Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#brandingidentity

Posts tagged as #brandingidentity on Instagram

128.264 Posts

kami logoarfstudio menerima jasa pembuatan logo dan desain grafis untuk perusahaan , startup , olshop , komunitas dll . kami berpengelaman dalam bidang desain logo dan desain grafis selama lebih dari 3 tahun. kami menawarkan harga yang relatif murah tapi tidak murahan, dengan hasil yang memuaskan. anda akan mendapatkan file jpeg/png/tiff/gif & anda juga mendapatkan file master berformat CDR / AI Line : firliarfiansyah  #jasalogomurah #jasalogo #logo #logodesigns #logomurah #designs #designers #bikinlogo #buatlogo #logoolshop  #logobandung #brandingidentity  #bandungjuara #bandungolshop #clothing #jasalogotermurah #desainlogomurah #desainlogo #creativedesigns #brandidentity #startup #desainlogo #logodesain #makelogo #companylogo #branding #logodesain #jualdesain #juallogo #brandidentity #jualdesain#logobandung #juallogo #desainlogo#buatlogo #designers #bandung#makelogo #desainlogomurah #logo #logodesain #companylogo#bandungjuara #creativedesigns#logoolshop #logodesigns #branding#bikinlogo #brandingidentity #logomurah#jasalogotermurah #bandungolshop#clothing #jasalogomurah #designs#startup #jasalogo #jasadesainlogo #jasadesain
Don't just communicate...connect @simplybrandit . Graphic design . Web design . Digital Marketing . Social Media Management . Content Development and Management . Printing and Publications . Business Consultations  We Build, Secure and Connect Brands.  #branddevelopment #branding #logodesign #socialmediamarketing #graphicdesign #brandidentity #entrepreneur #marketing #advertising #branddesign #brandstrategist #brandstrategy #digitalmarketing #creative #creativeagency #brandingidentity #brandingagency #worldseries #brandconsultant #brandambassador #branddesigner #personalbranding #smallbusiness #growyourbusiness #brandstylist #womensupportingwomen #businessowner #design #businessgrowth #bhfyp
Happy Sunday everyone 😄⠀ We have another variation of the #branding for a local cafe here on the stunning #goldcoast . We crafted the new #menudesign and #loyaltycards with a changed colour palette which will work great with the #vintage #retro design she aims for her future interior ideas. We hope you like the colours too and please leave some feedback for us. Thanks @3Designs.com.au #bringingbrandstolife ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #brandingdesign #brandingidentity #welovebranding #branding_design #brandingabetterworld #brandingagency #logodesigns #logomaker #logos #logo_showcase #logopassion #logoinspiration #logoinspirations #behance #logodesigner #cafelogo #vintagedesign #graphicdesign #goldcoastdesign #goldcoastbrand #brisbanedesigner #brisbanedesign #brisbanebrand
BEHANCE ALERT Go check this out in my behance, link in bio. ♦ I'll leave it here anyway ♦  https://www.behance.net/gallery/72834185/Brand-Guidelines _  #printdesign #brandingidentity #identitydesign #cmyk #popart #logomaker #logomark #thedesigntalks  #simplycooldesign #behance #adobeillustrator #adobe #dribbble #thedesignfix #bookdesign #creativeminds #diseñografico #branding #brandingdesign #inspirationdesign #digitalmarketing #digitalart #vector #illustrators
I made a design based on the colors of my last post. I personally love flat design- it’s something I think I can do well in. I’ve done several flat designs at my internship on infographics and in banner ads. Do you like flat design? Let me know in the comments! #designer #flat_design #brandingidentity
