampang #faraalipbutterkl #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbutterbatucaves #bibirkering #bibirlembab #bibircantik #bibirgelap #bibirlembap #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #bibirsexy #pemerahbibir
Part 1 #agentfaraalipbutterpenang #teamflbpenang @syifasyaramli share #tutorialfaraalipbutter , TIPS & KEISTIMEMEWAAN @faraalipbutter CARAMEL MINT yang kita boleh cuba dan juga tutorial Mix Caramel Mint & Orchid Vanilla. Faraalipbutter boleh bawak sahaja di mana uolss berada dan boleh touch up dalam kereta jugak ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜ . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah  PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR || CHANGLUN || BUKIT KAYU HITAM || UUM SINTOK . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA . . WhatsApp or DM now  to PREORDER ๐Ÿ“ฒ0174470697 (Hafizah) atau klik link di bio๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
#tutorialfaraalipbutter dari anak akak..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Sebab dah biasa cod Faraaliphutter, asal nak keluar juga mesti dia cakap 'nak g liputter oyang' ๐Ÿ˜… . Eh jangan risau, kanak-kanak pun boleh guna Faraalipbutter. Walaupun mereka tak perlukan lagi lipcare ni, tapi kalau dah nampak maknya pakai, mesti nak juga ๐Ÿ˜. . Biasa akak oles sekali je, tapi sebab nak tunjuk warnanya, akak oles 2 kali gitu. Siap dijilatnya bibir tu. Mentang Cherry Velvet ni bau honeydew, nak makan ke tu? ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . Uolls bila lagi nak try tu? Faraalipbutter your no.1 lipcare ๐Ÿ’„ . . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Order sekarang ๐Ÿ˜‰ http://www.wasap.my/60177487892/nakorderfaraalipbutter COD Available taw๐Ÿ’‹ . . #faraalipbutterkuantan #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbyfarahanimrazak #sayajual2019 #sayajual #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #agentfaraalipbutter #lipbutter #teamphia #codkuantan #faraalipbutterpahang #kuantan #solatfriendly #agentfaraalipbutterkuantan #produkmesrasolat #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterfreecod #faraalipbutterfreegift #kuantanviral #viralkuantan #mesrawuduk
Alhamdulillah,we are more happy if customers happy with FaraaLipButter๐Ÿ’ž . . ๐Ÿ’“ FaraaLipButter always for your lips๐Ÿ’“ . . ๐ŸŒธPsstt, always noted to bring FaraaLipButter whenever you go to ensure that your lips always protected from sunlight and look healthy all time๐Ÿ’• . . ๐ŸŒธWanna try FaraaLipButter? Click WhatsApp link on bio okay๐Ÿ˜˜ or ๐Ÿ‘‡ . . โ˜Ž Whatsapp โฉ 019-341 5036 . โ˜Ž Whatsapp โฉ 019-341 5036 . โ˜Ž Whatsapp โฉ 019-341 5036 . . . COD AREA๐Ÿš˜ ๐Ÿš—KAWASAN JENGKA ๐Ÿš—BANDAR PUSAT JENGKA ๐Ÿš—SG NEREK ๐Ÿš—KG AWAH ๐Ÿš—CHENOR ๐Ÿš—MARAN ๐Ÿš—TEMERLOH ๐Ÿš—DAN KAWASAN BERDEKATAN . . ๐Ÿ“ฎNak pos pon boleh dearies๐Ÿ˜˜ . . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #prettysyndicatefamily #faraalipbutterbyfarahanimrazak #lipcare #lipbalm #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbutterpahang #lipprimer #rawatanbibir #bibirsihat #productmalaysia #faraalipbuttercherryvelvet #prettysyndicatefamily #trustedsellerfaraalipbutter #faraalipbutterjengka #faraalipbuttertemerloh  #faraalipbutterpahang
CHERRY VELVET . . ๐Ÿ’‹ Castor Oil  Membantu menghasilkan sel-sel tisu baru  pada bibir supaya bibir sentiasa lembut, tidak  kering dan segar . . ๐Ÿ’‹ Shea butter  Berfungsi mengatasi bibir yang berdarah.  Kandungan pelbagai vitamin yang baik  di dalamnya boleh menghidrasi kulit bibir . . ๐Ÿ’‹ Palm Kernel Oil  Bertindak sebagai anti penuaan supaya bibir  kekal berseri & tidak kusam.Melindungi bibir  dari sinaran UV yang berbahaya. Mengekalkan  kelembapan bibir dari warna semulajadi bibir . . ๐Ÿ’‹ Beeswax  Memberikan kelembapan yang baik untuk bibir . .  #faraalipbuttersquad #flbteamha #faraalipbutter  #faraalipbutterlovers #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterdearies #faraalipbutterjb #faraalipbutterpasirgugudang #codpasirgudang #codjohor #codputrajaya #codcyberjaya #codputrajayacyberjaya #codtamankotamasai #codkotamasai #codscientex #codtamanmawar #codtamannusadamai #codmountaustin #codtamanbukitdahlia #codkolejkomunitipasirgudang #pasirgudang #codputrajaya #sunwaypinnacles #sunwaypyramid
ORCHID VANILLA . . ๐Ÿ’‹Argan Oil  Nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu  kulit bibir lebih lembab, cantik kemerahan dan  menyegarkan . . ๐Ÿ’‹Shea Butter.  Berfungsi utk mengatasi bibir yg pecah.  Kandungan vitamin di dalamnya akan  membantu menyambuhkan dan menghidrasi  kulit bibir . . ๐Ÿ’‹ Vitamin E  Memberi perlindungan kepada bibir dari  sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering  menggelupas dan kehitaman. . . ๐Ÿ’‹ Orchid Extract  Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali  oleh kepada bibir. Campuran bau bunga orchid  dan vanilla yg sangat harum akan memberi  ketenangan dan mood gembira serta berangin  pada bibir. . .  #faraalipbuttersquad #flbteamha #faraalipbutter  #faraalipbutterlovers #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterdearies #faraalipbutterjb #faraalipbutterpasirgugudang #codpasirgudang #codjohor #codputrajaya #codcyberjaya #codputrajayacyberjaya #codtamankotamasai #codkotamasai #codscientex #codtamanmawar #codtamannusadamai #codmountaustin #codtamanbukitdahlia #codkolejkomunitipasirgudang #pasirgudang #codputrajaya #sunwaypinnacles #sunwaypyramid
Hanya menggunakan faraalipbutter mampu melindungi dan merawat bibir yang bermasalah ๐Ÿ’•โ˜บ๏ธ . So bagi korang yang tak jumpa lagi LIPCARE yang betul betul berkesan disamping  memberi effect semulajadi pada bibir, korang WAJIB tau cuba #faraalipbutter ni yang diformulasikan sepenuh hati oleh our founder iaitu Anim yang super hot mummy ni #farahanimrazak ๐Ÿ˜˜ . Grab yours now ladies! Boleh contact masz untuk FREE GIFTS โค๏ธ bagi Setiap pembelian . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragentperak #bibircantik #bibirlembab #bibirsihat #faraalipbutterfreepostage #faraalipbuttersquad #cherryvelvet  #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #preordercherryvelvet #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #teamemayabeauty #codipoh #codfaraalipbutter #faraalipbutterperak #agentfaraalipbutteripoh #agentfaraalipbutterperak #squadmaya #codipoh
#tutorialfaraalipbutter Cherry Velvet dari #agentfaraalipbutterpenang #teamflbpenang @shasha_flbpenang. Bila apply faraalipbutter, natural ingredients akan meresap ke dalam bibir kemudian akan mencantikan bibir dan merawat bibir anda dari dalam. Semenjak pakai Cherry Velvet dan tak pakai dah lipstick merah yang lain ๐Ÿ˜ Nak tau best ke tidak flavour baru ni  kenalaa cuba..Tak kenal dan tak cuba tak jatuh cintaa laa uolss. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ . . @Repost from @shasha_flbpenang - Bila pakai Cherry Velvet ni mmg tak pandang dah lipstick merah yg lain. Ni pun dah cukup cantik. Merah pun nampak natural je ๐Ÿ˜ Kalau pergi tempat yg cuacanya sejuk & kering, bibir & kulit boleh kering dengan cepat. Kerap pakai faraalipbutter tau inshaAllah bibir sentiasa lembap. ๐Ÿ˜˜ . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah  PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR || CHANGLUN || BUKIT KAYU HITAM || UUM SINTOK . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA . . WhatsApp  Aishah now  to ORDER ๐Ÿ“ฒ0112-5470804 atau klik link di bio๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
