Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#facecare

Posts tagged as #facecare on Instagram

698.781 Posts

🎀 3D HIFU 🎀 HIFU (High intensity Focused Ultrasound) ili u prijevodu visoko intenzivni fokusirani ultrazvuk je aparat za zatezanje kože i uklanjanje bora.  Danas postoje dvije vrste: obični HIFU i 3D HIFU. Razlika između ta 2 aparata je zaista značajna, iako možda iz samog imena to nije očito. Obični HIFU radi uglavnom na površini kože, a 3D HIFU prodire u 3 dubine kože. Također, 3D HIFU posjeduje unaprijeđenu tehnologiju gdje jednim pritiskom ispuca 11 shootova, a ne samo 1 kako rade ostali HIFU uređaji (možete vidjeti na slici). Zato kada se odlučite na ovakav tretman, budite sigurni da ćete dobiti najkvalitetniju uslugu i najbolje rezultate i dođite u @bebeauty_centar_gradac i isprobajte najmoderniji 3D HIFU uređaj, a mi smo za Vas pripremili posebnu akciju od 30% na ovaj tretman. . . #3dhifu #hifu #hifutreatment #skinrejuvenation #facelifting #rejuvenation #facecare #skincare #facelift #nosurgery #newskin #antiage #beauty #antiageingskincare #facial #gradac #gradacskincare #bebeauty
Quote of the day for you ladies!  Kulit yang sehat bukan merupakan proses yang didapat dalam semalam - Anonimous  Untuk mendapatkan kulit yang sehat, indah dan menarik membutuhkan komitmen dan bukan merupakan proses yang mudah dan instan. Gunakan bahan dan perawatan facial yang alami agar kulit memancarkan keindahan alaminya yang akan mampu bertahan tanpa risiko kerusakan kulit seperti flek, jerawat dan lainnya yang bahkan tidak dapat diperbaiki. Dan untuk penampilan kulit sehat alami yang menawan segera berkonsultasi di Charisma Aesthetic Skin Care yang akan membantu anda dengan Solusi Kulit Sehat Alami TANPA Ketergantungan Krimnya.  Apapun problem kulit wajahmu dari kusam, berjerawat, hingga keriput para profesional di Charisma Aesthetic Skin Care akan siap dengan Solusi Kulit Sehat Alami TANPA Ketergantungan Krim yang terbaik.  Buruan kunjungi cabang-cabang Charisma Aesthetic Skin Care terdekat untuk berkonsultasi dan perawatan tubuh yang terbaik untuk anda.  Yuk komentar disini, Like dan Follow @charismaskin_dpmall agar anda tidak ketinggalan infonya.  Charisma Aesthetic Skin Care - Solusi Kulit Sehat Alami TANPA Ketergantungan Krim.  Aesthetic Clinic #charisma_skin #quoteoftheday #solusikulitsehatalamitanpaketergantungankrim #skinbeauty #exfoliating #facecare #dailyskincare #facialalami #perawatanflek #antiacne
🍃 Οι περιποιήσεις προσώπου, η αποτρίχωση με κερί και με laser και η κρυολιπόλυση είναι οι θεραπείες με τη μεγαλύτερη ζήτηση στα ινστιτούτα μας από τους άντρες πελάτες μας. 🏠 Χαλάνδρι: Κώστα Βάρναλη 13 🏠 Γέρακας: Έβρου 18 & Κοζάνης 🌱 Εμπιστευτείτε άφοβα την εμπειρία μας! 🌐www.maragkoudakis.gr  #maragkoudakis #beauty #beautysalon #laser #bodyandface #tanning #beautycare #facecare #megasun #womancare #halandri #gerakas
http://www.bwoman.co.il/articles/news/ex/index.php/2019/06/23/4627.html  #ellanse #aesthetic #facecare
Настоящий элексир для кожи 🧚🏻‍♀️ ⠀  Soon Jung pH 5,5 Relief Toner @etudehouseofficial  Хочется сказать,и почему же раньше я не обратила на него внимания❤️ ⠀ Я много читала хороших отзывов об этой линейке,много кто говорил,что она самая удачная у #etudehouse ,но во мне сидело какое то недоверие,я взяла сначала тканевую маску этой серии,не возлагая каких то надежд на неё,и у нас с ней случилась любовь с первого применения 😅и я точно решила,что нужно обязательно пробовать остальные продукты,и взяла мини версию тонера и пенки для умывания и понимаю,что походу нужно брать ещё и эмульсию😅 ⠀ Упаковка у тонера из очень твёрдого,прочного пластика,которую не возможно сжать руками,оформление - ничего лишнего,очень минималистичный и не броский дизайн✨ Объём 80 ml ,консистенция у тонера чуть плотнее воды и не имеет запаха💧 ⠀ Как я уже писала в посте о маске #soonjung у этой линейки в составе нет спирта,красителей,силиконов,минерального масла,паробенов и других нежелательных компонентов для кожи🙅🏼‍♀️ ⠀ ⚡️ В составе : ⠀ ✔️ Пантенол ✔️ Мадекассосид ✔️ Китайская камелия (зелёный чай) ✔️ Экстракт корней
