Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#bridesmaiddress

Posts tagged as #bridesmaiddress on Instagram

677.188 Posts

Hello precious darling πŸ’•βœ¨
Thankyou bridesmade client from manadoπŸ’™ Flawles makeup &Hairdo #muabali#muadenpasar#muadenpasarmurah#makeuplife#makeupparty#makeupbalimurah#makeuphairdo#makeupwedding#freelance#makeuplife#makeupartist#muabali#makeupnatural#softmakeuplook#barbielookmakeup#weddingorganizer#baliwedding#hairdowisuda#hairdograduation#hairdosimple#boldmakeup#flawlessmakeuplook#bridesmaids#bridesmaiddress
" YEAYYY!! SALE RM99 SAHAJA SEPASANG, NAK GRAB LAGI LAHH!!" . . "Saya dah beli masa aidilfitri haritu, berbaloii sangat, material sedap cutting pun cantik 😍" . . So tunggu apa lagi tu? grab cecepat sementara promo RM99.πŸ˜‰ . MISS KATE PEPLUM - PINK ============= . β˜‘οΈ High quality Como crepe . β˜‘οΈ Available 5 size + S - XXL . β˜‘οΈ 7 color sweet , pastel and bold . β˜‘οΈ Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable . β˜‘οΈ Design up-to-date dgn MANIK2 TABURR CUNSSSS SGT UOLLSSSS 😍 . β˜‘οΈ Multipurpose + Sesuai digayakan ke semua event . β˜‘οΈ Cutting yg menampakkan ilusi langsing dgn kain mermaid cut . β˜‘οΈ Zip provided for Wudhuk Friendly + BF Friendly . . . HARGA MISS KATE ======================== . NORMAL PRICE RM189 SEPASANG TAU! . .TAPI.. HARGA SPECIAL UNTUK FOLLOWERS THEMOONA JERR TAU . >>> SEHELAI RM 99 JERRRR 😍 . . CARA PEMBELIAN ============= . Whatsapp KAKNA Sekarang! . . 012-5293645 . . ATAU  Boleh click link kat bio ya πŸ˜‰  P/S:  STOK SANGAT TERHAD YA. Utk Serius buyer je tau. 😘😘😘 #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaids #kurungdolly #bridesmaiddress #bajukurungmurah #peplummurah #kurungpeplum
Photo by @amirnaufalphotography
" YEAYYY!! SALE RM99 SAHAJA SEPASANG, NAK GRAB LAGI LAHH!!" . . "Saya dah beli masa aidilfitri haritu, berbaloii sangat, material sedap cutting pun cantik 😍" . . So tunggu apa lagi tu? grab cecepat sementara promo RM99.πŸ˜‰ . MISS KATE PEPLUM - PINK ============= . β˜‘οΈ High quality Como crepe . β˜‘οΈ Available 5 size + S - XXL . β˜‘οΈ 7 color sweet , pastel and bold . β˜‘οΈ Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable . β˜‘οΈ Design up-to-date dgn MANIK2 TABURR CUNSSSS SGT UOLLSSSS 😍 . β˜‘οΈ Multipurpose + Sesuai digayakan ke semua event . β˜‘οΈ Cutting yg menampakkan ilusi langsing dgn kain mermaid cut . β˜‘οΈ Zip provided for Wudhuk Friendly + BF Friendly . . . HARGA MISS KATE ======================== . NORMAL PRICE RM189 SEPASANG TAU! . .TAPI.. HARGA SPECIAL UNTUK FOLLOWERS THEMOONA JERR TAU . >>> SEHELAI RM 99 JERRRR 😍 . . CARA PEMBELIAN ============= . Whatsapp KAKNA Sekarang! . . 012-5293645 . . ATAU  Boleh click link kat bio ya πŸ˜‰  P/S:  STOK SANGAT TERHAD YA. Utk Serius buyer je tau. 😘😘😘 #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaids #kurungdolly #bridesmaiddress #bajukurungmurah #peplummurah #kurungpeplum
#new JULIET PEONY BLOUSE . Kenapa #julietpeonyblouse menjadi rebutan ramai? . (+) A cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . (+) Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . (+) Lengkongan berombak- memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . (+) Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . (+) 7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date . (+) wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . NORMAL PRICE RM75 βœ– #sale RM69 βœ… COMBO 2PCS RM130 πŸŽ‰ . 🚚 FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA DLM 1ALAMAT 🚚 POSTAGES BERMULA PADA 26/10 . HARGA PROMOSI SAH SEHINGGA 30/10 SAHAJA . Berminat? . Whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❀ . #blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah #kurta #kurtamurah  #lilytatunic #bynurhafizah #julietblouse
#new JULIET PEONY BLOUSE . Kenapa #julietpeonyblouse menjadi rebutan ramai? . (+) A cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . (+) Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . (+) Lengkongan berombak- memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . (+) Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . (+) 7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date . (+) wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . NORMAL PRICE RM75 βœ– #sale RM69 βœ… COMBO 2PCS RM130 πŸŽ‰ . 🚚 FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA DLM 1ALAMAT 🚚 POSTAGES BERMULA PADA 26/10 . HARGA PROMOSI SAH SEHINGGA 30/10 SAHAJA . Berminat? . Whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❀ . #blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah #kurta #kurtamurah  #lilytatunic #bynurhafizah #julietblouse
