Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#clgoactiv

Posts tagged as #clgoactiv on Instagram

7.568 Posts

Oooo...masih ragu-ragu nak gunakan CL yer.. Nahhhh... kami berikan no KKM ni menandakan produk kami juga punya kelulusan 😊 . Ubat ketiak korang pakai tu ada No.KKM tak? Ada? Hmmm. 😄😅 Whatsapp 0126304654 marshaena . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant  #bebasbaubadan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #nokkm #kkm #tawas
#happysaturday 🤩 Tima kasih yang order CelebrityLass ..moga selamat sampai ke destinasi 🤗 . Kalau korang nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK bila berpeluh...Pilih lah CL sebagai teman anda 🤩 . Click link di bio..sekarang!!! . .. RM33 sekotak (20ml) Exc Pos . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #pujaanhatikanda #baubadan #clgoactiv #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #putrajaya #ayer8 #rabu #tawas #ketiakmasam #kakibusuk #purdah
Celebritylass (CL): 🌟 Bukan minyak wangi 🌟 Bukan ubat 🌟 Bukan sabun  Celebritylass (CL) adalah: 👉 Alternatif Deodorant Pengganti deodorant sedia ada yang anda guna  Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. 4. Guna 2 kali sehari, seperti yang diinginkan mengikut keperluan individu masing². . . WhatsApp 0177948951 . . #inacelebritylass #clelf #clgoactiv #celebritylass #alternatifdeodorant #bebasbaubadan
Nak cakap x berani...takut ada yang kecik hati..tapi x tahan bau badan bila berdekatan terpaksa tahan nafas....nak pengsan 😷 . Jangan risau...jom hadiahkan CelebrityLass kepada kesayangan anda semua..Bebas bau selama 24 jam wlaupun aktif berpeluh. . 100% bahan semulajadi & bebas bahan kimia..Tiada sebarang pantang larang @ effect..Produk Muslim Bumiputera 🤗 . Kelebihan CL : ✔bersifat bebas bau ✔bersifat antiseptik ✔meneutralkan air kotor yang melekat pd bdn ✔mencegah bau badan selama 24 jam ✔selamat digunakan ✔guna sekali sehari saja sebelum/selepas mandi ✔sesuai untuk semua peringkat umur  Whatsapp 0177948951 . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #selafazcinta #pujaanhatikanda #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #peluhpeluhtakmasam
Nak cakap x berani...takut ada yang kecik hati..tapi x tahan bau badan bila berdekatan terpaksa tahan nafas....nak pengsan 😷 . Jangan risau...jom hadiahkan CelebrityLass kepada kesayangan anda semua..Bebas bau selama 24 jam wlaupun aktif berpeluh. . 100% bahan semulajadi & bebas bahan kimia..Tiada sebarang pantang larang @ effect..Produk Muslim Bumiputera 🤗 . Kelebihan CL : ✔bersifat bebas bau ✔bersifat antiseptik ✔meneutralkan air kotor yang melekat pd bdn ✔mencegah bau badan selama 24 jam ✔selamat digunakan ✔guna sekali sehari saja sebelum/selepas mandi ✔sesuai untuk semua peringkat umur  Whatsapp 0126304654 marshaena . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #selafazcinta #pujaanhatikanda #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #peluhpeluhtakmasam
Oooo...masih ragu-ragu nak gunakan CL yer.. Nahhhh... kami berikan no KKM ni menandakan produk kami juga punya kelulusan 😊 . Ubat ketiak korang pakai tu ada No.KKM tak? Ada? Hmmm. 😄😅 . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant  #bebasbaubadan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #nokkm #kkm #tawas
✔️ Uols dah cuba ke CL? YANG SELALU KENA PULAU SEBAB BADAN BUSUK, patut try CL ni.. Sepantas 3 saat hilangkan bau..! Wow!! Dapatkan harga promo sekarang!!! .  KEISTIMEWAAN CL : . ✔ Tiada bahan kimia. ✔ Tiada kandungan alkohol. ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ Tidak melekit. ✔ Tidak meninggalkan kotoran. ✔ Sepantas 3 saat. . RM33 . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #trudolly #pujaanhatikanda #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Nak cakap x berani...takut ada yang kecik hati..tapi x tahan bau badan bila berdekatan terpaksa tahan nafas....nak pengsan 😷 . Jangan risau...jom hadiahkan CelebrityLass kepada kesayangan anda semua..Bebas bau selama 24 jam wlaupun aktif berpeluh. . 100% bahan semulajadi & bebas bahan kimia..Tiada sebarang pantang larang @ effect..Produk Muslim Bumiputera 🤗 . Kelebihan CL : ✔bersifat bebas bau ✔bersifat antiseptik ✔meneutralkan air kotor yang melekat pd bdn ✔mencegah bau badan selama 24 jam ✔selamat digunakan ✔guna sekali sehari saja sebelum/selepas mandi ✔sesuai untuk semua peringkat umur . 1 botol RM33 (exc pos) 3 botol RM90 . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #selafazcinta #pujaanhatikanda #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Usah biarkan hidup anda diselubungi bau badan sendiri !!! 😣 . CL sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN . . Produk Hilang Bau Badan Pertama di Malaysia . ❌Bukan deodorant ❌Bukan minyak wangi . Nak Cuba??..just click link di bio 😊 . #tawas #clelf #celebritylass #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #isteribukanuntukdisewa #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakbusuk
Produk Berkualiti Buatan Malaysia...Telah diuji 2 tahun sebelum dipasarkan.. . .Dengan adanya CelebrityLass... Anda dah x perlu malu, segan, risau bila berhadapan dengan orang.. . Dengan CL..24 jam kekal yakin...bebas bau badan 👍👍 . ✔Bersifat antiseptik ✔Bersifat bebas bau ✔Berkesan sepantas 3 saat . 1 kotak RM 40 3 kotak RM 90 . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Oooo...masih ragu-ragu nak gunakan CL yer.. Nahhhh... kami berikan no KKM ni menandakan produk kami juga punya kelulusan 😊 . Ubat ketiak korang pakai tu ada No.KKM tak? Ada? Hmmm. 😄😅 . . #happysaturday . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant  #bebasbaubadan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #nokkm #kkm #tawas
CELEBRITYLASS FORMULA TERKINI BERKESAN HILANGKAN BAU BADAN 24JAM..Betul ke ketiak x berbau? 24 jam? . . Dulu, kuat betul badan berbau..Belum tengahari ketiak dah berbau :( ..Belum lagi petang atau ke malam..Humm . Kini saya x stress lagi..Cara mudah dan jimat, hanya bertukar je kepada #celebritylass...spray 1X sehari lepas mandi...Dan yang best spray ni TAHAN 2 bulan..Sapa nak formula semulajadi hilangkan bau badan 24 jam lekaih click link di bio . . #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #pujaanhatikanda #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #kankukejarcintakamu
