Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#blendedyarn

Posts tagged as #blendedyarn on Instagram

253 Posts

2ply and thread handspun wool comin’ in hot! These are just a few of my favourites, it hurts me to part with them but I’d love to see what you fibre folk make with them! Lengths are in my highlights under Blended Yarns, DM for prices 🌿 if more than one is wanted I’m more than happy to put together a fibre pack at a discounted price. Swipe for more ⬅️
50% acrylic 50% viscose (compact siro) Loaded on June 24, 2019 to Bangladesh. for knitting yarn to make underwear, baby clothes etc... we also have 34/1, 70% Bamboo viscose & 30% cotton 30/1, 55% bleached linen 45% viscose 40/1, 50% bamboo 50% cotton 40/1 88% cotton 12% nylon Welcome to contact me if any needed. How to contact me? Phone:+8615226527589 rita@hbssie.com #acrylic #viscose #bambooyarn #bamboocotton #acrylicviscose #blendedyarn
50% acrylic 50% viscose (compact siro) Loaded on June 24, 2019 to Bangladesh. for knitting yarn to make underwear, baby clothes etc... we also have 34/1, 70% Bamboo viscose & 30% cotton 30/1, 55% bleached linen 45% viscose 40/1, 50% bamboo 50% cotton 40/1 88% cotton 12% nylon Welcome to contact me if any needed. How to contact me? Phone:+8615226527589 rita@hbssie.com #acrylic #viscose #bambooyarn #bamboocotton #acrylicviscose #blendedyarn
Salam seribu kemaafan dari Hanglipoknitshop jika ada terkurang tersilap sepanjang servis saya kepada kalian.  Atas sebab kesihatan saya baru berkesempatan update hari ni. Hanglipo sentiasa beroperasi namun akan membalas dalam sedikit masa diatas faktor kesihatan yang telah saya nyatakan tadi.  Sebarang kekhilafan untuk seberapa ketika ini jangan dijadikan penghalang untuk kalian memborong dan memilih stok2 yang ada atau preorder ya. Terima kasih banyak2 kepada setiap pelanggan yang juga sahabat kepada saya kerana tetap setia dengan Hanglipoknitshop.  Terima dari saya sedikit idea untuk beg2 kasual pilihan semasa 😍  Love y'all! Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment #crochetidea
My current WIP! I’ve been sharing in my stories but I figured to share on my feed as well since this is a longer project 😅 I’m loving it so far especially with these colors 😍 Yarn: Stitch Studio by Nicole @acmoorecrafts  Pattern: Unicorn Mandala @annavirkpanna #ravelrypattern ————————————— #topknotstitches #crochetcleveland #ohiocrochet #mandala #crochetmandala #tyedye #neonyarn #wip #annavirkpanna #northolmstedcrochet #rainbowyarn #blendedyarn #stitchstudiobynicole #finyarn
We are delighted to show off our beautiful Alpaca Yarn. Following the success of last year's, we’ve added even more choice.  Monty's fleece is in a beautiful pale turquoise. Graffiti’s baby and first adult fleeces have been spun to make the softest, gentlest 4 ply yarn. And a huge thank you to Laura & William Thomson. With their Blue faced Leicester and North County Cheviots, we’ve created 3 blended yarns, all made from Alpacas and sheep raised here in the Kale Valley.  Our online shop will soon be up and running; or why not come along to one of our crafting sessions we have running this summer.  #scottishbordersproduce #keepingitlocal #alpacayarn #blendedyarn #kalevalleyblend #localgrown #thebordermill
