Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#chocojarpj

Posts tagged as #chocojarpj on Instagram

1.874 Posts

Hello sweet toothers!! GOOD NEWS 📣 Its time for you to reward yourself! Its okay to have cravings, sometimes kena la reward diri sendiri juga kan 😋  LOVE AT FIRST BITE 👄 - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy 😋  Craving satisfied!  Order now❗️ 📱017-548 5397 🛍 @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #chocojarviral
Kalau tak kuat iman jangan tengok! 😱 . The one and only Choco Jar yang tak kedekut langsung chocolate! Tengok lah Chocolate yang melimpah ruah tuuu we alls sendiri tak boleh move on tau 🤣 . Jangan fikir lama lama sebab stock Koko-Bite ni laju macam air terjun uollsss. Jangan marah kalau stock habis tauu! 😛 . Craving satisfied!  Order now❗️ 📱017-548 5397 🛍 @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Boleh makan dengan roti 😍  Selalu sahur kita rushing kan awal pagi siap makan sambil tutup mata lagi 🤣 So utk siapa yang selalu rushing / ngantuk pagi2 tu, boleh salut Koko-Bite ni dengan roti tau. Mudah, pantas & kenyang!  LOVE AT FIRST BITE 👄 - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy  Craving satisfied!  Order now❗️ 📱017-548 5397 🛍 @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting
Chocolate melimpah 😱 Jom ajak kawan follow, kita nak kumpul duit kawen ni 😁  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🤣  LOVE AT FIRST BITE 👄 - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy  Craving satisfied!  Order now❗️ 📱014-7350730 🛍 @kokobite_theshn  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Tq for ur order dear 😍💓 Misi gigi ni repeat order 3 balang terus 😍 dengan Doktor giginyer sekali pun selit order 😝😝 Mini agent | agent | stokis wanted  #chocojerrofficial #chocojerrviral #chocojerrkl #chocojarviral #chocojarsedap #chochojarmurah #codareaklselangor #chocojarkl #viral #makananviral #makanansedap #free #delivery #stokisagentwanted #stokischocojerr #agentchocojerr #produkhot #duitgeli2 #chocojarpj #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojarsentul #codsentul #chocojarviralsentul #chocojerrsentul
Chocolate melimpah 😱  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🤣  LOVE AT FIRST BITE 👄 - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy  Craving satisfied!  Order now❗️ 📱017-548 5397 🛍 @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Choco jar viral❗️🍫 . Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut macam ni? Rasa chocolate premium pula tu? Lepastu bubble rice maintain crunchy and chocolate tak keras langsung! . So here’s a good news utk korg lagi lagi yang selalu craving tu, sanggup redah jamn, keluar tgh2 malam cari coklat kan 🤣 Tak payah lah susah kan diri, click je lah link dekat bio utk order, terus sampai dekat depan pintu korang. Eh malas cakap banyak lah 😝 . Craving satisfied!  Order now❗️ 📱017-548 5397 🛍 @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS 📣 Its time for you to reward yourself! Its okay to have cravings, sometimes kena la reward diri sendiri juga kan 😋  LOVE AT FIRST BITE 👄 - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy 😋  Craving satisfied!  Order now❗️ 📱017-548 5397 🛍 @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #chocojarviral
