Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#bukandeodarant

Posts tagged as #bukandeodarant on Instagram

407 Posts

- REMAJA DI LUAR SANA, Sila guna produk nyah bau badan seperti CL! . . Kerana uols bukan lagi kanak² dan seiring dengan pekembangan tubuh yang mengalami akil baligh, CL sebagai pertahanan utama untuk melawan bau busuk.. . Hanya SPRAY pada tempat punca bau seperti ketiak & kaki...badan takda bau dari pagi sehingga malam..selama 24 jam..! . Harga BERBALOI dan SANGAT BERKESAN!! . RM 33 sekotak + Pos rm7 (sm) . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kaksu #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Sungguhlah tak selesa bila nak ke kelas, berjalan di bawah panas terik dengan berpeluh-peluh, ketiak berlengas, badan bau masam 😢  Tapi nak buat macam mane kan kalau dah tuntutan begitu.. Korang cuba sembur #celebritylass .. Berpeluh tu masih ada lah sebab kita manusia bukan patung.. hikhik  Tapi ketiak dah tak melekit, badan dah tak berbau.. konfiden je nak jumpa dengan kawan ke cikgu ke atau dengan sape² ke kan ☺  Best tak gitu? ☺ Mestilah best ✓ . . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylassputrajaya #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawasmoden #tawas
Member terkejut anda dah x pakai deodorant 2 tahun? Aik tapi badan anda x berbau pun..pakai apa? Haaa apa lagi CL laa 🤗😊 . Ada masalah BAU badan? Usah zalimi diri sendiri... Celebritylass kan ada !  Pilihan di tangan anda..Nak kekal berbau badan dan berdaki atau sebaliknya . . CL memang best ..x risau dah pasal BAU . Info Lanjut..click link di bio . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #ayer8 #putrajaya #cl #bebaskimia #bukandeodarant #trudolly #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #deodorant #tawasmoden #ketiakmasam
Ramai yang sebenarnya tidak mengaku ada masalah bau badan.. . Tapi mereka pakai deodoran, kenapa ya? Bila tanya kenapa awak pakai deodoran..Jawapan, nanti ketiak masam . Maknanya memang ada masalah bau lah kan..Cuma sekarang ni cover bau dengan deodoran..Cuba tak pakai, mesti orang sebelah lari bila awak angkat tangan . Kalau awak pakai Celebritylass..Awak tak perlu deodoran lagi..Seharian ketiak takde bau..JANGAN percaya cakap saya selagi awak tak cuba . WhatsApp ke 013-2119748 @ click je link di bio ☝ Consultant Pakar Nyah Bau Badan . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #yusufiskandar #cl #yusoffalqardawi #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #pujaanhatikanda #selafazcinta #bebasbaubadan #peluh #baubadan #kakakperigi #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Assalamualaikum selamat pagi 🤗 #happymonday . Back To Work ! Dah sembur CL tak? . Kenapa perlu guna Celebritylass (CL)? . . . .🙎Untuk yang mempunyai masalah bau badan, bau kaki 👍Boleh digunakan sebelum atau selepas mandi . . 👪Sesuai digunakan dari kanak² sehingga dewasa 🚫Bebas bahan Kimia berbahaya 🙅Tiada lagi bau badan atau bau kaki 🎉Lebih konfident berdepan dengan orang ramai . .💼Mudah dibawah kemana sahaja . . ✓Moga Allah permudahkan rezeki kita semua hari ini.. Aamiin ✓ . #sayajualonline #ruangrezekihanania #celebritylass #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Oooo...masih ragu-ragu nak gunakan CL yer.. Nahhhh... kami berikan no KKM ni menandakan produk kami juga punya kelulusan 😊 . Ubat ketiak korang pakai tu ada No.KKM tak? Ada? Hmmm. 😄😅 Whatsapp 0126304654 marshaena . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant  #bebasbaubadan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #nokkm #kkm #tawas
- Suami balik kerja, tengok isteri datang menyambut. Hati dah tersenyum 🤩. . Tangan yang dihulur di sambut, serentak dahi dicium, badan di peluk. . Tetiba..Ya rabbi, bau Bini aku dah macam apa...Bau bawang la, kari pun ada. peluh dia lagi. Tapi masih tak bersuara pada isteri. . Lalu duduk berehat sambil pegang hp tengok Instagram. . Terbaca post macam ni, Bab hilangkan bau badan dalam 3 saat katanya. . Cukuplah cerita sampai sini sahaja 😊 . Selesaikan masalah bau badan hanya dalam 3 saat 😘 . celebritylass hanya RM33 . Click link di bio sekarang !!!! . .  #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas
#happysaturday 🤩 Tima kasih yang order CelebrityLass ..moga selamat sampai ke destinasi 🤗 . Kalau korang nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK bila berpeluh...Pilih lah CL sebagai teman anda 🤩 . Click link di bio..sekarang!!! . .. RM33 sekotak (20ml) Exc Pos . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #pujaanhatikanda #baubadan #clgoactiv #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #putrajaya #ayer8 #rabu #tawas #ketiakmasam #kakibusuk #purdah
Nak cakap x berani...takut ada yang kecik hati..tapi x tahan bau badan bila berdekatan terpaksa tahan nafas....nak pengsan 😷 . Jangan risau...jom hadiahkan CelebrityLass kepada kesayangan anda semua..Bebas bau selama 24 jam wlaupun aktif berpeluh. . 100% bahan semulajadi & bebas bahan kimia..Tiada sebarang pantang larang @ effect..Produk Muslim Bumiputera 🤗 . Kelebihan CL : ✔bersifat bebas bau ✔bersifat antiseptik ✔meneutralkan air kotor yang melekat pd bdn ✔mencegah bau badan selama 24 jam ✔selamat digunakan ✔guna sekali sehari saja sebelum/selepas mandi ✔sesuai untuk semua peringkat umur  Whatsapp 0177948951 . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #selafazcinta #pujaanhatikanda #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #peluhpeluhtakmasam
