Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#celebritylass

Posts tagged as #celebritylass on Instagram

163.522 Posts

Pagi2 orang komplen badan bau..?? Ehh. . Bagaimana hari anda bole bertukar suramm? Hah! Bila badan uols bau busukkan... 😁 . Bagaimana taknak badan berbau? Spray #cl setiap pagi sebelum/selepas mandi. Terus 24 badan takda bau.. . . Hilangkan bau badan dan kaki sepantas 3 saat. . ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ tiada kandungan alkohol. ✔ tiada kandungan bahan kimia. ✔ Boleh digunakan oleh semua lapisan masyarakat & jantina. . Sebotol (20ml), anggaran kegunaan 3 bulan lebih. . 📲 whatsapp 0196978560. 📲 whatsapp 0196978560. www.wasap.my/+60196978560  Click link di bio. . . #cl #celebritylass #hilangkanbaubadan #baubadan #baukaki #kaki #badan #busuk #masam #kepam #tengik #testimoni #shoppeemalaysia . #ajimaura #bazarpaknil #terapiinstagram #kakitravel #budakkolej #sayajual #siscuba #brocuba #produkkecantikkan #ootdmalaysia #muslimahfashion #bajukurungcotton #tudung #kakihiking #trustedonlinesellermalaysia #jomkurus #nakkurus
Sesak nafas bau kaki busuk? Bau kaki suami teruk?. . Pagi² ni, spray CL pada jari2 kaki & selepas itu baru pakai kasut/stokin. Menjelang tengahari, nak solat kaki takda lagi bau. Balik rumah petang nanti, isteri pun tak komplen da kaki busuk. . Takda CL..? Cepatlah order.. 😉 . 📲 whatsapp 0123697203. 📲 whatsapp 0123697203. www.wasap.my/+60123697203. Click link di bio. . . Hilangkan bau badan / kaki sepantas 3 saat. ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ Tiada bahan kimia. ✔ Tiada kandungan alkohol. ✔ Boleh digunakan semua lapisan umur & jantina. . . #cl #celebritylass #baubadan #baukaki #baukepam #busuk #masam #kasut #tengik #ketiak . #ajimaura #bazarpaknil #terapiinstagram #yearendsalemalaysia #ootdmalaysia #produkkecantikkan #jomkurus #kakitravel #kakihiking #budakkolej #nakkurus #nakcantik #bajukurungcotton #bajutakpayahgosok #bajumuslimah
Dah cuba macam macam tapi bau badan tetap menyinggah badan?  Ok, dah jangan sedih ok. Sekarang dah ada #celebritylass.  Apa yang bestnya Celebritylass ni? Fungsi dia bertindak buang bau badan dan meneutralkan bau peluh masam kita tu  Dia boleh pakai macam ala-ala deodorant tu, tapi yang bestnya CL ni boleh sapu kat satu bàdan, tangan celah pelipat, leher, dan kaki berbau  CL tak lekit tau. Macam air-air je gitu. Tak wangi, tak busuk. Mesra dan cepat je kering, macam tak pakai apa apa pun  Semua ramuan dari bahan semulajadi dan berdaftar dengan KKM. tak perlu ragu ragu nak guna ok.  Korang mandi lah peluh , In Shaa Allah tak berbau langsung😄  Nak cuba?  Harga Asal ~RM45.90 sm / RM49.90 ss~  Akak nak bg harga promosi?  WhatsApp 📲 0122777190  #clelf #clgoactiv #pakarhapuskanbau #sepantas3saat #badanberbau #kakiberbau #hilangkanbaubadan #tawasmoden #bahansemulajadi #jomtukar #bebaskimia #instajual #instalike #terapiinstagram #sayajualdeodorant #
@cl_penghilang_bau_badan - ====================== KELEBIHAN CL Go Active™: ====================== 1.  Menghilangkan bau di bahagian badan sepantas 3 saat. 2.  Badan bebas daripada bau sehingga 24 jam. 3.  Bersifat antiseptiK dan dapat menghalang pembiakan bakteria. 4.  Tidak ada rasa melekit. 5.  Boleh diguna di seluruh bahagian luar tubuh seperti tangan, dada, ketiak, kaki dan pelipat kulit kecuali bahagian sensitif seperti mata, alat sulit dan kawasan luka. 6.  Tiada lagi masalah kekotoran di bahagian bawah lengan baju. 7.  Lebih jimat kerana 1 botol boleh  tahan 3-4 minggu. 8.  Boleh dikongsi seiisi keluarga atau bersama orang tersayang. 9.  Sesuai dipakai oleh setiap lapisan umur (kecuali bayi) tanpa mengira jantina. 10.  Mudah dibawa ke mana sahaja. 11.  Lebih yakin untuk bersosial dengan rakan dan orang ramai. . Nak prder Whatsapp 0122777190  #celebritylass #clelf #penghilangbaubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #ketiakmasam #ketiakbusuk
"Dah 2 tahun tak guna CL.. Hanya pakai CL..Kawan² opis tak percaya.." . . Hilangkan BAU BADAN & BAU KAKI. BERKESAN SEPANTAS 3 SAAT. ✔ Non Chemical. ✔ Non Alcohol. ✔ Ada KKM. . 📲 whatsapp 0196978560. 📲 whatsapp 0196978560. www.wasap.my/+60196978560. Click link di bio. . . #cl #celebritylass #hilangkanbaubadan #baubadan #baukaki #kepam #masam #tengik #agen #hargaborong . #moodrepublik #sukashopping #kakitravel #kakihiking #tudunginstant #tudungmurah #siscuba #brocuba #ajimaura #blousemurah #jubahmurah #instantshawl #instafamousmalaysia #siscuba #kasutmurah #jomkurus
Throwback sikit. Nampak abg sado pon dah sambar @celebritylass_shahalam mintak cod pulak tu.  Kita layan aja. . Katanya celebritylass nie hebat. Kalah deodorent lah. Buang ego anda yg ada masalah bau badan dengan @celebritylass_shahalam . Tak percaya? mohon usha testimoni di ig @celebritylass_shahalam . Sesiapa nak sambar harga diskaun klik whatsapp di bio. Kita akan balas cepat-cepat. . #celebritylassshahalam #agendiperlukan #stokiscl #penghilangbaubadan #perfume #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #penghilangbaubadan #perfume #luluskkm #alternatifdeodorant #celebritylass #testimonicl #hilangbaubadan24jam #pakarhilangbaubadan #ketiakmasam #gym #wanita #cikgu #healthy #agentwanted#codshahalam
Yang tak sayangkan bau badan tu, jom pakai CL . . Serius senang nak pakai & tak melekit tau . Wsp 01132336783 ok
Wow wow...baca ni..dah 3 tahun bersama CelebrityLass (CL) skali grab 10 botol..memang jimat pun ambik banyak ✌ī¸ . 🆑 CelebrityLass 🆑 ❌Bukan deodorant ❌Bukan perfume ❌Bukan Roll-On . Inovasi ekstrak semulajadi yang berkesan . 🌹Pati Mawar 🍃Gabungan Pati Herba 💧Air Suling 💎Tawas Premium . 🍀100% semulajadi 🍀Selamat digunakan . Dengan 🆑 tiada lagi bau tengik kepam bila panas berpeluh . Nak cuba?  Click link di bio sekarang!!! . . #sayajualonline #celebritylass #cl #trustedseller #ruangrezekihanania #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #kakakperigi #pujaanhatikanda #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #terlajaklaris #ketiakbusuk
Belian 5 botol CL jer dah boleh dapat HARGA AGEN..! . WOW! LEBIH BERBALOI. LEBIH JIMAT! . Hilangkan BAU BADAN & BAU KAKI. BERKESAN SEPANTAS 3 SAAT. ✔ Non Chemical. ✔ Non Alcohol. ✔ Ada KKM. . 📲 whatsapp 0196978560. 📲 whatsapp 0196978560. www.wasap.my/+60196978560. Click link di bio. . . #cl #celebritylass #hilangkanbaubadan #baubadan #baukaki #kepam #masam #tengik #agen #hargaborong . #moodrepublik #sukashopping #kakitravel #kakihiking #tudunginstant #tudungmurah #siscuba #brocuba #ajimaura #blousemurah #jubahmurah #instantshawl #instafamousmalaysia
. . Salam Maghrib 🌸 . Siapa pengguna CL sini? Pagi tadi dah pakai CL? Haaaa cer cium tiak sekarang, ada bau-bau tak? Takde kan kan, macam tak nak mandi dah 😂 . Best tau #celebritylassactivgo ni, berkesan untuk menghilangkan bau badan yang membunuh keselesaan anda. . ❌Bukan deodorant. ‍‌‌‌‌īģŋ‍‍īģŋ‌‌‌‌ ❌Bukan perfume. ‍‌‌‌‌īģŋ‍‍īģŋ‌‌‌‌ . ✔‌‌ Ia adalah MASTER ODOURLESS. ‍‌‌‌‌īģŋ‍‍ ✔‌‌ Ia meneutralkan bau badan anda. ‍‌‌‌‌īģŋ‍‍īģŋ‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan selamat. ‍‌‌‌‌īģŋ‍‍īģŋ‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menghilangkan masalah keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat ! . .