INGINKAN BIBIR MERAH SEMULAJADI? Tak perlu nak pakai lipstick merah lagi.. Jom dapatkan #faraalipbuttercherryvelvet hanya oleskan sedikit sahaja, kalau lap pun warna dia meresap ke dalam bibir ๐Ÿฅฐ . WHATSAPP STOKIST @faraalipbutter_bangsar NOW DARLINGS! WE HAVE RESTOCKED THE MOST HOT SELLING PRODUCTS OF ALL TIME #faraalipbutter ! . WA +60199111791 @faraalipbutter_bangsar ๐Ÿ’ . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #bangsar #pantaidalam #pj #um #gombak #setiawangsa #wangsamaju #klsentral #danaukota #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lipscare #sayajualsayapakai #makeup #makeupartist #bazarpaknil #igshopmurah #agentwanted #dropshipwanted #raissatwins
Cantek nya kan kalau 3-3 flavor ni ada atas dressing table kita kan. . ๐Ÿ’‹ORCHID VANILLA MIX CARAMEL MINT MIX CHERRY VELVET ๐Ÿ’‹ . 1)	๐Ÿ’• TRIPLET FARALIPBUTTER - WITH EXCLUSIVE BOX + FREE COD + FREE 3 GIFTS + MYSTERY GIFTS + FREE POS ๐Ÿ’• 2)	๐Ÿ’• COMBO FARALIPBUTTER -  FREE COD + FREE 2 GIFTS + MYSTERY GIFTS + FREE POS ๐Ÿ’• 3)	๐Ÿ’• 1 FARALIPBUTTER - FREE COD + FREE 2 GIFTS + FREE POS ๐Ÿ’• ๐Ÿ’• Lip butter serve your lips with the rich content of good moisturisers that help heal chapped lips and keep them  soft while you run around saving the day. ๐ŸŒฟ . . . The brighter the lips the brighter the smile ๐Ÿ’• . COD area Rawang | Putrajaya | KL | Serdang | Sg Besi | Bukit Jalil | Cheras | Damansara| Puchong |Ampang| Sungai Buloh  dan seangkatan dengannya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜™๐Ÿ˜ . Boleh click link di bio terus utk sebarang pertanyaan ๐Ÿ˜™  #squadmaya #faraalipbuttersquad #faralipbutterrawang #faralipbutterpuchong #faralipbutterdamansara  #squadmaya
Kalau pakai Cherry Velvet ni kan ofcourse bibir akan jadi merah semulajadi. Tak perlu nak top up touch up dgn lipstick merah uols tu. Kalau lap pun takkan hilang warnanya sbb ianya meresap kedalam bibir. So bibir uols pun akan sihat tau kerna terdapatnya kandungan yg sungguh bagus dlm #cherryvelvet ni๐Ÿ’‹ - ๐ŸŒธpalm kernel oil ๐ŸŒธshea butter ๐ŸŒธbeeswax ๐ŸŒธcastor oil - #teamdeelova #faraalipbutterhasquad #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #icebars #icebarspopsmalaya #popsmalaya #scillaperfume #scillaperfumelovers #love #instagram #perfume #edpperfume #miniatureperfume #beauty #health #lipbalm #lipbutter #sayajualsayapakai #quote #malaysia #instafamous #tiktok #positifselalu #dropshipagentwanted
Da grab semua flavour @faraalipbutter ke dearies? Signature faraalipbutter, Caramel Mint ๐Ÿ’„๐Ÿญ. Fresh look, Orchid Vanilla ๐Ÿ’„๐ŸŒท. And VIRAL Faraalipbutter, Cherry Velvet๐Ÿ’„๐Ÿ’. U all suka yang mana? Harini last promosi buy 1 Faraalipbutter , FREE 3 GIFTS. Esok 1 FREE GIFT je tau. JOM ORDER SEKARANG โค . โœ…FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฌ โœ…FREE GIFT PALAZO๐Ÿ‘– โœ…FREE GIFT TUDUNG๐Ÿ‘— โœ…FREE GIFT FACE MASK ๐ŸŒป โœ…FREE COD ๐Ÿš™ โœ…FREE TESTER๐Ÿ’‹ . ๐Ÿ’„๐ŸญFaraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55 ๐Ÿ’„๐ŸŒทFaraa Antioxidant Lip Butter Orchid Vanilla : RM55 ๐Ÿ’„๐Ÿ’Faraa Antioxidant Lip Butter Cherry Velvet : RM55 . DM/Whatsapp +60136178767 . . COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (๐ŸŽ FREE GIFT UNTUK COD): . ๐ŸŒธKEDAH -Alor Setar -Mergong -Kuala Kedah -Jitra -UUM -Changlun -Pekan Kokdiang -Air Hitam -Tunjang -Gurun -Pendang -Guar -Kota Sarang Semut -Yan -Sg Petani -Merbok -Bedong -Uitm Merbok . ๐ŸŒธPERLIS -Arau -Kangar -Unimap -Padang Besar -Kuala Perlis -Berseri . ๐ŸŒธBANGI -Bangi Sentral . ๐ŸŒธTERENGGANU -Kuala Terengganu -Durian Burung -Manir -Chabang 3 -Bukit Payung -Gong Badak -Batu Buruk -Chendering -UMT -Unisza -Marang . . Atau boleh dapatkan di Butik Vendor (๐Ÿ‘„FREE TESTER UNTUK CUSTOMER YANG WALK IN DI BUTIK VENDOR): . . ๐ŸกChamber of dream exclusive Boutique, Bangi Sentral, @Chamberofdream_bangisentral (10 am - 6.30pm) . ๐ŸกButik Wanda Yusry, Durian Burung, Kuala Terengganu, @wanda.exclusive.official (10am-10pm) .  #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterperlis #faraalipbutter #bazarpaknil #meletop #arganoil  #faraalipbuttercaramelmint #farahanimrazak #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbutterselangor #bibirkering #bibirhitam #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #faraalipbuttercherryvelvet #freepostage #faraalipbutterbangi #faraalipbutterstokis #faraalipbuttersgpetani #raissatwins #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterfreegift #faraalipbuttersquad #lipbutter #mesrasolat #lipbalm #bibirpink #faraalipbutterterengganu
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda ๐Ÿ˜ Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda ๐Ÿ’• Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! .  Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni: ๐Ÿ’„100% organic, Mesra Solat ๐Ÿ’„Approved by KKM ๐Ÿ’„Merawat bibir kering & bermasalah ๐Ÿ’„RM 55 excludes postage ๐Ÿ’„3 flavours : CARAMEL MINT ๐Ÿ’š & ORCHID VANILLA ๐Ÿ’œ & CHERRY VELVET โค๏ธ . Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW!  #faraalipbuttersunwaypyramid #faraalipbutterbandarsunway #faraalipbuttersubang #faraalipbutterbukitdamansara #faraalipbuttertrg #faraalipbutterktrg #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterganu #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #faraalipbutterkemaman #codumt #faraalipbutterkualanerus #codfaraalipbutter #faraalipbuttersquad #squadhermosa #tudungruffle #faraalipbutter #antioxidantlipbutter #antioxidantfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #agentfaraalipbutter #faraalipbutteragent #stokisfaraalipbutter #faraalipbutterstockist #teamflbmaria
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda ๐Ÿ˜ Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda ๐Ÿ’• Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! .  Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni: ๐Ÿ’„100% organic, Mesra Solat ๐Ÿ’„Approved by KKM ๐Ÿ’„Merawat bibir kering & bermasalah ๐Ÿ’„RM 55 excludes postage ๐Ÿ’„3 flavours : CARAMEL MINT ๐Ÿ’š & ORCHID VANILLA ๐Ÿ’œ & CHERRY VELVET โค๏ธ . Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW!  #faraalipbuttersunwaypyramid #faraalipbutterbandarsunway #faraalipbuttersubang #faraalipbutterbukitdamansara #faraalipbuttertrg #faraalipbutterktrg #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterganu #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #faraalipbutterkemaman #codumt #faraalipbutterkualanerus #codfaraalipbutter #faraalipbuttersquad #squadhermosa #tudungruffle #faraalipbutter #antioxidantlipbutter #antioxidantfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #agentfaraalipbutter #faraalipbutteragent #stokisfaraalipbutter #faraalipbutterstockist #teamflbmaria
