Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#bebasbaubadan

Posts tagged as #bebasbaubadan on Instagram

12.110 Posts

Bukan BEBAS BAU 3 HARI. TAPI 4 HARI uolss 😍😍 . Yess! Nak KESAN LEBIH BAIK. Guna sekali SHOWER GEL BIDARA & ROSE. Kulit lembut, halus mulus & BEBAS BAU! . JOM DAPATKAN SET KOMBO MEWANGI gabungan LENGKAP👇👇 . 1 botol NATURAL DEODORANT  1 botol SHOWER GEL BIDARA & ROSE . untuk anda kekal SEGAR, MEWANGI seharian &  BEBAS BAU SEHINGGA 72JAM! . 💩 Kelebihan Natural Deodorant : 💩 1. 100% daripada bahan-bahan semulajadi (Tawas, Air Mawar & Herba terpilih) 2. Membunuh kuman punca bau badan. 3. Bebas bau badan sehingga 3 hari. . 💐 Kebaikan Shower Gel Bidara & Rose : 💐 1. Kandungan ekstrak daun bidara & air mawar. 2. Formula khas untuk bayi & dewasa. 3. Melembutkan kulit bak sutera & mengekalkan kelembapan kulit. . KHAS untuk 20 orang terawal sahaja yang dapatkan Set KOMBO MEWANGI, MakNana nak hadiahkan 3 SPECIAL GIFT 😍 . Sebotol RM29  SET KOMBO MEWANGI LEBIH JIMAT RM55 je . Free postage Free gift Free delivery (Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Kota Warisan) . Wasap sekarang ⬇ . www.wasap.my/601117626787/KomboMewangi . #magicbluenaturalbodycare #naturaldeodorant #bebasbaubadan #showergelbidara #sabunbidara #penghapusbaubadan #kulitselembutsutera #hilanggatalgatal #magicblueputrajaya #magicbluecyberjaya #magicbluedengkil #magicbluekotawarisan #magicbluebbst #magicbluebanting #magicbluemalaysia #maknanaempire #misisurirumahbergaji #gajikedua #agentwanted #naturalproducts
TAK PAYAH BELI DEODORANT NI ! NANTI KETIAK AWAK TAK BERBAU LAGI  Telahku simpan bertahun tahun lamanya, dengan hanya 2 minit Kau hapuskan segala kenanganku. Kejam kau #magicblue!  Yess ! kenangan bersama ketiak bucukku itu.  naik bas jadi malu tersipu2, orang sebelah tutup hidung uuu.😂 Pakai baju, habis basah peluh, dari jauh kawan kawanku berbisik mengataku.😱 hanya ketiak bucuklah satu satunya temanku.  Lengan baju bawah ketiak jadi kejung, kuning kuning coklat mengotori uniform putihku.  Yess! semua tu kenangan. terhapusnya bau ketiak bucukku itu,🙋 sekaligus memberi makna kebahagiaan.❀ Kejam kau #deodorantmagik, kau hapuskan Bau Bucuk ketiakku,😆😆😆 Dah takde sape2 nak bagi aku malu lagi.😅 semua orang suka berkawan denganku.  patutlah ! orang kata,  hilang 1 kawan, 10 yang datang mendekat.  ku rela korbankan mu wahai ketiak bucukku. bermodalkan RM29 sahaja.  ku ingin hidup bebas bau ketiak. agar dapat ku kecapi seronoknya takde bau Bucuk kau.  awak yang berketiak bucuk bucuk tu, wajib cuba deodorant magik ni.  in shaa ALLAH, merawat bau badan awak.  jangan sayang untuk #bebass.  #naturaldeodorant #bebasbaubadan
MILKBOOSTER . Sem : RM9.90 sepeket Sbh/Sar : RM11.40 sepeket Sepeket untuk seminggu . Bahan2 utama: Buah2 kering,gula batu & rosebud . Kelebihan: Banyakkan susu badan. Menghilangkan bau nafas dan air liur yg menyengat . Buang toksin dalam badan . Melawaskan pembuangan .  Buang angin dalam badan . Memulihkan dalaman yang lesu dan tidak bermaya . Menaikkan seri wajah serta menstabilkan hormon . Kesan Pengambilan: 1. Dengan hanya pertama kali mengambilan anda akan dapati susu badan menjadi sangat banyak sehingga menitik tanpa disedari. Bayi anda akan kenyang, tidur lena dan tiada lagi gangguan perut kembung . 2. Rasa lesu dan mengantuk akan hilang. Badan akan rasa bertenaga sepanjang hari . 3. Setiap kali selepas minum anda akan kerap membuang angin dan sendawa . 4. Nafas dan air liur yg menyengat akan beransur hilang dengan pengambilan air rebusan milkbooster secara konsisten . Sesuai diminum oleh: Wanita & lelaki yang telah berkahwin @ bujang, warga emas, wanita berpantang secara yang bersalin secara normal @ czerian . Cara penggunaan: Cuci bahan2 (sepeket) dengan penapis, didihkan 2 liter air masak/mineral kedalam periuk, masukkan bahan2 yg telah dicuci, renehkan selama sejam. Apabila air rebusan telah sejuk,simpan didalam peti sejuk berserta bahan-bahan tersebut. Buah2 kering dalam rebusan milkbooster boleh dimakan.  #milkbooster #beautskinenergymilkbooster #tambahsusuibu #tambahsusubadan #beautskinboosting #bebasbaubadan #beautyshotstea #beautskinfatburner #beautydrink #slimmingdrinks #whiteningpowder #seridarasskelantan #seridarassbangi #seridarasspasirmas #seridarasskotabharu #seridarasskotabharu #seridarass #stokisseridara #teacina #terlajaklaris #setseripengantinadvance #deonatural #detox
BEAUTY DRINK  Sem : RM9.90 sepeket  Sbh/Sar : RM11.40 sepeket Sepeket untuk seminggu . Bahan2 utama Rosebud,winter flower,stevia,lemon kering . Kelebihan: Menegangkan Kulit . Awet muda . Mecerahkan Kulit . Membuang toksin . Menghapuskan jerawat . Menghilangkan parut . Memudarkan jeragat . Menaikkan seri wajah dan seri rona kemerahan kulit wajah . Menghilangkan stress . Membangkitkan aura positif . Mengaktifkan tisu2 kulit yang rosak . Melancarkan penggantian sel-sel kulit mati . Kesan Pengambilan: 1. Seawal 1-2 minggu pengambilan, kulit akan berseri, bersih, halus, lembut serta kemerah-merahan, Jerawat cepat mengecut (bergantung pada hormon) dan luka akan pulih. Kuku akan nampak berkilauan dan sihat .  2. Dgn Pengambilan secara konsistan kulit akan berasa tegang, parut akan menghilang dan pudar bagi parut-parut degil serta jeragat . 3. Setiap kali selepas minum badan akan berasa segar disamping dapat membangkitkan aura positif dan mengurangkan stress serta merta . Sesuai diminum oleh: wanita dan lelaki bagi semua peringkat umur. Ibu mengandung dan sedang berpantang. Kanak-kanak berusia 12 tahun dan keatas . Cara penggunaan: Cuci bahan2 (sepeket) dengan penapis, didihkan 2 liter air masak/mineral kedalam periuk, masukkan bahan2 yg telah dibasuh, reneh selama sejam Apabila air rebusan telah sejuk,tapis bahan2 dan simpan air rebusan sahaja di dalam peti sejuk . Cara minum: Tuang separuh cawan air rebusan kemudian campur dengan air panas agar air rebusan menjadi suam. Diminum suam untuk kesan yang maksimum.minum 2-3 kali sehari . Contoh : bangun tidur, sebelum lunch @ sebelum tidur . Juga Boleh diambil bersama slimming drink & milkbooster cuma perlu jarakkan masa sedikit . Contoh : bangun pagi minum beauty, semasa sarapan minum slimming & selepas sarapan minum milkbooster.ulang langkah yg sama untuk lunch & dinner  #beautydrink #beautskinboosting #beautyshotstea #seridarassbangi #seridarasskelantan #seridarasskotabharu #seridarass #stokisseridara #terlajaklaris
Luar byazah !!! Tiap hari ada aja Testi Deo Spray SR12 , yang berarti semakin laris manis dan banyak yang cocok 😍. Karena Non Alkohol jadi nyaman di pake sebelum beribadah , ga meninggalkan noda di baju , serta bikin keti makin cerah 😘  Wa 083182143353 Atau langsung klik link di bio yaa 👆👆 Shopee 👉 Kadai Enkape  #deodorant #deodorantspray #deospray #deodorantspraysr12 #deodoranherbal #deodorantmurah #deodorantalami #mencerahkankulitketiak #bebasbau #bebasbaubadan #bebasbaubadan24jam #nonalkohol
Luar byazah !!! Tiap hari ada aja Testi Deo Spray SR12 , yang berarti semakin laris manis dan banyak yang cocok 😍. Karena Non Alkohol jadi nyaman di pake sebelum beribadah , ga meninggalkan noda di baju , serta bikin keti makin cerah 😘  Wa 085264244814 Atau langsung klik link di bio yaa 👆👆 Shopee 👉 Kadai Enkape  #deodorant #deodorantspray #deospray #deodorantspraysr12 #deodoranherbal #deodorantmurah #deodorantalami #mencerahkankulitketiak #bebasbau #bebasbaubadan #bebasbaubadan24jam #nonalkohol