Location COD : Daikin electronic devices shah alam  TQ for ur order 😍💓 Mini agent | agent | stokis wanted!  #chocojerrofficial #chocojerrviral #chocojerrkl #chocojarviral #chocojarsedap #chochojarmurah #codareaklselangor #chocojarkl #viral #makananviral #makanansedap #free #delivery #stokisagentwanted #stokischocojerr #agentchocojerr #produkhot #duitgeli2 #chocojarpj #chocojarshahalam #chocojarklang #daikinelectronicdevicesmalaysia
Order : 4 babycrunch + 4 bubblerice  Get FREE COD + FREE 2 bubblerice white choc 😍  Location : Hospital Columbia Asia Setapak  TQ Misi comei grab 8 balang terus 😋😍 #chocojerrofficial #chocojerrviral #chocojerrkl #chocojarviral #chocojarsedap #chochojarmurah #codareaklselangor #chocojarkl #viral #makananviral #makanansedap #free #delivery #stokisagentwanted #stokischocojerr #agentchocojerr #produkhot #duitgeli2 #chocojarpj #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojarsetapak #codsetapak #columbiahospital #codcolumbiaasia
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS 📣 Its time for you to reward yourself after a really hard workout / or at some random moment in the middle of the day 😄  Guaranteed you will fall in love : - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy 😋 - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ 📱017-5037695 🛍 @kokobite_raihan  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Sis cantik ni grab 3 balang babycrunch terus 😍  3 balang dapat FREE COD + FREE 1 BUBBLERICE WHITE CHOC.  Bijak kan sis ni 😁 first order terus grab FREE & promo 😍  Nak ORDER ? just klik link dekat bio ig  @chocojerrofficial_kl 🌹  #chocojerrofficial #chocojerrviral #chocojerrkl #chocojarviral #chocojarsedap #chochojarmurah #codareaklselangor #chocojarkl #viral #makananviral #makanansedap #free #delivery #stokisagentwanted #stokischocojerr #agentchocojerr #produkhot #duitgeli2 #chocojarpj #chocojarshahalam #chocojarklang #codplazashahalam #plazashahalam
CHOCOJAR BALANG BESAR TAPI MURAH 😍  Assalamualaikum semua.  Ada plan berbuka puasa dengan chocojerr ke harini ?  Bayangkan bukak je balang bau coklat semerbak!  Terus ceduk dan ngapp je ! Rasa bijirin rangup menggegar dunia disalut rasa coklat mewah leleh yang padu !! Confirm puas hati !! Jom ORDER sekarang . Lambat nanti slot penuh dah!  Tekan jer link dekat ig bio @chocojerrofficial_kl  Psstt.. Ada tengah ada promo tau 😍 beli 2 FREE 1 chocojerr white choc 😋😋 Mini agent | agent | stokis wanted!! #chocojerrofficial #chocojerrviral #chocojerrkl #chocojarviral #chocojarsedap #chochojarmurah #codareaklselangor #chocojarkl #viral #makananviral #makanansedap #free #delivery #stokisagentwanted #stokischocojerr #agentchocojerr #produkhot #duitgeli2 #chocojarpj #chocojarshahalam #chocojarklang
18/5/19  Tq staf kpj ampang puteri yg comei lote 😍  Grab 4 balang terus 💓💓 Pssst... futiq tengah buat promo ye.. Beli 2 chocojerr FREE 1 chocojerr white choc 😋😋 Sape cepat die dapat 👏  #chocojerrofficial #chocojerrviral #chocojerrkl #chocojarviral #chocojarsedap #chochojarmurah #codareaklselangor #chocojarkl #viral #makananviral #makanansedap #free #delivery #stokisagentwanted #stokischocojerr #agentchocojerr #produkhot #duitgeli2 #chocojarpj #chocojarshahalam #chocojarklang #codkpjampang #codampang #chocojarampang
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS 📣 Its time for you to reward yourself after a really hard workout / or at some random moment in the middle of the day 😄  Guaranteed you will fall in love : - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy 😋 - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ 📱019-4965051 🛍 @zeiryshafiq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