Nak cakap x berani...takut ada yang kecik hati..tapi x tahan bau badan bila berdekatan terpaksa tahan nafas....nak pengsan 😷 . Jangan risau...jom hadiahkan CelebrityLass kepada kesayangan anda semua..Bebas bau selama 24 jam wlaupun aktif berpeluh. . 100% bahan semulajadi & bebas bahan kimia..Tiada sebarang pantang larang @ effect..Produk Muslim Bumiputera 🤗 . Kelebihan CL : ✔bersifat bebas bau ✔bersifat antiseptik ✔meneutralkan air kotor yang melekat pd bdn ✔mencegah bau badan selama 24 jam ✔selamat digunakan ✔guna sekali sehari saja sebelum/selepas mandi ✔sesuai untuk semua peringkat umur  Whatsapp 0126304654 marshaena . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #selafazcinta #pujaanhatikanda #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #peluhpeluhtakmasam
- SEJAK PAKAI CL, ANAK TAKDA BAU KAKI! . Credit photo owner fb. . Sapa yang ada masalah bau kaki..? Nak g keje, pakai kasut & buka kasut...bau busuk yg amat! Nak g bersukan, malu! Kaki berbau! Badan berbau! . Nah, sangat disyorkan guna kan #cl! Hilangkan rasa malu. Hilangkan bau busuk! . Nak try, Click link di bio SEKARANG !!! Sekotak RM33 (exc pos) .  #tiadabahankimia #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #pujaanhatikanda #selafazcinta #kankukejarcintakamu #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #yusufiskandar #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ayer8 #putrajaya
Dah biasa guna deodorant? Tapi masih berbau?  Usah zalimi diri sendiri...Celebritylass kan ada !  Pilihan di tangan anda..Nak kekal berbau badan dan berdaki Atau sebaliknya . . CL memang best ..x risau dah pasal BAU . . Info Lanjut..click link di bio . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #pujaanhatikanda #cakenis #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #trudolly #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ayer8 #putrajaya
Oooo...masih ragu-ragu nak gunakan CL yer.. Nahhhh... kami berikan no KKM ni menandakan produk kami juga punya kelulusan 😊 . Ubat ketiak korang pakai tu ada No.KKM tak? Ada? Hmmm. 😄😅 . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant  #bebasbaubadan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #nokkm #kkm #tawas
✔️ Uols dah cuba ke CL? YANG SELALU KENA PULAU SEBAB BADAN BUSUK, patut try CL ni.. Sepantas 3 saat hilangkan bau..! Wow!! Dapatkan harga promo sekarang!!! .  KEISTIMEWAAN CL : . ✔ Tiada bahan kimia. ✔ Tiada kandungan alkohol. ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ Tidak melekit. ✔ Tidak meninggalkan kotoran. ✔ Sepantas 3 saat. . RM33 . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #trudolly #pujaanhatikanda #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Nak cakap x berani...takut ada yang kecik hati..tapi x tahan bau badan bila berdekatan terpaksa tahan nafas....nak pengsan 😷 . Jangan risau...jom hadiahkan CelebrityLass kepada kesayangan anda semua..Bebas bau selama 24 jam wlaupun aktif berpeluh. . 100% bahan semulajadi & bebas bahan kimia..Tiada sebarang pantang larang @ effect..Produk Muslim Bumiputera 🤗 . Kelebihan CL : ✔bersifat bebas bau ✔bersifat antiseptik ✔meneutralkan air kotor yang melekat pd bdn ✔mencegah bau badan selama 24 jam ✔selamat digunakan ✔guna sekali sehari saja sebelum/selepas mandi ✔sesuai untuk semua peringkat umur . 1 botol RM33 (exc pos) 3 botol RM90 . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #selafazcinta #pujaanhatikanda #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Usah biarkan hidup anda diselubungi bau badan sendiri !!! 😣 . CL sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN . . Produk Hilang Bau Badan Pertama di Malaysia . ❌Bukan deodorant ❌Bukan minyak wangi . Nak Cuba??..just click link di bio 😊 . #tawas #clelf #celebritylass #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #isteribukanuntukdisewa #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakbusuk
Produk Berkualiti Buatan Malaysia...Telah diuji 2 tahun sebelum dipasarkan.. . .Dengan adanya CelebrityLass... Anda dah x perlu malu, segan, risau bila berhadapan dengan orang.. . Dengan CL..24 jam kekal yakin...bebas bau badan 👍👍 . ✔Bersifat antiseptik ✔Bersifat bebas bau ✔Berkesan sepantas 3 saat . 1 kotak RM 40 3 kotak RM 90 . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Dah biasa guna deodorant? Tapi masih berbau?  Usah zalimi diri sendiri...Celebritylass kan ada !  Pilihan di tangan anda..Nak kekal berbau badan dan berdaki Atau sebaliknya . . CL memang best ..x risau dah pasal BAU . . Info Lanjut..click link di bio . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #pujaanhatikanda #cakenis #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #trudolly #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ayer8 #putrajaya
Oooo...masih ragu-ragu nak gunakan CL yer.. Nahhhh... kami berikan no KKM ni menandakan produk kami juga punya kelulusan 😊 . Ubat ketiak korang pakai tu ada No.KKM tak? Ada? Hmmm. 😄😅 . . #happysaturday . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant  #bebasbaubadan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #nokkm #kkm #tawas
Mencari balik produk Celebritylass a.k.a CL ni 😍😍😍 . Alhamdulillah... Bila pakai CL, badan dah kurang berbau.. Dah rasa lebih yakin nak berjumpa dengan orang.. . Hidup pun tak lah stress sangat (sebab banyak lagi benda stress nak kena hadap 😝) . Anda dah mencuba CL ni? Click link di bio 👆 . . #rm33 #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #pujaanhatikanda #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #paskal #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #yusufiskandar #yusufdance #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