• • • • • Alhamdulillah... 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... Itu udah jadi milik orang lain yah😉😉... Wah.. bikin baper nih... Kenapa sih pastagigi AP24 dan roll on laris banget? Padahal kan banyak produk serupa diluar sana... Iya memang banyakkk produk diluar sana. Tp yang ini beda! Bedanya tidak bisa diungkapkan dengan kata-kata... Anda akan tau saat mencobanya😍😘... Bayangkan aja.. pake Pastagigi yang di impor langsung dr Amerika sono, bisa bikin gigi putih, karang gigi berkurang, dan nafas jadi lebih segar... Pake roll on yang bikin segar setiap saat.. Wah... pasti sangat amat menyenangkan😍😍 Semakin ingin mencobanya? 😉😉 segera pesan... mumpung masih ada😂... Fastrespond WA 083180742172  #ap24 #whiteningtoothpaste #pemutihgigi #pemutihketiak #scionroll #scion #badansegarsepanjanghari #bebasbaubadan #bebaskaranggigi #bebasplakgigi #senyumcerah
• • • • • Scion Whitening Roll On merupakan sebuah deodorant roll-on yg mengandung whitening & anti-keringat yg menyediakan perlindungan 24 jam terhadap pertumbuhan bakteri & keringat. Hasil pencerahannya dapat terlihat hanya dalam 3 minggu.  Keunggulan : - Bebas alkohol. - Wangi & lembut di kulit. - Tidak menyebabkan aroma tubuh yg tidak sedap. - Tidak lengket di kulit. - Dapat memutihkan ketiak & selangkangan. - Aman bagi ibu hamil & menyusui. - Tidak menyebabkan iritasi.  KONSULTASI & ORDER Wa : 083180742172  #nuskin #scionroll on #pemutihketiak #pemutihselangkangan #penghilangbaukaki #atasibaubadan #cegahkeringatberlebih #cegahbaukaki #cegahbaubadan #bebasbaubadan #aman #sehat #halal #hargamember #nuskinasli #nuskinoriginal
MakNana dapat wasap gambo si 2 beradik ni dok berposing tepi tingkap. . #magicblue dah sampai Kundasang uols! Syok betol kan jadi MagicBlue? Menyelit je dalam bag dah dapat jenjalan satu Malaysia, satu donia! . SET MEWANGI SESUAI DIGUNAKAN UNTUK SATU KELUARGA 😍 . JOM DAPATKAN SET KOMBO MEWANGI gabungan LENGKAP👇👇 . 1 botol NATURAL DEODORANT  1 botol SHOWER GEL BIDARA & ROSE . untuk anda kekal SEGAR, MEWANGI seharian &  BEBAS BAU SEHINGGA 72JAM! . 💩 AntaraKelebihan Natural Deodorant : 💩 1. 100% daripada bahan-bahan semulajadi (Tawas, Air Mawar & Herba terpilih) 2. Membunuh kuman punca bau badan. 3. Bebas bau badan sehingga 3 hari. . 💐 Antara Kebaikan Shower Gel Bidara & Rose : 💐 1. Kandungan ekstrak daun bidara & air mawar. 2. Formula khas untuk bayi & dewasa. 3. Melembutkan kulit bak sutera & mengekalkan kelembapan kulit. . KHAS untuk 20 orang terawal sahaja yang dapatkan Set KOMBO MEWANGI, MakNana nak hadiahkan 3 SPECIAL GIFT 😍 . Sebotol RM29  SET KOMBO MEWANGI LEBIH JIMAT RM55 je . Free postage Free gift Free delivery (Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Kota Warisan) . Wasap sekarang ⬇ www.wasap.my/601117626787/KomboMewangi . #magicbluenaturalbodycare #naturaldeodorant #bebasbaubadan #showergelbidara #sabunbidara #penghapusbaubadan #kulitselembutsutera #hilanggatalgatal #magicblueputrajaya #magicbluecyberjaya #magicbluedengkil #magicbluekotawarisan #magicbluebbst #magicbluebanting #magicbluemalaysia #maknanaempire #misisurirumahbergaji #gajikedua #agentwanted #naturalproducts
SR12 Deodorant Spray  Netto : 60 ml Harga: 40.000  Manfaat: Mencegah dan menghilangkan bau badan tanpa menimbulkan efek samping & membersihkan ketiak yang hitam akibat penggunaan deodorant yang tidak sesuai  Komposisi: - Jeruk Nipis - Kapur Sirih - Pothasalum / Tawas - Air Murni  Cara Pakai: Semprotkan Deodorant spray setelah habis mandi di ketiak 2 - 3 semprot lalu usap.  Tidak berbau, tidak mengandung alkohol, dan tidak meninggalkan bekas/noda di pakaian. *Aman untuk anak-anak dibawah umur 5 tahun.  Keamanan produk dibawah legalitas: SIPA : 766/2.34.0/31.74.09/-1.779.3/2015 Diproduksi oleh:  #deodorant #deospray #deodorantsr12 #deodorantwanita #deodoratpria #deodorantanak #menghilangkanbaubadan #memutihkanketiak #deodorantherbal #deodoran #deodorantmurah #deodorantalami #deodorantspray #menghilangkanbaubadan #bebasbaubadan #penghilangbaubadan #baubadan #deodorantasli #distributorsr12
. Dan ini yang selalu di cari ama orang dan selalu menjadi best seller 😍😍😍 . Karena MANFAAT nya banyak sekali gaess: Mencegah dan menghilangkan bau badan seharian. Menjadikan ketiak kering dan segar sepanjang hari. Mencerahkan ketiak yang hitam akibat penggunaan deodorant yang tidak sesuai. . Komposisi : Jeruk Nipis Kapur Sirih Polhasalum/Tawas Air Murni . More info n order : 08128551520 wa . . #sr12herbalskincare #kosmetikherbal #perawatanalami #perawatanbadan #deodorant #spray #deodorantspray #naturaldeodorant #penghilangbaubadan #deospray #basmibaubadan #deodorantalami #bebasbaubadan24jam #baubadan #bebasbaubadan #bebasbaukaki #deodorantsr12 #mybeautycare #myskincare #skincareindonesia #sr12ambon #sr12jawabarat #sr12sumatera #sr12jawatengah #sr12jakarta #sr12papua
Alhamdulillah terbaik CL ni đŸ€— . Anak pergi sekolah wangi², balik sekolah alamak bau masam semacam 😹 . Kesian tau balik sekolah berpeluh², dia bukan tahu pun bau tu dah mengganggu orang lain..Ibu² jangan risau, #celebritylass sesuai untuk seisi keluarga..Anak kita pun boleh join pakai.. . 100% daripada bahan semulajadi...Meh pakat try !! . . Beli CL untuk family terus 3 kotak RM90 sahaja (free pouch bag) . #celebritylassputrajaya #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Review dari customer 😘😍😘 Alkhamdulillah cocok, walopun kesan awalnya ngk kayak deodorant di pasaran ya kak.. Deodorant ini pasti cocok juga buat kamu, dibuat dr bahan alami tanpa aluminium, bahan kimia, pengharum sintetis, dan 100% natural. Baunya tidak akan mengganggu parfum yang Anda gunakan. Bisa mengurangi hingga menghilangkan bau badan, juga sebagai antibakteri alami.  Ingredients : Sodium bicarbonate, extra virgin coconut oil, arrowroot powder, corn powder, zinc oxide, Essential oil of : aloe*, greeen tea*, rose*, lavender* *Organic  #deodorant #baubadan #deodorantalami #deodorantpaste #deodorantparabenfree #freechemical #healthycare #olshopmalang #malangshop #onlineshopmalang #antibau #antibaubadan #parabenfree #bebasbaubadan #penumbuhrambut
Maknana dah kata, . MagicBlue ni JIMAT takyah spray hari-hari. MagicBlue ni JIMAT boleh tahan sebulan dua. MagicBlue ni JIMAT 1 botol tapi banyak kegunaannya. . Sebab tulah hakak borong sampai 4. Berbaloi2 uii, lepas tu dapat rega super jimat! Kalah WowShop gini kan? 😆 . Nak KESAN LEBIH BAIK. Guna sekali SHOWER GEL BIDARA & ROSE. Kulit lembut, halus mulus & BEBAS BAU! . JOM DAPATKAN SET KOMBO MEWANGI gabungan LENGKAP👇👇 . 1 botol NATURAL DEODORANT  1 botol SHOWER GEL BIDARA & ROSE . untuk anda kekal SEGAR, MEWANGI seharian &  BEBAS BAU SEHINGGA 72JAM! . 💩 Kelebihan Natural Deodorant : 💩 1. 100% daripada bahan-bahan semulajadi (Tawas, Air Mawar & Herba terpilih) 2. Membunuh kuman punca bau badan. 3. Bebas bau badan sehingga 3 hari. . 💐 Kebaikan Shower Gel Bidara & Rose : 💐 1. Kandungan ekstrak daun bidara & air mawar. 2. Formula khas untuk bayi & dewasa. 3. Melembutkan kulit bak sutera & mengekalkan kelembapan kulit. . KHAS untuk 20 orang terawal sahaja yang dapatkan Set KOMBO MEWANGI, MakNana nak hadiahkan 3 SPECIAL GIFT 😍 . Sebotol RM29  SET KOMBO MEWANGI LEBIH JIMAT RM55 je . Free postage Free gift Free delivery (Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Kota Warisan) . Wasap sekarang ⬇ . www.wasap.my/601117626787/KomboMewangi . #magicbluenaturalbodycare #naturaldeodorant #bebasbaubadan #showergelbidara #sabunbidara #penghapusbaubadan #kulitselembutsutera #hilanggatalgatal #magicblueputrajaya #magicbluecyberjaya #magicbluedengkil #magicbluekotawarisan #magicbluebbst #magicbluebanting #magicbluemalaysia #maknanaempire #misisurirumahbergaji #gajikedua #agentwanted #naturalproducts