#celebritylass?? . 🌸Pakar Hilang Bau Badan/Kaki/Ketiak. Sepantas 3 saat. 🌸100% bahan semulajadi. Sesuai untuk semua jenis kulit dan yang sensitif dengan deodoran. 🌸Boleh bawa solat. 🌸Alternatif deodoran anda. . .🌸Bersifat Antiseptik membasmi bakteria. 🌸Tidak menguningkan baju di bahagian ketiak. 🌸Boleh membuatkan bau minyak wangi anda kekal lebih lama. 🌸Dengan penggunaan yang konsisten dapat mencerahkan bawah lengan anda. . Tak percaya??haa kene cuba tu 😅 Click link di bio yaa.. . #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusufiskandar #bebasbaubadan #peluh #baubadan #pujaanhatikanda #terlajaklaris #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Tima kasih yang order CelebrityLass ..moga selamat sampai ke destinasi 🤗 . Kalau korang nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK bila berpeluh...Pilih lah CL sebagai teman anda 🤩 . Click link di bio..sekarang!!! . .. RM33 sekotak (20ml) Exc Pos . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #pujaanhatikanda #baubadan #clgoactiv #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #putrajaya #ayer8 #rabu #tawas #ketiakmasam #firstdayofschool
Nak cakap x berani...takut ada yang kecik hati..tapi x tahan bau badan bila berdekatan terpaksa tahan nafas....nak pengsan 😷 . Jangan risau...jom hadiahkan CelebrityLass kepada kesayangan anda semua..Bebas bau selama 24 jam wlaupun aktif berpeluh. . 100% bahan semulajadi & bebas bahan kimia..Tiada sebarang pantang larang @ effect..Produk Muslim Bumiputera 🤗 . Kelebihan CL : ✔bersifat bebas bau ✔bersifat antiseptik ✔meneutralkan air kotor yang melekat pd bdn ✔mencegah bau badan selama 24 jam ✔selamat digunakan ✔guna sekali sehari saja sebelum/selepas mandi ✔sesuai untuk semua peringkat umur . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #selafazcinta #pujaanhatikanda #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #peluhpeluhtakmasam
✔️ Uols dah cuba ke CL? YANG SELALU KENA PULAU SEBAB BADAN BUSUK, patut try CL ni.. Sepantas 3 saat hilangkan bau..! Wow!! Dapatkan harga promo sekarang!!! .  KEISTIMEWAAN CL : . ✔ Tiada bahan kimia. ✔ Tiada kandungan alkohol. ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ Tidak melekit. ✔ Tidak meninggalkan kotoran. ✔ Sepantas 3 saat. . RM33 . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #trudolly #pujaanhatikanda #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Kuat Berpeluh?? . Tak selesa... Hilang keyakinan diri .. Meh cuba CelebrityLass, penghilang bau badan no 1 di Malaysia.. . Celebritylass : . ✅RM33 ✅20ml ✅Kegunaan 2 bulan ✅Harga Tak Termasuk Postage . Produk TERBAIK !!! cepat² cuba . Whatsapp 0132119748/ click link di bio ☝️ . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #trudolly #pujaanhatikanda #selafazcinta #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Dulu tengok jer iklan CL ni.. . Apa ke benda air biru ni..minah² CL beria promote . Aku ni dari dulu lagi guna deodorant..tak kisah laa tahan 4 jam pun..lepas tu bau pelik datang..Janji awal pagi aku fresh . TAPI... . Hari² nampak iklan CL . . Lepas mandi Sembur->gosok² kat ketiak, bawah lengan, celah² pelipat, kaki..sapu rata biar kering . Dah itu jer??..sekali sehari jer?? . Kalau peluh sebaldi pun dah x melekit? x belengas? Tak bau? . Biar benar?..ye itu lah CELEBRITY LASS !! 👍 . Sekarang dah jatuh cinta ❤❤❤ ✔Badan x berbau ✔Minyak wangi pun dah bau asli x bercampur bau badan ✔Naik bas konfiden je x payah terkepit² tangan ✔Dalam ofis selambe je buka kasut, bau dah pegi bersama CL !! . Kalau nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK ! . Wah CL dah bersaiz poket.. Jom beli tekan ni  www.wasap.my/60192062152/CL . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Dulu tengok jer iklan CL ni.. . Apa ke benda air biru ni..minah² CL beria promote . Aku ni dari dulu lagi guna deodorant..tak kisah laa tahan 4 jam pun..lepas tu bau pelik datang..Janji awal pagi aku fresh . TAPI... . Hari² nampak iklan CL . . Lepas mandi Sembur->gosok² kat ketiak, bawah lengan, celah² pelipat, kaki..sapu rata biar kering . Dah itu jer??..sekali sehari jer?? . Kalau peluh sebaldi pun dah x melekit? x belengas? Tak bau? . Biar benar?..ye itu lah CELEBRITY LASS !! 👍 . Sekarang dah jatuh cinta ❤❤❤ ✔Badan x berbau ✔Minyak wangi pun dah bau asli x bercampur bau badan ✔Naik bas konfiden je x payah terkepit² tangan ✔Dalam ofis selambe je buka kasut, bau dah pegi bersama CL !! . Kalau nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK ! . . Boleh whatsapp 📲 0132119748 / click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #pujaanhatikanda #selafazcinta #yusufiskandar #paskal #kankukejarcintakamu #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
#assalamualaikum Selamat pagi dunia☺ #happymonday . Mulakan harimu dengan celebritylass..InsyaAllah kekal yakin tanpa gangguan bau badan.. Baru best nak buat aktiviti seharian. Biarpun berpeluh...yakinlah peluhmu tidak berbau 😄  Kekal Segar Sepanjang Hari !!! ✌️ . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #trudolly #pujaanhatikanda #selafazcinta #yusoffalqardawi #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #tiadakimia #terlajaklaris
✽ Berkesan untuk menghilangkan bau badan yang membunuh keselesaan anda . ❌Bukan deodorant. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ❌Bukan perfume. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ . .✔‌‌ Ia adalah MASTER ODOURLESS. ‍‌‌‌‌‍‍ .✔‌‌ Ia meneutralkan bau badan anda. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ .✔‌‌ Ia menyahkan bau badan dgn mudah, cepat dan selamat. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ .✔‌‌ Ia menghilangkan masalah keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat ! . ★ Guna sekali sehari sahaja sebelum / selepas mandi. . ★ Sesuai untuk semua peringkat umur. . #clhilangkanbaubadan #clelf #celebritylass #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #pujaanhatikanda #selafazcinta #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #repeatorder