Tiffany & Co. (@tiffanyandco) and #gracecoddington present “Some Style is Legendary,” a short film capturing the making of the fall 2016 campaign —Legendary Style—directed by Oscar®-nominated, and Emmy Award-winning filmmaker R.J. Cutler. 💎 Cutler, director of #theseptemberissue, casts an eye upon the rarely seen side of Vogue’s (@voguemagazine) legendary creative director-at-large, #gracecoddington. The documentary takes viewers behind the scenes as Coddington partners with Tiffany to break new creative ground, on her first ever brand campaign
TOKO PROFESIONAL tapi kerjanya di RUMAH?? BISA BANGEET👍👍⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Sekarang itu jualan gak harus buka lapak ke luar rumah cukup di hp aja udh bisa jualan📲⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ biar toko online mu terlihat profesional padahal kerjanya di rumah cuma pake daster sambil masak, nyuapin anak, dan beres2 rumah Berarti tampilan toko onlinemu harus CANTIK pastinya 😄😆 ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Salah satu yg bikin cantik itu Logo toko, Logo adalah cerminan toko kamu loh.. ⁣⁣⁣ Logo jg membuat toko online rumahanmu telihat profesional dan terpercaya👍⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Yuk ah percantik toko online mu bersama Soca Design 👍⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Soca Design menerima jasa design logo, spanduk, banner, kartu nama, nota, stiker, kemasan produk dll⁣⁣⁣ Lengkap pokoknyaa...⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Jangan ragu percantik tokomu bersama Soca, apalagi di bulan Juni - Juli 2019 ada GEBYAR ⁣⁣ SPESIAL PROMO⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ☑ BONUS 3 Ebook bisnis senilai 450ribu⁣⁣⁣⁣⁣ ☑ BONUS design kartu nama jika order logo bisnis⁣⁣⁣⁣⁣ ☑ BONUS design kartu nama + Design wallpaper jika order logo premium⁣⁣⁣⁣⁣ ☑ BONUS design Highlight instagram jika order logo 8in1⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ PLUS⁣⁣⁣⁣⁣ ☑ GRATIS Konsultasi dengan admin yang sudah berpengalaman❤⁣⁣⁣⁣⁣ (tanpa minimal order)⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ AH MASA?⁣⁣⁣⁣⁣⁣ DILUARAN SANA KAN ⁣⁣⁣⁣⁣ ❌ tarifnya JUTAAN⁣⁣⁣⁣⁣ ❌ konsultasi BAYAR⁣⁣⁣⁣⁣ ❌ gak ada BONUS⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ TUNGGU APA LAGI?⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ Buruan klik link di bio SEKARANG!!!😊⁣⁣⁣⁣⁣ ___________________________⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
The person who doesn't read is no better off than the person who can't read. ~ Stephen R. Covey
If you want 2019 to be YOUR YEAR: 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ 💎Don't sit on the couch and wait for it. 💎Go Out. 💎Make a change. 💎Be excited. 💎Do New things. 💎Make SHIT Happen! 👉PLAIN AND SIMPLE! 👉People in motion and on task are getting things done, they are building their success! 👉 If you have been extremely active in your business, your life, your personal life, and things just aren't going the way you want, REGROUP!! 👉Stop what you are doing and reflect on your actions and their outcomes, determine if they are the right actions to take, ask someone you trust who has the experience, seek out a coach, always be diligent in your process and confident in your path! 👇  What isn't working in your life right now? How can Moxie help? COMMENT BELOW!! 👇 . . . . . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . . #womanbusinessowner #fempreneur #instagrammarketing  #onlinebusinessmanager #digitalstrategist  #youngentreprenuers  #momswithhustle #slayathomemom #boutiqueboss #summergoals #summervibes #improveyourself #goalsaf #successdairies #succcessminded #successinlife #successhabits #successdriven #successfulmindset #brandstrategy #brandingtips #brandingdesigner #brandingstudio #personalbranding #brandingconsultant  #brandingidentity #brandinginspiration #personalbrand #buildingmybrand #smallbizbranding
