Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#bazaarpaknil

Posts tagged as #bazaarpaknil on Instagram

11.489.562 Posts

😍Tablecloth coffee table😍 .  60*170  rm50 70*180  rm55 80*190  rm60 .  Termasuk pos ke sm ❤️ Material kain guni ❤️kain tebal tak mudah koyak ❤️ disertakan poket tepi  #pusatborongcikpuanmyra #sayajualhargaborong #bazaarrakyat #bazaarpaknil
Hermes Men Belt ❤️. . Size: 38mm . . . . ❤️ HIGH PREMIUM & BOUTIQUE QUALITY ONLY . . To view other pre order items, CLICK #viviicatalogue . . 📲WhatsApp +6018-3688 211 . . ❗️Super premium high quality products . ❗️Full Set for premium items includes box, dustbag, paper bag, and receipt . ❗️Grade original leather . ❗️We bring you the BEST QUALITY at a very reasonable price! 😘 . ❗️Preorder ETA 7-10 working days only . . . . #luxurybagmalaysia #sayajualpremiumquality #premiumbagmalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualhandbag #handbagmalaysia #sayajualbag #sayajualonline #sayajualhandbagpremium #bazaarpaknil #bazaaronlinemalaysia #lvmalaysia #guccimalaysia #yslmalaysia #chanelmalaysia #pradamalaysia #louisvuittonmalaysia #premiumgrade #malaysiaonlineshop #onlineshoppingmalaysia #luxuryhandbag #brandedmurah #brandedbags
Banyak masalah kulit terutamanya jerawat adalah berpunca dari WHITEHEAD ATAU BLACKHEAD . Apa itu whitehead atau blackhead ?  1) Whitehead juga dikenali sebagai komedo . 2) Yang kalian kata rasa macam ada bump kecil kecil di bawah permukaan kulit tu, itulah komedo . 3) Komedo terbuka (open comedo) ia akan nampak seperti bintik hitam yang dikenali sebagai -> BLACKHEAD. Warna hitam, sebab ia ditentukan oleh melanin di permukaan kulit kita . 4) Komedo yang tertutup pula dipanggil -> WHITEHEAD . 5) Whitehead disebabkan oleh liang pori yang tersumbat . 6) Tahukah anda, kulit kita ni ada berjuta-juta liang pori? Dan di dalam setiap liang pori itu ada kelenjar minyak. Jadi, ada multi juta-juta kelenjar minyak pada tubuh badan kita ni . 7) Kelenjar minyak ini pula tugasnya merembeskan sebum/minyak . 8) Sebenarnya sebum ini sangat penting untuk kulit sebab ia akan buat kulit dan rambut kita nampak shiny and glowing naturally. Kalau takda, nanti kulit kering pula. Rambut pun cepat rapuh . 9) Namun, yang tak bestnya adalah apabila sebum ini dirembeskan berlebihan lalu menyebabkan jerawat atau acne yang kronik iaitu papule dan pustule . 10) Faktor yang menyebabkan rembesan sebum berlebihan ialah boleh jadi STRESS dan ketidakseimbangan hormon iaitu especially time period . #terapiinstagram #bazaarpaknil
Thank you dear 😍😍😍 . . .  Why FYNAWAX ? ❤100% organic hair removal ❤Bulu tumbuh lebih halus ❤Melambatkan pertumbuhan bulu ❤Mencerahkan bahgian kulit hitam akibat kesan bercukur ❤Mengurangkan ketiak berbau ❤Harga mampu milik ❤Boleh bawa travel atau berhomespa bersama keluarga dan rakan-rakan ❤Selamat digunakan utk kulit sensitif ❤Ibu mengandung pun selamat guna .  Setiap pembelian FYNAWAX uolss dapat . ✔1 jar 450 gram fynawax ✔FREE 10 washable cotton strips ✔FREE 2 wooden stick ✔FREE 1 mini instruction how to wax . 🔥HARGA PROMO RM35 🔥HARGA ASAL RM40 🔥BELI 3 JAR FREE POS (SM) / ADD RM5 (SS) 🔥BOLEH CAMPUR SUPREME (hotwax) + PREMIER (coldwax) . .  Tahan lebih 5-6 bulan tau 😀 BELUM CUBA BELUM TAHU ❤ . Klik link on bio for more info 💕 . . #fynawax #fynawaxmurah #fynawaxsale #fynawaxbangi #fynawaxkajang #fynawaxputrajaya #fynawaxmalaysia #organichairremoval # #coldwax #homespa #wax #sideincome #waxing #penanggalbulu #organicwax  #waxmalaysia #waxmurah #waxmurahmalaysia  #waxing  #buangbulu #cabutbulu #teamputree #trending #meletop #bazaarpaknil #testimonifynawax  #dropshipwanted #agentwanted 📲017-9055034
