Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#buffet

Posts tagged as #buffet on Instagram

3.625.209 Posts

Come and celebrate the most joyous time of year with your family & friends at Mantra on View this year😄🎄 . Tickets are selling fast on goldcoasttickets.com.au. Book now and reserve your seats *Bookings and payments are required . *ENQURIES (07)55791087 or  view.conf@mantra.com.au #christmas #christmasday #buffet #goldcoast #mantraonview #hotel #lunch #dinner #seafood
lemari telepon⏩ Ayo kak yang ingin mempercantik rumah, cafe, apartement, dsbnya dengan furniture/mebel jepara yg berkualitas, percayakan pada kami @abadi_meubel INFORMASI atau sekedar tanya" bisa hubungi kontact person kami : ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⏩Calling : 081325481519 ⏩WhatsUpp :082240954506 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kami juga menerima pesanan sesuai keinginan anda mulai dari bahan kayu, kain, warna, ukuran, model dll. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ FOLLOW IG 🔀🔀🔀 @abadi_meubel ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ KEPUASAN CUSTOMER ADALAH PRIORITAS UTAMA KAMI ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #furniture #meubel #sofa #perabot #almari #kursi#shabbychic #bedroom #tasimportmurah #sofaretro #jilbab#kursicafe #tokofurnitureonline #jakarta #bogor #bali#tangerang #sumatera #surabaya #jambi #batam #aceh#kalimantan #sulawesi #buffet #tokomeubel #interiorrumah#kalimantan #sofascandinavian #ilyasfurniture ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💯% Transaksi aman tanpa ada unsur penipuan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Order🔸proses🔸sabar🔸hasil🔸kirim
This Thanksgiving buffet is one you won’t want to miss! Message our account for details 🦃🦃🦃
#chalein 12 Days Malaysia & Singapore DELUXE #escorted TOUR #wintervacations  3 nights stay in Singapore based on #grandpacifichotel 3 nights stay in Langkawi based on #aseaniabeachresort 4 nights stay in Kuala Lumpur based on #cosmohotel  Daily Breakfast  Return Airport Transfers Included at All Destinations Universal Studio Tickets with Transfers Return Airport Transfers by Speed Boat Langkawi Discovery Tour with All Entrances Full Day Sunway Lagoon Tour with All Park Tickets Singapore to Langkawi by Air Asia with Luggage and Meals Langkawi to Kuala Lumpur by Air Asia with Luggage and Meals Singapore & Malaysia Fees Included All Taxes & Service Charges Included Return Air Ticket by Emirates Airlines  Departure: 22nd December 2018 Rs: 175,000 Per Adult  For Bookings & More Customize Offers:  Kindly Contact Call 34127772-3 or Whatsapp 0321-2194104  Please visit http://deluxeholidays.com/  #deluxeholidays #hawapanibadlo #holidays #travel #tours #tourism #beach #resort #cruise #island #specialoffer #tourist #adventure #buffet #breakfast #malaysia #singapore #langkawi #kualalumpur
Shabu Shabu Sunday!
This charming little #vintage buffet measures 45”W x 17.5”D x 30.5”H and fits right into my current ‘small spaces’ motif. Dark walnut-toned laminate wood, regular vintage wear, refreshed and ready to use. (available | $285) . . . . . . . . #midmodernmom #forsale #lasvegas  #interiordesign #interiordecorating #vintagefurniture #retro #atomic #madmen #era #midcentury #midcenturymodern #midcenturydesign #midcenturydecor #midcenturyhome #midcenturyfurniture #mcm #midmod #collector #buffet #credenza #console
An oyster a day keeps the doctor away? 🙈
• because they say sundays are made for brunch • . . #culinaryscenemiami
What we do is art. ❤️ This is how You Win 1 FREE Buffet Today:  #like, #share & #comment This Post on our Facebook page. ❤️ Every Morning ... New Winner 🙂  Good Luck Everyone! #free #buffet #allyoucaneat
Terfavoriteeee 😍 Cemilan nikmat nan sehat ala Giffanis "Risoles Ragout" & "Risoles Mayo" Risoles Ragout : risol dengan isian daging ayam,  bawang bombay & wortel.  Risoles Mayo:  risol dengan isian smoked beef, telur & keju kemudian disajikan dengan mayonaise.  Rasanyaaa juaraaaa!!!! 🤤 💰 Risoles Ragout 35K 💰 Risoles Mayo 35K  #giffanis #nasikeranjangbebek #bebekgoreng #dagingbebek #gurih #porsikenyang #hargaterjangkau #makananjawa #makananenak #makananjawatimur #minumansegar #minumanmantap #jusbuah #anekajus #maknyus #masakanmantap #mantap #enak #makananenak #buffet #buffettable #makansiang #makansiangbersama #makanbersama #minumbersama #temannongkrong #maknyus #enakkabeh #nagih #ketagihan
