Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#benangkaithalus

Posts tagged as #benangkaithalus on Instagram

110 Posts

Bhai ji mere enjoy timeπŸ’ͺ😍😍😍🍷🍾🍾🍷🍾🍷 Starland Boy πŸ’ͺπŸ’ͺ #benangkaithalus #kaithaldepot #kaithal #photography  #photographer #naturephotography  #photooftheday #photoshoot #streetphotography  #photos #photographylover
Salam seribu kemaafan dari Hanglipoknitshop jika ada terkurang tersilap sepanjang servis saya kepada kalian.  Atas sebab kesihatan saya baru berkesempatan update hari ni. Hanglipo sentiasa beroperasi namun akan membalas dalam sedikit masa diatas faktor kesihatan yang telah saya nyatakan tadi.  Sebarang kekhilafan untuk seberapa ketika ini jangan dijadikan penghalang untuk kalian memborong dan memilih stok2 yang ada atau preorder ya. Terima kasih banyak2 kepada setiap pelanggan yang juga sahabat kepada saya kerana tetap setia dengan Hanglipoknitshop.  Terima dari saya sedikit idea untuk beg2 kasual pilihan semasa 😍  Love y'all! Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment #crochetidea
Yaar baabe barge haan πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ🏾πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Haryana aale saa 🀠🀠🀠 #haryanaa_aale  #vipharyana  #kaithapram #benangkaithalus
Kaithal wale  #jindi  #loveloft #benangkaithalus
ΰ€²ΰ€‘ΰ€Όΰ€•ΰ₯€ ΰ€¨ΰ₯‡ ΰ€•ΰ€Ώΰ€―ΰ€Ύ ΰ€²ΰ€‘ΰ€Όΰ€•ΰ₯€ ΰ€ͺΰ€° ΰ€΅ΰ€Ύΰ€° ΰ€΅ΰ₯€ΰ€‘ΰ€Ώΰ€―ΰ₯‹ ΰ€ͺΰ₯‚ΰ€°ΰ€Ύ ΰ€¦ΰ₯‡ΰ€–ΰ€¨ΰ€Ύ ΰ€ͺΰ€€ΰ€Ύ ΰ€šΰ€² ΰ€œΰ€―ΰ₯‡ΰ€—ΰ€Ύ ΰ€•ΰ₯ΰ€―ΰ€Ύ ΰ€•ΰ€Ύΰ€°ΰ€£ ΰ€₯ΰ€Ύ  #😱😱😱😱😱😱😱😱 #haryanatourism #haryana  #benangkaithalus
Hi semua! Salam Penghujung Ramadan.  Nak share dengan semua, bila nak buat beg, sure kita nak fikir macam mana cara terbaik nak bagi tali beg tahan lama kan? Jadi, saya jumpa jalan pakai ring ni.  InsyaAllah tali beg aokmer bertahan lama sebab perkongsian kaitan tali dan badan tu lebih seimbang nak menampung berat beban beg berbanding kita kaitkan terus kepada badan beg. Tak percaya? Kena try ok? Baru faham apa saya maksudkan.  Senarai harga? Solid Plated Metal 1)D-ring  25mm RM0.80/pair 30mm RM1.00/pair 2)O-ring 30mm RM1.20/pair 50mm RM2.00/pair  Once again, limited stock fella!  Whatsapp me for more details 0136377909  Craft Your Passion!😍 #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment #dring
Amboi amboi amboi.. busynye die dengan kuih raya yeee! Nah cuci mata aokmer.  Kuhidangkan 'kuih-muih' untukmu crocheter dan knitter sekalian, kuantiti yang ada teramatlah limited, dengan coding baru untuk stok fresh dipetik dari ladang.  Mohle rebut sekarang, jangan nanti kena tunggu sebulan preorder pulak. Hihihi  Milk Cotton 50g 5ply  RM2.80 》 1 to 9 balls RM2.70 》 10 to 19 balls RM2.60 》 20 balls  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #crochettools #knittools #knitequipment#sayajual #jarumkait #jarumkaitsatu #jarumkrusye #krusyemalaysia #barangkaitmurah
Rajin buat projek kraf? Amigurumi? Bantal kusyen? Topup isi anak patung yang dah bocor? Ape lagi ek? Tolong jawabkan boleh?  Tapi sekarang ambe nak bagitau, new product on deck. Dah tak sabar menanti tuannya masuk meminang.  Pearl Filling Cotton RM2.00/50g RM3.50/100g RM6.00/200g  Boleh preorder kalau nak banyakkkk.. Berkenan? Roger roger aaa Whatsapp 0136377909  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
CLEARANCE SALE  Benang Nona 40g acrylic Untuk dihabiskan yeeee Katalog ade di story feed profile ambe  RM2.00/biji RM10.00/pack RM9.50》7packs  Code (B=Ball & P=Pack)  14 - 1P 19 - 1B 24 - 2P 3B 26 - 1B 31 - 4B 33 - 2B 35 - 3B 38 - 2P  51 - 4B 55 - 2B 60 - 2B 65 - 1P 4B 71 - 4B 74 - 4B 81 - 1P 82 - 1P 1B 87 - 1P 95 - 1P 3B 96 - 1P 97 - 2B 98 - 1P  Jom grab now now now now I will keep updated this list ya. Whatsapp now for more info 0136377909  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