Dh dinner ke uolls? Nak keluar makan malam oles @faraalipbutter dulu ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹.. Tadaaaaa.. dahh siap, jum pekena char koay teow๐Ÿฅ˜๐Ÿฅ˜ โœ…FREE GIFT ๐ŸŒป โœ…FREE COD ๐Ÿš™ . ๐Ÿ’„๐ŸญFaraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55 ๐Ÿ’„๐ŸŒทFaraa Antioxidant Lip Butter Orchid Vanilla : RM55 ๐Ÿ’„๐Ÿ’Faraa Antioxidant Lip Butter Cherry Velvet : RM55  DM/Whatsapp +60175641146 . . COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (๐ŸŽ FREE GIFT UNTUK COD): ๐ŸŒธKULIM ๐ŸŒธBUKIT MERTAJAM ๐ŸŒธLUNAS ๐ŸŒธSEBERANG JAYA ๐ŸŒธPADANG SERAI ๐ŸŒธPOSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐ŸŒธKEDAH -Alor Setar -Jitra -UUM -Changlun -Pekan Kokdiang -Air Hitam -Tunjang -Gurun -Pendang -Guar -Kota Sarang Semut -Yan -Sg Petani -Merbok -Bedong -Uitm Merbok . ๐ŸŒธPERLIS -Arau -Kangar -Unimap -Padang Besar -Kuala Perlis -Berseri . ๐ŸŒธBANGI -Bangi Sentral . ๐ŸŒธTERENGGANU -Kuala Terengganu -Durian Burung -Manir -Chabang 3 -Bukit Payung -Gong Badak -Batu Buruk -Chendering -UMT -Unisza -Marang  #faraalipbutterpenang #faraalipbutterkulim #faraalipbutterseberangjaya #faraalipbutterbukitmertajam #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterperlis #faraalipbutter #bazarpaknil #meletop #arganoil  #faraalipbuttercaramelmint #farahanimrazak #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbutterselangor #bibirkering #bibirhitam #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersgpetani # #raissatwins  #faraalipbutterfreegift #faraalipbuttersquad #lipbutter #mesrasolat #lipbalm #bibirpink #faraalipbutterterengganu #flbteamfar
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda ๐Ÿ˜ Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda ๐Ÿ’• Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! .  Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni: ๐Ÿ’„100% organic, Mesra Solat ๐Ÿ’„Approved by KKM ๐Ÿ’„Merawat bibir kering & bermasalah ๐Ÿ’„RM 55 excludes postage ๐Ÿ’„3 flavours : CARAMEL MINT ๐Ÿ’š & ORCHID VANILLA ๐Ÿ’œ & CHERRY VELVET โค๏ธ . Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW!  #faraalipbuttersunwaypyramid #faraalipbutterbandarsunway #faraalipbuttersubang #faraalipbutterbukitdamansara #faraalipbuttertrg #faraalipbutterktrg #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterganu #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #faraalipbutterkemaman #codumt #faraalipbutterkualanerus #codfaraalipbutter #faraalipbuttersquad #squadhermosa #tudungruffle #faraalipbutter #antioxidantlipbutter #antioxidantfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #agentfaraalipbutter #faraalipbutteragent #stokisfaraalipbutter #faraalipbutterstockist #teamflbmaria
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda ๐Ÿ˜ Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda ๐Ÿ’• Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! .  Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni: ๐Ÿ’„100% organic, Mesra Solat ๐Ÿ’„Approved by KKM ๐Ÿ’„Merawat bibir kering & bermasalah ๐Ÿ’„RM 55 excludes postage ๐Ÿ’„3 flavours : CARAMEL MINT ๐Ÿ’š & ORCHID VANILLA ๐Ÿ’œ & CHERRY VELVET โค๏ธ . Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW!  #faraalipbuttersunwaypyramid #faraalipbutterbandarsunway #faraalipbuttersubang #faraalipbutterbukitdamansara #faraalipbuttertrg #faraalipbutterktrg #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterganu #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #faraalipbutterkemaman #codumt #faraalipbutterkualanerus #codfaraalipbutter #faraalipbuttersquad #squadhermosa #tudungruffle #faraalipbutter #antioxidantlipbutter #antioxidantfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #agentfaraalipbutter #faraalipbutteragent #stokisfaraalipbutter #faraalipbutterstockist #teamflbmaria
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda ๐Ÿ˜ Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda ๐Ÿ’• Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! .  Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni: ๐Ÿ’„100% organic, Mesra Solat ๐Ÿ’„Approved by KKM ๐Ÿ’„Merawat bibir kering & bermasalah ๐Ÿ’„RM 55 excludes postage ๐Ÿ’„3 flavours : CARAMEL MINT ๐Ÿ’š & ORCHID VANILLA ๐Ÿ’œ & CHERRY VELVET โค๏ธ . Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW!  #faraalipbuttersunwaypyramid #faraalipbutterbandarsunway #faraalipbuttersubang #faraalipbutterbukitdamansara #faraalipbuttertrg #faraalipbutterktrg #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterganu #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #faraalipbutterkemaman #codumt #faraalipbutterkualanerus #codfaraalipbutter #faraalipbuttersquad #squadhermosa #tudungruffle #faraalipbutter #antioxidantlipbutter #antioxidantfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #agentfaraalipbutter #faraalipbutteragent #stokisfaraalipbutter #faraalipbutterstockist #teamflbmaria
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda ๐Ÿ˜ Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda ๐Ÿ’• Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! .  Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni: ๐Ÿ’„100% organic, Mesra Solat ๐Ÿ’„Approved by KKM ๐Ÿ’„Merawat bibir kering & bermasalah ๐Ÿ’„RM 55 excludes postage ๐Ÿ’„3 flavours : CARAMEL MINT ๐Ÿ’š & ORCHID VANILLA ๐Ÿ’œ & CHERRY VELVET โค๏ธ . Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW!  #faraalipbuttersunwaypyramid #faraalipbutterbandarsunway #faraalipbuttersubang #faraalipbutterbukitdamansara #faraalipbuttertrg #faraalipbutterktrg #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterganu #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #faraalipbutterkemaman #codumt #faraalipbutterkualanerus #codfaraalipbutter #faraalipbuttersquad #squadhermosa #tudungruffle #faraalipbutter #antioxidantlipbutter #antioxidantfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #agentfaraalipbutter #faraalipbutteragent #stokisfaraalipbutter #faraalipbutterstockist #teamflbmaria
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda ๐Ÿ˜ Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda ๐Ÿ’• Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! .  Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni: ๐Ÿ’„100% organic, Mesra Solat ๐Ÿ’„Approved by KKM ๐Ÿ’„Merawat bibir kering & bermasalah ๐Ÿ’„RM 55 excludes postage ๐Ÿ’„3 flavours : CARAMEL MINT ๐Ÿ’š & ORCHID VANILLA ๐Ÿ’œ & CHERRY VELVET โค๏ธ . Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW!  #faraalipbuttersunwaypyramid #faraalipbutterbandarsunway #faraalipbuttersubang #faraalipbutterbukitdamansara #faraalipbuttertrg #faraalipbutterktrg #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterganu #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #faraalipbutterkemaman #codumt #faraalipbutterkualanerus #codfaraalipbutter #faraalipbuttersquad #squadhermosa #tudungruffle #faraalipbutter #antioxidantlipbutter #antioxidantfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #agentfaraalipbutter #faraalipbutteragent #stokisfaraalipbutter #faraalipbutterstockist #teamflbmaria
๐Ÿ’„Description  Faraalipbutter Cherry Velvet delights and gives treatment for your lips with a fruity aroma goodness, prettifies with a subtle red shine . . ๐Ÿ’„Features & details . LIP CARE: Add an exclusive of pretty red color with Faraalipbutter Cherry Velvet for a natural everyday look .  MOISTURIZER: This soothing Faraalipbutter Cherry Velvet nourishes and smoothes dry lips with long lasting moisture . LONG LASTING: Just one application of this conditioning glossy lip butter leaves your lips gorgeous shine, smooth and nourished for up to 8 hours. . ALL NATURAL: Enriched with natural ingredients including beeswax, parm kernel oil, shea butter and castor oil . . . ๐Ÿ’„Instructions  Apply Faraalipbutter frequently to your lips as often as needed, particularly in dry, cold or windy conditions. Apply it before you put on lipstick or lip gloss, not after. Reapply frequently to  keep your lipsprotected. Apply every couple of hours during the day. . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah  PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR || CHANGLUN || BUKIT KAYU HITAM || UUM SINTOK . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA .  Whatsapp  017-4379380  #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