MALU LA PENGANTIN, BERSANDING BAU MASAM .. Bila buat kenduri kawin, semua persiapan kena buat. Memang berpeluh la ketiak kan. Dari pagi nak melayan tetamu sampai habis majlis. Macam² bau la keluar dari badan ni. . . TAK PERLU MALU LAGI. Sembur spray CL je kat bahagian berbau. . Bau masam tadi akan HILANG SERTA MERTA. Nak layan tetamu, selfi dengan kawan² pun dah tak risau. BEBAS bau badan 24 jam. .. Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. 4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan. . Jangan ragu² lagi tau! Jom grab sebotol hari ni! . 👉P/S : pakai CL selepas mandi pun boleh ✌️ . #clhilangkanbaubadan #clelf #celebritylass #kahwin #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #khaibahar #pujaanhatikanda #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #terlajaklaris
Assalamualaikum #salamjumaat . Usah biarkan hidup anda diselubungi bau badan sendiri !!! 😣 . CL sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN . . Produk Hilang Bau Badan Pertama di Malaysia . ❌Bukan deodorant ❌Bukan minyak wangi . Cecair #tawas . Nak Cuba??..just click link di bio  Nak jimat..ambik 3 kotak RM90 🤗 . #clelf #celebritylass #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #isteribukanuntukdisewa #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #pujaanhatikanda #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakbusuk #jumaat
Alhamdulillah..suka dengan kesan CL ...nak jadi agen terus 😊😇 . . Kalau ada yang bertanya, produk apa yang berkesan untuk menggantikan deodorant? . Saya jawab #celebritylass. . KENAPA?  Sebab saya sendiri dah jadi salah seorang dari testimoni CL . Hanya orang yang ada masalah ketiak melekit, gatal, berbau je yang rasa CL ni betul² BERBALOI sebab KAMI DAH BEBAS BAU DAN YAKIN 24 JAM. . #celebritylass  Hilangkan Bau Badan Sepantas 3saat ~ bukan deodorant ~ bukan perfume ~ bukan krim ~ bukan sabun . Membantu MENGHILANGKAN kesan bau badan yang kurang menyenangkan dengan pantas. . Bersifat ANTISEPTIK. . MENCERAHKAN kulit terutama di bahagian pelipat badan. . MENEUTRALKAN air kotor yang melekat di badan. . Mampu mengekalkan badan BEBAS bau selama 24 jam. . Boleh juga untuk menghilangkan bau kaki yang masam. . Celebritylass juga ADALAH YANG TERBAIK kerana Terdapat INOVASI EKSTRAK SEMULA JADI YANG BERKESAN . 👍TAWAS PREMIUM 👍PATI MAWAR 👍GABUNGAN PATI HERBA 👍AIR SULING . . Bermasalah dengan bau badan? Saya boleh membantu . Click link dio bio . #celebritylassputrajaya #ayer8 #putrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #pujaanhatikanda #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #tawas
Ramai yang sebenarnya tidak mengaku ada masalah bau badan.. . Tapi mereka pakai deodoran, kenapa ya? Bila tanya kenapa awak pakai deodoran..Jawapan, nanti ketiak masam . Maknanya memang ada masalah bau lah kan..Cuma sekarang ni cover bau dengan deodoran..Cuba tak pakai, mesti orang sebelah lari bila awak angkat tangan . Kalau awak pakai Celebritylass..Awak tak perlu deodoran lagi..Seharian ketiak takde bau..JANGAN percaya cakap saya selagi awak tak cuba . WhatsApp ke 013-2119748 @ click je link di bio ☝ Consultant Pakar Nyah Bau Badan . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #pujaanhatikanda #selafazcinta #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Nak cakap x berani...takut ada yang kecik hati..tapi x tahan bau badan bila berdekatan terpaksa tahan nafas....nak pengsan 😷 . Jangan risau...jom hadiahkan CelebrityLass kepada kesayangan anda semua..Bebas bau selama 24 jam wlaupun aktif berpeluh. . 100% bahan semulajadi & bebas bahan kimia..Tiada sebarang pantang larang @ effect..Produk Muslim Bumiputera 🤗 . Kelebihan CL : ✔bersifat bebas bau ✔bersifat antiseptik ✔meneutralkan air kotor yang melekat pd bdn ✔mencegah bau badan selama 24 jam ✔selamat digunakan ✔guna sekali sehari saja sebelum/selepas mandi ✔sesuai untuk semua peringkat umur . 1 botol RM33 (exc pos) 3 botol RM90 . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #selafazcinta #pujaanhatikanda #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
-  Terlupa pakai deodorant masih tak berbau!  Bestkan kalau dah siap² pakai Celebritylass. Terlupa deodorant ke perfume ke..takda hal lah  nak order? whatsapp sis cepat k sebelum orang perasan bau ketiak tu..ooppss 🙈☠️ . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Siapa ada masalah ini 👇👇👇 . 😭badan berbau? 😭ketiak berbau? 😭kaki berbau? . Gunalah CELEBRITYLASS untuk membantu anda menghilangkan bau yang serba tidak kena. . Dengan menggunakan 2-3 semburan CELEBRITYLASS mampu membuatkan bau hilang sehingga 24 jam . Tidak perlu risau lagi rasa melekit deodorant di ketiak . Tidak perlu lagi sembur pelbagai jenis pewangi untuk menghilangkan bau badan . Tidak perlu risau lagi bau kaki anda ketika membuka kasut . CELEBRITYLASS: 👎🏿bukan deodorant 👎🏿bukan pewangi 👍cecair penghilang bau badan . Pening dengan masalah bau badan anda? . . Click link di bio sekarang !!!! 1 kotak RM33 (exc postage) 20ml . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam
Everyday is a new BEGINING . selamat pagi ^_^ #happymonday 🤩 . Moga hari ini anda bertambah bersemangat nak memulakan hari. . Jangan lupa sapu CL di pagi hari  24jam perlindungan tiada bau badan  CelebrityLass Kerana dirimu begitu harumm . . #assalamualaikum #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #pujaanhatikanda #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #terlajaklaris
Celebritylass (CL): 🌟 Bukan minyak wangi 🌟 Bukan ubat 🌟 Bukan sabun  Celebritylass (CL) adalah: 👉 Alternatif Deodorant Pengganti deodorant sedia ada yang anda guna  Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. 4. Guna 2 kali sehari, seperti yang diinginkan mengikut keperluan individu masing². . . WhatsApp 0133282699 . . #inacelebritylass #clelf #clgoactiv #celebritylass #alternatifdeodorant #bebasbaubadan #hilangkanbaubadan #produkbumiputera #luluskkm #jimat #murah #promosi #peluh #aktive #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #love #lotsoflove #popular #celebritylassmurah #celebritylassmelaka #terapiinstagram #ajimaura #whatsapp0133282699 . .