Alhamdulillah, Thanks all😍 . Surirumah, student, penjawat awam or swasta, or siapa² lah, ada yang minat nak jana pendapatan dengan produk RARE ni ke? Kami dah 4tahun lebih kat pasaran atas talian, alhamdulillah  Modal serendah rm115 sahaja  Produk hilangkan bau badan powerr  whatsapp kak azah untuk info. Anda serius untuk buat income? I will guide u dan tunjuk jalan ,ok🤗 . 013-3923766 013-3923766 013-3923766 . . #masterstokiscelebritylass #celebritylass #cod #melaka #hilangbaubadan24jam #bauketiak #pemutihketiak #pencerahketiak #penyegar #janaincome #buatduitdarirumah #surirumah #agendiperlukan #produkmuslim #kkm #halal #semulajadi #pencerahmuka #zumbamalaysia #stokinmandimuslimah #stokisdiperlukan
Wow! Jerawat kat ketiak dah tak tumbuh lagi.. Bagus betul CL ni.. Bukan sahaja bau ketiak da takda..jerawat pun terhapus.. . CL adalah produk berasaskan bahan² semulajadi. Membantu meneutralkan kembali kulit setelah lama mggunakan deodorant yg ada bahan kimia.. . . Hilangkan bau badan dan kaki sepantas 3 saat. . ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ tiada kandungan alkohol. ✔ tiada kandungan bahan kimia. ✔ Boleh digunakan oleh semua lapisan masyarakat & jantina. . Sebotol (20ml), anggaran kegunaan 3 bulan lebih. . 📲 whatsapp 0196978560. 📲 whatsapp 0196978560. www.wasap.my/+60196978560  Click link di bio. . . #cl #celebritylass #hilangkanbaubadan #baubadan #baukaki #kaki #badan #busuk #masam #kepam #tengik #testimoni #shoppeemalaysia . #ajimaura #bazarpaknil #terapiinstagram #kakitravel #budakkolej #sayajual #siscuba #brocuba #produkkecantikkan #ootdmalaysia #muslimahfashion #bajukurungcotton #tudung #kakihiking #trustedonlinesellermalaysia #jomkurus #nakkurus
Korang nampak tak kotak2 pink tu.? Wah, sangat laju leader kitaorg menghabiskan stok ubat ketiak ni.. Permintaan tinggi.. 👍 . . CL akan Bantu nuetralkan bau..👍 Hilangkan bau badan dan kaki sepantas 3 saat. . ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ tiada kandungan alkohol. ✔ tiada kandungan bahan kimia. ✔ Boleh digunakan oleh semua lapisan masyarakat & jantina. . Sebotol (20ml), anggaran kegunaan 3 bulan lebih. . 📲 whatsapp 0123697203. 📲 whatsapp 0123697203. www.wasap.my/+60123697203  Click link di bio. . . #cl #celebritylass #hilangkanbaubadan #baubadan #baukaki #kaki #badan #busuk #masam #kepam #tengik #testimoni #shoppeemalaysia . #ajimaura #bazarpaknil #terapiinstagram #kakitravel #budakkolej #sayajual #siscuba #brocuba #produkkecantikkan #ootdmalaysia #muslimahfashion #bajukurungcotton #tudung #kakihiking #trustedonlinesellermalaysia #jomkurus #nakkurus
Kaki berbau?? Malu tiap kali perlu buka kasut ditempat awam seperti surau.. Kadang kat opis pun belum buka..da seperti tercium bau masam kaki. . Ni la kegunaan CL paling berguna. Spray #cl pada kaki sebelum memakai stokin @ kasut. Setelah spray, kaki tidak akan ada bau walaupun lembap jer kasut tersebut kerana peluh.. . Terrbaiklah uols!! Takda lagi bini nak ngadu kaki busuk..stokin busuk... 😂😂😂😂 . Hilangkan bau badan dan kaki sepantas 3 saat. . ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ tiada kandungan alkohol. ✔ tiada kandungan bahan kimia. ✔ Boleh digunakan oleh semua lapisan masyarakat & jantina. . Sebotol (20ml), anggaran kegunaan 3 bulan lebih. . 📲 whatsapp 0123697203. 📲 whatsapp 0123697203. www.wasap.my/+60123697203  Click link di bio. . . #cl #celebritylass #hilangkanbaubadan #baubadan #baukaki #kaki #badan #busuk #masam #kepam #tengik #testimoni #shoppeemalaysia . #ajimaura #bazarpaknil #terapiinstagram #kakitravel #budakkolej #sayajual #siscuba #brocuba #produkkecantikkan #ootdmalaysia #muslimahfashion #bajukurungcotton #tudung #kakihiking #trustedonlinesellermalaysia #jomkurus #nakkurus
. √ bersifat bebas bau . . √ bersifat anti septic . . √ meneutralkan air kotor yang melekat pada badan . . √ bebaskan bau badan selama 24 jam . . √ selamat digunakan . ●● Guna sekali sehari sebelum mandi/bila diperlukan & sesuai untuk semua peringkat umur . . Wsp 01132336783
HIDUNG KORANG CUKUP POWER KE TAHAN BAU TIAK SENDIRI OR TIAK ORANG SEBELAH?🤭 Alhamdulillah, almost tiap hari² pasti ada yang cari cecair magik ni.  Cecair yang mampu meneutralkan bau keringat masam, tengik, hapak, bau bawang, bau longkang, hamis, hanyir, dan segala jenis bau yang kurang mesra alam lah, ofcourse dari bahan yang semulajadi.  Sebab tu CL masih dicari dan masih ramai pengguna tegarnya.  So, korang yang balik kerja peluh masih masam masin tu, jangan buat² tak nampak ya. Haha. Pelaburan yang berbaloi untuk jadikan CL sebagai pelindung sepanjang hari. Gituu  Whatsapp 0122777190  #celebritylass  #deodorantsemulajadi #badanberbau #bauketiak #baubadanhilang #sayajualdeodorant #penghilangbauketiak
- DAH MACAM BAU MAYAT BILA JADI NURSE NI .. Almaklum la, bila kerja jadi nurse ni nak kena uruskan ramai pesakit. Kesana kemari berjalan, berlari. Bercampur-campur baunya. Ada bau ubat, bau muntah pesakit, bau banyak lagi la. Paling teruk bila masuk bilik MAYAT. . CL ni spray untuk hilangkan bau badan. Tak kisah bahagian mana sekalipun. Sembur je kat bahagian yang berbau tu. Dalam masa 3 saat bau busssuk tu akan hilang. .. Untuk maklumat lanjut ws 0132119748 / click link di bio . . P/S : jangan sembur CL kt pakaian ya..hanya badan sahaja (ketiak, kaki, pelipat² ) . . #nurse #doktor #celebritylass #luluskkm #tawas #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #putrajaya #ayer8 #masjidputra #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawasmoden
. . Berkesan untuk menghilangkan bau badan yang membunuh keselesaan anda . ❌Bukan deodorant. ‍‌‌‌‌īģŋ‍‍īģŋ‌‌‌‌ ❌Bukan perfume. ‍‌‌‌‌īģŋ‍‍īģŋ‌‌‌‌ . ✔‌‌ Ia adalah MASTER ODOURLESS. ‍‌‌‌‌īģŋ‍‍ ✔‌‌ Ia meneutralkan bau badan anda. ‍‌‌‌‌īģŋ‍‍īģŋ‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan selamat. ‍‌‌‌‌īģŋ‍‍īģŋ‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menghilangkan masalah keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat ! . ★ Guna sekali sehari sahaja sebelum / selepas mandi. . ★ Sesuai untuk semua peringkat umur. . . .