Yünleri karıştırarak, yakadan başlama, tek parça ve dikişsiz örülen hırka #orguhirka #yakadanbaşlamalıhırka  #dikişsizhırka #knittedcardigan #seamlesscardigan #blendedyarn
acrylic viscose 50 50 is loading to our customer #acrylic #acrylicviscose #viscose #blendedyarn
Hi semua! Salam Penghujung Ramadan.  Nak share dengan semua, bila nak buat beg, sure kita nak fikir macam mana cara terbaik nak bagi tali beg tahan lama kan? Jadi, saya jumpa jalan pakai ring ni.  InsyaAllah tali beg aokmer bertahan lama sebab perkongsian kaitan tali dan badan tu lebih seimbang nak menampung berat beban beg berbanding kita kaitkan terus kepada badan beg. Tak percaya? Kena try ok? Baru faham apa saya maksudkan.  Senarai harga? Solid Plated Metal 1)D-ring  25mm RM0.80/pair 30mm RM1.00/pair 2)O-ring 30mm RM1.20/pair 50mm RM2.00/pair  Once again, limited stock fella!  Whatsapp me for more details 0136377909  Craft Your Passion!😍 #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment #dring
Amboi amboi amboi.. busynye die dengan kuih raya yeee! Nah cuci mata aokmer.  Kuhidangkan 'kuih-muih' untukmu crocheter dan knitter sekalian, kuantiti yang ada teramatlah limited, dengan coding baru untuk stok fresh dipetik dari ladang.  Mohle rebut sekarang, jangan nanti kena tunggu sebulan preorder pulak. Hihihi  Milk Cotton 50g 5ply  RM2.80 》 1 to 9 balls RM2.70 》 10 to 19 balls RM2.60 》 20 balls  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #crochettools #knittools #knitequipment#sayajual #jarumkait #jarumkaitsatu #jarumkrusye #krusyemalaysia #barangkaitmurah
Sun flowers crochet necklace in my etsy shop..... #sunflower #etsyseller #necklace #crochet #yellow #handmade #sunflowerlove #etsyshop #cotton #blendedyarn
Rajin buat projek kraf? Amigurumi? Bantal kusyen? Topup isi anak patung yang dah bocor? Ape lagi ek? Tolong jawabkan boleh?  Tapi sekarang ambe nak bagitau, new product on deck. Dah tak sabar menanti tuannya masuk meminang.  Pearl Filling Cotton RM2.00/50g RM3.50/100g RM6.00/200g  Boleh preorder kalau nak banyakkkk.. Berkenan? Roger roger aaa Whatsapp 0136377909  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
CLEARANCE SALE  Benang Nona 40g acrylic Untuk dihabiskan yeeee Katalog ade di story feed profile ambe  RM2.00/biji RM10.00/pack RM9.50》7packs  Code (B=Ball & P=Pack)  14 - 1P 19 - 1B 24 - 2P 3B 26 - 1B 31 - 4B 33 - 2B 35 - 3B 38 - 2P  51 - 4B 55 - 2B 60 - 2B 65 - 1P 4B 71 - 4B 74 - 4B 81 - 1P 82 - 1P 1B 87 - 1P 95 - 1P 3B 96 - 1P 97 - 2B 98 - 1P  Jom grab now now now now I will keep updated this list ya. Whatsapp now for more info 0136377909  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
CLEARANCE SALE!  Benang ni kononnya dulu beli nak buat sample, tapi ralik dengan benang benang lain sampai lupa yang ni dah menyorok merajuk. Haha  So nak bagi dia happy semula, kita kasi up kosongkan gerobok. Apa yang anda nampak, tu je yang ada tau 😍  Milk cotton 3ply 50g RM2.50/ball RM2.00/ball grab till sold out (all color)  Seriously nak clearkan space. Jom tolong, bantu saya  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
CLEARANCE SALE PART 3  Hi semua! Salam ramadan yg ke 9 😁 eh, betul ke tu? Tolong betulkan kalau Hanglipo salah ye.. 😋  Benang ni pun ada citernya tau. Masa tu pi jenjalan, saje2 je beli benang ni. Tapi pah ceroh tak terusik langsung. Benang2 ni masih dara. Kalau tanya benang jenis apa? Berapa ply? Hanglipo tak dapat nak jawab. Cuma ambe tahu beratnya 15g je.. sorry sangat2.  Dan paling best. Harga asal RM4.50, ambe nak jual  RM3.00 aje/buku.  Nak ambil semua ke? Ok fine, RM2.50 je ok per roll grab sampai habis. Cepat cepat whatsapp ambe 0136377909. Wooohooo  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