17/5/19 ------------- Order : 2 babycrunch + free 1 bubblerice white chocolate  Location : seksyen 29 kg lombong, shah alam  Trip delivery :  10 pg  Payment : Cash on delivery  Tq for ur order! 🌹  #codkglombong #codseksyen29 #chocojerrofficial #chocojerrviral #chocojerrkl #chocojarviral #chocojarsedap #chochojarmurah #codareaklselangor #chocojarkl #viral #makananviral #makanansedap #free #delivery #stokisagentwanted #stokischocojerr #agentchocojerr #produkhot #duitgeli2 #chocojarpj #chocojarshahalam #chocojarklang
17/5/2019 ---------------- Order : 1 bublerice + 1 babycrunch + 1 free White Choc  Location :  Taman sri andalas 41200 klang  Trip delivery :  9pagi  Payment method : online transfer ✅  Tq for your order!! 🌹  #chocojerrofficial #chocojerrviral #chocojerrkl #chocojarviral #chocojarsedap #chochojarmurah #codareaklselangor #chocojarkl #viral #makananviral #makanansedap #free #delivery #stokisagentwanted #stokischocojerr #agentchocojerr #produkhot #duitgeli2 #chocojarpj #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojartamansriandalas
Yeayh done !! Preparation esok pagi 😴😴 ya Allah.. Limpahkanlah rezeki yang melimpah ruah buat customer2 ku 💓 amin  Ya Allah.. Lajukan perniagaan chocojerr stokis dan agent2 ku 💓 amin  Nunite uollsss 😘 - sipenjual chocojerr, sis futiq 💕  #chocojerrofficial #chocojerrviral #chocojerrkl #chocojarviral #chocojarsedap #chochojarmurah #codareaklselangor #chocojarkl #viral #makananviral #makanansedap #free #delivery #stokisagentwanted #stokischocojerr #agentchocojerr #produkhot #duitgeli2 #chocojarpj #chocojarshahalam #chocojarklang
Choco jar viral❗️🍫 . Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut macam ni? Rasa chocolate premium pula tu? Lepastu bubble rice maintain crunchy and chocolate tak keras langsung! . So here’s a good news utk korg lagi lagi yang selalu craving tu, sanggup redah jamn, keluar tgh2 malam cari coklat kan 🤣 Tak payah lah susah kan diri, click je lah link dekat bio utk order, terus sampai dekat depan pintu korang. Eh malas cakap banyak lah 😝 . Jangan fikir lama lama sebab stock Koko-Bite ni laju macam air terjun uollsss. Jangan marah kalau stock habis tauu! 😛 . Craving satisfied!  Order now❗️ 📱013-5349834 🛍 @nakokobite  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS 📣 Its time for you to reward yourself! Its okay to have cravings, sometimes kena la reward diri sendiri juga kan 😋  LOVE AT FIRST BITE 👄 - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy 😋 - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ 📱017-5037695 🛍 @kokobite_raihan  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Chocolate melimpah 😱  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🤣  LOVE AT FIRST BITE 👄 - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy 😋 - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ 📱017-5037695  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
. . . Kehebatan Chocolicious tiada tandingnya🤩. . . Rasanya semua orang dah tahu kehebatan Chocolicious by Roshila brand ini kan ? . Semua keluaran Produk Roshila tak ada tolok bandingnya lagi, mahupun dari Chocolicious pelbagai perisa, Crunchylicious pelbagai perisa .. dan sebagainya. . Fuhhh . TERKINI, . Sekali lagi .. Roshila akan memukau anda semua dengan Kuih Raya special By Roshila 🥳 . Harga berpatutan ! Quality sentiasa kehadapan ! Hanya tinggal Menunggu anda semua berikan bayaran ğŸ˜Ž . Teruja ? 😉 . . . Nak order Badam Flakes? WhatsApp: 0176632934 🔥 . . . #chocolicious #chocoliciousteam #acanerchocolicious #chocoliciouslover #chocolate #chocolovers #chocolatelover #coklat #coklatpremium #chocorice #chocojar #chocojarviral  #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpj #cornflakes  #darkchocolate #dropshipwanted #khaibahar #petalingjaya #codpj #tamanmedan #badamflakes #kuihraya #kuihrayapremium #kuihrayasedap #kuihrayamurah