CelebrityLass?? . 🌸Pakar Hilang Bau Badan/Kaki/Ketiak. Sepantas 3 saat. 🌸100% bahan semulajadi. Sesuai untuk semua jenis kulit dan yang sensitif dengan deodoran. 🌸Boleh bawa solat. 🌸Alternatif deodoran anda. . .🌸Bersifat Antiseptik membasmi bakteria. 🌸Tidak menguningkan baju di bahagian ketiak. 🌸Boleh membuatkan bau minyak wangi anda kekal lebih lama. 🌸Dengan penggunaan yang konsisten dapat mencerahkan bawah lengan anda. . Tak percaya??haa kene cuba tu 😅 Click link di bio yaa.. . #clhilangkanbaubadan #clelf #celebritylass #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #tawas #ketiakmasam #ketiaktengik 🤨
❤❤❤ @prilaga  #clgvibes😎✌🏻️✌🏻 #clge #clg #clgtrip #clgtime #clgoactiv #clggrads #clgfest #clgdiaries📖🔖💃😍👯 #punjabclg #clg_fun✌️ #clg✌ #clgday #prilaga #clgbuddies #clglife😍 #clgfun #clglife #clgdiaries #clgtym #clglyf #clgdiaries📖🔖 #likeforlikes #followforfollowback 💃😍 #clgfrnds #clg_diaries #clgdairies #clgdays
Tima kasih yang order CelebrityLass ..moga selamat sampai ke destinasi 🤗 . Kalau korang nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK bila berpeluh...Pilih lah CL sebagai teman anda 🤩 . Click link di bio..sekarang!!! . .. RM33 sekotak (20ml) Exc Pos . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #giveaway #baubadan #clgoactiv #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #putrajaya #ayer8 #rabu #tawas #ketiakmasam
✽ Celebrity Lass ✽ ●●●●●●●●●●●●● . . .Berkesan untuk menghilangkan bau badan yang membunuh keselesaan anda . .❌Bukan deodorant. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ❌Bukan perfume. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ . .✔‌‌ Ia adalah MASTER ODOURLESS. ‍‌‌‌‌‍‍ .✔‌‌ Ia meneutralkan bau badan anda. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ .✔‌‌ Ia menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan selamat. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ .✔‌‌ Ia menghilangkan masalah keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat ! . . ★ Guna sekali sehari sahaja sebelum / selepas mandi. . ★ Sesuai untuk semua peringkat umur. . #salamjumaat 🤗 . #clhilangkanbaubadan #clelf #celebritylass #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #pujaanhatikanda #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Dah biasa guna deodorant? Tapi masih berbau?  Usah zalimi diri sendiri...Celebritylass kan ada !  Pilihan di tangan anda..Nak kekal berbau badan dan berdaki Atau sebaliknya . . CL memang best ..x risau dah pasal BAU . Info Lanjut..click link di bio . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #trudolly #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Ramai yang cakap #celebritylass PELIK 😯  Cecairnya tak de bau, tapi boleh hilangkan bau?  Tambah pelik, kena pakai SEBELUM mandi. Macam mana boleh hilangkan bau? Pelik kan ? . . Ramai yang bagi feedback POSITIF. Ramai yang beli sebotol pastu mesti nak repeat order beli untuk pasangan dan family sekali.  Kalau awak rasa pelik dan nak merungkai kepelikkan ni, sila lah cuba sebotol 👍👍 . Click link di bio 👆🏻 . P/S : nak pakai CL selepas mandi pun boleh..x perlu bilas 🤗 . #celebrity #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Produk Berkualiti Buatan Malaysia...Telah diuji 2 tahun sebelum dipasarkan.. . .Dengan adanya CelebrityLass... Anda dah x perlu malu, segan, risau bila berhadapan dengan orang.. . Dengan CL..24 jam kekal yakin...bebas bau badan 👍👍 . ✔Bersifat antiseptik ✔Bersifat bebas bau ✔Berkesan sepantas 3 saat . 1 kotak RM 40 3 kotak RM 90 . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Ha ni la dia botol CL tu.. Comel kan color biru.  Cantik stock tersusun rapi. Sekali tengok dah macam kotak coklat la pulak kan..😄 Alhamdulillah, stock baru dah ada yang dah siap booking lg nie.. Korang nak joint Meh ketuk wasap kak ida untuk merasmikan our 1st batch of CL baru ni meh😁  Whatsapp CikRa segera tekan link di bio okeh  #clgoactiv #newlook #celebritylass
Assalamualaikum #salamjumaat . Usah biarkan hidup anda diselubungi bau badan sendiri !!! 😣 . CL sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN . . Produk Hilang Bau Badan Pertama di Malaysia . ❌Bukan deodorant ❌Bukan minyak wangi . Nak Cuba??..just click link di bio 😊 . #tawas #clelf #celebritylass #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #isteribukanuntukdisewa #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakbusuk
#celebritylass Membantu menghilangkan bau badan dan melindungi anda dari bau badan 24 jam. . -> Kekal Yakin -> Kekal Segar -> Kekal Bebas Bau . "Tak Guna Wajah Cantik & Hensem Kalau Badan ada BAU" . 👍Celebritylass penghilang bau badan sepantas 3 saat ❗❗ . Packaging baru (20ml) RM 33 (exc pos) . #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
🤗 CL packaging baru akan sampai esok atau lusa...insyaAllah ..tak sabar sis nak pos ke u ols 🤩 . . CL baru ni lebih comel botol (20ml). tahan dalam 2 bulan .. . RM 33 (tak termasuk postage) . Anda ada masalah BAU BADAN ketika berpeluh? Pilih laa CL.. Jom order sekarang!!! Click link di bio to order . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #isteribukanuntukdisewa #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Dulu tengok jer iklan CL ni.. . Apa ke benda air biru ni..minah² CL beria promote . Aku ni dari dulu lagi guna deodorant..tak kisah laa tahan 4 jam pun..lepas tu bau pelik datang..Janji awal pagi aku fresh . TAPI... . Hari-hari nampk iklan CL . Picit ->gosok² kat ketiak, bawah lengan, celah² pelipat..Tunggu seminit kering..Bilas !! . Dah itu jer??..sekali shari jer?? . Kalau peluh sebaldi pn dh x melekit?x belengas? Tak bau? . Biar benar?..ye itu lah CELEBRITY LASS !! 👍 . Sekarang dah jatuh cinta ❤❤❤ ✔Badan x berbau ✔Minyak wangi pun dah bau asli x bercampur bau badan ✔Naik bas konfiden je x payah terkepit² tangan ✔Dalam ofis selambe je buka kasut, bau dah pegi bersama CL !! . Kalau nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK ! . . Click link di bio..sekarang!!! . .. . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm#produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf#alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia#bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh#giveaway #baubadan #clgoactiv #travel#kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram#ajimaura #gantideodorant #putrajaya #merdeka#ayer8 #salamjumaat #tawas
Dulu tengok jer iklan CL ni.. . Apa ke benda air biru ni..minah² CL beria promote . Aku ni dari dulu lagi guna deodorant..tak kisah laa tahan 4 jam pun..lepas tu bau pelik datang..Janji awal pagi aku fresh . TAPI... . Hari-hari nampk iklan CL . Picit ->gosok² kat ketiak, bawah lengan, celah² pelipat..Tunggu seminit kering..Bilas !! . Dah itu jer??..sekali shari jer?? . Kalau peluh sebaldi pn dh x melekit?x belengas? Tak bau? . Biar benar?..ye itu lah CELEBRITY LASS !! 👍 . Sekarang dah jatuh cinta ❤❤❤ ✔Badan x berbau ✔Minyak wangi pun dah bau asli x bercampur bau badan ✔Naik bas konfiden je x payah terkepit² tangan ✔Dalam ofis selambe je buka kasut, bau dah pegi bersama CL !! . Kalau nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK ! . . Click link di bio..sekarang!!! . .. . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm#produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf#alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia#bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh#giveaway #baubadan #clgoactiv #travel#kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram#ajimaura #gantideodorant #putrajaya #merdeka#ayer8 #salamjumaat #tawas