CLEARANCE SALE!  Benang ni kononnya dulu beli nak buat sample, tapi ralik dengan benang benang lain sampai lupa yang ni dah menyorok merajuk. Haha  So nak bagi dia happy semula, kita kasi up kosongkan gerobok. Apa yang anda nampak, tu je yang ada tau 😍  Milk cotton 3ply 50g RM2.50/ball RM2.00/ball grab till sold out (all color)  Seriously nak clearkan space. Jom tolong, bantu saya  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
CLEARANCE SALE PART 3  Hi semua! Salam ramadan yg ke 9 😁 eh, betul ke tu? Tolong betulkan kalau Hanglipo salah ye.. πŸ˜‹  Benang ni pun ada citernya tau. Masa tu pi jenjalan, saje2 je beli benang ni. Tapi pah ceroh tak terusik langsung. Benang2 ni masih dara. Kalau tanya benang jenis apa? Berapa ply? Hanglipo tak dapat nak jawab. Cuma ambe tahu beratnya 15g je.. sorry sangat2.  Dan paling best. Harga asal RM4.50, ambe nak jual  RM3.00 aje/buku.  Nak ambil semua ke? Ok fine, RM2.50 je ok per roll grab sampai habis. Cepat cepat whatsapp ambe 0136377909. Wooohooo  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
●●●SOLD OUT●●● CLEARANCE SALE!  Ni mmg nak kasi clear space punya sale. Nak masuk stok baru, nak kena kasi clear yang ini. Jom grab😍  Milk Cotton Fibre 50g 5ply RM2.50/ball RM2.30 , 2 balls to 9 balls RM2.00 》 10 balls  Bilangan yang ada sekarang YP - 2 balls YPU - 1 ball PW - 13 balls BW - 12 balls WPI - 3 balls  Seriously nak clearkan stock ni. Jom grab semua 😍😍😍 Whatsapp terus ambe di talian 0136377909  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
●●● SOLD OUT ●●● CLEARANCE SALE NI WEH! Nak cerita pasal benang yg ini, panjang sebenarnya, tapi saya pendekkan je.  Saya kononnya mula mula ingat nak beli benang ni sebab die nampak smooth, warna pastel gitu kan, ingatkan die ni 100g/roll sbb rupe dia tu macam lover yarn, panjang panjang. Harga pun sama dengan lover yarn tau!  Tapi... Bila sampai je kat tangan ni. Allahuakbar, sumpah terkejut, 50g/roll je rupanya. Ketawa besar waktu tu tau korang.. haha! Yang buat ambe happy, sebab benang ni super smooth wehhh kalah baby soft yarn yg saya post semalam tau.  Tapi atas kesilapan eksaited masa mengorder tu.. so sekarang saya excited nak clearance sale benang ni. Apa korang nampak, tu je yang ada.  RM3.00/roll RM2.80/roll jika grab hingga sold out ( 1 warna )  Korang dah jimat RM3.00/biji since harga dia sama dengan lover yarn tau!  Whatsapp ambe sekarang, 0136377909 Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
Ready stock dah update! Yayyyy!! Colorful benang GABAK in the house fella!  Milk Cotton 100g 7ply  Boleh pakai jarum 5mm - 8mm, terserah yo.  RM6.50/ball to let go  Limited stock weh korangg  Lekas lekas grab!  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
Kalau selisih dengan awek/pakwe mesti rasa bergetar tulang rusuk la apelah kan, dah kalau ni kaler kaler benang  LOVER YARN 100G 8PLY  Ni camne pulak nak cakap ek? Haha, bertenang ye semua.. tu baru separuh je. Tak muat frame ambe nak snap satu kali. Hihi.  Seketul RM6.00 10ketul atau lebih RM5.50/ketul aje ye  Bergelora tak?😍 Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
Benang tumpah ini utk dipinang ye. Mohon bersabar sebab ye sangat limited dan terhad kepada 12 biji dan 18biji sahaja 😘  Baby Soft Yarn 50g RM3.00 / ball Grab hingga sold out ( 1 kod ): Special price RM2.80/ball.  Nak tunggu lama2 buat apa πŸ˜‹? Jom order sekarang.  Whatsapp 0136377909  Craft Your Passion!  #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
Inspiring betul! I am just giving a shot for those colors and of course really limited rolls bought.  Hanya tinggal E 1 roll.  Propylene Nylon RM5.50/roll 100g to 130g 3mm to 4.5mm crochet hook  Maybe you wanna give a try too? Not to this extend please shout me through whatspp 0136377909 for order and PreOrder  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment #benangnilon #nylonpropylene
Ada yang cari benang gini ke? Roger roger, Hanglipo dok nunggu ni ha. 😁  Whatsapp 0136377909 untuk dapatkan katalog ya  RM5.50/ball RM5.20/ball》10biji 100g / ball  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
