Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#explorepenang

Posts tagged as #explorepenang on Instagram

17.701 Posts

The way how George Town has infused art into its decade old architecture is truly captivating😍. Make sure to keep your eyes open, they are everywhere! #throwback
Masih kagum sama arsitektur dan interior bangunan ini. Superb! • • PS: bonus foto terakhir 😌
Char Koay Teow with a twist, as it is prepared with duck eggs. · · · #food #foodporn #instafood #charkueyteow #penang #penangfoodie #explorepenang #discoverpenang #malaysianfood #malaysia
Wantan Mee, from ‘The Mother and Son Wantan Mee Stall’ , located at Chulia Street Night Hawker Stalls. · · · #food #foodporn #instafood #wantanmee #penang #penangfoodie #explorepenang #discoverpenang #malaysianfood #malaysia
Allegedly, this is the best Hokkien Mee recommended by a local Penangite himself, in Penang, located at Presgrave Street Hawker Stalls.  Above is a bowl of Penang hokkien mee, with an add-on of barbecued pork. · · · #food #foodporn #instafood #hokkienmee #penang #penangfoodie #explorepenang #discoverpenang #malaysianfood #malaysia
Visited this place where they filmed “The Little Nyonya”. I’m obsessed
The infamous Char Koay Teow at Siam Road Georgetown, Penang. The queue for it was long, for us it’s almost an hour wait for our turn, but everyone’s waiting patiently for this plate of delicacy. · · · #food #foodporn #instafood #charkueyteow #penang #penangfoodie #explorepenang #discoverpenang #malaysianfood #malaysia
Penang trip πŸ€— #explorepenang #penanghills
Didn’t go to the gym but that’s ok cause I walked 10.000 steps today.
Adalah Kapten berkebangsaan Inggris (Francis Light) yg membangun sebuah pemukiman yang dinamai George town (1786). Kota George sendiri ia ambil sebagai tanda hormat dengan  rajanya saat itu; George III. Letaknya di tepian selat malaka menjadikannya kota pelabuhan yang sangat maju dimasanya. Hingga kini bangunan dan aristektur george town tetap dijaga dan dipertahankan keutuhannya. PBB-UNESCO menjadikan georgetown sebagai world heritage site. Lha disini, di kota tertua (ngakunya) di dunia, dengan mudahnya pemerintahnya merobohkan bangunan cagar budaya; pasar cinde, dengan alasan modern pesanan cukong2 nan serakah 😯. Betul  begitu kan @leonaldy_gunawan 😊 #explorepenang #exploremalaysia #arsitektur #worldheritage #georgetown
As You Walk, Eat, and Travel. Be Where You Are Otherwise You Will Miss Most of Your Life - Buddha . . . . . πŸ“ Kek Lok Si Temple, Air Itam - Penang, Malaysia (N.B. Kek Lok Si Represents The Combination of Buddhism Tradition of Mahayana & Theravada, As It Architecture of Chinese In Bottom Part, Thailand In Middle Part and Burmese In The Upper Part) . . . #kekloksitemple #kekloksi #airitam #penang #pulaupinang #malaysia #trulyasia #buddhism #buddha #pagoda #temple #wheninpenang #explorepenang #exploremalaysia #malaysiaboleh #salamsatumalaysia #penangicon #mahayana #theravada  #bikinjadinyata #daretoshare #travellist2018 #penangites #buddhist #namonamo
πŸ—£FLASH SALE AIRASIA✈ JAKARTA-KUALA LUMPUR 850.000 PP tanpa minimal pembelian!  JANUARI 2019 CGK-KUL 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 12 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 KUL-CGK 9 10 11 12 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31  FEBRUARI 2019 CGK-KUL 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 KUL-CGK 1 2 3 4 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 18 19 22 25 27 28  MARET 2019 CGK-KUL 1 2 3 4 5 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 KUL-CGK 1 2 3 4 5 6 7 8 9 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 24 25 26 27 28 29 30 31  APRIL 2019 CGK-KUL 1 2 3 4 5 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  KUL-CGK 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 22 23 24 25 26 27 28 29 30  MEI 2019 CGK-KUL 1 2 5  KUL-CGK 1 2 3 4  1. Harga tiket adalah PP 2. Include airport tax, VAT, IWJR, bagasi cabin 7kg internasional 3. Maskapai Airasia 4. Limited seat! 5. No refund. No reschedule. 