"Salam Nana, aku nak cuba la Magic Blue ko tu. Nak try 1 set. Sejak akhir-akhir ni kerap sangat BERPELUH & MENGELUARKAN BAU. Tak selesa rase. 1 set Rm 55 kan? Postage Free ke?" . Iye sayangku. Jangan risau kalau soping MagicBlue, memang banyak FREE tau 😆 . JOM DAPATKAN SET KOMBO MEWANGI gabungan LENGKAP👇👇 . 1 botol NATURAL DEODORANT  1 botol SHOWER GEL BIDARA & ROSE . untuk anda kekal SEGAR, MEWANGI seharian &  BEBAS BAU SEHINGGA 72JAM! . 💩 Kelebihan Natural Deodorant : 💩 1. 100% daripada bahan-bahan semulajadi (Tawas, Air Mawar & Herba terpilih) 2. Membunuh kuman punca bau badan. 3. Bebas bau badan sehingga 3 hari. . 💐 Kebaikan Shower Gel Bidara & Rose : 💐 1. Kandungan ekstrak daun bidara & air mawar. 2. Formula khas untuk bayi & dewasa. 3. Melembutkan kulit bak sutera & mengekalkan kelembapan kulit. . KHAS untuk 20 orang terawal sahaja yang dapatkan Set KOMBO MEWANGI, MakNana nak hadiahkan 3 SPECIAL GIFT 😍 . Sebotol RM29  SET KOMBO MEWANGI LEBIH JIMAT RM55 je . Free postage Free gift Free delivery (Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Kota Warisan) Wasap sekarang ⬇ www.wasap.my/601117626787/KomboMewangi . #magicbluenaturalbodycare #naturaldeodorant #bebasbaubadan #showergelbidara #sabunbidara #penghapusbaubadan #kulitselembutsutera #hilanggatalgatal #magicblueputrajaya #magicbluecyberjaya #magicbluedengkil #magicbluekotawarisan #magicbluebbst #magicbluebanting #magicbluemalaysia #maknanaempire #misisurirumahbergaji #gajikedua #agentwanted #naturalproducts
- REMAJA DI LUAR SANA, Sila guna produk nyah bau badan seperti CL! . . Kerana uols bukan lagi kanak² dan seiring dengan pekembangan tubuh yang mengalami akil baligh, CL sebagai pertahanan utama untuk melawan bau busuk.. . Hanya SPRAY pada tempat punca bau seperti ketiak & kaki...badan takda bau dari pagi sehingga malam..selama 24 jam..! . Harga BERBALOI dan SANGAT BERKESAN!! . RM 33 sekotak + Pos rm7 (sm) . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kaksu #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Sungguhlah tak selesa bila nak ke kelas, berjalan di bawah panas terik dengan berpeluh-peluh, ketiak berlengas, badan bau masam 😱  Tapi nak buat macam mane kan kalau dah tuntutan begitu.. Korang cuba sembur #celebritylass .. Berpeluh tu masih ada lah sebab kita manusia bukan patung.. hikhik  Tapi ketiak dah tak melekit, badan dah tak berbau.. konfiden je nak jumpa dengan kawan ke cikgu ke atau dengan sape² ke kan â˜ș  Best tak gitu? â˜ș Mestilah best ✓ . . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylassputrajaya #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawasmoden #tawas
Asha Glow penghilang bau badan varian lemongrass/sereh dibuat 100% dari bahan alami tanpa penambahan bahan kimia yang berbahaya dan juga non alkohol. . Aman digunakan untuk cewek, cowok, wanita hamil dan menyusui. . Sereh atau lemongrass memiliki banyak manfaat untuk kulit. Sereh mengandung antibakteri dan antimikropobia yang dapat menjadikan kulit lebih sehat dan bisa menghilangkan bakteri penyebab bau badan dan terhindar dari jamur kulit. Sereh juga bisa membuat kulit lebih halus dan mencerahkan warna kulit. Sereh juga memiliki aroma yang menenangkan, sehingga memberikan efek rileks bagi tubuh. . Manfaat Asha glow penghilang bau badan varian lemongrass/sereh : đŸ”čMengatasi bau badan đŸ”čMengatasi bau ketiak đŸ”čMengatasi bau kaki đŸ”čMemelihara kulit dengan pemakaian rutin đŸ”čMengecilkan pori pori ketiak yang sering dicukur/dicabut đŸ”čMembantu mencerahkan dan memudarkan warna hitam di daerah ketiak, selangkangan, bokong, siku, pergelangan kaki dengan pemakaian rutin đŸ”čMenghilangkan strechmark, pigmentasi kulit tidak merata dengan pemakaian rutin đŸ”čMembuat permukaan kulit menjadi halus dan lembut dengan pemakaian rutin . ❄ Pakai sedikit saja, bebas bau badan 3 hari ❄ 1 jar cukup untuk sebulan pemakaian ❄ Berat 30gr ❄ Harga 25rb . Order chat wa 081908812111 . #deodorantwanita  #deodorantpria #amanbumil  #amanbusui #deodorantnonalkohol  #deodorannonalkohol  #deodoranmuslimah  #deodoranampuh  #bebasbaubadan
GRECE BODY CRYSTAL... Manfaat Grece NASA (body crystal) . 1. Menghilangkan hitam pada ketiak 2.Menghilangkan hitam di selakangan 3. Menghilangkan bau badan 4. Menghilangkan gatal-gatal 5. menyembuhkan kurap 6. menyembuhkan biang keringat 7. mengempiskan jerawat 100% . Menggunakan bahan alami, tidak meninggalkan bekas, tidak lengket dan ringan dikulit. Seperti tdk menggunakan apa2 loo.. Tunggu apalagi, dapatkan segera "GRECE Body Crystal" Bersama GRECE Body Crystal , Anda akan menemukan kesegaran seperti sehabis mandi tanpa bau keringat atau bau badan. penyakit kulit lainnya yuk Atasi Masalah Ketiak Anda dengan Grecce Body Crystal  Langsung baca real testimoninya ya 😘  Bungkus yuk ❀  Minat?? đŸ“± wa.me/6285736508341 đŸ“© 083846239080 📟 E3A4AFBC đŸ’» Ulfa Nurbayti Septiana (Uppasha) 💳 BANK RAKYAT INDONESIA (BRI) 📩 POS JNE JNT 🏡 Jl.Raya Plosorejo No.44 Bandar Kedungmulyo Jombang // Gading Mangu Perak Jombang  #realtestimoni #bebasbaubadan #pemutihketiakherbal #pemutihselakanganherbal #deodorantherbal #deodorant #penghilangbekasgatal #obatgatalherbal #obatgatalalami #obatgatalampuh #produkkesehatan #produkkecantikan #produkindonesia #produknasa #produkherbal #codbandarkedungmulyo #codgadingmangu #codkertosono #kirimluarnegeri #kirimseluruhindonesia #distributornasajombang #managernasajombang #gosilvermanagernasa
MUDAH❗SPRAY SPRAY AJER, 72 JAM BEBAS BAU BADANđŸ€— • Ramai yang dok tanya, 'Deodorant Magik? apa yang magiknya tu ?đŸ€” • Haa..yang sudah syembur syembur sajer yang tahu apa tak magik nya. 😆 • Deodorant ni pakai sebelum mandi, lepas spray, tunggu kering, terus mandi. kann magik tu. 😍 • Deodorant lain kalau pakai sebelum mandi, alamatnyer lepas mandi kena pakai lagi. kan? • Tapi tapi tapiiii...Natural Deodorant by MagicBlue ni tak gitu hokey adek kakak makcik pakcik semua • Lepas jer mandi, tak perlu pakai dah. tunggu lah sampai ketiak awak berbau semula baru pakai lagi. • Dan ianya sejenis cecair berwarna biru, magiknyer, ketiak awak tak jadi biru. 😆 • ia juga membantu mencerahkan ketiak awak. buang segala daki daki degil tu. • banyak lagi magiknyer tau. awak kena guna dulu, baru rasa jadi ahli magik gitu.😂 • Ok roger2 kakrep tau bila nak deodorant magik nie, klik2 ajer link kat bio hakak tue k 😉 • #magicblue #deodorantmagik #naturaldeodorant #bebasbaubadan #ubatketiak #magicbluejohor #magicbluekulai #magicbluepontian #magicbluesimpangrenggamjohor #murah #freepostage