" akak rasa selesa je dari minyak angin lain.. " .  Fuhhh feedback positif dari penguna setia kami terusss repeat order tuu hehe.  Apa yg best Raban Bam ni ? 🌱 Dpt cegah jangkitan kuman yg degil 🌱 legakan masalah nafas tersumbat dan kerap batuk 🌱 Hilangkan masalah mereka yg  sering pening dan sakit kepala 🌱 legakan masalah kembung perut dan loyaa slps makan  Stress sbb asyik masalah tersebut mengangu urusan seharian anda? 😩 .  Jom dapatkan segera Promosi "Harga Kilang" di booth kami atau wassap di no.  01137031169 !! #ilovekplb #luarbandarsejahtera #inotekdesa2018 #melakabandarayabersejarah #malaysia #kplb #cybergo2018 #seedianstar #cybergomelaka2018 #coffeeraban #cloversbam #herba #promosi #bazaarpaknil #kiniviral #malaysia #kplb #cybergo2018 #seedianstar #cybergomelaka2018 #tvetmara
Testimoni cust pakai Sobella code Vampire Red 😘❤ . Berminat untuk order, boleh dm atau klik je link wasap dkt profile bio yer 😊 . #sobella #sobellahoneylipmatte #eyeshadow2minit #blusherstick #sobellashahalam #sobellaselangor #sobellastokis #agentsobella #muashahalam #makeuptutorial #bazaarpaknil #kekechallenge #bridalmakeup #kelasmakeup #kelasmekap #omgmascara #soshanteeq #shantik
Thank you dear 😍😍😍 . . .  Why FYNAWAX ? ❤100% organic hair removal ❤Bulu tumbuh lebih halus ❤Melambatkan pertumbuhan bulu ❤Mencerahkan bahgian kulit hitam akibat kesan bercukur ❤Mengurangkan ketiak berbau ❤Harga mampu milik ❤Boleh bawa travel atau berhomespa bersama keluarga dan rakan-rakan ❤Selamat digunakan utk kulit sensitif ❤Ibu mengandung pun selamat guna .  Setiap pembelian FYNAWAX uolss dapat . ✔1 jar 450 gram fynawax ✔FREE 10 washable cotton strips ✔FREE 2 wooden stick ✔FREE 1 mini instruction how to wax . 🔥HARGA PROMO RM35 🔥HARGA ASAL RM40 🔥BELI 3 JAR FREE POS (SM) / ADD RM5 (SS) 🔥BOLEH CAMPUR SUPREME (hotwax) + PREMIER (coldwax) . .  Tahan lebih 5-6 bulan tau 😀 BELUM CUBA BELUM TAHU ❤ . Klik link on bio for more info 💕 . . #fynawax #fynawaxmurah #fynawaxsale #fynawaxbangi #fynawaxkajang #fynawaxputrajaya #fynawaxmalaysia #organichairremoval # #coldwax #homespa #wax #sideincome #waxing #penanggalbulu #organicwax  #waxmalaysia #waxmurah #waxmurahmalaysia  #waxing  #buangbulu #cabutbulu #teamputree #trending #meletop #bazaarpaknil #testimonifynawax  #dropshipwanted #agentwanted 📲017-9055034
Slide left for detail  For sale!!! Fila t shirt  size: m condition:9/10 Tiada tulang tepi. Price:Rm 25 Include post ................ ss: +rm10 ws:  http://www.wasap.my/60112691899  #vansmalaysia #vansoffthewall #nike #airjordan #nikestefanjanoski #converse #bunkface #band #sneakers #sneakerlah #preloved #sayajualkasut #bazaarpaknil #vscocam #igersmalaysia #streetwear #bundle #bundlemalaysia #bundlekasut #bundlemurah #supreme #bundlepadu #tommyhilfiger #tempatanfest #uniqlo #bundle