●●●SOLD OUT●●● CLEARANCE SALE!  Ni mmg nak kasi clear space punya sale. Nak masuk stok baru, nak kena kasi clear yang ini. Jom grab😍  Milk Cotton Fibre 50g 5ply RM2.50/ball RM2.30 , 2 balls to 9 balls RM2.00 》 10 balls  Bilangan yang ada sekarang YP - 2 balls YPU - 1 ball PW - 13 balls BW - 12 balls WPI - 3 balls  Seriously nak clearkan stock ni. Jom grab semua 😍😍😍 Whatsapp terus ambe di talian 0136377909  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
●●● SOLD OUT ●●● CLEARANCE SALE NI WEH! Nak cerita pasal benang yg ini, panjang sebenarnya, tapi saya pendekkan je.  Saya kononnya mula mula ingat nak beli benang ni sebab die nampak smooth, warna pastel gitu kan, ingatkan die ni 100g/roll sbb rupe dia tu macam lover yarn, panjang panjang. Harga pun sama dengan lover yarn tau!  Tapi... Bila sampai je kat tangan ni. Allahuakbar, sumpah terkejut, 50g/roll je rupanya. Ketawa besar waktu tu tau korang.. haha! Yang buat ambe happy, sebab benang ni super smooth wehhh kalah baby soft yarn yg saya post semalam tau.  Tapi atas kesilapan eksaited masa mengorder tu.. so sekarang saya excited nak clearance sale benang ni. Apa korang nampak, tu je yang ada.  RM3.00/roll RM2.80/roll jika grab hingga sold out ( 1 warna )  Korang dah jimat RM3.00/biji since harga dia sama dengan lover yarn tau!  Whatsapp ambe sekarang, 0136377909 Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
Ready stock dah update! Yayyyy!! Colorful benang GABAK in the house fella!  Milk Cotton 100g 7ply  Boleh pakai jarum 5mm - 8mm, terserah yo.  RM6.50/ball to let go  Limited stock weh korangg  Lekas lekas grab!  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
Kalau selisih dengan awek/pakwe mesti rasa bergetar tulang rusuk la apelah kan, dah kalau ni kaler kaler benang  LOVER YARN 100G 8PLY  Ni camne pulak nak cakap ek? Haha, bertenang ye semua.. tu baru separuh je. Tak muat frame ambe nak snap satu kali. Hihi.  Seketul RM6.00 10ketul atau lebih RM5.50/ketul aje ye  Bergelora tak?😍 Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
Benang tumpah ini utk dipinang ye. Mohon bersabar sebab ye sangat limited dan terhad kepada 12 biji dan 18biji sahaja 😘  Baby Soft Yarn 50g RM3.00 / ball Grab hingga sold out ( 1 kod ): Special price RM2.80/ball.  Nak tunggu lama2 buat apa 😋? Jom order sekarang.  Whatsapp 0136377909  Craft Your Passion!  #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
Teringin sangat nak buat beg sendiri kan? Tapi bila dah ada benang, dah ready semua kit, tiba-tiba blur nak buat design apa? warna apa? Besar mana? Rujuk design pattern diagram pun tak membantu sebab saiz kita nak berbeza, sudahnya design suka hati juga dipilih.  Ini saya sharekan beberapa design, warna, dari sumber yang berbeza-beza. Jangan layan sangat konflik tu, buat satu-satu tau! Mixed projek, tak ingat berapa count, nanti terus tak fokus nak buat apa sebenarnya.  PS:ini pesanan utk si pencinta mengait yang tak berapa nak mahir macam saya ni. Hihihi.  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment

Loading