MUDAH❗SPRAY SPRAY AJER, 72 JAM BEBAS BAU BADANđŸ€— • Ramai yang dok tanya, 'Deodorant Magik? apa yang magiknya tu ?đŸ€” • Haa..yang sudah syembur syembur sajer yang tahu apa tak magik nya. 😆 • Deodorant ni pakai sebelum mandi, lepas spray, tunggu kering, terus mandi. kann magik tu. 😍 • Deodorant lain kalau pakai sebelum mandi, alamatnyer lepas mandi kena pakai lagi. kan? • Tapi tapi tapiiii...Natural Deodorant by MagicBlue ni tak gitu hokey adek kakak makcik pakcik semua • Lepas jer mandi, tak perlu pakai dah. tunggu lah sampai ketiak awak berbau semula baru pakai lagi. • Dan ianya sejenis cecair berwarna biru, magiknyer, ketiak awak tak jadi biru. 😆 • ia juga membantu mencerahkan ketiak awak. buang segala daki daki degil tu. • banyak lagi magiknyer tau. awak kena guna dulu, baru rasa jadi ahli magik gitu.😂 • Ok roger2 kakrep tau bila nak deodorant magik nie, klik2 ajer link kat bio hakak tue k 😉 • #magicblue #deodorantmagik #naturaldeodorant #bebasbaubadan #ubatketiak #magicbluejohor #magicbluekulai #magicbluepontian #magicbluesimpangrenggamjohor #murah #freepostage
SR12 HERBAL SKINCARE INDONESIA . . Deodoran Spray SR12 . . Harga : Rp 40.000 Netto : 60 ml . .  3 keunggulan dibandingkan deodoran lain:  Tanpa alkohol dan parfum  Tidak membuat ketiak hitam  Tidak meninggalkan noda pada baju  Tidak lengket . . Manfaat Deodorant Spray: Mencegah & menghilangkan bau badan tanpa menimbulkan efek samping, menghilangkan ketiak hitam yang menyebabkan penggunaan deodoran yang tidak sesuai. . . Kandungan : Jeruk nipis Kapur sirih Tawas Air murni . Bringing back your beauty  Beauty is not a dream . . . . . . #sr12 #sr12skincare #sr12herbalskincare #sr12skincare #kosmetikherbal #perawatanwajah #perawatanwajahbumil #perawatanwajahbusui #perawatanwajahaman #perawatanwajahbpom #creamherbal #creambpom #creampemutih #creampencerah #creamamanbumil #creamamanbusui #deodorant #spray #deodorantspray #naturaldeodorant #penghilangbaubadan #deo #deospray #basmibaubadan #bebasbaubadan #deodorantalami #baubadan #deodorantspray
SR12 HERBAL SKINCARE INDONESIA . . Deodoran Spray SR12 . . Harga : Rp 40.000 Netto : 60 ml . .  3 keunggulan dibandingkan deodoran lain:  Tanpa alkohol dan parfum  Tidak membuat ketiak hitam  Tidak meninggalkan noda pada baju  Tidak lengket . . Manfaat Deodorant Spray: Mencegah & menghilangkan bau badan tanpa menimbulkan efek samping, menghilangkan ketiak hitam yang menyebabkan penggunaan deodoran yang tidak sesuai. . . Kandungan : Jeruk nipis Kapur sirih Tawas Air murni . Bringing back your beauty  Beauty is not a dream . . . . . . #sr12 #sr12skincare #sr12herbalskincare #sr12skincare #kosmetikherbal #perawatanwajah #perawatanwajahbumil #perawatanwajahbusui #perawatanwajahaman #perawatanwajahbpom #creamherbal #creambpom #creampemutih #creampencerah #creamamanbumil #creamamanbusui #deodorant #spray #deodorantspray #naturaldeodorant #penghilangbaubadan #deo #deospray #basmibaubadan #bebasbaubadan #deodorantalami #baubadan #deodorantspray
SR12 HERBAL SKINCARE INDONESIA . . Deodoran Spray SR12 . . Harga : Rp 40.000 Netto : 60 ml . .  3 keunggulan dibandingkan deodoran lain:  Tanpa alkohol dan parfum  Tidak membuat ketiak hitam  Tidak meninggalkan noda pada baju  Tidak lengket . . Manfaat Deodorant Spray: Mencegah & menghilangkan bau badan tanpa menimbulkan efek samping, menghilangkan ketiak hitam yang menyebabkan penggunaan deodoran yang tidak sesuai. . . Kandungan : Jeruk nipis Kapur sirih Tawas Air murni . Bringing back your beauty  Beauty is not a dream . . . . . . #sr12 #sr12skincare #sr12herbalskincare #sr12skincare #kosmetikherbal #perawatanwajah #perawatanwajahbumil #perawatanwajahbusui #perawatanwajahaman #perawatanwajahbpom #creamherbal #creambpom #creampemutih #creampencerah #creamamanbumil #creamamanbusui #deodorant #spray #deodorantspray #naturaldeodorant #penghilangbaubadan #deo #deospray #basmibaubadan #bebasbaubadan #deodorantalami #baubadan #deodorantspray
SR12 HERBAL SKINCARE INDONESIA . . Deodoran Spray SR12 . . Harga : Rp 40.000 Netto : 60 ml . .  3 keunggulan dibandingkan deodoran lain:  Tanpa alkohol dan parfum  Tidak membuat ketiak hitam  Tidak meninggalkan noda pada baju  Tidak lengket . . Manfaat Deodorant Spray: Mencegah & menghilangkan bau badan tanpa menimbulkan efek samping, menghilangkan ketiak hitam yang menyebabkan penggunaan deodoran yang tidak sesuai. . . Kandungan : Jeruk nipis Kapur sirih Tawas Air murni . Bringing back your beauty  Beauty is not a dream . . . . . . #sr12 #sr12skincare #sr12herbalskincare #sr12skincare #kosmetikherbal #perawatanwajah #perawatanwajahbumil #perawatanwajahbusui #perawatanwajahaman #perawatanwajahbpom #creamherbal #creambpom #creampemutih #creampencerah #creamamanbumil #creamamanbusui #deodorant #spray #deodorantspray #naturaldeodorant #penghilangbaubadan #deo #deospray #basmibaubadan #bebasbaubadan #deodorantalami #baubadan #deodorantspray
Member terkejut anda dah x pakai deodorant 2 tahun? Aik tapi badan anda x berbau pun..pakai apa? Haaa apa lagi CL laa đŸ€—đŸ˜Š . Ada masalah BAU badan? Usah zalimi diri sendiri... Celebritylass kan ada !  Pilihan di tangan anda..Nak kekal berbau badan dan berdaki atau sebaliknya . . CL memang best ..x risau dah pasal BAU . Info Lanjut..click link di bio . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #ayer8 #putrajaya #cl #bebaskimia #bukandeodarant #trudolly #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #deodorant #tawasmoden #ketiakmasam
SR12 HERBAL SKINCARE INDONESIA . . Deodoran Spray SR12 . . Harga : Rp 40.000 Netto : 60 ml . .  3 keunggulan dibandingkan deodoran lain:  Tanpa alkohol dan parfum  Tidak membuat ketiak hitam  Tidak meninggalkan noda pada baju  Tidak lengket . . Manfaat Deodorant Spray: Mencegah & menghilangkan bau badan tanpa menimbulkan efek samping, menghilangkan ketiak hitam yang menyebabkan penggunaan deodoran yang tidak sesuai. . . Kandungan : Jeruk nipis Kapur sirih Tawas Air murni . Bringing back your beauty  Beauty is not a dream . . . . . . #sr12 #sr12skincare #sr12herbalskincare #sr12skincare #kosmetikherbal #perawatanwajah #perawatanwajahbumil #perawatanwajahbusui #perawatanwajahaman #perawatanwajahbpom #creamherbal #creambpom #creampemutih #creampencerah #creamamanbumil #creamamanbusui #deodorant #spray #deodorantspray #naturaldeodorant #penghilangbaubadan #deo #deospray #basmibaubadan #bebasbaubadan #deodorantalami #baubadan #deodorantspray
Alhamdulillah dah sampai... â€ïžđŸ’“â€ïžđŸ’“â€ïž #magicblue #showergel #naturaldeodorant #bebasbaubadan #rawatdanbebasbau #aurapositif
Natural itu lah yang boleh dikatakan pada produk nyah bau badan terbaik pada Kak Mida.3 tahun Kak Mida guna sangat2 berkesan dan tiada lagi deodoran lain dihati melainkan #magicblue sahaja😍. . Uolss ragu2 nak cari produk muslim lagi halal dan bebas bahan kimia, jom dapatkan magicblue sekarang. . Just klik link whatsapp di bio Kak Mida ye😊. . Harga pun sangat2 berpatutan kerana sebotol boleh tahan sampai 2 bulan lebih taw👍 . #magicbluerawang #naturaldeodorant #ubatketiak #bebasbaubadan #bebasbaukaki #bebasbauketiak #bahansemulajadi #produkbumiputera #produkmuslim #halaltoyyiban #sayagunasayajual #freepostagemalaysia #codrawang #codselayang #codserendah #codbandarcountryhomes #agendiperlukanseluruhmalaysia #agenwanted #teamnurrahempire