Polishing peel kemasan baru  Nu Skin Polishing Peel dihasilkan dari enzim labu yg berfungsi untuk mengangkat & menghilangkan penumpukan sel kulit mati serta lempung bentonit yg berfungsi untuk menghilangkan racun & menampilkan kulit yg halus & cerah berseri.  Manfaat & Keunggulan : Menyembuhkan luka parut (bopeng) & bekas jerawat.  Mau? WA 08112500312 . . #penghilangbopengjerawat #polishingpeelskinrefinisher #peeling #nuskinindonesia #polishingpeelnuskin #polishingpeelnuskinmurah #nuskinbandung #penghilangbopeng #nuskin #nuskinmurah #polishingpeel #penghilangbopengalami #penghilangbopengcepat #peelingpaint #peelinggel #penghilangbopengbekasjerawat #polishingpeelmurah #polishingpeelpromo #nuskinjogja #nuskinsamarinda #nuskinsemarang #penghilangbopengwajah #peelings #nuskinjakarta #facecare #skincare #perawatanwajah
Sábado é dia de casamentos e baptizados!  Se tem eventos neste verão faça as suas marcações com antecedência 🔝🔝🔝 #hairdresser #hairstylist #hairsalon  #hairtrends #haircut #makeover  #colourist #colourchange #updos  #styletrends #haircare #facecare #bodycare #organic #bio  #treatments #makeup #cascais #malveiradaserra  #institutodebelezaceciliaencarnacao
With ingredients like moringa , witch hazel , blueberry , shea butter , ginger and cinnamon we are trying to bring the best of skin care products just for your healthy looking skin. Don’t believe us ? You will once you try our range ! Launching soon ! #theskinstory #facewash #facecare #moringa #skinhealth #blueberry #witchhazel #sheabutter
Bom dia! Hoje o Verão está choroso ... Tenha uma excelente semana! Good morning! Today we have a crying Summer ... Have a great week! #bomdia #verão #chuva #café #morningcoffee #rainysummer  #hairdresser #hairstylist #hairsalon  #hairtrends #haircut #makeover  #colourist #colourchange #updos  #styletrends #haircare #facecare #bodycare #organic #bio  #treatments #makeup #cascais #malveiradaserra  #institutodebelezaceciliaencarnacao
NO BLEACHING - JUST BRIGHTENING! 🔅NovAge Bright Sublime SET (Contains 5 standard size products) ▪️All Skin Types 🔹Benefits - For younger-looking skin with reduced hyperpigmentation 🔸Aging Signs - Hyperpigmentation and darkened skin, lines/wrinkles, dull skin, lack of hydration ❗️Result - DIMINISHES DARK SPOTS BY UPTO 50%** AND LIGHTENS SKIN UP TO 40%* 1. NovAge Bright Sublime Brightening Cleanser -CLEANSER purifies and lightens the complexion 3. NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Multi-action Essence -SERUM complexion-brightening boost 4. NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Eye Cream -EYE CREAM brightens skin around the eye contour* 5. NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Day Cream SPF20 -DAY CREAM complexion brightening day cream with spf20 6. NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Night Cream -NIGHT CREAM nourishes & brightens with antioxidant protection  ADDED NOVAGE GENERAL BENEFITS: ❗️Fair Skin/ Light Skin ❗️No More Pores ❗️Luminous Complexion ❗️Even Skin Tone ❗️Dark Spots Reduction ❗️Soft & Smooth Skin ❗️Reduces Stress Face ❗️Radiant Skin ❗️No More Under-eye Dark Circles ❗️No More Dull Skin  THE BEST SOLUTION for ALL YOUR SKIN PROBLEMS!  CLINICALLY TESTED ON 42 WOMEN OVER 12 WEEKS AND THE RESULTS WERE TREMENDOUS! 💕  Please inbox for more details and inquiries on prices!  #oriflame #oriflamelk #novage #oriflamenovage #skin #skincare #srilanka #love #life #loveyourself #women #ladies #girls #facecare #dailyroutine #skincareroutine #protectyourself #young #youth #novagebrightening #brightening #novagebrightsublime
Yuk perawatan brg aq sayy yg mau kinclong glowwing kulit jadi mulus kinyis2 😍 original 💯% Aman bnget utk bumil busui ya👌🏻 PAKET 1 : Untuk Kulit Normal PAKET 2 : Untuk Kulit Berminyak & Jerawat PAKET 4 : Khusus Untuk Pria/For Men  Khasiat Cream Turbo : -  Menghilangkan jerawat & noda bekas jerawat baik jerawat batu/jerawat kecil -  Menyamarkan & menghilangkan flek hitam di wajah akibat penuaan dini -  Memperbaiki kulit kusam akibat sel kulit mati , debu/sinar matahari -  Meremajakan kulit yg sudah mati & menggantinya dengan sel kulit baru , sehingga anda nampak lebih awet muda -  Mengencangkan kulit sangat aman digunakan dalam jangka panjang & NO MERCURY  1 paket terdiri dari : -day cream 25gr -night cream 25gr -facial foam (sabun muka) 70 ml -toner (anti flek) 30 ml - vitamin magic - e . . .ORDER 👇🏻 . .Wa : 081284335257 .REK HANYA A/N Nanda Angel D.f . . Hati2 BARANG PALSU !!! #creamturbomurah#creamturbooriginal#creamturbonanda#creamturbobogor#creamturbojakarta#testimoniturbocream#nightcream#daycream#facialfoam#putihreal#vitamin#herbal#aman#whitening#glowwing#skincare#facecare#likeback#likeforfollow#followforfollow#instagram#bestseller#instalove#happyshopping#nandaskincare