๐Ÿ’„Description  Faraalipbutter Caramel Mint enriched with antioxidant agents to treat pigmented lips. Comes in natural pinkish color in matte finishes for more fullness and shine. Faraalipbutter Caramel Mint keep your lips smooth with long-lasting moisturization . . . ๐Ÿ’„Features & details . LIP CARE: Add an exclusive of pretty pinkish color with Faraalipbautter Caramel Mint for a natural everyday look .  MOISTURIZER: This soothing Faraalipbutter Caramel Mint nourishes and smoothes dry lips with long lasting moisture . LONG LASTING: Just one application of this conditioning matte lip butter leaves your lips gorgeous pinkish, smooth and nourished for up to 8 hours. . ALL NATURAL: Enriched with natural ingredients including sunflower seeds, Olive oil, beeswax, and Jojoba oil. . . ๐Ÿ’„Instructions  Apply Faraalipbutter frequently to your lips as often as needed, particularly in dry, cold or windy conditions. Apply it before you put on lipstick or lip gloss, not after. Reapply frequently to  keep your lipsprotected. Apply every couple of hours during the day. . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah  PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR || CHANGLUN || BUKIT KAYU HITAM || UUM SINTOK . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA  Whatsapp sis sekarang 017-4379380  #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua
๐Ÿ’„Description  Faraalipbutter Orchid Vanilla works as an aromatherapy every time apply to the lips. The sweet smell of Orchid flowers and Vanilla gives treatment for your lips with a floral aroma goodness, prettifies with a subtle pinkish purple shine . . ๐Ÿ’„Features & details . LIP CARE: Add an exclusive of pretty pinkish purple color with Faraalipbutter Orchid Vanilla for a natural everyday look .  MOISTURIZER: This soothing Faraalipbutter Orchid Vanilla nourishes and smoothes dry lips with long lasting moisture . LONG LASTING: Just one application of this conditioning glossy lip butter leaves your lips gorgeous shine, smooth and nourished for up to 8 hours. . ALL NATURAL: Enriched with natural ingredients including argan oil, Vitamin E, shea butter and Orchid extract. . . ๐Ÿ’„Instructions  Apply Faraalipbutter frequently to your lips as often as needed, particularly in dry, cold or windy conditions. Apply it before you put on lipstick or lip gloss, not after. Reapply frequently to  keep your lipsprotected. Apply every couple of hours during the day. . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah  PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR || CHANGLUN || BUKIT KAYU HITAM || UUM SINTOK . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA  Whatsapp sis sekarang 017-4379380 . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua
#feedbackcustomers  Kan dah cakap, bila sekali try FLB ni terus nak repeat order taw! Ada tiga pilihan flavour & colour, boleh pilih ikut citarasa masing2 ๐Ÿค— . . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Nak order? WA  0145124489 ๐Ÿ’‹ COD Availableโค . . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbutterpahang #faraalipbuttersquad #dropship #sayajual2019 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #bosskur #tudungruffle #shawl #baju #kasut #teamphia #walimatuluruselfaris #minaz #dreemika  #maybelinemurah #nars #khafcosmetics
๐ŸŒบORCHID VANILLA๐ŸŒบ (KKM : 171202164K)  Formulasi khas dari gabungan Argan Oil yang membantu kulit bibir lebih lembab, cantik kemerahan dan fresh sepanjang hari, Shea Butter yang boleh menyembuhkan bibir pecah , Vitamin E yang boleh melindungi bibir dari sinaran UV supaya tidak mengelupas dan hitam dan kandungan Orchid Extract yang mengeluarkan bau harum yg boleh memberi ketenangan dan mood gembir serta berangin pada bibir  Klik link di bio / DM / Whatsapp 0139668352 ๐Ÿ’‹XOXO๐Ÿ’‹  #faraalipbutteragent  #faraalipbuttersegamat  #faraalipbutterpagoh  #faraalipbuttermuar  #faraalipbuttersetiaalam  #faraalipbutterklang #faraalipbutteruthm #faraalipbutteruthmpagoh  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutter  #lipbutter  #lipbutterorganik  #lipbuttercaramelmint  #lipbutterorchidvanilla  #lipbuttercherryvelvet #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercaramelmint
#feedbackcustomers  Kan dah cakap, bila sekali try FLB ni terus nak repeat order taw! Ada tiga pilihan flavour & colour, boleh pilih ikut citarasa masing2 ๐Ÿค— . . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Nak order? WA  0145124489 ๐Ÿ’‹ COD Availableโค . . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbutterpahang #faraalipbuttersquad #dropship #sayajual2019 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #bosskur #tudungruffle #shawl #baju #kasut #teamphia #walimatuluruselfaris #minaz #dreemika  #maybelinemurah #nars #khafcosmetics
seminggu lagi stock mendarat ๐Ÿ˜ sape nak booking dulu boleh wasap sis, deposit RM30 sahaja. stock sampai boleh full payment & post out ๐Ÿ˜˜  click link on bio to order ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 1 Unit RM55 + Freegift 2 Unit RM110 + Freepostage + Freegift 3 Unit RM165 + Freepostage + Freegift  #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkelantan #faraalipbutterpengkalanchepa #faraalipbutterkotabharu #mesrasolat #organik #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstiksbase #sayajual #faraalipbuttermurah #faraalipbuttercantik #faraalipbutter
Wow... Its look perfect.. Rugi SAPA2 yg belum try๐Ÿ˜pm sis segera tuk dapatkan bibir yang SIHAT, CANTIK, BEBAS DARI BIBIR HITAM, MENGGELUPAS, KERING DAN KUSAM๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . RM55 FREE๐Ÿ’Œ+ FREE๐ŸŽ . Whatsapp : 0102868206 . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterrawang #faraalipbutterbestlipbalm #faraalipbutterteamkakleen #faraalipbutterkepong #faraalipbuttersquad #farahanimrazaklipbutter #faralipbutterselayang #faraliobutterbatucaves #faralipbuttermuartangkakbatupahat #teamflbstars
For ladies yg tak/jarang pakai makeup/lipstick boleh oles @faraalipbutter utk nmpk berseri supaya muka x pucat๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ โœ…FREE GIFT ๐ŸŒป โœ…FREE COD ๐Ÿš™ . ๐Ÿ’„๐ŸญFaraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55 ๐Ÿ’„๐ŸŒทFaraa Antioxidant Lip Butter Orchid Vanilla : RM55 ๐Ÿ’„๐Ÿ’Faraa Antioxidant Lip Butter Cherry Velvet : RM55  DM/Whatsapp +60175641146 . . COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (๐ŸŽ FREE GIFT UNTUK COD): ๐ŸŒธKULIM ๐ŸŒธBUKIT MERTAJAM ๐ŸŒธLUNAS ๐ŸŒธSEBERANG JAYA ๐ŸŒธPADANG SERAI ๐ŸŒธPOSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐ŸŒธKEDAH -Alor Setar -Jitra -UUM -Changlun -Pekan Kokdiang -Air Hitam -Tunjang -Gurun -Pendang -Guar -Kota Sarang Semut -Yan -Sg Petani -Merbok -Bedong -Uitm Merbok . ๐ŸŒธPERLIS -Arau -Kangar -Unimap -Padang Besar -Kuala Perlis -Berseri . ๐ŸŒธBANGI -Bangi Sentral . ๐ŸŒธTERENGGANU -Kuala Terengganu -Durian Burung -Manir -Chabang 3 -Bukit Payung -Gong Badak -Batu Buruk -Chendering -UMT -Unisza -Marang  #faraalipbutterpenang #faraalipbutterkulim #faraalipbutterseberangjaya #faraalipbutterbukitmertajam #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterperlis #faraalipbutter #bazarpaknil #meletop #arganoil  #faraalipbuttercaramelmint #farahanimrazak #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbutterselangor #bibirkering #bibirhitam #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersgpetani # #raissatwins  #faraalipbutterfreegift #faraalipbuttersquad #lipbutter #mesrasolat #lipbalm #bibirpink #faraalipbutterterengganu #flbteamfar
