Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#caviar

Posts tagged as #caviar on Instagram

1.098.847 Posts

@music_7s 🖤подписка🖤😈 #like4likes#instalikes#iloveyou#lovestory#love#lookoftheday#look#половина#мояполовина#моядевочка#половинамоя#любовьмоя#любовь#любовьнепонимаетслов#преступление#авто#автозвук#ронда#юфс#ufs#огонь#2018#смехдослез#смешныевидео#фильмы#новыефильмы2018#triller#caviar#преступление#авто2019#авто#смешныевидео#хахаха#смехдослез
@music_7s 🖤подписка🖤😈 #like4likes#instalikes#iloveyou#lovestory#love#lookoftheday#look#половина#мояполовина#моядевочка#половинамоя#любовьмоя#любовь#любовьнепонимаетслов#преступление#авто#автозвук#ронда#юфс#ufs#огонь#2018#смехдослез#смешныевидео#фильмы#новыефильмы2018#triller#caviar#преступление#авто2019#авто#смешныевидео#хахаха#смехдослез
@music_7s 🖤подписка🖤😈 #like4likes#instalikes#iloveyou#lovestory#love#lookoftheday#look#половина#мояполовина#моядевочка#половинамоя#любовьмоя#любовь#любовьнепонимаетслов#преступление#авто#автозвук#ронда#юфс#ufs#огонь#2018#смехдослез#смешныевидео#фильмы#новыефильмы2018#triller#caviar#преступление#авто2019#авто#смешныевидео#хахаха#смехдослез
Raw - 春季餐單 春日裡的蔬菜略帶甘苦,加上香濃的茼蒿高湯,鮮甜的石蚵,底部的豆腐把這些美味都吸收了😋 * * *  RAW French, Michelin 1 Star, Asia’s top 50 restaurants, 全台最難訂餐廳 🏠: 台北市中山區樂群三路301號 💻: https://www.raw.com 📞: (02)8501-5800 ⏰: 11:30am-2:30pm, 6pm-10pm 星期一與星期二公休 * * *  #taipei #taiwan  #frenchcuisine #igfood #michelinstar #beautifulcuisines #caviar#f52grams #eater #food  #foodporn #foodpic #foodie #like4like #likeforlike #followme #follow #goodfood #igers #foodstagram #相機食先 #picoftheday #instafood #instaday #instagood #picnic  #instadaily #raw #foodspotting
Waking up to mom's indulgent Eggs Benedict🥰 Using her own Hollandaise Sauce, Some salmon, topped with caviar to finish😍 Breakfast is always great  Thanks Mom @pinkyshares ! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#food #foodphotography #eggs #eggsbenedict #foodporn #foodie #foodgasm #foodgasm #foodography #foodstagram #foody #foodies #foodblog #eats #eat #eating #breakfast #homecooking #homecookedmeals #homecookedmeal #homecooked #bestmom #indulgenteats #indulgent #caviar
Toužíte po krásné hydratovane pleti? Vyzkoušejte komplexní kosmetické ošetření s liftinkovym účinkem. Udělejte si čas pro sebe a nechte si profesionálně ošetřit pleť, vyhladit vrásky a dopřát odpočinek! Těším se na Vás v luxusním salonu na Praze 6 v Nora Studiu.👑💍👑 Budu o Vás pečovat jako o královnu! #kosmetickeosetreni #kosmeticka #hydratace #ligtingobliceje #liftingovamasaz #kobido #osetreni #láskyplně #kralovna #peeling #perly #caviar #vzhled #kristalovecista #hloubkovecisteni #zabal #praha6 #studio #cosmetic #profesional #profesionalcosmetic #foreveryoung #clean #niceskin
#poodle#プードル#dog#caviar#tabathe#tank#お散歩#ゴーグル#doggles#白内障予防#doggles 白内障初期… きゃびあ 先日 白内障初期と診断されるっ 目薬出来ないと手術は出来ませんと なので お家で目薬 頑張ってみたっ 結果…( `皿´)キーッ!! 思い~っ切り噛まれて 指から血が出る…… (T^T)メチャクチャ イタイヤンッ!! 手術…諦めるのも この子の人生だと… なので予防にゴーグル!! いつも させてくれるゴーグルも 旦那様が一緒のお散歩では ゴーグル着用するのさえ 噛まれる(`皿´)キーッ!! 噛まれてばっかり きゃびあのためなのになぁ~ ε-ε=( -ω- `)フゥ… ノーリード~~~๑ ココダケデスッ
Gusap de soufflé de huevo, dip de salmón ahumando y caviar 🥟🥚🐟 #souffle #caviar #salmon #salmonahumado #comidarusa #cocinarusa #estrelladedavid #davidstar #rusianfood #gastronomia #gastronomie #gastronomia #food #rusia #foodie #foodies
