Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#cocos

Posts tagged as #cocos on Instagram

284.744 Posts

www.effatihah.com . COCO S BODY CREAM . KELEBIHAN DAN MANFAAT . ▶▷ Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging ▶▷ Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber ▶▷ Mengecilkan perut yang boroi ▶▷ Boleh diamalkan lelaki dan wanita#effatihah ▶▷ Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan ▶▷ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik ▶▷ Berperisa coklat yang sedap. ▶▷ Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang. ▶▷ Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan) ▶▷Tiada efek cirit-birit#effatihah ▶▷Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju) ▶▷Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti) ▶▷Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak. . 🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄 . Whatsapp dengan klik link di bawah: ☕ http://effatihah.wasap.my - 010 809 0770 ☕ http://effatihah1.wasap.my - 012 939 9009 ☕ http://effatihah2.wasap.my - 010 504 5392 for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor #effatihah . 🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄 . #effatihah#kosmetikmurah#kosmetikoriginal#cocos#bodycream#cocosbodycream#bodycreamoriginal#bodycreammurah#cocosoriginalmurah#cocosborong#cocosviral#cocosfamous#instafemes#skincareoriginalmurah#skincareterbaik#sayajualmurah#localmurah#supplimentmurah#originalmurah#pemborong#pembekal#shahalam#bodycreamzulinaziz#bazarpaknil
Repost from @lia_natalia . . Hai korang. Korang mesti ramai yang ada masalah buang air besarkan. Haa jangan ambil mudah tau dengan masalah ini sebab buang air besar ni sangat penting dan perlu dibuang hari2. Kalau korang semua nak kempiskan perut korang kena minum Fibermax!! . Lia memang ada masalah membuang. Selain consume coco s, Lia juga mengambil fibermax untuk melancarkan sistem pencernaan. So dengan adanya Fibermax ni Lia dah tak perlu nak risau lagi dengan masalah sistem pencernaan dalam badan Lia ni sebab Fibermax ni membantu melancarkan pergerakan usus kita. Bila hari2 Lia minum Fibermax perut pun jadi kempis, badan Lia jadi ringan. Sangat sesuai di minum pada waktu malam sebelum tidur lagi sedap bila di bancuh dengan air sejuk dan rasa buah-buahan. . Dengan adanya Fibermax ni pasti korang semua happy dgn tummy korang dan tak ada lagi masalah nak buang air besar. Jom cepat2 dapatkan FIBERMAX sekarang uolls💚 . . JOM KURUS SECARA SIHAT DENGAN BODYDREAM! 💜 . . Whatsapp tasha 0127887288 📲 Whatsapp tasha 0127887288 📲 Whatsapp tasha 0127887288 📲 . . FREEGIFT ✅ FREE POSTAGE ✅ FREE DELIVERY ✅ FREE CONSULTATION ✅ . . AGENT & DROPSHIP WANTED 💎 Lets make money together! 💰 . . #bodydreamjb #bodydreammalaysia #bodydreamkanada #bodydream #cocoslimmingjohor #cocoslimming #cocos #fibermax #fibermaxjb #kurustanpapantang #misikurus #agentsahbodydream #agentsahbodydreamjb #natashabodydreamjb #bodygoals
Tak cuba tak tahu.. Dah cubaa baru tahu 7kg hilang terus inchloss tak payah cakap la mcm suku badan da hilang.. tahniah cikgu ! Semoga terus consisten & makin kurus lepas ni 😍💖
axiianarich
今日のデザート 宇治抹茶プリンの和風ミニぱふぇ #デザート#今日のデザート #cocos#世田谷#ファミレス#スイーツ