- TAK KHUSYUK SOLAT, BAU BADAN MASAM SANGAT .. Kita sebagai orang Islam ni, kena la sentiasa bersih bila nak menunaikan ibadah. Memang la bau masam ni bukan najis, tapi sebab bau masam ni la solat kita dan orang sebelah-sebelahnya jadi tak khusyuk. . Kini ibadah akan jadi lebih khusyuk. Gunakan Spray CL sekarang. Dengan hanya beberapa kali semburan pada bahagian yang berbau masam. Bau akan HILANG SERTA MERTA dan KEKAL SELAMA 24 Jam . #salamjumaat . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clelf #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #khaibahar #pujaanhatikanda #paskal #paskalthemovie #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #jumaat #solatjumaat
CELEBRITYLASS FORMULA TERKINI BERKESAN HILANGKAN BAU BADAN 24JAM..Betul ke ketiak x berbau? 24 jam? . . Dulu, kuat betul badan berbau..Belum tengahari ketiak dah berbau :( ..Belum lagi petang atau ke malam..Humm . Kini saya x stress lagi..Cara mudah dan jimat, hanya bertukar je kepada #celebritylass...spray 1X sehari lepas mandi...Dan yang best spray ni TAHAN 2 bulan..Sapa nak formula semulajadi hilangkan bau badan 24 jam lekaih click link di bio . . #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #pujaanhatikanda #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #kankukejarcintakamu
#celebritylass?? . 🌸Pakar Hilang Bau Badan/Kaki/Ketiak. Sepantas 3 saat. 🌸100% bahan semulajadi. Sesuai untuk semua jenis kulit dan yang sensitif dengan deodoran. 🌸Boleh bawa solat. 🌸Alternatif deodoran anda. . .🌸Bersifat Antiseptik membasmi bakteria. 🌸Tidak menguningkan baju di bahagian ketiak. 🌸Boleh membuatkan bau minyak wangi anda kekal lebih lama. 🌸Dengan penggunaan yang konsisten dapat mencerahkan bawah lengan anda. . Tak percaya??haa kene cuba tu 😅 Click link di bio yaa.. . #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusufiskandar #bebasbaubadan #peluh #baubadan #pujaanhatikanda #terlajaklaris #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Nak cakap x berani...takut ada yang kecik hati..tapi x tahan bau badan bila berdekatan terpaksa tahan nafas....nak pengsan 😷 . Jangan risau...jom hadiahkan CelebrityLass kepada kesayangan anda semua..Bebas bau selama 24 jam wlaupun aktif berpeluh. . 100% bahan semulajadi & bebas bahan kimia..Tiada sebarang pantang larang @ effect..Produk Muslim Bumiputera 🤗 . Kelebihan CL : ✔bersifat bebas bau ✔bersifat antiseptik ✔meneutralkan air kotor yang melekat pd bdn ✔mencegah bau badan selama 24 jam ✔selamat digunakan ✔guna sekali sehari saja sebelum/selepas mandi ✔sesuai untuk semua peringkat umur . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #selafazcinta #pujaanhatikanda #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #peluhpeluhtakmasam
✔️ Uols dah cuba ke CL? YANG SELALU KENA PULAU SEBAB BADAN BUSUK, patut try CL ni.. Sepantas 3 saat hilangkan bau..! Wow!! Dapatkan harga promo sekarang!!! .  KEISTIMEWAAN CL : . ✔ Tiada bahan kimia. ✔ Tiada kandungan alkohol. ✔ Ada kelulusan KKM. ✔ Tidak melekit. ✔ Tidak meninggalkan kotoran. ✔ Sepantas 3 saat. . RM33 . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #trudolly #pujaanhatikanda #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Dulu tengok jer iklan CL ni.. . Apa ke benda air biru ni..minah² CL beria promote . Aku ni dari dulu lagi guna deodorant..tak kisah laa tahan 4 jam pun..lepas tu bau pelik datang..Janji awal pagi aku fresh . TAPI... . Hari² nampak iklan CL . . Lepas mandi Sembur->gosok² kat ketiak, bawah lengan, celah² pelipat, kaki..sapu rata biar kering . Dah itu jer??..sekali sehari jer?? . Kalau peluh sebaldi pun dah x melekit? x belengas? Tak bau? . Biar benar?..ye itu lah CELEBRITY LASS !! 👍 . Sekarang dah jatuh cinta ❤❤❤ ✔Badan x berbau ✔Minyak wangi pun dah bau asli x bercampur bau badan ✔Naik bas konfiden je x payah terkepit² tangan ✔Dalam ofis selambe je buka kasut, bau dah pegi bersama CL !! . Kalau nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK ! . Wah CL dah bersaiz poket.. Jom beli tekan ni  www.wasap.my/60192062152/CL . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Dulu tengok jer iklan CL ni.. . Apa ke benda air biru ni..minah² CL beria promote . Aku ni dari dulu lagi guna deodorant..tak kisah laa tahan 4 jam pun..lepas tu bau pelik datang..Janji awal pagi aku fresh . TAPI... . Hari² nampak iklan CL . . Lepas mandi Sembur->gosok² kat ketiak, bawah lengan, celah² pelipat, kaki..sapu rata biar kering . Dah itu jer??..sekali sehari jer?? . Kalau peluh sebaldi pun dah x melekit? x belengas? Tak bau? . Biar benar?..ye itu lah CELEBRITY LASS !! 👍 . Sekarang dah jatuh cinta ❤❤❤ ✔Badan x berbau ✔Minyak wangi pun dah bau asli x bercampur bau badan ✔Naik bas konfiden je x payah terkepit² tangan ✔Dalam ofis selambe je buka kasut, bau dah pegi bersama CL !! . Kalau nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK ! . . Boleh whatsapp 📲 0132119748 / click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #pujaanhatikanda #selafazcinta #yusufiskandar #paskal #kankukejarcintakamu #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
#assalamualaikum Selamat pagi dunia☺ #happymonday . Mulakan harimu dengan celebritylass..InsyaAllah kekal yakin tanpa gangguan bau badan.. Baru best nak buat aktiviti seharian. Biarpun berpeluh...yakinlah peluhmu tidak berbau 😄  Kekal Segar Sepanjang Hari !!! ✌️ . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #trudolly #pujaanhatikanda #selafazcinta #yusoffalqardawi #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #tiadakimia #terlajaklaris