#repost @jakartacosmeticsyariah (@get_repost) ・・・ Rp 30.000,- ☆ CAVIAR SHOWER SCRUB / SABUN CAVIAR ☆ 100% ORIGINAL ☆ . ¤ Sabun dari The Caviar yang ada Scrubnya dengan bahan-bahan yang terbaik, menjaga kulit kita menjadi lebih sehat dan cantik ^^ . ¤ Mengangkat sel kulit mati,membuat kulit terlihat lebih cerah &sehat. sangat disarankan bagi kulit kusam dapat dipakai setiap hari Sudah BPOM ya , serta aman untuk kulit sensitif .  #caviarshowerscrub #sabuncaviar #caviar #pemutihbadan #pemutihkulit #sabunkulit #sabunpemutih #sabunpemutihkulit #sabunpemutihbadan #sabunbpom #pemutihseluruhtubuh #pemutihampuh #pemutihori #pemutihalami #pemutihcepat #kecantikankulit #pencerahkulit #pencerahbadan #kulitcerah #skincarealami #skincare #showercream #showercreamlembut #shower #naturgo
💕Louis Nvf mm mono dc12💕 สภาพดี ลายชัด คาวไฮน์เดิมเดิม สายนิ่มลงจับชนตั้งได้ ด้านในมีรอยเลอะนิดหน่อย มีฐานรองให้ ❌ราคา 15,900 บาท ❌ 💟อปก ถุงผ้า การด์เล็ก สนใจสั่งซื้อสินค้าได้ที่ line : @sirastores  Fb : ศิระ ศิริวิชญ์ Tel. : 0982585962  #chanel#wallet#caviar#chanelthailand #chanelbag#artsy #ตามหา #ของถูก#สวย#balenciagathailand #minicity#sbn#siambrandname #แบรนด์เนมมือสอง #ราคาถูกๆ #ไฮโซใช้เงินเป็น#มือหนึ่งราคาถูก
🎩👌🏼 Нет идеальной жизни, но есть идеальные моменты. По нам, это как раз именно он. Присоединяйся, мой друг!// This one feels pretty perfect to us.👌🏿🎩. #алматы #доставкаалматы #вкуснаяикра #вкуснаяеда #деликатесыалматы #проезнаяеда #морепродукты #рамсторалматы #caviaralmaty #almaty #kz #caviar #esentaimall #dostykplaza #truefoodkitchen
💕Louis Nvf mm mono dc12💕 สภาพดี ลายชัด คาวไฮน์เดิมเดิม สายนิ่มลงจับชนตั้งได้ ด้านในมีรอยเลอะนิดหน่อย มีฐานรองให้ ❌ราคา 15,900 บาท ❌ 💟อปก ถุงผ้า การด์เล็ก  สนใจสั่งซื้อสินค้าได้ที่ line : @sirastores  Fb : ศิระ ศิริวิชญ์ Tel. : 0982585962  #chanel#wallet#caviar#chanelthailand #chanelbag#artsy #ตามหา #ของถูก#สวย#balenciagathailand #minicity#sbn#siambrandname #แบรนด์เนมมือสอง #ราคาถูกๆ #ไฮโซใช้เงินเป็น#มือหนึ่งราคาถูก
Raw - 春季餐單 Amaebi Wrap 小甜蝦和炸過的shiso leaf,米紙 塗抹上現烤的醬汁和蔬葉,由左至右慢慢卷起。 這道菜口味較重,有點越南米卷的feel 😋 * * *  RAW French, Michelin 1 Star, Asia’s top 50 restaurants, 全台最難訂餐廳 🏠: 台北市中山區樂群三路301號 💻: https://www.raw.com 📞: (02)8501-5800 ⏰: 11:30am-2:30pm, 6pm-10pm 星期一與星期二公休 * * *  #taipei #taiwan  #frenchcuisine #igfood #michelinstar #beautifulcuisines #caviar#f52grams #eater #food  #foodporn #foodpic #foodie #like4like #likeforlike #followme #follow #goodfood #igers #foodstagram #相機食先 #picoftheday #instafood #instaday #instagood #picnic  #instadaily #raw #foodspotting
Вокруг самого праздничного алкогольного напитка сложилось множество мифов. Уже само наименование "Шампанское" таит в себе некую угрозу для производителей. Говорят, его изобрел Дом Периньон. Некоторые до сих пор считают, что в России познакомились со знаменитой маркой шампанского "Вдова Клико" после победоносных походов русской армии в Европу в 1815 году.  Но как же все обстояло на самом деле?  Шампанское - это неповторимый и уникальный напиток. Без него не проходит ни Новый год, ни свадьба. А что касается светских вечеринок, то там шампанское просто льется рекой. Но как же появился на свет этот прекрасный напиток названый шампанским?  