Yuk perawatan brg aq sayy yg mau kinclong glowwing kulit jadi mulus kinyis2 😍 original 💯% Aman bnget utk bumil busui ya👌🏻 PAKET 1 : Untuk Kulit Normal PAKET 2 : Untuk Kulit Berminyak & Jerawat PAKET 4 : Khusus Untuk Pria/For Men  Khasiat Cream Turbo : -  Menghilangkan jerawat & noda bekas jerawat baik jerawat batu/jerawat kecil -  Menyamarkan & menghilangkan flek hitam di wajah akibat penuaan dini -  Memperbaiki kulit kusam akibat sel kulit mati , debu/sinar matahari -  Meremajakan kulit yg sudah mati & menggantinya dengan sel kulit baru , sehingga anda nampak lebih awet muda -  Mengencangkan kulit sangat aman digunakan dalam jangka panjang & NO MERCURY  1 paket terdiri dari : -day cream 25gr -night cream 25gr -facial foam (sabun muka) 70 ml -toner (anti flek) 30 ml - vitamin magic - e . . .ORDER 👇🏻 . .Wa : 081284335257 .REK HANYA A/N Nanda Angel D.f . . Hati2 BARANG PALSU !!! #creamturbomurah#creamturbooriginal#creamturbonanda#creamturbobogor#creamturbojakarta#testimoniturbocream#nightcream#daycream#facialfoam#putihreal#vitamin#herbal#aman#whitening#glowwing#skincare#facecare#likeback#likeforfollow#followforfollow#instagram#bestseller#instalove#happyshopping#nandaskincare
Yuk perawatan brg aq sayy yg mau kinclong glowwing kulit jadi mulus kinyis2 😍 original 💯% Aman bnget utk bumil busui ya👌🏻 PAKET 1 : Untuk Kulit Normal PAKET 2 : Untuk Kulit Berminyak & Jerawat PAKET 4 : Khusus Untuk Pria/For Men  Khasiat Cream Turbo : -  Menghilangkan jerawat & noda bekas jerawat baik jerawat batu/jerawat kecil -  Menyamarkan & menghilangkan flek hitam di wajah akibat penuaan dini -  Memperbaiki kulit kusam akibat sel kulit mati , debu/sinar matahari -  Meremajakan kulit yg sudah mati & menggantinya dengan sel kulit baru , sehingga anda nampak lebih awet muda -  Mengencangkan kulit sangat aman digunakan dalam jangka panjang & NO MERCURY  1 paket terdiri dari : -day cream 25gr -night cream 25gr -facial foam (sabun muka) 70 ml -toner (anti flek) 30 ml - vitamin magic - e . . .ORDER 👇🏻 . .Wa : 081284335257 .REK HANYA A/N Nanda Angel D.f . . Hati2 BARANG PALSU !!! #creamturbomurah#creamturbooriginal#creamturbonanda#creamturbobogor#creamturbojakarta#testimoniturbocream#nightcream#daycream#facialfoam#putihreal#vitamin#herbal#aman#whitening#glowwing#skincare#facecare#likeback#likeforfollow#followforfollow#instagram#bestseller#instalove#happyshopping#nandaskincare
⭐️ ROZŚWIETLAJĄCE SERUM DO TWARZY Z TECHNOLOGIĄ PROBIOTYCZNĄ ⭐️ Nadaje skórze naturalny blask, wygładza jej teksturę i zapewnia świetlistą skórę o młodzieńczym blasku. ❣️ Probiotyczna formuła poprawia wilgotność skóry, a lekka konsystencja serum łatwo wchłania się w skórę zapewniając jej miękkość i elastyczność. 🥰  TERAZ NOWA CENA 👉🏾 299zł ❗️❗️ #luxcosmetics #cosmetics #kosmetyki #kosmetykizameryki #tulacosmetics #facecare #serum #illuminating #faceserum
Bisnis itu berkelas atau enggak.... Bergengsi atau enggak... Tergantung kita gimana menjalankannya... Kalau rajin pelajarin... Pasti tau kenapa mesti dibela-belain... Dari yg tidak tau apa2 pun... Akan jadi ahli dan pintar seiring jalan... Bisnis apapun juga bisa keliatan murah dan ngga ada kelasnya... Kalau yg punya bisnis nggak ngerti apa kelebihan2nya. Nggak mau belajarnya... Sehingga nggak nambah2 keahliannya... Bukan bisnisnya bergengsi atau enggak... Tapi kamu, iya kamu,  Jalaninnya kayak gimana 💕Untuk Info Product klik link 💕 http://bit.ly/2W3vvOS 💕  Join Member/Reseller Klik Link💕 http://bit.ly/2VkgIux 💕  Belanja Online Klik link 💕 http://bit.ly/2W9oXyl 💝  Mpehshop 😎Agen Resmi Bellezkin 💌WA  https://wa.me/6285219307006 💌Telegram : 085219307006 💌IG : BELLEZKIN_Mpehshop 👉Dropship aman 💯% 👉Member & eceran harga 🆗 . Make your healthy and beauty skin white  Klik aja biar langsung nyambung ke Whatsapp 👉Dropship aman 💯% 👉Member & eceran harga 🆗  bellezkincare #bellezkin #peluangbisnis #facecare #indonesia #bisnismahasiswa #jualcreamwajah #creamaman #bpom #perawatankulit #hamil #menyusui #skincare #pencerahwajah #pencerahkulit #creamkulitberminyak #creamkulitkering #creamkulitsensitif #creamkulitnormal #lipstik #lipcream #lipstiktahanlama #lipmatte #lipstikbellezkin #lipcreambellezkin #bisnisrumahan