Wow... Its look perfect.. Rugi SAPA2 yg belum try๐Ÿ˜pm sis segera tuk dapatkan bibir yang SIHAT, CANTIK, BEBAS DARI BIBIR HITAM, MENGGELUPAS, KERING DAN KUSAM๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . RM55 FREE๐Ÿ’Œ+ FREE๐ŸŽ . Whatsapp : 0102868206 . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterrawang #faraalipbutterbestlipbalm #faraalipbutterteamkakleen #faraalipbutterkepong #faraalipbuttersquad #farahanimrazaklipbutter #faralipbutterselayang #faraliobutterbatucaves #faralipbuttermuartangkakbatupahat #teamflbstars
Wow... Its look perfect.. Rugi SAPA2 yg belum try๐Ÿ˜pm sis segera tuk dapatkan bibir yang SIHAT, CANTIK, BEBAS DARI BIBIR HITAM, MENGGELUPAS, KERING DAN KUSAM๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . RM55 FREE๐Ÿ’Œ+ FREE๐ŸŽ . Whatsapp : 0102868206 . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterrawang #faraalipbutterbestlipbalm #faraalipbutterteamkakleen #faraalipbutterkepong #faraalipbuttersquad #farahanimrazaklipbutter #faralipbutterselayang #faraliobutterbatucaves #faralipbuttermuartangkakbatupahat #teamflbstars
Comelnye la hai @aamyrarosli ni guna faraalipbutter ๐Ÿ˜ . Walaupun tanpa makeup tapi bila oles je faraalipbutter ni terus nampak berseri muka tu. Faraalipbutter ada 3 flavour, semuanya best, warna cantik dan natural je ๐Ÿ’„ . Bukan tu je, fungsi utama faraalipbutter ni semestinya untuk merawat bibir kering, menggelupas, merekah, hitam akibat merokok, sensitif & sebagainya. Guna faraalipbutter ni secara konsisten 24 jam, in syaa Allah dalam beberapa hari korang akan terkejut dengan perubahan kat bibir ๐Ÿ˜˜ . . Harga faraalipbutter RM55. Free postage & free cute gift ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #feedbackkiddolenno . Nak order boleh dm/whatsapp kak leen 0102868206 atau klik link kat bio IG . . . . #faraalipbutter #farahanimrazak #faraalipbuttersquad #faraalipbuttermuar #faraalipbutterbatupahat #faraalipbutterselangor #faraalipbutterdamansara #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterfreepostagefreegift #stokissahfaraalipbutter #stokisfaraalipbutter
Sesiapa yang dekat sini Ada masalah bibir tak ? Hah, meh sini Cuba try Faraalipbutter ni. Faraalipbutter ni bukan lipstick Yang biasa biasa taw. Dia mengelakkan bibir Kita dari kering, kusam dan tak bermaya.  Hanya RM55 sahaja termasuk postage. .  p/s stok dah habis tp sis bole pre order dgn booking feea RM20 shj!!! Hq akn release new stock on 20/03/19 so tinggal bbrapa hari saja lg. Jgn ketinggalan, cpt book @faraalipbutter anda skrg!!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0102868206 atau tekan link di bahagian bio @snowhitekiss.una ๐Ÿ˜Š . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterselangor #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterrawang #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkepong #dropshipfaraalipbutterjohor #faraalipbuttersquadkakleen #faraalipbuttermuar #dropshipfaraalipbutterbatupahat  #faraalipbuttertangkak  #faraalipbutterfans #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfreepostage  #lipcaretips #lipscaremalaysia #raissatwins #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterfreecod itu jew, Tyra pun Ada sediakan COD di beberapa kawasan. Cepat dapatkan stok laku keras ini sekarang  #faraalipbutter #soffsquad
#feedbackcustomers  Kan dah cakap, bila sekali try FLB ni terus nak repeat order taw! Ada tiga pilihan flavour & colour, boleh pilih ikut citarasa masing2 ๐Ÿค— . . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Nak order? WA  0179214276 ๐Ÿ’‹ COD Availableโค . . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbutterpahang #faraalipbuttersquad #dropship #sayajual2019 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #bosskur #tudungruffle #shawl #baju #kasut #teamphia #walimatuluruselfaris #minaz #dreemika  #maybelinemurah #nars #khafcosmetics
๐ŸŽ€Faraalipbutter by Farahanim ๐Ÿ’„ . ๐Ÿ’• Sesuai untuk yang mereka yg ada masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . โžก๏ธ Bibir kering , merekah , mengelupas sampai berdarah . โžก๏ธ Bibir hitam akibat merokok atau penggunaan lipstick secara kerap dan tidak sesuai . โžก๏ธ Yang nak bibir pink-pink tapi tak mau over berlipstick . โžก๏ธ untuk melembapkan bibir . . Ada 3 pilihan warna (**warna lebih mengikut kepada darah) ๐Ÿ’„ Caramel mint - sweet2 pink ๐Ÿ’„ Orchid Vanilla - purple to pink ๐Ÿ’„ Cherry Velvet - sweet red (bukan merah mak ngah) . . ๐Ÿ’ฏ Organic ๐ŸŒธ Mesra wudhuk & Mesra Pengguna ๐Ÿ”– Packaging yang sangat cantik & comel ๐ŸŽ Sesuai dijadikan hadiah untuk yang tersayang ♥๏ธ . p/s stok dah habis tp sis bole pre order dgn booking fee RM20 shj!!! Hq akn release new stock on 20/03/19 so tinggal bbrapa hari saja lg. Jgn ketinggalan, cpt book @faraalipbutter anda skrg!!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0102868206 atau tekan link di bahagian bio @snowhitekiss.una ๐Ÿ˜Š . #faraalipbutterselayang #faraalipbutterselangor #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterrawang #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkepong #dropshipfaraalipbutterjohor #faraalipbuttersquadkakleen #faraalipbuttermuar #dropshipfaraalipbutterbatupahat  #faraalipbuttertangkak  #faraalipbutterfans #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfreepostage  #lipcaretips #lipscaremalaysia #raissatwins #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterfreecod
dalam keadaan cuaca panas sekarang ni bibir mesti cepat kering kan? tambah2 bagi mereka yg kurang minum air masak๐Ÿ˜ข jadi aina nak suggest dekat korang antioxidant faraalipbutter ni ... ————————————————————————————faraalipbutter ni bukan lipstick biasa di pasaran tapi faraalipbutter adalah pelembap bibir yang mengadungi nutrisi bahan semulajadi seperti ekstrak bunga orkid, minyak argan, sheabutter dan bahan lain2 lagi serta diperhebat dengan tambahan vitamin E๐Ÿ˜ BERMINAT NAK MENCUBA BOLEH TEKAN TERUS LINK DEKAT BIO TU OKAY๐Ÿ˜‰ #soffsquad#faraalipbuttersquad#pelembapbibirterbaik #merawatbibirhitamdankering
@faraalipbutter by @farahanimrazak in Caramel Mint ๐Ÿ’‹ rawat bibir jadi sihat dan buat bibir anda jadi pink/merah naturally dengan NATURAL INGREDIENTS ๐Ÿ’•๐Ÿ’• @faraalipbutter in Caramel Mint! memang hot selling dari mula diperkenalkan sehingga lah ke hari ini. Antara bahan bahan terbaik yg terkandung: ๐ŸŒธOlive oil ๐ŸŒธJojoba oil ๐ŸŒธBeeswax ๐ŸŒธSunflower seeds . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah  PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR || CHANGLUN || BUKIT KAYU HITAM || UUM SINTOK . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA . . WhatsApp Efa now  to PREORDER ๐Ÿ“ฒ0193848217 atau klik link di bio @niazzahra.flbkedah ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
