Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#businesscardmurah

Posts tagged as #businesscardmurah on Instagram

44.909 Posts

Sticker TQ TAG .. Cantikkan ?  Nak order sticker dan lain2 ?  Urgent ? Proses kami hanya sehari SEHARI .  FOLLOW ON IG : @dr.printmalaysia @dr.printmalaysia @dr.printmalaysia  Contact sahaja kami :- 01129454995 (kechik)  #printingservis #print #namecardmurah  #sticker #stickerpantas #kualitipadu #kadkahwinmurah #businesscardmurah #bunting #banner #buntingmurah #percetakan #printing #stickerprinting #stickers #stickershop #stickerbomb #stickerart
Sticker TQ TAG .. Cantikkan ?  Nak order sticker dan lain2 ?  Urgent ? Proses kami hanya sehari SEHARI .  FOLLOW ON IG : @dr.printmalaysia @dr.printmalaysia @dr.printmalaysia  Contact sahaja kami :- 01129454995 (kechik)  #printingservis #print #namecardmurah  #sticker #stickerpantas #kualitipadu #kadkahwinmurah #businesscardmurah #bunting #banner #buntingmurah #percetakan #printing #stickerprinting #stickers #stickershop #stickerbomb #stickerart
BUNTING DESIGN Client: Gerai Sempoi - DESIGN ▶️ Caj Design: RM50 per design. - TEMPOH SERVIS ▶️ Tempoh Design: 1-2 hari bekerja selepas bayaran diterima. - SERAHAN ARTWORK ▶️ File Design akan diberikan melalui Email. - KAEDAH PEMBAYARAN ▶️ Cash Deposit / Bank Tansfer. - TERMA & SYARAT ▶️ Harga yg dinyatakan utk Design sahaja. ▶️ Bayaran upfront. ▶️ Tiada COD. ▶️ Tidak menerima urgent order. - BAGAIMANA NAK ORDER? 💬 Whatsapp: 010-3615051 🌐 Instagram: @hydesigngrafix 🌐 Facebook Page: H!design Grafix 🌐 Email: hydesigngrafix@gmail.com - @hydesigngrafix juga menawarkan perkhidmatan Design & Cetak: ✅ Logo Design ✅ Business Card ✅ Price Tag ✅ Loyalty Stamp Card ✅ Thank You Card ✅ Pocket Calendar ✅ Sticker ✅ Flyers ✅ Banner ✅ Bunting ✅ Signboard Design ✅ Invitation Card / Kad Kahwin ✅ Money Packet / Sampul Duit Raya ✅ Tshirt Printing - #hydesigngrafix #hg_bunting #malaysia #businesscard #businesscardmurah #bisneskad #bisneskadmurah #logo #logomurah #thankyoucard #pricetag #loyaltycard #pocketcalendar #sticker #stickermurah #flyers #flyersmurah #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #kadkahwin #kadkahwinmurah #sampulraya #sampulrayamurah #neelofa #fattzura #ctdk #sayajual
BUNTING DESIGN Client: @kopicatcafe - DESIGN ▶️ Caj Design: RM50 per design. - TEMPOH SERVIS ▶️ Tempoh Design: 1-2 hari bekerja selepas bayaran diterima. - SERAHAN ARTWORK ▶️ File Design akan diberikan melalui Email. - KAEDAH PEMBAYARAN ▶️ Cash Deposit / Bank Tansfer. - TERMA & SYARAT ▶️ Harga yg dinyatakan utk Design sahaja. ▶️ Bayaran upfront. ▶️ Tiada COD. ▶️ Tidak menerima urgent order. - BAGAIMANA NAK ORDER? 💬 Whatsapp: 010-3615051 🌐 Instagram: @hydesigngrafix 🌐 Facebook Page: H!design Grafix 🌐 Email: hydesigngrafix@gmail.com - @hydesigngrafix juga menawarkan perkhidmatan Design & Cetak: ✅ Logo Design ✅ Business Card ✅ Price Tag ✅ Loyalty Stamp Card ✅ Thank You Card ✅ Pocket Calendar ✅ Sticker ✅ Flyers ✅ Banner ✅ Bunting ✅ Signboard Design ✅ Invitation Card / Kad Kahwin ✅ Money Packet / Sampul Duit Raya ✅ Tshirt Printing - #hydesigngrafix #hg_bunting #malaysia #businesscard #businesscardmurah #bisneskad #bisneskadmurah #logo #logomurah #thankyoucard #pricetag #loyaltycard #pocketcalendar #sticker #stickermurah #flyers #flyersmurah #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #kadkahwin #kadkahwinmurah #sampulraya #sampulrayamurah #neelofa #fattzura #ctdk #sayajual
