Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#bebaskimia

Posts tagged as #bebaskimia on Instagram

79.929 Posts

FEEDBACK LADIES FOUNDATION EXCLUSIVE ❤ See gaiss just sapu nipis shaje jimat tauu dah boleh tutup cela kt wajah sangat full coverage 😍 Sesuai sangat untuk yg jenis nk cepat bersiap tuu 😘 sale tuk ladies fd + set combo hanya tinggal beberapa hari je lagii gaiss❗meh grab cepat2 ye .. Terhad sehingga 02 FEB sahaja😚  Www.wasap.my/601119328530/snkbeauty  #biowhiteserum #ladiesfoundation #organiks #bebaskimia #luluskkm
FEEDBACK LADIES FOUNDATION EXCLUSIVE ❤ See gaiss just sapu nipis shaje jimat tauu dah boleh tutup cela kt wajah sangat full coverage 😍 Sesuai sangat untuk yg jenis nk cepat bersiap tuu 😘 sale tuk ladies fd + set combo hanya tinggal beberapa hari je lagii gaiss❗meh grab cepat2 ye .. Terhad sehingga 02 FEB sahaja😚  Www.wasap.my/601119328530/snkbeauty  #biowhiteserum #ladiesfoundation #organiks #bebaskimia #luluskkm
FEEDBACK LADIES FOUNDATION EXCLUSIVE ❤ See gaiss just sapu nipis shaje jimat tauu dah boleh tutup cela kt wajah sangat full coverage 😍 Sesuai sangat untuk yg jenis nk cepat bersiap tuu 😘 sale tuk ladies fd + set combo hanya tinggal beberapa hari je lagii gaiss❗meh grab cepat2 ye .. Terhad sehingga 02 FEB sahaja😚  Www.wasap.my/601119328530/snkbeauty  #biowhiteserum #ladiesfoundation #organiks #bebaskimia #luluskkm
CARA PILIH SET YANG BETUL  Tips dari saya kalo kulit muka jerawat yang teruk saya cadangkan untuk permulaan pakai set full set.. Set yang ada moistriser, serum, sabun, foundation.  Sebab untuk merawat dulu kulit tu..sebab kulit kita kena dirawat dulu sebelum cantik.  Full set juga sesuai untuk 30 atau 40an ke atas.. Sebab bila berumur kolagen2 kulit memang berkurang.. Jadi kena merawat dulu baru kesannya cantik. Lepas satu set dah habis, baru boleh guna set biasa.  Bukan untuk kaut untung, saya nak terbaik buat pengguna. Sebab nanti ambik set yang salah, takde kesan rugi nanti.  Awak jenis kulit yang mana?  #dsteammala #ekinbeautyoriginal #murahtapiberkualiti #selamatdanberkesan #sabuntomato #serumekinbeauty #fdekinbeauty #ekinbeautyhq #cantiksemulajadi #bebaskimia #selamatdanberkesan #blushercikpinky #glowingspraypinky #dropshipsah #ledakbisnes2019 #ledakbisnes19
. Morning all...Cuaca gk bersahabat, panas terus hujan seharian...jaga rumah lingkungan bersih dan tetap segar yukk...cobain deh resep Bug's bite spray...selain aman buat dihirup, aman buat anak-anak ehhh bagus juga bt ngepel lho... Lantai bersih, kinclong tp gk licin. Dan hemattt dong pastinya 😉 . . #sharingiscaring #dowhatyoulove #dowhatmakesyouhappy #goorganics #gonature #backtonature #nochemicals #wellness #essentialoils #younglivingessentialoils #yleo #younglivingindonesia #healthylifestyle #minyakatisiri #bebaskimia #sehatituaset #alami #kembalikealam #gayahidupsehat
😍EKIN BEAUTY 🌸GOLDEN SERUM 👇Kelebihan GOLDEN SERUM: ( 24K Gold Serum )  Mengandungi Collagen  Menjadikan Kulit Gebu & Putih Berseri  Menganjalkan Kulit  Melembapkan Permukaan Kulit  Merawat Sel-sel Kulit Mati  Mengatasi Masalah Jerawat jeragat  Mengecilkan Liang Pori Muka *Cara Menggunakan Serum*  Basuh muka dgn air bersih dan keringkan dengan tuala bersih.  Letakkan serum di hujung jari dan lakukan gerakan memutar pada kulit (wajah). Gosok dengan tangan di permukaan kulit selama 20 saat sehingga serum meresap hingga lapisan kulit terdalam.  Guna 2 kali sehari (pagi & malam)  Rm25 15ml Www.wasap.my/60169888292/serumekinbeauty  #dsteammala #ekinbeautyoriginal #murahtapiberkualiti #selamatdanberkesan #sabuntomato #serumekinbeauty #fdekinbeauty #ekinbeautyhq #cantiksemulajadi #bebaskimia #selamatdanberkesan #blushercikpinky
S3DUT.! S3DUT.! . Hingus dan kahak keluar dengan jayanya.. . Puas hati eih guna balm nie.. selamat..memudahkan si kecil mengeluarkan "masalah" dengan segera. . Balm paling  keras laku dikala musim pnas ini.. . Yang ada anak kecil Bunda nasihatkan please la get ready stock balm nie.. moga2 dapat membantu dikala kecemasan.  #balmbalmkananakmu #tnranger2019 #teammq #tasneemnaturel  #bebaskimia #balmtasneemnaturel #babybalm #wangi #naturalbabybalm  #barangbaby #naturalbabycare  #babytidurlena #balm #tidurlena #tidurlewat #selsema #sembelit #susahtidur #sukartidur #hfmd #ciritbirit #ruam #batuk #demam #anakmeragam #tantrum #codbaling #tnagentbaling #tnagentkedah