Teringin sangat nak buat beg sendiri kan? Tapi bila dah ada benang, dah ready semua kit, tiba-tiba blur nak buat design apa? warna apa? Besar mana? Rujuk design pattern diagram pun tak membantu sebab saiz kita nak berbeza, sudahnya design suka hati juga dipilih.  Ini saya sharekan beberapa design, warna, dari sumber yang berbeza-beza. Jangan layan sangat konflik tu, buat satu-satu tau! Mixed projek, tak ingat berapa count, nanti terus tak fokus nak buat apa sebenarnya.  PS:ini pesanan utk si pencinta mengait yang tak berapa nak mahir macam saya ni. Hihihi.  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
Bukan senang nak move on bile dah start dengan bunga.. mulalah nak cube cube design coaster ni  Saya selalu nampak orang buat alas cawan, kalau pandai cantum boleh buat baju, kain, langsir, cadar, alas tu ini, eh, macam2 lah!  Dah cukup tu, jomlah pulak kite sendiri try. Lagi besar benang, lagi banyak area boleh cover, hihihi. Yayyyy! All the best!  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
Diagram dengan contoh 😍  Bukan main lagi ambe ni kan, sibuk benar dengan urusan sendiri sampai lupa nak payung diagram untuk follower Hanglipo ni. Hihi.  Maaf le.  Jangan tak tau ya. Bunga bunga camni disukai untuk tampal di beg, cadar, baju baju, topi, macam2 lagi tau!  Have fun folks!  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
Please turn your phone 360° and find your HEARTBEAT NOW.  Hahaha. "Sahutlah seruku gapailah jasadku" kata deme - si benang  Milk Cotton 50g 5ply RM2.80 》 1 to 9 balls RM2.70 》 10 to 19 balls RM2.60 》 20 balls  Ha... nak ke taknak.. limited hokay.. nak banyak2? Boleh aje preorder 😘 menanti private message darimu crocheter knitter sekalian. Whatsapp : +60136377909  Craft Your Passion!  #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #crochettools #knittools #knitequipment#sayajual #jarumkait #jarumkaitsatu #jarumkrusye #krusyemalaysia #barangkaitmurah
Ab SOLD OUT YA 3rd and final part for today~ . . -----New Colors on Board!------ . Awok berkenan?  Lover Yarn 100g 8ply  Lekaih lekaih whatsapp ambe ye  0136377909 RM6.50 seketul  Jom nyopping now!  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
. Hati hati semua. Jangan gigit jari kalau habis nanti! Hahaha. This is 2nd part fella. Stay behave. It is very limited. Grab now! . . -----New Colors on Board!------ . Awok berkenan?  Lover Yarn 100g 8ply  Lekaih lekaih whatsapp ambe ye  0136377909 RM6.00 seketul RM5.50 》 10 biji  Jom nyopping now!  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
ATTENTION! THIS IS CONTAGIOUS! Hahaha. This is 1st part fella. Stay behave. It is very limited. Grab now! . . -----New Colors on Board!------ . Awok berkenan?  Lover Yarn 100g 8ply  Lekaih lekaih whatsapp ambe ye  0136377909 RM6.00 seketul RM5.50 》 10 biji  Jom nyopping now!  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
Boleh try on shawl, alas kusyen, alas tv, alas meja makan, sheer window, cardigan, dan lain-lain.  Ikut dan lah mana-mana 1 nak.. pakai apa sahaja jenis yarn dan ketebalan.. tetapi bergantung kepada kesesuaian ya.. janganlah pi bantai benang 3mm nak jadikan window sheer. Haha. Habis la runtuh holder sheer awok tu.. All the best!  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #babysoftyarn #silkyarn #cottonbambooyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #yarnbag #yarncraft #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment
Hai hai hai! Sale Sale Sale!  RM8.00 / biji  Tak habis lagi ni hokeyy  More to come!  Kuantiti tersedia sangatlah limited.  Benang 8ply. Cotton. 200g.  Normal Price : RM10/ball  Sila pakai jarum aluminium/steel utk mengait. Dengarlah kata ambe yang kerdil ini. 😊  Craft Your Passion! #babysweatshirt #knitsocks #bootiesbaby #babydress #crochetforbaby #blendedyarn #benangkaitmurah #benangkaithalus #doily #alasmeja #alascadarkait #nonayarn  #benangkaitbentong #nonaacrylic #milkcottonyarn #benangkait #crochetyarn #amigurumi #casebotolairyarn #crochettools #knittools #knitequipment#sayajual #jarumkait #jarumkaitsatu #jarumkrusye #krusyemalaysia #barangkaitmurah

Loading