Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#budakbudakbarunakup

Posts tagged as #budakbudakbarunakup on Instagram

3.485 Posts

Gadddd Irfan why are you so tall 😩🙊 - 📸@irfannharis  #younggenerationmusic #ygm #bbnu #budakbudakbarunakup #irfanharis #wanyhasrita #fanzforever
all im thinking is about food 😅🍜 - 📸@narrecords  #younggenerationmusic #ygm #bbnu #budakbudakbarunakup #khaibahar #fanzforever
Haih.. Assalamualaikum!  Sekali lagi isytihad mencakar mata anda dengan rekaan yang menarik.  Berpegang teguh pada slogan "Dari Grafik jadi epik" kami pasti menjanjikan kepuasan dalam perkhidmatan kami #confirmpuashati  Sehelai Rm33..Kain jersi  T-shirts ini kami berkolobrasi bersama @sbpoutlets  @danshqayyim @anaaaaas_14  @mkhtaffi  Tak lupa juga model kami yang bergaya @aanwarif .. Namun, model in nampaknya dicemburui ramai  Boleh follow @sbpoutlets untuk tempahan baju sbp yang menarik Ok?  #budakbudakbarunakup#jersey#bajumurah#printingbaju#murah#tshirtmurah
O Straw Campaign  A campaign that started this year  #reuse#refuse#reuse#reduse#rehabilitation#newyearsresolution#year2019#advertisingdesign#budakbudakbarunakup#cristianoronaldo#neymar#messi#pogba#straw128#ijat#caol#baharin
appreciation post 💜 - 📸@hamizahzulazri #younggenerationmusic #ygm #bbnu #budakbudakbarunakup #asadmotawh #fans
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم #kiamat #akhirzaman #perhitunganterakhir #uhud #mekah #madinah #maam6466 #apple #lemon #leo #neo #mrphotographer #budakbudakbarunakup #keepsupporting #directorfilm #filmmaker #life #musicforever #iger #malaya #kelantan #gomokelategomo #nasyid #igmaahad #maahadians #sekkitojangepecoh #seksekkitobelako • • • • • • • • • • • • @maam_production  @maam_production @maam_production  @maam_production  @maam_production  @maam_production  @maam_production  @maam_production
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم #kiamat #akhirzaman #perhitunganterakhir #uhud #mekah #madinah #maam6466 #apple #lemon #leo #neo #mrphotographer #budakbudakbarunakup #keepsupporting #directorfilm #filmmaker #life #musicforever #iger #malaya #kelantan #gomokelategomo #nasyid #igmaahad #maahadians #sekkitojangepecoh #seksekkitobelako • • • • • • • • • • • • @maam_production  @maam_production @maam_production  @maam_production  @maam_production  @maam_production  @maam_production  @maam_production
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم #kiamat #akhirzaman #perhitunganterakhir #uhud #mekah #madinah #maam6466 #apple #lemon #leo #neo #mrphotographer #budakbudakbarunakup #keepsupporting #directorfilm #filmmaker #life #musicforever #iger #malaya #kelantan #gomokelategomo #nasyid #igmaahad #maahadians #sekkitojangepecoh #seksekkitobelako • • • • • • • • • • • • @maam_production  @maam_production @maam_production  @maam_production  @maam_production  @maam_production  @maam_production  @maam_production
theyre so happy 🤒❤️ - Give creds if you're reposting :-) #younggenerationmusic #ygm #budakbudakbarunakup #bbnu #bbdu #sufiansuhaimi #tajul
naruto and sasuke 🤭💙 - 📸@beegoodmusic  #younggenerationmusic #ygm #bbnu #bbdu #budakbudakbarunakup #asadmotawh #ismailizzani
😌🙌 . 🌸caver lagu sedih xpakot noh hahaa 🌸 music xdak xpakan ermm 🌸-support @_eifah @_eifah@_eifah  #caversukasuka #malaysiancaver #caverlagu #support #budakbudakbarunakup #sound #ezvoice #funimate #funimatesedih #lagujiwang❤ #brokenleklok#layanjer #caverbyeifah