История шампанского довольно таки обширная, а само появление шампанского считается всего лишь большой случайностью. Виноград в провинции Шампань, что во Франции, начали выращивать в 3 веке, а вот виноделием начали заниматься на тысячу лет позже. Поначалу в Шампани делали только красные вина, но они почему то получались слегка газированными.  Шампанское - игристое вино, изготавливаемое путём вторичного сбраживания вина. Само слово "шампанское"
63빌딩 왔다구 촌티 풍기기😽 워킹온더클라우드 점심 거하게...ㄷㄷ
Sushi time 😍😍 One of the best or closest to the best (I don't remember any though) sushi in Hyderabad. @chubbychohyd is the newest place with an extensive menu featuring some amazing Pan Asian delicacies. . Crab stick and avocado uramaki. . Blog posted on the website. . #sushi #uramaki #crab #immitation #avocado #soy #pickled #ginger #uramakisushi #rolled #stickyrice #seaweed #goodstuff #thebest #sushi🍣 #caviar #notreally #visualtreat #foodporn #blackground #phonephotograpy #chopsticks #cut #cho #panasianrestaurant #oriental #japanesefood #yas #foodie
The Chef's Tasting Menu at The Botanist #chefstastingmenu #tastingmenu #sablefish #duck #caviar #beetsalad #porkbelly [Swipe Left]
フォアグラ&キャビア&アボガドの 手巻き寿司in🇨🇳での日本料理🧐🇯🇵 #🇨🇳#foiegras#caviar#手巻き寿司#japanesefood風#daliancity#intercontinentaldalian#天ぷら#謝謝#🐼#instafood#不思議な味#weekend#japaneserestaurant
How we like to do lunch.. Freshly Shucked Oysters, with Sea Urchin, Salmon Caviar, and Fish Roe. Seriously good! . . . . . . . #fish #fishing #fishroe #caviar #oysters #sashimi #sashimibar #nicholasseafood #goodfood #sydneyeats #sydneylunch
Een heerlijke zondagse brunch in de planning met: chique krabsalade en Tzar Caviar®. 🍸🦀
Секретное средство 😎 , которое должно быть у каждой девушки/ женщины ❤️ 💎Boldcare lotion 💎 Это вам не просто лосьен, это сыворотка красоты👑 , которая в течении 20 минут даст вам эффект ботекса ✌️) Вот представьте, вы невеста 👰🏼гуляли вы вчера на свадьбе и были принцессой 👑и сегодня второй день, а вид то совсем не фотогеничный 🙈👹😱этот чудо -лосьенчик быстро убирает все последствия бурных выходных💪За счёт особых компонентов эффект как от массажа лица ✅убирает отёчность ( быстро!) ✅заметный лифтинг лица ✅улучшение цвета лица ( здоровый оттенок) ✅сияющая отдохнувшая кожа ✅стирает мелкие морщинки , если они есть ( эффект ботекса) Вообщем, вещица достойная и выручала лично меня не один раз🤗 Очень экономичная в расходе , при курсовом использовании заметно преображает овал лица и текстуру кожи✌️ из последнего, что меня впечатлило) несколько слов об этом потрясающем продукте) лифтинговый лосьон Holly Land. создан на основе фруктовых и растительных экстрактов. в инструкции скромно пишут о выравнивающем эффекте, на самом же деле он не просто выравнивает, он придает коже по-настоящему
‼️one more day to confirm your attendance at DXBJB_BiceRest@hilton. How much do you know about Caviar? Have an elegant moment in a French atmosphere with Caviar Perle Noire @maselectiondxb & Champagne.  #caviar #roe #madeinfrance #highquality #sturgeon #producer #artisan #delicacy #connoisseur #event #experience #tasting #hilton #hiltonthewalk #dubai #dubailife #caviardubai #exclusive #biceskybar #lounge #gastronomy #gourmet #finefood #instaquality #qualitytime #selection