. . [ DEODORANT ] . NAK HILANGKAN BAU BADAN TAPI ALAH DENGAN DEODORAN 😷 . Penggunaan deodoran tidak sesuai dengan semua orang. . Ada jenis yang berkulit sensitif. Alah dengan deodoran. Bila terkena sikit pun kulit jadi merah atau meruam.  Tapi bila tak pakai, badan jadi berbau pula. Malu dengan kawan2 atau orang sekeliling. . Anda tidak perlu RISAU LAGI. Dengan menggunakan Spray CL, masalah bau badan yang menganggu dapat diselesaikan SEPANTAS 3 SAAT SAHAJA. . Dan BEBAS BAU SELAMA 24 JAM. . Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. 4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan. . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit  #igshopmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #stokiscelebritylasspuchong #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #agentwanted
. . #testimonicl . WOW! Alhamdulillah berKESAN suami pakai #celebritylassgoactiv . Dah tak ada bau badan selepas balik kerja 😋 . Suami siapa ada masalah sama macam akak di atas ni ☝ī¸ . Jom akak hadiahkan CL kepada suami. Tak perlu tunggu hari lahir..surprisekan suami..❤😍😗 . .
Cheese is basically happiness you can melt 😍 ... Lovin' this volcano cheese fried chicken 🤗
Assalamualaikum. Selamat pagi. Semoga kita sentiasa dirahmati oleh. Selamat menjemput rezeki. 😊. . . Hilangkan bau badan dan kaki sepantas 3 saat. . ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ tiada kandungan alkohol. ✔ tiada kandungan bahan kimia. ✔ Boleh digunakan oleh semua lapisan masyarakat & jantina. . Sebotol (20ml), anggaran kegunaan 3 bulan lebih. . 📲 whatsapp 0196978560. 📲 whatsapp 0196978560. www.wasap.my/+60196978560  Click link di bio. . . #cl #celebritylass #hilangkanbaubadan #baubadan #baukaki #kaki #badan #busuk #masam #kepam #tengik #testimoni #shoppeemalaysia . #ajimaura #bazarpaknil #terapiinstagram #kakitravel #budakkolej #sayajual #siscuba #brocuba #produkkecantikkan #ootdmalaysia #muslimahfashion #bajukurungcotton #tudung #kakihiking #trustedonlinesellermalaysia #jomkurus #nakkurus
First, they laugh. Then they copy. . . . ---------------------------------------------------- Follow @_.insta_models_ ✅ Follow @_.insta_models_ ✅ Follow @_.insta_models_ ✅ ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- Follow @areebkhan801 ✅ Follow @areebkhan801 ✅ Follow @areebkhan801 ✅ ---------------------------------------------------- · · · · #celebrityfashion #celebritylook #celebritystylist #celebritylass #celebritybarber #celebritynews #beauty #celebrityhair #photography #model #celebrityphotographer #celebrityfitness #instagood #makeup #celebrityfemininescrubwash #celebritymakeupartist #celebritymua #style #celebritys #fashionblogger #fashion #celebritygossip #celebrityfitnessmalaysia #celebritycruises #love #celebritycrush #celebritychef #celebritystyle #celebrity #skinstories
Dengan Celebritylass anda akan sentiasa rasa segar dan tidak berbau. Ia juga tidak melekit seperti deodoran . Nak tahu lebih lanjut atau berminat nak cuba? Whatsapp kami di no 011-65480833 . 🌸CL Go Active (20ml)🌸 . Harga Asal 1 botol - ~RM45.90 sm / RM49.90~ . *Harga Special*  1 botol - *RM33*😍 . Tapi kalau ambil . 👉 3 botol - *RM90* 😍 . 👉 5 botol - *RM115* 😍😍 . 👉10 botol - *RM210* 😍😱 . *Harga tak termasuk postage. Kos pos RM8 sem/RM12 ss . ** Terdapat juga dalam botol 10 ml. Wasap untuk info . . #masterodourless  #pakarnyahbausepantas3saat  #malaysia #sayagunasayajual  #sayajual  #instashop  #instashopmalaysia  #igshop  #bazaaronline #bazaarmalaysia #shoppingonline  #sayajualonline #kedaionlinemalaysia #kakiberbau #minyakwangi #perfume #baubadan #penghilangbaubadan #ketiakgelap #ketiakmasam #celebritylass  #celebritylassmalaysia #batch21saka  #ajimaura  #terapiinstagram
Dari zaman sekolah sampai dah masuk U pakai deodorant biasa...Tapi tetap tak rasa confident.... bau2an ketiak tengik tu masih ada kan 😅😅 Tapi rasa lain bila pakai CL ni. Memang confident tip top la kan... tak risau dah bila peluh2... bau tengik ketiak lenyap 😁😁 Best kan? Rugi la sape yg tak pernah cuba CL ni 😊😊 . CelebrityLass altenatif deodorant nyahbau badan terbaik 😘 . . WHATSAPP 0169381686 @ Klik www.wasap.my/60169381686  #clgoactive #celebritylass #peluhpuntakmasam #kolej #student #kampus #alternatifdeodorant #nyahbaubadan #nyahbaukaki #clelf #cljengka #pm0169381686 Siti
Mslh bau kaki??? . Worry no more.. daptkan #celebritylass . For more info & promo, boleh ke fbpage #celebritylasskuantan atau whatsapp 📲 0129009507
🌸 PANTAS HILANGKAN BAU !! 🌸  Celebrity Lass memang diciptakan khas untuk uolls yang nak sangat hilangkan bau badan, ketiak dan kaki.  Diformulasikan dari bahan alam semulajadi (tawas, herba terpilih dan berasaskan air) ianya sudah tentu SELAMAT digunakan. Ada kelulusan KKM ( NOT 160801035 K)  Sesuai untuk mereka yang : ✔ Alergik deodorant dan nak alternatif deodorant. ✔ Dah cuba memacam cara tapi bau badan, kaki, ketiak still lagi ada. ✔ Aktif berpeluh dan nak hilangkan bau masam peluh. ✔ Dah taknak guna deodorant sebab melekit, ketiak hitam, kotor ketiak baju, tak selesa. ✔ Sesaja nak cuba acerr tengok best ke idok 😆  Dijamin : ✔ Hilangkan bau masam, tengik, hapak pada badan, ketiak & kaki dalam 3 saat. ✔ Selamat untuk kulit biasa atau sensitif ✔ Bonus! Konsisten pakai ketiak hitam kembali cerah. ✔ Jatuh cinta pandang pertama. Sekali dah cuba ehh rasa best pulak.  Nak order â¤ĩâ¤ĩ WhatsApp 📲 012-968 3836 WhatsApp 📲 012-968 3836 WhatsApp 📲 012-968 3836  #celebritylass #hilangkanbaubadan  #hilangbaukaki  #pakarhilangbau #clelf #cl #kakibusuk #badanmasam #kuatpeluh #peluh #gym #atlet #bebasbau #24jam #ketiakmasam #badanberbau #kuatpeluh #hilangbau #kakizumba #panjatgunung #penghilangbaubadan #tidakmelekit #cikgu #lelaki #wanita #luluskkm #sayajual #instashopmalaysia #bazarpaknil  #agenwanted #healty