So many people ask me about oils for skin care. It’s a tricky one to answer as there are so many oils great for your skin, and it all depends on your skin type and the root cause of any skin issues you may want to address. . I swap my face care oils around depending on my cycle, it’s always changing but there are a few regulars that I always swear by. . My current night time face serum is a combo of Yarrow/Pom, Frankincense, Rose Hip Oil and Salubelle, which is the beauty blend and is free this month. . Each night I gently wash my face with a face washer, give it a spritz with my home made toner (more oils and witch hazel) and then use 1 drop of Yarrow/Pom, 2 drops of Frank in some rose hip oil (you can use any carrier oil that suits your skin), gently massage it into my face and then dab some Salubelle under my eyes and on my forehead wrinkles - it’s nature’s Botox! . Yarrow/Pom is very potent - I can only use 1 drop a day, sometimes I have to skip it and use 1 drop every two days - it’s that powerful. It has amazing healing benefits for ageing skin and is very hydrating. It promotes collagen production, yes please 🙋🏻‍♀️ . Frankincense is another powerful healing oil, great for anti-ageing, fine lines and wrinkles - it also promotes relaxation and soothes tension so is great to use at night to quiet your mind before bed. . Salubelle is the beauty blend, it contains 6 incredible oils and helps reduce the signs of ageing, it’s nature’s answer to botox! Salubelle is worth $129 and is free this month with new enrolment orders and LRP orders over 200 points. . If you have any skin care/oil questions, shoot me a DM. If now’s the time to get started with oils and grab the freebie Salubelle, then hit me up, you’ll love them ✨ . #skincare #nightimeritual #toxicfreebeauty
🇵🇱Dwie nagrody dla firmy @bielenda. Jedna za linię Kuracja Młodości w kategorii #foreveryoung, a druga chyba jeszcze bardziej wyjątkowa w kategorii biznesowej #bestsellerscreator. Firma tworzy produkty, które idealnie wpisują się w trendy, nowocześnie je promuje, nic dziwnego, że są one chętnie kupowane nie tylko w Polsce, ale na wielu innych rynkach. 🇨🇰Two Awards for the @bielenda. One for the Youth Therapy line in #foreveryoung category, but the second probably even more unique in the #bestsellerscreator business category. The company creates products that perfectly fit into trends, promotes them in a modern way, it is not surprising that they are eagerly bought not only in Poland, but in many other markets. #pbeauty #bielenda #lovecosmeticsawards #cosmeticsmadeinpoland #prestigiousaward #business #cosmeticsbusiness #polishcosmetics #cracow #loveinside #facecare #bodycare #novelties
🌸Δέρμα με ιδιαίτερες ευαισθησίες; Sensitive red skin facial cream. Η 💦απαλή κρέμα θεραπείας και αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της ροδόχρου νόσου. Για 😌ομοιόμορφη κάλυψη και ισχυρή ☀️ αντηλιακή προστασία Sensitive red skin tinted spf30. #myfrezyderm  #dailyfrezy #sensitive #skin #facecare #menipharm #farmakeio #pharmacy #farmakeioadrianis #farmakeiomenesidi #drama #kavala #skg #thessaloniki #happyeaster #easter2019
Felicissima di essere stata scelta da @dermo28 per testare questi tre prodotti adatti alle esigenze della mia pelle. Ve ne parlerò dopo averli provati meglio, come prima impressione non mi stanno dispiacendo 👌🏻 #iohosceltodermo28 #dermo28 #influencer #beautyinfluencer #skincareinfluencer #skincare #skincarelover #skincareblogger #beautylover #beautyblogger #influenceritalia #italianinfluencer #spamforspam #followme #facecare #collab #collaborazione #collaboration #ad #kooperation #selfcare #luxury #luxuryproducts
Hey South Florid, please come join us in meet a very special health guest, Natalia Chivniuc. She is going to educate us on Face Fitness!  It's a way to shape your face by working your muscles and get a younger look.  We are hosting her at 6 pm today Monday, at Koko FitClub Plantation. Come join us for something new to add to your health journey.  @natalia.facebuilding #kokofitclubplantation #skincaretreatments #investinyourself #menskincare #facelift #skincare #healthylofestyle #miamifacial #womanskincare #eyeexercise #zoj #southfloridafacial #facecare #adulthealth
🌸Δέρμα με ιδιαίτερες ευαισθησίες; Sensitive red skin facial cream. Η 💦απαλή κρέμα θεραπείας και αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της ροδόχρου νόσου. Για 😌ομοιόμορφη κάλυψη και ισχυρή ☀️ αντηλιακή προστασία Sensitive red skin tinted spf30. #myfrezyderm  #dailyfrezy #sensitive #skin #facecare #menipharm #farmakeio #pharmacy #farmakeioadrianis #farmakeiomenesidi #drama #kavala #skg #thessaloniki #happyeaster #easter2019