6. no highseason / no longweekend  langsung format pengecekan seat ya kak, rute: tanggal brgkt: tanggal pulang: jumlah orang:  GRAB IT FASTπŸ‘Œ  LINE: @MISSCHA.ID (USE @) WHATSAPP: 085959912211 . . #jualtiketmurah #jualtiketairasia #jualtiketpesawat #jualtiketpromo #tiketpromopesawat #promoairasia #promotiket #tiketmurah #tiketpesawatmurah #jualtiketairasia #tiketairasia #jualtiketairasiamurah #tiketpesawatpromo #explorejakarta #exploresingapura  #exploretokyo #tiketkejepang #tiketbali #promokejepang #explorepenang #exploretokyo #explorepadang #explorepontianak #explorebandaaceh #exploremedan #exploresemarang #exploreyogyakarta #explorepekanbaru #explorekualalumpur #exploreyogyakarta #explorejogja
"Waiting In Vain 😎" -- -- In the background #sadlittlegirl in #blue , another #artwork of @ernestzacharevic , in #hinbusdepot #georgetown #penang #muralsonthewall #ernestzacharevic #muralsart -- #wheninpenang #explorepenang #sundaymarket #latergram
MERRY XMAS from all of us here at #holyguacamole πŸŽ„πŸŽπŸŽ„πŸŽπŸŽ„ . . What are your Christmas plans??? . . . #christmastime #christmasspirit #video #shortclip #videoedits #xmas #xmastime #cocktails #christmascocktails #explorepenang #expat #experience #eloteslocos #lovelanepenang #lovetraveling
Wilbert say what a good day todayπŸ™ŒπŸŒ΄#explorepenang #heritagetown
πŸ“ DOUBLETREE BY HILTON PENANG  Negri sebrang nih Penang malaysia. Ada yg pernah buka kamar disana?? . . "George town dengan setiap sudut bangunan heritagenya,mesti buka kamar dimana? . .  Mungkin setengah jam (kurang lebih)  dari pusat kota George Town, kita ke daerah Batu Ferringhi. Ya pesisir dari penang. And Selamat datang di DoubleTree by Hilton,penang . .  Akses ke DoubleTree ini ga susah. Tepat di pesisir alias bibir pantai banget.  Yang pasti kalian bakal dapet udara sejuk sekaligus pemandangan pantai pasir putihnya.  Lobbynya aja udah unik, dapet welcome cookies yg menurit gue pribadi sih enak banheg. 5/5 buat cookiesnya sampe pas c/o kita beli satu toples buat oleh-oleh 😊 . .  Kesan pertama masuk kamar aja suasanannya udah beda, luas, tempat tidur gede nyaman pastinya. Satu lagi yg penting,aroma shampo dan showe gel nya terbaik yg pernah gue temuin di seluruh hotel. View balkonnya sih juara, langsung ke pantai ! . .  Nah kalau laper. Dateng aja ke L1,mereka punya " Makan Resto " (tempat breakfast kita juga) semua enak apalagi chicken wingsnya.  Oia, DoubleTree juga kasih kita shuttle untuk anter kita ke pusat penang.  Jam 11 dari hotel menuju George Town dan jam 3 kalau udah puas bisa ikut balik lagi hotel. Kalau belum ya lanjut aja, pulang bisa pakai grab ga lebih dari 20RM kok. Dan shuttle kedua dari jam 6 sore menuju night market Ferringhi. Banyak jajanan juga disana dan pastinya oleh-oleh khas Penang, jam 10:30 malam harus udah siap dijemput balik ke hotel ya. Sampai di hotel jangan lewatkan buat hanya sekedar santai di balkonnya. Ini sih peace banget moodnya. . .  Oia satu lagi biar kalian tambah makin pengen bukakamar di DoubleTree by hilton Penang ini. Depan hotel ada akses langsung ke pantainya. . .  Dateng aja langsung ke  DoubleTree by Hilton, Penang Jalan low Yat, Puncak Ria, batu Ferringi, Penang Malaysia . .  Note : untuk lebih lengkapnya buka web kita yaaaaa πŸ˜‰
Terlalu lama dianak tirikan, hari ini bulan dilangit meledak, sebelum matahari benar benar habis dibarat geladak. . . . . . . . #sunset #sunsetlover #sunset_pics #oldtown #penang #exploremalaysia #landscapephotography #landscape #cityscape #sky #skyporn #sunlight #colors #architecture #street #streetphotography #vsco #vscocam #vscoview #wander #wanderlust #explorepenang #penangisland