Kesian orang sebelah menahan sesaknya nafas . Kadang kita tak sedar badan kita berbau.. . Tapi... . JANGAN pura pura anda tidak berbau. . Setiap orang ada masalah bau. Cuma teruk atau tidak sahaja. . Mai whatsapp:0132083239 . #clteammarsha #stokiscelebritylassperlis #celebritylass #hilangkanbaubadan #hilangbauketiakkakikepam #bebasbau #deo #deodarant #bodyodor #odor #busukmasam #masalahbaubadan #stress #badanberbau
Keberkesanan #celebritylass™ ni memang terbukti 👍 Sangat digalakkan kepada mereka yang ada masalah #badanberbau. Kadang² sebab perubahan #hormon, gaya hidup #aktif, #pemakanan, #cuaca panas lembap... Semua ni mempengaruhi pembiakan #bakteria pada badan kita 😌  Dengan adanya #celebritylass , anda tak perlu bimbang lagi dengan masalah bau 😉  Wasap segera â¤ĩâ¤ĩâ¤ĩ 📲013-7209594 📲013-7209594 📲013-7209594
🆑 Celebritylass 🆑 . ✔ī¸Revolusi Penghilang Bau Badan terkini . ✔ī¸Diformulasi dari bahan² semulajadi , herba & berasaskan air . ✔ī¸Bertindak sepantas 3 saat & tahan tak berbau 24jam . ✔ī¸Yang paling best TAK MELEKIT tau😍 . 🌸 Keistimewaan Celebritylass🌸 . 💐 Boleh disapu satu badan (ketiak/ leher/ celah pelipat/kaki) kecuali muka, kepala & alat sulit . 💐 Meneutralkan bau & air kotor peluh, walaupun mandi peluh, badan tetap tak berbau😍 . 💐 Mencerahkan kulit bawah lengan dengan penggunaan yang konsisten . 💐 Tidak merosakkan baju atau meninggalkan kesan keras pada baju (Celebritylass tiada kandungan lilin/wax tau) . 💐 Bersifat antiseptik dan perlindungan dari jangkitan kuman . đŸŒēKelebihan CelebritylassđŸŒē . 💐 Boleh dibawa solat, ibadah umrah & haji kerana bersifat tak berbau . 💐 Dari seawal umur 5 tahun hingga ke tua, laki & perempuan boleh gunakannya . 💐 Tak perlu pakai deodorant! Dan mewangikan lagi perfume anda lagi . 💐 Ofcourse, kami adalah produk muslim, halal & berdaftar dengan KKM (NOT 160801035 K)  #celebritylass #celebritylassmelaka #penghilangbauketiak #pemutihketiak #pemutihlengan #agendiperlukan #penghilangdaki
. . Selamat Pagi ISNIN 🌸 . Ada yang dah pergi kerja, sekolah & kolej? Jangan lupa pakai CL tau, balik dari kerja nanti tak ada bau mashem boleh terus peluk anak, peluk mak-ayah, isteri & suami 😍😂 . Cara pakai #celebritylass ni senang je, . Mula-mula spray kawasan keluar peluh (contoh: ketiak), sapu-sapu dgn tangan, biarkan beberapa saat, sambil tu boleh lah cuci muka dulu ke, gosok gigi ke lepastu barulah bilas. Kemuadian mandi macam biasa. Siap! .
. . #testimonicl . . Sekali order 10 botol terus, kongsi dengan adik katanya.  Alhamdulillah pengguna tegar #celebritylass , hampir 3 tahun juga dok repeat order #celebritylass ni.  Ha korang masih belum guna CL tu alahai ruginyaa, siapa-siapa masih ada bau taknak mengaku tu cegah lah cepat nanti sentap orang mengata bau badan haaa 😩 . .  #cl #clnewlook #baubadan #hilangkanbaubadan #produksemulajadi #baukaki #celebritylass #ootdmalaysia #ajimaura #nakcantik #bajumuslimah #bajukurungcotton #dramasangat #yusofiskandar #kakishopping #salesmalaysia #terapiinstagram #kakitravel #bajumurah #eusahawan #makanmakan #luluskkm #brocuba
Nak pergi bercuti tak lama pun, tapi nak bawa 1 almari..haa sapa macam ni? Hihi . . Kalau ada CL, korang dah boleh bawa minima je tau kan dah jimat ruang beg tu . . Wsp 01132336783 ok
Nak ke mana arini.? Nak jalan² ke? Tips taknak badan berbau setiap kali berpeluh, spray CL sebelum/selepas mandi. . Setiap sapuan/semburan akan meneutralkan bau masam/tengik disebabkan peluh. . MUKA CUN & HANDSOME TAPI BILA DEKAT BADAN BERBAU. . . Hilangkan bau badan dan kaki sepantas 3 saat. . ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ tiada kandungan alkohol. ✔ tiada kandungan bahan kimia. ✔ Boleh digunakan oleh semua lapisan masyarakat & jantina. . Sebotol (20ml), anggaran kegunaan 3 bulan lebih. . 📲 whatsapp 0196978560. 📲 whatsapp 0196978560. www.wasap.my/+60196978560  Click link di bio. . . #cl #celebritylass #hilangkanbaubadan #baubadan #baukaki #kaki #badan #busuk #masam #kepam #tengik #testimoni #shoppeemalaysia . #ajimaura #bazarpaknil #terapiinstagram #kakitravel #budakkolej #sayajual #siscuba #brocuba #produkkecantikkan #ootdmalaysia #muslimahfashion #bajukurungcotton #tudung #kakihiking #trustedonlinesellermalaysia #jomkurus #nakkurus
#celebritylass Membantu menghilangkan bau badan dan melindungi anda dari bau badan 24 jam. . -> Kekal Yakin -> Kekal Segar -> Kekal Bebas Bau . "Tak Guna Wajah Cantik & Hensem Kalau Badan ada BAU" . 👍Celebritylass penghilang bau badan sepantas 3 saat! . #happymonday . #celebritylassputrajaya #sayajual #ruangrezekihanania #ayer8 #putrajaya #presint9 #masjidputra #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
. 💕💕💕💕💕💕 Assalamualaikum. Selamat beristirehat. 😘😘😘 . . Dah stress dengan bau badan tapi alergik dengan deodorant biasa? đŸ˜¯ . Jangan risau. Jom cuba Celebritylass. Diformulasi daripada bahan-bahan semulajadi terpilih. Tanpa alkohol, tanpa kandungan wax (lilin), tanpa bau juga. . Celebritylass disyorkan sebagai produk alternatif ganti deodorant sedia ada lebih-lebih lagi bagi mereka yang alah pada deodorant. 😉 . . WhatsApp 019-9130102 . .
