Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#carimakan

Posts tagged as #carimakan on Instagram

108.110 Posts

🤤🤤 NASI AYAM🐔🐓🐔🐓🐔🐓 SERIES! : Cari Makan!!! TRY or DIE? 🤤 : 💡Credit ... @71keroroyz : Korang ada video masakan, resipi atau tempat mkn menarik nak share? DM kami! : Jangan lupa follow kami, @carimakannnn ! : #carimakan #resipi #food #foodporn #makanan #foodgasm #instafood #foodstagram #sihat #healthy #makananmalaysia #malaysianfood #malaysia #chickenrice #nasiayam #ayam #craving #meleleh #streetfood #exoticfood #kulinari #foodporn #resipi #foodhunter #recipe #dapur #makan #masakmasak
Day no 2  #carimakan  #pelanpelankayuh
Selamat tengahari!  Sumber protein penting utk kesihatan, bantu bina otot, bagi tenaga,  kawal selera dll.. : : Masa turun berat,  pilih protein yg lebih rendah kalori, tinggi kandungan protein dan kurang lemak seperti ayam dada dan ikan.. : Walaupun ikan salmon lebih tinggi lemak,  tapi lemak ni jenis baik iaitu omega 3 yg badan perlu. : : Dan makan dlm portion yg betul iaitu saiz setapak tangan dan cara masak sihat iaitu grill,  bakar, rebus atau stim tanpa minyak atau sikit aje minyak zaitun ya.. : Tag kawan yg nak kurus sihat : Kalau minat dapat meal plan dan resipi sihat utk 30 hari dan dapat ilmu, coaching dan support utk turun 3-10kg sebulan sampai ke tahap sihat secara whatsapp aje,  klik link di atas atau bawah utk info👇 : : COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! : : :: @racheltan_my  @racheltan_my  @racheltan_my : : COACH RACHEL 📲0167378857
Lost 10.2 kg ..anda nak tahu rahsia kak Rosina lost berat sebanyak ni ?? . Assalamualaikum. Saya Rosina join program edisi 38 pada awal bulan Oktober. Pada mula saya tak begitu yakin dengan program ni bila fikir tahan ke nak diet ni. Mesti makanan tak sedap dan mesti cepat lapar...macam2 bermain difikiran. Akhir saya tekad nak kurus, nak perbaiki kesihatan diri dan nak kelihatan cantik. Alhamdulillah saya dipertemukan dengan coach Lin.  Coach Lin banyak beri tunjuk ajar. Saya seronok join grup dan terkejut kerana plan pemakanan dalam edisi ni sangat amazing. Dengan perkongsian tips2 yang berguna akhirnya saya dapat berat yang saya inginkan. Terima kasih tak terhingga pada Coach Lin😘 . Jom join program #youcanlossweightformhome bulan december ni pada yg nak perubahan sekarang . #teamnickhinhussien #onlinecoaching  coach amirul  0174870281  #baju #malaysia #tv3 #carimakan #kalori  #kurus #jommakan #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet
GEMOK IS AWESOME! . Tentu u all masih ingat kata2 ini kan.. Yess!! Betul Abam Bocey.. . Tapi itu dulu tau.. Sekarang ni abam bocey dah join Program Turun Berat.. Dah Hilang Hampir 20KG!! 😱😱 . Bila DESIRE dalam diri dh ada.. Senang je u all boleh turun Berat guys..!! . Apa DESIRE u all.. Cua komen sket?? Berapa ramai yg nak berubah mcm Abam Bocey.. . . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio 👆🏼 . Jr. Coach Noriah 😚0194789410 .  #malaysiafood #tv3 #carimakan #kalori #kurus #gemuk #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #weightlossfast #azamkurus2019 #caradiet #jk1m #jomkurus1malaysia #detoxtea #penangfood #workout #kempisperut #worldcup #plussize #jubahbesar #republicofbig #rob
Seafood Aglio Olio 🔥 Best diet food in town !😋😋😁 Tag and share 😀😀 . . . > Garlic / Onion/ Cili padi / a little bit olive oil . > prawn/ squid . > capsicum / carrot / cherries tomato . > lime / lemon . > organic spaghettini / parsley & chili flakes . . Klik my biolink ig for details healthy recipe @sharifahfahimah_official . Sharifah fahimah 📲 +6016 675 8595 . #teamfadzil #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit #abambocey #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #kalori #kurus #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #teamfahim #healthyrecipe #resepisihat #makanansihat #malaysiafood
*CARA MASAK TOMYAM POWER* *tonton Video cara masak* 🔻Cara Mudah & cepat  masak tomyam rasa seperti restoran thaifood..Hanya guna pes tomyam yg ni shj.🔻 ✔Panaskan 2 cawan air ✔Masukkan 2 sudu pes tomyam ini ✔Masukkan lauk-lauk serba sedikit (2-4 org) ✔Masukkan sedikit sayuran (jika perlu) ✔Masukkan 5  senduk susu full cream @ 1 kotak kecik ( jika ada lg best) kacau hingga sebati. ✔Tunggu lauk-lauk empuk dlm 3,4 minit ✔ Siap utk dihidangkan.🍝🍜🍛 🔻Paling Sedap Paling Mudah Paling lazat. 🔻Dpt makan seisi keluarga. 🔻Dijamin Hirup Sampai Licin..👍👍 Boleh dapatkan stok pes tomyam disini -> http://bit.ly/NakPes  #meatballpremium #meatballsedap #jommasak #westernfood #foodporn #jjcm #carimakan #makansedap #pestomyam #makananviral #pesviral #pestomyam #thaifood #makananthai #pesthaihalal #bazaarpaknil #makananhalal #pesstimlimau #shoppee
🤤🤤 NASI AYAM🐔🐓🐔🐓🐔🐓 SERIES! : Cari Makan!!! TRY or DIE? 🤤 : 💡Credit ... @dontplaywithfoodsg : Korang ada video masakan, resipi atau tempat mkn menarik nak share? DM kami! : Jangan lupa follow kami, @carimakannnn ! : #carimakan #resipi #food #foodporn #makanan #foodgasm #instafood #foodstagram #sihat #healthy #makananmalaysia #malaysianfood #malaysia #chickenrice #nasiayam #ayam #craving #meleleh #streetfood #exoticfood #kulinari #foodporn #resipi #foodhunter #recipe #dapur #makan #masakmasak
Kegemukkan kebanyakkan hanya dapt keburukan pada tubuh badan .  Cuba check mungkin anda salah satu tanda di atas. . #teamnickhinhussien #onlinecoaching  coach amirul  0174870281  #baju #malaysia #tv3 #carimakan #kalori  #kurus #jommakan #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet
MENU LUNCH  KERABU SUHUN WITH SEAFOOD... . Antara menu best menjadi feveret peserta program. . Instead of makan bihun, kita gantikan dengan SUHUN.  Lebih sedap dan kenyang. keep Jaga portion .segenggam and sepenumbuk. .#Yesyoucanloseweight . Follow IG @marena_omar  utk lebih banyak tips-tips kurus . Semoga anda semua mencapai berat ideal tahun ini. . Jom turun berat bersama sy coach @marena_omar . 🔉TRANSFORMASI KURUS ONLINE INTAKE APRIL 🔉 PENDAFTARAN SUDAH DIBUKA 📲link Di bio profile . Coach Marena Omar 7 thn pengalaman online coaching +6019-5278268 Mak anak 2 Turun 30kg  #onlinecoachingkurus#coachkurus #photooftheday#weightloss#fashion #jomkurus #fun#jomsihatl#isihatmagazine #tv3 #tipsmakansihat #tipsdiet #ctdk#baju#carimakan#tipskurus#jamu #slimnfit #tipsdiet#healthymindandbody #bazarpaknil#bondarozitaibrahim #jamuratumalaya #bajumurah #tv3 #malaysia #bajubesar #raya #kurus
🤤🤤 NASI AYAM🐔🐓🐔🐓🐔🐓 SERIES! : Cari Makan!!! TRY or DIE? 🤤 : 💡Credit ... @thesilverchef : Korang ada video masakan, resipi atau tempat mkn menarik nak share? DM kami! : Jangan lupa follow kami, @carimakannnn ! : #carimakan #resipi #food #foodporn #makanan #foodgasm #instafood #foodstagram #sihat #healthy #makananmalaysia #malaysianfood #malaysia #chickenrice #nasiayam #ayam #craving #meleleh #streetfood #exoticfood #kulinari #foodporn #resipi #foodhunter #recipe #dapur #makan #masakmasak
Hahahahahaha 😅😅😅😅😆😆 saya tau kebanyakkan ramai yg macam ni kan..kan... haa baik ngaku cepat .. ğŸ¤“ğŸ˜ŽğŸ˜Ž . . . ➡️ INTAKE APRIL OPEN!!! You Can Lose Weight from Home🏡. 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. ❎BUKAN UBAT KURUS!. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . sharifah fahimah +6016 675 8595 +6016 675 8595 . #teamfadzil #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit #abambocey #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #kalori #kurus #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #teamfahim
Snacking timee........... jom tokak tokak je apple ni 😀😀😉 . Kalori epal hijau, kalau kita tokak kalori kita tokak tu dh sama dengan kalori epal hijau ... . . ➡️ INTAKE APRIL OPEN!!! You Can Lose Weight from Home🏡. 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. ❎BUKAN UBAT KURUS!. 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . sharifah fahimah +6016 675 8595 +6016 675 8595 . #teamfadzil #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit #abambocey #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #kalori #kurus #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #teamfahim
outstation lgi. #tanganhitam  #carimakan
Salam Dan selamat pagi Warga Kota. Alhamdulillah.. Delivery Ke Tahfiz Dan Office.Mari lah abam encem Akak Shanteq Mari Coba Masakkan Kami  #amirkicen #nasilemakbaring #makan #makanan #lunch #lunchjom #carimakan #yulek #cheras #kualalumpur #kedaimakan
Kalau nak amalkan diet sihat.selalu kita jumpa tips pilih beras perang kan.....jom study . Beras putih vs beras  perang. . Perbandingan dengan beras putih Beras perang dan beras putih mempunyai kalori, karbohidrat, dan protein.  Perbezaan utama di antara kedua beras ini adalah ketika beras diproses dan kandungan zat. Apabila hanya lapis terluar benih beras (kulit padi) dialihkan, maka akan terhasi beras perang. Bagi menghasilkan beras putih pula, lapisan di bawah kulit padi (sekam dan germ) dialihkan dan akan  meninggalkan endosperm yang berkanji. .  #chocofitjohorbahru#chocofitsingapore #baju  #malaysiafood  #tv3 #carimakan #kalori  #kurus #jomkurus  #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet  #weightlossfast #sayanakkurus  #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiandiet
APA YANG ANDA RASAKAN SAAT INI? 🤔 Mengantuk? Badan Rasa Lemah? Otak Rasa Blur? . . Bersarapan dengan tinggi lemak, tinggi gula dan tinggi perasa punca susah kawal berat badan naik malah punca² lain turut terasa dari segi selalu mengantuk,  badan rasa tak bertenaga dan otak kurang kreativiti. . "BREAKFAST IS KING" Be SMART memilih breakfast yang terbaik untuk kita, insyaAllah anda akan rasa perbezaan nye 🤗 . Sila LIKE, TAG, & SHARE kepada family kita, rakan² kita supaya breakfast dengan sihat. . ▶ INTAKE OPEN!! Get Ideal Body Online 💯 ▪ 📒21 Days Healthy Meal Plan . 🍱 Sehari 5 Kali Makan . 🏋Combo Teknik Workout . 💯 ONLINE TURUN BERAT, PEMAKANAN SEIMBANG & FULL NUTRITION ▪ Details Program click di link bio 👉 Coach Adam 📲 http://CoachAdam.wasap.my/
Indonesia Pusat Papan Tulis  Whiteboard Blackboard Flipchart Corkboard Dan Peralatan Kantor Lain *Pengiriman Ke Seluruh Indonesia  Tokopedia: Toko ATK JKT WA: 081510051350
PILIH UNTUK KESIHATAN 😍 . Tahukah anda Roti Putih adalah karbohidrat kosong dimana karbo akan bertukar manjadi gula dengan cepat di dalam darah. . Manakala Roti Wholemeal terdiri drpd karbohidrat kompleks yang mengambil masa lama utk bertukar menjadi gula dlm darah. . Bila proses perlahan, tenaga yg dikeluarkan juga perlahan dan ini akan mengurangkan proses tenaga bertukar menjadi lemak. So kita akan rasa kenyang lebih lama 👍👍 . . "Gaya Hidup Sihat itu PILIHAN" . . Follow instagram saya utk sama2 berkongsi info sihat 😍 @ct_noorliza @ct_noorliza . Wasap Coach Liza 012-2347857 . . #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien . #sihatdanbonusnyakurus#kurussihatmenawan#malaysiafood#tipsdiet#nakkurus#jomkurus#carimakan#plusclosette#beritaharian#beritahariin#zulariffin#pipitembam#perutbuncit#makanansihat#instafamouse#officialsimplysiti#galeriariani#dietkirakalori#bokitta#creacionbysitinurhaliza