BUNTING DESIGN Client: FTS Sdn. Bhd. - DESIGN ▶️ Caj Design: RM50 per design. - TEMPOH SERVIS ▶️ Tempoh Design: 1-2 hari bekerja selepas bayaran diterima. - SERAHAN ARTWORK ▶️ File Design akan diberikan melalui Email. - KAEDAH PEMBAYARAN ▶️ Cash Deposit / Bank Tansfer. - TERMA & SYARAT ▶️ Harga yg dinyatakan utk Design sahaja. ▶️ Bayaran upfront. ▶️ Tiada COD. ▶️ Tidak menerima urgent order. - BAGAIMANA NAK ORDER? 💬 Whatsapp: 010-3615051 🌐 Instagram: @hydesigngrafix 🌐 Facebook Page: H!design Grafix 🌐 Email: hydesigngrafix@gmail.com - @hydesigngrafix juga menawarkan perkhidmatan Design & Cetak: ✅ Logo Design ✅ Business Card ✅ Price Tag ✅ Loyalty Stamp Card ✅ Thank You Card ✅ Pocket Calendar ✅ Sticker ✅ Flyers ✅ Banner ✅ Bunting ✅ Signboard Design ✅ Invitation Card / Kad Kahwin ✅ Money Packet / Sampul Duit Raya ✅ Tshirt Printing - #hydesigngrafix #hg_bunting #malaysia #businesscard #businesscardmurah #bisneskad #bisneskadmurah #logo #logomurah #thankyoucard #pricetag #loyaltycard #pocketcalendar #sticker #stickermurah #flyers #flyersmurah #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #kadkahwin #kadkahwinmurah #sampulraya #sampulrayamurah #neelofa #fattzura #ctdk #sayajual
. BUSINESS CARD . + 250gsm + 2 side coated + 300pcs . Design by @hareez.design Print by @hareez.design . Terima Kasih makteh @norjannahlong order dengan kami 😊💪🏻 Semoga perniagaan bertambah maju. . Hampa yang area #kedah yang nak kawin tu cari #hantaran kahwin boleh roger makteh kita ni.. Harga insyaAllah yang terbaik sebut ja Hareez Design.. 🤭 . #businesscardmurah #businesscard #malaysia #kedah #murah #sayajual #jual #dulanghantaran #hantaran #dulanghantarankedah #dulanghantaranmurah #hanataran #hantarankahwin #kawin #kahwin #kedah
. BUSINESS CARD . + 250gsm + 2 side coated + 300pcs . Design by @hareez.design Print by @hareez.design . Terima Kasih makteh @norjannahlong order dengan kami 😊💪🏻 Semoga perniagaan bertambah maju. . Hampa yang area #kedah yang nak kawin tu cari #hantaran kahwin boleh roger makteh kita ni.. Harga insyaAllah yang terbaik sebut ja Hareez Design.. 🤭 . #businesscardmurah #businesscard #malaysia #kedah #murah #sayajual #jual #dulanghantaran #hantaran #dulanghantarankedah #dulanghantaranmurah #hanataran #hantarankahwin #kawin #kahwin #kedah
. BUSINESS CARD . + 250gsm + 2 side coated + 300pcs . Design by @hareez.design Print by @hareez.design . Terima Kasih makteh @norjannahlong order dengan kami 😊💪🏻 Semoga perniagaan bertambah maju. . Hampa yang area #kedah yang nak kawin tu cari #hantaran kahwin boleh roger makteh kita ni.. Harga insyaAllah yang terbaik sebut ja Hareez Design.. 🤭 . #businesscardmurah #businesscard #malaysia #kedah #murah #sayajual #jual #dulanghantaran #hantaran #dulanghantarankedah #dulanghantaranmurah #hanataran #hantarankahwin #kawin #kahwin #kedah