Kotak Lagu episod 2 menampilkan Betto Khai. JANGAN lupa tonton di Youtube Channel aRVee Studio. Semestinya diinspirasikan oleh RV Coffee.  Ini Bukan Kopi Biasa  Follow @arveestudio utk update terkini artis-artis baru.  #rvrepublic #arveestudio #kotaklagu #terluka @bettokhai07 #kopi #coffee #bbnu #budakbudakbarunakup #artismalaysia
The time when candid is not as famous as today 🤣. . . #uitmsamarahan2007 #budakbudakbarunakup #selongkargambarlama
i want to know siapa paling muda 😂 - 📸@ayieelhamspirits  #younggenerationmusic #fanzforever #ygm #bbnu #bbdu #budakbudakbarunakup #budakbudakdahup #floor88 #zalikha #aqilah #roadblockhatiku #vote #muzikmuzik33
Sunday nite with beloved one @caplinebenjamin
Sahabatku❤ @officialtuah  Cover by @iamiqbal___ Support ye guys💙 . . . #alfatihah😇 #muhammaddanishbinhafiz #malaysiancover #sahabatku #cover #viral #budakbudakbarunakup #coverlagu #suka #lagu #kiniviral
Jangan lupa saksikan Kotak Lagu yg ditaja oleh #rvcoffee di channel youtube aRVee Studio dan follow @arveestudio utk update terkini artis-artis baru.  #rvrepublic #arveestudio #kotaklagu #terluka @iamfizieofficial #kopi #coffee #bbnu #budakbudakbarunakup #artismalaysia
i'm gonna be honest here , THIS PIC HERE IS REALLY SOFT I'M- 😭💘 - 📸@ariffbahran #younggenerationmusic #fanzforever #bbnu #bbdu #budakbudakbarunakup #ariffbahran #ariffbahransupporters #kataakhirmu #juaradusta #bahranators #erafm #hotfm #sinarfm
[2008-2009, Bangi]- Mommy meneruskan pengajian Sarjana Ekonomi di UKM. Baru kahwin. Mommy tiada pendapatan hanya elaun belajar. Elaun belajar dapat setiap semester bermakna 6 bulan sekali. Bahaya..mmg bahaya.Silap langkah boleh ikat perut.Nik Gerila dah start bekerja time ni. Gaji RM1600. Kami tak mampu menyewa. Duduk rumah mak. Ulang alik Sg Buloh Bangi.Nasib baik kelas 2-3 kali seminggu. . . Mommy ligat nak cari bisnes.Biasalah kan.tgn mmg xboleh duk diam.Nak bercuti, nak shopping, nak bayo PTPTN, nak bagi mak duit. Banyak sungguh impian tu.Ongkosnya enggah ada.Gi mana sih. Mommy ternampak satu posting ttg tudung Fareeda dalam facebook.Pd thn ni, Facebook baru nak up. Minatnya design dia.Warna dia.Mommy mmg suke berfesyen kan walau duit xberapa nak ada.😂Tudung Fareeda harga dia boleh tahan.Iyala.target market dia siapa..Dia tahu siapa target market dia.mommy yg x termasuk dlm target market dia teringin juga nak pakai..kumpul punya kumpul, dapat beli sehelai.Happy sungguh la hai.. . Dari mata turun ke hati..gi belajar, org tanya beli tudung kat mana..cantiknya..lama2, dgn beraninya mommy tanya cashier Fareeda, mcm mana nak jadi pengedar? Alang2 org suruh belikan..baik mommy niaga kan? Modal masa tu RM1500..sungguh2 mommy ke ASB keluarkan duit..Terus pilih tudung idaman hati nak bawak ke kelas..kelas master ramai org yg dah bekerja..mereka ada duit..senangla mommy nak jual..tp kita sbg seller kita bijak memilih warna yg menjadi rebutan.. . . Seronok berniaga tudung ni weh..ROI boleh dpt dlm tempoh 10 minit..mcm LipCharms la baru2 ni..1500 dlm 1 Minit 😱..Makin ligat niaga..final exam pun boleh niaga😂tp ttp score k😁..sampailah mommy ditawarkan utk menjadi pensyarah slps habis belajar.. . Byk benda mommy belajar di sini..sangat banyak..takde satu pun perkara sia2 yg mommy dpt dalam setiap fasa kehidupan mommy..Sehinggalah mommy terjebak pulak jadi model ni ha.. . Siapa nak tahu apa perkara yg mommy belajar dan sgt2 memberi impak kepada kehidupan kewangan
#budakbudakbarunakup