Kalau tak kuat iman jangan tengok! 😱 . The one and only Choco Jar yang tak kedekut langsung chocolate! Tengok lah Chocolate yang melimpah ruah tuuu kami sendiri tak boleh move on tau 🤣 . Jangan fikir lama lama sebab stock Koko-Bite ni laju macam air terjun uollsss. Jangan marah kalau stock habis tauu! 😛 . Craving satisfied!  Order now❗️ 📱017-5037695 🛍 @kokobite_raihan  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Chocolate melimpah 😱  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🤣  LOVE AT FIRST BITE 👄 - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy 😋 - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ 📱017-5037695  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Kalau tak kuat iman jangan tengok! 😱 . The one and only Choco Jar yang tak kedekut langsung chocolate! Tengok lah Chocolate yang melimpah ruah tuuu kami sendiri tak boleh move on tau 🤣 . Jangan fikir lama lama sebab stock Koko-Bite ni laju macam air terjun uollsss. Jangan marah kalau stock habis tauu! 😛 . Craving satisfied!  Order now❗️ 📱013-5349834 @ click link diatas👆 🛍 @nakokokobite  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
. . . MILK CHOCO SPREAD 😍 . Apa yg anda boleh buat dgn MCS ni adalah: . . -boleh spread atas buah-buahan -boleh spread atas roti/bun/waffle -boleh spread atas ice cream -boleh spread atas kek/brownies sbg topping -boleh spread atas goreng pisang/donut . . Macam² lagi yg boleh buat dengan Milk Choco Spread ni. Setiap rumah wajib ada benda ni sebab memudahkan kerja ibu² sekalian 😘😘 . . . WhatsApp: 0176632934 🔥 . . . 🌸DROPSHIP DIPERLUKAN🌸 . . . #chocolicious #chocoliciousteam #acanerchocolicious #chocoliciouslover #chocolate #chocolovers #chocolatelover #coklat #coklatpremium #chocorice #chocojar #chocojarviral  #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpj #coffee #coffeemacchiato #crunchylicious #cornflakes #cornflakesmadu #darkchocolate #dropshipwanted #khaibahar #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #petalingjaya #codpj #tamanmedan #instafood
. . . Warhhhh waktu² gini keluar pulak pic cenggini kan? Saje nk uji keimanan awak😆cuma nk gtau Milk Choco Spread nie sgt² laku pada bulan puasa sbb org nak senang. . Ambil roti just spread jer...tambah² waktu sahur kan...tidur tak cukup mata ngantuk...amik roti spread coklat settle sahur..mudah kan?ğŸ˜Ž . . . WhatsApp: 0176632934 🔥 . . . 🌸DROPSHIP DIPERLUKAN🌸 . . . #chocolicious #chocoliciousteam #acanerchocolicious #chocoliciouslover #chocolate #chocolovers #chocolatelover #coklat #coklatpremium #chocorice #chocojar #chocojarviral  #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpj #coffee #coffeemacchiato #crunchylicious #cornflakes #cornflakesmadu #darkchocolate #dropshipwanted #khaibahar #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #petalingjaya #codpj #tamanmedan #instafood
chocojar boleh di pelbagai kan guys..tengok niy ha cust kita buat cake coklat chocojar..lelehan dia uihhh,sedapnya la..ta kan na tengok je..meyh la order sebekas 2..gerenti makan buka puasa nanti ta toleh kiri kanan da..sedap gittu..😋🤩 . pastikan choocjerr baru beli ok.. . ♥️ RM13 ♥️ RM13 ♥️ RM13 . na order❓tekan link bio di atas @chocojarviralpj_eya 🔥 ☝️ . 🚘COD ~ area petaling jaya • charge cod depends on location • (minimum order 2 bekas ke atas untuk cod)  #chocojarleleh #chocojarmurah  #chocojarpj
