Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#borong

Posts tagged as #borong on Instagram

1.192.522 Posts

Alhamdullilah cod harini . cust puas hati kita pun gembira . ada lagi yang nak selit cod sekali?😍 . . #cod #tshirtkosong #printing #silkscreen #heatpress #materialcotton #dye #familydaytshirt #coupletshirt #lascote #fila #supreme #calvinklein #borong #runcit
Alhamdullilah cod harini . cust puas hati kita pun gembira . ada lagi yang nak selit cod sekali?😍 . . #cod #tshirtkosong #printing #silkscreen #heatpress #materialcotton #dye #familydaytshirt #coupletshirt #lascote #fila #supreme #calvinklein #borong #runcit
Alhamdullilah cod harini . cust puas hati kita pun gembira . ada lagi yang nak selit cod sekali?😍 . . #cod #tshirtkosong #printing #silkscreen #heatpress #materialcotton #dye #familydaytshirt #coupletshirt #lascote #fila #supreme #calvinklein #borong #runcit
Alhamdullilah cod harini . cust puas hati kita pun gembira . ada lagi yang nak selit cod sekali?😍 . . #cod #tshirtkosong #printing #silkscreen #heatpress #materialcotton #dye #familydaytshirt #coupletshirt #lascote #fila #supreme #calvinklein #borong #runcit
Alhamdullilah cod harini . cust puas hati kita pun gembira . ada lagi yang nak selit cod sekali?😍 . . #cod #tshirtkosong #printing #silkscreen #heatpress #materialcotton #dye #familydaytshirt #coupletshirt #lascote #fila #supreme #calvinklein #borong #runcit
Alhamdullilah cod harini . cust puas hati kita pun gembira . ada lagi yang nak selit cod sekali?😍 . . #cod #tshirtkosong #printing #silkscreen #heatpress #materialcotton #dye #familydaytshirt #coupletshirt #lascote #fila #supreme #calvinklein #borong #runcit
Alhamdullilah cod harini . cust puas hati kita pun gembira . ada lagi yang nak selit cod sekali?😍 . . #cod #tshirtkosong #printing #silkscreen #heatpress #materialcotton #dye #familydaytshirt #coupletshirt #lascote #fila #supreme #calvinklein #borong #runcit
Alhamdullilah cod harini . cust puas hati kita pun gembira . ada lagi yang nak selit cod sekali?😍 . . #cod #tshirtkosong #printing #silkscreen #heatpress #materialcotton #dye #familydaytshirt #coupletshirt #lascote #fila #supreme #calvinklein #borong #runcit
🌸 Ruwena blouse 🌸 - 2 PCS RM50 4 PCS RM100 . Material : Thick crepe . Other : Zip at the back neck  Measurement : In cm Length 72, shoulder 38, sleeve 53, armhole 48, bust 106, hip 134. . In inch  Length 28, shoulder 15, sleeve 21, armhole 19, bust 41.5, hip above 52.5. . - 📞 order refer klik bio or diract wassap 0132742593  #blousemurah #blouseterkini #blousecantik #topblouse #onlinemalaysia #cny #blouse #blousemurahsolo #hydascarf #borong #blouseborong #blousemalaysia #top #instashopmalaysia #instaonlineshopping #bossku #manjung #lumut #perak #taiping
🌸 Ruwena blouse 🌸 - 2 PCS RM50 4 PCS RM100 . Material : Thick crepe . Other : Zip at the back neck  Measurement : In cm Length 72, shoulder 38, sleeve 53, armhole 48, bust 106, hip 134. . In inch  Length 28, shoulder 15, sleeve 21, armhole 19, bust 41.5, hip above 52.5. . - 📞 order refer klik bio or diract wassap 0132742593  #blousemurah #blouseterkini #blousecantik #topblouse #onlinemalaysia #cny #blouse #blousemurahsolo #hydascarf #borong #blouseborong #blousemalaysia #top #instashopmalaysia #instaonlineshopping #bossku #manjung #lumut #perak #taiping
Get the Most-Wanted-Victoria’s Secret Perfume which have the CHEAPEST IN TOWN (250ml) Make yourself smells like an angel today . ✔️Wholesale Price ✔️Awesome and Lovely Design ✔️Biggest Volume of Bottle ✔️Delivery in 3 Days ✔️Value for money ✔️Unisex fragrances ✔️Online seller more than 5 years ✔️Safe packaging ✔️All items are ready stock . Description: 🌸The Temptation mist you love, here with notes of passion fruit and white amber for a warm twist on a favorite. Fragrance type: Warm Notes: Passion fruit and white amber . Price 1 Bottle RM 25 😍 3 Bottles RM 70 😨 5 Bottles RM 90 😱 . Scroll ig for more info or whatsapp (link in bio) @eshabeautyofficial  @eshabeautyofficial  @eshabeautyofficial
Get the Most-Wanted-Victoria’s Secret Perfume which have the CHEAPEST IN TOWN (250ml) Make yourself smells like an angel today . ✔️Wholesale Price ✔️Awesome and Lovely Design ✔️Biggest Volume of Bottle ✔️Delivery in 3 Days ✔️Value for money ✔️Unisex fragrances ✔️Online seller more than 5 years ✔️Safe packaging ✔️All items are ready stock . Description: 🌸 A limited-edition twist on your favorite scents, in mists to love all season long. Aqua Kiss Lace: Fruity floral, with black currant and peony . Price 1 Bottle RM 25 😍 3 Bottles RM 70 😨 5 Bottles RM 90 😱 . Scroll ig for more info or whatsapp (link in bio) @eshabeautyofficial  @eshabeautyofficial  @eshabeautyofficial
ADA RASA NAK KURUS KAN ?  TAK NAK BUANG MASA ! KALAU GEMUK SIKIT, KAWAL DENGAN TEA KURUS NIE😤 . ADA HARGA RUNTUH NI ! PROMOSI KURUS 1 MINGGU JE ! PROMOSI PUN MACAM DAH NAK TAMAT JE . BAIK CEPAT ORDER ! HARGA PROMOTION AND FREE POSTAGE WHATSAPP ADMIN SKG 😎 .  #borong #borongbrunei #iklan #iklanbrunei #onlineshop #bruneionlineshop #brunei #bruneimuara #kualabelait #tutong #luxurybabe #luxurybabebrunei #visconbrunei #vinscon #luxurybabelenses #visconlenses #blcatalogue #blmodels #blfeedbacks #brunei #bruneionline #malaysia #malaysiaonline #bruneionlineshop #malaysiaonlineshop