Wowww cantiknya lanyard-lanyard ni, kalau pakai pergi kelas/kerja mesti orang pandang 😍. . Murah2 je harga admin bagi 😊 Minimum order 6 lanyard 6 atas RM 6 / pcs 50 atas RM 5.50 100 atas RM 5.00 . #lanyardmurah #lanyard #lanyardmalaysia #lanyardsupreme #lanyardadidas #lanyardvans #lanyardbape #lanyardkadmatrik #lanyardcun #landyardsmart #lanyardborong #lanyardhargaborong #lanyardmurahmalaysia #lanyardrare #lanyardhipster #lanyardtiptop #uitm #uitmshahalam #unisel #budakbudakbarunakup #lajak #vapemurah #cutisem #studyweek
(Tibe-tibe)  Semalam tido tahun 2018, eh, sedar2 dah 2019, tahun dah berubah. Waaah macam hari raya je rasanya hari ni.. hehe.. Niat hati nak keluar, tapi panas, nk naik public transport, xpandai (acah2) terpikir kenapa ak x beli kereta je ye?? Haaaaa.. Yang tengah baca ni!!! kenapa x ambil peluang diawal 2019 untuk memiliki kereta sedangkan sekarang adalah waktu yang sangat baik untuk membeli. . WHY???? 1. Harga kereta turun ikut TAHUN pembelian, bukan ikut BULAN penggunaan.  2. Promo rate sampai 31/01/19 je guys. 3. Harga kereta tak menentu, takut lepas ni ad balik GST dsb (hehe acah2)  Haaa. Cukup la 3 sebab. Penat jgak nk pikir masalah kat luar sana. Banyak je masalah sampai dah adapt dengan masalah tersebut. Eh nii masalah rupanya.. haa macam tu.  So tiba2 tercuit niat nak memiliki kereta idaman (axia).. Tapi takut di perdaya dengan seller??? Beli axia harga MYVI??? Haa. Senang.? Jom beli kereta direct banker!!! Jangan PM sy kalau tak berminat!!! Kalau PM nak jadi kawan tak apa! haha  Hanya ada berapa slot jer lagi untuk bulan januari ni!!! Yg pasti sy akan bgi service yg terbaik dari saya kepada semua.. =) Happy new year yang tengah baca ni!!! #jualkereta #salesadvisor #menarakembarbankrakyat #mkbr #bankrakyat #newyear  #hobikamimahal  #acah  #budakbudakbarunakup  #haha
Al Jemzbit in the house Ya’ll~😎😎😎 #datangopisorangbikinonar #budakbudakbarunakup #bbnu #poser #wannabe
ujian terakhir 🙏🏼🙏🏼 . . . full video on youtube 🌹 Cuba tag sesiapa yang korang nak dia cover lagu ni😅 #aimanjebatt#ujianterakhir#malaysiacover#lagubaru#lagusedih#lagusedap#2018#viral#tagsomeone#jomcover#bbnu#budakbudakbarunakup
Kuat main tik tok weii budak ni.. boseyyy mama tgkkkk sakit mato2😩😩😩 #budakbudakbarunakup #jenuhtengok #jenuhlarang
Tq adik sado sbb dh dpt kan sling bag design pisang yg cool ni dari Bedroom stories...! Semoga dimurahkan rezeki,  dipermudahkan urusan & bahagia bersama family till jannah ye . Korang yg nk order klik sini ye 👇 www.wasap.my/60192855844 www.wasap.my/60192855844 www.wasap.my/60192855844 . Price rm23 incl pos. . #slingbag #hipster #budakbudakbarunakup #budakbudakhipster #bazarpaknil #ootd #guys #girls #teenagers #remaja #repeatorder #ipoh #kl #kajang #shahalam #puchong #brunei #johorbahru #beg #fesyen  #fashion
Ustaz macam mana nak bela janggut lebat cam ustaz? . . . “Hoo akloh mu neh sibuk tanye bela bulu ore baik mu gi bela orang puang gi nikoh gok lu pas tu mu nok bulu panjang smpai ore panggil hantu pung boleh”. . 😂😂😂 #budakbudakbarunakup
DIMATA MU | SUFIAN SUHAIMI #dimatamu #dimatamusufiansuhaimi #covermalaysia #dantakseharusnyakubertemudirimu #lagujiwang #laguhits #budakbudakbarunakup
Bigstage Xnak Kurus??? haha 😂 @Dr.pakarKurusdanCantik Tahniah @wanikyrie95 Kurus tapi Sentiasa Bertenaga Dgn Klubna Laleh Viral Kaw kaw..😋 Follow @kopi_kurusrampingviral  Ws📲 01110548447  #klubnalaleh #pelbagaiprodukviral #usahawanmuda #budakbudakbarunakup #sitiaisyah