PILIH UNTUK KESIHATAN 😍 . Tahukah anda Roti Putih adalah karbohidrat kosong dimana karbo akan bertukar manjadi gula dengan cepat di dalam darah. . Manakala Roti Wholemeal terdiri drpd karbohidrat kompleks yang mengambil masa lama utk bertukar menjadi gula dlm darah. . Bila proses perlahan, tenaga yg dikeluarkan juga perlahan dan ini akan mengurangkan proses tenaga bertukar menjadi lemak. So kita akan rasa kenyang lebih lama 👍👍 . . "Gaya Hidup Sihat itu PILIHAN" . . Follow instagram saya utk sama2 berkongsi info sihat 😍 @ct_noorliza @ct_noorliza . Wasap Coach Liza 012-2347857 . . #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien . #sihatdanbonusnyakurus#kurussihatmenawan#malaysiafood#tipsdiet#nakkurus#jomkurus#carimakan#plusclosette#beritaharian#beritahariin#zulariffin#pipitembam#perutbuncit#makanansihat#instafamouse#officialsimplysiti#galeriariani#dietkirakalori#bokitta#creacionbysitinurhaliza
SALTY SAM !!! I swear this is very nice man , i got Chicken with salted egg sauce☺☺ andd chicken with mozarella. It gives a perfect combonation between egg, chicken and the sauce. ANDD IF U HAVE ZOMATO GOLD ,they have promotion Buy 1 Get 1 😉😉 cool huh??!?!!!! . . . . 📍Gandaria City, JAKARTA SELATAN . . RP.50.000 . .  #saltedegg #buttermilk #saltedeggyolk #gandariacity #jakartaselatan #makandijakarta #maumakanenak #ricewithchicken #chicken #telorceplok #saltysam #zomatogold #zomato #indonesianfood #indonesia #carimakan #maumakan #makanenak
Buat kalian yang mencari makanan enak dan rasa mantap  berkualitas cuma di kedai bu cory…  Nasi kuning makassar toppalada &  Nasi campur rawon makassar  @kedai bu cory  Soal rasa bisa diadu bos ku #kendari #makanankendari #infokendari  #cari makan_kendari #sultraterkini #kulinerkendari  #jajanankendari  #carimakankendari  #gojek #grab #kotakendari #nasikuning #nasitumpeng #kedaibucory  #nasicampurmakassar  #sultra #kendariinfo #kendarikuliner  #makananenak #kendarikeren #jajananenak  #food #kendariinformasi #kendariterkini #carimakan #kendarikuliner  #kendariinfo  #sarapan #pedas
Assalamualaikum TeMan2... AwaL paGi diSiNi DEmi sEkePinG RoTi cAnai 😁😁😁... #nakamaoutlet #carimakan #nakamabundle
ğŸ¥ž only 3 ingredients required and ready in 10 mins max. Credit to : livevitae . — Typical pancake mixes include garbage ingredients. Refined flours, unhealthy oils, sugar, emulsifiers, and more. So it’s nice to know an alternative exists when we want pancakes that can be healthy too!👌🏻 . Serves 1 250 calories per serving. Makes a lot depending on your serving size of pancakes. — • 1 medium banana • 2 medium eggs • fat of choice - I used coconut oil - 1/4 tsp per serving • optional but recommended: a dash of salt, some cinnamon, or baking soda — Recipe: 1. Mash up the banana until smooth texture 2. Add the eggs and whisk / mix together. 3. Optional: add the salt, some Ceylon cinnamon + 1/4tsp baking soda. 4. Heat a cooking pan to medium heat. Add oil lightly covering whole pan. 5. Once heated. Add a ladle or desired serving size. 6. Cook for 2 minutes until set and flip. Cook other side for 2 minutes then rest on warm plate while you finish the batch. . . ➡️ INTAKE APRIL OPEN!!! You Can Lose Weight from Home🏡. 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. ❎BUKAN UBAT KURUS!. 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . sharifah fahimah +6016 675 8595 +6016 675 8595 . #teamfadzil #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit #abambocey #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #kalori #kurus #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #teamfahim
🤤🤤 NASI AYAM🐔🐓🐔🐓🐔🐓 SERIES! : Cari Makan!!! TRY or DIE? 🤤 : 💡Credit ... @esheepkitchen : Korang ada video masakan, resipi atau tempat mkn menarik nak share? DM kami! : Jangan lupa follow kami, @carimakannnn ! : #carimakan #resipi #food #foodporn #makanan #foodgasm #instafood #foodstagram #sihat #healthy #makananmalaysia #malaysianfood #malaysia #chickenrice #nasiayam #ayam #craving #meleleh #streetfood #exoticfood #kulinari #foodporn #resipi #foodhunter #recipe #dapur #makan #masakmasak
🤤🤤 NASI AYAM🐔🐓🐔🐓🐔🐓 SERIES! : Cari Makan!!! TRY or DIE? 🤤 : 💡Credit ... @hungryhungryheejin : Korang ada video masakan, resipi atau tempat mkn menarik nak share? DM kami! : Jangan lupa follow kami, @carimakannnn ! : #carimakan #resipi #food #foodporn #makanan #foodgasm #instafood #foodstagram #sihat #healthy #makananmalaysia #malaysianfood #malaysia #chickenrice #nasiayam #ayam #craving #meleleh #streetfood #exoticfood #kulinari #foodporn #resipi #foodhunter #recipe #dapur #makan #masakmasak
🤤🤤 NASI AYAM🐔🐓🐔🐓🐔🐓 SERIES! : Cari Makan!!! TRY or DIE? 🤤 : 💡Credit ... @mightyfoodie : Korang ada video masakan, resipi atau tempat mkn menarik nak share? DM kami! : Jangan lupa follow kami, @carimakannnn ! : #carimakan #resipi #food #foodporn #makanan #foodgasm #instafood #foodstagram #sihat #healthy #makananmalaysia #malaysianfood #malaysia #chickenrice #nasiayam #ayam #craving #meleleh #streetfood #exoticfood #kulinari #foodporn #resipi #foodhunter #recipe #dapur #makan #masakmasak
🤤🤤 NASI AYAM🐔🐓🐔🐓🐔🐓 SERIES! : Cari Makan!!! TRY or DIE? 🤤 : 💡Credit ... @daily.healthy.meals : Korang ada video masakan, resipi atau tempat mkn menarik nak share? DM kami! : Jangan lupa follow kami, @carimakannnn ! : #carimakan #resipi #food #foodporn #makanan #foodgasm #instafood #foodstagram #sihat #healthy #makananmalaysia #malaysianfood #malaysia #chickenrice #nasiayam #ayam #craving #meleleh #streetfood #exoticfood #kulinari #foodporn #resipi #foodhunter #recipe #dapur #makan #masakmasak