Bawal cornskin Bidang 45  1kodi 20pcs  Rm160 Pos sm rm10 Pos ss rm17  Wasap.my/60199248911 Tq  #bawal #cornskin #tudungbawalcornskin #tudungskincorn #borong
🔛PENGGEMAR GAYA RINGKAS🔛  Sandal paling selesa dalam dunia. Kaler menarik. Senang matching. TAPAK TERBAIK ANTISLIP. seperti selalu SUPERB RINGAN.ibarat melangkah tanpa kasut gitu. WAJIB ONZ🔥💃👍 . Meh bisik kat wasap . klik jur sini. ADA HARGA PENGENALAN👇💞 #fliporflop #flipzara #zarainspired #zaramurah #sliponshoes #sandalviralmurah #sandalmalaysia #salerayahaji #jualanmurah #sayajualsandal #follow4followback #likeforlikes #followers #instafashion #instagram #ootd #kasutperempuan #kasutperempuanmurahmalaysia #borong #hargaborong #dropship #shoozbyediza #shoozbyedizamurah #hargaborongmalaysia #mycybersale2018
🔥🔥NEW ARRIVAL🔥🔥 Brand : CADENZA Model : CZ-15 Available size : S, M, L, XL, 2XL, Cutting : SLIM FIT Material : Polyester Postage : FREE Semenanjung FREE PRINT LOGO PENAJA .................................. Nak harga promosi??? Direct ws kami 👇🏻👇🏻👇🏻 📱0145113365 📱0145113365 📱0145113365  #yedsport #sayajual #borong #borongjersiworldcup
BAWAL COTTON OWNING ! 📌 material cotton ! 📌 free size 📌 borong min 10pcs ! 📌 color random !  Only 👉 RM140 10PCS 👉 RM240 20PCS Sm free pos Ss plus rm10  www.wasap.my/60173494800  #borongmurah #borongshawl #borong #borongtudung #borongbawal #instantshawl #instantshawlneelofar #instantshawlmanik #instant2muka #keknisshawl #keknis #keknismurah #bawalcrepe #bawalmurah #bawalmurah #selendang #instantmagic #instantmagicshawl #shawlmurah #shawllabuh #shawlhaniszalikha #tudung #tudungbawal #tudunglabuh #hijab #singapore #bruneishop#shawlmurahmalaysia#tudung#bawalcotton#instantmagicshawlmurah#heavychiffon#borongtudung
Cardigan Fit S RM15 exc postage  DM me if interested 🥰  #prelovedmurah #knitwear #borong #turtleneck #preloved #vintage #bundlesdeals #vintagepantsmurah #knitwearmurah #prelovedstuff #sayajual #hargamurah
BEST OFFER!! . 30ML 30ML 30ML . . Sangat2 berbaloi ambik pakej nie Free postage  Free buat jenama sendiri. . . 🌷 Ada 159 jenis wangian yg boleh anda pilih. 🌷 Wangian tahan lama lebih 48jam 🌷 MESRA SOLAT PERFUME 🌷 E. D. P . . Bestkan????? . . NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP  CIKMIE . . 012-2903961 012-2903961 012-2903961 . . . . . #carperfume #homeperfume #penperfume  #pembekalpenperfume  #pemborongpenperfume  #wangiantahanlama  #mesrasolat  #perfumecollection  #perfumeone  #dexandra #dubaiperfume  #sabah  #sarawak  #singapore  #brunei  #murahmurah  #berkualiti  #bazarpaknil  #igshop  #onlineshopping  #pujaanhatikanda #perfumemalaysia #trustedseller #like4like #perfumemurah #borong
Bawal Cotton Saudia 60"  Material : 100% cotton, tak jarang , jahit tepi dan midah bentuk insya Allah.  Open belian #runcit dan #borong (min 10pcs)  Wasap 0139726124😊
Bawal Cotton Saudia 60"  Material : 100% cotton, tak jarang , jahit tepi dan midah bentuk insya Allah.  Open belian #runcit dan #borong (min 10pcs)  Wasap 0139726124😊
SET MAKEUP TERMURAH HANYA DI @KAKZAKOSMETIK 😍 @KAKZAKOSMETIK @KAKZAKOSMETIK @KAKZAKOSMETIK @KAKZAKOSMETIK @KAKZAKOSMETIK  #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikkorea #kosmetikstudio #kosmetikherbal #kosmetikmalaysia #murahmurah #sayajualmurah #sayajual #borongmurah #borong #bazaarpaknil #bazarpaknil #murahsangat
🌸 Ratu tees 🌸  2 PCS RM58 SM/ RM62 SS 3 PCS RM83 SM/ RM87 SS 4 PCS RM108 SM/ RM112 SS - Material : Knit + italy crepe - Other : Inner & outer part attach together. - Measurement : In cm Length 62 - 69, shoulder 42, sleeve 58, armhole 38, bust 94, hip 107. - In inch  Length 24 - 27, shoulder 16.5, sleeve 23, armhole 15, bust 37, hip 42. - 📞 order refer klik bio or diract wassap 0132742593  #blousemurah #blouseterkini #blousecantik #topblouse #onlinemalaysia #cny #blouse #hydascarf #borong #blouseborong #blousemalaysia #top #instashopmalaysia #instaonlineshopping #bossku #manjung #lumut #perak #taiping
WARNA PASTEL JADI REBUTAN? . Fenomena betul kalau keluar warna pastel ni. corak pulak lawa lagi letops la bila da siap baju! kawan2 sure la berebut tanya uols beli kat mana. . material terbaru HALIAN SILK ni patut ada dalam koleksi mewah anda! sure muda 5 tahun tau bila sarung material super comfy dan gebu gebas ni. . jom lekaih sebelum habis! corak cun memang ramai yg buru . klik 👇 untuk order . www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah . www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah . www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah  #borongmurah #borong #bazarpaknil #kaincantik  #kainpasang #kainpasangmurah #kainela #kain #kainpasangcantik #kainpasangonline #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual  #kainmurah  #jualkain #seragam #sedondon  #sayajualkain #sayajualkainpasang #seragambatik #seragamnikah #seragamkerja  #seragambank #seragamsekolah #batikseragam #seragamguru #seragambatikkeluarga #seragambatikmurah #seragammurah