#tutorialfaraalipbutter Cherry Velvet dari #agentfaraalipbutterpenang #teamflbpenang @shasha_flbpenang. Bila apply faraalipbutter, natural ingredients akan meresap ke dalam bibir kemudian akan mencantikan bibir dan merawat bibir anda dari dalam. Semenjak pakai Cherry Velvet dan tak pakai dah lipstick merah yang lain ๐Ÿ˜ Nak tau best ke tidak flavour baru ni  kenalaa cuba..Tak kenal dan tak cuba tak jatuh cintaa laa uolss. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ . . @Repost from @shasha_flbpenang - Bila pakai Cherry Velvet ni mmg tak pandang dah lipstick merah yg lain. Ni pun dah cukup cantik. Merah pun nampak natural je ๐Ÿ˜ Kalau pergi tempat yg cuacanya sejuk & kering, bibir & kulit boleh kering dengan cepat. Kerap pakai faraalipbutter tau inshaAllah bibir sentiasa lembap. ๐Ÿ˜˜ . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah  PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR || CHANGLUN || BUKIT KAYU HITAM || UUM SINTOK . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA . . WhatsApp HAZIRAH now  to PREORDER ๐Ÿ“ฒ018.473.4454 atau klik link di bio๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
Okayy malam ni kita oles Caramel Mint lah. Nak rasa mint2 sikit bagi sejuk sikit bibir. Sekarang ni panaih lit lit tidoq pun berpeluh. Nasib baiklah bibir tak berpeluh. Ehh . Jom join preorder now. Next week dah boleh hidup sihat dgn #faraalipbutter dah sebab stock baru sampai weekend ni ๐Ÿ˜ . Whatsapp 0133313699 atau klik link dekat bio now to preorder! Harga cuma RM55 je, siap dapat free gift lagi tauโ€ผ๏ธ . #farahanimrazak #faraalipbutteragent #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #raissatwins #squadmaya #lipmoist #lipcare #lipbeauty #sayapakaisayajual #lipbuttermurah
@faraalipbutter ORCHID VANILLA ๐ŸŒธ ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan ๐Ÿ”ฌ . Orchid Extract ๐ŸŒธ Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir ๐Ÿ’‹ . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah  PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR || CHANGLUN || BUKIT KAYU HITAM || UUM SINTOK . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA . . WhatsApp Efa now  to PREORDER ๐Ÿ“ฒ0193848217 atau klik link di bio @niazzahra.flbkedah ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
About natural formula of  Faraalipbutter in  Cherry Velvet ๐Ÿ’ ๐Ÿ˜๐Ÿ’ . . Made with 100% natural ingredients, including hydrating beeswax, parm kernel oil, shea butter and castor oil. ๐Ÿ’‹ Faraalipbutter Cherry Velvet๐Ÿ’ delights and gives treatment for your lips๐Ÿ’‹ with a fruity aroma goodness, prettifies with a subtle red shine.โค๏ธ This soothing lip butter  nourishes and smoothes dry lips with long lasting moisture๐Ÿ˜๐ŸŒธ๐Ÿ’‹ . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah  PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR || CHANGLUN || BUKIT KAYU HITAM || UUM SINTOK . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA . . WhatsApp Efa now  to PREORDER ๐Ÿ“ฒ0193848217 trusted agent ๐Ÿ’ฏ atau klik link di bio @niazzahra.flbkedah ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
TAHUKAH ANDA????? . Lip butter mempunyai kandungan tambahan yg lebih kompleks tk merawat bibir yg bermasalah seperti ๐Ÿ’œMenghilangkan kesan bibir hitam ๐Ÿ’œMerawat bibir yg kering & menggelupas ๐Ÿ’œMelembapkan bibir & menghasilkan warna natural . Penggunaan yg konsisten dapat merawat bibir utk jangka masa yg panjang๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“Œ . Bahan-bahan yg terpilih di dalam #faraalipbutter adalah yg berkualiti tinggi utk kesihatan bibir bukan untuk kelihatan cantik sahaja tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ’„ . Berbeza dgn lipstick yg mempunyai bahan kimia yg tinggi dan warna yg pelbagai boleh menyebabkan bibir bertambah pucat dan kering. Ada pengguna yg alergic dgn kandungan kimia tertentu di dalam lipstik. - Warna lipstick hanya ada di permukaan bibir kita sahaja berbeza dgn #faraalipbutter yg akan meresap ke dalam bibir utk merawat dan mengembalikan warna semulajadi bibir kita. - #teamdeelova #faraalipbutterhasquad #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #icebars #icebarspopsmalaya #popsmalaya #scillaperfume #scillaperfumelovers #love #instagram #perfume #edpperfume #miniatureperfume #beauty #health #lipbalm #lipbutter #sayajualsayapakai #quote #malaysia #instafamous #tiktok #positifselalu #dropshipagentwanted
TAHUKAH ANDA????? . Lip butter mempunyai kandungan tambahan yg lebih kompleks tk merawat bibir yg bermasalah seperti ๐Ÿ’œMenghilangkan kesan bibir hitam ๐Ÿ’œMerawat bibir yg kering & menggelupas ๐Ÿ’œMelembapkan bibir & menghasilkan warna natural . Penggunaan yg konsisten dapat merawat bibir utk jangka masa yg panjang๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“Œ . Bahan-bahan yg terpilih di dalam #faraalipbutter adalah yg berkualiti tinggi utk kesihatan bibir bukan untuk kelihatan cantik sahaja tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ’„ . Berbeza dgn lipstick yg mempunyai bahan kimia yg tinggi dan warna yg pelbagai boleh menyebabkan bibir bertambah pucat dan kering. Ada pengguna yg alergic dgn kandungan kimia tertentu di dalam lipstik. - Warna lipstick hanya ada di permukaan bibir kita sahaja berbeza dgn #faraalipbutter yg akan meresap ke dalam bibir utk merawat dan mengembalikan warna semulajadi bibir kita. - #teamdeelova #faraalipbutterhasquad #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #icebars #icebarspopsmalaya #popsmalaya #scillaperfume #scillaperfumelovers #love #instagram #perfume #edpperfume #miniatureperfume #beauty #health #lipbalm #lipbutter #sayajualsayapakai #quote #malaysia #instafamous #tiktok #positifselalu #dropshipagentwanted
TAHUKAH ANDA????? . Lip butter mempunyai kandungan tambahan yg lebih kompleks tk merawat bibir yg bermasalah seperti ๐Ÿ’œMenghilangkan kesan bibir hitam ๐Ÿ’œMerawat bibir yg kering & menggelupas ๐Ÿ’œMelembapkan bibir & menghasilkan warna natural . Penggunaan yg konsisten dapat merawat bibir utk jangka masa yg panjang๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“Œ . Bahan-bahan yg terpilih di dalam #faraalipbutter adalah yg berkualiti tinggi utk kesihatan bibir bukan untuk kelihatan cantik sahaja tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ’„ . Berbeza dgn lipstick yg mempunyai bahan kimia yg tinggi dan warna yg pelbagai boleh menyebabkan bibir bertambah pucat dan kering. Ada pengguna yg alergic dgn kandungan kimia tertentu di dalam lipstik. - Warna lipstick hanya ada di permukaan bibir kita sahaja berbeza dgn #faraalipbutter yg akan meresap ke dalam bibir utk merawat dan mengembalikan warna semulajadi bibir kita. - #teamdeelova #faraalipbutterhasquad #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #icebars #icebarspopsmalaya #popsmalaya #scillaperfume #scillaperfumelovers #love #instagram #perfume #edpperfume #miniatureperfume #beauty #health #lipbalm #lipbutter #sayajualsayapakai #quote #malaysia #instafamous #tiktok #positifselalu #dropshipagentwanted