✽ Berkesan untuk menghilangkan bau badan yang membunuh keselesaan anda . ❌Bukan deodorant. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ❌Bukan perfume. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ . .✔‌‌ Ia adalah MASTER ODOURLESS. ‍‌‌‌‌‍‍ .✔‌‌ Ia meneutralkan bau badan anda. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ .✔‌‌ Ia menyahkan bau badan dgn mudah, cepat dan selamat. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ .✔‌‌ Ia menghilangkan masalah keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat ! . ★ Guna sekali sehari sahaja sebelum / selepas mandi. . ★ Sesuai untuk semua peringkat umur. . #clhilangkanbaubadan #clelf #celebritylass #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #pujaanhatikanda #selafazcinta #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #repeatorder
MALU LA PENGANTIN, BERSANDING BAU MASAM .. Bila buat kenduri kawin, semua persiapan kena buat. Memang berpeluh la ketiak kan. Dari pagi nak melayan tetamu sampai habis majlis. Macam² bau la keluar dari badan ni. . . TAK PERLU MALU LAGI. Sembur spray CL je kat bahagian berbau. . Bau masam tadi akan HILANG SERTA MERTA. Nak layan tetamu, selfi dengan kawan² pun dah tak risau. BEBAS bau badan 24 jam. .. Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. 4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan. . Jangan ragu² lagi tau! Jom grab sebotol hari ni! . 👉P/S : pakai CL selepas mandi pun boleh ✌️ . #clhilangkanbaubadan #clelf #celebritylass #kahwin #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #khaibahar #pujaanhatikanda #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #terlajaklaris
Assalamualaikum #salamjumaat . Usah biarkan hidup anda diselubungi bau badan sendiri !!! 😣 . CL sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN . . Produk Hilang Bau Badan Pertama di Malaysia . ❌Bukan deodorant ❌Bukan minyak wangi . Cecair #tawas . Nak Cuba??..just click link di bio  Nak jimat..ambik 3 kotak RM90 🤗 . #clelf #celebritylass #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #isteribukanuntukdisewa #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #pujaanhatikanda #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakbusuk #jumaat
Alhamdulillah..suka dengan kesan CL ...nak jadi agen terus 😊😇 . . Kalau ada yang bertanya, produk apa yang berkesan untuk menggantikan deodorant? . Saya jawab #celebritylass. . KENAPA?  Sebab saya sendiri dah jadi salah seorang dari testimoni CL . Hanya orang yang ada masalah ketiak melekit, gatal, berbau je yang rasa CL ni betul² BERBALOI sebab KAMI DAH BEBAS BAU DAN YAKIN 24 JAM. . #celebritylass  Hilangkan Bau Badan Sepantas 3saat ~ bukan deodorant ~ bukan perfume ~ bukan krim ~ bukan sabun . Membantu MENGHILANGKAN kesan bau badan yang kurang menyenangkan dengan pantas. . Bersifat ANTISEPTIK. . MENCERAHKAN kulit terutama di bahagian pelipat badan. . MENEUTRALKAN air kotor yang melekat di badan. . Mampu mengekalkan badan BEBAS bau selama 24 jam. . Boleh juga untuk menghilangkan bau kaki yang masam. . Celebritylass juga ADALAH YANG TERBAIK kerana Terdapat INOVASI EKSTRAK SEMULA JADI YANG BERKESAN . 👍TAWAS PREMIUM 👍PATI MAWAR 👍GABUNGAN PATI HERBA 👍AIR SULING . . Bermasalah dengan bau badan? Saya boleh membantu . Click link dio bio . #celebritylassputrajaya #ayer8 #putrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #pujaanhatikanda #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #tawas
Ramai yang sebenarnya tidak mengaku ada masalah bau badan.. . Tapi mereka pakai deodoran, kenapa ya? Bila tanya kenapa awak pakai deodoran..Jawapan, nanti ketiak masam . Maknanya memang ada masalah bau lah kan..Cuma sekarang ni cover bau dengan deodoran..Cuba tak pakai, mesti orang sebelah lari bila awak angkat tangan . Kalau awak pakai Celebritylass..Awak tak perlu deodoran lagi..Seharian ketiak takde bau..JANGAN percaya cakap saya selagi awak tak cuba . WhatsApp ke 013-2119748 @ click je link di bio ☝ Consultant Pakar Nyah Bau Badan . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #pujaanhatikanda #selafazcinta #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Nak cakap x berani...takut ada yang kecik hati..tapi x tahan bau badan bila berdekatan terpaksa tahan nafas....nak pengsan 😷 . Jangan risau...jom hadiahkan CelebrityLass kepada kesayangan anda semua..Bebas bau selama 24 jam wlaupun aktif berpeluh. . 100% bahan semulajadi & bebas bahan kimia..Tiada sebarang pantang larang @ effect..Produk Muslim Bumiputera 🤗 . Kelebihan CL : ✔bersifat bebas bau ✔bersifat antiseptik ✔meneutralkan air kotor yang melekat pd bdn ✔mencegah bau badan selama 24 jam ✔selamat digunakan ✔guna sekali sehari saja sebelum/selepas mandi ✔sesuai untuk semua peringkat umur . 1 botol RM33 (exc pos) 3 botol RM90 . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #selafazcinta #pujaanhatikanda #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
-  Terlupa pakai deodorant masih tak berbau!  Bestkan kalau dah siap² pakai Celebritylass. Terlupa deodorant ke perfume ke..takda hal lah  nak order? whatsapp sis cepat k sebelum orang perasan bau ketiak tu..ooppss 🙈☠️ . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Siapa ada masalah ini 👇👇👇 . 😭badan berbau? 😭ketiak berbau? 😭kaki berbau? . Gunalah CELEBRITYLASS untuk membantu anda menghilangkan bau yang serba tidak kena. . Dengan menggunakan 2-3 semburan CELEBRITYLASS mampu membuatkan bau hilang sehingga 24 jam . Tidak perlu risau lagi rasa melekit deodorant di ketiak . Tidak perlu lagi sembur pelbagai jenis pewangi untuk menghilangkan bau badan . Tidak perlu risau lagi bau kaki anda ketika membuka kasut . CELEBRITYLASS: 👎🏿bukan deodorant 👎🏿bukan pewangi 👍cecair penghilang bau badan . Pening dengan masalah bau badan anda? . . Click link di bio sekarang !!!! 1 kotak RM33 (exc postage) 20ml . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam
Everyday is a new BEGINING . selamat pagi ^_^ #happymonday 🤩 . Moga hari ini anda bertambah bersemangat nak memulakan hari. . Jangan lupa sapu CL di pagi hari  24jam perlindungan tiada bau badan  CelebrityLass Kerana dirimu begitu harumm . . #assalamualaikum #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #pujaanhatikanda #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #terlajaklaris
CelebrityLass?? . 🌸Pakar Hilang Bau Badan/Kaki/Ketiak. Sepantas 3 saat. 🌸100% bahan semulajadi. Sesuai untuk semua jenis kulit dan yang sensitif dengan deodoran. 🌸Boleh bawa solat. 🌸Alternatif deodoran anda. . .🌸Bersifat Antiseptik membasmi bakteria. 🌸Tidak menguningkan baju di bahagian ketiak. 🌸Boleh membuatkan bau minyak wangi anda kekal lebih lama. 🌸Dengan penggunaan yang konsisten dapat mencerahkan bawah lengan anda. . Tak percaya??haa kene cuba tu 😅 Click link di bio yaa.. . #clhilangkanbaubadan #clelf #celebritylass #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #tawas #ketiakmasam #ketiaktengik 🤨
Tima kasih yang order CelebrityLass ..moga selamat sampai ke destinasi 🤗 . Kalau korang nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK bila berpeluh...Pilih lah CL sebagai teman anda 🤩 . Click link di bio..sekarang!!! . .. RM33 sekotak (20ml) Exc Pos . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #giveaway #baubadan #clgoactiv #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #putrajaya #ayer8 #rabu #tawas #ketiakmasam
Dah biasa guna deodorant? Tapi masih berbau?  Usah zalimi diri sendiri...Celebritylass kan ada !  Pilihan di tangan anda..Nak kekal berbau badan dan berdaki Atau sebaliknya . . CL memang best ..x risau dah pasal BAU . Info Lanjut..click link di bio . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #trudolly #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Ramai yang cakap #celebritylass PELIK 😯  Cecairnya tak de bau, tapi boleh hilangkan bau?  Tambah pelik, kena pakai SEBELUM mandi. Macam mana boleh hilangkan bau? Pelik kan ? . . Ramai yang bagi feedback POSITIF. Ramai yang beli sebotol pastu mesti nak repeat order beli untuk pasangan dan family sekali.  Kalau awak rasa pelik dan nak merungkai kepelikkan ni, sila lah cuba sebotol 👍👍 . Click link di bio 👆🏻 . P/S : nak pakai CL selepas mandi pun boleh..x perlu bilas 🤗 . #celebrity #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Produk Berkualiti Buatan Malaysia...Telah diuji 2 tahun sebelum dipasarkan.. . .Dengan adanya CelebrityLass... Anda dah x perlu malu, segan, risau bila berhadapan dengan orang.. . Dengan CL..24 jam kekal yakin...bebas bau badan 👍👍 . ✔Bersifat antiseptik ✔Bersifat bebas bau ✔Berkesan sepantas 3 saat . 1 kotak RM 40 3 kotak RM 90 . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Assalamualaikum #salamjumaat . Usah biarkan hidup anda diselubungi bau badan sendiri !!! 😣 . CL sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN . . Produk Hilang Bau Badan Pertama di Malaysia . ❌Bukan deodorant ❌Bukan minyak wangi . Nak Cuba??..just click link di bio 😊 . #tawas #clelf #celebritylass #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #isteribukanuntukdisewa #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakbusuk
#celebritylass Membantu menghilangkan bau badan dan melindungi anda dari bau badan 24 jam. . -> Kekal Yakin -> Kekal Segar -> Kekal Bebas Bau . "Tak Guna Wajah Cantik & Hensem Kalau Badan ada BAU" . 👍Celebritylass penghilang bau badan sepantas 3 saat ❗❗ . Packaging baru (20ml) RM 33 (exc pos) . #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
🤗 CL packaging baru akan sampai esok atau lusa...insyaAllah ..tak sabar sis nak pos ke u ols 🤩 . . CL baru ni lebih comel botol (20ml). tahan dalam 2 bulan .. . RM 33 (tak termasuk postage) . Anda ada masalah BAU BADAN ketika berpeluh? Pilih laa CL.. Jom order sekarang!!! Click link di bio to order . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #isteribukanuntukdisewa #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Dulu tengok jer iklan CL ni.. . Apa ke benda air biru ni..minah² CL beria promote . Aku ni dari dulu lagi guna deodorant..tak kisah laa tahan 4 jam pun..lepas tu bau pelik datang..Janji awal pagi aku fresh . TAPI... . Hari-hari nampk iklan CL . Picit ->gosok² kat ketiak, bawah lengan, celah² pelipat..Tunggu seminit kering..Bilas !! . Dah itu jer??..sekali shari jer?? . Kalau peluh sebaldi pn dh x melekit?x belengas? Tak bau? . Biar benar?..ye itu lah CELEBRITY LASS !! 👍 . Sekarang dah jatuh cinta ❤❤❤ ✔Badan x berbau ✔Minyak wangi pun dah bau asli x bercampur bau badan ✔Naik bas konfiden je x payah terkepit² tangan ✔Dalam ofis selambe je buka kasut, bau dah pegi bersama CL !! . Kalau nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK ! . . Click link di bio..sekarang!!! . .. . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm#produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf#alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia#bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh#giveaway #baubadan #clgoactiv #travel#kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram#ajimaura #gantideodorant #putrajaya #merdeka#ayer8 #salamjumaat #tawas