GEBYAR SPESIAL PROMO SOCA DESIGN🙀⁣ ⁣ 1. DISCOUNT 10% Apabila order lewat link marketer⁣ ⁣ 2. BONUS 3 Ebook bisnis senilai 450ribu⁣⁣ (tanpa minimal order)⁣ ⁣ 3. BONUS design kartu nama jika order logo bisnis⁣⁣⁣ ⁣ 4. BONUS design kartu nama + Design wallpaper jika order logo premium⁣⁣⁣ ⁣ 5. BONUS design Highlight instagram jika order logo 8in1⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ PLUS⁣⁣⁣ 6. GRATIS Konsultasi dengan admin yang sudah berpengalaman❤⁣⁣⁣ (tanpa minimal order)⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Kapan lagi usahamu NAIK KELAS dengan mudah dan murah PLUS banyak bonusnya?⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Buruan klik link di bio SEKARANG!!!😊⁣⁣⁣ ___________________________⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #jasadesignlogo #logo #jasadesainlogo #jasadesain #branding #logomaker #jasalogo #logoidentity #designlogo #desainlogo #logobrand #logotype #brandingdesign #logodesigner #jasadesign #design #logoinspirations #logodesign #adobeillustrator #desainlogoolshop #graphicdesign #logogram #logomurah #illustrator #brandingidentity #indonesiangraphicdesigner #customizelogo #bikinlogo #jasalogomurah #socadesign
GEBYAR SPESIAL PROMO SOCA DESIGN🙀⁣ ⁣ 1. DISCOUNT 10% Apabila order lewat link marketer⁣ ⁣ 2. BONUS 3 Ebook bisnis senilai 450ribu⁣⁣ (tanpa minimal order)⁣ ⁣ 3. BONUS design kartu nama jika order logo bisnis⁣⁣⁣ ⁣ 4. BONUS design kartu nama + Design wallpaper jika order logo premium⁣⁣⁣ ⁣ 5. BONUS design Highlight instagram jika order logo 8in1⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ PLUS⁣⁣⁣ 6. GRATIS Konsultasi dengan admin yang sudah berpengalaman❤⁣⁣⁣ (tanpa minimal order)⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Kapan lagi usahamu NAIK KELAS dengan mudah dan murah PLUS banyak bonusnya?⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Buruan klik link di bio SEKARANG!!!😊⁣⁣⁣ ___________________________⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #jasadesignlogo #logo #jasadesainlogo #jasadesain #branding #logomaker #jasalogo #logoidentity #designlogo #desainlogo #logobrand #logotype #brandingdesign #logodesigner #jasadesign #design #logoinspirations #logodesign #adobeillustrator #desainlogoolshop #graphicdesign #logogram #logomurah #illustrator #brandingidentity #indonesiangraphicdesigner #customizelogo #bikinlogo #jasalogomurah #socadesign
GEBYAR SPESIAL PROMO SOCA DESIGN🙀⁣ ⁣ 1. DISCOUNT 10% Apabila order lewat link marketer⁣ ⁣ 2. BONUS 3 Ebook bisnis senilai 450ribu⁣⁣ (tanpa minimal order)⁣ ⁣ 3. BONUS design kartu nama jika order logo bisnis⁣⁣⁣ ⁣ 4. BONUS design kartu nama + Design wallpaper jika order logo premium⁣⁣⁣ ⁣ 5. BONUS design Highlight instagram jika order logo 8in1⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ PLUS⁣⁣⁣ 6. GRATIS Konsultasi dengan admin yang sudah berpengalaman❤⁣⁣⁣ (tanpa minimal order)⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Kapan lagi usahamu NAIK KELAS dengan mudah dan murah PLUS banyak bonusnya?⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Buruan klik link di bio SEKARANG!!!😊⁣⁣⁣ ___________________________⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #jasadesignlogo #logo #jasadesainlogo #jasadesain #branding #logomaker #jasalogo #logoidentity #designlogo #desainlogo #logobrand #logotype #brandingdesign #logodesigner #jasadesign #design #logoinspirations #logodesign #adobeillustrator #desainlogoolshop #graphicdesign #logogram #logomurah #illustrator #brandingidentity #indonesiangraphicdesigner #customizelogo #bikinlogo #jasalogomurah #socadesign
Some behind the scenes shots of our latest project.