S3DUT.! S3DUT.! . Hingus dan kahak keluar dengan jayanya.. . Puas hati eih guna balm nie.. selamat..memudahkan si kecil mengeluarkan "masalah" dengan segera. . Balm paling  keras laku dikala musim pnas ini.. . Yang ada anak kecil Bunda nasihatkan please la get ready stock balm nie.. moga2 dapat membantu dikala kecemasan.  #balmbalmkananakmu #tnranger2019 #teammq #tasneemnaturel  #bebaskimia #balmtasneemnaturel #babybalm #wangi #naturalbabybalm  #barangbaby #naturalbabycare  #babytidurlena #balm #tidurlena #tidurlewat #selsema #sembelit #susahtidur #sukartidur #hfmd #ciritbirit #ruam #batuk #demam #anakmeragam #tantrum #codbaling #tnagentbaling #tnagentkedah
S3DUT.! S3DUT.! . Hingus dan kahak keluar dengan jayanya.. . Puas hati eih guna balm nie.. selamat..memudahkan si kecil mengeluarkan "masalah" dengan segera. . Balm paling  keras laku dikala musim pnas ini.. . Yang ada anak kecil Bunda nasihatkan please la get ready stock balm nie.. moga2 dapat membantu dikala kecemasan.  #balmbalmkananakmu #tnranger2019 #teammq #tasneemnaturel  #bebaskimia #balmtasneemnaturel #babybalm #wangi #naturalbabybalm  #barangbaby #naturalbabycare  #babytidurlena #balm #tidurlena #tidurlewat #selsema #sembelit #susahtidur #sukartidur #hfmd #ciritbirit #ruam #batuk #demam #anakmeragam #tantrum #codbaling #tnagentbaling #tnagentkedah
CUCI GUNA TOMATO  wajib setiap hari cuci sabun tomato ni  Sehari tak pakai tak sah.  Banyak khasiat dalam dia taw😍😍 Tomato bukan sebarang tomato  #dsteammala #ekinbeautyoriginal #murahtapiberkualiti #selamatdanberkesan #sabuntomato #serumekinbeauty #fdekinbeauty #ekinbeautyhq #cantiksemulajadi #bebaskimia #selamatdanberkesan #blushercikpinky #glowingspraypinky #dropshipsah #ledakbisnes2019 #ledakbisnes19
Ada 4 CARA asas GUNA Essential Oil. . ✅Letak beberapa titis pada tisu, dan hidu. . ✅Untuk urutan, boleh dicampurkan dengan carrier oil. (Jojoba / VCO Oil) . ✅Menggunakan diffuser.( Secara wap) . ✅Sapuan terus kepada kulit setelah dicampurkan dengan carrier oil. . Ronella Essential oil TIDAK BOLEH DIMINUM.❌ . #babybalm #aromaterapisehat #ronella ##minyakterapi #bebaskimia #instaonline #instashop #instamalaysia #sayajualmurah #naturalremedies #eczemabayi #selsema #batuk #bazaarpaknil #terapialami #essentialoils #essentialoilmurah#barangbaby #penjagaanbayi#tipsbayi #tipsibu #babytips #mommytips #rashes#balmbayi#blend #essentialoilblend#diffuser #diffusermurah
Dah cuba macam macam tapi bau badan tetap menyinggah badan?  Ok, dah jangan sedih ok. Sekarang dah ada #celebritylass.  Apa yang bestnya Celebritylass ni? Fungsi dia bertindak buang bau badan dan meneutralkan bau peluh masam kita tu  Dia boleh pakai macam ala-ala deodorant tu, tapi yang bestnya CL ni boleh sapu kat satu bàdan, tangan celah pelipat, leher, dan kaki berbau  CL tak lekit tau. Macam air-air je gitu. Tak wangi, tak busuk. Mesra dan cepat je kering, macam tak pakai apa apa pun  Semua ramuan dari bahan semulajadi dan berdaftar dengan KKM. tak perlu ragu ragu nak guna ok.  Korang mandi lah peluh , In Shaa Allah tak berbau langsung😄  Nak cuba?  Harga Asal ~RM45.90 sm / RM49.90 ss~  Akak nak bg harga promosi?  WhatsApp 📲 0122777190  #clelf #clgoactiv #pakarhapuskanbau #sepantas3saat #badanberbau #kakiberbau #hilangkanbaubadan #tawasmoden #bahansemulajadi #jomtukar #bebaskimia #instajual #instalike #terapiinstagram #sayajualdeodorant #
Yay dah tanggal tahi lalat. 🎉 . Sebelum tanggal memang biasa tahi lalat mengembang & menghitam. Baru la kuping akan kering dan tercabut sendiri. JANGAN KOPEK pula 😅 . Parut merah pula akan ambil masa untuk sembuh. Hanya perlu sapu Anti Scar Cream kami . Siapa yang nak hilangkan tahi lalat juga 🙋🏻‍♀️ . Harga mur mur sangat jika dibandingkan dengan rawatan laser . Jom dapatkan satu 🌹 . Untuk lebih lanjut, click direct link di bio atau 0167173092 . IG : @lotus.mole.cream . FB : Kak Ti Comel
Selamat Pagi! Dah lama sangat tak update page Jadeed Oil.. Kotkot ada yang terlupa apa itu Jadeed Oil atau tak pernah tau tentang Jadeed Oil, kita explain sikit kat sini ye.. Jadeed Oil merupakan essential oil yang diperbuat hanya dari Rempah ratus, Herba & Buah-buahan.  Apa kelebihan yang ada pada Jadeed Oil yang tak ada pada Essential Oil yang lain?  Jadeed Oil merupakan multipurpose oil yang boleh digunakan untuk semua peringkat usia dan paling istimewanya adalah boleh digunakan untuk apa jua masalah dari hujung rambut sehingga kaki dan juga amat baik digunakan sebagai All in 1 skincare. Hanya sebotol Jadeed Oil boleh melindungi dan memberi kecantikan untuk satu family. Sangat jimat dan penggunaan beberapa titik sahaja kerana ia adalah pati minyak mampu untuk mengubah segalanya.