BENARKAH PARABEN DALAM KOSMETIK BAHAYA . Adakah Paraben Bahaya ? . Paraben merupakan bahan pengawet utama ataupun preservative yang banyak digunakan dalam pengeluaran ubat farmaseutikal dan juga penghasilan produk kosmetik cosmeseutikal. Paraben sudah mula digunakan sejak seawal tahun 1930 an . Preservative ini penting dalam kosmetik kerana ia melindungi pengguna daripada bakteria ataupun patogen bahaya yang boleh membiak dalam krim atau produk kosmetik yang kita pakai setiap hari. Tanpa preservative ni, expiry date atau tarikh luput produk menjadi sangat singkat dan mungkin hampir semua produk perlu disimpan dalam peti sejuk jika preservative tidak dicampurkan . Paraben mula dikaitkan dengan kanser pada tahun 2004 apabila Darbre et al. menemui paraben dalam sel kanser payudara. Ini mencetuskan kebimbangan kemungkinan paraben boleh menyebabkan gangguan hormon dan menyebabkan kanser . Walaubagaimanapun, kajian ini tidak mengatakan paraben boleh menyebabkan kanser kerana paraben juga ditemui di dalam sel sel payudara yang normal dan tidak dapat dipastikan daripada mana sumber paraben ini, adakah daripada penggunaan kosmetik ataupun makanan. Isu ini telah menarik perhatian banyak pihak berkuasa kawalan ubat dan kosmetik seperti FDA Amerika, European Commission Scientific Committee on Consumer Products SCCP dan juga ASEAN Cosmetic Committe ACC . Data kajian keselamatan dan penggunaan paraben dalam kosmetik semua dikumpulkan dan dianalisa oleh pakar-pakar di seluruh dunia. Hasil pelbagai kajian ini mendapati Paraben tidak menyebabkan kanser tetapi bersetuju untuk melarang penggunaan 5 jenis paraben kerana data dan kajian mengenai keselamatan bahannya masih tidak mencukupi . 5 jenis paraben yang di 'banned' atau DILARANG penggunaannya dalam kosmetik adalah: . 1. Isopropylparaben 2. Isobutylparaben 3. Benzylparaben 4. Phenylparaben 5. Pentylparaben . Selaras dengan keputusan ASEAN Cosmetic Committee, Malaysia pun telah mengharamkan penggunaan 5 jenis paraben ini dalam
AWESOME FYNAWAX TESTIMONI 😍😍😍 . . .  Why FYNAWAX ? ❤100% organic hair removal ❤Bulu tumbuh lebih halus ❤Melambatkan pertumbuhan bulu ❤Mencerahkan bahgian kulit hitam akibat kesan bercukur ❤Mengurangkan ketiak berbau ❤Harga mampu milik ❤Boleh bawa travel atau berhomespa bersama keluarga dan rakan-rakan ❤Selamat digunakan utk kulit sensitif ❤Ibu mengandung pun selamat guna .  Setiap pembelian FYNAWAX uolss dapat . ✔1 jar 450 gram fynawax ✔FREE 10 washable cotton strips ✔FREE 2 wooden stick ✔FREE 1 mini instruction how to wax . 🔥HARGA PROMO RM35 🔥HARGA ASAL RM40 🔥BELI 3 JAR FREE POS (SM) / ADD RM5 (SS) 🔥BOLEH CAMPUR SUPREME (hotwax) + PREMIER (coldwax) . .  Tahan lebih 5-6 bulan tau 😀 BELUM CUBA BELUM TAHU ❤ . Klik link on bio for more info 💕 . . #fynawax #fynawaxmurah #fynawaxsale #fynawaxbangi #fynawaxkajang #fynawaxputrajaya #fynawaxmalaysia #organichairremoval # #coldwax #homespa #wax #sideincome #waxing #penanggalbulu #organicwax  #waxmalaysia #waxmurah #waxmurahmalaysia  #waxing  #buangbulu #cabutbulu #teamputree #trending #meletop #bazaarpaknil #testimonifynawax  #dropshipwanted #agentwanted 📲017-9055034