The INSTAGRAM DIP (how to combat it) 🙌🏼 . 1️⃣ Be a conversation starter! . 2️⃣ Post substance-filled content! . 3️⃣ Share your post in your story! . I go MORE in depth about these 3 points in my stories! Go ahead and click my glowing profile 😉 or head over to the “Tap Trainings” in the highlight bar! 🥰 . . . . . . #communityovercompetition#femalerevolution#womenempoweringwomen#empoweringwomen #risingtidesociety#wearethecreativeeconomy#thefutureisfemale #divinefeminine#findyourtribe #bossbabes#womenwhohustle #womeninbusiness#bosswoman #girlbossgang#girlsgirlsgirls #creativelife#creativeentreprenuer#savvybusinessowner #creativeagency#contentproducer #mycreativelife#entrepreneurspirit#digitalmarketingagency#socialmediaagency#brandingidentity
Shopping for my future jewelry purchases! 💎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#whatiwore #jewelryoftheday #jewelrygram #jewels #jewelryjunkie #stylediaries #jewelrylover #jewelrygifts #ilovejewelry #finejewelry #jewelry #fashionjewelry #jewelrydesigner #welovebranding #welovedaily #brandstylist #brandstorytelling #brandstrategist #brandingidentity #brandinginspiration #branddevelopment #branddesigner #brandimage #branding #brandingproject #brandingstudio #brandstrategy #identitydesign #visualidentity #necklace
Assalamu'alaikum⁣⁣ Terimakasih sudah follow akun instagram kami🙏⁣⁣ ⁣⁣ Perkenalkan kami dari Soca Design ingin menawarkan pembuatan logo atau desain untuk usaha kakak supaya semakin menarik dan mempercantik tampilan usaha kakak.⁣⁣ ⁣⁣ Untuk harga InsyaAllah sangat terjangkau kak.⁣⁣ ⁣⁣ Kebetulan di bulan ini sedang ada GEBYAR SPESIAL PROMO SOCA DESIGN🙀⁣ ⁣ 1. DISCOUNT 10% Apabila order lewat link marketer⁣ ⁣ 2. BONUS 3 Ebook bisnis senilai 450ribu⁣⁣ (tanpa minimal order)⁣ ⁣ 3. BONUS design kartu nama jika order logo bisnis⁣⁣⁣ ⁣ 4. BONUS design kartu nama + Design wallpaper jika order logo premium⁣⁣⁣ ⁣ 5. BONUS design Highlight instagram jika order logo 8in1⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ PLUS⁣⁣⁣ 6. GRATIS Konsultasi dengan admin yang sudah berpengalaman❤⁣⁣⁣ (tanpa minimal order)⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Kapan lagi usahamu NAIK KELAS dengan mudah dan murah PLUS banyak bonusnya?⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Buruan klik link di bio SEKARANG!!!😊⁣⁣ ⁣⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #jasadesignlogo #logo #jasadesainlogo #jasadesain #branding #logomaker #jasalogo #logoidentity #designlogo #desainlogo #logobrand #logotype #brandingdesign #logodesigner #jasadesign #design #logoinspirations #logodesign #adobeillustrator #desainlogoolshop #graphicdesign #logogram #logomurah #illustrator #brandingidentity #indonesiangraphicdesigner #customizelogo #bikinlogo #jasalogomurah #socadesign
Kush breath & delicious toast.
Logo design If you want one of these Contact us  #mogadishu #my252 #hargeisa #somaliland#somalia#brandinginspiration#branddesigner #brandingidentity #businesslogo#layoutdesign #identitydesign #typographydesign#branddevelopment #visualidentity #corporateidentity#graphicdesigners #visualdesign #branddesign#packagingdesign #brandingdesign #logoinspiration#businesscard #brandidentity #logodesigner #identity#branding
Logo design If you want one of these Contact us  #mogadishu #my252 #hargeisa #somaliland#somalia#brandinginspiration#branddesigner #brandingidentity #businesslogo#layoutdesign #identitydesign #typographydesign#branddevelopment #visualidentity #corporateidentity#graphicdesigners #visualdesign #branddesign#packagingdesign #brandingdesign #logoinspiration#businesscard #brandidentity #logodesigner #identity#branding
Logo design If you want one of these Contact us  #mogadishu #my252 #hargeisa #somaliland#somalia#brandinginspiration#branddesigner #brandingidentity #businesslogo#layoutdesign #identitydesign #typographydesign#branddevelopment #visualidentity #corporateidentity#graphicdesigners #visualdesign #branddesign#packagingdesign #brandingdesign #logoinspiration#businesscard #brandidentity #logodesigner #identity#branding
#happyfathersday  What’s In That Glass?!?