Lets freshen ur lips with soft red effect with one and only Cherry Velvet๐Ÿ’‹ - What makes Cherry Velvet different from red lipstick? - First, because it is #faraalipbutter & the charming red effect is in accordance to your blood temperature๐Ÿ˜ - Second, it is long lasting & it doesnt smudge so it wont dirty your clothes & hijab once it is settled on ur lips๐Ÿ˜ . Third, Cherry Velvet is a complex healing lipbalm that treat your dry, chapped & dull lips for fresh, hydrated & happy lips๐Ÿ˜ . Fourth, it contains great ingredients which are awesome for your lips such as palm kernel oil, beeswax, shea butter & castor oil๐Ÿ˜ - #teamdeelova #faraalipbutterhasquad #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #icebars #icebarspopsmalaya #popsmalaya #scillaperfume #scillaperfumelovers #love #instagram #perfume #edpperfume #miniatureperfume #beauty #health #lipbalm #lipbutter #sayajualsayapakai #quote #malaysia #instafamous #tiktok #positifselalu #dropshipagentwanted
Lets freshen ur lips with soft red effect with one and only Cherry Velvet๐Ÿ’‹ - What makes Cherry Velvet different from red lipstick? - First, because it is #faraalipbutter & the charming red effect is in accordance to your blood temperature๐Ÿ˜ - Second, it is long lasting & it doesnt smudge so it wont dirty your clothes & hijab once it is settled on ur lips๐Ÿ˜ . Third, Cherry Velvet is a complex healing lipbalm that treat your dry, chapped & dull lips for fresh, hydrated & happy lips๐Ÿ˜ . Fourth, it contains great ingredients which are awesome for your lips such as palm kernel oil, beeswax, shea butter & castor oil๐Ÿ˜ - #teamdeelova #faraalipbutterhasquad #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #icebars #icebarspopsmalaya #popsmalaya #scillaperfume #scillaperfumelovers #love #instagram #perfume #edpperfume #miniatureperfume #beauty #health #lipbalm #lipbutter #sayajualsayapakai #quote #malaysia #instafamous #tiktok #positifselalu #dropshipagentwanted
Lets freshen ur lips with soft red effect with one and only Cherry Velvet๐Ÿ’‹ - What makes Cherry Velvet different from red lipstick? - First, because it is #faraalipbutter & the charming red effect is in accordance to your blood temperature๐Ÿ˜ - Second, it is long lasting & it doesnt smudge so it wont dirty your clothes & hijab once it is settled on ur lips๐Ÿ˜ . Third, Cherry Velvet is a complex healing lipbalm that treat your dry, chapped & dull lips for fresh, hydrated & happy lips๐Ÿ˜ . Fourth, it contains great ingredients which are awesome for your lips such as palm kernel oil, beeswax, shea butter & castor oil๐Ÿ˜ - #teamdeelova #faraalipbutterhasquad #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #icebars #icebarspopsmalaya #popsmalaya #scillaperfume #scillaperfumelovers #love #instagram #perfume #edpperfume #miniatureperfume #beauty #health #lipbalm #lipbutter #sayajualsayapakai #quote #malaysia #instafamous #tiktok #positifselalu #dropshipagentwanted
Beauty Tips today  Nak bibir sihat dan lembab ? Nak hadiah istimewa ? Meh join preorder faralipbutter. ๐Ÿ’„RM55 only ๐Ÿ’„COD everyday (UiTM Puncak Alam) ๐Ÿ’„Postage everyday (2 items free postage) ๐Ÿ’„Buy 2 items ( free special gift)  #faraalipbuttersquad #faraalipbutter  #faraalipbuttergombak #faraalipbutterampang #faraalipbutterkl #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbutterbatucaves #bibirkering #bibirlembab #bibircantik #bibirgelap #bibirlembap #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #bibirsexy #pemerahbibir #rawatbibirkering #faraalipbutterkedah #faraalipbuttermelaka #faraalipbuttershahalam #faraalipbutterpalam
Feeback customer  Nak bibir sihat dan lembab ? Nak hadiah istimewa ? Meh join preorder faralipbutter. ๐Ÿ’„RM55 only ๐Ÿ’„COD everyday (UiTM Puncak Alam) ๐Ÿ’„Postage everyday (2 items free postage) ๐Ÿ’„Buy 2 items ( free special gift)  #faraalipbuttersquad #faraalipbutter  #faraalipbuttergombak #faraalipbutterampang #faraalipbutterkl #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbutterbatucaves #bibirkering #bibirlembab #bibircantik #bibirgelap #bibirlembap #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #bibirsexy #pemerahbibir #rawatbibirkering #faraalipbutterkedah #faraalipbuttermelaka #faraalipbuttershahalam #faraalipbutterpalam
Your NO 1 LIP CARE, FARAALIPBUTTER by @farahanimrazak ๐Ÿ’• . . Nak pastikan bibir sentiasa sihat 24 jam. Kena la sentiasa oles faraalipbutter ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„. Jom tengok #tutorialfaraalipbutter daripada #teamflbpenang kami. Kami akan tunjukkan TUTORIAL , TIPS dan KEISTIMEWAAN @faraalipbutter yang bukan sahaja mencantikkan malah merawat bibir anda ๐Ÿ’‹. Jangan ragu2 lagi loveliest untuk  dapatkan Orchid Vanilla, Caramel Mint & Cherry Velvet dengan #teamflbpenang kami tau. Jangan tunggu lama2 okayy ๐Ÿ˜˜ . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah  PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR || CHANGLUN || BUKIT KAYU HITAM || UUM SINTOK . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA . . WhatsApp now  to PREORDER ๐Ÿ“ฒ012-4639264 atau klik link di bio๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
Faraalipbutter in the house  Nak bibir sihat dan lembab ? Nak hadiah istimewa ? Meh join preorder faralipbutter. ๐Ÿ’„RM55 only ๐Ÿ’„COD everyday (UiTM Puncak Alam) ๐Ÿ’„Postage everyday (2 items free postage) ๐Ÿ’„Buy 2 items ( free special gift)  #faraalipbuttersquad #faraalipbutter  #faraalipbuttergombak #faraalipbutterampang #faraalipbutterkl #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbutterbatucaves #bibirkering #bibirlembab #bibircantik #bibirgelap #bibirlembap #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #bibirsexy #pemerahbibir #rawatbibirkering #faraalipbutterkedah #faraalipbuttermelaka #faraalipbuttershahalam #faraalipbutterpalam
Your NO 1 LIP CARE, FARAALIPBUTTER by @farahanimrazak ๐Ÿ’• . . Nak pastikan bibir sentiasa sihat 24 jam. Kena la sentiasa oles faraalipbutter ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„. Jom tengok #tutorialfaraalipbutter daripada #teamflbpenang kami. Kami akan tunjukkan TUTORIAL , TIPS dan KEISTIMEWAAN @faraalipbutter yang bukan sahaja mencantikkan malah merawat bibir anda ๐Ÿ’‹. Jangan ragu2 lagi loveliest untuk  dapatkan Orchid Vanilla, Caramel Mint & Cherry Velvet dengan #teamflbpenang kami tau. Jangan tunggu lama2 okayy ๐Ÿ˜˜ . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah  PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR || CHANGLUN || BUKIT KAYU HITAM || UUM SINTOK . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA . . WhatsApp  now  to PREORDER ๐Ÿ“ฒ012-4639264 atau klik link di bio๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
Your NO 1 LIP CARE, FARAALIPBUTTER by @farahanimrazak ๐Ÿ’• . . Nak pastikan bibir sentiasa sihat 24 jam. Kena la sentiasa oles faraalipbutter ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„. Jom tengok #tutorialfaraalipbutter daripada #teamflbpenang kami. Kami akan tunjukkan TUTORIAL , TIPS dan KEISTIMEWAAN @faraalipbutter yang bukan sahaja mencantikkan malah merawat bibir anda ๐Ÿ’‹. Jangan ragu2 lagi loveliest untuk  dapatkan Orchid Vanilla, Caramel Mint & Cherry Velvet dengan #teamflbpenang kami tau. Jangan tunggu lama2 okayy ๐Ÿ˜˜ . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah  PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR || CHANGLUN || BUKIT KAYU HITAM || UUM SINTOK . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA . . WhatsApp  now  to PREORDER ๐Ÿ“ฒ012-4639264 atau klik link di bio๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