. . . WAJIB ADA DI SETIAP RUMAH SEPANJANG BULAN RAMADHAN! . . Kenapa wajib? Yelaa time sahur je mesti ada yg terlewat bangun ke x sempat nak masak, tau² dah terlepas waktu bersahur 😵 jenuh tahan laa lapar seharian. . Sini sis nak bg penyelesaian... Korang beli je MILK CHOCO SPREAD ni. Bangun sahur just sediakan roti jeee, spread kan MCS ni then siap untuk di'ngap' 😍 semudah ABC kan? . . . . WhatsApp: 0176632934 🔥 . . . 🌸DROPSHIP DIPERLUKAN🌸 . . . #chocolicious #chocoliciousteam #acanerchocolicious #chocoliciouslover #chocolate #chocolovers #chocolatelover #coklat #coklatpremium #chocorice #chocojar #chocojarviral  #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpj #coffee #coffeemacchiato #crunchylicious #cornflakes #cornflakesmadu #darkchocolate #dropshipwanted #khaibahar #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #petalingjaya #codpj #tamanmedan #instafood
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS 📣 Its time for you to reward yourself after a really hard workout / or at some random moment in the middle of the day 😄  Guaranteed you will fall in love : - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy 😋 - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ 📱013-5349834 🛍 @nakokobite  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
. . . 🍫 Chocolicious diperbuat drpd coklat yang di import setanding dgn harga coklat import di pasaran. . 🍫 Harga Chocolicious sangat sangat murahhh kalau nak dibandingkan dgn harga coklat import yang digunakan sangatlah mahal. . 🍫 Lepastu korang tak perlu susah² nak rendam dgn air panas tau, buka je gaul² boleh terus makan 😋. . 🍫 Pernah makan Ferrero Rocher?? Ya coklat yang digunakan setanding coklat Ferrero Rocher tapi harga sangat sangat mampu milik. . 🍫 Krispies Rice menggunakan brand Kellogg’s dicampur dengan Cornflakes Kellogg’s dan Coco Pops Kellogg’s. . Tunggu apa lagi? Meh laaa rasa chocolicious yg sgt berhantu ini 👻👻 . . . So, jom order chocolicious ikut selera tekak masing² dekat link ni 👇🏻👇🏻 . . WhatsApp: 0176632934 🔥 . . . 🌸DROPSHIP DIPERLUKAN🌸 . . . #chocolicious #chocoliciousteam #acanerchocolicious #chocoliciouslover #chocolate #chocolovers #chocolatelover #coklat #coklatpremium #chocorice #chocojar #chocojarviral  #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpj #coffee #coffeemacchiato #crunchylicious #cornflakes #cornflakesmadu #darkchocolate #dropshipwanted #khaibahar #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #petalingjaya #codpj #tamanmedan #instafood
. . . Bulan² puasa nie keluar pulak video Chocolicious nie...aduhaii, menguji keimanan betul laa... 😜😜 . So, tunggu ape lagi...cepat² order nanti boleh makan time berbuka puasa...bg yg sesak² dlm jem x sempat sampai umah tue boleh spare dlm kete chocolicious satu...janji jgn makan waktu siang dh laa yer... 😂😂 . . . So, jom order chocolicious ikut selera tekak masing² dekat link ni 👇🏻👇🏻 . . WhatsApp: 0176632934 🔥 . . . 🌸DROPSHIP DIPERLUKAN🌸 . . . #chocolicious #chocoliciousteam #acanerchocolicious #chocoliciouslover #chocolate #chocolovers #chocolatelover #coklat #coklatpremium #chocorice #chocojar #chocojarviral  #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpj #coffee #coffeemacchiato #crunchylicious #cornflakes #cornflakesmadu #darkchocolate #dropshipwanted #khaibahar #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #petalingjaya #codpj #tamanmedan #instafood