Mengapa membutuhkan logo? Nama, logo dan slogan merupakan 3 elemen yang memberikan identitas pada sebuah bisnis. Jika slogan merupakan bentuk verbal dari logo maka logo merupakan visualisasi dari bisnis anda. Pilar kedua yang merupakan identitas dari bisnis anda adalah sebuah logo. ◻Mengapa setiap bisnis membutuhkan desain logo perusahaan yang baik dan berkualitas?? ✔Desain logo perusahaan yang baik membuat anda terlihat profesional ✔Desain logo perusahaan yang baik membuat bisnis anda menojol ditengah kompetisi ✔Desain logo perusahaan yang baik menarik customer baru ✔Desain logo perusahaan yang baik membuat orang mengingat perusahaan anda ✔Desain logo perusahaan yang baik memberikan visualisasi untuk bisnis anda  Dan alasan-alasan diatas, dapat terpenuhi di @logoarfstudio ◻Mengapa harus @logoarfstudio ?? Karna @logoarfstudio sudah berpengalaman dalam desain logo dan desain grafis untuk perusahaan ,starup,olshop, komunitas dll selama 3 tahun lebih  Dengan hasil desain yang baik dan menarik, yang dapat membuat perusahaan anda dapat bersaing ditengah kompetisi, terlihat profesional serta mudah menarik customer baru ,karna desain logo yang mudah di ingat. @logoarfstudio menawarkan harga yang murah dengan hasil yang berkualitas. Anda akan mendapatkan file jpeg/png/tiff/gif & anda juga mendapatkan file master berformat CDR .  follow @logoarfstudio untuk info dan order  #jasalogomurah #jasalogo #logo #logodesigns #logomurah #designs #designers #bikinlogo #buatlogo #logoolshop #logobandung #brandingidentity  #bandungjuara #bandungolshop #clothing #jasalogotermurah #desainlogomurah #desainlogo #creativedesigns #brandidentity #startup #desainlogo #logodesain #makelogo #companylogo #jasadesainlogo #jasadesain
logoarfstudio menerima jasa desain apapun . Mulai dari logo ,grafis perusahaan,startup,olshop,komunitas dll. Cek @logoarfstudio ☑Berpengalaman ☑Harga Murah ☑Cepat ☑Profesional ☑Pelayanan ramah ☑Kualitas Terjamin @logoarfstudio @logoarfstudio @logoarfstudio #jasalogo  #logo  #logodesigns  #logomurah  #designs  #designers  #bikinlogo  #buatlogo  #logoolshop  #logobandung  #brandingidentity  #bandungjuara  #bandungolshop  #clothing  #jasalogotermurah  #desainlogomurah  #desainlogo  #creativedesigns  #brandidentity  #startup  #desainlogo  #logodesain  #makelogo #companylogo  #branding #logodesain #jualdesain  #juallogo #jasadesainlogo #jasadesain
kami logoarfstudio menerima jasa pembuatan logo dan desain grafis untuk perusahaan , startup , olshop , komunitas dll . kami berpengelaman dalam bidang desain logo dan desain grafis selama lebih dari 3 tahun. kami menawarkan harga yang relatif murah tapi tidak murahan, dengan hasil yang memuaskan. anda akan mendapatkan file jpeg/png/tiff/gif & anda juga mendapatkan file master berformat CDR / AI Line : firliarfiansyah  #jasalogomurah #jasalogo #logo #logodesigns #logomurah #designs #designers #bikinlogo #buatlogo #logoolshop  #logobandung #brandingidentity  #bandungjuara #bandungolshop #clothing #jasalogotermurah #desainlogomurah #desainlogo #creativedesigns #brandidentity #startup #desainlogo #logodesain #makelogo #companylogo #branding #logodesain #jualdesain #juallogo #brandidentity #jualdesain#logobandung #juallogo #desainlogo#buatlogo #designers #bandung#makelogo #desainlogomurah #logo #logodesain #companylogo#bandungjuara #creativedesigns#logoolshop #logodesigns #branding#bikinlogo #brandingidentity #logomurah#jasalogotermurah #bandungolshop#clothing #jasalogomurah #designs#startup #jasalogo #jasadesainlogo #jasadesain
