Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#chocojarkj

Posts tagged as #chocojarkj on Instagram

131 Posts

Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself! Its okay to have cravings, sometimes kena la reward diri sendiri juga kan πŸ˜‹  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #chocojarviral
Kalau tak kuat iman jangan tengok! 😱 . The one and only Choco Jar yang tak kedekut langsung chocolate! Tengok lah Chocolate yang melimpah ruah tuuu we alls sendiri tak boleh move on tau 🀣 . Jangan fikir lama lama sebab stock Koko-Bite ni laju macam air terjun uollsss. Jangan marah kalau stock habis tauu! πŸ˜› . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Boleh makan dengan roti 😍  Selalu sahur kita rushing kan awal pagi siap makan sambil tutup mata lagi 🀣 So utk siapa yang selalu rushing / ngantuk pagi2 tu, boleh salut Koko-Bite ni dengan roti tau. Mudah, pantas & kenyang!  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting
Chocolate melimpah 😱 Jom ajak kawan follow, kita nak kumpul duit kawen ni 😁  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🀣  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±014-7350730 πŸ› @kokobite_theshn  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Chocolate melimpah 😱  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🀣  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Choco jar viralβ—οΈπŸ« . Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut macam ni? Rasa chocolate premium pula tu? Lepastu bubble rice maintain crunchy and chocolate tak keras langsung! . So here’s a good news utk korg lagi lagi yang selalu craving tu, sanggup redah jamn, keluar tgh2 malam cari coklat kan 🀣 Tak payah lah susah kan diri, click je lah link dekat bio utk order, terus sampai dekat depan pintu korang. Eh malas cakap banyak lah 😝 . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself! Its okay to have cravings, sometimes kena la reward diri sendiri juga kan πŸ˜‹  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-548 5397 πŸ› @kokobite_hq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #chocojarviral
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself after a really hard workout / or at some random moment in the middle of the day πŸ˜„  Guaranteed you will fall in love : - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-5037695 πŸ› @kokobite_raihan  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself after a really hard workout / or at some random moment in the middle of the day πŸ˜„  Guaranteed you will fall in love : - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±019-4965051 πŸ› @zeiryshafiq  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Choco jar viralβ—οΈπŸ« . Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut macam ni? Rasa chocolate premium pula tu? Lepastu bubble rice maintain crunchy and chocolate tak keras langsung! . So here’s a good news utk korg lagi lagi yang selalu craving tu, sanggup redah jamn, keluar tgh2 malam cari coklat kan 🀣 Tak payah lah susah kan diri, click je lah link dekat bio utk order, terus sampai dekat depan pintu korang. Eh malas cakap banyak lah 😝 . Jangan fikir lama lama sebab stock Koko-Bite ni laju macam air terjun uollsss. Jangan marah kalau stock habis tauu! πŸ˜› . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±013-5349834 πŸ› @nakokobite  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself! Its okay to have cravings, sometimes kena la reward diri sendiri juga kan πŸ˜‹  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-5037695 πŸ› @kokobite_raihan  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Chocolate melimpah 😱  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🀣  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-5037695  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Kalau tak kuat iman jangan tengok! 