. . . Chocolicious bukan calang-calang coklat! 🍫🍫 . Melimpah-limpah coklat tuuu! Tahan lama tau produk Roshila ni.  Dan yg lagi penting adalah coklat premium yg digunakan dan dijual dgn harga terlajak murah 😱😱 . Tak caya? Tengok laa video ni... Aippp, apa tu air liur meleleh-leleh tu... 😝😝 Ingat puasa ni... Jom beli skrg dan simpan untuk stok berbuka nanti 😍😍 . . . WhatsApp: 0176632934 🔥 . . 🌸DROPSHIP DIPERLUKAN🌸 . . . #chocolicious #chocoliciousteam #acanerchocolicious #chocoliciouslover #chocolate #chocolovers #chocolatelover #coklat #coklatpremium #chocorice #chocojar #chocojarviral  #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpj #coffee #coffeemacchiato #crunchylicious #cornflakes #cornflakesmadu #darkchocolate #dropshipwanted #khaibahar #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #petalingjaya #codpj #tamanmedan
Chocolate melimpah 😱  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🤣  LOVE AT FIRST BITE 👄 - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy 😋 - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ 📱013-5349834 @ click link di bio👆👆 🛍 @nakkokobite  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS 📣 Its time for you to reward yourself! Its okay to have cravings, sometimes kena la reward diri sendiri juga kan 😋  LOVE AT FIRST BITE 👄 - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy 😋 - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ 📱011-36702159 🛍 @ajjanurajemila_  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
. . . TAK BERANI NAK CUBA . . Ramai yang takut nak cuba CHOCOLICIOUS ni. Sebab apa eh? 🤔 Kebanyakannya sebab dah pernah try chocojar lain, tak kena dengan citarasa, terus fobia nak cuba yang lain. Ehhh, Chocolicious tak pernah mengecewakan tau. Tak percaya? Pergi tengok feedback Chocolicious yang belambak tu 😍 Atau tekan je #acanerchocolicious😋 . . . . WhatsApp: 0176632934 🔥 . . 🌸DROPSHIP DIPERLUKAN🌸 . . . #chocolicious #chocoliciousteam #acanerchocolicious #chocoliciouslover #chocolate #chocolovers #chocolatelover #coklat #coklatpremium #chocorice #chocojar #chocojarviral  #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpj #coffee #coffeemacchiato #crunchylicious #cornflakes #cornflakesmadu #darkchocolate #dropshipwanted #khaibahar #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #petalingjaya #codpj #tamanmedan
. . . NAMPAK MACAM BIASA, TAPI DIA PUNYA RASA PEH! LUAR BIASA 🔥 . . Haa tu dia penangan Chocolicious. Biasalah bila takde topping je taknak try, nampak biasa katanya 😅 . Try dulu lah, nak tahu biasa ke idokk hihi. Yang dah try mesti ketagih sebab diorang cakap coklat yang Chocolicious guna ni lain dari yang lain 😍 Kejap rasa macam susu, kejap rasa macam madu, kejap rasa macam nutella, eh entahlah! Korang try sendiri jelah 🙈 . . . So, jom order chocolicious ikut selera tekak masing² dekat link ni 👇🏻👇🏻 . . WhatsApp: 0176632934 🔥 . . . 🌸DROPSHIP DIPERLUKAN🌸 . . . #chocolicious #chocoliciousteam #acanerchocolicious #chocoliciouslover #chocolate #chocolovers #chocolatelover #coklat #coklatpremium #chocorice #chocojar #chocojarviral  #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpj #coffee #coffeemacchiato #crunchylicious #cornflakes #cornflakesmadu #darkchocolate #dropshipwanted #khaibahar #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #petalingjaya #codpj #tamanmedan #instafood