About yesterday evening. The Gualtiero Marchesi’s iconic pasta. Made by me... #milano #gualtieromarchesi #caviar #spaghetti #icon #chef #home #saturdaynight #friends #beauty #eating #instagram #moscow #russia #instapic #instagram #instago #instagood #picoftheday
Wagyu Matsusaka beef entertainment.  松坂牛軽い炙り 北海道産雲丹 キャビア ベルーガ Broiled Matsusaka beef ,SeaUrchin Hokkaido,caviar.  #japanesefood #nagoya #yagoto  #wagyu #八事たつや #美味しくないわけがない #ワインに合う #熟成肉#名古屋#八事#caviar #matsusaka #seaurchin #hokkaido #キャビア #松阪牛 #雲丹 #北海道産
Caviar dreams on a golgappa budget. .. .. In frame 📹: Gol Gappa Caviar at @housefulldelhi .. .. Follow @roopseekohli for food and travel updates. . . . .  @stfoodlover #streetfood #delhifood #testifindia #indianfood #gujratifood #panjabifood #indianthali #spicyfood #northindianfood #desifood  #mubaiyafood #desifood #desikhana #nawabifood #roadsidefood #royalfood #delhiroadsidefood #mumbai #chaat #chutney #eattreat #panipuri #golgappe #snacks #caviar #brunch #delhifoodblog #popxo #sodelhi #sarakhanaaajhikhana
At Caviar Colony, we place close attention to the harvesting process, after several months of detox, the fish is brought a sanitized operating room; where a team of highly trained staff process the sturgeons, efficiently harvesting the caviar within a carefully timed procedure and sifting through each batch to remove impurities. . #caviarcolonysg #caviarsg #finefoods #caviarcolony  #caviar #caviarlover #caviargold #cuisine #supportlocal #dining #food #foodie #restaurant #gourmet #foodstagram #oscietra #kaluga #amur #instafood #luxury #caviarcolony #chefselection #gastromeals #chefdup #chefdupldn #instafood #chefsplate #chefstalk #finedininglovers #foodie #foodies #sgfoodies #gastronomy
@behindthechair_com #instagramaccount #hairdresser#hairdresserquotes #quotes #goodone #myproblemtoo #glasses , #kapper #maastricht #instahair #hairfashion #hair #haircolorist  @paul_jaspers_ @art_salonpauljaspers #maastricht @meetwyck #funquotes #quotesdaily @alternahaircarenl @alternahaircare @bumbleandbumble @pravana @olaplex @olaplexnederland @dutch_haircare @kincosmeticsnl @nook_nederland @nycecosmeticsbenelux #caviar #surf #seaweed #luxury #hairoftheday #beauty #beautyblogger
🐃 こんにちはニクアザブ新橋店です🤗 ‪3/20〜4/26GEMS新橋でイベントがあります🤩🎁🎁🎁‬ 1️⃣ハッピーアワー 条件:18:00までにオーダー 2時間 飲み放題 2000円がなんと!!1000円🍻 または 和牛切り落とし100g🍖(グループで一つ) プレゼント🎁 ※平日限定  2️⃣レイトナイト 条件:21:00以降来店 肉寿司一貫人数分プレゼント🎁 ※日祝除く  3️⃣おいしいサプライズ特典‼︎ 事前予約で6名以上 おまかせコース利用で 人数分の一口の極みプレゼント🎁 チケットをお見せ下さい!(webも可) また予約時に 「一口の極み全員分」と言って頂くと スムーズです🙇‍♀️ ※ただし金曜は除く  皆様のご来店心よりお待ちしております🤩  #肉#和牛#ハラミ#焼肉#ニクアザブ#uni#伯楽星#赤身#caviar#新橋#おしゃれ#カルビ#コスパ#happy#おまかせ#日本酒#肉寿司#黒毛和牛#龍勢#yakiniku#wagyu#sake#好吃#food#먹다#yummy#赤身女子#日本酒#新政#サプライズ
So... this happened. Long #overdue #fam #dinner at a long overdue #lasvegas spot. #nom #maribarnico #family #dinner #saturday #weekend #tapas 1. #jamon #iberico #pancontomate  2. jamon #croquetas two ways 3. #hongos 4. #pulpo 5. #nigerian #prawn 6. #tomahawk #steak 7. #caviar #hazelnut #icecream 8. #caramel #flan . more not pictured . #reginaslasvegaseatingadventures #reginaslasvegaslocaladventures #reginaseatingadventures #reginaeatsallthethings