BODY DREAM COCO SLiMMiNG DRINK 💜🎊🎉 100% ekstrak buah-buahan😍  TANPA BAHAN TERLARANG! ⛔ . Kenapa korang WAJIB pilih Bodydream COCO S??🤩🤗 . Antara sebab-sebabnya ialah: Ingredients yang terdapat di dalam CoCo S adalah daripada BAHAN SEMULAJADi! 💜 . KELULUSAN DARi : ✔ KKM ✔ GMP ✔ HALAL(JAKiM) . Tak perlu ragu-ragu!🤗 . Nak KURUS TANPA PANTANG ?💃 Nak SiHAT?💃 Nak CANTiK?👸 . Jom order sekarang! 🎁 ZYZAH nak tolong korang ni! . CEPAT-CEPAT! DM @bodydream_zyzah atau  Whatsapp . 📲 0111 7822575 . 📲 0111 7822575 . FREE POSTAGE SM & SS : YES! ✔ .  FREE GIFT 🎁 : YES FREE SHAKER OR WATSON GIFT . POSTAGE : ISNIN-JUMAAT KECUALI CUTI UMUM . DI MONITOR SEHINGGA KURUS! 💃  #bodydream  #bodydreamkanada  #bodydreamcocos #bodygoals #cocos #fibermax  #slimming #bodydreamkl #perutkempis #kuruscantik  #kuruscepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang #bodydreamsingapore #jomkurus  #jomsihat #nakkurus  #bakarlemak #ubatkurus #cuciusus #detox #bodydreamkualalumpur #bodydreamoriginal #bodydreambatucave #bodydreamshahalam #bodydreamselayang #misikurussihat
BODY DREAM COCO SLiMMiNG DRINK 💜🎊🎉 100% ekstrak buah-buahan😍  TANPA BAHAN TERLARANG! ⛔ . Kenapa korang WAJIB pilih Bodydream COCO S??🤩🤗 . Antara sebab-sebabnya ialah: Ingredients yang terdapat di dalam CoCo S adalah daripada BAHAN SEMULAJADi! 💜 . KELULUSAN DARi : ✔ KKM ✔ GMP ✔ HALAL(JAKiM) . Tak perlu ragu-ragu!🤗 . Nak KURUS TANPA PANTANG ?💃 Nak SiHAT?💃 Nak CANTiK?👸 . Jom order sekarang! 🎁 ZYZAH nak tolong korang ni! . CEPAT-CEPAT! DM @bodydream_zyzah atau  Whatsapp . 📲 0111 7822575 . 📲 0111 7822575 . FREE POSTAGE SM & SS : YES! ✔ .  FREE GIFT 🎁 : YES FREE SHAKER OR WATSON GIFT . POSTAGE : ISNIN-JUMAAT KECUALI CUTI UMUM . DI MONITOR SEHINGGA KURUS! 💃  #bodydream  #bodydreamkanada  #bodydreamcocos #bodygoals #cocos #fibermax  #slimming #bodydreamkl #perutkempis #kuruscantik  #kuruscepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang #bodydreamsingapore #jomkurus  #jomsihat #nakkurus  #bakarlemak #ubatkurus #cuciusus #detox #bodydreamkualalumpur #bodydreamoriginal #bodydreambatucave #bodydreamshahalam #bodydreamselayang #misikurussihat
Guide @hoozie_capstan with a solid bonefish from yesterday's session.. The @westozflies shrimp doing the damage once again! #chasingislandtailsfishingtours #chasingislandtails #cocoskeelingislands #cocos #cocosislands #bonefish #flyfishingaddict #flyfishingnation #keepemwet #thetugisthedrug #flyfishing #guideslife #tours
X2 😂 •Mencionemosla mucho para que lo vea!!! 👀💖 •Recuerden que esto es sin intención de ofender •Si lo usas la cc o sino 🤚🏻🚫 •Si tienes algun aporte para la cuenta cuentame tu idea al DM!! 😍 te leo 👀 • • • • • • Tags (ignoren 😉💜) #gaticornios #teamahre #amaraquelinda #terricolas #morchi #youtube #memesespañol #pereztroicos #sanki #sofami #keffmara #teamqueen #cocos #oxigenados #matucitos #edit #fans #dylafe #sofistian #javiheladinos #parceros #pingüis #team #ami #fans #cejones #teamx #goldensquad #mor #despetita #l4l