Dulu tengok jer iklan CL ni.. . Apa ke benda air biru ni..minah² CL beria promote . Aku ni dari dulu lagi guna deodorant..tak kisah laa tahan 4 jam pun..lepas tu bau pelik datang..Janji awal pagi aku fresh . TAPI... . Hari-hari nampk iklan CL . Picit ->gosok² kat ketiak, bawah lengan, celah² pelipat..Tunggu seminit kering..Bilas !! . Dah itu jer??..sekali shari jer?? . Kalau peluh sebaldi pn dh x melekit?x belengas? Tak bau? . Biar benar?..ye itu lah CELEBRITY LASS !! 👍 . Sekarang dah jatuh cinta ❤❤❤ ✔Badan x berbau ✔Minyak wangi pun dah bau asli x bercampur bau badan ✔Naik bas konfiden je x payah terkepit² tangan ✔Dalam ofis selambe je buka kasut, bau dah pegi bersama CL !! . Kalau nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK ! . . Click link di bio..sekarang!!! . .. . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm#produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf#alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia#bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh#giveaway #baubadan #clgoactiv #travel#kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram#ajimaura #gantideodorant #putrajaya #merdeka#ayer8 #salamjumaat #tawas
Dulu tengok jer iklan CL ni.. . Apa ke benda air biru ni..minah² CL beria promote . Aku ni dari dulu lagi guna deodorant..tak kisah laa tahan 4 jam pun..lepas tu bau pelik datang..Janji awal pagi aku fresh . TAPI... . Hari-hari nampk iklan CL . Picit ->gosok² kat ketiak, bawah lengan, celah² pelipat..Tunggu seminit kering..Bilas !! . Dah itu jer??..sekali shari jer?? . Kalau peluh sebaldi pn dh x melekit?x belengas? Tak bau? . Biar benar?..ye itu lah CELEBRITY LASS !! 👍 . Sekarang dah jatuh cinta ❤❤❤ ✔Badan x berbau ✔Minyak wangi pun dah bau asli x bercampur bau badan ✔Naik bas konfiden je x payah terkepit² tangan ✔Dalam ofis selambe je buka kasut, bau dah pegi bersama CL !! . Kalau nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK ! . . Click link di bio..sekarang!!! . .. . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm#produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf#alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia#bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh#giveaway #baubadan #clgoactiv #travel#kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram#ajimaura #gantideodorant #putrajaya #merdeka#ayer8 #salamjumaat #tawas
INILAH CARA YANG MUDAH GILER UNTUK ELAK BADAN BERBAU SEMASA BEKERJA YANG TIDAK DIKETAHUI ORANG !  Bila masuk kerja je, semangat memang berkobar-kobar nak jumpa rakan sekerja yang lain. Baju dah siap sembur perfume, barulah keyakinan diri mencanak naik. . Tapi tak sampai setengah hari, badan dah mula berbau sebab peluh yang keluar. Mesti tension kan sebab takut kawan sekerja yang lain pun terbau gak. Boleh hilang mood bekerja. . Kan bagus kalau ada produk yang boleh bantu kekalkan kesegaran badan yang tahan seharian waktu bekerja. .. Lepas kenal dengan Spray CL ni, masalah badan berbau pun dah selesai. Hanya sembur beberapa kali selepas mandi, kesegaran badan kekal sampai seharian. . . Peluh pun berkurang dan badan dah tak berbau lagi. Memang berpuashati dengan manfaat yang CL berikan ni. AWESOME gila lahhhh. . . Confirm dah tak cari produk lain dah, lekat terus dengan CL sampai bila-bila. . Berminat dengan CL..click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm#produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf#alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia#bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi#bebasbaubadan #peluh #giveaway #baubadan#clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel#igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura#gantideodorant
INILAH CARA YANG MUDAH GILER UNTUK ELAK BADAN BERBAU SEMASA BEKERJA YANG TIDAK DIKETAHUI ORANG !  Bila masuk kerja je, semangat memang berkobar-kobar nak jumpa rakan sekerja yang lain. Baju dah siap sembur perfume, barulah keyakinan diri mencanak naik. . Tapi tak sampai setengah hari, badan dah mula berbau sebab peluh yang keluar. Mesti tension kan sebab takut kawan sekerja yang lain pun terbau gak. Boleh hilang mood bekerja. . Kan bagus kalau ada produk yang boleh bantu kekalkan kesegaran badan yang tahan seharian waktu bekerja. .. Lepas kenal dengan Spray CL ni, masalah badan berbau pun dah selesai. Hanya sembur beberapa kali selepas mandi, kesegaran badan kekal sampai seharian. . . Peluh pun berkurang dan badan dah tak berbau lagi. Memang berpuashati dengan manfaat yang CL berikan ni. AWESOME gila lahhhh. . . Confirm dah tak cari produk lain dah, lekat terus dengan CL sampai bila-bila. . Berminat dengan CL..click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm#produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf#alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia#bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi#bebasbaubadan #peluh #giveaway #baubadan#clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel#igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura#gantideodorant
INILAH CARA YANG MUDAH GILER UNTUK ELAK BADAN BERBAU SEMASA BEKERJA YANG TIDAK DIKETAHUI ORANG !  Bila masuk kerja je, semangat memang berkobar-kobar nak jumpa rakan sekerja yang lain. Baju dah siap sembur perfume, barulah keyakinan diri mencanak naik. . Tapi tak sampai setengah hari, badan dah mula berbau sebab peluh yang keluar. Mesti tension kan sebab takut kawan sekerja yang lain pun terbau gak. Boleh hilang mood bekerja. . Kan bagus kalau ada produk yang boleh bantu kekalkan kesegaran badan yang tahan seharian waktu bekerja. .. Lepas kenal dengan Spray CL ni, masalah badan berbau pun dah selesai. Hanya sembur beberapa kali selepas mandi, kesegaran badan kekal sampai seharian. . . Peluh pun berkurang dan badan dah tak berbau lagi. Memang berpuashati dengan manfaat yang CL berikan ni. AWESOME gila lahhhh. . . Confirm dah tak cari produk lain dah, lekat terus dengan CL sampai bila-bila. . Berminat dengan CL..click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm#produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf#alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia#bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi#bebasbaubadan #peluh #giveaway #baubadan#clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel#igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura#gantideodorant