Jom Undi Irfan Haris Di Anugerah Instafamous 2018.  cara-caranya  1. Muat turun Aplikasi Hurr.tv di Playstore ataupun Appstore. 3MB je pon🤷‍♂🤦‍♂🙏😂 2. Selesai muat turun, tekan anugerah Instafamous 2018.  3. Tekan Anugerah Paling bro.  4. Tekan butang vote yg bernama Irfannharis .  5. Selesai 😀. (UNDIAN BOLEH DILAKUKAN SEMINIT SEKALI)  jikalau ada sebarang pertanyaan atau pertolongan sila contact admin .  @irfannharis @irfannharis_squad  #bbnu #trend #hurrtv #irfannharis #irfanharis #irfanharissquad #ihsquad #amiraothman #limaletop #redha #pesan #hilang #budakbudakbarunakup
Kita santai-santai di @royalechulankl bersama #bbnu @aidilsyafiq26 @rahami_24 @alif0702_ @mohdrahami24 #budakbudakbarunakup #sepkgjambu #kitandfamily #kitatwork #kitmediaresources #kitentertainment @kit_rushuhaimin @kit_entertainment
#bbnu #budakbudakbarunakup #sepkgjambu #kitandfamily #kitatwork #kitmediaresources #kitentertainment @aidilsyafiq26 @rahami_24 @alif0702_ @mohdrahami24 @kit_entertainment @kit_rushuhaimin
ABE bersama #bbnu #budakbudakbarunakup @rahami_24 @alif0702_ @aidilsyafiq26 #kitandfamily #kitandfriends #kitmediaresources #kitentertainment @kit_entertainment @kit_rushuhaimin
Musuh utama sebenarnya adalah diri sndiri. You should know yourself better☝️ . . Set your goal,  Dream your target, Always Aim high . . I AM SURE YOU CAN!!🏋️💪🤘 . . #janganbersedih #jangankecamsaya #budakbudakbarunakup #jejakatampan #sayajejakakacak #masihteruna😂 #bukanabamsado #biasa #biasabiasaje #acahacahcomel
Ish ishh ermm hanya di @nasi_kandar_fareed_maju .  Hampa mai kedai mai singah kedai ceq wei.... . #aqmaku #rtm #hotfm #erafm #suriafm #bestfm #thrgegar #manisfm #melodi #kedaiartis #lagubaru #budakbudakbarunakup #bbnu
Berkias orang tak faham. Berterus terang orang tak dapat hadam. Bila diam orang tanya kenapa diam. Jadi senyumlah biar orang tak tahu apa yg kita pendam.. ✌ #lifequotes #tengkuhanisahbttengkumustafa #24101997 #tiktokmalaysia #jangankecamsaya #budakbudakbarunakup #polisevo2 #turn21already #kampungkualapueh #kualaberang
#polisevo2#mbotelukintan#kelakar#hahahaha#gempakk#semuapenakot#wohooo#asmalawaaa#husnilawaa#umilawaaa#izzatilawaaa#syukur#alhamdulillah#pemberiahallah#semuasempurna#janganmenghinaciptaanallah#selamatharituazati#1december02#dahtuadahkaueh#budakbudakbarunakup#hahaha#goodluckkawankawannextyearspm'19#janganmain2dahya#tatatatata#perangaitubehavesikit#huhuuuu#sesajeje#jangankecam#bye👌♥️
Masa tu darjah 2..keluaq bfast dgn abah.."abah, teh ni panaih laa..." abah panggil, "mat, mai satt..nehh, boh air-cond sikitt"..ooowwww, laa nehh baru ku tau apa dia ekon abah maksudkan dulu...😂😂😂 #throwback #aistepi #bbnu #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨NIKE ZOOM GRED✨  COLOUR : BLACK SAIZ : 40-45only !! PRICE : RM80.00 (normal price RM110.00+) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
pintar ini anak😂😂 semoga sel2 kat otak kembali berhubung la ye😂😂 - - - @lawak_hambar @lawak.teroks @lawak_kacak @lawak.boring @dax.gadget - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup #lawakhambar #lawakbarai #terbahak #barangviral #motifviral
siapa yang jilake sangat buat benda ni😂😂😂...mintak korang tag reramai kawan korg utk admin buat giveaway utk newyear nnt okayh...stay tune guys..😍 - - - - @lawak_hambar @lawaklejen_ @lawak.teroks @lawak.boring @dax.gadget - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup #lawakhambar #lawakbarai #terbahak #barangviral #motorbikes