Assalamualaikum & good morning ualls.. . Dah sarapan ke belum tu?  Bagus..bagus..kalau dh sarapan jgn lupa g bancuh Bodydream cocos skrg okey😘 Jgn malas²  klu malas confirm lah tak jdi apa kan. . Nak kekalkan berat badan? Nak turunkan berat badan? Nak sihat? Nak bertenaga? Nak awet muda? . Ha...klu nak jgn malas²  nak consume body dream ni ok, bodydream ni bukan ubat tau tp adalah minuman tambahan ja ok. . Selamat ok, diluluskan oleh KKM gitewww💃  http://www.wasap.my/60175061506 . . #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamcocos #bodygoals #cocos #fibermax #slimming #perutkempis #kuruscantik #kuruscepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #ubatkurus #cuciusus #detox #bazaarpaknil #sayajual #misikurussihat#terapiistagram #bodydreamipohperak #seriiskandar
Bodydream Coco S! 💜  100% SEMULAJADI! 💃🏽 Whatsapp now or Dm @bodydream.misikurus  FREE POSTAGE : YES! ✔ .  FREE GIFT : YES! 🎁 . POSTAGE : ISNIN-JUMAAT KECUALI CUTI UMUM  #bodydream  #bodydreamkanada  #bodydreamcocos #bodygoals #cocos #fibermax  #slimming  #perutkempis #kuruscantik  #kuruscepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang  #jomkurus  #jomsihat #nakkurus  #bakarlemak #cuciusus #detox  #bazaarpaknil #sayajual #misikurussihat #onlinebiz #igseller #igbiz #feedbackigshop  #feedbackmalaysia #feedback #trustedseller
📝TESTIMONI CUSTOMER📝 . . TURUN 13KG DGN BODY DREAM!!💃💃💃ADA TAK YANG DAH SIMPAN PLAN NK KURUS SBLM RAYA NI??? . . TAK NAK MELARAM BAJU RAYA SAIZ S, M???? . Minum CoCo S Hot Chocolate! ☕ . COCO S membantu uols rasa kenyang lebih lama  selain tu dapat memberi tenaga sepanjang hari! 💪🏽😘 . Jadikan minuman Coco S sebagai minuman harian sarapan pagi uols ok?! . . KEEP SLIM👙 KEEP ENERGY💪 KEEP HEALTHY🏃 STAY FIT👗 .  Yang tak pernah cuba, KENA CUBA! Baru tau kesannya! 💃🏻 . JOM ORDER!📣 . WHATSAPP 0185776884 . FREE GIFT : YES! 🎁 . FREE POSTAGE : YES! 📦 .  POSTAGE : ISNIN - JUMAAT KECUALI CUTI UMUM📆 . Konsultansi & Monitoring sehingga anda KURUS!💁 . #bodydream  #bodydreamkanada  #bodygoals #cocos #fibermax  #qurvelotion #slimming  #perutkempis #kuruscantik  #kuruscepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang  #jomkurus  #jomsihat #nakkurus  #bakarlemak #cuciusus #detox #antiselulit  #bazaarpaknil #sayajual #misikurussihat #onlinebiz #igseller #igbiz #feedbackigshop  #feedbackmalaysia #feedback #trustedseller
Salah satu sebab mengapa susah nak turunkan berat badan . Berpunca dari kolon yang dah tersumbat akibat dari Ketidakhadaman semasa proses pencernaan . Apabila organ dalaman dibebankan dengan toksin, proses untuk turunkan berat badan amat sukar . penyerapan nutrisi yang baru akan kurang berkesan . Amalkan segelas Fibermax sebelum tidur. . jom flush out kolestrol2, toksik2, gas dalam perut tu . . KALAU NAK KURUS DENGAN PANTAS, MINUM BOTH FIBERMAX DAN BODYDREAM. . . JOM ORDER!📣 . WHATSAPP 0185776884 . FREE GIFT : YES! 🎁 . FREE POSTAGE : YES! ✔ . POSTAGE : ISNIN - JUMAAT KECUALI CUTI UMUM . Konsultansi & Monitoring sehingga anda KURUS!  #bodydream  #bodydreamkanada  #bodygoals #cocos #fibermax  #qurvelotion #slimming  #perutkempis #kuruscantik  #kuruscepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang  #jomkurus  #jomsihat #nakkurus  #bakarlemak #cuciusus #detox #antiselulit  #bazaarpaknil #sayajual #misikurussihat #onlinebiz #igseller #igbiz #feedbackigshop  #feedbackmalaysia #feedback #trustedseller