Terima kasih pengurusan dan jurulatih Futsal Wanita Kuala Lumpur kerana memilih MF, semoga berjaya dalam MPFL yang sedang berlangsung . . . Pelbagai jenis perkhidmatan yang terdapat di MF Planet Enterprise, antaranya percetakan baju seperti baju rewang, baju sukan, baju kerja, baju korporat, baju jersi futsal dan bola . . Selain tu ada juga perkhidmatan seperti mencetak business card, banner, bunting, sampul duit raya, sticker dan lain-lain . . Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi MF di talian seperti dibawah . . . . "Ingat baju ingat MF" . . . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . . . . #mfplanet #mfplanetenterprise #mfsuccess2019 #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #cetakbajuonline #cetakbajumurah #printingbaju #printingbajumurah #bajufamilyday #bajufamily #bajurewang #bajukerja #bajukorporat #bajucouple #bajucouplemurah #businesscardmurah #bannerbuntingmurah #serikembangan #balakong #lelongbaju #bajumuslimah #malaysia #percetakanmurah #percetakanbaju #apronbazaarramadhan #apronmurah
It’s all in the detail. Elevate your brand with luxury printed business cards. Contact us at hello@studiosilk.com.au for quotes and enquiries #bystudiosilk
💼 Business Card 💼 . 🦋Print Only🦋 200 Pcs = RM48  300 Pcs = RM68 400 Pcs = RM85 500 Pcs = RM100 🦋 Include Design 🦋 One Side add on RM15 Both Side add on RM20 " Luaskan Kuasa Perniagaan Anda " .  Segera hubungi kami untuk membuat tempahan #businesscard dengan Pantas dan Design yang Kreatif . . 016-6813690 - FIRDAUS HANDY  013-5227427 - FANIS RADIN . #bluemoondesignprinting  #businesscard #businesscardmurah #designer #design #printingmurah #dungun #malaysia #perlis
💼 Business Card 💼 . 🦋Print Only🦋 200 Pcs = RM48  300 Pcs = RM68 400 Pcs = RM85 500 Pcs = RM100 🦋 Include Design 🦋 One Side add on RM15 Both Side add on RM20 " Luaskan Kuasa Perniagaan Anda " .  Segera hubungi kami untuk membuat tempahan #businesscard dengan Pantas dan Design yang Kreatif . . 016-6813690 - FIRDAUS HANDY  013-5227427 - FANIS RADIN . #bluemoondesignprinting  #businesscard #businesscardmurah #designer #design #printingmurah #dungun #malaysia #perlis
💼 Business Card 💼 . 🦋Print Only🦋 200 Pcs = RM48  300 Pcs = RM68 400 Pcs = RM85 500 Pcs = RM100 🦋 Include Design 🦋 One Side add on RM15 Both Side add on RM20 " Luaskan Kuasa Perniagaan Anda " .  Segera hubungi kami untuk membuat tempahan #businesscard dengan Pantas dan Design yang Kreatif . . 016-6813690 - FIRDAUS HANDY  013-5227427 - FANIS RADIN . #bluemoondesignprinting  #businesscard #businesscardmurah #designer #design #printingmurah #dungun #malaysia #perlis
Alhamdulillah FROSTED TRANSPARENT BUSINESS CARD dah sampai ke tangan owner. Terima kasih kerana memilih kami.😊 - Design & Printed by Esthtic Design - Whatsapp us now for order +601111395653 - FREE POSTAGE Semenanjung Malaysia - #handfan #doorgiftbajet #stickermurah #handfankpop #resit #receiptbook #billbook #stamp #copmurah #copmurahmalaysia #printingmurah #sampulduitraya #pakejmurah #doorgift #logo #sticker #graphic #prints #murah #doorgiftmurah #stickermalaysia #transparentnamecard #printmurah #tracinglogo #flyers #gift #frostedtransparent #businesscardmurah #namecard #namecardmurah