. SABUN WAJAH CIRO CARE . Andalan saat hamil dan menyusui. Muka kusam dan jerawat saat hamil menyusui bukan musuh lagi. Karena ada cara aman dan alami mengatasinya . x Tanpa SLS/SLES x Tanpa parfum x Tanpa pewarna x Tanpa paraben x Tanpa pemutih berbahaya More Info >>> @cirocare . . #cirocare #perawatankulit #skincarealami #skincareaman #bumil #perawatansaathamil #menyusui #maternity #skincarehamil #herbalskincare #bebaskimia #naturalskincare #organikskincare #skincarenatural #perawatanwajah #cantikalami #naturalfacialwash #sabunwajahherbal #sabunherbal #sabunwajahnatural #sabunwajah #sabunwajahalami
. . . . . SABUN WAJAH CIRO CARE . Andalan saat hamil dan menyusui. Muka kusam dan jerawat saat hamil menyusui bukan musuh lagi. Karena ada cara aman dan alami mengatasinya. . ? Tanpa SLS/SLES ? Tanpa parfum ? Tanpa pewarna ? Tanpa paraben ? Tanpa pemutih berbahaya . More Info >>> @cirocare . .  #cirocare #perawatankulit #skincarealami #skincareaman #bumil #perawatansaathamil #menyusui #maternity #skincarehamil #herbalskincare #bebaskimia #naturalskincare #organikskincare #skincarenatural #perawatanwajah #cantikalami #naturalfacialwash #sabunwajahherbal #sabunherbal #sabunwajahnatural #sabunwajah #sabunwajahalami
. . . . . SABUN WAJAH CIRO CARE . Andalan saat hamil dan menyusui. Muka kusam dan jerawat saat hamil menyusui bukan musuh lagi. Karena ada cara aman dan alami mengatasinya. . ? Tanpa SLS/SLES ? Tanpa parfum ? Tanpa pewarna ? Tanpa paraben ? Tanpa pemutih berbahaya . More Info >>> @cirocare . .  #cirocare #perawatankulit #skincarealami #skincareaman #bumil #perawatansaathamil #menyusui #maternity #skincarehamil #herbalskincare #bebaskimia #naturalskincare #organikskincare #skincarenatural #perawatanwajah #cantikalami #naturalfacialwash #sabunwajahherbal #sabunherbal #sabunwajahnatural #sabunwajah #sabunwajahalami
. . . . . SABUN WAJAH CIRO CARE . Andalan saat hamil dan menyusui. Muka kusam dan jerawat saat hamil menyusui bukan musuh lagi. Karena ada cara aman dan alami mengatasinya. . ? Tanpa SLS/SLES ? Tanpa parfum ? Tanpa pewarna ? Tanpa paraben ? Tanpa pemutih berbahaya . More Info >>> @cirocare . .  #cirocare #perawatankulit #skincarealami #skincareaman #bumil #perawatansaathamil #menyusui #maternity #skincarehamil #herbalskincare #bebaskimia #naturalskincare #organikskincare #skincarenatural #perawatanwajah #cantikalami #naturalfacialwash #sabunwajahherbal #sabunherbal #sabunwajahnatural #sabunwajah #sabunwajahalami
. . . . . SABUN WAJAH CIRO CARE . Andalan saat hamil dan menyusui. Muka kusam dan jerawat saat hamil menyusui bukan musuh lagi. Karena ada cara aman dan alami mengatasinya. . ? Tanpa SLS/SLES ? Tanpa parfum ? Tanpa pewarna ? Tanpa paraben ? Tanpa pemutih berbahaya . More Info >>> @cirocare . .  #cirocare #perawatankulit #skincarealami #skincareaman #bumil #perawatansaathamil #menyusui #maternity #skincarehamil #herbalskincare #bebaskimia #naturalskincare #organikskincare #skincarenatural #perawatanwajah #cantikalami #naturalfacialwash #sabunwajahherbal #sabunherbal #sabunwajahnatural #sabunwajah #sabunwajahalami
. . . . . SABUN WAJAH CIRO CARE . Andalan saat hamil dan menyusui. Muka kusam dan jerawat saat hamil menyusui bukan musuh lagi. Karena ada cara aman dan alami mengatasinya. . ? Tanpa SLS/SLES ? Tanpa parfum ? Tanpa pewarna ? Tanpa paraben ? Tanpa pemutih berbahaya . More Info >>> @cirocare . .  #cirocare #perawatankulit #skincarealami #skincareaman #bumil #perawatansaathamil #menyusui #maternity #skincarehamil #herbalskincare #bebaskimia #naturalskincare #organikskincare #skincarenatural #perawatanwajah #cantikalami #naturalfacialwash #sabunwajahherbal #sabunherbal #sabunwajahnatural #sabunwajah #sabunwajahalami
Jom baca sekejap ni Sis Seri bagitahu kenapa u olls kena pakai Serisoap ni? . . 1. Tomato - Membantu mencerah dan melembapkan kulit secara semulajadi 😍 _  2. Chia Seed - Ejen skrub yang membantu "deep cleansing" agar wajah terasa segar dan bersih selepas dicuci😘 _  3. Grape seed - Membantu menyingkirkan sel2 kulit mati agar wajah tidak kelihatan kusam lagi😍 _  4. Walnut shell - Ejen pengelupasan kulit semulajadi sekaligus mengekalkan keremajaan kulit😘 . . Haa.., bahan yang terbaik sahaja dipilih tau untuk dijadikan Serisoap ni! .  Mana lagi nak dapat sabun terbaik camni? . Rm29 je u olls! . Whatsapp utk order  010-5608113 . #serisoap #seribeauty #sabunajaib #sabunpower #sabunpadu #sabuntomato #tomato  #alifvengers #produkkecantikan #mukacantik #bebaskimia