🌸Δέρμα με ιδιαίτερες ευαισθησίες; Sensitive red skin facial cream. Η 💦απαλή κρέμα θεραπείας και αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της ροδόχρου νόσου. Για 😌ομοιόμορφη κάλυψη και ισχυρή ☀️ αντηλιακή προστασία Sensitive red skin tinted spf30. #myfrezyderm  #dailyfrezy #sensitive #skin #facecare #menipharm #farmakeio #pharmacy #farmakeioadrianis #farmakeiomenesidi #drama #kavala #skg #thessaloniki #happyeaster #easter2019
💗WE LOVE BELLEZKIN💗  Mau share pengalaman saya dulu waktu ngerjain bellezkin sambil kerja kantoran.  Demi ngerjain bellezkinnya "all-out", maka Mpeh: - Curi-curi waktu di sela-sela kerja - Manfaatin jam istirahat - Pulang kantor janji ketemuan sama prospek/downline baru - Gak pernah ikutan kongkow - Gak ada “me time” - Tidur lebih malam - Sering begadang - Weekend offline training  Setelah itu saya resign dan bisa punya waktu lebih banyak dan fleksible mengatur aktifitas Bellezkin.  Seringkali orang mengatasnamakan SIBUK karena bekerja kantoran sehingga tidak memperlakukan BELLEZKIN dengan serius, padahal kalo aja kamu menjadikan BELLEZKIN sebuah pekerjaan hasilnya jauh lebih besar dari gaji kamu dikantor :) Susah-sudah dan capek2 dulu gpp ya, sementara kok... demi perubahan hidup yang lebih baik❤ . 💕Untuk Info Product klik link 💕 http://bit.ly/2W3vvOS 💕  Join Member/Reseller Klik Link💕 http://bit.ly/2VkgIux 💕  Belanja Online Klik link 💕 http://bit.ly/2W9oXyl 💝  Mpehshop 😎Agen Resmi Bellezkin 💌WA  https://wa.me/6285219307006 💌Telegram : 085219307006 💌IG : BELLEZKIN_Mpehshop 👉Dropship aman 💯% 👉Member & eceran harga 🆗 . Make your healthy and beauty skin white  Klik aja biar langsung nyambung ke Whatsapp 👉Dropship aman 💯% 👉Member & eceran harga 🆗  bellezkincare #bellezkin #peluangbisnis #facecare #indonesia #bisnismahasiswa #jualcreamwajah #creamaman #bpom #perawatankulit #hamil #menyusui #skincare #pencerahwajah #pencerahkulit #creamkulitberminyak #creamkulitkering #creamkulitsensitif #creamkulitnormal #lipstik #lipcream #lipstiktahanlama #lipmatte #lipstikbellezkin #lipcreambellezkin #bisnisrumahan
📸Soo'AE New York V-line Chin Up Mask 🔊Бандажная маска для формирования V-линии бодбородка, поднятия щёк и расслабления круговой мыщцы рта. С содержанием гидролизированного коллагена, керамида 3, экстрактами риса и алое. ⚖️15 г 🏗️Производство Корея 💶ЕУР 2.59 за 1 шт. Данная маска куплена за мои личные средства. 📌Лекало в этой маске находится на основе, белое, очень плотное, напоминающее фетр на клею, тянется (иначе шансов не было бы натянуть это за уши); сухое, никакой жидкой эссенции. Запах в упаковке парфюмированный, но запах не ощущается, когда маска на лице. Маску требуется закреплять за боковые разрезы за уши (бедные уши, им больновато). Поначалу кажется, что втиснуть губы просто в разрез для губ невозможно, но уточкой они туда пролазят. 🦆 NB! Обязательно проверьте, что под маской вы расправили кожу и не создали дополнительных себе морщин!!!! ⏳Держала маску 40 минут, как и рекомендовано производителем. 🏅4/5 ⚠️ Всё мы стареем по разному. Не у всех с возрастом "лицо плывёт вниз". Но я именно тот случай, когда к нижней части лица надо прилагать усилия и очень пристальное внимание. Обзавестись
😍КОЛЛАГЕН: НЕ ТОЛЬКО УВЛАЖНЕНИЕ, НО И ОМОЛОЖЕНИЕ . ➡️Кожа потеряла упругость? Стали слишком заметными морщины? А еще появились первые признаки провисания контура овала? . ➡️Если у кожи вышеописанные проблемы, советуем вам подарить ей курс из ампульной сыворотки со 100% натуральным💧морским коллагеном от марки Ramosu. . ☝️Сыворотка восстанавливает работу иммунной системы кожи, способствует лучшему насыщению кожей💦влаги, обеспечивает долговременное накопительное омолаживающее, подтягивающее, тонизирующее действие. . 🔥Цена 496 грн. Объем 10ml . #kocosh #koreancosmetics #ramosu #ramosucarestorycollagenampoule200 #carestorycollagenampoule200 #collagenampoule #facecare #skincare #serum #уходзакожей #корейскаякосметика #сывороткадлялица #антиэйдж #корейскийуход #корейскаякосметикакиев
Taniz whitening body wash gently exfoliates the skin to reveal your skin's natural fairness, and get skin that, looks bouncy, smooth and tender 👌👌. . . It also rejuvenates and conditions the skin, fades stretch marks, and clears tiny spots. . . Wouldn't you rather bath with our body wash? . . To order, Call us on 09037897510, or click WhatsApp link in bio to chat.