Looking for Business card Designer? - I am selling all this Business Card. - Follow us @graphic_solution01  @graphic_solution02 more design inspirations.  If you want any Graphics Design Related Work Then Please Contact me. My Contact Link: bit.ly/2tqmGyz or Checkout My Bio.  #businesscard #businesscards #businesscarddesign #businesscardsdesign  #businesscardmurah #businesscardholder #businesscarddesigns #businesscardprinting #design  #designer #designboom #designs #designing #business #corporate #graphicdesign #corporateidentity  #socialmedia #hotel #real_estate  @artbiaacessorios @r_ozelart @r_ozelart @krisnaokky @vincenttrinidadart @amaskuri @blondie_lili @dedonleon @ashprice_ @use_msa @graphicdesignerbk @cabidecharmoso @fashionista0011_ @mygametees @tshirt_band_quality_a @ja_cky_cgn @black.omen.design @conrad_sr @ghoulkiss @djamilaknopf @edcgrphcs @maryann.e.powers @lerasamaya @bear.and.cub @bear.and.cub @fabric_paint_master @jessicamom.x @aster_and_oak @littleshorties1  @es_design_shirt @bellacanvas @mogreenshop @mogreenshop @blankstyle_official @kimbaise @theshirtmarket @designitbydana @brokenvintage  @singlestitchvtg @bornfreevtg @bowiecokemirror @unifiedgoods @vintagematerials @1980somethingco @mott.thailand  @architecture.worldwide @billionaireavenues @loftspiration @luxclusivehouse @architectures.global @houseaddictive @mastersofhomes @mensdailyclass
Looking for Business card Designer? - I am selling all this Business Card. - Follow us @graphic_solution01  @graphic_solution02 more design inspirations.  If you want any Graphics Design Related Work Then Please Contact me. My Contact Link: bit.ly/2tqmGyz or Checkout My Bio.  #businesscard #businesscards #businesscarddesign #businesscardsdesign  #businesscardmurah #businesscardholder #businesscarddesigns #businesscardprinting #design  #designer #designboom #designs #designing #business #corporate #graphicdesign #corporateidentity  #socialmedia #hotel #real_estate  @danielogica @bardziejmilo @caladivaa @beautibyangela_angelabonham @nikkid.beauty @clubkore.ar @radicalemergence @shiringosh @lifelutzurious @fashionsgirlworld @fashions.awesome @topfashionstor @fizzygoblet @dew_bees @chidora_store @noblebystellahair @nichetta.colapietro @shoppings_allbrands @outfittertrends  @womensnations.in @fashionsgirlworld @francesca_stinziani @sipupe.est @ladiesprom @dukascomgr @fashonspo @gojanefashionparadoxes @rey_mmdl @daniella_in_love @italian_food  @goldenview_firenze @digcheh.restaurant @hello_cities @the_pirushka @grape.food @onlyforluxury @mega_mansions @luxinst @luxclusivehouse @mega_mansions @architecture.worldwide @highclasshomes @housescreative @my_friend_kelly @miron_firzt_realty @thecallejogroup @harmonyavenuestudio
BUSINESS CARD MURAH!!! . 👉ANDA SEORANG PENIAGA? 👉EJEN INSURANS? 👉PERUNDING KEWANGAN? 👉EJEN HARTANAH? 👉EJEN PENAPIS AIR? 👉LAWYER..MAJISTRET..AHLI MUZIK????😜😜😜 . 🤗🤗SEMESTINYA APA PUN PROFESSION ANDA, PASTI MEMERLUKAN KAD PERNIAGAAN A.K.A BUSINESS CARD... KERANA: . 📌Boleh memperkenalkan produk 📌Meluaskan perniagaan anda 📌Melariskan jualan 📌Membantu mereka yang memerlukan 📌Mendekatkan anda dengan pelanggan 📌Melancarkan urusan perniagaan 📌Pelanggan terus ke premis . Kenapa anda perlu buat tempahan BUSINESS CARD dengan KAMI ?? . ✔Anda tak perlu susah-susah datang ke kedai kami! ✔Buat tempahan secara online melalui emel atau whatsapp ! ✔Kami pos terus ke pintu rumah anda! ✔Kualiti cetakan dan material yang memang terbaik! ====================================================== BERMINAT BUAT TEMPAHAN..... . BOLE HUBUNGI KAMI SEGERA... . 