Dulu tengok jer iklan CL ni.. . Apa ke benda air biru ni..minah² CL beria promote . Aku ni dari dulu lagi guna deodorant..tak kisah laa tahan 4 jam pun..lepas tu bau pelik datang..Janji awal pagi aku fresh . TAPI... . Hari-hari nampk iklan CL . Picit ->gosok² kat ketiak, bawah lengan, celah² pelipat..Tunggu seminit kering..Bilas !! . Dah itu jer??..sekali shari jer?? . Kalau peluh sebaldi pn dh x melekit?x belengas? Tak bau? . Biar benar?..ye itu lah CELEBRITY LASS !! 👍 . Sekarang dah jatuh cinta ❤❤❤ ✔Badan x berbau ✔Minyak wangi pun dah bau asli x bercampur bau badan ✔Naik bas konfiden je x payah terkepit² tangan ✔Dalam ofis selambe je buka kasut, bau dah pegi bersama CL !! . Kalau nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK ! . . Click link di bio..sekarang!!! . .. . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm#produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf#alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia#bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh#giveaway #baubadan #clgoactiv #travel#kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram#ajimaura #gantideodorant #putrajaya #merdeka#ayer8 #salamjumaat #tawas
INILAH CARA YANG MUDAH GILER UNTUK ELAK BADAN BERBAU SEMASA BEKERJA YANG TIDAK DIKETAHUI ORANG !  Bila masuk kerja je, semangat memang berkobar-kobar nak jumpa rakan sekerja yang lain. Baju dah siap sembur perfume, barulah keyakinan diri mencanak naik. . Tapi tak sampai setengah hari, badan dah mula berbau sebab peluh yang keluar. Mesti tension kan sebab takut kawan sekerja yang lain pun terbau gak. Boleh hilang mood bekerja. . Kan bagus kalau ada produk yang boleh bantu kekalkan kesegaran badan yang tahan seharian waktu bekerja. .. Lepas kenal dengan Spray CL ni, masalah badan berbau pun dah selesai. Hanya sembur beberapa kali selepas mandi, kesegaran badan kekal sampai seharian. . . Peluh pun berkurang dan badan dah tak berbau lagi. Memang berpuashati dengan manfaat yang CL berikan ni. AWESOME gila lahhhh. . . Confirm dah tak cari produk lain dah, lekat terus dengan CL sampai bila-bila. . Berminat dengan CL..click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm#produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf#alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia#bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi#bebasbaubadan #peluh #giveaway #baubadan#clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel#igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura#gantideodorant
INILAH CARA YANG MUDAH GILER UNTUK ELAK BADAN BERBAU SEMASA BEKERJA YANG TIDAK DIKETAHUI ORANG !  Bila masuk kerja je, semangat memang berkobar-kobar nak jumpa rakan sekerja yang lain. Baju dah siap sembur perfume, barulah keyakinan diri mencanak naik. . Tapi tak sampai setengah hari, badan dah mula berbau sebab peluh yang keluar. Mesti tension kan sebab takut kawan sekerja yang lain pun terbau gak. Boleh hilang mood bekerja. . Kan bagus kalau ada produk yang boleh bantu kekalkan kesegaran badan yang tahan seharian waktu bekerja. .. Lepas kenal dengan Spray CL ni, masalah badan berbau pun dah selesai. Hanya sembur beberapa kali selepas mandi, kesegaran badan kekal sampai seharian. . . Peluh pun berkurang dan badan dah tak berbau lagi. Memang berpuashati dengan manfaat yang CL berikan ni. AWESOME gila lahhhh. . . Confirm dah tak cari produk lain dah, lekat terus dengan CL sampai bila-bila. . Berminat dengan CL..click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm#produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf#alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia#bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi#bebasbaubadan #peluh #giveaway #baubadan#clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel#igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura#gantideodorant
INILAH CARA YANG MUDAH GILER UNTUK ELAK BADAN BERBAU SEMASA BEKERJA YANG TIDAK DIKETAHUI ORANG !  Bila masuk kerja je, semangat memang berkobar-kobar nak jumpa rakan sekerja yang lain. Baju dah siap sembur perfume, barulah keyakinan diri mencanak naik. . Tapi tak sampai setengah hari, badan dah mula berbau sebab peluh yang keluar. Mesti tension kan sebab takut kawan sekerja yang lain pun terbau gak. Boleh hilang mood bekerja. . Kan bagus kalau ada produk yang boleh bantu kekalkan kesegaran badan yang tahan seharian waktu bekerja. .. Lepas kenal dengan Spray CL ni, masalah badan berbau pun dah selesai. Hanya sembur beberapa kali selepas mandi, kesegaran badan kekal sampai seharian. . . Peluh pun berkurang dan badan dah tak berbau lagi. Memang berpuashati dengan manfaat yang CL berikan ni. AWESOME gila lahhhh. . . Confirm dah tak cari produk lain dah, lekat terus dengan CL sampai bila-bila. . Berminat dengan CL..click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm#produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf#alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia#bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi#bebasbaubadan #peluh #giveaway #baubadan#clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel#igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura#gantideodorant
PERLUKAN SOLUSI YANG MUDAH UNTUK HAPUSKAN BAU BADAN ?  Badan kerap berbau walaupun dah mandi 3 kali sehari ? Tak bersukan pun, badan asyik keluarkan bau hangit yang luar biasa ? . Sampai nak buat aktiviti harian pun terganggu sebab bau badan yang menusuk hidung. Hilang terus keyakinan. .. Berhenti merungut, sembur je CL dan masalah bau badan hilang sekelip mata. Tak perlu dah pakai deodorant yang melekit-lekit. . Keberkesanan CL pula bertahan selama 24 jam, memang berbaloi . Bertukar untuk yang lebih baik, bertindak sekarang !!! . .. Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air (x bilas pun xpe) 4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan. . . 👉Saya dah pakai CL selama 3 tahun..x pernah pakai deodorant . Bau ketiak? Lupa dah bau macam mana 😅 . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm#produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf#alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia#bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi#bebasbaubadan #peluh #giveaway #baubadan#clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel#igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura#gantideodorant #jebatjayden