SOFTLENS 🔥 HIGH QUALITY . #pollylensmurah 🦄NAME🦄 POLLY . 🦄 DIAMETER 🦄 15 MM . 🦄 PRICE 🦄 RM18 . 🦄 DEGREE 🦄 0.00 - 8.00 ( Depend on stock ) . 🦄 POSTAGE 🦄 RM8SM/RM12SS . 🦄WATER CONTENT🦄 42% . 🦄 LIFE SPAN 🦄 1 YEAR . 🦄SUGGESTIONS TO WEAR🦄 4-6 MONTH (depend on personal hygiene) 🦄CARA NAK ORDER ? 🦄 1 ) SCREENSHOT GAMBAR LENS YANG AWAK NAK ORDER  2 ) WHATSAPP @nira.lens ( Just Tekan Link di Bio )  #contactlensborong#contactlensjb#contactlensmurah#sayajualcontactlens#lensmurah#contactlenscantik#contactlensmalaysia#contactlens#disneylensmurah#moonlight#hydrocormurah#contactlenses#borong#contactlensborongmurah#contactlenskorea#johor#ulutiram#plentong#sayajual#contactlenscantik
SOFTLENS 🔥 HIGH QUALITY .#mildrey 🦄NAME🦄 MILD GREY . 🦄 DIAMETER 🦄 14.5 MM . 🦄 PRICE 🦄 RM18 . 🦄 DEGREE 🦄 0.00 - 8.00 ( Depend on stock ) . 🦄 POSTAGE 🦄 RM8SM/RM12SS . 🦄WATER CONTENT🦄 42% . 🦄 LIFE SPAN 🦄 1 YEAR . 🦄SUGGESTIONS TO WEAR🦄 4-6 MONTH (depend on personal hygiene) 🦄CARA NAK ORDER ? 🦄 1 ) SCREENSHOT GAMBAR LENS YANG AWAK NAK ORDER  2 ) WHATSAPP @nira.lens ( Just Tekan Link di Bio )  #contactlensborong#contactlensjb#contactlensmurah#sayajualcontactlens#lensmurah#contactlenscantik#contactlensmalaysia#contactlens#disneylensmurah#moonlight#hydrocormurah#contactlenses#borong#contactlensborongmurah#contactlenskorea#johor#ulutiram#plentong#sayajual#contactlenscantik
SOFTLENS 🔥 HIGH QUALITY . #angelicablack 🦄NAME🦄 ANGELICA BLACK . 🦄 DIAMETER 🦄  16 MM . 🦄 PRICE 🦄 RM 18 . 🦄 DEGREE 🦄 0.00 - 8.00 ( Depend on stock ) . 🦄 POSTAGE 🦄 RM8SM/RM12SS . 🦄WATER CONTENT🦄 42% . 🦄 LIFE SPAN 🦄 1 YEAR . 🦄SUGGESTIONS TO WEAR🦄 4-6 MONTH (depend on personal hygiene) 🦄CARA NAK ORDER ? 🦄 1 ) SCREENSHOT GAMBAR LENS YANG AWAK NAK ORDER  2 ) WHATSAPP @nira.lens ( Just Tekan Link di Bio )  #contactlensborong#contactlensjb#contactlensmurah#sayajualcontactlens#lensmurah#contactlenscantik#contactlensmalaysia#contactlens#disneylensmurah#moonlight#hydrocormurah#contactlenses#borong#contactlensborongmurah#contactlenskorea#johor#ulutiram#plentong#sayajual#contactlenscantik
. . . ※ VAPOR VILLAGE ※ . . . ※● LAAN POD ●※ . . ◎ VISIT OUR STORE (WAZE @ GOOGLE SEARCH UNTUK CARI LOKASI KAMI) . . 🏠 VAPOR VILLAGE (MAIN) NO 2, JLN ANGSANA 2, TAMAN PINGGIRAN GOLF, SEREMBAN,N9 . . BRANCH : . 🏠 VAPOR VILLAGE BAHAU (BERHADAPAN  KIARA MALL..SEBARIS NASI AYAM GEMAS, ATAS KEDAI PK BAHAU) 📲 MAN - 017 241 6315 . . ★ MOD ★ TANK/DRIPPER ★ E-LIQUID (CREAMY & FRUITY) ★ ACCESSORY ★ COILING SERVICE (KANTHAL/TITANIUM/NIKEL/STAINLESS STEEL) . . ◎ OPEN DAILY (2pm - 1am) . ◎ YANG BERADA DILUAR KAWASAN,TEAM KAMI BOLEH POST..😄👌 . . ◎ 📲  DM @ WHATSAPP +6017-2306152 (DAUS)/018-2018040 . . #vapor #kakivape #vaporvillageseremban #kedaivapen9 #nogori #n9 #seremban #vaporshopseremban #vapen9 #vaporn9 #vapebahau #kedaivapebahau #bahau #jempol #vapemalaya #wholesale #borong #paroijaya #vaporvillage #vmog #rda #dripper  #vapeporn #kedaivape #seremban #kedaivapeseremban #vapeshop #laan #laanpod
🌸 MISHA FLOWER VIRAL 🌸 Code 1 : black  PRICE : RM48 Sm rm9 ss rm13  Ukuran Bahu 14-15.5 Dada 32-40 Labuh depan 22 Labuh belakang 27 ____ Pinggang getah 24-36 Punggung 34-40 Labuh 40  Material : Geogetter *Ikot Cutting Sipermakai* *READY STOCK* *Semua Colour Ada*  BERMINAT PM ⤵️ http://www.wasap.my/60172172728/ByGallerySyz  #promo #murah #runcit #borong #pelbagai #malaysia #blousemurah #blouse #toppants #pants #dress #sales #new2019 #blazer #suit #pants #skirt #shawl #shawlbubble #shawlprinted #bawalcurve #handsock #inner #bajukurung #lace #tudungmurah #tudungsarung #bajumuslimah #blousemuslimah #tudunglabuh #tudunginstant
JADI TUMPUAN GARA2 CORAK VIRAL? . PERCAYA la! corak2 sis bawa masuk ni bakal buat anda jadi tumpuan. Siap ada yang risik beli kat mana lagi sebab nampak muda 5 tahun tau! . material sb line yang tahan lasak, tebal, berat, jatuh terletak dan makin lama dipakai makin best ni memang sesuai utk pelbagai fesyen masa kini. kain bertexture garis2 ni wajib ada dalam almari anda tau! . jom lekaih sebelum habis! corak cun memang ramai yg buru . klik 👇 untuk order . www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah . www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah . www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah  #borongmurah #borong #bazarpaknil #kaincantik  #kainpasang #kainpasangmurah #kainela #kain #kainpasangcantik #kainpasangonline #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual  #kainmurah  #jualkain #seragam #sedondon  #sayajualkain #sayajualkainpasang #seragambatik #seragamnikah #seragamkerja  #seragambank #seragamsekolah #batikseragam #seragamguru #seragambatikkeluarga #seragambatikmurah #seragammurah