Baroque Credenza⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3-buah laci, 3-buah pintu dan ambalan dibalik masing masing pintu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dimensi:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lebar 120 cm⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dalam 40⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tinggi 85⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bahan kayu, mdf, difinish duco termasuk bagian dalam⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dikirim utuh⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🙋Harga PriceList Rp 3,500,000⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✨Diskon 6%⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅Harga Jual Rp 3,290,000⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📦 Free Ongkir Surabaya - Sidoarjo.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🚚 Ongkir di Jawa Rp 100,000 per barang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🚣 Ongkir luar pulau Jawa ada subsidi 10% dari harga barang yang di beli⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Baroque Credenza buat meja tv didepan tempat tidur atau buffet hias diruang keluarga⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ifurnholic_baroque #credenza #sideboard #lemari #buffet #cupboard #furniture #furnitureklasik #furnituremewah #interior #classicfurniture #buffettv #raktv #furnitureputih #furniturekayu #furnitureduco #interior #interiorputih
Had a blast performing in Voertman for the first time last night with my chamber ensemble!  Before this semester started, I knew how excited I was to get into chamber music, but I never knew how much I’d end up loving it! This has been an awesome experience and I’m very excited to continue in chamber music in the upcoming semesters! • • •  From Divertimento for Flute, Oboe and Clarinet by Malcolm Arnold:  III. Vivace
Monday blues @ Barbeque Ville - Kalyaninagar Pune also enjoy this month offer pay for 4 and get the 5th meal free on all Call:8380031222/8380031333 T&C apply. . . . #barbequeville #kalyaninagar #pune #discount #offer #food #barbeque #eat #grill #hungry #newlaunched #vegnonveg #restaurant #youngsters #foodlovers #weekend #meals #buffet #enjoy #monday
Summertime means more fresh fruit and veggie platters and less lollie platters. Probably a good thing if you know what I mean 😳 #notquitebikinibodyreadyyet 🐷
Alhamdulillah.. idola Malaysia.. artis no 1 Malaysia.. artis idola min.. rasa nak nagis jab bila dapat tau @ctdk makan makanan kami... harap datuk seri happy dengan makanan kami.. ini kali kedua kami serve makanan utk beliau. Semoga datuk seri success selalu dlm career ye. Aminmn  Ini pula #dmcaterer setting up utk VIP meeting utk Permata Pintar. Menu kita pada hari ini : . . . Breakfast 1. Nasi Lemak . . Lunch 1.Nasi putih 2.Ayam goreng kunyit 3.Sup sayur 4.Telur dadar . . So tengok apa lagi tu, korang boleh la intai2 pakej kiteorg yang ada atau call terus kami utk pertanyaan. Yang paling penting  SEDAP BAK HANG dan KUALITI MAKANAN KAMI MEMANG TIPTOP! Meh try order dkt kiteorg.In sha Allah anda semua akan berpuas hati. . . #dmcaterer juga menawarkan khidmat catering utk pelbagai jenis majlis seperti event corporate, training event, supply makanan ke office, kenduri kesyukuran, birthday, open house dan lain lain. Tak lupa juga kami ada buat packing foods. . . Jika terdapat sebarang pertanyaan boleh menghubungi kami terus di: . Whatsapp/Call: 📱+6011 2807 5172 📱+6011 2807 8935 . Email: 📧dmcatererservices@gmail.com  #katering #kateringkl #kateringkorporat #event #eventsmalaysia #eventmanagement #majliskahwin #catererkl #kualalumpurcaterer #makanansedap #makanansedapkl #weddingplanner #openhouse #packfood #malaysianfoods #asianfoods #buffet #foodservice #jalanjalancarimakan #kendurikendara #packingfoodkl #cateringkl #cateringselangor #cateringkawin #cateringkahwin #cateringwangsamaju #cateringbangi #cateringgombak #cateringmelawati
It’s 12:30am and I’m craving a crepe. How’s you transition into Monday going?🤷🏼‍♀️😂🍓

Loading