. . Coco S is calling!!! ☀💜 JANGAN LUPA! ☝🏽 Minum CoCo S Hot Chocolate! ☕ . COCO S membantu uols rasa kenyang lebih lama  selain tu dapat memberi tenaga sepanjang hari! 💪🏽😘 . Jadikan minuman Coco S sebagai minuman harian sarapan pagi uols ok?! . . KEEP SLIM👙 KEEP ENERGY💪 KEEP HEALTHY🏃 STAY FIT👗 .  Yang tak pernah cuba, KENA CUBA! Baru tau kesannya! 💃🏻 . JOM ORDER!📣 . WHATSAPP 0185776884 . FREE GIFT : YES! 🎁 . FREE POSTAGE : YES! 📦 .  POSTAGE : ISNIN - JUMAAT KECUALI CUTI UMUM📆 . Konsultansi & Monitoring sehingga anda KURUS!💁 . #bodydream  #bodydreamkanada  #bodygoals #cocos #fibermax  #qurvelotion #slimming  #perutkempis #kuruscantik  #kuruscepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang  #jomkurus  #jomsihat #nakkurus  #bakarlemak #cuciusus #detox #antiselulit  #bazaarpaknil #sayajual #misikurussihat #onlinebiz #igseller #igbiz #feedbackigshop  #feedbackmalaysia #feedback #trustedseller
📝TESTIMONI CUSTOMER📝 .  TURUN 4KG DENGAN 1 KOTAK BODY DREAM😍😍😍 .  Alhamdulillah makin ramai yang sudah berjaya turunkan berat badan dengan CoCo S😀 .  Yang tak pernah cuba, KENA CUBA! Baru tau kesannya! 💃🏻 . JOM ORDER!📣 . WHATSAPP 0185776884 . FREE GIFT : YES! 🎁 . FREE POSTAGE : YES! 📦 .  POSTAGE : ISNIN - JUMAAT KECUALI CUTI UMUM📆 . Konsultansi & Monitoring sehingga anda KURUS!💁 . #bodydream  #bodydreamkanada  #bodygoals #cocos #fibermax  #qurvelotion #slimming  #perutkempis #kuruscantik  #kuruscepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang  #jomkurus  #jomsihat #nakkurus  #bakarlemak #cuciusus #detox #antiselulit  #bazaarpaknil #sayajual #misikurussihat #onlinebiz #igseller #igbiz #feedbackigshop  #feedbackmalaysia #feedback #trustedseller
"RAMAI YANG DAH MENCUBA PASTI REPEAT LAGI"  Terima kasih kepada pengguna sebenar bodydream kerana sudi share feedback kepada kami 💕💕 . . Sis mintak ampun dan maaf👏 sekiranya feedback feedback customer  membuat kan yang masih belum mencuba tengah meratapi kesedihan heheh😝😝 . . Haa siapa suruh tak mencuba . Kan dah menyesal dengar orang lain dah cantik .🙊🙊 Ape maknanya ni 💯% terbukti bodydream memang berkesan . . . Sah !! Okay ni feedback daripada illiey asal asalnya ig review . Dan dia pon start consume bodydream and see result yang dia dapat . . . ✅lengan makin kecik ✅pipi dah tak tembam ✅kulit makin berseri  Berat sebelum : 55 kg 🔥  Berat selepas : 45 kg🔥  Penurunan : 10 kg🔥  Makin membara kan feedback feedback customer kan. . . Ramai lagi ke yang peram peram lemak tu tambah tambah lepas raya haji ni .  Bodydream la penyelesaian yang terbaik untuk anda. . . Siapa berminat boleh Whatsapp . 📲0166902819 📲0166902819 . . Free postage!! Free gift!! Free guide!! . Fast respond - (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG @bodydreamcocos_petalingjaya . . #bodydream  #bodydreamkanada  #bodydreamcocos #bodygoals #cocos #fibermax  #slimming  #perutkempis #kuruscantik  #kuruscepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang  #jomkurus  #jomsihat #nakkurus  #bakarlemak #ubatkurus #cuciusus #detox  #bazaarpaknil #sayajual #misikurussihat #onlinebiz #igseller #igbiz #feedbackigshop  #feedbackmalaysia #feedback #trustedseller
#cocos I will never go back to this location pituitary Laughlin Nevada, but the freshness was unmatchable.