#feedbackcustomers  Kan dah cakap, bila sekali try FLB ni terus nak repeat order taw! Ada tiga pilihan flavour & colour, boleh pilih ikut citarasa masing2 ๐Ÿค— . . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Nak order? WA  0179214276 ๐Ÿ’‹ COD Availableโค . . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbutterpahang #faraalipbuttersquad #dropship #sayajual2019 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #bosskur #tudungruffle #shawl #baju #kasut #teamphia #walimatuluruselfaris #minaz #dreemika  #maybelinemurah #nars #khafcosmetics
Orchid Vanilla will give your lips natural purplish pink colour๐Ÿ’„๐Ÿ’‹ . ๐Ÿ“ฑwhatsapp link di bio . ๐Ÿš—COD: Meru | Setia Alam | Bukit Raja . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #faraalipbuttermeru #faraalipbuttersetiaalam #faraalipbutterbukitraja #codmeru #codbukitraja #codsetiaalam #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #teamflbmaria
Katakan tidak pada bibir kering dengan faraalipbutter ๐Ÿค—  Whatsapp sisN 60148037990  #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraalipbutter #dropshipfaraalipbutter #caramelmint #cherryvelvet #orchidvanilla
Part 2 #agentfaraalipbutterpenang #teamflbpenang @syifasyaramli share #tutorialfaraalipbutter , TIPS & KEISTIMEMEWAAN @faraalipbutter CARAMEL MINT & ORCHID VANILLA yang kita boleh cuba dan juga tutorial Mix Caramel Mint & Orchid Vanilla. Faraalipbutter boleh bawak sahaja di mana uolss berada dan boleh touch up dalam kereta jugak ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜ . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah  PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR || CHANGLUN || BUKIT KAYU HITAM || UUM SINTOK . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA . . WhatsApp NISA now  to PREORDER ๐Ÿ“ฒ 019 5608052 atau klik link di bio๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
Part 1 #agentfaraalipbutterpenang #teamflbpenang @syifasyaramli share #tutorialfaraalipbutter , TIPS & KEISTIMEMEWAAN @faraalipbutter CARAMEL MINT yang kita boleh cuba dan juga tutorial Mix Caramel Mint & Orchid Vanilla. Faraalipbutter boleh bawak sahaja di mana uolss berada dan boleh touch up dalam kereta jugak ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜ . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah  PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR || CHANGLUN || BUKIT KAYU HITAM || UUM SINTOK . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA . . WhatsApp NISA now  to PREORDER ๐Ÿ“ฒ 019 5608052 atau klik link di bio๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
Bila pakai Cherry Velvet ni mmg tak pandang dah lipstick merah yg lain. Ni pun dah cukup cantik. Merah pun nampak natural je ๐Ÿ˜ Kalau pergi tempat yg cuacanya sejuk & kering, bibir & kulit boleh kering dengan cepat. Kerap pakai faraalipbutter tau inshaAllah bibir sentiasa lembap. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah  PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR || CHANGLUN || BUKIT KAYU HITAM || UUM SINTOK ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA  DM/WhatsApp aqily now to Order ๐Ÿ“ฒ017-4379380๐Ÿ’•  #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
HELLO #faraalipbutterfans๐Ÿ“ข #teamflbpenang DATANG LAGI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ -  UNTUK PROMO MAC 2019, #teamflbpenang NAK BAGI ISTIMEWA UNTUK SEMUA๐ŸŽ๐ŸŽ FREE MYSTERY GIFT, FREE POSTAGE(SM)/DISKAUN POSTAGE (SS). BELI 1, 2/ 3 FARAALIPBUTTER  PUN AKAN DAPAT SEMUA NI TAU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. BELI BANYAK² LAGILAA BESTT ๐ŸŽ๐ŸŽ -  Apa tunggu lagi war²kan kepada keluarga, kawan² & jiran tetangga about this promotion!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ JANGAN LEPASKAN OKAYY!! Dah x sabar kan nk ORDER FARAALIPBUTTER CARAMEL MINT , ORCHID VANILLA & FLAVOUR BARU CHERRY  VELVET ๐ŸŒธ Cepat2 place your PREORDER NOW dengan #teamflbpenang ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜ -  p/s: untuk PREORDER hanya perlu sertakan NAMA & NO PHONE ๐Ÿ“ฒ. #teamflbpenang akan UPDATE kepada ANDA once STOCK dah sampai (dalam pertengahan bulan MAC) ๐Ÿ“ฆ PAYMENT boleh dibuat bila stock dah READY yer ๐Ÿ’•๐Ÿ˜Š . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah || PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH || KUALA KANGSAR . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA . . WhatsApp  now  to PREORDER ๐Ÿ“ฒ012-4639264 atau klik link di bio๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
HELLO #faraalipbutterfans๐Ÿ“ข #teamflbpenang DATANG LAGI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ -  UNTUK PROMO MAC 2019, #teamflbpenang NAK BAGI ISTIMEWA UNTUK SEMUA๐ŸŽ๐ŸŽ FREE MYSTERY GIFT, FREE POSTAGE(SM)/DISKAUN POSTAGE (SS). BELI 1, 2/ 3 FARAALIPBUTTER  PUN AKAN DAPAT SEMUA NI TAU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. BELI BANYAK² LAGILAA BESTT ๐ŸŽ๐ŸŽ -  Apa tunggu lagi war²kan kepada keluarga, kawan² & jiran tetangga about this promotion!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ JANGAN LEPASKAN OKAYY!! Dah x sabar kan nk ORDER FARAALIPBUTTER CARAMEL MINT , ORCHID VANILLA & FLAVOUR BARU CHERRY  VELVET ๐ŸŒธ Cepat2 place your PREORDER NOW dengan #teamflbpenang ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜ -  p/s: untuk PREORDER hanya perlu sertakan NAMA & NO PHONE ๐Ÿ“ฒ. #teamflbpenang akan UPDATE kepada ANDA once STOCK dah sampai (dalam pertengahan bulan MAC) ๐Ÿ“ฆ PAYMENT boleh dibuat bila stock dah READY yer ๐Ÿ’•๐Ÿ˜Š . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah || PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH || KUALA KANGSAR . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA . . WhatsApp now  to PREORDER ๐Ÿ“ฒ012-4639264 atau klik link di bio๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya
HELLO #faraalipbutterfans๐Ÿ“ข #teamflbpenang DATANG LAGI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ -  UNTUK PROMO MAC 2019, #teamflbpenang NAK BAGI ISTIMEWA UNTUK SEMUA๐ŸŽ๐ŸŽ FREE MYSTERY GIFT, FREE POSTAGE(SM)/DISKAUN POSTAGE (SS). BELI 1, 2/ 3 FARAALIPBUTTER  PUN AKAN DAPAT SEMUA NI TAU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. BELI BANYAK² LAGILAA BESTT ๐ŸŽ๐ŸŽ -  Apa tunggu lagi war²kan kepada keluarga, kawan² & jiran tetangga about this promotion!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ JANGAN LEPASKAN OKAYY!! Dah x sabar kan nk ORDER FARAALIPBUTTER CARAMEL MINT , ORCHID VANILLA & FLAVOUR BARU CHERRY  VELVET ๐ŸŒธ Cepat2 place your PREORDER NOW dengan #teamflbpenang ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜ -  p/s: untuk PREORDER hanya perlu sertakan NAMA & NO PHONE ๐Ÿ“ฒ. #teamflbpenang akan UPDATE kepada ANDA once STOCK dah sampai (dalam pertengahan bulan MAC) ๐Ÿ“ฆ PAYMENT boleh dibuat bila stock dah READY yer ๐Ÿ’•๐Ÿ˜Š . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SM)/ RM63 TERMASUK DISKAUN POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT(SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #penang  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA || SIMPANG AMPAT . . ๐Ÿš— COD #kedah || PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR . . ๐Ÿš— COD #perak PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL || IPOH || KUALA KANGSAR . . ๐Ÿš—COD #selangor UiTM SHAH ALAM || Seksyen 7 SHAH ALAM || SERI KEMBANGAN || SERDANG || PUTRAJAYA || CYBERJAYA . . WhatsApp  now  to PREORDER ๐Ÿ“ฒ012-4639264 atau klik link di bio๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya

Loading