. . . Kecil bukan sebarang kecil, kecil² cili padi.. Walaupun kecil dah cukup mengenyangkan tau! . Hadir dgn 3perisa menarik yg pastinya buat anda tertarik.. 😍😍 . Kalau awak suka manis, awak pilih Original.. Kalau awak suka coffee, awak pilih Coffee Macchiato.. Kalau awak tak suka manis, awak pilih Dark Chocolate.. . . . So, jom order chocolicious ikut selera tekak masing² dekat link ni 👇🏻👇🏻 . . WhatsApp: 0176632934 🔥 . . . 🌸DROPSHIP DIPERLUKAN🌸 . . . #chocolicious #chocoliciousteam #acanerchocolicious #chocoliciouslover #chocolate #chocolovers #chocolatelover #coklat #coklatpremium #chocorice #chocojar #chocojarviral  #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpj #coffee #coffeemacchiato #crunchylicious #cornflakes #cornflakesmadu #darkchocolate #dropshipwanted #khaibahar #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #petalingjaya #codpj #tamanmedan #instafood
. . . CHOCOLICIOUS MEMENUHI CITA RASA ANDA! . Chocolicious by Roshila ni ada 3 perisa tau uollsss.. . ORIGINAL 🍫 ni memang killer produk. Sekali try, confirm ketagih. Dari dulu sampai sekarang memang ramai yang request flavour ni...Yummy... 😍😍 . Selain tu, untuk coffee lover☕, COFFEE MACCHIATO memang special untuk uollsss. Sedap sangat..rasa kopi dia memang marvellous... . Dan lagi satu, DARK CHOCOLATE. Dark chocolate ni less sweet, sangat sesuai untuk orang yang diet... 😋😋 . So, jom order chocolicious ikut selera tekak masing² dekat link ni 👇🏻👇🏻 . . WhatsApp: 0176632934 🔥 . . . 🌸DROPSHIP DIPERLUKAN🌸 . . . #chocolicious #chocoliciousteam #acanerchocolicious #chocoliciouslover #chocolate #chocolovers #chocolatelover #coklat #coklatpremium #chocorice #chocojar #chocojarviral  #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpj #coffee #coffeemacchiato #crunchylicious #cornflakes #cornflakesmadu #darkchocolate #dropshipwanted #khaibahar #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #petalingjaya #codpj #tamanmedan #instafood
. . . Selamat petang semua 😘 . Petang² ni iqa nak belanja video Chocolicious sebelum berbuka😝. confirm terliurrrr 🤤 . . Siapa yang belum cuba meh order meh yang mana yang dah order boleh repeat 😆 . . Utk pertanyaan/pembelian, WhatsApp: 0176632934 🔥 . . . 🌸DROPSHIP DIPERLUKAN🌸 . . . #chocolicious #chocoliciousteam #acanerchocolicious #chocoliciouslover #chocolate #chocolovers #chocolatelover #coklat #coklatpremium #chocorice #chocojar #chocojarviral  #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpj #coffee #coffeemacchiato #crunchylicious #cornflakes #cornflakesmadu #darkchocolate #dropshipwanted #khaibahar #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #petalingjaya #codpj #tamanmedan #instafood
. . . OPEN PRE-ORDER❗ OPEN PRE-ORDER❗ OPEN PRE-ORDER❗ . . . -CHOCOLICIOUS🍫 . . Flavour:- . •Original •Coffee Macchiato •Dark Chocolate . . . Utk pertanyaan/pembelian, WhatsApp: 0176632934 🔥 . . . 🌸DROPSHIP DIPERLUKAN🌸 . . . #chocolicious #chocoliciousteam #acanerchocolicious #chocoliciouslover #chocolate #chocolovers #chocolatelover #coklat #coklatpremium #chocorice #chocojar #chocojarviral  #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpj #coffee #coffeemacchiato #crunchylicious #cornflakes #cornflakesmadu #darkchocolate #dropshipwanted #khaibahar #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #petalingjaya #codpj #tamanmedan #instafood