CAVIAR DIMSUM  Udah lama nggak masak yg aneh2, tadi ke pasar nemu telur ikan segar sekilo 50rb. Beli setengah aja rencananya pengen dibuat gulai dicampur sama kacang panjang. Pas dirumah, mikir, kalo gulai nggak bisa distok dikulkas, pengen bikin pepes tapi nggak punya daun pisang. Iseng2 aja diublak sama tahu kuring, lobak putih, bumbu pepes  diblender semua, kemangi sama telor ayam. Dicetak trus dikukus. Enaaaaak, ala2 dimsum gitu.  Kyknya bisa digoreng juga ala2 rolade, teksturnya kokoh sih. Wacana lauk seminggu tapi sekali makan 1 mulut 3 bijik, lah nasinya abis ternyata 😂😂😂 #telurikan #tahukukus #pepestelurikan #pepestahu #roladekukus #caviar #dimsum #dapoerve
Their superb late dinner.. mine was only salad n bread 🤣🤣#kalugaimperial #javanegragourmetatelier #caviar
背ロースの肉寿司キャビアと金粉のせ❗️ #よろにく #焼肉 #ロース #キャビア #金粉 #和牛 #肉寿司 #米沢牛 #黒毛和牛 #黒毛和種 #食べ歩いてもいい身体 #肉 #肉好き #肉スタグラム #yakiniku #wagyu #japanesebeef #caviar #yoroniku
Signature course #seaurchin #caviar #botanebi 😋
Las uñitas de la bella @giseslm 💜 Lila, glitter lila y combinación de strass transparente y caviar plateado 💅 . . . #nailslove #nails💅 #lila #purple #strass #caviar #transparent #glitter #shine
Hellloooo extra #caviar !! These knives are made out of reclaimed materials the knife from an old Chevy and the handle from T-shirt and resin. We got to pick our own knife from a box.. Hubby happened to pick a wood handle one.
Caribbean Cuisine Anyone? #foods , #caviar , #french , #caribbean , #islands
THE CAVIAR SHAMPO . Rp 30.000 Netto: 250ml .  BPOM : NA18151002650 .  Fungsi Utama : - Menumbuhkan rambut 40% lebih cepat - Mengurangi kadar minyak di kulit kepala - Mencegah kebotakan - Memperkuat akar rambut - Menumbuhkan rambut2 baru sehingga jauh lebih lebat - Memperbaiki kerusakan rambut (kering / kusam / bercabang) akibat catok / cat - Mengatasi rambut bercabang dan pecah2 - mengembalikan volume rambut - Mengobati ketombe .  Menjanjikan rambut yang lebih sehat, kuat dan sehat bercahaya dalam 14 hari pemakaian. .  Pemakaian secara rutin akan mengurangi rambut rontok dan patah hingga 93%, ketebalan secara elastisitas rambut juga akan bertambah. .  Untuk hasil MAKSIMAL gunakan secara rutin setiap hari selama 3 bulan. .  Cara Penggunaan : Basahi rambut dan gunakan The Caviar Shampo, pijat perlahan di kulit kepala (massage). Diamkan 3-5 menit lalu bilas dengan air .  Aturan penggunaan : 2 minggu pertama gunakan setiap hari untuk penyesuaian dan perawatan awal rambut rusak Setelah 2 minggu, boleh dipakai 2 hari 1 kali.  #caviar #sampocaviar #shampocaviar #caviarshampo #shampokuda #sampokuda
THE CAVIAR SHAMPO . Rp 30.000 Netto: 250ml .  BPOM : NA18151002650 .  Fungsi Utama : - Menumbuhkan rambut 40% lebih cepat - Mengurangi kadar minyak di kulit kepala - Mencegah kebotakan - Memperkuat akar rambut - Menumbuhkan rambut2 baru sehingga jauh lebih lebat - Memperbaiki kerusakan rambut (kering / kusam / bercabang) akibat catok / cat - Mengatasi rambut bercabang dan pecah2 - mengembalikan volume rambut - Mengobati ketombe .  Menjanjikan rambut yang lebih sehat, kuat dan sehat bercahaya dalam 14 hari pemakaian. .  