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Assalamualaikum. Selamat beristirehat & berhujung minggu. 😘😘😘 . . NAK HILANGKAN BAU BADAN TAPI ALAH DENGAN DEODORANT? . Penggunaan deodorant tidak sesuai dengan semua orang. Ada jenis yang berkulit sensitif. Alah dengan deodorant. Bila terkena sikit pun kulit jadi merah atau meruam. Tapi bila tak pakai, badan jadi berbau pula. Malu dengan kawan2 atau orang sekeliling. . Anda tidak perlu RISAU LAGI. Dengan menggunakan Spray CL, masalah bau badan yang mengganggu dapat diselesaikan dengan pantas dan BEBAS BAU SELAMA 24 JAM. . Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH: . 😊. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 😊. Sapu dan ratakan. 😊. Bilas kawasan tersebut dengan air. 😊. Guna 2 kali sehari, seperti yang diinginkan mengikut keperluan individu masing-masing. . . WhatsApp 019-9130102 . .
MALU dengan bau badan sendiri? Dah pakai deodorant pun tapi masih masam? Pergi kerja wangi, balik kerja anak tak nak peluk sebab HANGIT sangat?đŸ˜Ŗ Sabarrr jelah  Jom bertukar kepada #celebritylass  Apa tu? Macam glemer je bunyi nya. Haa, meh sini nak habaq.. 🆑 Celebritylass 🆑 🙅BUKAN deodorant 🙅 BUKAN perfume  Tapi ia revolusi Penghilang Bau Badan terkini  Diformulasi dari bahan² semulajadi , herba & berasaskan air  Bertindak sepantas 3 saat & tahan tak berbau 24jam  Yang paling best TAK MELEKIT tau😍 ☀ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸ Siapa yang PERLU guna Celebritylass? ☀ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸â˜€ī¸ - Surirumah - Pekerja pejabat - Anak remaja - Budak sekolah - Perempuan datang 'bulan' - Ibu mengandung & berpantang - pekerja di 'site' - pekerja uniform - jemaah masjid - Kaki gym & sukan - perokok - Orang yang alah deodorant - Penggemar sambal belacan, durian & apa² makanan yang berbau kuat 🌸 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Keistimewaan Celebritylass 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 💐 Boleh disapu satu badan (ketiak/ leher/ celah pelipat/kaki) kecuali muka, kepala & alat suli 💐 Meneutralkan bau & air kotor peluh, walaupun mandi peluh, badan tetap tak berbau😍 💐 Mencerahkan kulit bawah lengan dengan penggunaan yang konsisten 💐 Tidak merosakkan baju atau meninggalkan kesan keras pada baju (Celebritylass tiada kandungan lilin/wax tau) 💐 Bersifat antiseptik dan perlindungan dari jangkitan kuman đŸŒēđŸŒēđŸŒēđŸŒēđŸŒēđŸŒēđŸŒēđŸŒēđŸŒēđŸŒē Kelebihan Celebritylass đŸŒēđŸŒēđŸŒēđŸŒēđŸŒēđŸŒēđŸŒēđŸŒēđŸŒēđŸŒē 💐 Boleh dibawa solat, ibadah umrah & haji kerana bersifat tak berbau 💐 Dari seawal umur 5 tahun hingga ke tua, laki & perempuan boleh gunakannya 💐 Tak perlu pakai deodorant! Dan mewangikan lagi perfume anda lagi 💐 Ofcourse, kami adalah produk muslim, halal & berdaftar dengan KKM  Jadi, apa tunggu lagi.  Jangan stress² tau Jangan sampai kawan sebelah
. . MEMPERKENALKAN CL NEW LOOK 😍 . Okay uols, CL New LOOK dah sebulan kita perkenalkan. Dah hampir beratus² botol jugak kita jual. . Alhamdullillah, penerimaan yang sangat hebat terhadap wajah baru ni. Lebih pinky ke? Lebih trendy? . . Size 20ml. Anggaran kegunaan 3 bulan lebih. Kuasa semburan lebih pdat & menjimatkan. .. . . #cl #clnewlook #baubadan #hilangkanbaubadan #produksemulajadi #baukaki #celebritylass #ootdmalaysia #ajimaura #nakcantik #bajumuslimah #bajukurungcotton #dramasangat #yusofiskandar #kakishopping #salesmalaysia #terapiinstagram #kakitravel #bajumurah #eusahawan #makanmakan #luluskkm #brocuba
. . Berkesan untuk menghilangkan bau badan yang membunuh keselesaan anda 🌸 . ❌Bukan deodorant. ‍‌‌‌‌īģŋ‍‍īģŋ‌‌‌‌ ❌Bukan perfume. ‍‌‌‌‌īģŋ‍‍īģŋ‌‌‌‌ . ✔‌‌ Ia adalah MASTER ODOURLESS. ‍‌‌‌‌īģŋ‍‍ ✔‌‌ Ia meneutralkan bau badan anda. ‍‌‌‌‌īģŋ‍‍īģŋ‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan selamat. ‍‌‌‌‌īģŋ‍‍īģŋ‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menghilangkan masalah keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat ! . ★ Guna sekali sehari sahaja sebelum / selepas mandi. . ★ Sesuai untuk semua peringkat umur. . . #clhilangkanbaubadan #clelf #celebritylass #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #pujaanhatikanda #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
. . #testimonicl . Ibu risau anak bau macam musang 😷  Alhamdulillah sejak sapu CL hilang dah bau badan anak saya. 😄 . 3 kali dah repeat order 👍 . Korang ada masalah yang sama seperti ibu ini. Ada anak yang makin membesar dan aktif.  Kesian kan.  Kesian kat anak badan berbau.  Kesian juga org sebelah dok tahan bau. Kesian orang dok mengata anak sapa tu. Kesian kan ibu đŸ˜ĸ  Meh la ibu order cl kesian kat anak2 tu. . .