" KESAN PAKAI PRODUCT MERCURY " . Aduh seramnya tengok kesan pakai produk merkuri . Kalau jadi dekat kulit kita macam mana ? Mesti frust gila kan ! . Tapi selepas jumpa AINAA SERUM alhamdulillah boleh tengok perubahan dia disebabkan magic dari natural ingredients yang merawat dari inner skin kita 😍 . So guys please lepas ni kene bijak pilih skincare !  @nsabeauty.pulaupinang #nsateamnajwa#nakcantik#nakflawless#idahcantikubilalagi#serumbest#syafiqahaina#hafizmahamad#healthyskin#glowingskin#bebaskimia#luluskkm#masalahkulit#jerawat#ekzema#jeragat#produkviral#produklakukeras
(AINA COMBO DEAL VALID FOREVER) . HAA, JIMAT RM19 U GUYS.. DENGAN HARGA RM150 DAPAT 3 SEKALIGUS.. PLUS LAGI DAPAT FREEGIFT SPECIAL2 DARI MYRAA.. ALSO PLUS MEMBERSHIP CARD.. UNTUNG KE UNTUNG?? .  @nsabeauty.pulaupinang #nsateamnajwa#nakcantik#nakflawless#idahcantikubilalagi#serumbest#syafiqahaina#hafizmahamad#healthyskin#glowingskin#bebaskimia#luluskkm#masalahkulit#jerawat#ekzema#jeragat#produkviral#produklakukeras
Hii guys, buat ape tuu meh la sini Myraa nk share something 🤗 .  Okayy this is NSABEAUTY MAKEUP SET which is korang akan dapat AINAA FOUNDATION ( RM59 ) + AINAA LIPMATTE ( RM39 ) .  Kalau you guys beli this MAKEUP SET ( RM 79 ) . Haa jimat rm19 lagi tauu !!! Tak perlu membazir beli banyak2 sedangkan NSABEAUTY MAKEUP SET ni pon mampu mencantikkan korang😍 .  Berminat boleh dm Myraa atau tekan je link di bio tu okayy 😘  @nsabeauty.pulaupinang #nsateamnajwa#nakcantik#nakflawless#idahcantikubilalagi#serumbest#syafiqahaina#hafizmahamad#healthyskin#glowingskin#bebaskimia#luluskkm#masalahkulit#jerawat#ekzema#jeragat#produkviral#produklakukeras
TIPS DETOKS  SEBELUM CUBA PRODUK EKIN BEAUTY  Tips dari saya detokskan muka sebelum pakai produk baru.. Detoks letak ais selama 3 hari tanpa sebarang pencuci atau foundation.. Dan cuci muka dengan air kelapa untuk keluarkan toksin2 😊  Sapa2 nak order tu boleh dah cari kelapa awal2 taw.  Nanti barang sampai terus pakai.😍😍 #dsteammala #ekinbeautyoriginal #murahtapiberkualiti #selamatdanberkesan #sabuntomato #serumekinbeauty #fdekinbeauty #ekinbeautyhq #cantiksemulajadi #bebaskimia #selamatdanberkesan #blushercikpinky #glowingspraypinky #dropshipsah #ledakbisnes2019 #ledakbisnes19
. kelebihan Vita E lips💋💄 . . 1- Merawat bibir kering 2- Tekstur lembut tapi Tidak melekit 3- Merawat bibir merekah 4- Mengikut suhu badan 5-  Boleh dipakai 24h walaupun sewaktu tidur 6- Sesuai untuk bibir sensitif kerana ia merawat 7- Boleh dijadikan blusher , bila dipakai pipi akan tampak glowing 8- Sesuai untuk lelaki wanita, remaja dan warga emas tanpa mengira usia 9- Dirumus khas dengan formulasi kandungan Premium untuk rawatan bibir 10- Tidak gatal dan sangat selesa dipakai sepanjang masa . . #imanniskinz #habbatussauda #organik #hilangjerawat #hilangjeragat #shygirl #glowing #foundation #kulitkusam #makeupsimple #bebaskimia #organicskincare #mesrawuduk #naturalmakeup #mesrasolat #fattzura #sitiaafiyah #babyctdk #comelpipimerah #bentongpahang #marykay #maryjardin #simplysiti #glowshine #secretleaf #mamadil #sendayutinggi #tatiskincare #nurraysa #meeracle
💯 PERBEZAAN AINAA SUNSCREEN 💯 💗 Penyerapan yg mudah dan mampu membuat kulit berasa lembab dan lembut. 💗Teksturnya yg ringan bebas minyak dan tidak melekit, malah tidak bercapuk apabila memakainya. 💗Kalis air(waterproof) sehingga 240 minit . 💗Tiada alcohol  @nsabeauty.pulaupinang #nsateamnajwa#nakcantik#nakflawless#idahcantikubilalagi#serumbest#syafiqahaina#hafizmahamad#healthyskin#glowingskin#bebaskimia#luluskkm#masalahkulit#jerawat#ekzema#jeragat#produkviral#produklakukeras
after 10mins....😁😁..seyes mmg rasa fresh.. ape yg best adania #blueseaalgeaclaymask ...utk yg umur dh lebih 30thn mmg sgt2 sesuai guna #claymask ni..sbb dapat mmbantu menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan. umur kurang dari 30 thn pn bole jek..tak de masalah.. Ni antara kebaikan Bluesea Algea Healing Mask 👇 🌱detoxkan kotoran dan lebihan minyak 🌱bantu moistkan kulit, kecutkan jerawat, pudarkan parut jeragat, 🌱bekalkan oksigen pada kulit dan bantu peredaran darah.  Kalau nk kekal nampak muda..bole la try 1..ade 2 saiz, yg 50g RM45, yg 15gm RM23 jek... #adaniaawin #adaniatrustedagent #agenkotadamansara #menaratm #kerinchi #produkorganik #adaniaskincare #adania #penjagaanwajahsemulajadi #organik #semulajadi #vegan #bebaskimia #malaysia  #bahansemulajadi #vitamine #vitaminc #adaniaapprentice #teamadaniablossom #bazaaronline #bazarmalaysia #meletops #selamatdigunakan #youthpower #nofilter
❤ COMPLETE SET OF AINAA COSMETICS ❤ ( RM79 ) .  Dengan menggunakan full makeup set ni je dari yg tak tahu makeup tarus jadi cantik tau 😍. Tak perlu bazirkan duit korang dengan beli makup tools yg mahal2. Sebab korang boleh dapatkan full makeup set ni dengan harga yg berbaloi .  @nsabeauty.pulaupinang #nsateamnajwa#nakcantik#nakflawless#idahcantikubilalagi#serumbest#syafiqahaina#hafizmahamad#healthyskin#glowingskin#bebaskimia#luluskkm#masalahkulit#jerawat#ekzema#jeragat#produkviral#produklakukeras