#cocos 🍪🌴
#ココス #苺クレープ #苺フェア やってます。 今回はとりあえず、#クーポン があったので 苺クレープにしました! おいしくないわけがない! 苺フェアの別の#パフェ とかも食べたいなぁ~ #cocos #ファミレス #いちご #イチゴ #クレープ #春 #シャーベット #ホイップ #いちごソース #苺 #おいしそう #美味しそう #おいしかった #美味しい #おいしい #美味しかった
with Founder coco-s @ bellashake #bellashake #cocos #lsa #bodydreamcocos
Esta é a síndrome do momento e o seu smartphone é o culpado!!! O método Pilates é um ótimo recurso no tratamento das cervicalgias. Os exercícios são adaptáveis para cada paciente, com a manutenção da lordose cervical e crescimento axial.  Nele há ativação dos músculos profundos da coluna (músculos mais próximos das vértebras), e os benefícios do Pilates são a melhora da dor na cervical, fortalecimento dos músculos fracos (principalmente da região de ombros) e relaxamento muscular. #clinicafisioesaude #pilatesparacervical  #pilatesnacervicalgia  #pilatesfisioesaude #cocos
ALWAYS TOGETHER . . . Satu Hari Satu Sachet jerr.. Nak kurus Nak Slim Sebelum raya tahun ni, Kena mula dari sekarang uollsss ... . Jangan tunggu2 lagi.. Nanti stock habis haaa Kena tunggu lagi sampai stock masuk .. . GRAB NOW!!😍 SIS BAGI HARGA MUR MUR . 011-3386 1326 011-3386 1326 011-3386 1326 . Link whtsapp Di Bio @bodydream_azie @bodydream_azie . . #no1cocoslimminginmalaysia #lianatalia  #bodydream #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamkanada  #perutkempis  #jomkurus #firstcocoinmalaysia #kurussecarasihat  #kurus  #langsing #kekalkurus #bodydreamkanada  #fibermax  #jomkurussihat  #bodybuilding  #cocoslimming #slim  #smoothiebowls  #cocos  #slimmingworld #rahsiahatiperempuan #perempuan  #bodydreamagent #bodydreamjohor #bodydreammasai #bodydreampasirgudang codpasirgudang Codmasai
ALWAYS TOGETHER . . . Satu Hari Satu Sachet jerr.. Nak kurus Nak Slim Sebelum raya tahun ni, Kena mula dari sekarang uollsss ... . Jangan tunggu2 lagi.. Nanti stock habis haaa Kena tunggu lagi sampai stock masuk .. . GRAB NOW!!😍 SIS BAGI HARGA MUR MUR . 011-3386 1326 011-3386 1326 011-3386 1326 . Link whtsapp Di Bio @bodydream_azie @bodydream_azie . . #no1cocoslimminginmalaysia #lianatalia  #bodydream #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamkanada  #perutkempis  #jomkurus #firstcocoinmalaysia #kurussecarasihat  #kurus  #langsing #kekalkurus #bodydreamkanada  #fibermax  #jomkurussihat  #bodybuilding  #cocoslimming #slim  #smoothiebowls  #cocos  #slimmingworld #rahsiahatiperempuan #perempuan  #bodydreamagent #bodydreamjohor #bodydreammasai #bodydreampasirgudang codpasirgudang Codmasai
ALWAYS TOGETHER . . . Satu Hari Satu Sachet jerr.. Nak kurus Nak Slim Sebelum raya tahun ni, Kena mula dari sekarang uollsss ... . Jangan tunggu2 lagi.. Nanti stock habis haaa Kena tunggu lagi sampai stock masuk .. . GRAB NOW!!😍 SIS BAGI HARGA MUR MUR . 011-3386 1326 011-3386 1326 011-3386 1326 . Link whtsapp Di Bio @bodydream_azie @bodydream_azie . . #no1cocoslimminginmalaysia #lianatalia  #bodydream #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamkanada  #perutkempis  #jomkurus #firstcocoinmalaysia #kurussecarasihat  #kurus  #langsing #kekalkurus #bodydreamkanada  #fibermax  #jomkurussihat  #bodybuilding  #cocoslimming #slim  #smoothiebowls  #cocos  #slimmingworld #rahsiahatiperempuan #perempuan  #bodydreamagent #bodydreamjohor #bodydreammasai #bodydreampasirgudang codpasirgudang Codmasai