SCION  whitening ROLL.ON  Manfaat : 1. Mencerahkan ketiak 2. Menghilangkan bau badan 3. Mencerahkan slengki berkulit gelap 4. Menghindarkan keti dari tekstur kulit ayam akibat mencukur 5. Menghilangkan bau kaki * oles2 aja di sela2 jari kaki tunggu kering baru pake sepatu  6. Aman berbahan alami 7. Non alkohol 8. Ga lengket 9. Bisa dipakai untuk remaja, wanita, pria  Chat/order Wa 0821 7257 7272 . #perawatan #perawatanketiak #perawatanwajah #deodoran #deodorant #sciondeo #scion #memutihkanketiak #mencerahkanketiak #menghilangkanbaubadan #baubadan #baukaki #mencerahkanslengki #mencerahkan #memutihkan #pencerahketiak #bebasbaubadan #solusibaubadan #burket #solusikeringatketiak
#sapapagiwrc110111  #cinta #pohon #sahabatwrcfb1101_11 #wrcfb1101  Assalamu'alaikum Alhmdulillah.. Ini testinya juga sama seperti pengalamku. Aku sendiri dan sekeluarga pakai yasmin juga.. Alhamdulillah cocok cok.. Kulit ketiak alhamdulillah juga jadi cerah dengan seiring berjalannya waktu.. Dan alhamdulillahnya sekarang sudah di acc sama paksuami buat jadi agen Yasmin.  Perjalanan seperti pohon yang dari reseller dulu, yang diibaratkan akar pohonya dan seterusnya keatas menjadi pohon. Yang mudah mudahan semakin hari semakin lama bisa semakin dan semakin kokoh.. Aamiin.. Makin cinta deh sama Yasmin.. 😍😍 #yasmindeodoranspray #yasminsolo #yasmin #deodoranspray #deodoran #openreseller #solo #surakarta #karanganyarhits #karanganyar #sragenhits #sragen #nonalkohol #bebasbaubadan #bebasiritasi #bebasbaubadan24jam #
Assalamu'alaikum ^^ . Ada yang spesial nih! Tahu enggak sih? Fabil Deodorant Spray ini multifungsi banget loh! . Bisa digunakan untuk semprot-semprot ketiak, kaki, bahkan sepatu. Bau tidak sedap? Dijamin bye-bye! . #noparfum #noalkohol ! Jadi cocok dan insyaAllah bisa dibawa untuk ibadah #umroh dan #haji.  Disaat-saat jadwal untuk menjalankan ruku-rukun haji sedang padat-padatnya dan tidak sempat mandi, bisa lho langsung semprot deodorant spray! InsyaAllah bau badan hilang dan badan kembali fresh seketika ^^ . Mau tau lebih lengkap tentang deo spray ini? atau mau langsung coba sendiri? Jangan sungkan untuk klik link WA di bio ya! 💗 . #cantiksehatislami #fabilskincare #fabilfreshherbal #fabilskin #backtonature #backtoherbal #skincare #skincareherbal #skincareamanbpom #skincarebumil #deodorantspray #fabilherbal #daunbidara #deodorantherbal #deoherbal #bebasbaubadan #deodoranherbal #fabiljogja #skincaremuslimah#produkskincare #kulitkenyal #perawatanwajahbumil #perawatan #skincarealami #antijerawat
Assalamu'alaikum ^^ . Ada yang spesial nih! Tahu enggak sih? Fabil Deodorant Spray ini multifungsi banget loh! . Bisa digunakan untuk semprot-semprot ketiak, kaki, bahkan sepatu. Bau tidak sedap? Dijamin bye-bye! . No Parfume! Jadi cocok dan insyaAllah bisa dibawa untuk ibadah #umroh dan #haji.  Disaat-saat jadwal untuk menjalankan ruku-rukun haji sedang padat-padatnya dan tidak sempat mandi, bisa lho langsung semprot deodorant spray! InsyaAllah bau badan hilang dan badan kembali fresh seketika ^^ . Mau tau lebih lengkap tentang deo spray ini? atau mau langsung coba sendiri? Jangan sungkan untuk klik link WA di bio ya! 💗 . #cantiksehatislami #fabilskincare #fabilfreshherbal #fabilskin #backtonature #backtoherbal #skincare #skincareherbal #skincareamanbpom #skincarebumil #deodorantspray #fabilherbal #daunbidara #deodorantherbal #deoherbal #bebasbaubadan #deodoranherbal #fabiljogja #skincaremuslimah#produkskincare #kulitkenyal #perawatanwajahbumil #perawatan #skincarealami #antijerawat #perawatanwajahpria #kulitkering #poriporibesar
6 dari 1000 testimoni deodorant spray sr12 yg bikin ketiak ga bau 24 jam 😍 Bebass beraktifitas tanpa minder bau keringat kita tercium oleh org lain xixi.. . Ga bikin berbekas di baju, ga bikin berkarak, ga bikin ketiak hitam gaysss.. . 100% herbal no alkohol Amaan untuk ibadah haji dan umroh nyaa😎 . #deodorantspray #deosr12 #deodorant #bebasbaubadan #sr12skincare #sr12herbalskincare #noalkohol #herbal100%  #likeforlike  Konsultasi dan pemesanan, cek di bio yaaa..
Alhamdulillah, hampir seminggu berkampung di rumah Mak Bapak dikampung. MakNana sekeluarga dah selamat mendarat kat rumah petang semalam. Sesampai rumah tengok ada 4 parcel dah menanti untuk dibedah siasat 😆 . Jeng jeng jeng.. salah satu parcel berisi  5 ketol Shower Gel & seketol Natural Deodorant #magicblue bersize Debab sedebab MakNana ko ni. Uwaaaa 😜😆😌 Jimat laah deodorant MakNana setengah tahun ni. . Deodorant debab ni tak juaal tau. Spesel Reward dari HQ sebab MakNana berjaya sahut cabaran Disember. Korang tolong doakan moga bulan ni MakNana berjaya lagi & terlist dalam ranking TOP SUPER STAR Magic Blue 😍 . Uols yang dok usha2 atau berniat nak buat sideincome atau jana pendapat jom sama2 kita meroket dengan #bisnesmudah2019. . MakNana sedia bantu sampai jadi đŸ’Ș . HURRY UP GUYS! MakNana menunggu mu wahai bakal2 Agent MagicBlue. 7 seat sahaja lagi untuk bulan JANUARI 2018. Ketuklah segera pintu wasapku. . www.wasap.my/601117626787/AgentMagicBlue . #magicbluenaturalbodycare #naturaldeodorant #bebasbaubadan #showergelbidara #sabunbidara #penghapusbaubadan #kulitselembutsutera #hilanggatalgatal #magicblueputrajaya #magicbluecyberjaya #magicbluedengkil #magicbluekotawarisan #magicbluebbst #magicbluebanting #magicbluemalaysia #maknanaempire #misisurirumahbergaji #gajikedua #agentwanted #naturalproducts
Nah Air mawar.đŸč tengok je tau, tak boleh minum air mawar ni.😆😆😆 sebab air mawar bertawas ni khas untuk ketiak, bukan untuk tekak awak. 😄😄😄 Seronok ketiak bermawar bertawas, bau tiada, hitam2 pun hilang.  in shaa ALLAH  Meh wasap detail aishah âžĄđŸ“±www.wasap.my/60176285036/agentAmpang  #magicblue #airmawar #tawas #bebasbaubadan
"Sayang, Kulat Air Kat Kaki Abie Dah Ok" -Arie, Askar  Sebelum ni pakai cream, bila pakai boot je kulat air jadi balik.  Lepas spray Magic Blue kat kaki sebelum pakai boots, tak sampai seminggu pun kaki dah ok. Kulat air hilang, kaki tak menggelupas.  Abang-abang yang kaki sakit kulat air boleh guna Magic Blue deodorant untuk keringkan dan sembuhkan kaki. Seminggu je, in sya Allah hilang.  wasap kat bawah ni untuk bebas kulat air 👇  magic_blue_utara ( 0139405399 ) magic_blue_utara ( 0139405399 ) magic_blue_utara ( 0139405399 )  #magicblue#naturaldeadorant#hapusbaubadan#hilangdaki#ubatketiak#cosmatic#mencerahkankulit#badansegar#bebasbaubadan#berpeluh#asli#sihat#selamat#halal#janapendapatan#kulithalus#agentwanted #dropshipwanted #codkotabharu #codsungaipetani#baubadan #bebasbau #tahan3hari #murah #jimat
GRECE BODY CRYSTAL NASA is magicđŸ€©đŸ€© Praktis awet dan tahan lama sampai 6 bulan 👉Bau badan 👉Bau kaki 👉Ketiak hitam 👉Kaki pecah2 👉Kutu Air 👉Biang keringat 👉Kadas 👉Kurap 👉Panu  Semua di libas ... 😎😎 ingat ya GRECE BODY CRYSTAL solusi tepat buat masalah kulit andađŸ‘đŸ» Menggunakan bahan alami, tidak meninggalkan bekas, tidak lengket dan ringan dikulit.. Seperti tidak menggunakan apa2 loo.. Tunggu apalagi, dapatkan segera "GRECE Body Crystal" Bersama GRECE Body Crystal , Anda akan menemukan kesegaran seperti sehabis mandi tanpa bau keringat atau bau badan. penyakit kulit lainnya yuuuukk Atasi Masalah Ketiak Anda dengan Grecce Body Crystal  #grece  #grecenasa  #solusimasalahkulit  #bebasbaubadan #naturaldeodorant  #nasaherbal  #nasakalsel  #nasabanjarbaru