"Почему я никак не могу подобрать себе крем/умывашку/сыворотку😥" 🔹Одной из самых распространенных причин, почему купленное средство дает слабый положительный отклик (а то и вовсе отрицательный) является то, что тип кожи просто неправильно Вами определен 🔹То есть Вы думаете, что знаете свой тип кожи, но на самом деле нет 🔹Например, Вам кажется, что она у Вас сухая, а на самом деле комби, но очень обезвожена. Либо Вам кажется, что она у Вас комби, потому что есть черные точки на носу, а на самом деле, она нормальная. Да, на нормальной и даже на сухой коже могут быть черные точки. Черные точки совсем не показатель того, что кожа жирная или комбинированная ❓Как же его определить, этот тип, спросите Вы. И я Вам отвечу, что лучший способ это побывать на приеме у косметолога.✅ 🔹Если с выбором косметолога есть проблемы, то прибегаем к старому доброму способу с салфеткой (а лучше с туалетной бумагой, только не белой, на ней ничего не видно) 🔹Вечером после умывания (не используем в этот вечер агрессивные пилинги и скрабы) протираем лицо тоником и всё, больше ничего не наносим, идем спать
🌿iHerb.com - The best vitamins and supplements for your Lifestyle! / World's best value for natural products! ✅10%OFF + 10%  for new customers with code MAH6763 ✅10%OFF on all iHerb brand products with code MAH6763/ 20%OFF for new customers ✅Brands Of The Week Sale - Extra Up to 15%OFF! 🚛Free shipping on $40+($20+ to USA) https://www.iherb.com/?rcode=MAH6763
An 🍏 a day keeps them wrinkles away! . HOW?  Thanks to PhytoCellTec™ Malus Domestica, a revolutionary anti-aging active ingredient based on a high-tech plant cell culture technology for real rejuvenation. . ORIGIN: 'Uttwiler Spätlauber' is an endangered Swiss apple variety, rich in phytonutrients, proteins and long-living cells, that is well-known for its ability to be stored for long periods without shrivelling and thus its longevity potential.  Basically through the pioneering technology, plant stem cells can be obtained and incorporated into cosmetic products to preserve the youthful look and vitality of the skin. . WHERE?  A 🔑 ingredient in our NRG Serum, of course. 😉  #juvebeautyregime #skincaretips #skincareobsessed #skincareaddict #boosterserum #applestemcells #rejuvenation #youthful #antiaging #antiwrinkle #faceroutine #pioneer #facecare #juvederm #bpa #skincareproducts #faceserum #beaute #iloveskincare #healthyskin #glowing #hyaluronicacid #apple #skincell #stemcell #beautyprofessionalacademy
#facecare ‎#سيروم_شباب_البشرة_الدائم ‎#ميزو_البشرة_من_بيوتي_تيك . . ‎كل من يعاني من اثار حب الشباب - تجاعيد - مناطق داكنة اللون و غيرها من المشاكل العلاج الان في مكان واحد . . ‎ابر لنضارة الوجه والبوتوكس الطبيعي ♥️ . . ‎العلاج الامثل لجميع مشاكل البشرة في انبوله واحدة 😍 ‎فيتامينات ♥️ كولاجين ♥️ بلازما ♥️ وبلاستنا الشباب الدائم ♥️ . . ‎سيروم البوتوكس الطبيعي من #بيوتي_تيك الان متوفر للاستخدام المنزلي ومن دون اي اضافة كميائية او كورتزون او مواد مصنعه . . . ‎سيروم طبيعي امن جدا للاستخدام لجميع انواع البشرة وجميع الاعمار . . . ‎لطلب والاستفسارات يمكنكم الدخول مباشرة على الرابط الموجود في البايو لدخول مباشرة الي محادثة الواتس اب . . ‎او يمكنكم التواصل معنا بشكل مباشرة بالانصال على الرقم التالي . . . 00965-55720020 . . . ‎الحساب الرسمي لشركة بيوتي تيك علالانستجرام . . @beauty_tech @beauty_tech . . . ‎#بلاستنا #سيروم_كولاجين #سيروم_فيتامين_سي #كولاجين #بوتوكس #نضارة #فيلر #بلازما #بي_ار_بي #بلازما_البشرة #ديرمارولر #الديرمارولر #ميزوثيرابي #ميزوثرابي_البشرة #جيفوديرم #منتجات_بيوتي_تيك  #prpfacial #placenta #facemask ‎#منتجات_فيلوديرم #veluderm #veluderm_beautytech
تونر نيفيا  السعر 22 ريال  #عناية | #care
Dopo soli 30 minuti l'elasticità della pelle aumenta del 48%, la profondità delle rughe è ridotta del 30% e l'idratazione aumenta del 91%. Il nostro n° 10 ha i numeri giusti per essere il tuo partner beauty perfetto per contrastare i segni dell'invecchiamento sulla pelle del collo e del dècolletè!  #rliftcomplex #antiage #rrskinitalia #thebeautybiologist #rrskinitalia#thebeautybiologist #antiaging #skincare #cosmetici #biologico #beauty #bellezza #facecare #antieta #antiwrinkle #youngskin #hydration#beautyroutine #beautyproduct  #greenbeauty #greenskincare #idratazione #hydration #moisturizer #faceserum
La Sophora Japonica, conosciuta anche come albero della Pagoda è l’ingrediente principale della linea Neudren® Il suo estratto ha un alto potere lenitivo, anti età, anti-irritante, antiossidante e anti-invecchiamento. Il suo alto contenuto di minerali, amminoacidi e flavonoidi favorisce il nutrimento della pelle e ne stimola la rigenerazione prevenendo le rughe. . . #neudren #inpharma #creme #cream #pelle #lineapelle #pellesana #pellesecca #bellezza #beautycare #beauty #healthylifestyle #sunprotect #skincare #cosmetici #cosmeticsproducts #cremaviso #cremacorpo #cremamani #facecream #facecare #bodycream #handcream #picoftheday