😱 . The one and only Choco Jar yang tak kedekut langsung chocolate! Tengok lah Chocolate yang melimpah ruah tuuu kami sendiri tak boleh move on tau 🀣 . Jangan fikir lama lama sebab stock Koko-Bite ni laju macam air terjun uollsss. Jangan marah kalau stock habis tauu! πŸ˜› . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-5037695 πŸ› @kokobite_raihan  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Chocolate melimpah 😱  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🀣  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-5037695  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Kalau tak kuat iman jangan tengok! 😱 . The one and only Choco Jar yang tak kedekut langsung chocolate! Tengok lah Chocolate yang melimpah ruah tuuu kami sendiri tak boleh move on tau 🀣 . Jangan fikir lama lama sebab stock Koko-Bite ni laju macam air terjun uollsss. Jangan marah kalau stock habis tauu! πŸ˜› . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±013-5349834 @ click link diatasπŸ‘† πŸ› @nakokokobite  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself after a really hard workout / or at some random moment in the middle of the day πŸ˜„  Guaranteed you will fall in love : - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±013-5349834 πŸ› @nakokobite  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Chocolate melimpah 😱  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🀣  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±013-5349834 @ click link di bioπŸ‘†πŸ‘† πŸ› @nakkokobite  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself! Its okay to have cravings, sometimes kena la reward diri sendiri juga kan πŸ˜‹  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±011-36702159 πŸ› @ajjanurajemila_  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Haa . Kepada yang suka makan choco jar tu Choco Jerr Viral ni lah pilihan terbaik u tuk beli tau . Berbaloi dengan harga . Rasa coklat yg sedap . PUAS HATI SANGATT !! . . #chocojar #chocojar  #chocojarmurah #chocojarkotadamansara #chocojarsgbuloh #chocojarpj #chocojarkj #chocojarselangor #cod #chocojardamansara #coklatmurah #coklatsedap #chocojardamai #chocojarsgbuloh
Haa . Kepada yang suka makan choco jar tu Choco Jerr Viral ni lah pilihan terbaik u tuk beli tau . Berbaloi dengan harga . Rasa coklat yg sedap . PUAS HATI SANGATT !! . . #chocojar #chocojar  #chocojarmurah #chocojarkotadamansara #chocojarsgbuloh #chocojarpj #chocojarkj #chocojarselangor #cod #chocojardamansara #coklatmurah #coklatsedap #chocojardamai #chocojarsgbuloh
Haa . Kepada yang suka makan choco jar tu Choco Jerr Viral ni lah pilihan terbaik u tuk beli tau . Berbaloi dengan harga . Rasa coklat yg sedap . PUAS HATI SANGATT !! . . #chocojar #chocojar  #chocojarmurah #chocojarkotadamansara #chocojarsgbuloh #chocojarpj #chocojarkj #chocojarselangor #cod #chocojardamansara #coklatmurah #coklatsedap #chocojardamai #chocojarsgbuloh
Haa . Kepada yang suka makan choco jar tu Choco Jerr Viral ni lah pilihan terbaik u tuk beli tau . Berbaloi dengan harga . Rasa coklat yg sedap . PUAS HATI SANGATT !! . . #chocojar #chocojar  #chocojarmurah #chocojarkotadamansara #chocojarsgbuloh #chocojarpj #chocojarkj #chocojarselangor #cod #damansara #coklatmurah #coklatsedap
Haa . Kepada yang suka makan choco jar tu Choco Jerr Viral ni lah pilihan terbaik u tuk beli tau . Berbaloi dengan harga . Rasa coklat yg sedap . PUAS HATI SANGATT !! . . #chocojar #chocojar  #chocojarmurah #chocojarkotadamansara #chocojarsgbuloh #chocojarpj #chocojarkj #chocojarselangor #cod #damansara #coklatmurah #coklatsedap
Haa . Kepada yang suka makan choco jar tu Choco Jerr Viral ni lah pilihan terbaik u tuk beli tau . Berbaloi dengan harga . Rasa coklat yg sedap . PUAS HATI SANGATT !! . . #chocojar #chocojar  #chocojarmurah #chocojarkotadamansara #chocojarsgbuloh #chocojarpj #chocojarkj #chocojarselangor #cod #chocojardamansara #coklatmurah #coklatsedap #chocojardamai #chocojarsgbuloh