DEODORANT MELEKIT ? KINI TIADA LAGI LEKITAN MERIMASKAN  memperkenalkan Satu jenis deodorant, bila guna tidak melekit langsung.  ye, saya serius ! tak melekit sikit pun.😃 spray2, sapu2 rata, tunggu kering, bilas.  wahh, sangat mudah digunakan.  eh ! lepas spray kena mandi ke? pelik lah.  haa.itulah keunikan deodorant magicblue ni.  lepas mandi tu, tak perlu dah pakai deodorant bagai.  jadi, memang tak melekit lah. percaya ke? cuba dulu mesti percaya.😍 Dan alamilah 3 hari tanpa bau badan.  dahla tak melekit, peluh tak berbau pulak tu.  apa lagi yang di cari, ketiak dah tak berbau tengik. suka la tu😃😃 orang sebelah pun dah tak fengsan,  bila kita angkat tangan.😆 seronok tau buat kerja badan tak berbau Asham.  nak jumpa orang pun tak segan dah aihh.  jom kita berdeodorant magik.  #deodorantmagik #naturaldeodorant #bebasbaubadan
Ramai yang sebenarnya tidak mengaku ada masalah bau badan.. . Tapi mereka pakai deodoran, kenapa ya? Bila tanya kenapa awak pakai deodoran..Jawapan, nanti ketiak masam . Maknanya memang ada masalah bau lah kan..Cuma sekarang ni cover bau dengan deodoran..Cuba tak pakai, mesti orang sebelah lari bila awak angkat tangan . Kalau awak pakai Celebritylass..Awak tak perlu deodoran lagi..Seharian ketiak takde bau..JANGAN percaya cakap saya selagi awak tak cuba . WhatsApp ke 013-2119748 @ click je link di bio ☝ Consultant Pakar Nyah Bau Badan . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #yusufiskandar #cl #yusoffalqardawi #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #pujaanhatikanda #selafazcinta #bebasbaubadan #peluh #baubadan #kakakperigi #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
SR12 Deodorant Spray  Netto : 60 ml Harga: 40.000  Manfaat: Mencegah dan menghilangkan bau badan tanpa menimbulkan efek samping & membersihkan ketiak yang hitam akibat penggunaan deodorant yang tidak sesuai  Komposisi: - Jeruk Nipis - Kapur Sirih - Pothasalum / Tawas - Air Murni  Cara Pakai: Semprotkan Deodorant spray setelah habis mandi di ketiak 2 - 3 semprot lalu usap.  Tidak berbau, tidak mengandung alkohol, dan tidak meninggalkan bekas/noda di pakaian. *Aman untuk anak-anak dibawah umur 5 tahun.  Keamanan produk dibawah legalitas: SIPA : 766/2.34.0/31.74.09/-1.779.3/2015 KONSULTASIKAN Segera Masalah Kulit Anda untuk Hasil yang Maksimal: WA: 081289082909 Follow Instagram: @beauty_herbal29 ---------------------------------------------- #deodorant #deospray #deodorantsr12 #deodorantwanita #deodoratpria #deodorantanak #menghilangkanbaubadan #memutihkanketiak #deodorantherbal #deodoran #deodorantmurah #deodorantalami #deodorantspray #menghilangkanbaubadan #bebasbaubadan #penghilangbaubadan #baubadan #deodorantasli #distributorsr12
Deodorant Spray SR12 skincare Netto 60ml IDR 40.000 .  Manfaat: Mencegah dan menghilangkan bau badan tanpa menimbulkan efek samping & membersihkan ketiak yang hitam akibat penggunaan deodorant yang tidak sesuai .  Komposisi: Jeruk Nipis Kapur Sirih Polhasalum/lawas  Air Murni . #bebasbaubadan #deodorant  #deodoranampuh #usirbaubadan #deodorantspray
Mantaaappppp Sabun nya war biasaaak  Beli sepaket udah dapat 4pcs ..udh bisa di pake sekeluarga #blackcarbonz #blackcarbonzmvcrich  #kulitsehat #kulitsegar #kulitcerah #kulithalus #kulitputih  #bebaskulitkusam #bebasflekhitam #bebasgatal #bebasbaubadan #bebaskomedo #bebasjerawat
SR12 Deodorant Spray Netto : 60 ml  Manfaat: Mencegah dan menghilangkan bau badan tanpa menimbulkan efek samping & membersihkan ketiak yang hitam akibat penggunaan deodorant yang tidak sesuai  Komposisi: - Jeruk Nipis - Kapur Sirih - Pothasalum / Tawas - Air Murni  Cara Pakai: Semprotkan Deodorant spray setelah habis mandi di ketiak 2 - 3 semprot lalu usap.  Tidak berbau, tidak mengandung alkohol, dan tidak meninggalkan bekas/noda di pakaian. *Aman untuk anak-anak dibawah umur 5 tahun. ------------------ KONSULTASIKAN Segera Masalah Kulit Anda untuk Hasil yang Maksimal: SMS/WA: 089614081223  Free Ongkir Shopee "cek bio" 👆 OPEN: Dropship dan Reseller ---------------------------------------------- #deodorant #deospray #deodorantsr12 #deodorantwanita #deodoratpria #deodorantanak #menghilangkanbaubadan #memutihkanketiak #deodorantherbal #deodoran #deodorantmurah #deodorantalami #deodorantspray #menghilangkanbaubadan #bebasbaubadan #penghilangbaubadan #baubadan #deodorantasli #distributorsr12
Nah Air mawar.đŸč tengok je tau, tak boleh minum air mawar ni.😆😆😆 sebab air mawar bertawas ni khas untuk ketiak, bukan untuk tekak awak. 😄😄😄 Seronok ketiak bermawar bertawas, bau tiada, hitam2 pun hilang.  in shaa ALLAH  #magicblue #airmawar #tawas #bebasbaubadan
Masalah dengan Bau Badan atau Bau Kaki? Atau, ketiak kamu berwarna gelap kehitaman tidak menarik? . Jangan khawatir ... Ini solusinya !! Scion Whitening Roll On (Nu Skin) . Deodorant roll-on dengan whitening dan anti-keringat untuk perlindungan 24-jam dari pertumbuhan bakteri dan keringat yang dapat menyebabkan aroma tubuh tidak sedap. Hasil pencerahannya dapat terlihat hanya dalam beberapa minggu ! Bebas alkohol membuatnya lembut dan tidak menyebabkan iritasi. . . Berikut beberapa manfaat Scion Roll On : * Bebas alcohol * Melawan Bakteri penyebab bau badan * Tidak meninggalkan noda dibaju * Wanginya tahan lama. * Bisa digunakan untuk memutihkan lipatan pada tubuh (Khususnya ketiak dan selangkangan) * Bisa untuk menghilangkan bau kaki * Mengandung Vitamin E dan Lactic Acid untuk merawat kelembaban kulit * Bisa dipakai untuk pria dan wanita . ORDER & JOIN MEMBER đŸ“ČWA : 085974783777 . . #scionrollon #scionjogja #rollonjogja #pewangiketiak #pemutihketiak #pemutihselangkangan #bebasbaubadan #antibaubadan #rollonaman #rollonpemutih #rollonnatural #rollonnonalkohol #deodorantnuskin #ketiakhitam #pemutihketiakaman #pemutihketiakalami #dropshipbodycare #bisnisdropship #nuskinjakarta #nuskinjogja #nuskinmalang #nuskinbali #nuskinsurabaya #nuskinklaten #nuskinsolo #deodorantnuskin
GRECE BODY CRYSTAL NASA is magicđŸ€©đŸ€© Praktis awet dan tahan lama sampai 6 bulan 👉Bau badan 👉Bau kaki 👉Ketiak hitam 👉Kaki pecah2 👉Kutu Air 👉Biang keringat 👉Kadas 👉Kurap 👉Panu  Semua di libas ... 😎😎 ingat ya GRECE BODY CRYSTAL solusi tepat buat masalah kulit andađŸ‘đŸ» Menggunakan bahan alami, tidak meninggalkan bekas, tidak lengket dan ringan dikulit.. Seperti tidak menggunakan apa2 loo.. Tunggu apalagi, dapatkan segera "GRECE Body Crystal" Bersama GRECE Body Crystal , Anda akan menemukan kesegaran seperti sehabis mandi tanpa bau keringat atau bau badan. penyakit kulit lainnya yuuuukk Atasi Masalah Ketiak Anda dengan Grecce Body Crystal  #grece  #grecenasa  #solusimasalahkulit  #bebasbaubadan #naturaldeodorant  #nasaherbal  #nasakalsel  #nasabanjarbaru
SCION  whitening ROLL.ON  Manfaat : 1. Mencerahkan ketiak 2. Menghilangkan bau badan 3. Mencerahkan slengki berkulit gelap 4. Menghindarkan keti dari twkstur kulit ayam akibat mencukur 5. Menghilangkan bau kaki * oles2 aja di sela2 jari kaki tunggu kering baru pake sepatu  6. Aman berbahan alami 7. Non alkohol 8. Ga lengket 9. Bisa dipakai untuk remaja, wanita, pria  Chat/order Wa 0821 7257 7272 . #perawatan #perawatanketiak #perawatanwajah #deodoran #deodorant #sciondeo #scion #memutihkanketiak #mencerahkanketiak #menghilangkanbaubadan #baubadan #baukaki #mencerahkanslengki #mencerahkan #memutihkan #pencerahketiak #bebasbaubadan #solusibaubadan #burket #solusikeringatketiak