Bau badan eh, pokat ya ampun...habis se-tupperware deodorant tapi bau badan still ada. Camno tu? Takpe kita cuba iktihar cara orang lama ya, jom ikut petua dibawah ni.. . .Bahan-bahan yg diperlukan: . 1. Serai wangi, anggaran 4 batang 2. Daun jambu semangkuk 3. Daun lengkuas 5 helai 4. Daun pandan 5 helai . Cara amalkan petua ni adalah : Anggaran kesemua bahan tadi lebih kurang secekak. Boleh lebihkan mana2 yg diinginkan. Rebus serai wangi, daun jambu, daun lengkuas dan daun pandan. Campurkan air rebusan tadi dengan air biasa, anggaran sebaldi. Amalkan mandi 3x seminggu dan lihat hasilnya. . Selamat mencuba, semoga berjaya...nak mudah lagi pakailah #celebritylass u ols 😃😂 sembur2 jer xde bau 👏 . . PakarBebasBau.. . Whatsapp 📲0132119748 / click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
DAH MACAM BAU MAYAT BILA JADI NURSE NI .. Almaklum la, bila kerja jadi nurse ni nak kena uruskan ramai pesakit. Kesana kemari berjalan, berlari. Bercampur-campur baunya. Ada bau ubat, bau muntah pesakit, bau banyak lagi la. Paling teruk bila masuk bilik MAYAT. . CL ni spray untuk hilangkan bau badan. Tak kisah bahagian mana sekalipun. Sembur je kat bahagian yang berbau tu. Dalam masa 3 saat bau busssuk tu akan hilang. .. Untuk maklumat lanjut ws 0132119748 . #nurse #doktor #celebritylass #luluskkm #produkbumiputera #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
Ramai yang cakap #celebritylass PELIK 😯  Cecairnya tak de bau, tapi boleh hilangkan bau?  Tambah pelik, kena pakai SEBELUM mandi. Macam mana boleh hilangkan bau? Pelik kan ? . . Ramai yang bagi feedback POSITIF. Ramai yang beli sebotol pastu mesti nak repeat order beli untuk pasangan dan family sekali.  Kalau awak rasa pelik dan nak merungkai kepelikkan ni, sila lah cuba sebotol 👍👍 . . PakarBebasBau.. . Whatsapp 📲0132119748 / click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
Oooo...masih ragu-ragu nak gunakan CL yer.. Nahhhh... kami berikan no KKM ni menandakan produk kami juga punya kelulusan 😊 . Ubat ketiak korang pakai tu ada No.KKM tak? Ada? Hmmm. . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant  #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #nokkm #kkm
Kami selalu terima soalan macam ni; 👇👇👇👇👇 . . "Eh kau jual apa tu?" . . "Hah CL? Apa tu?" . . "Macam mana guna?" . . "Benda apa ni?" . . Etc etc. . 👆👆👆👆👆 . . So, video ni khas untuk anda. Anda semua tau 😉 . . Semoga video ini beri manfaat kepada anda👍 . . Tapi kalau masih tak faham, jangan risau. Boleh DM/direct whatsapp dengan saya☺ . Whatsapp 📲0132119748 / click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling .
CELEBRITYLASS FORMULA TERKINI BERKESAN HILANGKAN BAU BADAN 24JAM..Betul ke ketiak x berbau? 24 jam? . . Dulu, kuat betul badan berbau..Belum tengahari ketiak dah berbau :( ..Belum lagi petang atau ke malam..Humm . Kini saya x stress lagi..Cara mudah dan jimat, hanya bertukar je kepada #celebritylass...spray 1X sehari lepas mandi...Dan yg best spray ni TAHAN 3 bulan..Sapa nak formula semulajadi hilangkan bau badan 24jam lekaih contact no ni  Nak Order ..meh DM/Whatsapp 013-2119748 . . . PakarBebasBau.. . Whatsapp 📲0132119748 / click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
Selamat bekerja tanpa badan berbau sampai ke petang 😆😄 Bau Badan Musuh Utama Paling Dekat? Selamatkan Dirimu Dari Badan Berbau . Kini, adanya #celebritylass penghilang bau badan mampu buatkan diri kita kekal kering dan selesa serta bebas dari bau badan . Hanya SPRAY , GOSOK , BILAS Sepantas 3 saat Bau hilang . Tak sabar nak bebas bau badan? Whatsapp 013-2119748 . . #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Cuba teka apakah ini?  Ia bukan ais.. Bukan gula batu... Bukan juga garam.. Tapi ini adalah tawas ---------------- Tawas ini merupakan deodorant asli sejak turun temurun dan juga boleh digunakan utk menjernihkan air.  Menurut seorang ustaz yg menjual tawas ini,inilah antara rahsia para jemaah dakwah bergerak tanpa ada bau badan.  Kita mungkin susah nak cari tawas ini, namun untuk pengetahuan anda semua tawas ini merupakan salah satu bahan premium dalam Celebritylass.  Sebab itulah, CL ini berfungsi untuk menghapuskan bau badan dengan berkesan, halal dan selamat.  Hanya sembur, sapu dan bau pun hilang sepantas 3 saat.. Ingat tawas ingat CL . ✔Sila whatsapp📱013-2119748 utk mengetahui lbh lanjut tentang produk CL ini. . #sayajualonline #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #pujaanhatikanda #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Dah habis waktu kerja, mesti nak cepat sampai rumah kannn..Tapiiii.... . Pening mesti pening kalau terperangkap dalam lif cam ini..kesian orang sekeliling tak tertahan dek hidung menahan bau kan..? kesian lagi empunya badan..tak sedar badan berbau.. . Untuk mendapatkan keyakinan diri dan sentiasa segar dan wangi pakailah penyahbau badan .. celebritylass boleh membantu menyelesaikan masalah ini..ianya cepat dan mudah di pakai dan tidak melekit apabila berpeluh. . Tak rugi membeli..ia satu pelaburan yang berbaloi tahan 2 bulan tu untuk seorang yang memakai.  Cecepat wassap utk harga promo 013-2119748 RM33 (exc pos) . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #yusufiskandar #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Tahan nafas cuci stokin suami! Ha...pernah ke korang jadi macam ni?  Kalau bukan stokin suami, mungkin stokin sekolah anak²!  Aduyaii tabahnya si ibu yang kena cuci baju² anak & suami kan  Apakata suami² tu cari ikhtiar sikit bagi kurangkan sikit bau kaki tu Bukan salah stokin..tapi masalah kaki berpeluh & BERBAU!  Sembur je CL dan ratakan....tunggu kering Sarung je stokin..siap! . . PakarBebasBau.. Whatsapp 📲0132119748 / click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