. . . OPEN PRE-ORDER❗ OPEN PRE-ORDER❗ OPEN PRE-ORDER❗ . . . -CHOCOLICIOUS🍫 . . Flavour:- . •Original •Coffee Macchiato •Dark Chocolate . . . Utk pertanyaan/pembelian, WhatsApp: 0176632934 🔥 . . . 🌸DROPSHIP DIPERLUKAN🌸 . . . #chocolicious #chocoliciousteam #acanerchocolicious #chocoliciouslover #chocolate #chocolovers #chocolatelover #coklat #coklatpremium #chocorice #chocojar #chocojarviral  #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpj #coffee #coffeemacchiato #crunchylicious #cornflakes #cornflakesmadu #darkchocolate #dropshipwanted #khaibahar #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #petalingjaya #codpj #tamanmedan #instafood
pastikan choocjerr baru beli ok.. . ♥️ RM13 ♥️ RM13 ♥️ RM13 . na order❓tekan link bio di atas @chocojarviralpj_eya 🔥 ☝️ . 🚘COD ~ area petaling jaya • charge cod depends on location • (minimum order 2 bekas ke atas untuk cod)  #chocojarleleh #chocojarmurah  #chocojarpj
good morning from @chocojarviralpj_eya da breakfast ke tu ? jom la breakfast dengan bubble rice dari @chocojarviralpj_eya yg rangup niy..confirm ceria sampai ke petang..🤩💜 . kenapa mesti chocojerr❗ . ✨ta perlu direndam ✨mudah di makan ✨sangat sedap ✨tidak muak ✨tidak terlalu manis ✨sesuai semua lapisan umur ✨yg penting mudah di makan di mana sahaja . best kan ? 😍🍫 . pastikan choocjerr baru beli ok.. . ♥️ RM13 ♥️ RM13 ♥️ RM13 . na order❓tekan link bio di atas @chocojarviralpj_eya 🔥 ☝️ . 🚘COD ~ area petaling jaya • charge cod depends on location • (minimum order 2 bekas ke atas untuk cod)  #chocojarleleh #chocojarmurah  #chocojarpj
Tqsm dear customer 🍫🍫🍫 . . 🌈BALANG BESAR (Rm15/pcs) 🌈BALANG KECIL (Rm8/pcs) min 2 bekas 🌈BEKAS KECIL (RM6/pcs) min pembelian 4pcs... 🌈BEKAS MINI (RM2/pcs) min 10 pcs . Rugi tak rasa & confirm takkan menyesal , isi banyak , coklat banyak , whatsapp untuk order +60163237049.Pos pun boleh tau , coklat tak  keras maintain cayaqqqqq 🤤🤤 . @dietoffchocojar.kajang  Cod kajang, +60129166069  Cod shah alam +60163237049 . Kami juga mengambil tempahan untuk majlis aqiqah , perkahwinan , event2 dll . #chocojar #chocojarrangup #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarcheras #chocojarpj #chocojarkl #delicious #yummy #foodie #chocolatemilk #chocolateleleh #chocojarleleh #chocojarpj #chocojarbangsar #chocojarkajang #chocojarbalakong #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarsetiaalam #hocojarpantaidalam #chocojarwangsamaju #love #coklatleleh #chocojarleleh #pencintamakanan #brickfields  #chocojars #chocojarbandarseripermaisuri #uitmpuncakperdana #msushahalamcampust #politeknikshahalam
bertih beras yg rangup digaul bersama coklat premium yg pekat dan padu..😋🍫 . kenapa kena rasa chocojar viral ? . 💜 sebab chocojar dapat menghilangkan stress ketika buat kerja 💜 senang dibawa kemana sahaja 💜 boleh dijadikan "menu utama" ketika lepak dengan kawan² 💜 yg penting sedap dan tahan lama . pastikan choocjerr baru beli ok.. . ♥️ RM13 ♥️ RM13 ♥️ RM13 . na order❓tekan link bio di atas @chocojarviralpj_eya 🔥 ☝️ . 🚘COD ~ area petaling jaya • charge cod depends on location • (minimum order 2 bekas ke atas untuk cod)  #chocojarleleh #chocojarmurah  #chocojarpj
chocolate makes you happy..💜😘 . pastikan chocojerr baru beli ok.. . ♥️ RM13 ♥️ RM13 ♥️ RM13 . na order❓tekan link bio di atas @chocojarviralpj_eya 🔥 ☝️ . 🚘COD ~ area petaling jaya • charge cod depends on location • (minimum order 2 bekas ke atas untuk cod)  #chocojarleleh #chocojarmurah  #chocojarpj
betul kan ? ngaku sendiri dalam hati..🤭 . @chocojarviralpj_eya 🔥  #chocojarleleh #chocojarmurah  #chocojarpj

Loading