KELEBIHAN BELLA SHAKE ------------------------- . . BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT - Mengecilkan bahagian PERUT yang BUNCIT, LENGAN, PEHA, PINGGANG, PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas. . NOW OPEN FOR PRE ODER 😊  Whatsapp👇🏻 http://Www.wasap.my/60175285869  COD AREA >>> Perlis/Arau/Kangar/ KODIANG/Sanglang/Tunjang/Padang Sera/Simpang Empat/Jelempok/Guar Sanji/Utan Aji/Jejawi .  #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus  #bodydream #cocos #lemonex #shaklee #shakleemalaysia #likeforlikes #sinopal #pinkladyoriginal #maluapabossku #like4like #instaboomakademi  #testimonicustomer #feedback #feedbackcustomer #testimonikurus #pelanggan #customer #customerfeedback #customerreview #customertestimonial #customerfeedbackmalaysia #malaysia
KELEBIHAN BELLA SHAKE ------------------------- . . BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT - Mengecilkan bahagian PERUT yang BUNCIT, LENGAN, PEHA, PINGGANG, PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas. . NOW OPEN FOR PRE ODER 😊  Whatsapp👇🏻 http://Www.wasap.my/60175285869  COD AREA >>> Perlis/Arau/Kangar/ KODIANG/Sanglang/Tunjang/Padang Sera/Simpang Empat/Jelempok/Guar Sanji/Utan Aji/Jejawi .  #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus  #bodydream #cocos #lemonex #shaklee #shakleemalaysia #likeforlikes #sinopal #pinkladyoriginal #maluapabossku #like4like #instaboomakademi  #testimonicustomer #feedback #feedbackcustomer #testimonikurus #pelanggan #customer #customerfeedback #customerreview #customertestimonial #customerfeedbackmalaysia #malaysia
KELEBIHAN BELLA SHAKE ------------------------- . . BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT - Mengecilkan bahagian PERUT yang BUNCIT, LENGAN, PEHA, PINGGANG, PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas. . NOW OPEN FOR PRE ODER 😊  Whatsapp👇🏻 http://Www.wasap.my/60175285869  COD AREA >>> Perlis/Arau/Kangar/ KODIANG/Sanglang/Tunjang/Padang Sera/Simpang Empat/Jelempok/Guar Sanji/Utan Aji/Jejawi .  #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus  #bodydream #cocos #lemonex #shaklee #shakleemalaysia #likeforlikes #sinopal #pinkladyoriginal #maluapabossku #like4like #instaboomakademi  #testimonicustomer #feedback #feedbackcustomer #testimonikurus #pelanggan #customer #customerfeedback #customerreview #customertestimonial #customerfeedbackmalaysia #malaysia
KELEBIHAN BELLA SHAKE ------------------------- . . BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT - Mengecilkan bahagian PERUT yang BUNCIT, LENGAN, PEHA, PINGGANG, PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas. . NOW OPEN FOR PRE ODER 😊  Whatsapp👇🏻 http://Www.wasap.my/60175285869  COD AREA >>> Perlis/Arau/Kangar/ KODIANG/Sanglang/Tunjang/Padang Sera/Simpang Empat/Jelempok/Guar Sanji/Utan Aji/Jejawi .  #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus  #bodydream #cocos #lemonex #shaklee #shakleemalaysia #likeforlikes #sinopal #pinkladyoriginal #maluapabossku #like4like #instaboomakademi  #testimonicustomer #feedback #feedbackcustomer #testimonikurus #pelanggan #customer #customerfeedback #customerreview #customertestimonial #customerfeedbackmalaysia #malaysia
KELEBIHAN BELLA SHAKE ------------------------- . . BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT - Mengecilkan bahagian PERUT yang BUNCIT, LENGAN, PEHA, PINGGANG, PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas. . NOW OPEN FOR PRE ODER 😊  Whatsapp👇🏻 http://Www.wasap.my/60175285869  COD AREA >>> Perlis/Arau/Kangar/ KODIANG/Sanglang/Tunjang/Padang Sera/Simpang Empat/Jelempok/Guar Sanji/Utan Aji/Jejawi .  #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus  #bodydream #cocos #lemonex #shaklee #shakleemalaysia #likeforlikes #sinopal #pinkladyoriginal #maluapabossku #like4like #instaboomakademi  #testimonicustomer #feedback #feedbackcustomer #testimonikurus #pelanggan #customer #customerfeedback #customerreview #customertestimonial #customerfeedbackmalaysia #malaysianhair