📱 : http://srimassolution.wasap.my (012.964.4254) 📱 : http://cetakbajusrimassolution.wasap.my (010.314.4254) 📩📩 srimas.solution@gmail.com  ################################################ . **LIKE & SHARE** https://www.facebook.com/srimassolution/ . #srimassolution #srimasprinting #silkscreen #tshirtprinting #sayajualonline #pasirmas #custommade #tshirts #printingtshirt #sayajualbaju #bazarpaknil #gshock #tshirtprintingmurah #cetakbaju #businesscardmurah #businesscards
BUSINESS CARD MURAH!!! . 👉ANDA SEORANG PENIAGA? 👉EJEN INSURANS? 👉PERUNDING KEWANGAN? 👉EJEN HARTANAH? 👉EJEN PENAPIS AIR? 👉LAWYER..MAJISTRET..AHLI MUZIK????😜😜😜 . 🤗🤗SEMESTINYA APA PUN PROFESSION ANDA, PASTI MEMERLUKAN KAD PERNIAGAAN A.K.A BUSINESS CARD... KERANA: . 📌Boleh memperkenalkan produk 📌Meluaskan perniagaan anda 📌Melariskan jualan 📌Membantu mereka yang memerlukan 📌Mendekatkan anda dengan pelanggan 📌Melancarkan urusan perniagaan 📌Pelanggan terus ke premis . Kenapa anda perlu buat tempahan BUSINESS CARD dengan KAMI ?? . ✔Anda tak perlu susah-susah datang ke kedai kami! ✔Buat tempahan secara online melalui emel atau whatsapp ! ✔Kami pos terus ke pintu rumah anda! ✔Kualiti cetakan dan material yang memang terbaik! ====================================================== BERMINAT BUAT TEMPAHAN..... . BOLE HUBUNGI KAMI SEGERA... . 📱 : http://srimassolution.wasap.my (012.964.4254) 📱 : http://cetakbajusrimassolution.wasap.my (010.314.4254) 📩📩 srimas.solution@gmail.com  ################################################ . **LIKE & SHARE** https://www.facebook.com/srimassolution/ . #srimassolution #srimasprinting #silkscreen #tshirtprinting #sayajualonline #pasirmas #custommade #tshirts #printingtshirt #sayajualbaju #bazarpaknil #gshock #tshirtprintingmurah #cetakbaju #businesscardmurah #businesscards
Alhamdulillah, selesai tempahan sublimation untuk minggu ni. Semoga geng kita ni selamat pergi dan balik dan semoga berjaya menawan Gunung Fuji Jepun, bila la turn MF nak ke Gunung Fuji 🤭 . . . Pelbagai jenis perkhidmatan yang terdapat di MF Planet Enterprise, antaranya percetakan baju seperti baju rewang, baju sukan, baju kerja, baju korporat, baju jersi futsal dan bola . . Selain tu ada juga perkhidmatan seperti mencetak business card, banner, bunting, sampul duit raya, sticker dan lain-lain . . Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi MF di talian seperti dibawah . . . . "Ingat baju ingat MF" . . . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . . . . #mfplanet #mfplanetenterprise #mfsuccess2019 #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #cetakbajuonline #cetakbajumurah #printingbaju #printingbajumurah #bajufamilyday #bajufamily #bajurewang #bajukerja #bajukorporat #bajucouple #bajucouplemurah #businesscardmurah #bannerbuntingmurah #serikembangan #balakong #lelongbaju #bajumuslimah #malaysia #percetakanmurah #percetakanbaju #apronbazaarramadhan #apronmurah