JADI TUMPUAN GARA2 CORAK VIRAL? . PERCAYA la! corak2 sis bawa masuk ni bakal buat anda jadi tumpuan. Siap ada yang risik beli kat mana lagi sebab nampak muda 5 tahun tau! . material sb line yang tahan lasak, tebal, berat, jatuh terletak dan makin lama dipakai makin best ni memang sesuai utk pelbagai fesyen masa kini. kain bertexture garis2 ni wajib ada dalam almari anda tau! . jom lekaih sebelum habis! corak cun memang ramai yg buru . klik 👇 untuk order . www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah . www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah . www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah  #borongmurah #borong #bazarpaknil #kaincantik  #kainpasang #kainpasangmurah #kainela #kain #kainpasangcantik #kainpasangonline #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual  #kainmurah  #jualkain #seragam #sedondon  #sayajualkain #sayajualkainpasang #seragambatik #seragamnikah #seragamkerja  #seragambank #seragamsekolah #batikseragam #seragamguru #seragambatikkeluarga #seragambatikmurah #seragammurah
JADI TUMPUAN GARA2 CORAK VIRAL? . PERCAYA la! corak2 sis bawa masuk ni bakal buat anda jadi tumpuan. Siap ada yang risik beli kat mana lagi sebab nampak muda 5 tahun tau! . material sb line yang tahan lasak, tebal, berat, jatuh terletak dan makin lama dipakai makin best ni memang sesuai utk pelbagai fesyen masa kini. kain bertexture garis2 ni wajib ada dalam almari anda tau! . jom lekaih sebelum habis! corak cun memang ramai yg buru . klik 👇 untuk order . www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah . www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah . www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah  #borongmurah #borong #bazarpaknil #kaincantik  #kainpasang #kainpasangmurah #kainela #kain #kainpasangcantik #kainpasangonline #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual  #kainmurah  #jualkain #seragam #sedondon  #sayajualkain #sayajualkainpasang #seragambatik #seragamnikah #seragamkerja  #seragambank #seragamsekolah #batikseragam #seragamguru #seragambatikkeluarga #seragambatikmurah #seragammurah
Assalamualaikum and Hi gais ! 👋🏻 Baju Hackett telah pun mendarat 🛩 Baju yang sangat selesa dipakai untuk apa apa kenduri 🔥 Saiz bermula daripada S , M , L , XL 💖 Stok amat terhad gais ! Whatsapp 018-4651123 for the best price atau klik je link dekat bio tu okay 🤘🏻 5 terawal akan dapat harga special 😍 LambatTinggal bro ! 👋🏻🤘🏻Cod area KL / Sel 🤙🏻 Jauh kita pos okay 🤜🏻🤛🏻 #lambattinggal #adaraceker #hackettmalaysia #pecahgudang #borong #malaysia #entrepreneur #mirafilzah
Dapat terus sedut asap keluar kepul kepul. . Paling senang nak guna, harga murah murah je. . Nak order whatsapp saya 0125189866. . #vape #vapeon #ecigarette #ecig #stalkervape #online #kl #jb #penang #saltnic #borong #vapebazaar #isapsikit #blow #asap #jualvape #vapetricks #vape#aipod#artery#saltnic#ncig#kl#pj#jb#vaping#occ#online
Dapat terus sedut asap keluar kepul kepul. . Paling senang nak guna, harga murah murah je. . Nak order whatsapp saya 0125189866. . #vape #vapeon #ecigarette #ecig #stalkervape #online #kl #jb #penang #saltnic #borong #vapebazaar #isapsikit #blow #asap #jualvape #vapetricks #vape#aipod#artery#saltnic#ncig#kl#pj#jb#vaping#occ#online
💰 RM 25.00 Postage : RM8 SS / RM7 SM Kod : GM - men wallet  Brand : No brand Material : Nylon  Dimensions : 20.5cm (L) x 10.5cm (H) x 4cm (W) . . 💥𝘾𝘼𝙍𝘼 𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 : - Screenshot Item - Dm atau whatsapp ke - 0178802066 .  #beg #begmurah #murah #malaysianbag #promotion #cantik #begcantik #begcantikdanmurah #murahmelampau #murahmeletup #shoppingonline #shop #sabahan #semenanjungonlineshop #borongmurah #borongbagmurah #borong #sayajual #sayajualbeg #sayajualbegmurah #newitem #prettygirls #prettylittlething #terlajaklaris #terlajakmurah #cutegirl #towel #travle #cotton
[1st IN MALAYSIA] SET KENING NIH PALING SEPESEL, 1 BATANG ADE 2 JENIS SAIZ PENCIL.. BERLARI PUN BOLEH LUKIS KENING.. #akubukanmua . 1MINUTE MIRACLE EYEBROW (1MME) EYEBROW 4 IN 1SET [ info SANGAT detail, sila baca di bahagian bawah 👇👇 ] . Harga RM28 per box Grab 2 box RM50 jerrr (limited OFFER) . .  Dengan setiap pembelian, 1Minute Miracle Eyebrow (1MME)  X 1BOX -> 1 batang eyebrow PEN yg ade 2 jenis pensil lukis (HALUS & TEBAL) -> TWIST je untuk guna, sangat mudah guna dan mudah simpan. -> FREE berus eyebrow -> FREE berus consealer .  Sangat sesuai untuk , -> sis yang suka makeup simple dan natural look. -> sis yang selalu kejar masa untuk ke tempat kerja -> sis yang nak wajah still cool and steady wlaupun tnpaa makeup -> sis yang memang sebelum ni asal lukis kening jer, kelaut. -> sis yang seorang student dan hnya perlukan simple makeup setiap hari -> sis yang kerjanya jumpa pelanggan setiap masa -> sis yang mencari eyebrow kualiti tpi mudah cuci untuk WUDHUK .  KONSEP yang digunapakai oleh 1MME adalah cara MUDAH, mcm kita masa kecil2 main lukis atas buku kaler.. mula buat FRAME dulu guna yg pensil kaler yg halus tuh..... dan last baru KALER dalam.. MUDAH & JIMAT MASA, jika nak dibandingkan dengan harga jualan dngan kelebihan produk 1mme nih.. . #akubukanmua #1mme #1minutemiracleeyebrow  #1minitjer #1minitmiracleeyebrow #eyebrowset #makeuplovers #muamalaysia #setlukiskening #jual #bawallovers #sayajualmurahmurah #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualoriginal #promosi_online #promosionlineshop #bazarpaknil #bazaarpakniltudung #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #shopping #jomshoppingonline #jombeli #borong #borongmurah #borongmalaysia #shoppingonline