JANGAN RAJIN SIMPAN BULU LEBAT LEBAT DI KAWASAN PRIVATE AREA KALAU TAK NAK ADA MAHLUK MEMBIAK DI SANA. . . Jangan hingat area sulit kalau tak di jaga tak ada binatang hinggap. Kutu kelamin membiak apabila kawasan private berbulu lebat dan lembab.😱😱😱😱 . . Tak kira lah lelaki ke perempuan ke sama jeee.kalau tak jaga bukan setakat berbau malah ada penunggu. . Jadi korang jangan lupa bersihkam bulu bulu tu dengan wawa wax 1 tiub boleh guna 4 ke 6 kali. Dan korang buang bulu sebulan sekali je.. . . . . STOCK SANGAT TERHAD SAPA LAMBAT SORRY 🙏🙏🙏 Contact 📱 019-2931379 atau DM terus . . #reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #bridetobe2018 #codkualalumpur #codklcc #codklcc #cod1malaysia #codampang #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #jaminberkesan #fallinlovewithyou #kitaok #lakukerasss‼️ #norahwax #bebaskimia #organichairremoval #reviewnorahhairremoval
yang belom cuba dan nak mencuba , meh DM myraaa kitaa sembang² smpaiii jadi .. Boleh jugakkk ws myraa di 0116-2444542  atau klik sajaa link di bios okayyy 😍😍 @nsabeauty.pulaupinang #nsateamnajwa#nakcantik#nakflawless#idahcantikubilalagi#serumbest#syafiqahaina#hafizmahamad#healthyskin#glowingskin#bebaskimia#luluskkm#masalahkulit#jerawat#ekzema#jeragat#produkviral#produklakukeras
walaupun sedikit je hasil kite dapat, tapi WAJIB bersyukur dengan pemberian-Nya. Alhamdulillah #maluapabosskur #temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclepasirputeh #setcombo #setjerawat #tanpabahankimia #bebaskimia #teamnurul #teamemily
Kecil²  cili padi bossku 😘 Sinonet BIOWHITESERUM ni laa makin jadi kegilaan ramai xkire lelaki perempuan. . Kerane power die yg membuatkan orang terpukau habis 😍 organik produk ni kesan die slowly but surely tauu.. Korang kene rajin and konsisten jee pasti dapat hasilnye haa gitu.. Buat rutin harian macam korang gosok gigi klau korang gosok sekali due je terus putih ke gigi tuu x kan wajib lah konsisten btul x?? Jadi same jugok dengan serum organik BIOWHITESERUM nii kesan lambat takpe janji x merosakkan kulit ❤  #ministokis #biowhiteserum #organiks #bebaskimia #teamcha #luluskkm #ladiesfdexclusive #aloevera #snkbeauty #bysfiqah #terengganu #kedah #ganu #doayangbaikbaik #codganu #codkedah #serumviral #viralno1 #agentneeded #dropshipwanted
BIASA TAPI MACAM LUAR BIASA  FEEDBACK PENGGUNA EKINBEAUTY😍😍 rasa ringan, rasa tak pakai apa apa  Muka glowing  Blusher nampak lembut je  Mesti mahal kan? Tak la rm15 je😉😉 #dsteammala #ekinbeautyoriginal #murahtapiberkualiti #selamatdanberkesan #sabuntomato #serumekinbeauty #fdekinbeauty #ekinbeautyhq #cantiksemulajadi #bebaskimia #selamatdanberkesan #blushercikpinky #glowingspraypinky #dropshipsah #ledakbisnes2019 #ledakbisnes19
Lipmatte Sobella Kod Brown Venom
Lipmatte Sobella Kod Rusty Butterfly
Lipmatte Sobella Kod Fairy Pink. 💋  COD Klang & Shah Alam
Khusus Anda Wanita yang peduli kesehatan organ kewanitaan  SHOFY Pembalut Kain Cuci Ulang "SHOFY "menstrual pad.. Bahan beludru pada lapisan inner, extra soft, lebih istimewa... Isi 6 pcs Ukuran panjang Shofy Night : 30 cm, day 22 cm Katakan selamat tinggal pd pembalut sekali pakai...mom n sis.tidak perlu lagi menghabiskan bnyak uang untuk pembalut sekali pakai yg berakhir dipembuangan setiap bulan krna ada cara yg lebih baik, sehat, bebas bahan kimia dan ramah lingkungan.... Memperkenalkan "Shofy menspad" didesaign senyaman mungkin bagi wanita yg peduli terhadap kesehatan dan lingkungan.... lapisan luar dari bahan kaos PE dan microfleece.. Lapisan dalam dri bahan microfleece yg memiliki kelebihan mudah menyerap, tidak mudah lepas/ brudul, lebih mudah dicuci, hilangkan noda dengan dikucek saja. lapisan bawah waterproff anti bocor... luar dri bahan bermotif manis dn cantik... terdapat kancing disayapnya sehingga tidak mudah geser.. ~ lebih nyaman tidak panas dan terasa kering ketika digunakan ~ tidak mudah geser karena ada kancing yg digunakan untuk menempelkan pembalut pda cd ~ mudah dibersihkan/ dicuci ~ dapat digunakan berulang setelah dicuci.. Info 085234004939 Fb Nurus Ummu ali  #pembalutkainshofy  #pembalutmalam #pembalutsiang #pembalutcuciulang #higienis #pembalutsehat #wanitakekinian  #bebaskimia #cegahkanker #cegahkankerserviks  #pembalutaman #nurusherbal  #olshopnurusherbal  #shofymenspad #dayshofy #nightshofy