Pemakaian secara rutin akan mengurangi rambut rontok dan patah hingga 93%, ketebalan secara elastisitas rambut juga akan bertambah. .  Untuk hasil MAKSIMAL gunakan secara rutin setiap hari selama 3 bulan. .  Cara Penggunaan : Basahi rambut dan gunakan The Caviar Shampo, pijat perlahan di kulit kepala (massage). Diamkan 3-5 menit lalu bilas dengan air .  Aturan penggunaan : 2 minggu pertama gunakan setiap hari untuk penyesuaian dan perawatan awal rambut rusak Setelah 2 minggu, boleh dipakai 2 hari 1 kali.  #caviar #sampocaviar #shampocaviar #caviarshampo #shampokuda #sampokuda
Raw - 春季餐單 Scallop 在底,青萍果制做成的foam, 絲瓜切成Pasta的樣子,上面還有Caviar 😋 * * *  RAW French, Michelin 1 Star, Asia’s top 50 restaurants, 全台最難訂餐廳 🏠: 台北市中山區樂群三路301號 💻: https://www.raw.com 📞: (02)8501-5800 ⏰: 11:30am-2:30pm, 6pm-10pm 星期一與星期二公休 * * *  #taipei #taiwan  #frenchcuisine #igfood #michelinstar #beautifulcuisines #caviar#f52grams #eater #food  #foodporn #foodpic #foodie #like4like #likeforlike #followme #follow #goodfood #igers #foodstagram #相機食先 #picoftheday #instafood #instaday #instagood #picnic  #instadaily #raw #foodspotting
Весеннее обострение по поводу рыбалки началось... #fishing #fish #pike #river #catfish #water #caviar #astrakhan #volga #vacation #fishingtrip
SETELAH SUKSES DG SHAMPOO CAVIAR AKHIRNYA CONDITIONER CAVIAR KELUAR MAU BURUAN YA ORIGINAL DAN BISA DITRACK YA CEK TRACK DITUTUPNYA Y👍 "INGAT YG ORIGINAL BOTOLNYA BESI BUKAN PLASTIK.  TERDAPAT KODE PADA TUTUP BOTOL DAN BERSEGEL..!!! BELI YG ASLI KUALITAS TERJAMIN" 👍👌 TEROBOSAN PERAWATAN KULIT KEPALA DAN RAMBUT..!! Banyak dipakai artis hollywood di amerika :D  The Caviar Conditioner For Faster Growing Healthier & Volumizing Hair Made in Australia 250ml  Fungsi Utama : - Menumbuhkan rambut 40% lebih cepat - Mengurangi kadar minyak di kulit kepala - Mencegah kebotakan - Memperkuat akar rambut - Menumbuhkan rambut2 baru sehingga jauh lebih lebat - Memperbaiki kerusakan rambut (kering / kusam / bercabang) akibat catok / cat - Mengatasi rambut bercabang dan pecah2 - mengembalikan volume rambut - Mengobati ketombe  Menjanjikan rambut yang lebih sehat, kuat dan sehat bercayaha dalam 14 hari pemakaian.  Pemakaian secara rutin akan mengurangi rambut rontok dan patah hingga 93%, ketebalan secara elastisitas rambut juga akan bertambah.  Untuk hasil MAKSIMAL gunakan secara rutin setiap hari selama 3 bulan  Cara Penggunaan : Setelah menggunakan The Caviar Shampo, tuang secukupnya conditioner, pijat perlahan di kulit kepala sampai ke ujung rambut (massage). Diamkan 3-5 menit lalu bilas dengan air  Aturan penggunaan : 2 minggu pertama gunakan setiap hari untuk penyesuaian dan perawatan awal rambut rusak Setelah 2 minggu, boleh dipakai 2 hari 1 kali... Netto 250ml  BARANG BERSEGEL..!!! HARGA @Rp.95.000 (sampo+coundisioner)dijamin asli kode bisa di tracking.  #sampopemanjangrambut #samporambutrontok #sampocaviaroriginal #caviar #caviarsampo #shampocaviar #shampopaketcaviar #shampopemanjangrambut #sampokuda #paketcaviar #rambutbagus #caviaroriginal #caracepatmemanjangkanrambut #shampopemanjangrambut #sampokuda #shampokuda #shampocaviar #rambutbagus #rambutindah #rambutsepertisutra #caviartermurah #caviaroriginal #shampocaviarasli