Assalamualaikum selamat pagi đŸ€— #happymonday . Back To Work ! Dah sembur CL tak? . Kenapa perlu guna Celebritylass (CL)? . . . .🙎Untuk yang mempunyai masalah bau badan, bau kaki 👍Boleh digunakan sebelum atau selepas mandi . . đŸ‘ȘSesuai digunakan dari kanak² sehingga dewasa đŸš«Bebas bahan Kimia berbahaya 🙅Tiada lagi bau badan atau bau kaki 🎉Lebih konfident berdepan dengan orang ramai . .đŸ’ŒMudah dibawah kemana sahaja . . ✓Moga Allah permudahkan rezeki kita semua hari ini.. Aamiin ✓ . #sayajualonline #ruangrezekihanania #celebritylass #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
PAGI PAGI WANGI JER, MASUK TENGAHARI DAH BAU PELUH MASAM ?  Jangan risau, MAGICBLUE DEODORANT ada untuk membantu, sekali spray, 3 HARI TANPA BAU BUSUK  dan yang paling best, ianya BERKESAN !  ALHAMDULILLAH.  walau hanya dari ramuan semulajadi, ia mampu membantu ramai orang untuk HIDUP BEBAS TANPA BAU BADAN.  bayangkan, sekali guna 3hari tanpa bau. sebulan hanya 10kali guna jer tau.  in shaa ALLAH.  Jom bekerja tanpa risau lagi tentang bau peluh.  #farranaffy #mawarlinempire #magicbluekuantan #magicbluedeodorant #bebasbaubadan
. 💕💕💕💕💕💕 Assalamualaikum. Salam Isnin. 😘😘😘 . . CL berwajah baru 😍 Masalah bau badan anda dapat diselesaikan dengan MUDAH, CEPAT dan SELAMAT. . Spray CL dirumus khas untuk menghilangkan bau badan dalam masa 3Saat. Anda bebas daripada bau badan sehingga 24Jam. Sudah masuk tahun ke-5 berada di pasaran dan menjadi pilihan utama rakyat Malaysia. . Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. 4. Guna 2 kali sehari, seperti yang diinginkan mengikut keperluan individu masing-masing. 😊😊 . . WhatsApp 019-9130102 . .
. 💕💕💕💕💕💕 Assalamualaikum. Salam Isnin. 😘😘😘 . . Dah masuk tahun baru tapi masih tertekan masalah bau badan yang membelenggu diri? 😯 . Jangan risau. Meh cuba try test CelebrityLass. 😎 . CelebrityLass tampil dengan wajah baru tau. 😍😍 . Formulasi yang sama, cara guna yang sama, cuma isian sahaja berbeza. Tampil dengan isian baru 20ml. Harga lebih jimat berbanding CLelf sebelum ni tau. 😚😚 . . WhatsApp 019-9130102 . .
Oooo...masih ragu-ragu nak gunakan CL yer.. Nahhhh... kami berikan no KKM ni menandakan produk kami juga punya kelulusan 😊 . Ubat ketiak korang pakai tu ada No.KKM tak? Ada? Hmmm. 😄😅 Whatsapp 0126304654 marshaena . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant  #bebasbaubadan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #nokkm #kkm #tawas
#sapasiangwrc11019 #sahabatwrcfb1101_9 #wrcfb1101  Masyaallah.. Testimoninya memang bikin ddeg dihati. Seneng seneng gimana gitu kalau dapet testimoni kayak gini.. Bikin kita tambah semangat ini. Apalagi kalau ada transferan dan orderan yang lagi masuuk.. Yang awalnya mata ngantuk dan badan kurang fit jadi semangat lagi deeh.. Ya kaaan.?? Hayo sapa yang sering ngalamin gituu.?? 😍😍 #yasmindeodoranspray #yasminsolo #yasminsoft #yasminpure #yasmin #yasminromantik #muslimah #sholehah #sholeh #solo #solusibaubadan #solusibauketiak #karanganyar #karanganyarhits #sragen #sragenhits #nonalkohol #deodoranspray #deodoran #deodorant #bebasbaubadan #bebasiritasi #bebasbaubadan24jam
SR12 Deodorant Spray Netto : 60 ml  Manfaat: Mencegah dan menghilangkan bau badan tanpa menimbulkan efek samping & membersihkan ketiak yang hitam akibat penggunaan deodorant yang tidak sesuai  Komposisi: - Jeruk Nipis - Kapur Sirih - Pothasalum / Tawas - Air Murni  Cara Pakai: Semprotkan Deodorant spray setelah habis mandi di ketiak 2 - 3 semprot lalu usap. **Tidak berbau, tidak mengandung alkohol, dan tidak meninggalkan bekas/noda di pakaian. ***Aman untuk anak-anak dibawah umur 5 tahun.  Keamanan produk dibawah legalitas: SIPA : 766/2.34.0/31.74.09/-1.779.3/2015 Diproduksi oleh: CV SR12 Herbal Skin Care  #deodorant #deospray #deodorantsr12 #deodorantwanita #deodoratpria #deodorantanak #menghilangkanbaubadan #memutihkanketiak #deodorantherbal #deodoran #deodorantmurah #deodorantalami #deodorantspray #menghilangkanbaubadan #bebasbaubadan #penghilangbaubadan #baubadan #deodorantasli
Wow đŸ˜± Alhamdulillah berKESAN suami pakai CL .. Dah x de bau badan selepas balik kerja ..😌 . Suami siapa ada masalah sama macam akak di atas ni ☝ . Jom akak hadiahkan CL kepada suami. Tak perlu tunggu hari lahir..Jom surprisekan suami..â€đŸ˜đŸ˜— . Click link di bio taw nak order CL . . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazaronline #celebritylass #tawas #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawasmoden
Pagi ini males mandiđŸ€­ Entah cuaca yang memang  dingin,,entah badan yg memang kurang fit Kena air kok dingin banget,,kaya sikap kamu ke aku😂😂 Ambil Deospray aja lah,,semprot2 bebas bau keti seharian😘  #deospraysr12 #deodoranspraysr12 #bebasbaubadan #deosprayaman #deodorantherbal #bebasketiakhitam #sr12 #sr12herbalcare
HASNAH CRYSTAL DEODORANT  Crystal Deodorant dapat menghilangkan bau badan separah apapun, cukup di gosokan perlahan pada ketiak sehabis mandi,  dalam 24 jam anda terbebas dari bau badan, kini anda bisa bebas bau.  Crystal Deodorant tidak mengeluarkan bau wangi seperti deodorant dipasaran yang dapat mengakibatkan ketiak lengket dan tidak nyaman serta meninggalkan noda di pakaian.  Crystal Deodorant juga bisa mencerahkan slangkangan.  Segeralah beralihlah sekarang pada Crystal Deodorant penghilang bau badan, tubuh segar sepanjang hari tanpa derita bau badan, batu ini sudah menolong banyak orang yang menderita bau badan, dijamin ! ! berminat ? pesan sekarang ! ! ! -------------------------------------------- Jadikan tubuh Anda segar berseri tanpa Bau Badan sepanjang hari.  Sudahkan Anda memiliki tubuh yang segar berseri tanpa Bau Badan?  Jika Anda gelisah menghadapi masalah Bau Badan dan belum menemukan solusinya, menjadikan tidak percaya diri dan merasa tersisih dari pergaulan, bahkan dengan teman paling dekat.  Kini Crystal Deodorant hadir, menjadi teman setia Anda sepanjang hari Info pemesanan:  085234004939 #hasnah #deodorantalami  #naturaldeodorant  #naturaldeo  #deodorantcream  #bebasbaubadan
. 🌾🌾🌾🌾🌾🌾 Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu. 😘😘😘 . CelebrityLass berwajah baru. SPRAY PENGHILANG BAU  BADAN . Masih tercari-cari produk tebaik yang boleh menghilangkan  bau badan sebagai pengganti deodorant? Ahaaa ! mesti risaukan bila nak guna Produk yang kebanyakannya bukan buatan Muslim. Bau badan menyebabkan kita berasa tidak selesa dan kurang keyakinan untuk bergaul dengan orang lain. . Jom cuba spray CL. Masalah bau badan anda dapat diselesaikan dengan MUDAH, CEPAT dan SELAMAT. . Spray CL dirumus khas untuk menghilangkan bau badan dalam masa 3 Saat. Anda bebas daripada bau badan sehingga 24. Masuk tahun ke-5 berada di pasaran. Yeahhh 😍 . . Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH: . đŸŒ·. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. đŸŒ·. Sapu dan ratakan. đŸŒ·. Bilas kawasan tersebut dengan air. đŸŒ·. Guna 2 kali sehari, seperti yang diinginkan mengikut keperluan individu masing-masing. . . WhatsApp 019-9130102 . .