Nothing eliminates pain and difficulty in our life faster than a greater purpose. #snapquote #丹绒士拔 #爽拍语录 #走走吃吃 #jalanjalan #carimakan #veganfood #tasty #enjoy #awesome more on www.tanjungsepat.net #daytriptanjungsepat #goodlife
"Coach, saya setiap pagi sarapan dengan  minuman 3 in 1 saja. Tapi berat tak turun-turun.😥" . . Siapa macam ni setiap pagi?😁. Walaupun 1 sachet nampak kecil tapi jangan fikir kalori nya rendah tau. . . Basically minuman 3 in 1 tinggi kandungan gula. Apabila kandungan gula tinggi, kalori pun ikut tinggi dan seterusnya meningkatkan berat badan. . . Peserta Program turun berat badan #be Healthy And Fit ...kini tak perlu risau lagi nak sarapan apa pada waktu pagi kerna semuanya sudah tahu cara menyediakan sarapan yang sangat tepat dan sangat sesuai untuk turunkan berat badan mereka. . . ✔ kaya Nutrisi ✔ rendah kalori ✔ lengkap ✔ rendah Gi . . Turun berat perlu ilmu . Kurus secara online 💯 %. Terbuka kepada mereka berumur 18 tahun ke atas dan bmi lebih 23. Program berbayar. . . Jr. Coach Noriah 😚0194789410 .  #malaysiafood #tv3 #carimakan #kalori #kurus #gemuk #jomkurus #tipsdiet #tipskurus #nakkurus #turunlemak #weightlossfast #healthyfood #azamkurus2019 #caradiet #jk1m #jomkurus1malaysia #detoxtea #penangfood #workout #kempisperut #plussize #jubahbesar #emmamaembong
Turun lemak lebih baik dari kilo . Jangan fokus pada kilo.. berat kita termasuk sekali air dan otot .. bila hilang kilo bermakna anda hilang jisim otot dan air akibat energy anda berkurang dan muka pucat tidak bermaya . Walaupun turun 1 kg badan nampak perubahan perut dan pipi mula mengecik.. anda bertenaga dan segar petanda anda diet dngn betul . #teamnickhinhussien #onlinecoaching  coach amirul  0174870281  #baju #malaysia #tv3 #carimakan #kalori  #kurus #jommakan #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet
One of the highest rating restaurant which I found in #langkawi ❤️ the environment, great atmosphere , great view for sunset. A nice spot to take some drinks and meal right in-front of the beach. In love with their chicken wing and pizza as for the rest still have space of improvement. 😋😋😋 #msskinlangkawi #cuticutiwithmssk #worktrip here for  #limashow  Rate : 5.5/10 for the food and price we paying for (personal preference, don't take it serious 🤗) Price : RM530 for food above and 8 mug of Beers Address: 07000 langkawi , cenang beach  Tel ; +60125041424 Time : 3pm - 1am
Alhamdulillah.. dinner dgn the best nutrisi mlm td.. sambil dgr perkongsian topik yg menarik iaitu "mencontohi cara mkn Rasulullsh saw". 😊 . Sy tak nafikan ramai yg dah tahu tentang bagaimana cara Nabi kita makan sebelum kewafatan Baginda. Kalau kita ikut itu sunnah, dpt pahala. Sy share ni pesanan utk diri sy jgk dan sy ingin kongsikan dgn yg lain. Sbg peringatan dan kita amalkan. In shaa Allah😊 . Tak sempat kt kita dulu, budak kecik ni ngap kt dia dulu. Sedap laa tuu🤭 eh tak bahaya ke?? In shaa Allah.. dgn izin Allah benda yg baik kita amalkan lagi Dia suka. 🤲🏻 . Lagi satu ni bukannya supplement or ubt kurus. Hanya meal replacement shj. 😊😊 Dri kita duk p mkan roti canai lg tgh2 mlm baik mkn dia kn. Dah lh pagi tu mkn roti canai dah.😅 . Sekian.. . #workfromhome #fitfromhome #azamkurus #azam2019 #astro #isihat #nakkurus #jomsihat #harimaumalaya #afcsuzukicup2018 #misimengecil #misikurus #youcanloseweightfromhome #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #belajarkalori #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #nakkuruscepat #tipsdiet #makanansunnah #coachdiet #turun5kgsebulan #healthydiet #kurussebelumraya
环境支配了弱者,贤者却拿它当遂行目的的手。 ——拉法 #snapquote #丹绒士拔 #爽拍语录 #走走吃吃 #jalanjalan #carimakan #veganfood #tasty #enjoy #awesome more on www.tanjungsepat.net #daytriptanjungsepat #goodlife
Day 1 senior start ECC.. . Semua peserta ECC average Turun 2-4kg 1 minggu shj.. . Memamg dpt special menu utk EAT CLEAN CHALLENGE.. . Sebenarnya nk turun berat badan ini senang shj kalau Ada 👉coach yg Pantau 👉 ilmu dari coach setiap hari 👉 group support dari Kawan2 yg sgt positive dan berjaya  turun berat 👉 Customized Meal Plan 👉 Video Workout disediakan . Coach shaan 📲0166184833 Certified Group Fitness Training & Coach Permakanan 8 Tahun . 🍽 MENU SIHAT,CARA MASAK DAN RESEPI UNTUK 30 HARI DISEDIAKAN.. . Pendaftaran 👇👇 PROGRAM ADVANCE COACHING intake BULAN APRIL dibuka Sekarang.. . #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turundengancepat #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia  #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam #arianiootd #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #mingguanwanita #igkelantan #dakwahsentap #nakbebel
Kalau asyik lapar masa diet, memang  susah nak teruskan sampai capai target berat  kan? Ni satu sebab ramai yg tak berjaya turun berat dan kekal.. : Sebenarnya, kalau nak turun berat perlu makan dan rasa kenyang..best kan?! : : Kalau ada meal plan dgn resipi sihat yg TERBUKTI turun berat 3-10kg sebulan tanpa rasa lapar.. Nak tak?! : If that is You... Jom!! : Pendaftaran Online Weight Loss Coaching + Challenge Season 44 (Apr)..Slot terhad.. : : SIAP SEDIA 3HB APRIL MASUK GROUP COACHING VIA WHATSAPP.. : ❌ TAK PAYAH NAK PENING2  BERDIET KETAT. ❌SEKSA TAHAN MAKAN ❌TAK TAHU APA NAK MAKAN. ❌DOK BUAT SORANG2 AKHIRNYA GIVE UP. : :  JOIN KAMI SETIAP PESERTA AKAN DAPAT SELAMA DALAM PROGRAM 7 MANFAAT NI!! : : : ✔ PELAN PEMAKANAN UNTUK 30 HARI ✔RESIPE SIHAT DAN SEDAP ✔ DISEDIAKAN MAKAN PAGI & MALAM UNTUK  21 HARI (PROGRAM NUTRITION) ✔  PEMANTAUAN & TOPIK TOPIK  PENTING HARIAN ✔LINK WORKOUT ✔ PERSONAL & GROUP COACHING ✔ PELUANG MENANG HADIAH HAMPER NUTRISI BERNILAI PERTAMA RM1000, KEDUA RM500 &  KETIGA  RM250 : : : Ada syarat dan yuran penyertaan. :  SLOT TERHAD DAN AKAN DITUTUP TAK LAMA LAGI. :KLIK LINK 👇 : : @racheltan_my @racheltan_my @racheltan_my  Coach Rachel 📲0167378857