PERLUKAN SOLUSI YANG MUDAH UNTUK HAPUSKAN BAU BADAN ?  Badan kerap berbau walaupun dah mandi 3 kali sehari ? Tak bersukan pun, badan asyik keluarkan bau hangit yang luar biasa ? . Sampai nak buat aktiviti harian pun terganggu sebab bau badan yang menusuk hidung. Hilang terus keyakinan. .. Berhenti merungut, sembur je CL dan masalah bau badan hilang sekelip mata. Tak perlu dah pakai deodorant yang melekit-lekit. . Keberkesanan CL pula bertahan selama 24 jam, memang berbaloi . Bertukar untuk yang lebih baik, bertindak sekarang !!! . .. Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air (x bilas pun xpe) 4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan. . . 👉Saya dah pakai CL selama 3 tahun..x pernah pakai deodorant . Bau ketiak? Lupa dah bau macam mana 😅 . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm#produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf#alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia#bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi#bebasbaubadan #peluh #giveaway #baubadan#clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel#igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura#gantideodorant #jebatjayden
PERLUKAN SOLUSI YANG MUDAH UNTUK HAPUSKAN BAU BADAN ?  Badan kerap berbau walaupun dah mandi 3 kali sehari ? Tak bersukan pun, badan asyik keluarkan bau hangit yang luar biasa ? . Sampai nak buat aktiviti harian pun terganggu sebab bau badan yang menusuk hidung. Hilang terus keyakinan. .. Berhenti merungut, sembur je CL dan masalah bau badan hilang sekelip mata. Tak perlu dah pakai deodorant yang melekit-lekit. . Keberkesanan CL pula bertahan selama 24 jam, memang berbaloi . Bertukar untuk yang lebih baik, bertindak sekarang !!! . .. Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air (x bilas pun xpe) 4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan. . . 👉Saya dah pakai CL selama 3 tahun..x pernah pakai deodorant . Bau ketiak? Lupa dah bau macam mana 😅 . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm#produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf#alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia#bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #baubadan#clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel#igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura#gantideodorant #jebatjayden
Dah cuba macam macam tapi bau badan tetap menyinggah badan?  Ok, dah jangan sedih ok. Sekarang dah ada #celebritylass.  Apa yang bestnya Celebritylass ni? Fungsi dia bertindak buang bau badan dan meneutralkan bau peluh masam kita tu  Dia boleh pakai macam ala-ala deodorant tu, tapi yang bestnya CL ni boleh sapu kat satu bàdan, tangan celah pelipat, leher, dan kaki berbau  CL tak lekit tau. Macam air-air je gitu. Tak wangi, tak busuk. Mesra dan cepat je kering, macam tak pakai apa apa pun  Semua ramuan dari bahan semulajadi dan berdaftar dengan KKM. tak perlu ragu ragu nak guna ok.  Korang mandi lah peluh , In Shaa Allah tak berbau langsung😄  Nak cuba?  Harga Asal ~RM45.90 sm / RM49.90 ss~  Akak nak bg harga promosi?  WhatsApp 📲 019-2663708 📲 019-2663708 📲 019-2663708  #clelf #clgoactiv #pakarhapuskanbau #sepantas3saat #badanberbau #kakiberbau #hilangkanbaubadan #tawasmoden #bahansemulajadi #jomtukar #bebaskimia #instajual #instalike #terapiinstagram #sayajualdeodorant #stokiscelebritylasspuchong #puchong
Tima kasih yang order CelebrityLass ..moga selamat sampai ke #cyberjaya 🤗 . Kalau korang nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK bila berpeluh...Pilih lah CL sebagai teman anda 🤩 . Click link di bio..sekarang!!! . .. RM34 sekotak . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #giveaway #baubadan #clgoactiv #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #putrajaya #ayer8 #rabu #tawas
👉 CL melindungi ketika berpeluh. Tiada lagi bau badan yang kurang menyenangkan. . Dapatkan si botol comel 10ml CL ELF Series. Ada pink, ada hitam. Fungsinya tetap sama.  Menghilangkan bau dalam masa 3 saat. . Cuba dulu. Dah cuba baru tau! 😎 . Harga asal:  RM 35.90(SM) / RM 39.90(SS) . . Harga promosi :  RM 26.00 + kos pos RM 8 . Click link di bio untuk order  #clhilangkanbaubadan #clelf #celebritylass #holiday #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusufdance #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #follow #noahryzal
SPRAY PENGHILANG BAU BADAN . Masih tercari-cari Produk Muslim yang boleh menghilangkan bau badan ? . . Ahaaa ! mesti risaukan bila nak guna Produk yang kebanyakannya bukan buatan Muslim. . . Bau badan menyebabkan kita berasa tidak selesa dan kurang keyakinan untuk bergaul dengan orang lain. . . Sekarang tidak perlu risau lagi. Hanya dengan menggunakan spray CL. Masalah bau badan anda dapat diselesaikan dengan MUDAH, CEPAT dan SELAMAT. . Spray CL dirumus khas untuk menghilangkan bau badan dalam masa 3 Saat. Anda bebas daripada bau badan sehingga 24 Jam. 👍 . 3 Tahun telah berada di pasaran dan menjadi pilihan utama rakyat Malaysia. . . Nak cuba CL? Click link di bio untuk keterangan lebih lanjut . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #putrajaya #yusoffalqardawi #isteribukanuntukdisewa #noahryzal #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Alhamdulillah..walau berpeluh rasa cukup selesa...yang penting x berBAU 🤗 . 🆑 CelebrityLass 🆑 ❌Bukan deodorant ❌Bukan perfume ❌Bukan Roll-On . Inovasi ekstrak semulajadi yang berkesan . 🌹Pati Mawar 🍃Gabungan Pati Herba 💧Air Suling 💎Tawas Premium . 🍀100% semulajadi 🍀Selamat digunakan . Dengan 🆑 tiada lagi bau tengik kepam bila panas berpeluh . Nak cuba?  Click link di bio sekarang!!! . #sayajualonline #celebritylass #cl #trustedseller #ruangrezekihanania #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #pujaanhatikanda #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Apa itu CelebrityLass ? . Anda ingin tahu? Ia adalah sebuah produk milik bumiputera Muslim dan 100% Halal yang dapat membantu anda yang mengalami masalah bau badan yang agak kuat dan kurang menyenangkan dalam masa 3 saat sahaja ! . Menarik bukan? . Ia bukan deodorant, perfume atau sabun . . Tetapi ia adalah cecair yang mampu membantu anda menghilangkan bau badan dengan cara menyapukan ke bahagian badan yang anda kehendaki 1 minit sebelum mandi dan bilas ketika mandi. . Lepas mandi , anda sudah tidak perlu lagi untuk memakai deodorant !! . Penggunaan #celebritylass mampu mengawal bau badan anda selama 24 jam ! . P/S : CL juga boleh di pakai SELEPAS mandi..x perlu di bilas . . Anda berminat?Click link di bio sekarang !! . . #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #wanitaku #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Alhamdulillah..walau berpeluh rasa cukup selesa..x berBAU 🤗 . 🆑 CelebrityLass 🆑 ❌Bukan deodorant ❌Bukan perfume ❌Bukan Roll-On . Inovasi ekstrak semulajadi yang berkesan . 🌹Pati Mawar 🍃Gabungan Pati Herba 💧Air Suling 💎Tawas Premium . 🍀100% semulajadi 🍀Selamat digunakan . Dengan 🆑 tiada lagi bau tengik kepam bila panas berpeluh . Nak cuba?  Click link di bio sekarang!!! RM34 . #sayajualonline #celebritylass #cl #trustedseller #ruangrezekihanania #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Tima kasih yang order CelebrityLass ..moga selamat sampai ke Perlis dan Johor 🤗 .  Kalau korang nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK ! . . Click link di bio..sekarang!!! . .. . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #giveaway #baubadan #clgoactiv #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #putrajaya #ayer8 #rabu #tawas