SIKAP EGO & SUKA MENGKAJI  Benda ini paling besar dalam diri manusia yang menjadi batu penghalang untuk anda buat sesuatu di luar kotak fikiran anda.. Apabila anda meletakkan ego lebih tinggi dari akal fikiran dan hati, maka sukar untuk anda berubah menjadi yang lebih baik atau berubah menjadi lebih berjaya... ❗STOP MENGKAJI SEBELUM BUAT ❗BUANG EGO JAUH2 KALAU NAK TGK PERUBAHAN DALAM DIRI ANDA... ❗SAY NO TO MENTALITY BLOCK.. Buatlah pilihan dgn bijak  Bina keputusan yg ideal  NAK SAYA GUIDE..? #platformsahberdaftardiiktiraf #projectceo #businesscoaching1 #atsacademy#lawak #selotakberhubung #indolawak #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia  #musicallymalaysia #paidreview #instafemes #sayajualtopi #sayajualgadget #sayajualiphone #sayajualbaju #sayajualkasut #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualtudung #sayajualonlinemalaysia #sayajualprodukkecatikkan #sayajualmurah #sayajualshaklee
😍Tablecloth coffee table😍 .  60*170  rm50 70*180  rm55 80*190  rm60 .  Termasuk pos ke sm ❤️ Material kain guni ❤️kain tebal tak mudah koyak ❤️ disertakan poket tepi  #pusatborongcikpuanmyra #sayajualhargaborong #bazaarrakyat #bazaarpaknil
• Catalogs ➡️ #atiqahshoppebrush 🗂 • Tiny 20pcs Brush 🎈 • (Refer Image For Price. Swipe left more photo) ➡️➡️ • Price exclude postage RM8sm | RM12ss by poslaju 🚛📦 • How to purchased ⬇️❓ 📸Screenshot item you want. 📲Whatsapp 0139025098 (@atiqah.shoppe_) • #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #bazaarpaknil #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #pemborongmurahmalaysia #bundlemurahmalaysia #barangmurahmalaysia #sayajualkosmetikmurah #dropshipneededfree
AWESOME FYNAWAX TESTIMONI 😍😍😍 . . .  Why FYNAWAX ? ❤100% organic hair removal ❤Bulu tumbuh lebih halus ❤Melambatkan pertumbuhan bulu ❤Mencerahkan bahgian kulit hitam akibat kesan bercukur ❤Mengurangkan ketiak berbau ❤Harga mampu milik ❤Boleh bawa travel atau berhomespa bersama keluarga dan rakan-rakan ❤Selamat digunakan utk kulit sensitif ❤Ibu mengandung pun selamat guna .  Setiap pembelian FYNAWAX uolss dapat . ✔1 jar 450 gram fynawax ✔FREE 10 washable cotton strips ✔FREE 2 wooden stick ✔FREE 1 mini instruction how to wax . 🔥HARGA PROMO RM35 🔥HARGA ASAL RM40 🔥BELI 3 JAR FREE POS (SM) / ADD RM5 (SS) 🔥BOLEH CAMPUR SUPREME (hotwax) + PREMIER (coldwax) . .  Tahan lebih 5-6 bulan tau 😀 BELUM CUBA BELUM TAHU ❤ . Klik link on bio for more info 💕 . . #fynawax #fynawaxmurah #fynawaxsale #fynawaxbangi #fynawaxkajang #fynawaxputrajaya #fynawaxmalaysia #organichairremoval # #coldwax #homespa #wax #sideincome #waxing #penanggalbulu #organicwax  #waxmalaysia #waxmurah #waxmurahmalaysia  #waxing  #buangbulu #cabutbulu #teamputree #trending #meletop #bazaarpaknil #testimonifynawax  #dropshipwanted #agentwanted 📲017-9055034
. COMBO PROMO..!! . . Original perfume from Singapore  Buy 1, RM75 Buy 3 at RM60 each!! (Save= RM45!) Postage / COD : Free Quality: Original Singapore  To order. . .  Call/whatsapp:- .  018-2831404 018-2831404 018-2831404 . . #visitmyig #sayajual #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeorimurah #original #perfumeoriginal #perfumeoritester #perfumeoriginalreject #dropshipwanted #minyakwangiori #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #originaltesterperfume #oriperfume #perfumeorimalaysia #perfumemalaysia #authenticperfume #bazaarpaknil #sabah #sarawak #brunei #kipmallbangi #perlis #perak #kedah #kelantan #kualalumpur #selangor #johor

Loading