“Dig deep within yourself & find what it is that will drive you when you think you have nothing left.” Give yourself that opportunity to create more in life ğŸŽ¯ğŸŽ¯ğŸŽ¯ In need for a career change or advancement?? Let’s talk ☎️ #liveonelife #takaful #agencybuilding #recuitment #takaful #insuranceman #aia353 #aiamalaysia #aia #carikerja #penanglang #aiarecuiter #reallifeplanner #reallifeneverstops carikerjapenang #carimakan #throwback #penang #beijing
McCafe Iced Latte nasi lemak daun pisang #piesang #mcd #carimakan #sambalpadu #trybarutahu
Salad serve with black pepper chicken grill  Now available at Apple Zone Stall @ Hawker Station Saujana Utama  #jjcm #makananviral #crewmakanan #foodporn #carimakan #kedaimakan #selangor #foodfestival #foodlover #mardinaempire #makanmakan #minumpetang #frozenfood #makanansedap #bazaarpaknil
Transformation dulu dan sekarang ...amazing !!! . . Jom klik link ig profile utk details dan pendaftaran  @sharifahfahimah_official 📲+6016 675 8595 . . Saya pon dah lost 18kg !! . #teamfadzil #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit #abambocey #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #kalori #kurus #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #teamfahim
明月在浊流,不改月色清;孤松盘曲径,不改松性贞。 ——陆文铭 #snapquote #丹绒士拔 #爽拍语录 #走走吃吃 #jalanjalan #carimakan #veganfood #tasty #enjoy #awesome more on www.tanjungsepat.net #daytriptanjungsepat #goodlife
COACH BERHAJAT NAK BANTU 30 ORANG TURUN BERAT SEBELUM RAYA TAHUN NI ☺ . . InsyaAllah , Coach boleh bantu anda dapat "Berat Badan Ideal" . MasyaAllah tabarakAllah, Ramai yang join progam #getidealbodyonline dah berjaya dapat result sebelum raya. . Coach tahu ramai dah pasang niat nak turun berat badan. DAH JANGAN RAGU² LAGI JOM WHATSAPP COACH 💪😉 . Sila LIKE, TAG & SHARE bantu Family & rakan² kita yang nak KURUS SEBELUM RAYA 💓 . ▶ INTAKE OPEN!! Get Ideal Body Online 💯 ▪ 📒21 Days Healthy Meal Plan . 🍱 Sehari 5 Kali Makan . 🏋Combo Teknik Workout . 💯 ONLINE TURUN BERAT, PEMAKANAN SEIMBANG & FULL NUTRITION ▪ Details Program click di link bio 👉 Coach Adam 📲 http://CoachAdam.wasap.my/
Yg mana fikiran korang kalau nak turun berat? : : Makanan fast food dan kat kedai tak sesuai sgt kalau nak makan seimbang dan kawal kalori. : Paling baik ialah cari sikit masa utk siapkan makanan yg sihat.. Bole buat meal prep utk beberapa hari dan jimat masa.. : : Tag kawan yg nak kurus sihat : Kalau minat dapat meal plan dan resipi sihat utk 30 hari dan dapat ilmu, coaching dan support utk turun 3-10kg sebulan sampai ke tahap sihat secara whatsapp aje,  klik link di atas atau bawah utk info👇 : : COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! : : :: @racheltan_my  @racheltan_my  @racheltan_my : : COACH RACHEL 📲0167378857
隐忍不怒的人,胜于勇者;修己治心的人,胜于攻城掠池的将领。 ——〔旧约圣经〕 #snapquote #爽拍语录 #走走吃吃 #jalanjalan #carimakan #tasty #enjoy #veganfood #awesome #traveltheworld #环游世界 more on iaperture.tanjungsepat.net #goodlife
Dah cuba bermacam macam utk turun berat? : : Cuba check kalau ada sesuatu yg tak dapat dibuat atau dibuat tapi tak konsisten.. Dan perlu kesabaran juga ya.. Sbb proses penurunan berat badan ialah satu perjalanan.  Dan dah turun berat pun nak kekal seumur hidup kan? Jadi enjoy your weight loss journey 😉 : Tag kawan yg nak turun berat.. : : Kalau minat makan 5x sehari dan dapat ilmu, coaching dan support utk turun 3-10kg sebulan sampai ke tahap sihat secara whatsapp aje,  klik link di atas atau bawah utk info👇 : : COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! : : :: @racheltan_my  @racheltan_my  @racheltan_my : : COACH RACHEL 📲0167378857
Tudiaaaa lunch plate peserta Coach yg turun 7kg dlm sebulan shj!! Beliau sgt consistent, tak give up, beliau masih belum achieve ideal weight &  masih dlm program kami 💪🏼💪🏼💪🏼 . Semua nak diet masak sendiri tapi tak tahu nak masak sihat mcmni tak boleh lah nak turun berat dgn sihat kannn 🤔🤔🤔 . Mudah saja nk turun berat badan sebab kami ada: ✳️ menu sihat dan sedap ✳️ konsep Meal Prep cara masak praktikal yang membolehkan peserta ontrack dan resepi step by step (x perlu masak hari2), yang tak reti masak pun terus pandai ✳️ workout berkesan dan sistematik oleh qualified personal trainer kami ✳️ bantuan dari coach secara personal dan group support  Beza Diet Buat Sendiri dengan Team PowerFit Malaysia- ✅ Lebih Fokus ✅ Result Orientated - fokus kurangkan saiz badan ✅ Perjuangan sama sama jadi sentiasa kan pulang ke darat selepas ke laut ✅ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan saiz hidangan, hanya ilmu boleh mudahkan kita kekal ideal berat 👯‍♀️ Sesi intake terbaru di buka utk Transformasi 30 Hari (secara online & from your comfort home) ❤ limited slot as we want result ❤ . UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM TURUN BERAT ONLINE👇👇 Klik link di Bio saya 📲 60126662889 @thila_fitonline  sekarang!! SLOT TERHAD! . #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turundengancepat #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia #kelabibuhamil #kirakalori #belajarkalori #malaysianindian #loseweighthealthy #loseweightfast #loseweightfromhomeonline #senamankurus #tipsdiet #igkelantan #kelabibuhamildanmenyusu #bajusizebesarmalaysia #followme #plussizemalaysiaootd #bajubesarcantik #workingfromhomemom #coachperempuankl