Hej! Dziś prezentuje wam efekt testów plastrów na wypryski z Isana. Efekty są widoczne na zdjęciach więc nie muszę dużo się rozpisywać 😉. Pierwsze zdjęcie, jest zdjęciem przed zastosowaniem plasterków, a ostatnie po trzech razach. Nakładałam je na całą noc. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się fajerwerków, dlatego miło się zaskoczyłam widząc efekt. Plasterki są mało widoczne, ale przede wszystkim niewyczówalne i komfortowe. Super jest jeszcze fakt, że plasterki posiadają trzy różne kształty. Nie ma to większego znaczenia w ich działaniu, ale ja osobiście zwracam duża uwagę na estetykę produktu. 😊 W opakowaniu jest 36 plastrów. Stosowałyście już je? Jakie są wasze wrażenia?  #rossmann #isana #isanayoung #facecare #pielegnacja #twarz #trądzik #plastry #beauty #beautyblog #polishgirl #polishblogger #instaphoto #instablog #polskiblog #blogkosmetyczny #blog #like4like #likeforlike
So excited that I’ve made it into the Top Sales for June in the North West! 😱 Can’t quite believe it! Thank you to all my lovely clients that have ordered this month 💕 hopefully next month will be even better and this little venture will keep growing! If you would like to book a class with your friends/colleagues/family please feel free to message me 😘💆‍♀️💕 #temple #spa #templespa #skincareroutine #moisturizer #bodypositive #skincare #body #selfcare #skincaretips #consultant #luxury  #skincaretip #healthyskin #facecare #beautifulskin #antiageing #skincarejunkie #skincareproducts #natural #british #skincareaddict #makeup #moisturizer #skincaredaily #skincareroutine #skincareluxury #dermatology #goals #motivation
Endeavoring to make your skin flawless? Check out the amazing benefits of our Face Care Products which are enriched with the goodness of natural ingredients. Buy the products & witness the positive change in your skin!  Shop the products at http://bit.ly/emeveta  #emeveta #stayhealthy #stayfit #herbal #facecare #moisturizinggel #liftactivgel #antiacnegel #skinradiancegel #bioticglowfacepack #aloecucumberfacewash #aloecucumbercream
CHARCOAL MASK  Essential Oil Therapy Face Care  It has Anti-inflammatory  qualities  perfect for easing swelling often associated with acne.  #ansomabeautusupply #charcoalfacemask #facialcleansing #facecare #facecareproducts #beautyproducts #beauty #dansoman
Por que o Bioré Aqua Rich Watery Essence é um protetor solar tão queridinho?😍@bioreus @bioreca @biorebr ✔Possui SPF 50+ (fator de proteção superior à 50) e PA++++ (4×+ significa que a proteção contra os raios UVA é altíssima, raro de encontrar num protetor). ✔A textura é a mais fluida e fácil de espalhar que já encontrei. Certamente por ser à base de água que se encontra em micro partículas que estouram quando o produto é espalhado na pele. A consistência é de uma água um pouco cremosa. ✔Não esfarela e por isso é perfeito para usar sob a maquiagem. ✔Definitivamente não matifica a pele mas também não produz mais óleo como a maioria dos protetores, mesmo após muitas horas. Incrivelmente ele mantém a pele como ela é, parecendo que não passou nada. ✔Se quiser matificar realmente a pele é só passar um primer matificante após o protetor. ✔Ao toque é possível sentir a pele lisinha, macia e hidratada - funções que ele promete e cumpre. Sente como se tivesse passado um pó finalizador. ✔Contém 50g. ✔Tem perfume de fruta cítrica que vai sumindo com o passar do tempo. Podia ser mais suave mas não me incomoda e nem "briga" com o perfume. ✔É japonês mas no Brasil é possível comprar pelo Mercado Livre e nos EUA pelo Ebay. ✔O preço é comparável aos protetores faciais que encontramos em farmácias - não muito barato mas também não muito caro. ✔Pode ser retirado com água e seu sabonete facial. ✔Não é resistente à água e suor mas não "derrete" tão facilmente.😀😉 . . #protetorsolar #verao #sunprotection #sun #summer #bodycare #japan #instagood #facecare #sunscreen #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #fashion #beauty #make #skincare #shopping #instasun #skin #love #cosmeticos #digitalinfluencer #sol #healthy #healthylife #health #review #protection
Για να λειτουργεί σωστά η διαδικασία παραγωγής των κυττάρων χρειάζεσαι καθαρή επιδερμίδα 😊 Λοσιόν καθαρισμού προσώπου #argonaturalcosmetics🌸 °° °° #face #lotion #clean #face #faceproducts #facecareproducts #facecream #facecare #facial #daily #dailyroutine #routine #care #for #yourself #myself #handmade #selfcare #everyday #precious #moments #natural #cosmetics #naturalcosmetics #argonaturalcosmetics #argonaturalcosmetics🌸