Best sangat #celebritylass (CL)-agent pghilang bau badan, ni tak payah guna deaodrant lagi masa nak keluar rumah. 😁😁😁
Selamat pagi uols. selamat berhujung mggu...alhamdullillah . Sis nak bantu uols yg masih tercari² penyelesaian masalah badan berbau. Ketiak gelap. Kaki berbau. . Spray2 da hilang bau. Penggunaan mudah. Berkesan sepantas 3 saat!. . . Hilangkan bau badan sepantas 3 saat. . ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ tiada kandungan alkohol. ✔ tiada kandungan bahan kimia. ✔ Boleh digunakan oleh semua lapisan masyarakat & jantina. . Sebotol (20ml), anggaran kegunaan 3 bulan lebih. . 📲 whatsapp 0123697203. 📲 whatsapp 0123697203. www.wasap.my/+60123697203  Click link di bio. . . #cl #celebritylass #hilangkanbaubadan #baubadan #baukaki #kaki #badan #busuk #masam #kepam #tengik #testimoni #moodrepublic . #ajimaura #bazarpaknil #terapiinstagram #kakitravel #budakkolej #sayajual #siscuba #brocuba #produkkecantikkan #ootdmalaysia #muslimahfashion #bajukurungcotton #tudung #kakihiking #trustedonlinesellermalaysia #jomkurus #nakkurus
#alhamdulillah....cl juga sis ni suka dan setia bersama 🤗 . 🆑 CelebrityLass 🆑 ❌Bukan deodorant ❌Bukan perfume ❌Bukan Roll-On . Inovasi ekstrak semulajadi yang berkesan . 🌹Pati Mawar 🍃Gabungan Pati Herba 💧Air Suling 💎Tawas Premium . 🍀100% semulajadi 🍀Selamat digunakan . Dengan 🆑 tiada lagi bau tengik kepam bila panas berpeluh . Nak cuba?  Click link di bio sekarang!!! . . #sayajualonline #celebritylass #cl #trustedseller #ruangrezekihanania #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #kakakperigi #pujaanhatikanda #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #terlajaklaris #happysunday
Haa awak ni jenis tak suka mandi ye? Hihi . . Berani betul Sis ni nak try CL ni power ke idok, dia tak mandi. . Haa kan dah KANTOI, CL ni tak bagi badan jadi busuk haha . Wsp 01132336783 ok
. . PANTAS HILANGKAN BAU !! .  Celebrity Lass memang diciptakan khas untuk uolls yang nak sangat hilangkan bau badan, ketiak dan kaki.  Diformulasikan dari bahan alam semulajadi (tawas, herba terpilih dan berasaskan air) ianya sudah tentu SELAMAT digunakan. Ada kelulusan KKM ( NOT 160801035 K)  Sesuai untuk mereka yang : ✔ Alergik deodorant dan nak alternatif deodorant. ✔ Dah cuba memacam cara tapi bau badan, kaki, ketiak still lagi ada. ✔ Aktif berpeluh dan nak hilangkan bau masam peluh. ✔ Dah taknak guna deodorant sebab melekit, ketiak hitam, kotor ketiak baju, tak selesa. ✔ Sesaja nak cuba acerr tengok best ke idok 😆  Dijamin : ✔ Hilangkan bau masam, tengik, hapak pada badan, ketiak & kaki dalam 3 saat. ✔ Selamat untuk kulit biasa atau sensitif ✔ Bonus! Konsisten pakai ketiak hitam kembali cerah. ✔ Jatuh cinta pandang pertama. Sekali dah cuba ehh rasa best pulak. . . #celebritylass #hilangkanbaubadan  #hilangbaukaki  #pakarhilangbau #clelf #cl #kakibusuk #badanmasam #kuatpeluh #peluh #gym #atlet #bebasbau #24jam #ketiakmasam #badanberbau #kuatpeluh #hilangbau #kakizumba #panjatgunung #penghilangbaubadan #tidakmelekit #cikgu #lelaki #wanita #luluskkm #sayajual #instashopmalaysia #bazarpaknil  #agenwanted #healty
. . 😷 Kuat berpeluh badan berbau 😷 pakai deodoron tapi tak tahan lama. 😷 badan bau masam 😷 Ketiak pahit, tengik 😷 kaki berbau hapak . . Dah 2019 pun masih berbau lagi ke? . Meh pakai #celebritylassgoactiv ni : ✔ menghapuskan bau sepantas 3 saat ✔ tahan lebih 24 jam . .
. 💕💕💕💕💕💕 Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu. 😘😘😘 . . Dah stress dengan bau badan tapi alergik dengan deodorant biasa? đŸ˜¯ . Jangan risau. Jom cuba Celebritylass. Diformulasi daripada bahan-bahan semulajadi terpilih. Tanpa alkohol, tanpa kandungan wax (lilin), tanpa bau juga. . Celebritylass disyorkan sebagai produk alternatif ganti deodorant sedia ada lebih-lebih lagi bagi mereka yang alah pada deodorant. 😉 . . WhatsApp 019-9130102 . .
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Assalamualaikum. Selamat beristirehat & berhujung minggu. 😘😘😘 . . NAK HILANGKAN BAU BADAN TAPI ALAH DENGAN DEODORANT? . Penggunaan deodorant tidak sesuai dengan semua orang. Ada jenis yang berkulit sensitif. Alah dengan deodorant. Bila terkena sikit pun kulit jadi merah atau meruam. Tapi bila tak pakai, badan jadi berbau pula. Malu dengan kawan2 atau orang sekeliling. . Anda tidak perlu RISAU LAGI. Dengan menggunakan Spray CL, masalah bau badan yang mengganggu dapat diselesaikan dengan pantas dan BEBAS BAU SELAMA 24 JAM. . Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH: . 😊. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 😊. Sapu dan ratakan. 😊. Bilas kawasan tersebut dengan air. 😊. Guna 2 kali sehari, seperti yang diinginkan mengikut keperluan individu masing-masing. . . WhatsApp 019-9130102 . .
BADAN BERUAM BILA GUNA DEODORANT ! .. Sejak dari dulu lagi memang elak dari guna deodorant sebab bila guna deodorant, badan saya menjadi gatal dan beruam. . Mungkin sebab kulit sensitif dan alahan pada bahan kimia yg terkandung dalam deodorant tu. So tak tau nak pakai ape lagi sebagai alternatif supaya badan tak berbau. .. Nasib baik kawan suggestkan CL ni. Sembur je CL kat badan selepas mandi, hilang bau badan serta merta dan kekal selama 24 jam. . Bila pakai pun rasa selesa je dan mudah untuk digunakan. so lepas ni boleh lah kenalkan kat saudara-mara pulak, berkongsi manfaat CL dengan mereka . .. Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. 4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan. .. Nak tau lebih? Tekan link www.wasap.my/60179658353/CL ===== #celebritylass #penghilangbaubadan  #luluskkm #sprayjehilangbau
Selamat malam semua. Sihat ke hari ni?  Diharap semua sahabat2 sihat je.. . 🌹SYOKNYA SEKARANG! ! BAU BADAN DAH HILANG🌹 .đŸ˜ĸTak tahan dengan bau kaki yang busuk đŸ˜ĸKawan kawan mula menjauhkan diri.  NAK PRODUK PENGHAPUS BAU BADAN? SAYA ADA PENYELESAIANNYA...😊 🔸Nasib baik ada CL, selesai semua masalahnya...😊😊 Ada yang tanya, sis CL ni boleh kurangkan peluh tak? Saya kuat berpeluh.  FYI..chewah..fyi tu..hihi. CL ni bukan bertindak dengan mem 'block' peluh tau. Tapi CL ni me'neutralize' kan segala jenis bau. 🔸Antara penyebab kita kuat berpeluh adalah disebabkan pembiakan bakteria.  CL juga bertindak sebagai antiseptik, pembasmi bakteria. 🔸Sebab tu ada pengguna kami yang bukan sahaja hilang masalah bau badan. 🔸Masalah peluh mencurah-curah pun berkurangan.  So uolls jangan risau. 100% selamat dan tidak memudaratkan. InsyaAllah. CUMA... 🔸Kalau tak guna cl jer agak memudaratkan hidung orang sebelah kita klau aroma ketiak kita merebak ke hidung mereka. 😂😂😂 PROMOSI CL elf (10ml)👉HARGA PROMOSI  Sebotol rm26 👉0172590822 👉0172590822