Ditengah hari yang mendung. Rasanya saya ingin makan yang hangat-hangat dan berkuah.  Dikala itu saya sedang berada dipasar PIK atau yang dikenal dengan nama Fresh Market.  Dan akhirnya saya melihat gerobak yang bertuliskan "Sotomie khas Bogor" Saya pun menjumpai penjualnya.  Disana tidak hanya menjual sotomie saja. *sotomie *sop iga *sop daging *bakso Saya memesan sop daging plus bakso dan memesan toping risol juga.  Rasanya enak tetapi kita harus meracik lagi.  Seperti menambahkan garam, sambal, kecap,jeruk, dan cuka. Rasa daging dikuah dari sopnya terasa gurih. Saya pun beraksi meracik sop yang saya pesan. Alhasil sop racikan saya pun telah saya lahap sampai habis,itu tandanya enak sekali.  Udah dulu ah... Cukup sekian ceritanya.  Nanti kalau kebanyakan kalian akan bosan.  Yang penting makan..makan..dan makan.  Terima kasih kepada seluruh Food Lovers dimanapun kalian berada.  Please subscribe my Youtube channel rudi drummer suka makan Agar saya semakin semangat untuk mereview makanan-makanan enak lainnya.  #sotomiepik #sotomiebogor #sotomie #sotomieenak #sotodaging  #sotobakso  #baksosoto  #freshmarketpik  #pik  #makananenak  #makandagingsapi  #mukbang #mukbangindonesia  #makanannusantara  #carimakan  #kuahbakso  #kuahsoto  #makananpanas  #sopdagingsapi  #sop  #nasi  #nasisoto  #gagaldiet
Grosir bubuk flavor termurah ♡♡♡ Ready stock - kualitas terbaik . Cocok untuk usaha. Bisa buat minuman, kue cubit, martabak, pudding, cookies. ———————————————————— For More Information & Order : • LINE: starlink_powder_ • BBM: 5C3778AD • WA: 08821013551 ———————————————————— All Messages Will Be Replied! All Orders Will Be Delivered! ———————————————————— Shipping : Monday - Saturday • JNE • POS INDONESIA • DAKOTA CARGO • WAHANA ———————————————————— PAKET AKAN DIKIRIM PALING CEPAT 1 HARI PALING LAMBAT 3 HARI SETELAH TRANSFER ———————————————————— RESI? H+4 SETELAH TRANSFER ———————————————————— HAPPY SHOPPING! THANKYOU FOR TRUSTING US ———————————————————— #bubukminumanberkualitas #carimakan #cemilanmurah #cemileksis #cfdbundaranhi #chococreamy #chocolatemilk #chocomint #cibubur #coffeelatte #complete #coolingweather #deliverysushi #depok #dessertsbubble #detos #drinks #dudecafe #duniakulinerbdg #eatoutbdg #esgreentea #eventjakarta #eventjkt
18032019 #1daily2019 After 3.5 hours sailing from Cp07 to kbp, super hungry...... No lunch... Lucky i hv bloodtest tomorrow, otherwise, will include sweet n sour chicken with fried rice for tonight's dinner... Aku dan saka sama2 lapar.. Hahaha . . . #tummyfullimhappy #foodporn #foodgasm #food #foodie #instafood #delicious #foodpic #foodblog #yummy #igers #sweet #instadaily #picoftheday #foodoftheday #goodfood #carimakan #likeforlike #followme #ilovefood #dessert #dailypic #sedap #huaweinova3i
Pengalaman Serta Kualitas & Komposisi Bahan Yang Tepat Sangat Menentukan Warna,Tekstur Serta Rasa Dari Kue Lapis Legit Premium.  Dengan Pengalaman Lebih Dari 32 Tahun,Kami Tahu & Mengerti Cara Membuat Lapis Legit Premium Khas Bangka Dengan Tekstur,Rasa Dan Kualitas Terbaik. Untuk PO Dapat Segera Menghubungi WhatsApp CSO Kami Di : 089644113303  #kue #kuelapislegit #jakartafoodies #jktfoodies #gofood #grabfood #infokuliner #oleholeh #lapislegit #lapislegitpremium #lapislegitbangka #kuelapislegit #kuliner #kulinerjakarta #kulinerjakarta #jakartaculinary #jakartafoodies #oleholehjakarta #lapislegitoriginal #lapislegitprunes #carimakan #kulinernusantara #kulinerindonesia #indonesianfood #indonesianculinary #kulinerkekinian #kulinerjakartabarat #kulinerjakartaselatan
80%  LEPAS DIET GEMUK BALIK ?? 🤢Clearkan type anda..tag & share . . Orang diet sebab : REASON  Mungkin sebab fizikal, medical,dr suruh, BP tinggi , high kolestrol, diabetes, or jantung.  Or reason juga, kerja, sebab pasangan,nak tambat hati , or rasa malu,rendah diri.  Tapi dia buat tu .. sebab REASON Dan kategori ni paling ramai..dan kajian mengatakkan orang yg diet sebab reason ni .. 80% naik balik nanti 😅🤢 sebab bila dh hilang reason  dia akan back balik lifestyle lama .  Kategori ke 2 : SEASON  Ramai orang diet sebab season ..lepas tengok kajol diwale semua nak body mcm kajol & SRK or nak musim raya ni,kebaya.. jadi ramai orang berpusu2 diet .. dan season terbesar adalah awal bulan January ..semangat  azam kurus 😂😂. Or Season musim kahwin.. nak naik pelamin or termasuk tukang kipas or nak dtg kenduri nak nampak kurus sikit jumpa kawan lama. Tapi ianya season... lepas tu makan balik dan gemuk balik atau lagi besar .  So kategori ni.. 90% hehhe naik balik.Sebab tak de desire pun .. just because a season saja😑😑🤢 . . Yg ke 3 : LIFETIME &DESIRE  Ianya datang satu perasaan .. “awarenes” nak tukar imej & body, why dia sebab ia nak change lifestyle dan mmg nak buang terus istilah gemuk dlm hidup.. dan jadikan diet tu bukan lagi diet tapi lifestyle.🔥🔥dan dia rasa menyesal dgn makanan tak berfaedah dia makan before .Walaupun ia belum gemuk sgt tak de masalah kesihatan pun or tak de special season pun. Tapi sebab rasa dtg perasaan dlm diri nak change lifestyle dan dream to change lifestyle.  Dan dia buat sebab DREAM & DESIRE.  Yg ni hanya 5% naik balik.❤🙏😍 Dan mmg istilah gemuk tu terus tak de dlm kamus hidup.. even naik sikit cepat-cepat cari jalan potong! . #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien Coach mila +60107926236  Coach nick +60172908763  #baju  #malaysiafood  #tv3 #carimakan #kalori  #kurus #jomkurus  #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet  #weightlossfast #sayanakkurus  #caradiet