KELEBIHAN BELLA SHAKE ------------------------- . . BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT - Mengecilkan bahagian PERUT yang BUNCIT, LENGAN, PEHA, PINGGANG, PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas. . NOW OPEN FOR PRE ODER 😊  Whatsapp👇🏻 http://Www.wasap.my/60175285869  COD AREA >>> Perlis/Arau/Kangar/ KODIANG/Sanglang/Tunjang/Padang Sera/Simpang Empat/Jelempok/Guar Sanji/Utan Aji/Jejawi .  #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus  #bodydream #cocos #lemonex #shaklee #shakleemalaysia #likeforlikes #sinopal #pinkladyoriginal #maluapabossku #like4like #instaboomakademi  #testimonicustomer #feedback #feedbackcustomer #testimonikurus #pelanggan #customer #customerfeedback #customerreview #customertestimonial #customerfeedbackmalaysia #malaysiakini
おはようございます!😘💕 Coco’sの朝のバイキング💕今日は休みの日日よかった!良い一日を!💕 #おはよう #おはようございます #goodmorning #美味しい #朝ごはん #breakfast #cocos #안녕하세요 #일본 #월요일 #봄 #식사 #맛있는
"APA BEZA COCO SLIMMING DENGAN BELLA SHAKE?" Jom SEMAK 👇  COCO SLIMMING . - Coco swiss - Flaxseed - bancuh air panas jadikan ia seperti hot coklat  BELLA SHAKE + guna white chocolate + Add on Strawberry flavour + Oat powder & Quinoa Powder (ganti flaxseed) + bancuh air sejuk jadikan ia seperti ice blended + release stress sbb bau dia wangi.  Bahan lain semua sama. Masih fokus utk slimming cuma tambahan bahan lain tu juga bagus utk skin.  Since ada additional function, 1 box price RM79 dan ada 10 sachet. Beli lebih banyak, harga *LEBIH JIMAT* 💕 . NOW OPEN FOR PRE ODER 😊  Whatsapp👇🏻 http://Www.wasap.my/60175285869  COD AREA >>> Perlis/Arau/Kangar/ KODIANG/Sanglang/Tunjang/Padang Sera/Simpang Empat/Jelempok/Guar Sanji/Utan Aji/Jejawi .  #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus  #bodydream #cocos #lemonex #shaklee #shakleemalaysia #likeforlikes #sinopal #pinkladyoriginal #maluapabossku #like4like #instaboomakademi  #testimonicustomer #feedback #feedbackcustomer #testimonikurus #pelanggan #customer #customerfeedback #customerreview #customertestimonial #customerfeedbackmalaysia #malaysia
"APA BEZA COCO SLIMMING DENGAN BELLA SHAKE?" Jom SEMAK 👇  COCO SLIMMING . - Coco swiss - Flaxseed - bancuh air panas jadikan ia seperti hot coklat  BELLA SHAKE + guna white chocolate + Add on Strawberry flavour + Oat powder & Quinoa Powder (ganti flaxseed) + bancuh air sejuk jadikan ia seperti ice blended + release stress sbb bau dia wangi.  Bahan lain semua sama. Masih fokus utk slimming cuma tambahan bahan lain tu juga bagus utk skin.  Since ada additional function, 1 box price RM79 dan ada 10 sachet. Beli lebih banyak, harga *LEBIH JIMAT* 💕 . NOW OPEN FOR PRE ODER 😊  Whatsapp👇🏻 http://Www.wasap.my/60175285869  COD AREA >>> Perlis/Arau/Kangar/ KODIANG/Sanglang/Tunjang/Padang Sera/Simpang Empat/Jelempok/Guar Sanji/Utan Aji/Jejawi .  #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus  #bodydream #cocos #lemonex #shaklee #shakleemalaysia #likeforlikes #sinopal #pinkladyoriginal #maluapabossku #like4like #instaboomakademi  #testimonicustomer #feedback #feedbackcustomer #testimonikurus #pelanggan #customer #customerfeedback #customerreview #customertestimonial #customerfeedbackmalaysia #malaysia