BAU BADAN PENYEBAB ANDA MURUNG?  HILANG KEYAKINAN DIRI? "Alhamdulillah, bersyukur sangat jumpa produk ni. Peluh saya dah x bau masam. Dah lebih yakin nak jumpa kawan². Tq bro" - Kamal, pelajar IPTS  Celebritylass adalah produk No. 1 di Asia yang sangat berkesan menghilangkan bau badan dengan sangat pantas  Produk muslim, 100% menggunakan bahan semulajadi, tidak mengandungi alkohol dan sesuai digunakan semua peringkat umur termasuk wanita mengandung .  #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas
Ibu STRESS anak bau kepam! . Tak Tahan sangat bau badan anak? . " Anak badan dah tak berbau. Kalau sebelum ni mmg berbau sgt time ambil anak balik sekolah. Sekarang badan dia dah kurang sgt berbau. Seronok sbb tak perlu tahan dgn bau badan dia lagi " 😆😃😅 . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Berdebar² menunggu saat utk diijabkabul?  1001 perasaan yg sukar diungkapkan. Nervous, happy, cuak, resah gelisah ☺☺ . Peluh sejuk mula lahh keluar..Berjurai² peluh kat dahi, kt celah² keti** 😂😂😂 . . Nervous punya pasal . . Adakah anda jenis peluh berbau? Mesti dok risaukan kalau ada bau² yang x best keluar..Baju dah vouge dah . . Make up dah tip top..Tapi terbau tengik ketiak pulak Haaaa..jgn risau ye . . .  #celebritylass mampu menyelamatkan anda ! Berkesan menghilangkan bau sepantas 3 saat !  Pakai sekali sahaja sehari sebelum mandi, badan anda akan bebas bau 24 jam 😍😍 . . PakarBebasBau.. Whatsapp 📲0132119748 / click link di bio . . #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
KENA FAHAM ✋✋✋ . . . . . Ramai yang tanya..Kenapa masih berpeluh selepas guna CL ? . . . Jawapannya:- . .  CL untuk hilangkan BAU peluh..bukan hentikan dari berpeluh..Tak berpeluh kang masalah lain plak kan ;) 😆😉😃 . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
. .🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 DAH NAK KAWEN DAH 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .  Ada seorang hamba Allah ni mohon dibantu.  Risau lagi sebulan nak ke jinjang pelamin . ✔Malu ada. ✔Risau ada. ✔Tak confident pun ya.  Deodorant digunakan tidak membantu.  Scrub juga tidak membantu.  Tak mahu masalah bau badannya berpanjangan. Bukan persediaan utk raja sehari ja. Tapi utk pasangan sejiwa selamanya.  Mestilah kena jaga kan?  Beliau bertanya, betul2 menjadi ke Celebrity Lass ni?  Saya jawab ; jangan percaya cakap saya sehingga anda cuba sendiri.  Sungguh saya mahu BANTU anda atasi masalah bau badan.  Full Pack & Trial Pack ready Stok  Produk Hilang Bau Badan 1st In Malaysia . --Celebrity lass-- . ✘ BUKAN deodorant ✘ BUKAN minyak wangi  5 KELEBIHAN Produk ---- ►Badan akan kekal COOL & FRESH walaupun 24 jam TAK mandi ►Tidak ada rasa melekit di Ketiak ► Lebih Yakin berhadapan dgn kawan. ► Lebih JIMAT .► Tiada Lagi masalah baju di ketiak kekuningan . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #khaibahar #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Comel nya laa haii..pergi sekolah wangi2, balik sekolah alamak bau masam semacam 😨 . Kesian tau balik sekolah berpeluh2, dia bukan tahu pun bau tu dh mengganggu org lain..Ibu2 jgn risau, #celebritylass sesuai utk seisi keluarga..Anak kita pn blh join pakai.. . 100% drp bahan semulajadi..Meh pakat try !! . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Berbaloi ke #celebritylass ni untuk anda? . Berbaloi ke RM 75 (50ml) tahan sampai 90 hari?.. . Berbaloi ke siap boleh berkongsi 1 keluarga CL ni? . Berbaloi ke badan yang selalu bau masam bila berpeluh dah takde bau masam? . Berbaloi ke rasa yakin bila berada disekeliling orang ramai? . So, berbaloi ke CelebrityLass nih??.. . Dengan CelebrityLass 24 jam anda bebas bau badan ✔Bersifat antiseptik ✔Bersifat bebas bau ✔Berkesan sepantas 3 saat .  #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #pujaanhatikanda #selafazcinta #kankukejarcintakamu #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #yusufiskandar #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ayer8 #putrajaya
Dulu tgk jer iklan CL ni.. . Apa ke benda air biru ni..minah² CL beria promote . Aku ni dari dulu lagi guna deodorant..tak kisah laa tahan 4 jam pun..lps tu bau pelik dtg..Janji awal pagi aku fresh . TAPI... . Hari2 nmpk iklan CL . Picit ->gosok2 kt ketiak, bwh lengan, celah2 pelipat..Tunggu seminit kering..Bilas !! . Dah itu jer??..sekali shari jer?? . Kalau peluh sebaldi pn dh x melekit?x belengas? Tak bau? . Biar benar?..ye itu lah CELEBRITY LASS !! 👍 . Sekarang dah jatuh cinta ❤❤❤ ✔Badan x berbau ✔Minyak wangi pun dah bau asli x bercampur bau badan ✔Naik bas konfiden je x payah terkepit² tangan ✔Dalam ofis selambe je buka kasut, bau dah pegi bersama CL !! . Kalau nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK ! . . Boleh whatsapp 📲 0132119748 / click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant

Loading