- BADAN ISTERI BERBAU MASAM DAN KEPAM SEHARIAN BEKERJA DI RUMAH .. Kesian si suami, kerja penat-penat. Bila balik rumah je, bukak pintu terus terhidu bau masam isteri. Terus spoil mood si suami. . Mana tidaknya, sehari suntuk si isteri buat kerja rumah yang tak pernah habis tu, sampai berpeluh-peluh satu badan. Hingga terlupa nak tukar baju baru.😂 .. Dah, tak payah pening-pening lagi. Sembur je CL kat badan, masalah bau peluh badan confirm hilang SERTA MERTA. . Lepas ni dah tak payah susah-susah sembur pewangi untuk cover bau peluh tu. Guna CL je. Si suami balik, confirm senyum je memanjang.. .. Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. (x bilas pun x pe..pakai lepas mandi) 4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan. .. Senang kan. Apa lagi, hadiahkan insan tersayang dengan CL💋 . Mudah shj, DM @ WhatsApp kami utk order. . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal #surirumah
🌸 PANTAS HILANGKAN BAU !! 🌸  Celebrity Lass memang diciptakan khas untuk uolls yang nak sangat hilangkan bau badan, ketiak dan kaki.  Diformulasikan dari bahan alam semulajadi (tawas, herba terpilih dan berasaskan air) ianya sudah tentu SELAMAT digunakan. Ada kelulusan KKM ( NOT 160801035 K)  Sesuai untuk mereka yang : ✔ Alergik deodorant dan nak alternatif deodorant. ✔ Dah cuba memacam cara tapi bau badan, kaki, ketiak still lagi ada. ✔ Aktif berpeluh dan nak hilangkan bau masam peluh. ✔ Dah taknak guna deodorant sebab melekit, ketiak hitam, kotor ketiak baju, tak selesa. ✔ Sesaja nak cuba acerr tengok best ke idok 😆  Dijamin : ✔ Hilangkan bau masam, tengik, hapak pada badan, ketiak & kaki dalam 3 saat. ✔ Selamat untuk kulit biasa atau sensitif ✔ Bonus! Konsisten pakai ketiak hitam kembali cerah. ✔ Jatuh cinta pandang pertama. Sekali dah cuba ehh rasa best pulak.  Nak order â¤ĩâ¤ĩ WhatsApp 📲 012-968 3836 WhatsApp 📲 012-968 3836 WhatsApp 📲 012-968 3836  #celebritylass #hilangkanbaubadan  #hilangbaukaki  #pakarhilangbau #clelf #cl #kakibusuk #badanmasam #kuatpeluh #peluh #gym #atlet #bebasbau #24jam #ketiakmasam #badanberbau #kuatpeluh #hilangbau #kakizumba #panjatgunung #penghilangbaubadan #tidakmelekit #cikgu #lelaki #wanita #luluskkm #sayajual #instashopmalaysia #bazarpaknil  #agenwanted #healty
BYE BYE BAU KAKI đŸŒģđŸŒģđŸŒģđŸŒģđŸŒģđŸŒģđŸŒģđŸŒģ Kali ini CL bantu seorang isteri menghilangkan bau kaki suaminya...Alhamdulillah  Kita hidup ni kalau dapat bantu orang , Ya Allah.. gembira yang amat la.. 😆  Saya tau dan pasti, Jika guna produk ni memang menjadi.  Bukan sorang yang bagitau hilang bau, Tapi tak cukup jari nak bilang.  korang tau ke produk ape?  Celebritylass nama "manjanya" .  Ramai dah yang sayang dia tau,  rugi sangat awak sebab belum kenal dia.  Saya tau , pasti awak akan jatuh cinta gak kat dia. 😆  Nanti ngaku ye jangan tak nak mengaku pulak.  Ok lah awak. Kalau awak ada situasi macam ni,  atau kawan kawan awak ada juga situasi macam ni  Tolonglah diorang  tolonglah perkenalkan produk ni pada diorang.  senang je,  bagi no ni pada dia 📲 013-3282699  Dia pasti layan punyalah segala soalan awak pasal Celebriylass.  Jangan tanya bab lain pulak ye  #lebihyakindgncl #pakarhilangbaubadan #bukansekadarhilangkanbaubadan #instajual #instalike #igshopmalaysiamurah #instashopmalaysia #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia #trustedseller #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #deodorantkakiketiak #celebritylass #celebritylassmelaka #sayajual
Kurung moden putri SHAHIRA  Size 36.38.40.42.44.46.48  STOCK READY material : SAKURA ✅tidak panas ✅tidak Jarang ✅senang digosok ✅tidak mudah kedut ✅zip belakang  #swapreviewfree #quputih #dms360 #ajimaura #selangor #saka #syukurselalu #shakleemurah #terapiinstagram #teknikpower #terlajaklaris #uitm #utm #um #usm #dexandrainspiredperfumes #dherbs #celebritylass #neelofa #kurungputerishahira #pandaiinsta #powersales
Tips pagi TAKNAK MOODY,  spray #cl pada celah ketiak, badan & kaki.. Badan berbau, kita boleh moody. Taknak moody...jom amalkn pemakaian CL setiap pagi.. . Hilangkan bau badan sepantas 3 saat. . ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ tiada kandungan alkohol. ✔ tiada kandungan bahan kimia. ✔ Boleh digunakan oleh semua lapisan masyarakat & jantina. . Sebotol (20ml), anggaran kegunaan 3 bulan lebih. . 📲 whatsapp 0123697203. 📲 whatsapp 0123697203. www.wasap.my/+60123697203 Click link di bio. . . #cl #celebritylass #hilangkanbaubadan #baubadan #baukaki #kaki #badan #busuk #masam #kepam #tengik #testimoni #moodrepublic . #ajimaura #bazarpaknil #terapiinstagram #kakitravel #budakkolej #sayajual #siscuba #brocuba #produkkecantikkan #ootdmalaysia #muslimahfashion #bajukurungcotton #kankukejarcintakamu #kakihiking #trustedonlinesellermalaysia #jomkurus #nakkurus
Kurung moden putri SHAHIRA  Size 36.38.40.42.44.46.48  STOCK READY material : SAKURA ✅tidak panas ✅tidak Jarang ✅senang digosok ✅tidak mudah kedut ✅zip belakang  #swapreviewfree #quputih #dms360 #neelofa #celebritylass #dherbs #syukurselalu #instapower #powersales #teknikpower #saka #kl #uitm #ajimaura #selangor #dexandrainspiredperfumes #terapiinstagram #pandaiinsta #sokonglike #shakleemurah #minyakwangi
Assalamualaikum & Salam Sabtu 🙋‍♀ī¸ Jom  banyakkan istighfar setiap hari semoga Allah ampunkan kita dan permudahkan urusan kita 💖  Firman Allah SWT dalam surah al-Baqarah ayat 199: “Dan kamu mohonlah keampunan daripada Allah, sesungguhnya Allah Maha Pengampun lagi Maha Penyayang.” “Daripada Ibni Abbas Radiallahu Anhuma, Rasulullah Sallallahu Alaihi Wasallam bersabda : Sesiapa yang selalu beristighfar nescaya Allah akan menjadikan baginya kemudahan bagi setiap kesempitan, kesenangan bagi setiap kesedihan dan memberi rezeki tanpa diduga olehnya”. (Riwayat Al-Imam Abi Daud) . Islam juga mengajar kita supaya bersih dan wangi.  Jom gunakan #celebritylass Kekal yakin tanpa bau 24jam. 😉 . #supportprodukmuslim #bahansemulajadi #badanberbau #ketiakberbau #baupeluh #petuahilangkanbaubadan  #ketiakhitam #deodoranasli #tawasmoden #celebritylassterengganu #masterodourless #safesyria #pujaanhatikanda
RASA COOL & YAKIN đŸŒģđŸŒģđŸŒģđŸŒģđŸŒģđŸŒģđŸŒģđŸŒģ Sebab kan hari - hari kita berpeluh, CelebrityLass terbaik dlm memberi perlindungan bau badan selama 24jam dan sepantas 3 saat keberkesanannya amat mengujakan! Lebih yakin bila di luar!  Whatsapp 📲 013-3282699 Whatsapp 📲 013-3282699  #celebritylass #pakarnyahbaubadan #sepantas3saat #dropshipdiperlukan #bebasbau24jam #berpeluhpuntakmasam #ketiaktengik  #ketiakmasam  #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia #ejendiperlukan #visitmyig #followmyig #sayajual #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #celebritylassmelaka
❤ī¸đŸ˜
Lebih isian . Wajah baru lebih menawan . Wsp 01132336783
. 💕💕💕💕💕💕 Assalamualaikum. 😘😘😘 . . Dah masuk tahun baru tapi masih tertekan masalah bau badan yang membelenggu diri? đŸ˜¯ . Jangan risau. Meh cuba try test CelebrityLass. 😎 . CelebrityLass tampil dengan wajah baru tau. 😍😍 . Formulasi yang sama, cara guna yang sama, cuma isian sahaja berbeza. Tampil dengan isian baru 20ml. Harga lebih jimat berbanding CLelf sebelum ni tau. 😚😚 . . WhatsApp 019-9130102 . .