¿Papá necesita promocionar su negocio? Comparte esta promoción o regálale a papá soluciones gráficas, creativas y funcionales, para su negocio. ----------------------------------------------------------------- Visit 👉🏼 www.be.net/shdisenografico ----------------------------------------------------------------- #fathersday #fathersdaysale #fathersdaygiftideas #fathersdaygifts #fathersday2019 #dadbusiness #father #newbrand #newlogo #logodesign #logonew #brand #branding #brandingdesign #brandingidentity #logomark #branddesign #vectorillustration #vectordesign #vectorgraphics #artsy #artdaily #artwork #identity #instagraphicdesign #instaart #mywork #myart #shdisenografico
digital_media_recruiter
Selamat hari minggu, #nawakbd! . Usai lebaran gini, biasanya banyak perusahaan/instansi yang buka lowongan pekerjaan. Biasanya, dalam rekrutmen perusahaan/instansi dibutuhkan resume singkat dari pelamar sebagai modal panitia untuk menyeleksi calon karyawan. Resume yang hanya satu lembar dinilai mampu lebih efektif dalam menyampaikan informasi tentang diri daripada CV yang berlembar-lembar. . Sudah mempersiapkan resume-mu untuk melamar pekerjaan? Kalau belum nggak usah bingung! Langsung aja hubungi @birudeun.id via WHATSAPP di 0896-7171-4115 untuk pembuatan resume kamu yang kece abis mulai dari 35K AJA! 😍 . Serahkan pada @birudeun.id = serahkan pada ahlinya. . ____ #brandinginspiration #brandingidentity #visualidentity #desainresume #desaincvmurah #desainresumemurah #desainresumemalang #resumedesign #resume #desaincv #desainmalang #graphicdesign #contentmarketing #digitalmarketing #designspiration #identity #branding #umkmindonesia #birudeun #birudeunid #birudeunproject #startup
The Secret to Your Pet’s Instagram Growth >>> http://j.mp/2XBjRIx
¡Felicidades Papá! ----------------------------------------------------------------- Visit 👉🏼 www.be.net/shdisenografico ----------------------------------------------------------------- #fathersday #fathersday2019 #dadbusiness #father #fathergifts #logodesign #brand #branding #brandingdesign #brandingidentity #logomark #branddesign #vectorillustration #vectordesign #vectorgraphics #artsy #artdaily #artwork #identity #instagraphicdesign #instaart #mywork #myart #shdisenografico
Scrolling through 3,000+ makeup photos on my phone 😬 and I came across this babe bride!! @__madi3__ I never got any photos from your wedding!! My Hair girl @hannahhensley_hair  And My much loved and missed @gabbinbarhomestead ✨✨ ————————————————— #toowoombadays #byronbaymakeupartist #pottsvillemakeupartist #beautycommunity #dailymakeup #makeupcollector #talkthatmakeup #chasinglight #bridalmusings #darlingmovement #featuremeoncewed #theknot #thatsdarling #shesaidyes #stylemepretty #weddingwire #greenweddingshoes #brandingidentity #visualidentity #solopreneur #createyourhappy #mycreativecommunity #creativebiz
DEAL WITH |DESIGN | PRINTING | BRANDING | PACKAGING | CREATIVE | SIGNAGE |CORPORATE | WEBSITE |MOBILE APPS MGRAPHICS84™ ©2019 PIGA SIMU 0742841566  EMAIL:djmackmgeyekwa84@gmail.com PHONE: +255 625840487 .  #design #designer #designers #graphicdesign #graphic #graphicdesigners #graphics #art #arts #illustration #illustrator #drawing #drawings #vector #vectorart #socalgraphix #calligraphy #text #font #retail #packaging #designfather #uidesigns #designspiration #brandingidentity #logo #startuplife #entrepreneurs #brandingdesign
Post.  Engage with your  followers within post. Scroll feeds. Like and comment on post that inspire you ( approx 10 post)  Then go about your business and live your life.  Then repeat the same process when you post again.  it’s really up to you how much time you dedicate on social media.  If your engagement is popping I'd advise 30 min to 1hour per post  to interact with my followers or wait an hour after posting then interact. But it's really up to you.