"APA BEZA COCO SLIMMING DENGAN BELLA SHAKE?" Jom SEMAK 👇  COCO SLIMMING . - Coco swiss - Flaxseed - bancuh air panas jadikan ia seperti hot coklat  BELLA SHAKE + guna white chocolate + Add on Strawberry flavour + Oat powder & Quinoa Powder (ganti flaxseed) + bancuh air sejuk jadikan ia seperti ice blended + release stress sbb bau dia wangi.  Bahan lain semua sama. Masih fokus utk slimming cuma tambahan bahan lain tu juga bagus utk skin.  Since ada additional function, 1 box price RM79 dan ada 10 sachet. Beli lebih banyak, harga *LEBIH JIMAT* 💕 . NOW OPEN FOR PRE ODER 😊  Whatsapp👇🏻 http://Www.wasap.my/60175285869  COD AREA >>> Perlis/Arau/Kangar/ KODIANG/Sanglang/Tunjang/Padang Sera/Simpang Empat/Jelempok/Guar Sanji/Utan Aji/Jejawi .  #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus  #bodydream #cocos #lemonex #shaklee #shakleemalaysia #likeforlikes #sinopal #pinkladyoriginal #maluapabossku #like4like #instaboomakademi  #testimonicustomer #feedback #feedbackcustomer #testimonikurus #pelanggan #customer #customerfeedback #customerreview #customertestimonial #customerfeedbackmalaysia #malaysia
BODYDREAM COCO S . Good Morning and Enjoy Your Day💋 . . Burn Your Fat The only Thing Which Will Feel . .  HOT . . Is your body . . Nak akak coach sampai kurus? 😊  Whatsapp👇🏻 http://Www.wasap.my/60175285869  COD AREA >>> Perlis/Arau/Kangar/ KODIANG/Sanglang/Tunjang/Padang Sera/Simpang Empat/Jelempok/Guar Sanji/Utan Aji/Jejawi .  #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus  #bodydream #cocos #lemonex #shaklee #shakleemalaysia #likeforlikes #sinopal #pinkladyoriginal #maluapabossku #like4like #instaboomakademi  #testimonicustomer #feedback #feedbackcustomer #testimonikurus #pelanggan #customer #customerfeedback #customerreview #customertestimonial #customerfeedbackmalaysia #malaysia
BODYDREAM COCO S . Good Morning and Enjoy Your Day💋 . . Burn Your Fat The only Thing Which Will Feel . .  HOT . . Is your body . . Nak akak coach sampai kurus? 😊  Whatsapp👇🏻 http://Www.wasap.my/60175285869  COD AREA >>> Perlis/Arau/Kangar/ KODIANG/Sanglang/Tunjang/Padang Sera/Simpang Empat/Jelempok/Guar Sanji/Utan Aji/Jejawi .  #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus  #bodydream #cocos #lemonex #shaklee #shakleemalaysia #likeforlikes #sinopal #pinkladyoriginal #maluapabossku #like4like #instaboomakademi  #testimonicustomer #feedback #feedbackcustomer #testimonikurus #pelanggan #customer #customerfeedback #customerreview #customertestimonial #customerfeedbackmalaysia #malaysia
Ismael en plena preparación de los #cocos #margarita.  #actitud #vivelamarina #lavidafresca
#cocos
#piñaparalaniña #cocos #delicia #nature 🍍🌴🤤
My day wouldn’t have been complete if I didn’t get to see this cutie and of course give her some love.  My parents got to meet #andy yesterday he’s #cocos partner and traveling buddy! I think it’s time for me to dedicated an album just for me and Coco! 🐶#dogsrock ~enjoy your day of tomorrow Coco, see you at the next event! . . . . . . . . . . . . . #visionexpo #coco #choclatelabrador #nypd #safety #industrykids #visionexpo2019 #newyork #nyvisionexpo #behindthescenes #industryfriends #girlsrule #newyork #ny #blogger #influencer #childstar #actress #goals #mylife #javitiscenter #animalover #dogs #glasses #frames #accessories
Tak cuba tak tahu.. Dah cubaa baru tahu 7kg hilang terus inchloss tak payah cakap la mcm suku badan da hilang.. tahniah cikgu ! Semoga terus consisten & makin kurus lepas ni 😍💖

Loading