Clearance stock Luna Satin Shawl 😍 . Normal price : Rm 25 . LUNA SATIN SHAWL . ✔diperbuat daripada gabungan material satin dan soft crepe . ✔terdapat garisan halus pada setiap shawl menampakkan kesan eksklusif pada pemakai . ✔panjang shawl 1.8m × 0.7 labuh dan menutupi dada . ✔shawl yang sangat senang dibentuk . ✔ringan dan flowy . #sayajual #sayajualshawl #shawl #sayajualtudungbawal #wideshawl #shawlmurah #chiffonshawl #bazaarpaknil #igonline #igshopmalaysia #bawalsatin #bawalcreepe #innersnowcap #borong
❤Promosi Baby Pin Brooch❤ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ 💎Baby Brooch(Kerongsang)💎 ☞1kotak (100biji) RM35 ☞6kotak (600biji) RM180 📬FREE POSTAGE📬 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ ❗Jika Berminat❗ ☎Whatsapp:010-2548983 ☎Whatsapp:010-2548983 ☎Whatsapp:010-2548983 [Jangan lupa Screenshot item yer] ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ #sayajualmurah #broochmurah #dokoh #broochcantik #borong #hijab #hijabbrooch #jualankaka #pemborong #ringbawalmurah #jualmurah #pemborongkerongsang #babybrooch #dokohklasik #broochkorea #kebaya #jualan #bazaarpaknil #cincintudung #readystock #dokohkebaya #mmpioneer #busanamuslim #barangmurah #sayajual #jualansis #bazaronline #ringbawal #kerongsangmurah #kerongsang
❤Promosi Baby Pin Brooch❤ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ 💎Baby Brooch(Kerongsang)💎 ☞1kotak (100biji) RM35 ☞6kotak (600biji) RM180 📬FREE POSTAGE📬 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ ❗Jika Berminat❗ ☎Whatsapp:010-2548983 ☎Whatsapp:010-2548983 ☎Whatsapp:010-2548983 [Jangan lupa Screenshot item yer] ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ #sayajualmurah #broochmurah #dokoh #broochcantik #borong #hijab #hijabbrooch #jualankaka #pemborong #ringbawalmurah #jualmurah #pemborongkerongsang #babybrooch #dokohklasik #broochkorea #kebaya #jualan #bazaarpaknil #cincintudung #readystock #dokohkebaya #mmpioneer #busanamuslim #barangmurah #sayajual #jualansis #bazaronline #ringbawal #kerongsangmurah #kerongsang
❤Promosi Baby Pin Brooch❤ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ 💎Baby Brooch(Kerongsang)💎 ☞1kotak (100biji) RM35 ☞6kotak (600biji) RM180 📬FREE POSTAGE📬 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ ❗Jika Berminat❗ ☎Whatsapp:010-2548983 ☎Whatsapp:010-2548983 ☎Whatsapp:010-2548983 [Jangan lupa Screenshot item yer] ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ #sayajualmurah #broochmurah #dokoh #broochcantik #borong #hijab #hijabbrooch #jualankaka #pemborong #ringbawalmurah #jualmurah #pemborongkerongsang #babybrooch #dokohklasik #broochkorea #kebaya #jualan #bazaarpaknil #cincintudung #readystock #dokohkebaya #mmpioneer #busanamuslim #barangmurah #sayajual #jualansis #bazaronline #ringbawal #kerongsangmurah #kerongsang
HOODIE😍 . HARGA MURAH RM39( kualiti bagus)❤😍 .😍🔥 . Size : M L XL 2XL Kualiti terbaik hanya utk korang 👍👍 selesa cam butik . . Guys nnti ajak tau kawan2 yg lain follow admin sbab nnti admin nk buat contest 💪 hadiah utk korang hehe . Sekarang pun admin buat promo 😱😱 .Beli 2  jimat rm10 .Beli 3  jimat rm20 . Sangat berbaloi admin cakap 😍 .  Whatsapp link @trendingfashion.my (Syahmi) 018-982 1562  #unicornbagmalaysia#trending #murahhabis #hoodiemalaysia  #kasutmurah#instashop #dropshipkasutneeded#webarebearmalaysia #luggagecovermalaysia #webarebearstuff #capmurah#trustedseller#diskaunkaw2#viral#shopeemyclass#terapiinstagram#ajimaura#bazarpaknil#sayajual#murahrezeki#usahawan#jdt#uitm#borong#usahawanmuda#sifucilik#dukunsaka#gshockmalaysia#wakdoyok#padubeb👊
We Bare Bear😍 . HARGA MURAH RM69( kualiti bagus)❤😍 .😍🔥 . Colour: - Kualiti terbaik hanya utk korang 👍👍 selesa cam butik . . Guys nnti ajak tau kawan2 yg lain follow admin sbab nnti admin nk buat contest 💪 hadiah utk korang hehe . Sekarang pun admin buat promo 😱😱 .Beli 2  jimat rm10 .Beli 3  jimat rm20 . Sangat berbaloi admin cakap 😍 .  Whatsapp link @trendingfashion.my (Syahmi) 018-982 1562  #webarebearmalaysia#trending #murahhabis #hoodiemalaysia  #kasutmurah#instashop #dropshipkasutneeded#webarebearmalaysia #luggagecovermalaysia #webarebearstuff #capmurah#trustedseller#diskaunkaw2#viral#shopeemyclass#terapiinstagram#ajimaura#bazarpaknil#sayajual#murahrezeki#usahawan#jdt#uitm#borong#usahawanmuda#sifucilik#dukunsaka#gshockmalaysia#wakdoyok#padubeb👊
Geram tak tengok perfume nie ? Cantik sesangat kan botol nye 🤗 - - Yg penting size botol boleh muat purse/ bag / poket. - - Bau yang long lasting (tahan lama) 💋 . . Sekarang nie min ade buAt promo tauuu, nak grab boleh cecepat pm min k. Nak jimat kos post, boleh la ajak kekawan ajak share sekali 🌹. . . Opsss, sblm terlupa min ada open utk borong jugak yer . #borong #perfume #perfumerm10  #perfumeviral #perfumeviralmurah #perfumemalaysia #perfumemaysiamurah #perfumecollection #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajualmurahmurah
. . . ※ VAPOR VILLAGE ※ . . . ※● SUORIN POD ●※ . . ◎ VISIT OUR STORE (WAZE @ GOOGLE SEARCH UNTUK CARI LOKASI KAMI) . . 🏠 VAPOR VILLAGE (MAIN) NO 2, JLN ANGSANA 2, TAMAN PINGGIRAN GOLF, SEREMBAN,N9 . . BRANCH : . 🏠 VAPOR VILLAGE BAHAU (BERHADAPAN  KIARA MALL..SEBARIS NASI AYAM GEMAS, ATAS KEDAI PK BAHAU) 📲 MAN - 017 241 6315 . . ★ MOD ★ TANK/DRIPPER ★ E-LIQUID (CREAMY & FRUITY) ★ ACCESSORY ★ COILING SERVICE (KANTHAL/TITANIUM/NIKEL/STAINLESS STEEL) . . ◎ OPEN DAILY (2pm - 1am) . ◎ YANG BERADA DILUAR KAWASAN,TEAM KAMI BOLEH POST..😄👌 . . ◎ 📲  DM @ WHATSAPP +6017-2306152 (DAUS)/018-2018040 . . #vapor #kakivape #vaporvillageseremban #kedaivapen9 #nogori #n9 #seremban #vaporshopseremban #vapen9 #vaporn9 #vapebahau #kedaivapebahau #bahau #jempol #vapemalaya #wholesale #borong #paroijaya #vaporvillage #vmog #rda #dripper  #vapeporn #kedaivape #seremban #kedaivapeseremban #vapeshop #suorinpod #suorin
FM501 PRO GREEN . MATERIAL KAIN COTTON . RM42 SEHELAI (BELUM MASUK POSTAGE) . CUTTING A . SAIZ XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL . WHATSAPP 01121002876
Set family batik Material exclusive batik bali.. Berminat leh wassap www.wasap.my/60173765809. - #bajumurah #bajukurung #bajumuslimah #blouse #kebaya #raya2019 #batik #bajuraya #setfamily #lace #bajubudak #kurungbudak #kurta #bajumelayu #jubahmurah #borong #bridemaids #bajuterkini
PEPLUM QALISYAH PRICE: RM107 ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH  LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :14.5" Bust :32" Sleeves:23.5" Length :23.5"  Skirt Waist:24-34" Hips:34" Lenght:43.5" ✳ ✳ ✳ ✳ ✳  LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :15.5" Bust :36" Sleeves:23.5" Length :25"  Skirt Waist:27-37" Hips:37" Lenght:42.5" ✳ ✳ ✳ ✳ ✳  LABEL XL Please refer measurements: Top Shoulder :17" Bust:43" Sleeve:24" Length:26"  SKIRT: Waist :30-44" Hips: 44 " Length :42"  AVAILABLE IN SIZES S/M&XL **_refer measurement guide_ -Material korea crepe -Hidden zip at sleeve and back -Top peplum cut -skirt mermaid-cut with full elastic waistband  Whatapps order Www.wasap.my/60182308835  #bajuraya #bajukurung #bajukebaya #kebaya #peplum #kebarung #moodrepublik #borong #bazaar #murah #bazarpaknil #songket #raya #minaz #syawal #iftar #bantalhotel #kuihraya #kurung #kurungmoden #pelaminmurah #kebayamoden #bridesmaids #bridesmaid #bajubridesmaid #murah
PEPLUM QALISYAH PRICE: RM107 ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH  LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :14.5" Bust :32" Sleeves:23.5" Length :23.5"  Skirt Waist:24-34" Hips:34" Lenght:43.5" ✳ ✳ ✳ ✳ ✳  LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :15.5" Bust :36" Sleeves:23.5" Length :25"  Skirt Waist:27-37" Hips:37" Lenght:42.5" ✳ ✳ ✳ ✳ ✳  LABEL XL Please refer measurements: Top Shoulder :17" Bust:43" Sleeve:24" Length:26"  SKIRT: Waist :30-44" Hips: 44 " Length :42"  AVAILABLE IN SIZES S/M&XL **_refer measurement guide_ -Material korea crepe -Hidden zip at sleeve and back -Top peplum cut -skirt mermaid-cut with full elastic waistband  Whatapps order Www.wasap.my/60182308835  #bajuraya #bajukurung #bajukebaya #kebaya #peplum #kebarung #moodrepublik #borong #bazaar #murah #bazarpaknil #songket #raya #minaz #syawal #iftar #bantalhotel #kuihraya #kurung #kurungmoden #pelaminmurah #kebayamoden #bridesmaids #bridesmaid #bajubridesmaid #murah
PEPLUM QALISYAH PRICE: RM107 ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH  LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :14.5" Bust :32" Sleeves:23.5" Length :23.5"  Skirt Waist:24-34" Hips:34" Lenght:43.5" ✳ ✳ ✳ ✳ ✳  LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :15.5" Bust :36" Sleeves:23.5" Length :25"  Skirt Waist:27-37" Hips:37" Lenght:42.5" ✳ ✳ ✳ ✳ ✳  LABEL XL Please refer measurements: Top Shoulder :17" Bust:43" Sleeve:24" Length:26"  SKIRT: Waist :30-44" Hips: 44 " Length :42"  AVAILABLE IN SIZES S/M&XL **_refer measurement guide_ -Material korea crepe -Hidden zip at sleeve and back -Top peplum cut -skirt mermaid-cut with full elastic waistband  Whatapps order Www.wasap.my/60182308835  #bajuraya #bajukurung #bajukebaya #kebaya #peplum #kebarung #moodrepublik #borong #bazaar #murah #bazarpaknil #songket #raya #minaz #syawal #iftar #bantalhotel #kuihraya #kurung #kurungmoden #pelaminmurah #kebayamoden #bridesmaids #bridesmaid #bajubridesmaid #murah
PEPLUM QALISYAH PRICE: RM107 ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH  LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :14.5" Bust :32" Sleeves:23.5" Length :23.5"  Skirt Waist:24-34" Hips:34" Lenght:43.5" ✳ ✳ ✳ ✳ ✳  LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :15.5" Bust :36" Sleeves:23.5" Length :25"  Skirt Waist:27-37" Hips:37" Lenght:42.5" ✳ ✳ ✳ ✳ ✳  LABEL XL Please refer measurements: Top Shoulder :17" Bust:43" Sleeve:24" Length:26"  SKIRT: Waist :30-44" Hips: 44 " Length :42"  AVAILABLE IN SIZES S/M&XL **_refer measurement guide_ -Material korea crepe -Hidden zip at sleeve and back -Top peplum cut -skirt mermaid-cut with full elastic waistband  Whatapps order Www.wasap.my/60182308835  #bajuraya #bajukurung #bajukebaya #kebaya #peplum #kebarung #moodrepublik #borong #bazaar #murah #bazarpaknil #songket #raya #minaz #syawal #iftar #bantalhotel #kuihraya #kurung #kurungmoden #pelaminmurah #kebayamoden #bridesmaids #bridesmaid #bajubridesmaid #murah