✽ Berkesan untuk menghilangkan bau badan yang membunuh keselesaan anda . .❌Bukan deodorant. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ❌Bukan perfume. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ . .✔‌‌ Ia adalah MASTER ODOURLESS. ‍‌‌‌‌‍‍ .✔‌‌ Ia meneutralkan bau badan anda. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ .✔‌‌ Ia menyahkan bau badan dgn mudah, cepat dan selamat. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ .✔‌‌ Ia menghilangkan masalah keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat ! . . ★ Guna sekali sehari sahaja sebelum / selepas mandi. . ★ Sesuai untuk semua peringkat umur. . *** HARGA *** RM26 (10ml) Pos sm RM8 / ss RM 11. . #clhilangkanbaubadan #clelf #celebritylass #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #isteribukanuntukdisewa #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
#salamjumaat yang penuh barakah . Jangan biarkan hari jumaat yang barakah ini dicemari bau badan yang busuk ya . Pastikan Celebritylass menjadikan anda kekal berkeyakinan dan lebih khusyuk untuk beribadat di hari ni . Kini kami tampil dengan CL elf yang lebih praktikal, lebih elegan & mampu dimiliki untuk semua golongan . Semua orang berhak tidak berbau 👍 . Dapatkan sekarang dengan hanya rm34 sahaja! . . #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ayer8 #putrajaya
IMEJ CIKGU HANCUR SEBAB BAU MASAM KETIAK . .Jadi cikgu memang kena jaga penampilan. Supaya lebih yakin bila mengajar. Tapi bau masam ketiak pulak tak jaga. Malu dengan anak murid. Lagi malu berselisih dengan cikgu² lain terutamanya guru besar. .. Gunakan spray cecair CL pada bahagian yang berbau. Dalam masa 3 Saat, bau yang pelik² tu akan hilang. Dan kekal sehingga 24 Jam. . Spray cecair CL dirumus khas untuk kegunaan guru yang perlukan keyakinan tinggi ketika mengajar. Masalah bau tiada, mengajar pun semakin selesa. . Untuk maklumat lanjut : Whatsapp 0132119748 .  #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #cikgu #guru
Dengan hanya SEKALI SEMBURAN, ketiak korang kekal mewangi 24 jam..haha..best la kan 😅  Tak payah susah² nak pakai berkali².. CL ni totally different dengan deodorant. Kalau deodorant, setiap kali lepas mandi nak kena tenyeh. Lepas beberapa jam ketiak dah berbau kan. Lepas tu pulak rasa melekit² bila berpeluh sebab deodorant ada wax . Nak selesa nak mudah, kesan tahan lama, korang gunalah #celebritylass ni.. puas hati tau :-) . . #clhilangkanbaubadan #clelf #celebritylass #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #isteribukanuntukdisewa #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ubatketiakmoden #ubatpeluh
Tiap-tiap bulan kita wanita dalam bulan kan. Ketika waktu ni hormon badan tak stabil. . Kadangkala menyebabkan badan kita berbau. EEmm..stressss. Lagi-lagi klau kat tempat kerja. . Semua jadi serba tak kena. Nak dekat dengan orang pun tak yakin. . Apa kata anda cuba #celebritylass.  Apalah sangat rm34 berbanding untuk mengembalikan keyakinan diri kita kan. . . Tak kenal maka tak cinta.😘 CelebrityLass Bukan Sekadar Penghilang Bau Badan TETAPI Lebih Dari Itu.❤ . Click link di bio to order CL . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Celebritylass master odourless, penghapus bau badan no. 1 di Asia. Produk ini telah diuji selama 2 tahun sebelum dipasarkan. .  CelebrityLass mengandungi bahan semulajadi yang tidak memberi kesan negatif kepada pengguna. . Celebrity Lass - bukan perfume - bukan deodorant Tapi penghapus bau badan dalam 3 saat. . Kelebihan Celebrity Lass ✅tidak melekit ✅menghilangkan bau badan dengan pantas ✅memberi perlindungan selama 24 jam ✅mudah dibawa kemana mana . Penyelesaian terbaik kepada yang mempunyai masalah bau badan. . Bagi yang nak cuba atau info, Whatsapp 013-2119748 @ just click link di bio to order ☝ . Selamat tinggal bau badan. . #happymonday #isnin #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #tawas
Dah biasa guna deodorant? Tapi masih berbau?  Usah zalimi diri sendiri..Celebritylass kan ada  Pilihan di tangan anda..Nak kekal berbau badan dan berdaki Atau sebaliknya . . Info Lanjut..blh DM/ click link di bio . RM 34 10ml . #sayajualonline #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
DEODORAN PUNCA TERJADINYA BREAST CANCER .. SERIUS ! Penggunaan deodoran sebenarnya antara penyebab berlakunya cancer. Peluh adalah toksin, semburan deodoran pada badan akan memerangkap peluh yang keluar dari badan. . . Elakkan terjadinya breast cancer sekarang. Berhenti amalkan deodoran. Gunakan Spray CL untuk menghilangkan bau pada badan. Bau hilang SERTA MERTA & TAHAN SELAMA 24 JAM . Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. 4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan. .. Untuk maklumat lanjut :  Click link di bio to order ☝ . RM34 . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #likes #happysaturday
Usah biarkan hidup anda diselubungi bau badan sendiri !!! 😣 . Sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN . . Produk Hilang Bau Badan Pertama di Malaysia . ❌Bukan deodorant ❌Bukan minyak wangi . #salamjumaat 😊 . #clhilangkanbaubadan #clelf #celebritylass #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusufdance #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakbusuk
Alhamdulillah berKESAN 👍 . Musim² panas ni, normal la kalau berpeluh tu. Tapi tak syok la kalau berpeluh badan berbau bila kat tempat kerja & time nak jumpa orang kan. Sendiri pun rasa tak selesa apa lagi orang yang terbau badan kita tuu. Isyhh malunyaa 😣😦 . Jom try CL.. spray je sebelum/selepas mandi uolls, kesan dia 24jam uolls berpeluh jeruk basah pun takde bau peluh. best kann . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #giveaway #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ayer8 #putrajaya
CIK MISI, ADAKAH ANDA RISAU DENGAN PANDANGAN JELIK ENCIK DOKTOR DAN KELUARGA PESAKIT? “Siapa tak pernah kerja jadi nurse tu, tak payah cakap banyak la.Korang tak tahu betapa peritnya jiwa kami. . Ke sana, ke mari. Check darah, check condition patient.Bagi ubat, bagi makan kat patient.Kadang-kadang tu kena tolong dalam bilik operate.Kadang-kadang tu, tak sempat makan pun. Makan biskut je. . Berpeluh tu tak payah cakap la.Kadang tu sampai sehari pakai baju berpeluh masam sampai ke malam.Kadang-kadang segan ngan abam doktor dan patient.Ye la kalau dah tengok kita, lepas tu buat muka pulak. Hurmm.” . Bila baca  kisah cik nurse ni, kesian sangat sebenarnya.Sebab kita tau, yang kalau pakai perfume , ke deodoran ke, kejap je tahan baunya.Silap silap jadi lagi busuk lepas campur peluh. . Usah bimbang wahai cik misi semua. Celebritylass diformulasikan khusus untuk membantu nurse yang super busy seperti anda. . Celebritylass penghilang bau badan sepantas 3 saat. Usah biarkan bau badan menyelubungi hidup anda. .. Untuk maklumat lanjut :  Click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #nurse #doktor