Khusus Anda Wanita yang peduli kesehatan organ kewanitaan  SHOFY Pembalut Kain Cuci Ulang "SHOFY "menstrual pad.. Bahan beludru pada lapisan inner, extra soft, lebih istimewa... Isi 6 pcs Ukuran panjang Shofy Night : 30 cm, day 22 cm Katakan selamat tinggal pd pembalut sekali pakai...mom n sis.tidak perlu lagi menghabiskan bnyak uang untuk pembalut sekali pakai yg berakhir dipembuangan setiap bulan krna ada cara yg lebih baik, sehat, bebas bahan kimia dan ramah lingkungan.... Memperkenalkan "Shofy menspad" didesaign senyaman mungkin bagi wanita yg peduli terhadap kesehatan dan lingkungan.... lapisan luar dari bahan kaos PE dan microfleece.. Lapisan dalam dri bahan microfleece yg memiliki kelebihan mudah menyerap, tidak mudah lepas/ brudul, lebih mudah dicuci, hilangkan noda dengan dikucek saja. lapisan bawah waterproff anti bocor... luar dri bahan bermotif manis dn cantik... terdapat kancing disayapnya sehingga tidak mudah geser.. ~ lebih nyaman tidak panas dan terasa kering ketika digunakan ~ tidak mudah geser karena ada kancing yg digunakan untuk menempelkan pembalut pda cd ~ mudah dibersihkan/ dicuci ~ dapat digunakan berulang setelah dicuci.. Info 085234004939 Fb Nurus Ummu ali  #pembalutkainshofy  #pembalutmalam #pembalutsiang #pembalutcuciulang #higienis #pembalutsehat #wanitakekinian  #bebaskimia #cegahkanker #cegahkankerserviks  #pembalutaman #nurusherbal  #olshopnurusherbal  #shofymenspad #dayshofy #nightshofy
Wow wow...baca ni..dah 3 tahun bersama CelebrityLass (CL) skali grab 10 botol..memang jimat pun ambik banyak ✌️ . 🆑 CelebrityLass 🆑 ❌Bukan deodorant ❌Bukan perfume ❌Bukan Roll-On . Inovasi ekstrak semulajadi yang berkesan . 🌹Pati Mawar 🍃Gabungan Pati Herba 💧Air Suling 💎Tawas Premium . 🍀100% semulajadi 🍀Selamat digunakan . Dengan 🆑 tiada lagi bau tengik kepam bila panas berpeluh . Nak cuba?  Click link di bio sekarang!!! . . #sayajualonline #celebritylass #cl #trustedseller #ruangrezekihanania #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #kakakperigi #pujaanhatikanda #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #terlajaklaris #ketiakbusuk
RED ROSE ni personel feveret kami. Deep red gitu 💕 . #miniliptint #liptint #bisnessurirumah #bazaarpaknil #bebaskimia
Ni nama dia air mata kasih sebab gembira husband belanja Vampire serum sebotol untuk isteri tercinta😆  Bukan hisap darah husband tauuuu😅😅 Jom bervampire serum.. Rugi bak hang kalau tak try😁 . . #vampireserum #vampireserummalaysia #serummuka #monaslab #waterbasedserum #homemade #serumviral #bazarpaknil #cantik #jeragat #kulitsensitif #jerawat #kulitkusam #kecilkanpori #pudarparut #kulitmulus #kedutan #bebaskimia #formulatedfromheart #naturalingredients #love #aurainsta #aurainstabatch23
. Biasanya, sebatang rokok akan habis dalam 10 kali hisapan atau lebih kurang 5 minit. . Hanya 5 minit, tapi penuh kesan bagi organ-organ tubuh anda. . p/s - Tak sayang diri ke? . . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia #edensgardenmalaysia #rockymountainoilsmalaysia #codcyberjaya #inhaler #aromatherapyinhaler #inhaleraromatherapy #kakelleawesome #berhentimerokok #simplynaturalloft #nafasbaru #stopsmoking #quitsmoking #resdung #bersin
. Bersihkan diri dari nikotin dalam badan anda seawal 4 minggu dengan tips ini. . Bukan hanya untuk perokok aktif ye, tapi kita yang berada di sekeliling perokok (perokok pasif) pun WAJIB amalkan... . . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia #edensgardenmalaysia #rockymountainoilsmalaysia #codcyberjaya #inhaler #aromatherapyinhaler #inhaleraromatherapy #kakelleawesome #berhentimerokok #simplynaturalloft #nafasbaru #stopsmoking #quitsmoking #resdung #bersin
. . Salam Maghrib 🌸 . Siapa pengguna CL sini? Pagi tadi dah pakai CL? Haaaa cer cium tiak sekarang, ada bau-bau tak? Takde kan kan, macam tak nak mandi dah 😂 . Best tau #celebritylassactivgo ni, berkesan untuk menghilangkan bau badan yang membunuh keselesaan anda. . ❌Bukan deodorant. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ❌Bukan perfume. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ . ✔‌‌ Ia adalah MASTER ODOURLESS. ‍‌‌‌‌‍‍ ✔‌‌ Ia meneutralkan bau badan anda. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan selamat. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menghilangkan masalah keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat ! . .
Sejak jual inai ni pantang jari tu kosong sikit mule la nak tempek warna..baru la nmpk berseri kan Korang yg x nak pakai inai full jari tu bole try inai kuku ni..sah dibawa solat ok💕  #inaikuku #inaihomemade #bebaskimia #produkselamat #inaimerah #inaimerahasli #inaikukuhipster #inaimoden #inaipengantin
aumm pipi awak wow sangat, pakai apa erk solawa lahh.. Warna yang natural amat taw.
aumm pipi awak wow sangat, pakai apa erk solawa lahh.. Warna yang natural amat taw.