Favorite Sunday brunch #eggbenedict #caviar #sundaybrunch
Its been a long time I didnt make something new. Work has been so busy, I have lost myself , but yet Im e one that happily drown myself in work everyday. Today I have cravings for some Russian pan-asian sushi. This concortion is my creation, I wanted to inject some spicy excitement. Presenting you my Smoked salmon curry cream cheese mayo sushi roll topped with tobiko n russia caviar. I wanted to introduce our Singapore flavours to e world, to ur fav food, to a way u can like n accept. I wish Im in russia now #homemade #sushigalore #japaneats #sushilovers #salmons #sashimilovers #creativeculinary #photooftheday #sgfoodporn #onthetable table #feedfeed #sushi #caviar #panasian #love #cookwithlove #curry #spicy #exploreflavours #japanese #halal #finedininglovers #singaporecurry #curry #primataste #russians #russiagirls #russianfood #italianslove #creative #plating
Every dish we ordered was delicious.  The good reviews for this place is definitely warranted! AF recommended! #protegepaloalto #finedining #finedininglovers #goodfood #caviar #lobsterbisque #brickchicken #paloalto #pithivier #shortrib #beefshortribs #sandmarc
#chanel#wallet#caviar#skin#black#colour#🖤
Так приятно в воскресенье побывать в любимом ресторане, а бонус в виде веселых аниматоров для ваших детей, веселые игры и конкурсы, подарки. Мастер класс по изготовлению фоторамки) . Мы приглашаем вас в ресторан "Caviar." Каждое воскресенье семейный день! Приходи всей семьей и порадуй себя и своих родных великолепными блюдами и веселой программой для детей! . Проведите выходной день с нами! Море внимания каждому ребенку! . ☎ +7702 2916699⠀ ☎ +7727 2996699 Адр. ул Сейфуллина.481 .⠀ #caviar #esperanzakz #caviaresperanza #almaty #алматы #бизнесланч #businesslunch #restaurant #ресторан #завтраки #обед #рестораналматы #завтраквалматы #обедвалматы #новыйресторан #рыбныйресторан #семейныйденьвресторане #familyday #аниматоры #каждоевоскресенье
2 Cams are better than 1 #dohctakegawa #z50 #4mini #revittillthevalvesfloat #caviar
«ВКУС МОРЯ!!!» 🌎🌊🚢 🔱 В любом блюде ГРЕБЕШОК - главный на тарелке: важно, чтобы ничего не заглушало его тонкий вкус! 🔱 В группу поддержки берите свежие или бланшированные овощи - главное, чтобы они оставались хрустящими. 🔱 Оттенить упругое «морское мясо» помогут жареный бекон, фруктовый или бальзамический уксус, сливочное масло или соус на белом вине. Тут важно не переборщить - сопровождение должно быть не слишком навязчивым. 🔱 Противопоказаны гребешку острые и пахучие сыры, жгучие перечные или насыщенные томатные соусы. * ❗️Добро пожаловать в КУПИРАКА за приморским и японским шикарным ГРЕБЕШКОМ!!! 🙌🏻 ❗️Такие раковины Вы найдёте только к нас!!! 👌🏻 * ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 🔥Гастрономия «КУПИРАКА»: ✔️Живые и варёные РАКИ🦞 ✔️Дальневосточные морепродукты 🌊 ✔️ Свежайшая икра 🐟🐠🐡 ✔️Дары сибирского леса 🍓🌰🍄🍯 ✔️Мясные деликатесы 🦌🐻🐗🦆 ✔️Рыбные деликатесы 🐳🐋🦈 ✔️Лавка здоровья 🐜🐝🐾 . ******************************************** 🤗Ждём вас ежедневно, ⏰ с 10:00 до 21:00 часа 🌃 г. Тюмень 🏢 ул. Беляева 29, корп 1 ☎️ +7(902)812-97-18, +7(919)952-50-65 📱Заказ WhatsApp +7(919)9434440 🚘 Доставка по городу . .