“Tidak ada kesusahan (atau bala bencana) yang menimpa (seseorang) melainkan dengan izin Allah; dan sesiapa yang beriman kepada Allah, Allah akan memimpin hatinya (untuk menerima apa yang telah berlaku itu dengan tenang dan sabar); dan (ingatlah), Allah Maha Mengetahu akan tiap-tiap sesuatu)" Surah At-Taghabun: [64:11] . . . #streetphotography #storyofthestreet #capturestreets #justgoshoot #theportraitpr0ject #makeportraits #postthepeople #visualsoflife #nowherediary #ig_photooftheday #bw #peoplecreatives #goexplore #gooutside #nature #explorepenang #beautifuldestinations #justgoshoot #portrait #portraitphotography #portraiture #portraitpage #postmoreportraits #discoverportrait #portrait_shots #portrait_perfection #portrait_ig #momentoftheday #shotonmoment
πŸ‡²πŸ‡Ύ The Tanjung Bungah Floating Mosque is a mosque built on the bay in Tanjung Bungah, Penang. It is a major landmark in the area. It is the first mosque to be built in the sea in Malaysia. πŸ•Œ . . . . . . #repost @xplore_malaysia ・・・ @i.love.penang . πŸ“· @gnarlypaul  #ilovepenang #georgetown #penang #floatingmosque #malaysia #malaysiatrulyasia #southeastasia #like4like #like4follow #travel #instatravel #island #beach #mosque #explorepenang #exploremalaysia
I just spent 3 weeks in Kuala Lumpur with a new family here. I’m so grateful for all of them for bringing me in their life, teaching me the togetherness and showing me around. That’s the way I love to travel πŸ˜€πŸ˜€ . Jadi selama 3 minggu tinggal disini sampe apal rute tujuan LRT, MRT, KRL, ataupun Monorel. Disini dibiasain pake Public transportasi dan jalan kaki pastinya, no online transportation karena mahal, jarak 3ΔΆM aja bisa 6RM, kan lumayan bisa hemat, mending dipake beli Nasi lemak di Jalan Ampang. πŸ˜„πŸ˜„ Selama 3 minggu pun bisa kenal banyak orang, dari yg awalnya minta fotoin sampe minta no WA, ketemu temen2 Indo yang kerja di sini, kenal sama org yg blasteran Indo-Malay, dan temen2 Malay tentunya yg baik hati dan tidak sombong. Joms kita jumpa kembali 😁😁 . _________________________________________________ #malaysia #explorekualalumpur #beautifuldestinations #exploremalaysia #explorepenang #trulyasia #exploremalaysiaπŸ‡²πŸ‡Ύ #igersociety #exploreasia #instagood #moodygrams #bleachmyfilm #discoverkualalumpur #livefolk #lfl #wanderlust  #liveauthentic  #igmasters  #artofvisuals  #discoverearth  #wildernessculture  #livetoexplore #thelensbible #wonderful_location
The one place in the earth, sure to drive you insane. I suppose they would start normally. With pitchforks. And burns. . . .  #poem #hills #penang #cloudy #nature #town #explorepenang #wanderer #wanderlust #exploremore #photooftheday #instatravel #instapic #traveling #traveler #malaysia  #trees #breathin #travelmore #nolimit
Most wonderful time of the year!β„οΈπŸŽ„πŸ€Ά . #ricoeuniketravel  #ricoeuniketravelmalaysia
"The beauty that caught my eyes when I was in #penanghill" -- -- #wheninpenang #explorepenang #needtogoback there again.. #tropicalflowers #latergram
Walk in for one of the best #mexican experiences in #penang! Open everyday from 12pm - LATE πŸ™Œ . . . πŸ“· @traciibritto  #holyguacamole #holyguacamolepenang #lovelanepenang #lovetraveling #mexicancuisine #experience #explorepenang #expat #expatlife #lovelane
Amazing tour with PenangHopOnHopOff Tour Bus  Explore the street of heritage's of Penang Malaysia with full colonial history & most important the street food 🍧🍑🍻 and beautiful beach πŸ–πŸ #travelandlife #travelphotography #travelaround #travelleisure #travelphotography #photooftheday #travelphoto #travelersnotebook #travelmore #travelinstagram #explore #exploremalaysia #explorepenang #instatravel #insta #instafamous #instapenang
Restaurant KSB Cahaya offers various ranges of roti canai. We tried this called Roti Hongkong (RM5.00). Consist of toast and sausage topped with ketchup, mayonnaise, half melted cheese and an egg concealed in the condiments πŸ˜‹ Taste unique, and you can’t find this just anywhere.