PEPLUM QALISYAH PRICE: RM107 ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH  LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :14.5" Bust :32" Sleeves:23.5" Length :23.5"  Skirt Waist:24-34" Hips:34" Lenght:43.5" ✳ ✳ ✳ ✳ ✳  LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :15.5" Bust :36" Sleeves:23.5" Length :25"  Skirt Waist:27-37" Hips:37" Lenght:42.5" ✳ ✳ ✳ ✳ ✳  LABEL XL Please refer measurements: Top Shoulder :17" Bust:43" Sleeve:24" Length:26"  SKIRT: Waist :30-44" Hips: 44 " Length :42"  AVAILABLE IN SIZES S/M&XL **_refer measurement guide_ -Material korea crepe -Hidden zip at sleeve and back -Top peplum cut -skirt mermaid-cut with full elastic waistband  Whatapps order Www.wasap.my/60182308835  #bajuraya #bajukurung #bajukebaya #kebaya #peplum #kebarung #moodrepublik #borong #bazaar #murah #bazarpaknil #songket #raya #minaz #syawal #iftar #bantalhotel #kuihraya #kurung #kurungmoden #pelaminmurah #kebayamoden #bridesmaids #bridesmaid #bajubridesmaid #murah
🍁MARC JACOBS DECADENCE EAU SO DECADENT . 👉RM100  EXC POSTAGE . ✔ORIGINAL / AUTHENTIC ✔ORIGINAL TESTER ✔NEW IN BOX ✔READY STOCK ✔*REFER PADA GAMBAR ( REAL PIC ) . 📲 011-36679016 📲 016-5242979 . ✅ Pos Laju ❎ Cod . #perfumemurah #sayajualperfume  #perfumeoriginalmurah #jomalonelover #bazarpaknil #minis #pocketperfume #originaltester #motifviral #huntsman #jomalone #n5chanel #perfumeviral #miniset #perfumemalaysia #jomalonelondon #perfumeoriginal #lancome #jomalonemalaysia #brandedperfume #borong #originaltester #sayajualperfume
🍁PROMO !!! . 🍁MARC JACOBS DECADENCE EAU SO DECADENT . 👉RM100  EXC POSTAGE . ✔ORIGINAL / AUTHENTIC ✔ORIGINAL TESTER ✔NEW IN BOX ✔READY STOCK ✔*REFER PADA GAMBAR ( REAL PIC ) . 📲 011-36679016 📲 016-5242979 . ✅ Pos Laju ❎ Cod . #perfumemurah #sayajualperfume  #perfumeoriginalmurah #jomalonelover #bazarpaknil #minis #pocketperfume #originaltester #marcjacobs #motifviral #huntsman #jomalone #n5chanel #perfumeviral #miniset #perfumemalaysia #jomalonelondon #perfumeoriginal #lancome #jomalonemalaysia #brandedperfume #borong #originaltester #sayajualperfume
Cuti hujung minggu ni, ditambah plak gaji baru masuk kan, mesti la nak bawa family keluar jalan2 shoping ke, makan best2 kan. Tapi... Nak pakai tudung yg mana 1 kan, yg senang pakai, sarung je terus tapi nampak mcm pakai shawl. Tak payah nak susah2 iron bagai.  #shawl #hijab #sayajualtudung #tudungmurah #tudungbawal #tudunglabuh #bawal #bazarpaknil #bazaarpaknil #wideshawl #scarf #sayajualmurah #borongtudung #borong #instantshawl #shawlmurah #selendang #visitmyig #muslimah #malaysia #bawalmurah #bidang60 #bidang50 #tudungonline #tudungchiffon
Menyambut sunrise sambil olahraga pagi dari Dermaga Borong di Manggarai Timur, yuk tag temanmu ajakin olahraga besok kesini, atau mancing ikan juga boleh... 😀 . #telkomsel #telkomselflores #pulauflores #floresisland #manggaraitimur #borong #island #beautiful #ayokeflores #photooftheday #followus
Herschel Classic Black🔥 . 💥Ready stock 💥High-quality (hampir macam ori) 💥15 liter 💥Limited stock! 💥Multi-function ✅Travel ✅Konvoi ✅Sesuai utk student 💥Ruangan laptop sangat safety ada span tebal . . 📱TEKAN LINK DI BIO UNTUK JOIN CHANNEL TELEGRAM DAN 5 ORANG TERAWAL DAPAT HARGA OFFER. . . @sudinstreet @sudinstreet @sudinstreet @sudinstreet @sudinstreet @sudinstreet . . . #waterproof #palacemurah #palaceskateboards #hipster #skate #skaters #kakijalan #bisnes #bisnesonline #review #feedback #update #slingbag #slingbagmurah #bagpack #bagpackmurah #malaysia #sabah #sarawak #semenanjung #borong #sell #jualmurah #beg #begmurah #top #trending
Assalamualaikum Promo! Promo! Promo!  PROMO BANNER/BUNTING MATERIAL TEBAL  BIRTHDAY PROMO RM50 SAHAJA PRINT + FINISHING + DESIGN!  Lebih banyak Promo dari kami.. Follow @bannerbuntingkitaart  Banner/Bunting/Backdrop/Sticker/ Bis Card Harga Kilang! * Die Cut Sticker antara kualiti terbaik dari @bannerbuntingkitaart * Artwork/Design in Jpeg/Pdf * Lebih banyak lebih Diskaun! p/s: Design kami antara caj yg termurah!  WhatsApp : 0132058014aiman Time : 10am - 8pm #kitaart #photooftheday #viral #new #followme #instalike #banner #bunting #sticker #bussinesscard #backdrop #promotion #murah #borong #instashop #instashopmalaysia #bisnesonline #bisnesmalaysia #printingmurah #sayajualmurah #sayajualonline #perfume #2018 #jualanmurah #sales #trending #perfumeria #perfumecollection #perfumery #quotes
🌺 SET DONDON IBU DAN ANAK 🌺  KEBAYA TIARA 🍂MATERIAL HEAVY CREPE 🍂ZIP DI BAHAGIAN DEPAN 🍂KAIN SEJUK DAN TAK MELEKAT DI TUBUH 🍂SENANG GOSOK TAK MUDAH RENYUK 🍂SKIRT CUTTING DUYUNG 🍂ADA 6 COLOUR TRENDING 🍂IBU SIZE S,M,L,XL,XXL 🍂ANAK SIZE 2,4,6,8  www.wasap.my/60173765809. -  #bajumurah #bajukurung #bajumuslimah #blouse #kebaya #raya2019 #batik #bajuraya #setfamily #lace #bajubudak #kurungbudak #kurta #bajumelayu #jubahmurah #borong #bridemaids #bajuterkini