Okay let’s get real for a second. ⠀ Does anyone else feel like being a creative is one of the scariest jobs in the world? ⠀ I am probably being dramatic, but I get so nervous about putting my work out there, about being compared, judged, or simply not good enough. ⠀ But it’s also the best job in the world. You get to connect with people, struggle and learn, and most importantly be okay with being judged, and letting it be a motivator and not an inhibitor. ⠀ So creatives, let’s build each other up, let’s share each others work, let’s not copy. Love all my fellow creatives and the leap of faith they make everyday. tagged a few of my favorites 😘 ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ # #branddesigner #branddevelopment #brandimage #brandingidentity #brandinginspiration #brandingproject #brandingstudio #brandstorytelling #brandstrategist #brandstrategy #identitydesign #visualidentity #welovedaily #welovebranding #brandstylist #branding #creativedesign #designeveryday #graphicdesigning #creativeentrepreneur #destinationphotographer #lifeofaphotographer #gatheredstyle
Raise your hands is a non-profit organisation that provides support and funding for smaller effective charities. This is a Geofilter that I designed using their logo and brand colours for an event. . . . . ✉️ Contact us to find out more about our Snapchat Geofilter design services! ⠀⠀ #hauseofdesigns #snapchatgeofilter #geofilters #ryh #raiseyourhands #community #nonprofity #charitylife #gettingtogether #branding #brandingidentity #londonlife #ipreview via @preview.app
***AVAILABLE NOW! *** ⠀⠀ Art by Nonye Design Studio: 🎀Project: Business Card Design from Pre-made Branding Kit for General Hair/Beauty Business (for more info, see link in bio to shop)  ____  About the Project:  Chic and minimal business card design with a bit of character! The abstract art on the cover of the business cards, were inspired by the curls and waves of hair. These will make a great first impression for any upcoming hair/beauty brand!  Stay tuned for more info about this pre-made branding kit!  For inquires email info@artbynonye.com and visit the art sister page at @artbynonye ! ______ #artbynonyestudio #artbynonyebranding #brandingidentity
We work with you to design any advertising material such us social media design layout,  business cards, brochures, banner, billboard, flyers and much more. .................. If you own supermarket or any kind of business and that you have been looking for a creative graphics designer to help you to communicate and advertise your business then look no further. ...... Contact us through 0710040477 | 0687838155 Joshuamsechu255@gmail.com Creativedesigntz@gmail.com Dm us........ ................. #branding #webdesign #tvc #applicationdevelopment #digitalmarketing #behewanet #brandingidentity #creative #advertising #promotion #digitalstrategy #bedigital #contentmarketing #contentcreator#content #logo #logodesigner #layout #instagram #creativedesigntz
We work with you to design any advertising material such us social media design layout,  business cards, brochures, banner, billboard, flyers and much more. .................. If you own supermarket or any kind of business and that you have been looking for a creative graphics designer to help you to communicate and advertise your business then look no further. ...... Contact us through 0710040477 | 0687838155 Joshuamsechu255@gmail.com Creativedesigntz@gmail.com Dm us........ ................. #branding #webdesign #tvc #applicationdevelopment #digitalmarketing #behewanet #brandingidentity #creative #advertising #promotion #digitalstrategy #bedigital #contentmarketing #contentcreator#content #logo #logodesigner #layout #instagram #creativedesigntz
We work with you to design any advertising material such us social media design layout,  business cards, brochures, banner, billboard, flyers and much more. .................. If you own supermarket or any kind of business and that you have been looking for a creative graphics designer to help you to communicate and advertise your business then look no further. ...... Contact us through 0710040477 | 0687838155 Joshuamsechu255@gmail.com Creativedesigntz@gmail.com Dm us........ ................. #branding #webdesign #tvc #applicationdevelopment #digitalmarketing #behewanet #brandingidentity #creative #advertising #promotion #digitalstrategy #bedigital #contentmarketing #contentcreator#content #logo #logodesigner #layout #instagram #creativedesigntz
Connais-tu l’importance du branding ? Je te propose de lire mon dernier article et tu sauras tout ! • lien dans la bio • #mamanfreelance #mumpreneur #mamanentrepreneure #branding #brandingidentity #brandingboard #canva #identitevisuelle #marketing #marketingdigital
“If you don't give the market the story to talk about, they'll define your brand's story for you” ~ David Brier. . Brand & Identity Design. Carlos Ayala Architect Firm. #brandingprocess. . . . . #branding #brandingidentity #brandstudio #brandingdesign #brandingagency #worldbranddesign #graphicdesignstudio #logodesign #visualidentitydesign #corporateidentity #architecture #welovebranding #welovedesign #designcommunity #stationarydesign #logodesigners #thedesignblacklist #brandcuration #logoinspiration #brochuredesign #letterheads #diseñodemarca #ispmdesign #plastilinamagenta
Bilingual website for our customer @highvoltbatteries 💥

Loading