Ada Si Polan ni bertanya pada saya, "Kak, CL ni deodorant ke minyak wangi? Ape faedah kalau saya pakai CL akak ni?" .  Jawapan skema dari saya untuk Si Polan itu 😊 . . .🆒 CL bukan deodorant, CL bukan minyak wangi 🆒 CL merupakan satu pendekatan baru untuk menyahbau pada badan dengan cepat, mudah dan sangat² pantas 🆒 Sifat CL meneutralkan bau peluh dan antiseptik untuk membunuh kuman 🆒 Pakai konsisten mampu mencerahkan pelipat² badan yang gelap 🆒 100% diperbuat dari bahan semulajadi, tidak mengandungi sebarang bahan kimia, tidak mengandungi alkohol dan boleh dibawa solat 🆒 Produk buatan Bumiputera Muslim & Lulus KKM 🆒 Mampu memberi perlindungan bebas bau 24jam 🆒 CL tidak melekit. Akan rasa kering dan sangat selesa dan paling best keluar peluh tapi takda BAU . .  Jangan ragu² lagi tau! Jom grab sebotol hari ni! . Whatsap 013-2119748 @ click link di bio ☝☝ RM26 + postage rm8 (sm) . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #ketiakbusuk #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Kalau ada yang bertanya, produk apa yang berkesan untuk menggantikan deodorant? . Saya jawab #celebritylass. . KENAPA?  Sebab saya sendiri dah jadi salah seorang dari testimoni CL 😉😉. . Hanya orang yang ada masalah ketiak melekit, gatal, berbau je yang rasa CL ni betul² BERBALOI sebab KAMI DAH BEBAS BAU DAN YAKIN 24 JAM. . #celebritylass  Hilangkan Bau Badan Sepantas 3saat ~ bukan deodorant ~ bukan perfume ~ bukan krim ~ bukan sabun . Membantu MENGHILANGKAN kesan bau badan yang kurang menyenangkan dengan pantas. . Bersifat ANTISEPTIK. . MENCERAHKAN kulit terutama di bahagian pelipat badan. . MENEUTRALKAN air kotor yang melekat di badan. . Mampu mengekalkan badan BEBAS bau selama 24 jam. . Boleh juga untuk menghilangkan bau kaki yang masam. . . Celebritylass juga ADALAH YANG TERBAIK kerana Terdapat INOVASI EKSTRAK SEMULA JADI YANG BERKESAN . 👍TAWAS PREMIUM 👍PATI MAWAR 👍GABUNGAN PATI HERBA 👍AIR SULING . . Bermasalah dengan bau badan? Saya boleh membantu . WhatsApp 013-2119748 @ klik link di bio . . #ketiak #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #tawas
Oooo...masih ragu-ragu nak gunakan CL yer.. Nahhhh... kami berikan no KKM ni menandakan produk kami juga punya kelulusan 😊 . Ubat ketiak korang pakai tu ada No.KKM tak? Ada? Hmmm. . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant  #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #nokkm #kkm
Selamat bekerja tanpa badan berbau sampai ke petang 😆😄 Bau Badan Musuh Utama Paling Dekat? Selamatkan Dirimu Dari Badan Berbau . Kini, adanya #celebritylass penghilang bau badan mampu buatkan diri kita kekal kering dan selesa serta bebas dari bau badan . Hanya SPRAY , GOSOK , BILAS Sepantas 3 saat Bau hilang . Tak sabar nak bebas bau badan? Whatsapp 013-2119748 . . #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Dah habis waktu kerja, mesti nak cepat sampai rumah kannn..Tapiiii.... . Pening mesti pening kalau terperangkap dalam lif cam ini..kesian orang sekeliling tak tertahan dek hidung menahan bau kan..? kesian lagi empunya badan..tak sedar badan berbau.. . Untuk mendapatkan keyakinan diri dan sentiasa segar dan wangi pakailah penyahbau badan .. celebritylass boleh membantu menyelesaikan masalah ini..ianya cepat dan mudah di pakai dan tidak melekit apabila berpeluh. . Tak rugi membeli..ia satu pelaburan yang berbaloi tahan 2 bulan tu untuk seorang yang memakai.  Cecepat wassap utk harga promo 013-2119748 RM33 (exc pos) . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #yusufiskandar #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
KENA FAHAM ✋✋✋ . . . . . Ramai yang tanya..Kenapa masih berpeluh selepas guna CL ? . . . Jawapannya:- . .  CL untuk hilangkan BAU peluh..bukan hentikan dari berpeluh..Tak berpeluh kang masalah lain plak kan ;) 😆😉😃 . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
. .🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 DAH NAK KAWEN DAH 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .  Ada seorang hamba Allah ni mohon dibantu.  Risau lagi sebulan nak ke jinjang pelamin . ✔Malu ada. ✔Risau ada. ✔Tak confident pun ya.  Deodorant digunakan tidak membantu.  Scrub juga tidak membantu.  Tak mahu masalah bau badannya berpanjangan. Bukan persediaan utk raja sehari ja. Tapi utk pasangan sejiwa selamanya.  Mestilah kena jaga kan?  Beliau bertanya, betul2 menjadi ke Celebrity Lass ni?  Saya jawab ; jangan percaya cakap saya sehingga anda cuba sendiri.  Sungguh saya mahu BANTU anda atasi masalah bau badan.  Full Pack & Trial Pack ready Stok  Produk Hilang Bau Badan 1st In Malaysia . --Celebrity lass-- . ✘ BUKAN deodorant ✘ BUKAN minyak wangi  5 KELEBIHAN Produk ---- ►Badan akan kekal COOL & FRESH walaupun 24 jam TAK mandi ►Tidak ada rasa melekit di Ketiak ► Lebih Yakin berhadapan dgn kawan. ► Lebih JIMAT .► Tiada Lagi masalah baju di ketiak kekuningan . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #khaibahar #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Apa bahan dlm CELEBRITY LASS??? .  Dihasilkan dari ekstrak semulajadi : ✔Tawas Premium ✔Pati Mawar ✔Gabungan Pati Herba ✔Air Suling . 👉 Tidak mengandungi anti-perspirant yg menyumbang kpd kanser 👉100% Selamat digunakan 👉100% Suci & Selamat . PakarBebasBau.. . Whatsapp 📲0132119748 . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Dulu tgk jer iklan CL ni.. . Apa ke benda air biru ni..minah² CL beria promote . Aku ni dari dulu lagi guna deodorant..tak kisah laa tahan 4 jam pun..lps tu bau pelik dtg..Janji awal pagi aku fresh . TAPI... . Hari2 nmpk iklan CL . Picit ->gosok2 kt ketiak, bwh lengan, celah2 pelipat..Tunggu seminit kering..Bilas !! . Dah itu jer??..sekali shari jer?? . Kalau peluh sebaldi pn dh x melekit?x belengas? Tak bau? . Biar benar?..ye itu lah CELEBRITY LASS !! 👍 . Sekarang dah jatuh cinta ❤❤❤ ✔Badan x berbau ✔Minyak wangi pun dah bau asli x bercampur bau badan ✔Naik bas konfiden je x payah terkepit² tangan ✔Dalam ofis selambe je buka kasut, bau dah pegi bersama CL !! . Kalau nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK ! . . Boleh whatsapp 📲 0132119748 / click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Berkesan seperti MAGIK !!! . Jaminan saya dalam 3 saat..Settle masalah bau badan?? . Jangan percaya cakap saya sebelum anda guna.. . Nak cuba??.. Whatsapp 📲 0132119748 . #celebritylass #cl #tawas #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant.

Loading