Mari tengok perbezaan nanostix dengan rokok  Kamu masih nak rokok lagi?  Alamak. Tukarlah kepada nanostix sekarang. Sila hargai kesihatan kamu dan keluarga anda  Dapatkan nanoSTIX Starter Kit sekarang!  Sila DM / Whatsapp 0173913812.  #nanostix #nanostixmurah #nanostixfeedback #nanostixperak #nanostixseller #nanostixmalaysia #nanostixutara #nanostixempire #nanostixkualalumpur #nanostixpenang #nanostixonlineshop #rokok #rokokelektrik #vape #vapetricks #vapenation #vapeporn #vapers #vapefamous #vapelife #vapestyle #maluapabossku #maluapabosku #quitsmoking #stopsmoking #badsmoking #teamnanostix #borong #borongmurah
Terima kasih telah mampir di Toko Oleh-oleh Bu sepuh dan ngeborong banyak kang 👌 ,,, di tunggu kedatangannya lagi kang  #borong#oleholeh #oleholehkhaskuningan #oleholehbusepuh #khasjabar #khasjawabarat #khaskuningan #kuningan_asri #kuninganhits #kuninganjawabarat #kuningancity #kuningancirebon
Stripes Fit L RM20 exc postage  DM me if interested 🥰  #prelovedmurah #knitwear #borong #turtleneck #preloved #vintage #bundlesdeals #vintagepantsmurah #knitwearmurah #prelovedstuff #sayajual #hargamurah
Pastel Blue Fit M RM20 exc postage  DM me if interested 🥰  #prelovedmurah #knitwear #borong #turtleneck #preloved #vintage #bundlesdeals #vintagepantsmurah #knitwearmurah #prelovedstuff #sayajual #hargamurah
VOILE CHIFFON BIDANG 50 . . ❤️ price : RM14 ❤️ combo : 4 pcs RM54 exclude postage ❤️ Material : voile chiffon . How to order? 1) klik link whatsapp di bio  2) give me your details: - name: - adress: - phone no: - tempahan : (choose your fav colour) . Take note📝: giveaway untuk yang sentiasa aktif(like,tag,komen) . . #bawal #bawalovers #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawallabuh #tudungbawalchiffon #chiffon #satin #heavychiffon #heavychiffonmurah #bawalheavychiffon #bawalbidang50 #bawalbidang45 #bawalbidang60 #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #borong #tempahantudung #ahanishijab #murahmurah #tudungmalaysia #hijab #hijabfashion #hijabtutorial #hijabstyle #ootd #ootdfashion
Get the Most-Wanted-Victoria’s Secret Perfume which have the CHEAPEST IN TOWN (250ml) Make yourself smells like an angel today . ✔️Wholesale Price ✔️Awesome and Lovely Design ✔️Biggest Volume of Bottle ✔️Delivery in 3 Days ✔️Value for money ✔️Unisex fragrances ✔️Online seller more than 5 years ✔️Safe packaging ✔️All items are ready stock . Description: 🌸It's bold, sparkling and juicy. Victoria's Secret Fragrance is the perfect refresher for a hot, sexy summer. Pamper your skin with ingredients from a secret garden. . Price 1 Bottle RM 25 😍 3 Bottles RM 70 😨 5 Bottles RM 90 😱 . Scroll ig for more info or whatsapp (link in bio) @eshabeautyofficial  @eshabeautyofficial  @eshabeautyofficial
Get the Most-Wanted-Victoria’s Secret Perfume which have the CHEAPEST IN TOWN (250ml) Make yourself smells like an angel today . ✔️Wholesale Price ✔️Awesome and Lovely Design ✔️Biggest Volume of Bottle ✔️Delivery in 3 Days ✔️Value for money ✔️Unisex fragrances ✔️Online seller more than 5 years ✔️Safe packaging ✔️All items are ready stock . Description: 🌸The mists you love, all dressed up in a limited-edition bottle design to give, get and collect. Aqua Kiss: Fresh, with rain-kissed freesia and daisy . Price 1 Bottle RM 25 😍 3 Bottles RM 70 😨 5 Bottles RM 90 😱 . Scroll ig for more info or whatsapp (link in bio) @eshabeautyofficial  @eshabeautyofficial  @eshabeautyofficial
Get the Most-Wanted-Victoria’s Secret Perfume which have the CHEAPEST IN TOWN (250ml) Make yourself smells like an angel today . ✔️Wholesale Price ✔️Awesome and Lovely Design ✔️Biggest Volume of Bottle ✔️Delivery in 3 Days ✔️Value for money ✔️Unisex fragrances ✔️Online seller more than 5 years ✔️Safe packaging ✔️All items are ready stock . Description: 🌸Love Spell Shimmer by Victoria's Secret possesses a blend of rose, gardenia, hyacinth, sweet pea, pear and vanilla. It is recommended for casual wear. . Price 1 Bottle RM 25 😍 3 Bottles RM 70 😨 5 Bottles RM 90 😱 . Scroll ig for more info or whatsapp (link in bio) @eshabeautyofficial  @eshabeautyofficial  @eshabeautyofficial
Get the Most-Wanted-Victoria’s Secret Perfume which have the CHEAPEST IN TOWN (250ml) Make yourself smells like an angel today . ✔️Wholesale Price ✔️Awesome and Lovely Design ✔️Biggest Volume of Bottle ✔️Delivery in 3 Days ✔️Value for money ✔️Unisex fragrances ✔️Online seller more than 5 years ✔️Safe packaging ✔️All items are ready stock . Description: 🌸It's bold, sparkling and juicy. Victoria's Secret Fragrance Mist is the perfect refresher for a hot, sexy summer. Smooth on the rich mist, then layer with your fragrance mist for a soft, longer-lasting scent experience. The fabulous Mist from Victoria's Secret is deeply sensual, alluring and enticing. One of the finest mist in the world. Pamper your skin with ingredients from a secret garden. . Price 1 Bottle RM 25 😍 3 Bottles RM 70 😨 5 Bottles RM 90 😱 . Scroll ig for more info or whatsapp (link in bio) @eshabeautyofficial  @eshabeautyofficial  @eshabeautyofficial
טעימה קטנה מתוך הפקת אופנה לשמלות המיוחדות האלה!!! עם המאפרת @hofitcohen.makeup והסטייליסטית + הצלמת @elinorelhalibi . . . . #car #harrystyles #i #followher #coffee #nature #borong #smile #vintage #the #cutie

Loading