Korang pernah dengar tak kerana simple itu menawan hati. Pipi blushing semula jadi dengan SoBella Wonder Blush.  Pakat ramai2 jelita supo awek korea, jom order sekarang  Grab it now while stock last.
Mekap takkan lengkap tanpa blusher tau. Nak bagi tone down sikit foundation dan bedak yang kita pakai tu dengan dab sikit Wonder Blush. Kasi nampak pinky pinky mcm aweks korea barulah nampak manis semanis gula kapas 😍 . . . . . . . . #kosmetikmurah #greenteamintfacescrub #yankoskincare #snowwhitesecret #bazarpaknil #produkoriginal #produkkecantikanmurah #bebasjerawat #kulitcerah #bebaskimia #halal #luluskkm💯#sobellalovers #sobellablusher #skincareroutine #kkmapproved #jerawatpasir #jerawatbatu #parutjerawat #jeragathilang #jualkosmetikmurah #mudahnyamenjemputrezeki #remajahits #skincaremurah #scrubmurah #sobellasquad #sobella #lipmattecantik #lipmattemurah #mesrawuduk
Dot dot! Dot dot what? Just dot dot this little cute Wonder Blush to your cheekbones. It instantly fresh your cheeks and natural looking pop of colour. Let’s dot dot! 😆
. Korang tahu tak, lada hitam beri effect besar pada perokok? . Wahhhh! effect apa pulak tu? . Haaa...Kajian yang dilakukan oleh Jed E. Rose dimana 48 orang responden (perokok) diberi hiduan lada hitam dan mendapati kesemua responden telah kurang keinginan atau nafsu untuk merokok. . Ada juga bukti lain iaitu International Journal of Collaborative Research on Internal Medicine & Public Health Vol. 10 No. 2 (2018). Nanti korang search la sendiri ye... . . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia #edensgardenmalaysia #rockymountainoilsmalaysia #codcyberjaya #inhaler #aromatherapyinhaler #inhaleraromatherapy #kakelleawesome #berhentimerokok #simplynaturalloft #nafasbaru #stopsmoking #quitsmoking #resdung #bersin
. Biasanya, apa yang menahan kita dari berhenti merokok adalah "kepercayaan" kita yang berhenti merokok adalah mustahil atau kita tidak boleh berhenti. . Betul tak? . Cuba dahulu, kami yakin anda boleh! Bak kata pepatah dari Theodore Roosevelt, . "Percayalah anda boleh dan anda berada di sana" . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia #edensgardenmalaysia #rockymountainoilsmalaysia #codcyberjaya #inhaler #aromatherapyinhaler #inhaleraromatherapy #kakelleawesome #berhentimerokok #simplynaturalloft #nafasbaru #stopsmoking #quitsmoking #resdung #bersin
. 7 KESAN KALAU KORANG START BERHENTI MER.O.K.O.K. . Kak Elle faham bukan senang nak berhenti merokok ni. Cakap memang senang je... . Sebab tu Kak Elle ada 'hadiah' untuk mereka yang masih tak nampak harapan untuk berhenti merokok lagi. . . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia #edensgardenmalaysia #rockymountainoilsmalaysia #codcyberjaya #inhaler #aromatherapyinhaler #inhaleraromatherapy #kakelleawesome #berhentimerokok #simplynaturalloft #nafasbaru #stopsmoking #quitsmoking #resdung #bersin
SOALAN :  Apakah ciri-ciri Produk yang ada MERKURI ?  JAWAPAN :👇👇👇 ✔MELEKIT-LEKIT: Agak melekit bila kita nak sapu dan ratakan pada kulit. Even kalau calit dari bekas pon boleh nampak. ✔Tidak HOMOGEN. Bila ia dibiarkan krim tu lama sikit tanpa usik, terdapat lapisan minyak terpisah daripada lapisan yg padat. ✔Kulit CEPAT PUTIH/CERAH.  Putih/cerah yang lain macam seakan pucat. Kalau tak sapu betul2 rata kat kulit akan jadi tona kulit tak sekata. ✔ JERAWAT TAK NAIK LANGSUNG even yang kecil. Ini petanda menunjukkan bahawa lapisan epidermis (lapisan kulit paling atas dah rosak) sampaikan jerawat pon tak tumbuh kat kawasan tu. Tapi kalau jenis kulit yang tak dapat adapt dengan bahan kimia tu jerawat akan keluar dengan banyak. ✔BAU LOGAM yg kuat. Atau mungkin terlalu wangi akibat penambahan pewangi berlebihan bagi melindungi bau logam. ✔Krim/produk berwarna putih kekuningan. (krim malam biasanya). ✔Berkilat/bersinar/bling-bling bila disapukan pada kulit. Sebab ia adalah logam merkuri yang sifatnya shining. ✔ Bila berhenti menggunakan produk tersebut, kulit menjadi gatal (iritasi pada kulit) ✔Kulit menjadi sensitif dengan cahaya matahari. Akan menjadi kemerahan & pedih seperti rasa terbakar/melecur. (Lapisan atas kulit yang dah rosak tak dapat nak lindungi kulit daripada sinar UV) ✔Kulit jadi lebih kusam daripada sebelum guna produk bila STOP (ramai akui perkara ni)  Korang Jom cepat chek  SKINCARE yg korang guna sekarang sblom TERLAMABAT😁 😘Skincare #bebaskimia pilihan saya pastinya #meeracle 💕  #meeracleleaderyna
. Ada 6 cara untuk cuba berhenti dari merokok di samping menggunakan inhaler. Jangan lupa untuk cuba! ♥♥♥ . . INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI?  PUASA pun dah tak lama ni... BAGUS kalau dapat berhenti merokok sebelum tiba Ramadan! . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI?  PUASA pun dah tak lama ni... BAGUS kalau dapat berhenti merokok sebelum tiba Ramadan! . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI?  PUASA pun dah tak lama ni... BAGUS kalau dapat berhenti merokok sebelum tiba Ramadan! . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI?  PUASA pun dah tak lama ni... BAGUS kalau dapat berhenti merokok sebelum tiba Ramadan! . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI?  PUASA pun dah tak lama ni... BAGUS kalau dapat berhenti merokok sebelum tiba Ramadan! . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI?  PUASA pun dah tak lama ni... BAGUS kalau dapat berhenti merokok sebelum tiba Ramadan! . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI?  PUASA pun dah tak lama ni... BAGUS kalau dapat berhenti merokok sebelum tiba Ramadan! . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI?  PUASA pun dah tak lama ni... BAGUS kalau dapat berhenti merokok sebelum tiba Ramadan! . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI?  PUASA pun dah tak lama ni... BAGUS kalau dapat berhenti merokok sebelum tiba Ramadan! . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI?  PUASA pun dah tak lama ni... BAGUS kalau dapat berhenti merokok sebelum tiba Ramadan! . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok . . 😱INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI?  PUASA pun dah tak lama ni... BAGUS kalau dapat berhenti merokok sebelum tiba Ramadan!👍👍👍 . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia #edensgardenmalaysia #rockymountainoilsmalaysia #codcyberjaya #inhaler #aromatherapyinhaler #inhaleraromatherapy #kakelleawesome #berhentimerokok #simplynaturalloft #nafasbaru #stopsmoking #quitsmoking #resdung #bersin
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI? . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia #edensgardenmalaysia #rockymountainoilsmalaysia #codcyberjaya #inhaler #aromatherapyinhaler
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI? . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia #edensgardenmalaysia #rockymountainoilsmalaysia #codcyberjaya #inhaler #aromatherapyinhaler
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI? . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia #edensgardenmalaysia #rockymountainoilsmalaysia #codcyberjaya #inhaler #aromatherapyinhaler
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI?  PUASA pun dah tak lama ni... BAGUS kalau dapat berhenti merokok sebelum tiba Ramadan! . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI?  PUASA pun dah tak lama ni... BAGUS kalau dapat berhenti merokok sebelum tiba Ramadan! . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia
. INHALER VERSI 2.0, BETTER FORMULA! . Alternatif buat anda yg teringin berhenti merokok dan selesaikan masalah resdung, dengan cara paling . "MUDAH, SANTAI & BERKESAN" . DUA JENIS INHALER: . ✅ CLEAR RESPIRE - bersin² dan hidung tersumbat kerana resdung, selsema, batuk, sakit kepala, hidung tersumbat kerana selsema, untuk melapangkan saluran pernafasan. . ✅ QUIT SMOKING - melegakan symptom berhenti merokok dari segi nafsu dan emosi. . CADANGAN kak elle, 🔴 jika anda seorang perokok, bantu diri anda dengan kedua² jenis inhaler kerana inhaler BIRU akan bantu anda dalam usaha mengurangkan rokok 🔴 penghidap resdung simpan satu inhaler BIRU untuk dibawa kemana² sebab boleh legakan resdung dengan cepat 🔴 untuk anak kita di asrama, berguna ketika mereka demam/selsema di asrama 🔴 dan banyak lagi keadaan lain, dalam sehari² kita... . INFO INHALERS: ✔ 100% MINYAK PATI BERKUALITI TINGGI (ESSENTIAL OIL) ✔ FORMULASI TERBAIK. Kak Rita merupakan Aromaterapis bertauliah IFA, United Kingdom. ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN (betul, tak ada. Sebab ia BUKAN ubat) ✔ MUDAH DIBAWA. Inhaler ni, anda boleh letak dalam poket, handbag. Pakai je anytime. ✔ ADA KELULUSAN KKM.. Pakailah tanpa waswas. ✔ NO SIDE EFFECT. Bukan ubat atau supplement. So xperlu risau. . Dan byk lg... . 🔴🔴🔴Inhaler ni dah SETAHUN di pasaran. Kali ini ia DITAMBAH BAIK!🔴🔴🔴 . DAH TAK SABAR?  KORANG PERLUKAN INHALER NI?  PUASA pun dah tak lama ni... BAGUS kalau dapat berhenti merokok sebelum tiba Ramadan! . . HARGA SEUNIT: RM24!  RM24!  RM24! . Untuk BERHENTI MEROKOK,  kak Elle kasi HARGA combo, RM24 + RM24 = RM48 kan?  Kak elle kasi RM45 😱😱😱 . . 😱Bagaimana nak order?😱 TEKAN 'LINK' KAMI DI RUANGAN PROFIL . . #bahansemulajadi #produknatural #essentialoilmalaysia #minyakpati #aromaterapi #igshopmalaysia #luluskkm #organicmalaysia #bebaskimia #sapotlokal #gritz #gritzaromatherapy #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #doterramalaysia #planttherapymalaysia
Nampak tak 3 beradik ni hijau tenang je mata memandang kan😍  Kalau pakai set ni kira lengkap dah rutin penjagaan muka.. Ada cleanser, toner dan moisturizer.. Jangan ragu2 nak cuba sebab bahan2 produk adalah natural tiada toxin chemical so takkan merengsa kulit korang terutamanya kulit sensitif😊  Preorder sampai 31hb ni je uolllss! . #vampireserum #vampireserummalaysia #serummuka #monaslab #monaslabskincareseries #waterbasedserum #homemade #serumviral #bazarpaknil #cantik #jeragat #kulitsensitif #jerawat #kulitkusam #kecilkanpori #pudarparut #kulitmulus #kedutan #bebaskimia #formulatedfromheart #naturalingredients #love #aurainsta #aurainstabatch23
Adududuhh. Lembut nya rambut selepas guna conditioner nihhh. Asyik² nak belaii jer ni rambut. Disebabkan nutrisi yang telah dibekalkan dalam conditioner ni, uols yang bukan pengguna condotioner pon boleh jadi pengguna conditioner selepas terai conditioner faith fleur ni. Sangat sangat sangat lembut tau! . Harga conditioner ni mmampu milik jer. Hanya 27 henget jer.

Loading