BUBBLE RICE 🍫🍫🍫RM 14 SEBALANG . . Banyak ,sedap rasa coklat mahal ,berlemak ,berbaloi dengan harga πŸ˜‹ . .  Kalau customer repeat order mesti beli 2 / 3 balang . . . Whatsapp rose untuk order . 017.236.7332 . #chocojar #chocojar  #chocojarmurah #chocojarkotadamansara #chocojarsgbuloh #chocojarpj #chocojarkj #chocojarselangor #cod #damansara #coklatmurah #coklatsedap #teamrichsophie
🀀🀀🀀 terliur takk . Bayangkan yg dalam video tu anda yg sedang makan . . Tapiiiii . Nak lagi teRASA kena cuba . Kita ada dua pilihan . BABY CRUNCH DAN BUBBLE RICE . kalau tanya rose yang mana sedap . Dua2 sedap πŸ«πŸ˜‹. . Whatsapp rose untuk order πŸ“²017.236.7332 . #chocojar #chocojar  #chocojarmurah #chocojarkotadamansara #chocojarsgbuloh #chocojarpj #chocojarkj #chocojarselangor #cod #damansara #coklatmurah #coklatsedap
BABY CRUNCH 🍫🍫🍫RM 15 SEBALANG . . Banyak ,sedap rasa coklat mahal ,berlemak ,berbaloi dengan harga πŸ˜‹ . .  Kalau customer repeat order mesti beli 2 / 3 balang . . . Whatsapp rose untuk order . 017.236.7332 . #chocojar #chocojar  #chocojarmurah #chocojarkotadamansara #chocojarsgbuloh #chocojarpj #chocojarkj #chocojarselangor #cod #damansara #coklatmurah #coklatsedap
Hi coklat tegar !! Chocojar ni dah Ready Stock ye. . Yg mana dduk area Damansara , Sg Buloh , Subang , Pj , Kj tu . Boleh order untuk Cash On Delivery. . Chocojar ni tak manis sangat ,rasa coklat mahal , rasa sedap sangat tau ! . Berbaloi banyak pulak tu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . Nak rasa CHOCOJAR VIRAL ni ?? Cepat2 whatsapp kak Rose . 017.236.7332 . . #chocojar #chocojar  #chocojarmurah #chocojarkotadamansara #chocojarsgbuloh #chocojarpj #chocojarkj #chocojarselangor #cod #damansara #coklatmurah #coklatsedap
Hi coklat tegar !! Chocojar ni dah Ready Stock ye. . Yg mana dduk area Damansara , Sg Buloh , Subang , Pj , Kj tu . Boleh order untuk Cash On Delivery. . Chocojar ni tak manis sangat ,rasa coklat mahal , rasa sedap sangat tau ! . Berbaloi banyak pulak tu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . Nak rasa CHOCOJAR VIRAL ni ?? Cepat2 whatsapp kak Rose . 017.236.7332 . . #chocojar #chocojar  #chocojarmurah #chocojarkotadamansara #chocojarsgbuloh #chocojarpj #chocojarkj #chocojarselangor #cod #damansara #coklatmurah #coklatsedap
Hi coklat tegar !! Chocojar ni dah Ready Stock ye. . Yg mana dduk area Damansara , Sg Buloh , Subang , Pj , Kj tu . Boleh order untuk Cash On Delivery. . Chocojar ni tak manis sangat ,rasa coklat mahal , rasa sedap sangat tau ! . Berbaloi banyak pulak tu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . Nak rasa CHOCOJAR VIRAL ni ?? Cepat2 whatsapp kak Rose . 017.236.7332 . . #chocojar #chocojar  #chocojarmurah #chocojarkotadamansara #chocojarsgbuloh #chocojarpj #chocojarkj #chocojarselangor #cod #damansara #coklatmurah #coklatsedap
Ada dua pilihan. Nak BUBBLE RICE atau MINICRUNCH. Yg penting, Dua2 Sedappp. . Nak rasa CHOCOJAR VIRAL ni ?? Cepat2 whatsapp kak Rose . 017.236.7332 . . #chocojar #chocojar  #chocojarmurah #chocojarkotadamansara #chocojarsgbuloh #chocojarpj #chocojarkj #chocojarselangor #cod #damansara #coklatmurah #coklatsedap
Ada dua pilihan. Nak BUBBLE RICE atau MINICRUNCH. Yg penting, Dua2 Sedappp. . Nak rasa CHOCOJAR VIRAL ni ?? Cepat2 whatsapp kak Rose . 017.236.7332 . . #chocojar #chocojar  #chocojarmurah #chocojarkotadamansara #chocojarsgbuloh #chocojarpj #chocojarkj #chocojarselangor #cod #damansara #coklatmurah #coklatsedap
Ada dua pilihan. Nak BUBBLE RICE atau MINICRUNCH. Yg penting, Dua2 Sedappp. . Nak rasa CHOCOJAR VIRAL ni ?? Cepat2 whatsapp kak Rose . 017.236.7332 . . #chocojar #chocojar  #chocojarmurah #chocojarkotadamansara #chocojarsgbuloh #chocojarpj #chocojarkj #chocojarselangor #cod #damansara #coklatmurah #coklatsedap
GET YOUR CHOCOJAR CHOCOLATE NOW!! πŸ“’  chocojar  original & chocojar with topping  #chocojarleleh #chocojarsedap #chocojarmalaysia  #chocojarkj #chocojarpj #chocojarmurah #chocojarrangup
GET YOUR CHOCOJAR CHOCOLATE NOW!! πŸ“’  chocojar  original & chocojar with topping  #chocojarleleh #chocojarsedap #chocojarmalaysia  #chocojarkj #chocojarpj #chocojarmurah #chocojarrangup