" YEAYYY!! SALE RM99 SAHAJA SEPASANG, NAK GRAB LAGI LAHH!!" . . "Saya dah beli masa aidilfitri haritu, berbaloii sangat, material sedap cutting pun cantik 😍" . . So tunggu apa lagi tu? grab cecepat sementara promo RM99.πŸ˜‰ . MISS KATE PEPLUM - BABY BLUE ============= . β˜‘οΈ High quality Como crepe . β˜‘οΈ Available 5 size + S - XXL . β˜‘οΈ 7 color sweet , pastel and bold . β˜‘οΈ Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable . β˜‘οΈ Design up-to-date dgn MANIK2 TABURR CUNSSSS SGT UOLLSSSS 😍 . β˜‘οΈ Multipurpose + Sesuai digayakan ke semua event . β˜‘οΈ Cutting yg menampakkan ilusi langsing dgn kain mermaid cut . β˜‘οΈ Zip provided for Wudhuk Friendly + BF Friendly . . . HARGA MISS KATE ======================== . NORMAL PRICE RM189 SEPASANG TAU! . .TAPI.. HARGA SPECIAL UNTUK FOLLOWERS THEMOONA JERR TAU . >>> SEHELAI RM 99 JERRRR 😍 . . CARA PEMBELIAN ============= . Whatsapp KAKNA Sekarang! . . 012-5293645 . . ATAU  Boleh click link kat bio ya πŸ˜‰  P/S:  STOK SANGAT TERHAD YA. Utk Serius buyer je tau. 😘😘😘 #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaids #kurungdolly #bridesmaiddress #bajukurungmurah #peplummurah #kurungpeplum
#new JULIET PEONY BLOUSE . Kenapa #julietpeonyblouse menjadi rebutan ramai? . (+) A cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . (+) Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . (+) Lengkongan berombak- memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . (+) Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . (+) 7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date . (+) wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . NORMAL PRICE RM75 βœ– #sale RM69 βœ… COMBO 2PCS RM130 πŸŽ‰ . 🚚 FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA DLM 1ALAMAT 🚚 POSTAGES BERMULA PADA 26/10 . HARGA PROMOSI SAH SEHINGGA 30/10 SAHAJA . Berminat? . Whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❀ . #blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah #kurta #kurtamurah  #lilytatunic #bynurhafizah #julietblouse
#new JULIET PEONY BLOUSE . Kenapa #julietpeonyblouse menjadi rebutan ramai? . (+) A cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . (+) Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . (+) Lengkongan berombak- memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . (+) Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . (+) 7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date . (+) wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . NORMAL PRICE RM75 βœ– #sale RM69 βœ… COMBO 2PCS RM130 πŸŽ‰ . 🚚 FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA DLM 1ALAMAT 🚚 POSTAGES BERMULA PADA 26/10 . HARGA PROMOSI SAH SEHINGGA 30/10 SAHAJA . Berminat? . Whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❀ . #blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah #kurta #kurtamurah  #lilytatunic #bynurhafizah #julietblouse
" YEAYYY!! SALE RM99 SAHAJA SEPASANG, NAK GRAB LAGI LAHH!!" . . "Saya dah beli masa aidilfitri haritu, berbaloii sangat, material sedap cutting pun cantik 😍" . . So tunggu apa lagi tu? grab cecepat sementara promo RM99.πŸ˜‰ . MISS KATE PEPLUM -BABY BLUE ============= . β˜‘οΈ High quality Como crepe . β˜‘οΈ Available 5 size + S - XXL . β˜‘οΈ 7 color sweet , pastel and bold . β˜‘οΈ Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable . β˜‘οΈ Design up-to-date dgn MANIK2 TABURR CUNSSSS SGT UOLLSSSS 😍 . β˜‘οΈ Multipurpose + Sesuai digayakan ke semua event . β˜‘οΈ Cutting yg menampakkan ilusi langsing dgn kain mermaid cut . β˜‘οΈ Zip provided for Wudhuk Friendly + BF Friendly . . . HARGA MISS KATE ======================== . NORMAL PRICE RM189 SEPASANG TAU! . .TAPI.. HARGA SPECIAL UNTUK FOLLOWERS THEMOONA JERR TAU . >>> SEHELAI RM 99 JERRRR 😍 . . CARA PEMBELIAN ============= . Whatsapp KAKNA Sekarang! . . 012-5293645 . . ATAU  Boleh click link kat bio ya πŸ˜‰  P/S:  STOK SANGAT TERHAD YA. Utk Serius buyer je tau. 😘😘😘 #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaids #kurungdolly #bridesmaiddress #bajukurungmurah #peplummurah #kurungpeplum
#new JULIET PEONY BLOUSE . Kenapa #julietpeonyblouse menjadi rebutan ramai? . (+) A cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . (+) Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . (+) Lengkongan berombak- memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . (+) Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . (+) 7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date . (+) wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . NORMAL PRICE RM75 βœ– #sale RM69 βœ… COMBO 2PCS RM130 πŸŽ‰ . 🚚 FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA DLM 1ALAMAT 🚚 POSTAGES BERMULA PADA 26/10 . HARGA PROMOSI SAH SEHINGGA 30/10 SAHAJA . Berminat? . Whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❀ . #blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah #kurta #kurtamurah  #lilytatunic #bynurhafizah #julietblouse

Loading