18/3 Isnin Syukur selalu  Arigatogozaimashita Untuk pertanyaan dan harga Boleh â˜Žï¸ğŸ“žğŸ¤™ http://www.wasap.my/+6012394-1383 🇯🇵Panel dashboard blackmarble l7🚚Kuantan 🇯🇵Skup l7 hitam+spoiler l7 led🚚Sg Petani 🇯🇵10 tin perfume peach✈️Kuching 🇯🇵Getah bumbung l7✈️Kuching 🇯🇵Suis spotlight l7🚚Bayan Lepas 🇯🇵Lip depan+belakang dspot🚚Ayer Itam  #carimakan#minatkenaada#mie_biz#l7#gino#sparepartkereta#halfcutcars#kelisa#jual#kcar#carinstagram#
"Start where you are. Use what you have. Do what you can." Arthur Ashe #snapquote #爽拍语录 #走走吃吃 #jalanjalan #carimakan #tasty #enjoy #veganfood #awesome #traveltheworld #环游世界 more on iaperture.tanjungsepat.net #goodlife
➡️ INTAKE APRIL OPEN!!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. . ❎BUKAN UBAT KURUS!. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . sharifah fahimah +6016 675 8595 +6016 675 8595 . #teamfadzil #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit #abambocey #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #kalori #kurus #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #teamfahim
Snacking petang awak2 mkn ape?? Jgn skip.. 🙅🏼‍♀️kalau ada epal sebijik p mkn lekaih. Takpe.. kurma pon blh, lagi bagus👍🏻Takde jgk laa.. okey.. minum air masak segelas 500ml😊. tapi kerepek2 ada laa stock kt dapur ni.. mkn jelah. tak salah pn.. hehe 🤭 tp kalau berat badan tak turun2 taktau ekk.. 🙄 . Snacking ptg nk elak dari kita berlapar nk tggu waktu dinner nanti sebenarnya. Taklah nk mkn mcm2 nk dinner nnti kan. . Pilih roti yg GI low sbb kandungan gula dlm tu tak tnggi. yg ni GI 55. Sebolehnya yg wholemeal. Jadi kita pon tak rasa cpt lapar. Cuba kalau mkn pisang goreng?? satu tak cukup.. paling2 tidak RM2 kn sekali mkn.. . Jom kita sama2 ubah lifestyle kita terutama dari segi tabiat makan. Kongsi perkara yg baik mcm ni pd family dulu.. kawan2.. dan org2 sekeliling anda. Sbb kita semua nak sihat kn. 🤗. . . Click link di bio untuk detail . whatsapp 📲 : 01131127697 atau klik link di profile ig . . #workfromhome #fitfromhome #azamkurus #azam2019 #astro #isihat #nakkurus #jomsihat #harimaumalaya #afcsuzukicup2018 #misimengecil #misikurus #youcanloseweightfromhome #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #belajarkalori #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #nakkuruscepat #tipsdiet #makanansunnah #coachdiet #turun5kgsebulan #healthydiet #kurussebelumraya
Restoran di Abg Simpang @ Nusa Bistari 2.Selepas simpang tiga trafik light. Menu mesti cuba -Mee gorang kawin -chicken chop -burger double special -bandung dan kopi 3layer -roti john racun -kueh tiew goreng #jalanjalancarimakan #makansedap #makanmakan #lapar #makanmanajb #makansedapjb #makansampaikenyang #carimakan #sedapbakhang #makanbestjohor #makanbestjb #foodhunter #foodhunt #bestfoodintown #foodlover #pecintamakan #kenyang #jb #johor #foodblogger #malaysiafood
MasyaAllah, Segalanya berubah apabila pisang bertukar menjadi kerepek pisang ▶▶▶▶ . . AWAS 🚨 Kerepek pisang apabila dah digoreng secara automatik lemak, karbo, gula & sodium menjadi lebih tinggi. . Ini salah satu punca kenaikkan berat badan, Walaupun 100g kerepek pisang nampak sedikit tapi impak ke badan kita sangat banyak tanpa sedar. . Sila LIKE, TAG & SHARE pada Family & Rakan² kita yang suka makan kerepek tu 😊👍 . ▶ INTAKE OPEN!! Get Ideal Body Online 💯 ▪ 📒21 Days Healthy Meal Plan . 🍱 Sehari 5 Kali Makan . 🏋Combo Teknik Workout . 💯 ONLINE TURUN BERAT, PEMAKANAN SEIMBANG & FULL NUTRITION ▪ Details Program click di link bio 👉 Coach Adam 📲 http://CoachAdam.wasap.my/
"Dulu gemuk muka mak aihh tua".. Aduh. Cam kne sepak muka ni... Sampai hati bff ko terlalu jujur😂😂😂 .. Date dengan bff after 2 tahun tak jumpa.. Masyallah.. Tak tergambar.rindu nya.. Ayat pertama keluar dari mulut dia "wei ko nampak muda dok lepas da kurus, dulu muka tua" haiisshh ko memang jujur bahkang... .. Tapi serius apa bbf saya cakap memang betul..jujur la, memang saya perasan saya tua🙊🙊 muka tak ada mood je.. Nak marah sensetipp jgn cakap la..pendek kata jiwa memang low la. masyallah tabarakkallah,alhamdulillah..bila toksin dalam badan dah berjaya di buang.. Haa feel dia.. Masyallah.. Rase nak senyum je.. Enjoy sesangt hidup..tu la #selfie memanjang #janganmuntah yer .. Gambar di atas tu #bersamaanak yer jangan ingat adik pulak..33tahun vs 9tahun. .. Yang kata ianya tak betul..sila#buangtoksin dalam badan anda.. Anda akan rase bestnya diri anda.. .. Coach Qin 0197696812 . . Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support. . Eat Right - To loss weight❤❤ . #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turundengancepat #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia  #diamenanturahsia#brunei#viral #senamankurus #senaman #senamanpagi#singapore #mingguanwanita #johor #dakwahsentap #nakbebel#getfitnowonline
一诺许他人,千金双错刀。 ——李白 #snapquote #爽拍语录 #走走吃吃 #jalanjalan #carimakan #tasty #enjoy #veganfood #awesome #traveltheworld #环游世界 more on iaperture.tanjungsepat.net #goodlife
Buruan Diorder Yuksss Roti Jadoel & Roti Goreng Swan Premium nya...Pas Nih Buat Sarapan Di Pagi Hari & Disegala Suasana... Roti Jadoel Premiumnya Dijamin 100% Fresh From The Oven Dan Dibuat Dari Bahan2 Berkualitas Tinggi Serta Yg Paling Penting Dibuat Tanpa Menggunakan Bahan-Bahan Pengawet. Yang Mau Order Langsung Aja Hubungi Customer Service Di WA : 089644113303... Ditunggu Loh.... #roti #rotijadul #rotijadoel #kue #kueenak #rotienak #rotigoreng #kuliner #kulinerjakarta #kulinerjakartabarat #kulinerjakartaselatan #kulinerenak #infokuliner #cemilan #cemilanenak #cemilankekinian #jajanan #jajanankekinian #jajananpasar #sarapan #sarapanpagi #breakfast #jakarta #gofood #grabfood #carimakan #makanmakan #makanenak #rotibasoayam #oleholehjakarta