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨YEZZY OXFORD GRED✨  COLOUR : CREAM SAIZ : 36-45only !! PRICE : RM50.00 (normal price RM100.00+) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
korg boleh tengok ape keistimewaan PREMIUM QUALITY dgn GRED - - 🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨FILA DISTRUPTOR PREMIUM QUALITY✨  COLOUR : PINK SAIZ : 36-40only !! PRICE : RM150.00 (normal price RM180.00+) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨NIKE FLYKNIT RACER PREMIUM QUALITY✨  COLOUR : BLACK GOLD SAIZ : 40-45only !! PRICE : RM80.00 (normal price RM100.00) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨NIKE AIR HUARACHE PREMIUM QUALITY✨  COLOUR : MAROON SAIZ : 36-45only !! PRICE : RM75.00 (normal price RM100.00) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨NIKE AIRFORCE FLYKNIT PREMIUM QUALITY✨  COLOUR : BLACK SAIZ : 36-45only !! PRICE : RM75.00 (normal price RM100.00) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨NIKE ZOOM OREO PREMIUM QUALITY✨  COLOUR : BLACK SAIZ : 41-45only !! PRICE : RM80.00 (normal price RM100.00) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨ADIDAS NEO PORCHE PREMIUM QUALITY✨  COLOUR : PEACH SAIZ : 37-40only !! PRICE : RM80.00 (normal price RM100.00) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨NIKE AIRFORCE PREMIUM QUALITY✨  COLOUR : RED SAIZ : 41-45only !! PRICE : RM75.00 (normal price RM100.00) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨NIKE SB GUMSOLE PREMIUM QUALITY✨  COLOUR : BLACK SAIZ : 41-45only !! PRICE : RM75.00 (normal price RM100.00) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨AIRMAX THEA PREMIUM QUALITY✨  COLOUR : MAROON SAIZ : 36-44only !! PRICE : RM75.00 (normal price RM100.00) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨FILA DISTRUPTOR PREMIUM QUALITY✨  COLOUR : PINK SAIZ : 36-40only !! PRICE : RM150.00 (normal price RM180.00) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨NIKE AIRFORCE LOWCUT PREMIUM QUALITY✨  COLOUR : WHITE SAIZ : 36-40only !! PRICE : RM75.00 (normal price RM100.00) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨VANS SK8 PREMIUM QUALITY✨  COLOUR : BLACK SAIZ : 43-44only !! PRICE : RM90.00 (normal price RM100.00) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨VANS OLDSKOOL CHAMPION X SUPREME PREMIUM QUALITY✨  COLOUR : BLACK SAIZ : 43-44only !! PRICE : RM95.00 (normal price RM110.00) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨VANS OLDSKOOL VEMENTS PREMIUM QUALITY✨  COLOUR : BLACK SAIZ : 43-44only !! PRICE : RM95.00 (normal price RM110.00) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨AIRMAX95 ROSSI HIGHLIGHTS EDITION✨  SAIZ : 40-44 only !! PRICE : RM180.00 (normal price RM250.00) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup
🔥KAW KAW TURUN HARGA🔥  Diskaun habis ni guys...so ape tunggu lagi stock tak banyak dah...cepat2 la grab sblom habis stock okayh...pape terus ws je admin ( 017-328 4322 ) atau terus klik je link kat bio admin utk sebrg pertanyaan 😎🔥🔥 - - ✨NIKE AIR MAX 270 PREMIUM QUALITY✨  COLOUR : WHITE BLUE👍🏻 SAIZ : 40-44 only !! PRICE : RM170.00 (normal price RM200.00) - - - - #kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #sneaker #kasutmalaysia #instagram #kasutbaru #kasutsekolah #kasutsukan #kasutraya #murah #stylohabis #kasutpuma #kasutvans #kasutfila #adidas #nike #vans #kasutterbaik #sayajualbang #dax.co #budakbudakbarunakup

Loading