Jom tempah bunting @ banner dengan kami. boleh buatbsaiz 2x3kaki, 2x4kaki , 2x5kaki dan 2x6kaki. nak lagi panjang pun boleh 😊😊😊 . Terima kasih kerana membuat tempahan dengan kami. Kami boleh buat Stiker, bunting banner, Plaque & Piala, Tshirt, Car Sticker dan macam2 lagi. Untuk lebih lanjut boleh whatsapp kami www.wasap.my/601139963436 #easyprint #printing #banner #bunting #signboard #stickermurah #tshirtprintingmurah #printingmurahportdickson #printmurahmalaysia #printmurah #businesscardmurah #portdickson #cetakbaju #tshirtmurah #printingtshirt #printingportdickson #medal #plaque #pingat #medalmurah #plaquemurah  #lightbox
Salah satu material sublimation, untuk pengetahuan ada banyak material untuk sublimation. Customer boleh pilih mana-mana material yang berkenan, nak tengok material boleh roger MF . . . Pelbagai jenis perkhidmatan yang terdapat di MF Planet Enterprise, antaranya percetakan baju seperti baju rewang, baju sukan, baju kerja, baju korporat, baju jersi futsal dan bola . . Selain tu ada juga perkhidmatan seperti mencetak business card, banner, bunting, sampul duit raya, sticker dan lain-lain . . Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi MF di talian seperti dibawah . . . . "Ingat baju ingat MF" . . . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . . . . #mfplanet #mfplanetenterprise #mfsuccess2019 #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #cetakbajuonline #cetakbajumurah #printingbaju #printingbajumurah #bajufamilyday #bajufamily #bajurewang #bajukerja #bajukorporat #bajucouple #bajucouplemurah #businesscardmurah #bannerbuntingmurah #serikembangan #balakong #lelongbaju #bajumuslimah #malaysia #percetakanmurah #percetakanbaju #apronbazaarramadhan #apronmurah
Design + Banner Murah!  Terima kasih pada Persatuan Belia Ampang Jaya kerana menempah Design + Banner dengan kami. Majlis akan berlangsung pada malam ini. Semoga Majlis yang diadakan berjalan dgn lancar. Dan tahniah buat mereka kerana mendapat Anugerah Perdana pada Tahun 2018👍👏🏻. Anda berminat nak tempah design atau apa2 brg printing? boleh la Whatsapp kami :  Www.wasap.my/60172128193  Www.wasap.my/60126434215  Apa yang kami tawarkan utk anda : *Design *Logo *Banner *Bunting *Flyers *Button Badge *Mug *Business Card *Jersey *Tshirt  #designlogomurah #stickermurahampang #printingcawanmurahampang #printingbuttonbadgemurahampang #businesscardmurah #bannermurah #buntingmurah #printingterbaikampang
GRAPHIC FOR SOCIAL MEDIA MANAGEMENT SERENDAH RM350/RM550/RM1000 DAN RM1500 SEBULAN. . . Kami menyediakan PEREKA GRAFIK bagi membantu SYARIKAT anda menjalankan MARKETING SECARA ONLINE. . . Terdapat 4 PAKEJ menarik yang WAJIB anda BOOKING SEKARANG jika anda ingin membesarkan lagi SYARIKAT dan PERNIAGAAN anda. . . Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp kami ditalian 0162469846 . . KAMI MEMBANTU MEREALISASIKAN IMAGINASI ANDA. . . #packagingproduct #socialmediamanager #socialmediamanagementmalaysia #photoshootproduct #stickermurah #businesscard #businesscardmurah #flyers #flyersmurah #graphicdesignermalaysia #pekeragrafikmalaysia #poster #postermurah #canvasframemurah #signboard #signboardmurah #logodesign #logodesignmurah #bunting #kamibuatbunting # #banner #bannermurah #freelancedesigner #socialmediadesign #campaigndesign #promotiondesign

Loading