tq awak beli chocojar dengan kita  #chocojarleleh #chocojarmurah #chocojarmalaysia #chocojarkj
tq beautiful 😘 enjoy your chocojar 🍫  #chocojarkj #chocojarleleh #chocojarmurah #chocojarmalaysia
hi asaalammualaikum chocolate lover ❀  Dm or whatsapp cepat untuk dapatkan chcocojar 🍫 🌼chocolate premium 🌼tak perlu rendam 🌼chocorice ranggup gila 🌼tak terlalu manis /tak muak 🌼Murah dan sedap  #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarkj #chocojarmalaysia #chocojarviralhq
thank you πŸ˜€  #chocojarkj #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarmalaysia
Tq awak beli chocojar 🍫 😍  #chocojarmalaysia #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarkj #chocojarpj #chocojarsedap
kemain happy dia dapat chocojar semalam. tq dik beli chocojar coklat sampai 5 balang.  #chocojarmalaysia #chocojarviral #chocojarsedap ##chocojarmurah #chocojarkj #chocojarpj
chocojar ready stock!  cepat dapatkan chocojar gais  #chocojarkj #chocojarleleh #chocojarmurah  #chocojarmalaysia  #chocojarsedap
Stock tudung belum sampai, kita sambung choco jar dulu πŸ˜‚ .. ade yg nak try choco jar ? Tak payah rendam air panas. Sedia di makan.. rase coklat premium.. bubble rice rangup krupp krappp ! RM12 je uols.. free COD area kastam wpkl.. #chocojar #chocojarkj
assalamualaikum and good morning chocolate lover ❀ cepat dapatkan chocojar 🍫 RM12 ringgit je πŸ˜ƒ  #chocojarmalaysia  #chocojarpj #chocojarkj #chocojarleleh #chocojarmurah
hi asaalammualaikum gais 🌼 coklat lover tu boleh la try chocojar ni. murah murah je sis rm12 ringgit je untuk satu balang 300gram 🍫bubble rice ranggup gila πŸ‘‰boleh terus makan tak perlu rendam air panas πŸ‘‰bekas besar mesti puas hati makan  nak order boleh ws saya 01133874437  #chojar #chojarviral #chocojarleleh #chocojarmurah #chocojarsedap #coklatlovers #chocojarkj #chocojarpj #chojarshahalam
Salam hai guysss! Sorry close order lama sangat!! Okay nak bagitau ni uallssssss ahad ni OPEN ORDER okay!! Kalau nak order dm or ws -01123251762 πŸ˜˜πŸ˜‹ #chocojarmalaysia #chocojarpetalingjaya #chocojarkelanajaya #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojar #chocojarpj #chocojarkj #chocojarsedap #chocojarsedapmalaysia #chocojarsedapmurah #chocojarpromo #chocojarmurahgile #chocojarsedapmalaysia #kelanajaya
DM OR WS -01123251762 or kalau malas sgt nak taip haaa click je kat link ws  bio tuuu ! Senang jeeee tak susah kannn 😝 DAPAT FREE SAMPUL RAYA TAU!  #chocojarmalaysia #chocojarpetalingjaya #chocojarkelanajaya #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojar #chocojarpj #chocojarkj #chocojarsedap #chocojarsedapmalaysia #chocojarsedapmurah #chocojarpromo #chocojarmurahgile #chocojarsedapmalaysia #kelanajaya #chocojarpromoraya
Thank you budak kecik πŸ˜œπŸ˜œπŸ˜œπŸ™ŠπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜ pandai buat review! πŸ˜‚β€ OPEN ORDER DM OR WS 01123251762 #chocojarmalaysia #chocojarpetalingjaya #chocojarkelanajaya #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojar #chocojarpj #chocojarkj  #chocojarsedap #chocojarsedapmalaysia #chocojarsedapmurah #chocojarpromo #chocojarmurahgile #chocojarsedapmalaysia #kelanajaya
Salam dan hai gaissss! Open order okay stock baru sampai ! So cepat cepat dm kita or ws! Pergi tekan link kat bio tuuuuu senang je tau hampa tekan jaaaa lepastu ws la sis ni! DM OR WS -01123251762 #chocojarmalaysia #chocojarpetalingjaya #chocojarkelanajaya #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojar #chocojarpj #chocojarkj  #chocojarsedap #chocojarsedapmalaysia #chocojarsedapmurah #chocojarpromo #chocojarmurahgile #chocojarsedapmalaysia #kelanajaya
Kalau yang biasa kena panaskan dulu then baru baru boleh makan hokay! Premium tak payah panas panas baca doa ngap je terus uallsss ! 😘 DM OR WS - 01123251762 #chocojarmalaysia #chocojarpetalingjaya #chocojarkelanajaya #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojar #chocojarpj #chocojarkj  #chocojarsedap #chocojarsedapmalaysia #chocojarsedapmurah #chocojarpromo #chocojarmurahgile #chocojarsedapmalaysia #kelanajaya

Loading