. 🌾🌾🌾🌾🌾🌾 Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu. 😘😘😘 . Celebritylass edisi baru. Tampil dengan gaya baru yang lebih comel & paling penting jimat berbaloi. 😍😍😍 . Celebritylass wajah baru sama seperti CLElf sebelum ini, dirumus khas bagi fungsi yang sama, cara guna tetap sama tetapi isipadu berbeza. 😉 . Jom hilangkan bau badan dengan Celebritylass 😄 Jangan biarkan hidup anda dibelenggu bau badan sendiri. 😎 . . WhatsApp 019-9130102 . .
- Suami balik kerja, tengok isteri datang menyambut. Hati dah tersenyum đŸ€©. . Tangan yang dihulur di sambut, serentak dahi dicium, badan di peluk. . Tetiba..Ya rabbi, bau Bini aku dah macam apa...Bau bawang la, kari pun ada. peluh dia lagi. Tapi masih tak bersuara pada isteri. . Lalu duduk berehat sambil pegang hp tengok Instagram. . Terbaca post macam ni, Bab hilangkan bau badan dalam 3 saat katanya. . Cukuplah cerita sampai sini sahaja 😊 . Selesaikan masalah bau badan hanya dalam 3 saat 😘 . celebritylass hanya RM33 . Click link di bio sekarang !!!! . .  #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas
#sapasiangwrc11018  #susah #sahabatwrcfb1101_8  #wrcfb1101  Yasmin selalu ada dimanapun berada.. Kemanapun selalu dibawa Kalau belum pakai yasmin susah hati sekali.. Sering banget si cantik amira nanyain. "Buk, mpun pakai yasmin dereng.?? "Sampun dex." "Ok buuuk.." Yuuuuk oteweee... Kalau kamu gimana.? Sudah pakai yasmin beluuum.?? Yuuuk, ganti deodoranmu dengan Yasmiiiin.. Praktis tinggal semprooot.. Yeees kaaan.?? #yasmin #yasmindeodoranspray #yasminsolo #deodoran #deodoranspray #solo #karanganyar #karanganyarhits #muslimah #nonalkohol #bebasbaubadan #bebasiritasi #bebasbaubadan24jam
Mau kasih tau nih DEOSPRAY SR12 yang lagi jadi sorotan😁 udah banyak yg jatuh cinta loohh, Karena khasiat nya yg beda dari DEO yg lain😊 👉Membuat ketiak lebih keset 👉bikin kulit ketiak cerah gak item lagi 👉tidak meningggalkan noda di baju 👉kering seharian basah minggat 👉tak berbau karena dari HERBAL ALAMI 👉Bau ketiak tak ada lagi  Yukk di orderr😙 Order WA.me/085274313340  Shopee.co.id/yuhelmida06  #deodorant #deodorantspray #herbal #noburket #bebasbaubadan #healty #healtysolution #kulitsehat #kulitcantik #beauty
PAGI PAGI WANGI JER, MASUK TENGAHARI DAH BAU PELUH MASAM ?  Jangan risau, MAGICBLUE DEODORANT ada untuk membantu, sekali spray, 3 HARI TANPA BAU BUSUK  dan yang paling best, ianya BERKESAN !  ALHAMDULILLAH.  walau hanya dari ramuan semulajadi, ia mampu membantu ramai orang untuk HIDUP BEBAS TANPA BAU BADAN.  bayangkan, sekali guna 3hari tanpa bau. sebulan hanya 10kali guna jer tau.  in shaa ALLAH.  Jom bekerja tanpa risau lagi tentang bau peluh.  #magicbluedeodorant #bebasbaubadan
#happysaturday đŸ€© Tima kasih yang order CelebrityLass ..moga selamat sampai ke destinasi đŸ€— . Kalau korang nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK bila berpeluh...Pilih lah CL sebagai teman anda đŸ€© . Click link di bio..sekarang!!! . .. RM33 sekotak (20ml) Exc Pos . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #pujaanhatikanda #baubadan #clgoactiv #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #putrajaya #ayer8 #rabu #tawas #ketiakmasam #kakibusuk #purdah
100% Herbal, No Alkohol,  No Parfume ----------------------------------------- DEODORANT SPRAY SR12 ------------------------------------------ Kandungan: 🍀 Kapur Sirih 🍀Jeruk Nipis 🍀 Pothasalum 👉 Kapur sirih yang terkandung berfungsi sebagai anti bakteri yang mampu membunuh bakteri penyebab bau badan. 👉 Pothasalum berfungsi mengontrol produksi kringat berlebih. 👉 Jeruk nipis berfungsi untuk menyegarkan serta mencerahkan warna kulit ketiak.  Manfaat 👇 đŸ”čMenghilangkan bau badan. đŸ”čMengintrol produksi minyak berlebih. đŸ”čMenyegarkan kulit ketiak. đŸ”čMencerahkan kulit ketiak. đŸ”čMencerahkan ketiak yang hitam akibat deodorant yang tidak sesuai.  Cara pakai:  Cukup semprot sehabis mandi di ketiak 2-3 semprot, lalu diusap.  Solusi tepat atasi bau badan, tubuh selama 24 jam !!! DEODORANT SPRAY SR12 =================================== Order:  Bisa WA/Telp. 089632243051 Fb : Ira Muzayyanah Line : iramujayanah_18 =================================== #obatketekalami #obatketek #obatketiak  #obatketiakhitam  #obatpemutihketiak #obatbauketiak  #jualobatketiak  #pencerahketiak  #pencerahkulit  #pencerah  #pencerahketi  #pencerahketiakmurah  #atasibaubadan #atasibau #deodorant #deo  #deodorantspray #deodorants #naturaldeodorant #deodorante  #deodoran  #deodorantalami  #deodorantherbal #obatpencerah #obatalami  #solusibaubadan  #bebasbaubadan  #bebasbaubadan24jam  #info  #ampuh
BAU BADAN PENYEBAB ANDA MURUNG?  HILANG KEYAKINAN DIRI? "Alhamdulillah, bersyukur sangat jumpa produk ni. Peluh saya dah x bau masam. Dah lebih yakin nak jumpa kawan². Tq bro" - Kamal, pelajar IPTS  Celebritylass adalah produk No. 1 di Asia yang sangat berkesan menghilangkan bau badan dengan sangat pantas  Produk muslim, 100% menggunakan bahan semulajadi, tidak mengandungi alkohol dan sesuai digunakan semua peringkat umur termasuk wanita mengandung .  #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas
Ibu STRESS anak bau kepam! . Tak Tahan sangat bau badan anak? . " Anak badan dah tak berbau. Kalau sebelum ni mmg berbau sgt time ambil anak balik sekolah. Sekarang badan dia dah kurang sgt berbau. Seronok sbb tak perlu tahan dgn bau badan dia lagi " 😆😃😅 . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Berdebar² menunggu saat utk diijabkabul?  1001 perasaan yg sukar diungkapkan. Nervous, happy, cuak, resah gelisah â˜șâ˜ș . Peluh sejuk mula lahh keluar..Berjurai² peluh kat dahi, kt celah² keti** 😂😂😂 . . Nervous punya pasal . . Adakah anda jenis peluh berbau? Mesti dok risaukan kalau ada bau² yang x best keluar..Baju dah vouge dah . . Make up dah tip top..Tapi terbau tengik ketiak pulak Haaaa..jgn risau ye . . .  #celebritylass mampu menyelamatkan anda ! Berkesan menghilangkan bau sepantas 3 saat !  Pakai sekali sahaja sehari sebelum mandi, badan anda akan bebas bau 24 jam 😍😍 . . PakarBebasBau.. Whatsapp đŸ“Č0132119748 / click link di bio . . #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
Comel nya laa haii..pergi sekolah wangi2, balik sekolah alamak bau masam semacam 😹 . Kesian tau balik sekolah berpeluh2, dia bukan tahu pun bau tu dh mengganggu org lain..Ibu2 jgn risau, #celebritylass sesuai utk seisi keluarga..Anak kita pn blh join pakai.. . 100% drp bahan semulajadi..Meh pakat try !! . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal

Loading