AIR KOSONG SGT PENTING DLM DIET👇👇👇👇👇👇👇..... . CONTOH  yang TERBAIK  semua boleh FOLLOW. Order air kosong je.💪💪💪 . Air kosong hnya 0 kalori dan tak effect keperluan kalori harian badan langsung walau minum banyak mana pun. . Turun 3-10kg Sebulan ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio 👆🏼 . Jr. Coach Noriah 😚0194789410 .  #malaysiafood #tv3 #carimakan #kalori #kurus #gemuk #jomkurus #tipsdiet #tipskurus #nakkurus #turunlemak #weightlossfast #healthyfood #azamkurus2019  #caradiet #jk1m #jomkurus1malaysia #detoxtea #penangfood #workout #kempisperut #plussize #jubahbesar #republicofbig #husna
ROTI GORENG BASO AYAM PREMIUM...MANTULLLL... Buruan Diorder Yuksss Roti Jadoel & Roti Goreng Swan Premium nya...Pas Nih Buat Sarapan Di Pagi Hari & Disegala Suasana... Roti Jadoel Premiumnya Dijamin 100% Fresh From The Oven Dan Dibuat Dari Bahan2 Berkualitas Tinggi Serta Yg Paling Penting Dibuat Tanpa Menggunakan Bahan-Bahan Pengawet. Yang Mau Order Langsung Aja Hubungi Customer Service Di WA : 089644113303... Ditunggu Loh.... #roti #rotijadul #rotijadoel #kue #kueenak #rotienak #rotigoreng #kuliner #kulinerjakarta #kulinerjakartabarat #kulinerjakartaselatan #kulinerenak #infokuliner #cemilan #cemilanenak #cemilankekinian #jajanan #jajanankekinian #jajananpasar #sarapan #sarapanpagi #breakfast #jakarta #gofood #grabfood #carimakan #makanmakan #makanenak #kuebasah #oleholehjakarta
這家泰式餐廳 有類似boat noodles那樣 小碗小碗的 可以讓你吃到不同的食物 其他餐點的部分 份量也蠻多的 味道算不錯 可惜padthai 没有很泰式的味道 #aroithai #paradigmmall #foodies #aroithaiparadigmmall #foodiesofinstagram #foodporn #igfood #instafood #shoppingmall #carimakan #thaifood #lifeofhayashi #泰式料理
4 PETANDA JIKA ANDA ADA, ANDA KENA TURUNKAN BERAT BADAN. . . 🚨Sebabnya bermacam² penyakit akan datang apabila kita OVERWEIGHT❗ . Anda tak tahu cara nak turunkan BERAT BADAN? . COACH ADA HAJAT NAK BANTU 30 ORANG yang ada masalah berat badan 🤗 . Sila LIKE, TAG & SHARE pada Family & Rakan² kita yang nak kurus x berjaya lagi. . ▶ INTAKE OPEN!! Get Ideal Body Online 💯 ▪ 📒21 Days Healthy Meal Plan . 🍱 Sehari 5 Kali Makan . 🏋Combo Teknik Workout . 💯 ONLINE TURUN BERAT, PEMAKANAN SEIMBANG & FULL NUTRITION ▪ Details Program click di link bio 👉 Coach Adam 📲 http://CoachAdam.wasap.my/
Tips buat orang busy, tapi nak kurus..tak salah makan kat luar, kena pandai pilih food. Beli ikan or ayam bakar, ikan or ayam kukus, rebus or panggang, tidak terlalu berminyak dan berlemak, kemudian prepare complex carbo (white rice, brown rice, sweet potato, quinoa etc) dan vegetables. Cuba elakkan mengambil kuah melimpah. . Korang makan apa lunch ni?? Jom shre sikit menu2 sihat anda bersama rakan2 lain untuk yang masih belum kurus dan turun berat badan. . . Semoga membantu😘 . Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #onlinecoaching  #misimengecil #gemokisawesome#kitabaikramaisayang #keciluntukibadah #sizebesar#tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat#makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat#tipssihat #kebayaraya #plussize #tipskurus#tipsdiet #seluarbesar #malaysiafood #tv3#carimakan #kalori #jomkurus #
Happy lunch semua😍. Kenapa td Mira ckp penting amik tahu kalori dlm setiap hidangan?? Sbb dlm kalori yg kita mkn tu terdpt macronutrients/ micronutrients. 🖊 yg bermaksud dlm setiap meal kita haruslah ada Carbo 40%, Protein 30%, dan Good Fat 30%. Kesemua element2 ni amat penting utk tubuh badan kita. Masing2 mmpunyai tugas dan fungsi tersendiri.  Mcm Mira.. Mira kena lebihkan protein sbb nak naikkan berat muscle barulah fit dan dpt berat ideal Mira yg sptutnya. 🤸🏼‍♀️. Dulu duk igt tubuh dah slim mlimm dah okey dah. rupanya "body fat" TERLEBIH 🤦🏼‍♀️ Almaklumlah.. tak tahu kan.. sbb taknak ambik tahu😆😪. Sekarang ni baru sedar yg rupanya2 tubuh kurus mcm Mira pon ad lemak lebih jgk.. Alhamdulillah.. syukur sbb Allah bagi kesedaran awal lagi. Jadi Mira ingin kongsikan kpd family sndri, kwn2 dan org lain jgk utk ambik tahu dan apply. . Jadi yg mana nk join sekali ngn Mira blh contact Mira di 📲 01131127697. 01131127697.  In shaa Allah.. Mira blh share serba sedikit yg Mira tahu dan masih belajar 😊 . . #workfromhome #fitfromhome #azamkurus #azam2019 #astro #isihat #nakkurus #jomsihat #harimaumalaya #afcsuzukicup2018 #misimengecil #misikurus #youcanloseweightfromhome #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #belajarkalori #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #nakkuruscepat #tipsdiet #makanansunnah #coachdiet #turun5kgsebulan #healthydiet #kurussebelumraya
Sudah makan ke?  Nak turun berat perlu makan ya.. : : Jgn skip makan dan cuba ikut makan pada waktu yg tertentu supaya tak terlalu lapar dan terlebih makan pula.. : : Tag kawan yg nak turun berat : COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! : : : Utk pertanyaan  Program Online Weight Loss Coaching + Challenge utk turun 3-10kg sebulan,  klik link di bio atau 👇 : : @racheltan_my  @racheltan_my  @racheltan_my : COACH RACHEL 📲0167378857 : Manfaat program :- 🍽 Pelan pemakanan 🥗 Program Nutrition 📃 Grocery list 🏃 Link workout 👭 Coaching dan support 🔟 Turun 3-10kg sebulan 📱 Secara whatsapp ğŸŽ Hadiah utk pemenang
Terkadang kita menganggap hidup orang lain lebih enak. Padahal mungkin saja dia lebih sulit, hanya saja dia tidak mengeluh. . . . #janganmengeluh #janganmenyerah #ibuibupemulung #untukmakan #carimakan #pinggiran #kayamiskinsamasaja #pemulungjualan #semangatpagi #inspirasi #motivasikehidupan #jakartahitz #konsepfoto #pemulung #terniat

Loading