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Assalamualaikum. Salam Jumaat. 😘😘😘 . CelebrityLass berwajah baru. SPRAY PENGHILANG BAU  BADAN . Masih tercari-cari produk tebaik yang boleh menghilangkan  bau badan sebagai pengganti deodorant? Ahaaa ! mesti risaukan bila nak guna Produk yang kebanyakannya bukan buatan Muslim. Bau badan menyebabkan kita berasa tidak selesa dan kurang keyakinan untuk bergaul dengan orang lain. . Jom cuba spray CL. Masalah bau badan anda dapat diselesaikan dengan MUDAH, CEPAT dan SELAMAT. . Spray CL dirumus khas untuk menghilangkan bau badan dalam masa 3 Saat. Anda bebas daripada bau badan sehingga 24. Masuk tahun ke-5 berada di pasaran. Yeahhh 😍 . . Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH: . 🌷. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 🌷. Sapu dan ratakan. 🌷. Bilas kawasan tersebut dengan air. 🌷. Guna 2 kali sehari, seperti yang diinginkan mengikut keperluan individu masing-masing. . . WhatsApp 019-9130102 . .
CL penganti deodorant.  Kalau dah pakai CL tak perlu guna deo lagi. . Selain boleh hilangkan bau badan, ketiak, kaki, bau makan sambal belacan , bau tangan makan durian, bau rokok dll pon boleh. . Whatsapp sis untuk info dan order : 0133282699 .  #celebritylass  #instashopmalaysia #ejenwanted #selamattinggal #baubadan #rexonamalaysia #nivea #niveamurah #deodorantsemulajadi #celebritylassmelaka #inacelebritylass #clteamina #stokiscelebritylassmelaka #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #stokiscl #kankukejarcintakamu #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #sayajual
Asal suami balik cepat² suh mandi. Tak tahan bau oi. Alhamdulillah lepas guna CL ok dah. Takda bau!  Jom dapatkan #celebritylass. Dah nak masuk 5 tahun tau kita jual ni. InshaAllah rak mengecewkan ketiak korang😂  DM /whtsapp kak azah untuk harga promo kaw² 013-3923766 013-3923766 013-3923766 . #clnewlook #legend #celebritylass #celebritylassmelaka #clelf #hilangbaubadan #hilangbaukaki  #celebritylass #celebritylassmelaka #ubatketiakmurah #ubatketiakpower #pencerahketiak #ketiakflawless #semulajadi #naturaldeodorant
Alamak! Muka da 100% perfect, da cun da..tapi bila datang dekat, sakit hidung nak hidu! . Ada ke yang tak sedar badan dia ada bau?. Atau da tahu badan tu berbau tapi saja² buat tak tahu..? . Jangan sampai kena tegur dengan majikan. Atau kena pulau dengan kawan sepejabat. . Cepat dapatkan #cl sekarang. Kami bagi harga pengenalan! Mperkenalkan CL wajah baru.. . Packaging baru ni lebih menjimat dan berbaloi sangat2. . 📲 whatsapp 0123697203. 📲 whatsapp 0123697203. www.wasap.my/+60123697203. Click link di bio.. . #cl #celebritylass #baubadan #baukaki #hilangkanbaubadan #masam #kepam #tengik #luluskkm #agen #janaincome . #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #jerawat #nakkurus #nakcantik #jomkurus #bajukurungcotton #bajumuslimah #ootdmalaysia #siscuba #kankukejarcintakamu #produkkecantikkan
Nak beritahu bahawa CL berwajah baru ni sangat pantas direbut orang! . Sis tengok jer kali pertama je dah jatuh hati. More compact! More trendy! More power! Hilang bau sepantas 3 saat. . . 20ml, anggaran kegunaan selama 3 bulan lebih.  Hanya Rm33 (sm) / Rm37 (ss). . ✔ Bau kaki. ✔ Bau ketiak. ✔ Bau badan kepam. ✔ Segala² bau kurang menyenangkan. . 📲 0196978560. 📲 0196978560. 📲 www.wasap.my/+60196978560 Click link di bio. . #cl #celebritylass #baubadan #baukaki #baukepam #tengik #masam #produksemulajadi #luluskkm #bumiputera #produkdpercayai #trustedsellermalaysia . #ajimaura #terapiinstagram #siscuba #brocuba #bajumuslimahmurah #blousetakpayahgosok #jomalone
Pagi² dah terbau bau tengik badan orang lain.. Spoil mood jer kan.. . Jika kita merasakan badan kita ada masalah seperti berbau tiap kali berpeluh, cepat2 cari penyelesaian. . Jika kita ada kawan yang bermasalah bau badan, cuba berniat baik & memberitahu. Semoga niat baik diluruskan terus kpdnya dan dia ikhlas menerima teguran tnpa dia menyimpan rasa prasangka buruk terhadap niat kita. . Nak atasi masalah bau badan? Sis ada ubat ketiak terbaik. . CL akan Bantu nuetralkan bau..👍 Hilangkan bau badan dan kaki sepantas 3 saat. . ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ tiada kandungan alkohol. ✔ tiada kandungan bahan kimia. ✔ Boleh digunakan oleh semua lapisan masyarakat & jantina. . Sebotol (20ml), anggaran kegunaan 3 bulan lebih. . 📲 whatsapp 0196978560. 📲 whatsapp 0196978560. www.wasap.my/+60196978560  Click link di bio. . . #cl #celebritylass #hilangkanbaubadan #baubadan #baukaki #kaki #badan #busuk #masam #kepam #tengik #testimoni #shoppeemalaysia . #ajimaura #bazarpaknil #terapiinstagram #kakitravel #budakkolej #sayajual #siscuba #brocuba #produkkecantikkan #ootdmalaysia #muslimahfashion #bajukurungcotton #tudung #kakihiking #trustedonlinesellermalaysia #jomkurus #nakkurus
Harian Metro 7/12/2015  BAU BADAN GANGGU HUBUNGAN  Masalah bau bukan lagi perkara remeh kerana boleh menyebabkan rasa rendah diri dan antisosial.  Boleh merosakkan hubungan diantara satu sama lain..Terdapat beberapa cara utk hilangkan bau badan: . ✅ Mandi 2 kali sehari ✅ gunakan pewangi ✅ hindari makanan penyahbau ✅ makan byk buah dan sayuran segar  Utk sesiapa yg menghadapi masalah tersebut dan telah mencuba tips yg dikongsikan tapi tidak berjaya... DM @ Whatsapp Consultant Bebas Bau Anda sekarang di talian  013-2119748  013-2119748  Saya akan bantu selesaikan masalah anda ... . . #pakarhilangbaubadan #kekalsegar24jam . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm
Hadiahkan buat bakal peneman hidup 😊 Celebrity Lass sebagai hantaran kahwin  Set hantaran yg PERFECTO!  Demi kebahagiaan masa depan juga  Suami isteri, dua2 bebas bau  Bau perfume pun kekal lama u..Baru best nak peluk & tido bawah ketiak suami or isteri 😉 hehe . #celebritylass # CL #hantarankahwin #kahwin

Loading