⠀ Best Patisserie, 2018 / 2019 Singapore’s Top Restaurants, 2017/2018⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ WE GOT EYES ON YOU! 👁👁⠀⠀⠀ ⠀⠀ In frame: Buttermilk Deep Fried French Chicken &  Russian Caviar.⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ www.MadAboutSucre.com⠀ ⠀ Bake with love  l  Bake for love⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ #madaboutsucre #bestrestaurant #bestpatisserie #bestcakes #frenchfoodsg #freshfood #frenchdessert #frenchsg #frenchcakesg #naturalingredients #chopesg #frenchfoodsg #exploresingapore #sgfoodies #sgfoodie #singapore #foodporn #eatfresh  #scratchcookingsg #visitsingapore2019 #caviar #friedchicken
. 麻布十番にある「十番右京」に行ってきた🍽 世界三大珍味のキャビア、トリュフ、フォアグラや 様々な贅沢料理を食べられるお店🤤 どの料理も豪華すぎてなんだかよく分からん😂 名物の「トリュフたまごかけご飯」は とにかくやばかった😳 トリュフをたっぷり乗せてもらい、 香りが凄くて口の中から幸せが溢れそうやった👏 必死に溢れるのを防いだよ😚 フォアグラは初めて食べたけど あんなにトロトロだなんて初めて知った!!! どの料理もクオリティーが高くて お酒が進む進む…🍻 最高に幸せな夕食でした🙇‍♂️ ご馳走様でした🙏 #十番右京 #麻布十番 #東京 #トリュフ #キャビア #フォアグラ #ウニ #いくら  #トリュフたまごかけご飯 #たまごかけごはん #ディナー #jubanukyo #azabujuban #tokyo #truffle #caviar #foiegras #seaurchin  #salmonroe #tkg #dinner
Salman lived in Russia for a few years when he was young. He was craving caviar on the weekend of a hot summer in 2018. We went to get some caviar at a Russian supermarket in Brooklyn. I made this smoked Salmon caviar snack with onions and a hint of honey. It was one for the books according to him !! Waiting for summer to roll around to be able to enjoy this little baby again . . . . . . . . . . . . . . . . . . #food #foodie #foodies #foodgasm #caviar #caviarlover #caviarlovers #crackers #snacks #snack #snackideas #snackfood #snacksofinstagram #homechef #chefstagram #chefsplateform #cheflife #amateurchef #amazingfood
#3 день «Тюлений отдых» ^ Весь день отдыхали - ели👇 🎄до 18:00, лежали, смотрели фильмы СССР и попутно доели: 🍽 «Генеральский салат»- мой самый любимый новогодний салат 🥗 🍽 «Оливье» 🍽 «Сельдь под шубой» 🍽 «Мясо по Французски» 🍽 «чего-то ещё» 🙌 🍽 «икра красная» вкусная 😜, раз в год могу себе позволить 1 кг.  скушать 😋- Новый год без икры не Новый год 🥳 🥘 остался ещё «холодец», завтра его приговорим думаю 😂 🎄потом прямиком в гости к родственникам, там поели и ещё поели, запили чайком ☕️ 🎄 около 22:00 заехали в магазин, докупили продуктов, кушать то что то надо 🤦‍♂️😁 🎄 ааа и ещё в промежутке заезжали в «Икеа» «ресторан», тоже там поели и запили Глинтвейном, кстати Глинтвейн оказался вкусным - думаю позже надо повторить 🍹 🎄 потом ещё фильмец ночью - нужно все фильмы СССР пересмотреть за праздники постараться 😁 🎄 💤💤💤💤💤 _____________ #икра #оливье #салат #еда #холодец #новыйгод #новыйгод2019 #питер #россия #сновымгодом #зима #newyear #petersburg #russia #life #instagram #подарки  #гуляли #2января #утро #2january #morning #спать #мойдень #мечтысбываются #работа #отдыхаем #caviar #food
Just love it! #caviar #foodstagram #foodie

Loading