Let’s fly all the way to Penang! This is Restaurant KSB Cahaya or people know it better as Abu Mamak! This is one of the best place to get supper! Everyone’s favourite would be Maggie noodles! Here you can either order Maggi Goreng Ayam (RM5.70) or Maggi Goreng Biasa (RM4.00). The chicken is like amazinggg πŸ˜­πŸ’• so tasty and savoury. You can also add up other companion like sausage, or just put altogether in it! 😍
becaknya mana yaa..🀩🀣...#armenianstreetpenang #explorepenang #artstreetpenang
😘✨ #nephew  #explorepenang
[15th SATURDAY] N🚫 LIMIT PARTY‼️ from 9PM till Sun Up! With DJ Jason and our special guest — DJ Chriz! It’s gonna be lit πŸ”₯πŸ”₯ RSVP || 016 445 5097 or PM us for table booking and guestlist now πŸ’Œ
. Worrying does not take away tomorrow’s troubles. It only takes away today’s peace.. . . #holiday #vacation #travel #traveler #femaletraveler #hijabtraveler #quote #greatmoment #happylife #enjoylife #clanjetty #clanjettypenang #penang #explorepenang #malaysia
This is Kuan Yin Teng Temple, located near to Armenian street and it is popular among tourist. This temple has a history during the second world war. A bomb drop through the temple and didnt explode. There was a rumour where the temple has powers.  #kuanyinteng #penang #malaysia #discovergeorgetown #visitpenang #malaysiatrulyasia #goddessofmercytemple #discoverpenang #spiritualpowerplaces #natgeoasia #explorepenang #ilovepenang #penangtoday #timeoutpenang #visitmalaysia #tourismmalaysia #cuticutimalaysia #exploremalysia #streetsofpenang #penangheritage #igerspenang #penangisland #penangtourism #malaysiatrip #incense #smoke #spiritual #zen #penangphotography #bhfyp
embracing the tourist in me for a day. getting all excited over this magnificent temple ✨✨
. 1-3 December 2018 Penang’s trip πŸ“Έ @matthewt781 . . . #penang #malaysia #trip #georgetown #penangmalaysia #explorepenang #exploremalaysia #art #georgetownart #lovelane #lovelanepenang
fresh every day πŸ’š . . . πŸ“Œ : PENANG , MALAYSIA ---------------- #explorepenang #exploremalaysia #instagrammalaysia #hitsmalaysia
Masih tentang C A H A Y A ~ Antara bintang & dan cahaya lampu Aku pilih mata || karena menatap tajam mata akan terlihat melebihi bintang di langit dan cahaya pada lampu (🐱) πŸ‘€ .. ... .... ____bila boleh pegi tempat ni lagi ye || pps !!! πŸ“Œ : PENANG ,Malaysia || #explorepenang #exploremalaysia #instagram #hitskekinian
facial expressions that want to ask but don't know to who πŸ™„ Why when I want to be someone else, some of them even want to be like me😬 . . .  imitate other human behavior are they are not satisfied with themselves || πŸ“Œ : PENANG , Malaysia ----------------------------- #explorepenang #exploremalaysia #pestapenang #hitskekinian #instagram
Tempat terakhir yang Ku kunjungi,Sebelum akhirnya Back to indonesia yaitu (Penang hill) Atau populernya bukit bendera πŸ”˜ .. .. .. πŸ“Œ: PENANG HILL , Malaysia #explorepenang #bukitbenderapenang #instagram #hitzkekinian
Ada masa nya Dimana kita akan mengingat hal dan Tempat2 yang pernah kita datangi,Meski terlihat biasa namun Rindu ingin kembali pasti adaπŸ’ . . . πŸ“Œ: PENANG HILL ,Malaysia ----------------------------- #explorepenang #exploremalaysia #explormancanegara
you cant expect ppl to love you back just because you fixed em when they were broken -TS #explorepenang
Too lazy to match 2 pieces of clothing so here I am #explorepenang
I’d sell my soul for a fast metabolism #explorepenang

Loading