Promotion valable jusqu’au 25/06/2019. Neem est une plante qui se révèle être un miracle pour les personnes ayant la peau problématique. Grâce à ses propriétés antifongiques et anti-bactériennes. Neem est une aubaine pour les personnes qui ont la peau à tendance acnéique sensible ou grasse. Avantages de Neem comprennent la vitamine C, qui aide à se débarrasser des problèmes de peau comme les points noirs, la pigmentation, la matité et le vieillissement, laissant ainsi la peau avec un éclat de jeunesse. 😍 . . . . #neem #mangousier #skincareroutine #skincare #routinebeaute #soinvisage #soin #luxurylifestyle #luxuryskincare #peaugrasse #peausensible #skinface #facial #beauty #parabenfree #skin #face #facecare #bouton #pimples #organic #pointsnoirs
🍀Мгновенное предложение на сайте iherb.com на кисти для макияжа EcoTools.  Для дополнительной скидки на сайте iherb.com на ваш заказ от 5% вводите код NAT4497 или ATF5405 🍀Discount on brushes from EcoTools on iherb.com For an additional Discount on Iherb.com for any your purchase apply the code NAT4497 or ATF5405 #discount #iherb #brush #айхерб #скидки #распродажи #кистидлямакияжа #iherbcode #health #discountcode #brushes #макияж #facecare  #makeup #ecotools #здороваякожа #makeupbrushes #makeupbrush #skincare #healthlifestyle #healthlife #naturalingridients #organicproducts #кистьдлямакияжа #makeuptools #makeuptool #beautycare #вседлямакияжа #discounts #beautycareproducts
Kandungan Anti-oksidan + Tabir Surya dalam skin care  Menggunakan anti-oksidan dalam bentuk serum merupakan salah satu cara terbaik untuk melawan tanda-tanda penuaan pada kulit. Namun, sebagus apapun serum yang digunakan, akan percuma jadinya jika tidak didukung oleh perlindungan yang tepat bagi kulit. Maka itu, jangan lupa untuk memadukan penggunaan produk ini dengan tabir surya. Dengan anti-oksidan yang dapat memperbaiki tanda penuaan, serta tabir surya yang dapat mencegah kerusakan lebih lanjut, kulit pun akan lebih awet muda.  #dermavit #salonkecantikan #beautycare #trendgayarambut #haircare #facecare #skincare
Une touche de fraîcheur cet été pour votre peau grâce à cette brume de lait sans alcool et parfumée. L’allié parfait pour vos vacances, elle se faufile dans les sacs et trousses de voyage facilement. Découvrez Flocons de lait via le lien [https://bit.ly/2IMtYDW] #lessensdemarrakech #summer #summerbody #été #fraicheur #soinsvisage #rafraichissant #skincareroutine #skincare #skincaretips #naturel #natural #bodymilk #laitcorps #hydratant #moisture #facecare #visage #petitformat #travelsize
Oferta verii: Primești 1 produs GRATUIT la fiecare 2 produse Prolive comandate! După cum știți, Aloe Vera are numeroase beneficii pentru piele. Aloe Vera este ideală pentru regenerarea pielii. Hrănește și hidrateaza în profunzime. Are proprietăți calmante și este un excelent analgezic și antiinflamator. Pentru toate aceste proprietăți și beneficiile incredibile pe care le aduce, folosirea unui hidratant cu Aloe Vera este cea mai bună alegere. Aflați mai multe despre Aloe Vera și proprietățile sale în articolele noastre de pe site. Crema de zi antirid intens hidratantă 50ml cu Aloe Vera și Ulei de Măsline ORGANICE! Dacă nu ați încercat, este timpul sa o faceti. Acest hidratant va face minuni pentru pielea ta și pentru tine. Cremă intens hidratantă cu Ulei Extravirgin de Măsline de cea mai bună calitate din Grecia și Aloe Vera ORGANICE, extract de Floare Nemuritoare din Grecia pentru o regenerare imediată și ten fără riduri. Cu unt de Shea care protejează pielea de poluanți și metale grele și care netezește pielea. Cu acid hialuronic microstructurat care se absoarbe în totalitate, hidratează intens și menține pielea tânără.  Aceste ingrediente conferă o piele delicate, excelentă și o hrănește din interior. Și miroase grozav! . . . . . . . #produsenaturale #prolivecosmetics #cosmetice #aloevera #ingredientenaturale #ingredienteorganice #organiccosmetics #naturalingredients #organicingredients #freeparabens #naturalproducts #organicproducts #naturalskincare #discoverunder10k #newrange #beautycosmetics #cremadezi #skin #beauty #skincareaddict #loveyourskin #bestskincare #beautifulskin #facecare #onlineshopping #organic #daycream #skincareroutine #facecream
Hello Beauties✨😍 Be sure to visit our website and subscribe to our email list and receive 10% off your purchase 🌸  #clearskin #beauty #makeup #charlotte #northcarolina #explorepage #skin #minklashes #makeup #makeupartist #charlotte #lashes #lipsticks #eyelashes #beauty #skincare #skin #facecare #bodycream #lipgloss #facewash #explore #lotion
🌴🐸
בקרוב... קרם BB + מברשת! שווה לחכות 💆🏼‍♀️🧡 . . #bodycare #skincare #facecare #natural #minerals #health #care #instabeauty #essentials
. نگاهی به اسپری #مرطوب_کننده تونی مولی😇 توضیحاته محصول رو حتمن تو پست قبل بخونید.☺ . . . . #آرایشی #آرایشی_بهداشتی #میکاپ #برق_لب #tonymoly #koreancosmetics #kmakeup #cosmetics #skincare #facial #withvanilla #bunny #facecare #tonymolykisskisslipessence #moisture #اکسو #اکسوال #exo #xoxo #kpop #کیپاپ

Loading